Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

GE MIG LÖRDAG!

Jag håller på att längta ihjäl mig! Tycker egentligen inte om att ha så här höga förväntingar på en dag/kväll, för blir det inte som man hade tänkt sig så blir man så himmla besviken. Så jag hoppas det lördagen kan leva upp till mina förväntningar verkligen!

Hade lektion i 25 minuter idag, slappt. Som alltid! Min mentor var inte där så vi hade truck avslutning med Tommy och Bosse. Fick kolla igenom våra gamla prov (som jag fick VG på btw) sen fick vi göra en utvärdering av kursen och till slut fick vi våra truck kort, skönt att äntligen få det! Helt obeskrivligt härligt att äntligen ha det klart.

Efter skolan gick jag hem och åt och tog en lite tupplur. Efter det fick de bli lite kaffe så man vakna till liv, sen började jag vandra mot morfar. Kände att jag verkligen lära till han och hälsa på idag, efter att jag hade vaknat grinandes inatt. Drömde att han hade dött, så fruktansvärt hemskt.. När jag kom till han så var det inge vidare. Han var ledsen och sa att han bara vela dö. Hatar att höra det! Men jag förstår honom, han lider ju så mycket. Kan inte ens gå på toa själv längre. Tycker så synd om han.. Varje gång man går därifrån, så tar han farväl av en och hoppas på att han ska dö under natten. Fyfan. Hur som helst, gick till ica och köpte en dricka och en tidning till han iaf för han vela ha det. Gick tillbaka och fortsatte att prata med han och försökte få han på bättre humör. Berättade att jag hade klarat truck kortet, och han vart så stolt över mig att han börjde grina, igen.. Han är den enda som nånsin har sagt att han är stolt över mig, det betyder så fruktansvärt mycket för mig så det går inte att beskriva. Han är min styrka. Utan han skulle jag ge upp för länge sen! Men att se han inte det här skicket får en faktiskt och önska att han bara får somna in och komma till mormor som han saknar så mycket. Jag vet att vi kommer att ses en dag igen iaf. Jag vill bara att det ska få ett slut på hans lidande.

Gick hem till mamma och hälsade på också. Såg att allt mer eller mindre stod upp och ned ute på altan, och mamma förklarade att hon skulle måla om resten av golvet och möblerna i helgen. Helvete heller! tänkte jag. Då ska det ju grillas och härjas där ute! Så jag fick kavla upp ärmarna och måla golvet själv då, och möblerna. Så nu är det gjort :) Kalle hjälpte mig lite med. Sen åkte vi iväg och kollade på en ny spis med :) Efter det började jag gå hemåt till pappa igen i regnet. Älskar att känna det mot mitt ansikte igen! Det känns som sommar, och luktar som det.

Nu har jag suttit här framför och glott runt lite och planerat inför lördagen med Sara :) Det blir grillning, lekar och sing star! Och vi blir runt 10-15 pers. Mest tjejer, kommer att bli skit kul känns det som :)  Hoppas att det blir bra väder med! Det finns ju inge underbarare än att dicka öl i solnedgången på en cruising med ljudet av en massa jänkare och rock 'n' roll i bakrunden. Helt underbart är det!

Nä, nu blir det tv och dusch efter det. Sen sova! Börjar inte förän 12:40 imån, men ska möta Louise och äta lunch med henne innan :) Sen efter skolan ska jag städa och dona här hemma! Och kanske färga håret, får nog inte tid med det på fredag som jag hade tänkt. Jag, Kalle och Emil hade nämligen tänkt att göra nått åt min bil då :) Skönt de.

Nu måste jag sluta skriva innan jag skriver en hel historie bok!
Tjingeling.


Ser konstig ut som vanligt. Men tänkte bjuda på den eftersom att den är lite sommrig!
Öl, sol och rättvik - underbart!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: