Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Snart så

Sitter här och kollar ut genom föstret på solen som går ned.. Och lyssnar på Gabriellas sång, det är banne mig en vacker sång det. Jag blir tårögd och ryser i hela kroppen när jag hör den! Helt fantastisk.
http://www.youtube.com/watch?v=ridUqEFixQ0&feature=related
Den påminner mig om att jag måste se Så Som I Himmelen igen. Underbar film!

På svenskan idag gjorde vi inte allt för mycket. Vi skulle ha ''debatt'', argumentera för eller mot fildelning. Gjorde det i 20 min, sen sluta vi. När jag kom hem så började jag färga håret på en gång. Tror det blev bra, har inte kollat riktigt än hur det ser ut egentligen :P Efter det tvättade jag en maskin, lagade mat och diskade. Pappa blev så glad när han kom hem! Kul när sån't uppskattas. Efter det har jag bara legat och kollat på tv och trökat, finns inge kul att göra ju. Tänkte ju ut och springa, men då var det så dåligt väder så jag tappade lusten. Cyklade 8 km i morse iaf, det får räcka för idag. Imån har man cooper testet med, suck =/

Efter skolan imån kommer mamma och hämtar mig. Ska tvinga med henne till ica och handla med mig, så man har allt det klart till lördagen. Sen efter det så ska jag, som jag har sagt i tidigare inlägg, fixa med bilen och sedan städa huset! Sen är det bara att tagga vidare till lördagen =D IIh, jag kan kanppt bärga mig! Skulle bli ganska så bra väder också, underbart! Men så ska man väl inte säga, för då börjar det väl att spö regna istället. Brukar kunna vara så.

Nä, nu ska jag kolla på sjukhuset.. Sen blire väl att sova =)
Tjingeling
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Kenny D
skriven :

Underligt... tänkte på den låten igår. Ser nu också att du skrev bloggen runt den tiden också!



Som det kan bli.