Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Trött, trött & trött

Jag är helt slut! Skulle kunna somna på bara några sekunder känner jag.
Blir dåligt med bloggande under helgerna eftersom att jag är hos mamma då och jag har ingen dator där eftersom att den har pajjat. Och under helgerna har jag så mycket annat för mig också så jag hinner inte blogga :P
Men så här har min helg sett ut iaf:

Fredag: Skola först, även fast jag inte var riktigt frisk. Men det gick bra! Tiden gick fort, som tur var.. Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Vi åkte ner på Rusta och köpte lite små grejer, sen åkte vi hemåt. När vi kom hem var Kalle där och höll på med min bil.. Vi tänkte åka till kungsgården för att köpa lite grejer till den, men han som har Opl Delar var inte hemma så vi skulle ta det måndag istället! Så vi fick fixa med lite andra grejer på bilen istället, fick en massa gjort känndes det som. Vi höll på med både min bil och Dodgen hela dagen, kom in vid halv 10 tiden på kvällen. Då vart det sängen på en gång! Var så sjukt trött.

Lördag: Samma visa igen, höll på med bilarna och fick en massa gjort. Skönt de! Snart är dom båda klara för besiktning. La av lite tidigare på kvällen då, runt 7 tiden.. Hade lust att hitta på nå äventyr, men kroppen sa ifrån. Var så trött. Det fick bli en kvälls promenad istället på ca en timme :) Hur skönt som helst! Har ju inte varit ute och motionerna på länge nu känns det som eftersom att jag har varit sjuk.. När jag kom in igen så tog jag reda tvätten och kollade lite på Eurovision Song Contest, sen vart det dums i säng!

Söndag: Vi tog ledigt ifrån skruvandet idag.. Istället för det åkte vi in till valbo en sväng så jag fick köpa ett par skor som jag har velat haft länge men inte haft pengar till :) I love them! Och så köpte jag nya hörlurar till MP3'n.. Men var inte sånna som jag trodde att det var =/ 150 kr åt pipan.. Men dom får väl duga då! Sen åkte vi till Biltema och köpte lite grejer till min bil och Dodgen :) Sen vart det hemfärd. Kom nyss hem till pappa..

Och nu är jag som sagt helt slut. Ska kolla på One Tree Hill och Gossip Gril och försöka plugga lite under reklamen. Efter det så blir det en dusch och sen sova! Skola imån igen ju.. Ska ut och köra lastbil kl 9 på morgonen, så håll er borta ifrån vägarna förfasen!! Har inte kört på 3 månader nu. Känns som om att man har tappat allt man har lärt sig =/ Men jag hoppas det går bra iaf, håller tummarna för mig själv. Fast det brukar ju jämt komma nått imellan när jag ska ut och köra, så det är väl inte helt säkert att jag kommer få köra nå heller. Men får se då!

Endast 3 dagar i skolan veckan som kommer :) Hur skönt är inte det då? Helt underbart. Sen är man lååång ledig. Vet inte om vi är lediga på måndag också, hoppas det.

Imån ska vi (jag, Kalle & mamma) som sagt till Kng och köpa grejer till bilen. Sen blir det väl en massa skruvande ända in till kvällen. Endast 4 veckor kvar innan den ska besiktas, börjar bli nervös nu.... :P

Nu blire tv ett tag!
Tjing.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: