Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Torsdag

Veckorna bara springer iväg! Imån är det fredag och helt plötsligt helg igen. Nu när man går på anläggning går dagarna så extremt fort, vilket gör att veckorna går fort med. Det står inte på förän man står där på kullen och tar studenten! Gissa om jag längtar =) Jag och Sara satt och prata om det idag, det ska bli så jävla kul! Dessutom ska vi gå på balen med, haha. Vilka ideér vi får för oss =) Men gör vi inte det så kommer man ångra sig senare.

Idag hade vi naturkunskap först, gjorde ett korsord och skrev lite kort om lodjur och vargar, sen sluta vi. Efter lunch kollade vi på film sen fick vi gå hem. Imorgon ska vi bara kolla klart på filmen sen slutar vi. Ansträngande dagar :P Och så är det varje torsdag och fredag fram till vekca 4 nu..

Efter skolan imån ska jag hem till mamma och börja städa undan, kommer ju en massa folk på lördag. Så fram emot det nu faktiskt =) Tidigare så vela jag mest bara försvinna över dagen.. Men det är inte så ofta jag träffar min släkt, så det ska bli kul! Sara och Louise skulle komma dom å, mina absoluta bästa vänner =) Så det blir väl nån öl och grogg hemma, sen så hittar vi väl på något annat.

Nu ska jag kolla på balklänningar, sen dricka kaffe.
Tjing!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: