Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Är det verkligen så?

Det var en som sa till mig idag: har du lagt på dig lite du? SYNS DET VERKLIGEN SÅ BRA!?! usch!! Haha, fan va förbannad jag blev. Men jag sa bara ''jaa'' och såg lite förvånad ut.. Men vafan, så här blir det efter varje vinter för mig. Lägger jämt på mig så mycket under vintern. Väger 63 kilo nu, har aldrig vägt så mycket i hela mitt liv. Tre kilo ska bort iaf, så är det bara. Blää, hatar det här!

Idag vart det inge skola för mig. Gick upp i tid iaf, tränade ben, armar, mage och rygg. Sen cykla jag 7,5 km på motionscykeln, mycket jobbigt. Är ju olika program på den, tog nivå tre denna gång. Ska fortsätta kämpa på med det =) Rätt skönt faktiskt.

Mamma kom och hämtade mig runt 12, så nu sitter jag här. Kom nyss hem ifrån affären, har varit och handlat lite färdkost tills imån. Macka, vatten och liite godis hihi. Även en liiten chips påse till ikväll. Går bra med bantningen ska ni se! Men äter mycket nyttigare nu iaf och trycker i mig dom äckliga shakerna och sopporna också. Hoppas att det ger resultat! Men det gör det nog. Hur som helst, innan affären var jag till tatueraren och hämtade mitt present kort =) Hans studio har blivit riktigt bra, mot för förr. Mycket större. Går till tatueraren i örta utefall det var nån som undra.. Satt och snacka lite skit med honom ett tag innan jag drog. Han är bra härlig han =) Mycket trevlig.

Nu ska jag ta och packa klart tills imån, då bär det av uppåt =) Skellefteå, here we come! Ska bli mycket kul.

Ha de så bra alla så länge.
Tjing!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: