Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Ajajaj

Fy så ont i min kära mage jag har.. Känns som om att nån drar med knivar inne från :( Usch! Igår hade jag så ont så jag inte kom upp ur sängen på kvällen. Och idag tappar jag andan när det slår till. Hoppas det går över snart så jag slipper dra mig till doktorn.

Satt och kolla på nyhetsmorgon i morse, det var tydligen nån som hade satt upp en lapp där de stod vila i frid på den plats där självmordsbombaren planerade att döda och skada hundra tals människor. Inte fan vill då jag att han ska vila i frid, jag hoppas att han brinner i helvete!!! Såna människor förtjärnar inte att leva.

Idag fyller min kära Louise 19 år <3 Grattis till henne! Ska dit mot kvällen och äta lite tårta och så.. Hoppas jag är bättre tills dess bara! 

Imorn ska jag till tatueraren och fylla i ankaret, och sen på torsdag ska jag till tandläkaren. Fy satan :( Ska dra en repa på stan innan då och kolla om man hittar nå skojj. Det visade sig att farfar och farbror ska komma hit på julafton och äta, så ska leta på nån liten julklapp åt dem. Vi brukar aldrig köpa nå speciellt åt varann så..

Nu ska jag slå omkull mig på soffan igen!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: