Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Underbart!

Tog en sovmorgon till kl 9 imorse, så skönt det var! När jag klev upp så såg jag hur solen sken, helt underbart!! Jag bara älskar solen, den ger en energi =) Tycker det får bli vår snart nu med!

Har tidigare under morgonen dragit upp fläsket på motions cykeln och cyklat 8 km, mycket jobbigt. Men härligt efteråt! Ska försöka ta mig i kragen och göra den minst en gång i veckan nu. Det passar bra på torsdagar eftersom att jag inte börjar förän 12:35. Men i denna tid nästa vecka sitter jag och blir tatuerad =) Äntligen!! Men börjar redan bli nervös, det är ju inte direkt skönt om man säger så :P För er som har tatuerat sig vet hur det känns. Men det kommer att vara värt det, snart har jag alltid en del av morfar med mig. Då kan jag alltid påminnas av hans styrka och ta lärdom av det!  Längtar.
Tatueringen kommer inte att bli stor, men lik fan kommer den att kosta 1500. Fattiga Anna, det är jag, det är jag! Efter det. Tydligen ska tatueringen vara svårt att göra, blir det misstag så finns det inte mycket man kan göra åt det så det är väl därför det är dyrt. Men det är de värt =)

Börjar som sagt 12:35 på torsdagar, så ska laga mat om ett tag sen bege mig dit. Efter skolan så blir det lugnt, förmodligen en promenad och tv som vanligt bara.

Imån blir det lugnt med. Orkar inte med nått annat.. Det var väl nå jippo på stan, men varken orkar, har lust eller råd med det. Vill vara pigg på lördag! Så det får bli en påse godis och tv på fredag kväll för mig.

Nu ska jag plocka reda lite på här hemma.
Tjing


still waiting..

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: