Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

I wanna know if you..

Hjälpte Sara att flytta igår.. Först körde vi bort en massa skit till återvinningen, sen var det dags att flytta över grejerna till den nya lägenheten. Det roliga var att när vi kom till den nya lyan så stod den en massa saker kvar där efter karln som hade bott där tidigare. Ganska så irriterande! Men sovrummet var tomt iallafall så vi fick ställa in alla grejer där. Så klart skulle Sara och Jim bo längst upp =P Var helt slut sen! Hade ont överallt. Och idag har jag en jävla träningvärk kan jag lova!

Vaknade upp först av alla här idag, gick upp runt 9 och koka kaffe. Sen var det bara att dra på sig kläderna och bege sig ut för att skotta fram bilen. USCH va mycket snö det var! Var helt slut sen. Tog för tusan en timme att få fram skiten. Men nu är det gjort iallafall.

Ikväll blir det lugnt, känner inte för att göra något. Har så mycket som snurrar runt i huvet nu, vet varken ut eller in. Så blir lugnt ikväll så man får rensa huvet lite. Så känns de nu iallafall :P Är lite sugen på att åka till Vika ikväll, men troligen blir jag hemma.

Nu kom Emma hit, ska ut och hälsa på henne :)
Tjing!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: