Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Och så var de över

.. igen. Som alla redan vet förmodligen så vann ju Bollnäs igår, vilket gjorde att de gick vidare till SM final och SAIK säsong var över. Tråkigt! Så går det när dommaren dömmer sämre än Steve Wonder, Lusen inte kan hålla nerverna i styr och med en nedrans massa otur. Jag som hade sett fram emot en SM final på söndag, och kanske även att guldet skulle komma dit där det hör hemma. Runt halsen på allas våra SAIK spelare. Just nu orkar man inte ens se fram emot nästa säsong..

Som sagt tidigare så har vi fått en ny grävmaskin till skolan. Prov körde den lite igår, en sånn skillnad det var jämfört med den gammla. Härlig att köra =) Så nu får gärna tjälen försvinna så man får börja gräva.

Eftersom att det inte blev nån SM final så spara man ganska så mycket pengar. Tänkte först att jag skulle supa bort allt, som plåster på såren. Men sen ångra jag mig.. Såvida det inte händer nå kul i helgen då. Men det verkar inte som det. Men grillning och folk pilsner blir det nog på lördag iaf! Sparar förmodligen fyllan till nästa helg när Los Raggos har fest. Då jag ska släppa loss =) Ska bli kul. Synd att det skulle krocka med en massa annat kul..  Men det är ju som det är med de. Umgås ändå hellre med Los Raggos folket. Länge sen man träffade en del dom nu å, Black Knigts reunion sist..

Från och med nu (eller imån, har nyss köpt godis hihi) ska jag börja motionerna mer, styrke träna mer, tänka på vad jag stoppar i mig och börja käka nå sånna där konsta saker som hjälper en på vägen att bli av med kilorna. Siktar på att bli av med en del till studenten iaf. Har inte vågat ställt mig på en våg på länge nu, känner på mig att jag har gått upp en massa. Så nu ska det kämpas på som aldrig förr =) Vissa kanske inte tycker att det behövs för mig, men jag mår bra av det!

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på en film. Börjar 12:30 imån, härligt med sov morgon =)
Tjing
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: