Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Stupid little girl!

Jag tycker de är så roligt med folk =) Speciellt de som inte kan stå på sina egna ben, inte vara stark (eller iaf påstå att de är de) utan att han nån vid sig 24/7, ja - helt enkelt inte klara sig själv! Jag kan skratta mig så lycklig åt dessa människor, eftersom jag själv inte är sådan =) Vilket tragiskt liv de måste vara att leva!

Seg dag på jobbet idag med. Bättre väder iaf, skönt! Men imorn skulle de bli regn igen, suck..
I morgon blir det lugnt iaf, ska handla ikväll så man har lite gotta. Ska även köpa nå mat som man kan kasta ihop imorn kväll =) Det blir bara film och mys med mig själv, jag gillart. Sen ska jag sova ut på lördagen! Detta är sista helgen på lääänge som jag får sova ut riktigt. Fullt upp resten av helgerna i sommar! På lördag em ska jag och Louise till vintjärn och hjälpa till med att fixa i ordning inför midsommar rocken! Men vi åker hem på kvällen igen.. Varken jag eller Louise är nå sugen på att sova kvar. De får räcka med att man blir där hela nästa helg..

Låg i natt och tänkte på hur mycket jag gillar att vara själv. De finns dom som säger att de är ensamvargar, men bullshit säger jag bara! De visar sig vara raka motsattsen förfan haha. Men jag gillar att va ensam. Jag skulle bli galen av att ha nån vid mig mer eller mindre hela tiden. Visst skulle de va mysigt att ha nån där ibland, men inte så ofta. Jag kanske är knäpp, hur ska jag nånsin kunna flytta ihop med nån? Haha. De spelar ingen roll om de skulle va en kompis eller en kille, så som jag känner nu så skulle jag aldrig klara av det! Jag behöver min ensamhet, och jag gillar det.

                        
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnéa
skriven :

Håller med, jag tycker oxå det är jätteskönt att vara själv! Blir galen när min sambo gått hemma 1 vecka typ. Alla mina rutiner blir ju förstörd. heh :) Förstår inte hur jag klarar bo med nån, var jätteskönt att bo själv förr. Men samtidgt är det ju skönt att ha nån att prata med irl ibland, hehe! :)