Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

:(

Usch, har ingen bra dag idag känner jag. Jag är så deppig.. De har nog lite med vädret att göra, men sen så brukar jag också bli deppig så här på våren.

Jag borde va glad. Jag menar, jag har fått sommar jobb och ledigt de dagar jag vill. Tina är snart hemma och allt kommer att vara som de ska igen.. Men endå känns de som om att de är nått som saknas.

Gruvar mig mycket också tills jag ska börja jobba, är så nervös! Haha. Men så är de väl för alla, när man ska träffa nytt folk, lära sig nya saker och komma in i nya rutiner. De är bara de att de verkar ha så höga förväntningar på mig på de där jobbet, de verkar som om att de tror att jag kan mer än vad jag egentligen kan.. Vill liksom inte stå där och se ut som en moggis och inte fatta nånting. Jaja, jag får ta de som de kommer helt enkelt. Jag har bara så svårt för sånt där, jag blir mer nervös än vad jag egentligen behöver vara och så blir de bara fel. De är väl en del av varför jag känner mig så nere nu..

Sitter hemma hos pappa nu, blir väl förmodligen bara inne idag, trök väder ute!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 kyd.blogg.se
skriven :

Det roliga med att komma till en ny plats med nya människor (jobb, skola osv) är att man kan vara den man alltid önskat vara.De vet inte hur man är egentligen så vill man ändra på något hos sig själv drastiskt utan att folk omkring en tycker man beter sig underligt mot vad man egentligen är, så är det ett ypperligt tillfälle.