Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Sug kväll

Ja jag säger då de, har aldrig varit med om en tråkigare sandviken cruising än igår!

Åkte hem til Krille och Louise strax före 14, var skit taggad. Tog nån morgan, sncka skit sen började de om med maten, tacogratäng =) Skit gött. Sen hamna vi lite i paltkoma, men de ordna upp sig ganska så snabbt. Vi satt kvar där till 18:30 nånting, sen gick vi till stan. Vart nästan chockad över hur lite bilar de var ute då. De brukar va mer när de är i den tiden.. Men de kom fler till slut iaf, men jag tyckte de var dåligt med bilar ändå. Tycker att de har varit fler åren innan! Men de krocka ju med raggar rallyt igår, så många var väl nöjda efter det och åkte hem, sen stanna nog många kvar i borlänge och kolla på Black Raven också!

Anledningen till att jag iaf inte hade nå kul igår efter att vi hade kommit tilln stan, var för att vi inte hade nån att åka med och det vart pisskallt, blåste ishavsvindar för fan! Har blivit så van med att ha nån att åka med nu när man ska iväg på nått, så nu är de inge roligt alls mer eller mindre att bara gå runt.. De nöjde man sig med förr. Önskar att man hade råd att köpa sig en egen bil, så slapp man hålla på å leta plats i bilar!

Åkte iaf med Andy en sväng igår när dom andra hade dragit hem, men vi hann bara komma 5 meter så går kabeln till datorn söder, som han har ikopplad i stereon.. Och så hade han bara en skiva med sig, som de kanske var 20 låtar på som funka. Så de var ju bara värdelöst. Så då gav jag upp och åka hem också, kom hem halv 2 eller nått. Skit tidigt!! Har aldrig kommit hem så tidigt efter sandviken crus. 

Det var väl roligare än att sitta hemma iaf, men fick ju ändå se några fina bilar.. Men nå mer än då var det inte.

Nästa helg blir de nog nyktert om inge annat kul händer. Annars blir nästa kalas Louises student och sen dagen efter är det rocken på Jäderfors Holme..

Idag blir de nog inte många knop gjorda, känner inte för att göra så mycket! Men skönt att inte va bakfull idag iaf =)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: