Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Måndag igen. Usch och fy. Men solen skiner iaf, tack och lov!

Lite hastigt och lustigt kom svärföräldrarna i fredags kväll och sov över här, vi hann dessvärre inte umgås så mycket eftersom vi skulle åka på lördag förmiddag.. Vi kom iväg vid kl 11 och var framme i Nyköping ca 3 timmar senare, kändes som om att vi aldrig skulle komma fram! Väl framme på vandrarhemmet så var Max, Lisa, embra och Uffe redan där så det vart till å ta en öl på en gång! Vi satt kvar där och surrade tills de var dags att bege sig till klubben där spelningen skulle äga rum!
Det vart en trevlig kväll men lite små jobbig. Var jävligt nöjd när vi äntligen kom tillbaka till vandrarhemmet iaf!

Vi kom iväg i rätt bra tid igår, stannade till i Lindesberg på vägen och käka och handla innan vi åkte hemåt. Åh så skönt det var att komma hem igen! Nu har vi inte planerat att sova borta nå än på ett tag vilket är så skönt. Hatar det!

Idag händer det inte överdrivet mycket. Ska in till stan lite senare på möte och handla lite, sen ska det väl bara lagas mat och fixas. Verkade som om att det skulle bli rätt mycket jobb den här veckan, vilket känns både bra och dåligt.
Annars i veckan så händer det inte så mycket. Ska försöka finna ork till att göra klart gästrummet på övervåningen och förhoppningsvis hittar Erik lite motivation till att göra nått i garaget så det händer nå där. I helgen tjatar han om att pimpla men får väl se hur det är med väder och lust för det för min del. Har så mycket som ska göras hemma så det känns som om att det ska prioriteras!

Nä nu ska jag försöka hitta på nå vettigt att göra tills det att dags att åka in till stan!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: