Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Ledig idag så tog tjuren vid hornen och började städa i garaget efter katastrofen som Erik hade ställt till med. Tog ett par timmar men nu kan man gå där inne iaf!

Fick äntligen en kallelse för möte på arbetsförmedlingen idag. Har tjatat sen i november! Har fått ny handläggare och så som det verkar nu så ska jag få ersättning för dom dagar jag inte jobbar utan att sitta på af och söka jobb 8 timmar om dagen som min andra handläggare påstod att jag lära göra. Om det nu blir så att jag slipper det, och får den ersättning som jag har rätt till som jag har fattat de så har jag gått miste om ca 16000 för att min gamla handläggare har fört mig bakom ljuset och inte svarat på mina frågor. Arbetsförmedlingen i Ludvika är ett jävla skämt alltså!

Ligger just nu och kollar på skid VM och väntar på att Erik ska komma hem. Vi ska åka och hämta en pall med pellets som vi ska få gratis av byggmax. Det tackar vi för! Våran ekonomi är kanske inte den bästa nu.

Imorgon runt kl 10 åker vi mot Nyköping! Ska bli massa kul att få träffa Max, Lisa, embra och Uffe! Länge sen nu.. Det ska bli massa kul att få se hot rod frankie och Pitbillfarm också såklart!
Så ikväll blir det lugnt, go mat och mys bara och ladda inför morgondagen =)

Nä, nu ska jag fortsatta att glo på tv!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: