Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Slappt

Guuuuuuuuud va slappt vi har det i skolan nu. Hade en lektion idag, i 1 tim och 45 min. Har bara fem lektioner i veckan, en på onsdagar, en på torsdagar och tre på fredagar.. Slappt är det verkligen! Men alla tror att man glider igenom dom tre årerna på fordon på en räk macka, men det gör man inte! Vissa tider är det skit slappt, finns ingenting att göra typ (som nu) men sen så blir det dom gångerna när allt ska vara klart på en vecka typ och man har 100 prov. Ni kan ju tänka er själva hur jobbigt det är att plugga till tre körkort (B,C,CE) Men jag måste väl erkänna att fordon är bra mycket slappare än många andra utbildningar, men det är också för att mycket av våran utbildning sker praktiskt. Det är skönt, så man slipper sitta i ett klassrum i mer eller mindre tre år och glo bara. Och det som är så bra med våran utbilding är att om man sköter sig och fixar körkorterna, så HAR man jobb när man tar studenten. Varje år som går nu så skriker åkerierna efter 5-7000 chafförer. Så att bli lastbilschafför är ett jobb som kommer att bestå, för det är något samhället är beroende av. Hur det än är med världsekonomin så måste det alltid transpoteras saker. Så det känns skönt att veta att man mer eller mindre är garanterad ett jobb när man slutar :) Så, nu har jag predikat lite om skolan också..

Just nu sitter jag hos pappa, ska strax gå hem till morfar och hälsa på sen hem till mammsen. Skönt att komma dit igen! Men får jämt så dåligt samvete över att lämna pappa själv. Men kommer ju tillbaka på söndag så! Annars idag så blir det nog bara lungt. Mitt rum hemma hos mamma är i akut behov av en rejäl städning, så ska nog ta tag i det!

Vet fortfarande inte hur jag ska göra imån. Har köpt en liter vin och fem öl iaf, så vill jag supa till så kan jag. Men känner absolut inte för det just nu =/ Får se hur det blir imån efter att jag har kommit hem från valbo :)

Nu ska jag gå och packa ihop det sista sen börja vandra mot morfar!
Tjing.

Frustrerande

Gick till skolan idag och var HELT bestämd på att jag skulle klara truck kortet. Satt och nötte banan man ska köra i två timmar, sen kännde jag att jag kunna den och skulle gå in och hämta nån utav truck lärarna för att säga att jag är redo för uppkörningen. Men tror ni att dom var där då? NÄ! Dom hade stuckigt iväg på kryssning tror jag att det var. Skit kul! Så måste vänta till nästa måndag eller tisdag istället. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag som vela ha det där överstökat nu!

Så jag gick hem och la mig i sängen, lagomt grinig. Sov ett par timmar och var på lite bättre humör när jag vaknade. Efter att jag hade vaknat låg jag mest kvar i sängen.. Var upp och lagade lite mat också. Och nu sitter jag här bara och försöker hitta på nått vettigt att skriva om :P

Pappa kom nyss in och pratade lite med mig om sommaren och så.. Eftersom att jag inte har något sommar jobb och inte får nå studiebidrag i sommar (som alla andra studenter) så kommer jag att vara ur fattig i sommar, känns inte bra! Har bara sparat ihop 600 kr som jag ska ha när vi åker till Norge. Sen skulle jag få ungefär 1000 kr av farbror min som han hade sparat ihop åt mig. Alltså har jag 1600 kr att klara mig på den här sommaren? Lät ju skit kul det. Om jag skulle städa hela lägenheten innan vi åker till Norge så skulle jag få en slant för det av pappa med. Men det blir väl inte så mycket, men det är väl bättre än ingenting! Tur som är så fick ju mamma så pass mycket för morfars lägenhet och jag hoppas verkligen att hon delar med sig av dom pengarna. Nu lär det som om att hon är snål, men det är det att hon och morfar har ett lån tillsammans som dom skulle kunna betala av med dom pengarna och så behöver hon köpa en ny spis och nya möbler till vardagsrummet. Förhoppnigsvis så bestämmer hos sig för att inte betala av hela lånet på en gång nu, så jag kan få lite av pengarna till att göra det jag vill i sommar. Det är trots allt den sista sommaren jag kan göra det jag vill riktigt, för nästa sommar har man tagit studenten och då är det dags att jobba! Så jag vill verkligen göra den här sommaren till den bästa nånsin. Hoppas att ekonomin fixar sig bara :)

På valborg kanske jag ska åka till ockelbo på fest, som jag har sagt tidigare. Eftersom att det inte händer nått roligt häromkring.. Men jag har helt tappat lusten för att dricka eller gå på fest då så jag kanske bara blir hemma med mammsen istället och äter nått gott och åker till högbo och kollar på kasen :) Skulle vara skönt faktiskt. Eller så åker jag till farbror och hälsar på :) Men får se hur jag känner då under dagen, om jag vill gå på fest eller inte. Just nu lutar det mot att det blir en lugn valborg iaf!

Nu börjar ugly betty, och sen är det desperate housewifes. Sen blir det dusch och sova! Skola imån igen, har dock bara en lektion, efter det ska jag vandra hem till mamma. Tänkte stanna hemma hos morfar en sväng också :)

Måndag igen

Som jag har sagt förr, veckorna går så fort!

Gick till skolan i morse, och den enda jag har gjort är att köra truck. Ska köra upp för de imån.
Det var typ det jag hade att skriva idag? Haha.

Nä, ska väl försöka skrapa ihop nått mer att skriva om. Som tex det underbara vädret idag! Sol hela dagen och + 20 grader, helt sjukt underbart! Känns verkligen att sommaren närmar sig mer stora steg. Redan på torsdag är det sista april, och sen är det helt plötsligt maj. Och det betyder gävle vår cruising och sandivken cruisingen :) LÄNGTAR! Det står inte på fören det är dags att börja packa inför Classic Car Week, älskar det. Att packa till man ska åka nånstans alltså :) Det värsta är att jag jämt måste skriva ner allt jag ska ha med mig, annars glömmer jag jämt något. Så det kan ta en vecka innan jag har skrivit ner allt och börjat packa =P Men det är kul iaf.
Power Big Meet längtar jag till också. Får se om man stannar där nån natt i år istället för att bara åka över dagen. Det skulle vara skit kul! Men får se hur det blir med den saken. Det är ju så fruktansvärt mycket folk där så man är mer än nöjd att bara åka dit över dagen! Iaf jag.. Åker ju till Norge veckan efter Power, blir där en vecka. Eftersom att farbrors frutimmer inte ska med i år så får jag åka tåg och buss upp själv =/ 7-8 timmar tar det, ur tråkigt lär det ju vara att åka själv! Dessutom kommer jag väl att yra bort mig nånstans på vägen, även fast det inte är så avanserade av och på stigningar. Först blir det tåg från sandviken till falun, sen buss från falun till mora, och sen buss från mora till grövelsjön och så kommer pappa och hämtar mig där så blir det bil in till Norge. Men jag har en förmåga att kunna yra bort mig så.. Jag hamnar väl i långt bort åt helvete innan det är klart :P

Nu fick ni lite kort och gott om min sommar..
Men först och främst är det valborg nu, då blir det valbo med Louise på förmiddan och sen ockelbo på kvällen förmodligen om det inte händer nått kul här i trakterna. Sen i helgen blir det rättvik :) Kul som fan ska det bli!

Nu ska jag gå och värma på lite mat, sen kanske man ska ta och kolla på en film? Blir nog så.
Tjing!

Ångestdagen

Söndag igen, ångestdagen.. Det är dagar som denna som jag brukar ligga och grubbla på vad jag har gjort under fredagen och lördagen egentligen. Och försöka att inte tänka på vem man vaknade upp hos och hur mycket man gjorde bort sig. Men inte denna söndag eller! Har varit spik nykter hela helgen.. Inte ens en 3.5 tog ja, bra jobbat :)

Igår gick jag upp och mamma flyger på mig och säger att jag får ta reda på alla ruttna blommor och skit ute i trädgården eftersom att hon skulle städa hela huset, så då fick jag göra det. Hade inget emot det, tycker om att pyssla ute i trädgården och speciellt när det är så underbart väder som det var igår! Så rev bort och krattade upp en massa gammalt skit, och mitt uppe i allt så känner jag hur nått går i i foten på mig. Då var det en jävla blommpinne som hade åkt rakt genom foppa tofflan och in i foten på mig - AJ!! Gick in och gjorde rent såret och plåstrade om mig, sen hade jag tröttnat på trädgårdsarbetet och började med bilen istället. Tvättade säterna och lite andra grejer, så nu luktar det gott! La i lite till av golvmattan och slängde in baksätet igen =) Bara det tog hela eftermiddan.. Men det berodde på att allt bara skulle jävlas med mig undertiden :P

Mot kvällen började det värka så förjävligt i foten så jag blev bara inne. Hände inget roligt ändå så det hade jag inte så mycket emot.. Kollade på Robinson och sen gick jag och la mig, helt utslagen. Somna som en stock!

Idag har jag hunnit med att ta reda på tvätten, disken, bytt sängkläder, packat och städat ute på altan. Tänkte hinna med att gå hem till morfar en sväng idag innan jag åker hem till pappa också.

Nu kan man inte vara ute och jogga, springa eller gå heller med denna fot =/ Skit segt! Jag som vill ut och göra av med lite energi och bränna fett. Men nej då. Hoppas det läker fort! Går som ett mongo nu :P

Imån är det dags för skola igen då.. Skönt att gå måndag, tisdag och onsdag bara! Ska köra upp för truck på måndag eller tisdag. Får se hur det går då.. Men om alla andra har klarat det så lär väl jag också kunna göra det? Skulle inte förvåna mig om jag inte gör det. Nä, nu ska jag inte ha den inställningen. Jag SKA och jag KOMMER att kalara det!
Får se om jag ska ut med Maggan nå och köra lastbil också. Sen på onsdag har jag bara en lektion :) Skönt!

Jag vill till sala på sista april! Det verkar inte hända nått kul häromkring så *s*
Ska iaf till valbo på dagen med Louise och shoppa lite :) Om min fot är bättre då vill säga..

Måste avsluta med att jag har börjat lyssna på The 69 Eyes igen, så bra! Man blir helt hypnotiserad av deras musik.
Wating the dawn med dom är verkligen skit bra! Rekomenderas =)


Den 9 maj är det cruising i gävle, förfest hos mig! Hör av er om ni vill komma =)

Helg igen då

Känns som om att det bara är måndagar och fredagar nu för tiden.. Veckorna går så fort!

Idag blev det inge skola.. Dom andra i klassen hade nationella prov i engelska, men eftersom att jag gjorde klar den kursen förra året så hade jag inte prov. Och inga lektioner då heller. Eller, skulle ha bild.. Men det kändes lite onödigt för att gå till skolan för en lektion bara. Så jag stannade hemma istället :) Har hållt på med bilen hela förmiddan.. Sen resten av dagen vet jag inte riktigt vart den tog vägen? Mamma klöpp mig nu på kvällkvisten, sen var jag ut och joggade ca en timme. Och nu är det snart dags att gå och lägga sig igen.
Det blev alltså en nykter fredag, inte allt för ofta det händer! Ganska så skönt faktiskt..

Igår så började jag och mina bröder fixa med bilen. Dom rev ner det gamla avgassystemet och jag började lägga i golvmattan. Skönt att komma igång med bilen nu! Den ska ju besiktas om 1½ månad, så nu äre bara att jobba på..

I morgon ska jag väl hålla på med bilen lite på förmiddan också. Sen då? Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Det skulle ju inte sitta fel med lite festligheter eller! Men blir nog nykter iaf, så dåligt med pengar nu så.

Nästa vecka är det redan sista april igen. Shiiit vad tiden går fort! Tycker inte att det var så länge sen jag, Louise och Kenny satt här hemma förra året och grillade och drack en massa götta. Vafan, det står inte på fören man är gammal och grå nu! Och på tal om sista april, vad händer då? Ingen rolig fest nånstans vad jag vet! Det är iofs cruising i sala, men hur ska man ta sig dit då? Skulle ju va kul att åka dit..

Nu ska jag kolla på tv ett tag, sen blire sängen!
Tjing

Ännu en trök dag

Började 09:00 i morse, slutade 10:45. Slappt! Har kommit på att jag bara har 5 lektioner i veckan. Det är ju ganska så bra de :P Och dessutom är det bara ca 30 skoldagar kvar till sommarlovet :)

Hade logistik nu på morgonen, slutade efter det. Men istället för att gå hem så gick jag och Tessan ut och körde lite truck. Har ju fortfarande inte kör upp för de än.. Skulle ha gjort de för 3 veckor sen, men då hade jag nackspärr så det gick inte. Jag är typ nästan den enda som inte har kört upp för truck än, men ska göra det på måndag eller tisdag nästa vecka iaf. Känns som om att jag ligger skit långt efter i alla de praktiska sakerna. Så som det låter så får alla köra skit mycket på deras parktik platser, men inte jag eller. Jag har nästan inte kört ett skit, 2 månader sist jag körde lastbil. Har tappat allt jag lärde mig, och det lilla självförtroendet jag fick. Nu när alla kan köra, så står jag fortfarande och trampar på ruta ett. Och det hela gör att självförtoendet sjunker till noll. Känns verkligen som om att man inte klarar av ett endaste jävla skit.
Inte det man vill klara av iaf.

Nu ska jag laga mat och byta sängkläder..

Solen skiner

.. och jag sitter här inne. Men känner inte för att göra nått ute direkt. Och även fast det är sol ute så blåser det svin kallt =/ Usch vad jag hatar att bo i lägenhet, känner mig så instängd. Vill kunna gå ut på en gård och fixa lite där bara när jag känner för det. Tur att man har den friheten under helgerna och loverna iaf!

Skola idag, skrev om ett kort arbete och lämnade in det. Sen satt jag bara och glodde :P Gick hem runt 11 och värmde på en pizza. Fy skämms på mig! Ska ju inte äta sån mat.. Men jag hade absolut ingen ork till att laga nån mat för jag var akut hungrig och dessutom fanns det inget gått att laga, så det fick bli så. Efter maten slockade jag som en stock i 3 timmar, har nyss vaknat igen. Hur ska man kunna somna ikväll nu då?

Tänkte lägga mig i brosans säng nu och kolla på tv till runt kl 6, då ska jag ut och jogga :) Efter det är de Ugly Betty och Desperate Housewifes, sen sova igen.

Kom på förra fredagen när jag och Jessica var ut och joggade på idrotten att jag har fått ganska så bra kondition nu. Mycket bättre än förr iaf! Klarade av att jogga två var utan att stanna en enda gång. Förr klarade jag bara av ett halvt.. Och jag var inte direkt helt slut när vi hade sprungit dom där två varverna heller. Hade lät klarat av att jogga ett till :) Gäller bara att hitta den där rätta takten, sen kan man jogga hur långt som helst. Ska börja jogga i trebo nu igen :) Skönt! Tänkte göra det ikväll, men då kom jag på att jag har cykeln hemma hos mamma =/ Och det blir lite jobbigt att gå till trebo, jogga ca 1 mil och sen gå hem igen.. Nä, får börja med det nästa vecka istället :)

Nu blire tv ett tag, sen ut och röra på fläsket!
Tjing

Motorrevy

Dåligt uppdt. igen, jag vet...

Fredag: gick i skolan till halv 2, skol dagen gick ovanligt fort! Efter skolan gick jag hem till mamma och började göra mig klar, sen mötte jag upp Louise och Sara, och vi gick hem till Johnny på fest :) Kul att träffa alla idioter igen. Long time no see! Gick hem lite väl tidigt kanske, 23:30.. Men var så jävla trött och kännde att jag höll på att få migrän så hade ingen lust att vara kvar. Somnade som en stock när jag kom hem, och vankade inte fören kl 6 på lördag morgon (!!!) fick sova ca 6 timmar även fast jag var full. Jäääävligt skönt, och behövligt!

Lördag: Vaknade som sagt kl 6. Men gick inte upp fören vid halv 8 och duschade och gjorde mig klar. Kl 9 åkte jag, mamma och lillebror mot ockelbo, hem till Sven :) Där bytte vi bil till hans Ford och började rulla mot bollnäs, vi skulle gå på motorrevyn :) Var där runt kl 11, gick in och kollade runt på alla fiiina bilar. Alldeles lagomt stort var det, och lagomt med folk när vi kom. När vi skulle åka runt kl halv 2 var det mycket mer folk! På vägen hem tyckte vi att vi kunna stanna till och träffa mammas farbor och hans fruntimmer i kilafors :) sagt och gjort. Och sen så fick vi för oss att åka och hälsa på Nenna (morsans kusin) när vi ändå var där. Har bara träffat henne en gång vad jag kan minnas, och det var för runt 5 år sen, så det var riktigt kul! Satt hemma hos henne och fikade och kollade runt lite i hennes hus. Vi blev kvar där i ca en timme, sen åkte vi till morsans andra kusin som inte bor så långt ifrån Nenna. Han har jag också bara träffat en gång, så det var kul det med! Fick även träffa hans fruntimmer och hans barn med, skit kul! Träffar mer eller mindre aldrig morsans släkt, tråkigt nog.. Men efter att vi hade varit hos Per-Olov så åkte vi hem.
Kom hem runt halv 7, slänge i mig en kebab tallrik då, såå jefla gott var det! Sen vart det en massa kaffe och en raggar dusch, sen skulle man tillbaka till bollnäs igen. Det var ju fest på klubben där, två band skulle spela. Wackos och John Lindberg Trio feat Hank T and Little Carin.. Så jag och brosan åkte först hem till Tim och var där ett tag, drack en grogg och nån öl.. Sen började vi rulla mot bollnäs igen, var där runt halv 11. Skit jävla mycket folk var det där!
Trodde inte att jag skulle komma in eftersom att det var 18 års gräns, men så kom Dennis och var målsman åt mig :) Han betalade även inträdet, väldigt snällt tycker jag! Men hade lätt kommit in utan målsman, det var så mycket folk så vakterna hade inte tid att kolla leg ens!
När vi kom in så vart jag genast erbjuden nått från baren av Tim och Dennis, men jag tackade nej och höll mig till det resten utav kvällen. Kännde inte alls för att dricka av nån konstig anleding!
Banderna spelade skit bra iaf! Riktigt drag var det. Synd att det skulle vara så mycket folk så man knappt kunna röra sig där inne bara. Men kul att se så mycket folk också.. Maria kom dit hon med, och skulle promt fixa ragg åt mig även fast jag sa att jag inte vela ha nå! Hon fixade den fulaste killen jag har åskådat på länge! Och inte var han nå trevlig heller. Stod bara och skröt om sina bilar och skit. Och han var efter mig hela kvällen, + ett antal fula killar till. Skit drygt! Var typ 3 snygga killar på 100-200 pers. Helt värdelöst! Träffade en trevlig prick på slutet som jag dansade med ett litet tag bara. Men det var en skit kul dag/kväll/natt iaf! Helt klart en utav de bästa. Kom hem runt halv 4 på morgonen, ni kan ju tänka er själva hur underbart det var att gå och lägga sig efter ca 6 timmars bil åkning sammanlagt och resten av tiden gick jag runt. Var helt slut i benen och höfterna, och öm som fan i fötterna.

Söndag: Vaknade upp alldels för tidigt, fick bara sova 3 timmar =/ Gick upp och slängde i mig en macka och funderade på vad man skulle hitta på under dagen. Vart bara en massa slappande iaf. Gick till morfar och hälsade på, sen hem till pappa och kollade på tv tills jag somnade på kvällen. Skönt vare!

Idag: Var i skolan ca 2 timmar, skönt att inte ha nån praktik iaf. Slockade som en stock i 3 timmar när jag kom hem. Och nu sitter jag här. Ska gå hem till mamma om ett tag och hämta ett nytt batteri till mig telefon, mitt tar slut på en gång =/ Skit drygt.

Nu orkar jag inte skriva nå mer :P
tjing!




Nyss kommit fram till bollnäs..


Skulle man ju inte tacka nej till!


Wackos.. Som sagt, hur mycket folk som helst var det där.
Skit kul kväll/natt!





I don't care

Jag är oduglig på att blogga, jag vet. Men har bara så lite tid till att göra det, och när jag fåt tid så orkar jag inte istället :P
Men nu har jag både tid och ork!

Igår blev det skolan, hade logistik. Fick sluta tidigt, gick hem då och lagade lite mat.. Sen så började jag gå hem till Magnus (min lärare) han bjöd hela klassen på fika :) Daimtårta och glass, riktigt gott var det! Några från andra klassen kom också, och en lärare. Satt där och fika och snacka och försökte lösa sånna dära kluringar, riktigt trevligt var det! Jag måste då bara ha världens bästa lärare. Även fast jag kan få lite krupp på han ibland när han inte lyssnar och glömmer bort saker. Men så är det väl att vara lärare antar jag, man kan ju inte hålla reda på allt..

Efter att jag hade varit där så gick jag hem och latade mig ett tag och väntade på att pappa skulle vakna så vi kunna åka och handla. Lika bra att följa med när han ska göra det, annars så glömmer han bara hälften av allt vi ska ha, även fast det står uppskrivet på en lapp :P Sen resten utav kvällen blev det bara till å slappa. Hade tänkt att jag skulle ut och springa på kvällen, men det fanns absolut inge ork i mig till det. Fick dessutom migrän på kvällen så jag gick och la mig tidigt..

Och idag vaknade jag rätt tidigt. Eller jag blev väckt snarare sagt av ett sms.. Men det gjorde ingenting. Börjar inte fören 12:40 idag, så jag hade kunnat tagit en låååång sov morgon, men kan endå inte göra det för jag är totalt värdelös på att sova längre än till kl 7 på morgonen :P Men skönt att vara upppe i tid iaf så man får nått gjort! Har nyss städat undan på mitt rum, såg ut som ett katastrof område där inne! Hemskt. Men nu är det gjort iaf. Och nu ska jag börja laga mat, köttbullar och stuvade makaroner får det bli :) Mumma. Sen ska jag börja bära fötterna till skolan. Skönt att man bara har en slapp lektion idag! Då hinner jag gå hem till morfar och mamma och hälsa på efter :)

Annars så är jag fortfarande totalt fast i Fall Out Boy - I don't care. Tycker egentligen inte om sån musik, men det låten gör mig så glad. Och får mig att tänka på en viss person. En annan låt och också är bra är Bootleggerz - Worlds Collide :) tycker inte om sån musik så mycket heller, men det passar in nu när det är vår och man får en massa vår känslor som gör en glad :)

http://www.youtube.com/watch?v=COPdsutz0Xg&feature=PlayList&p=9BFDFD9432279647&playnext=1&playnext_from=PL&index=8

http://www.youtube.com/watch?v=55ZFNpf1cK0

I helgen kanske det blir att åka till bollnäs på motorrevyn :) Skulle va skit kul! Men får se om mamma fick tid till det eller inte. Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förutom att lägga ner tid på bilen. Ska fixa rosten som är kvar på den. Den ska ju bestiktas 16 juni, puh.. Förstår inte hur jag ska hinna bli klar med den, med tanke på att jag har haft den sen i september och det har knappt hänt ett skit :P Jaja, nu har man en tid man måste vara klar med den till iaf, så nu är det bara att jobba på!

Nu blire mat lagning och sen möta Jessica och ha svenska lektion!
Adjö

Lyckat

Jag tänkte gå på praktiken i morse bara för att göra mammsen glad. Skulle börja kl 06:00, skulle behöva gå upp 03:30 för att hinna dit i tid. När vaknar man då? 08:10. Jävligt bra gjort Anna! Hade tydligen glömt bort att ställa klockan. Jag tar det som ett tecken ifrån ovan, jag ska bara inte ha praktik där. Så jag klagar inte allt för mycket över att jag sov för länge idag :) Skönt att slippa åka dit. Men mindre bra när mamma får reda på det, haha.

Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Tänkte äta lite frukost nu och hoppa upp på motions cykeln och cykla 8 km, det behövs. Sen på eftermiddan ska jag försöka ta mig till morfar och hälsa på :)

Nu kurrar det i magen efter frukost..
Tjing!

Varför ska det vara så svårt att lyssna?

Igår på förmiddan kom pappa hit och hjälpte mig att kolla lite saker på tältvagnen, den ska nämligen besiktas inom en snar framtid. Kollade lysen och bromsarna, och det funka som det ska :) Så nu måste jag komma ihåg att fixa tid till besiktningen. Efter att vi hade gjort det så började jag laga mat, påsk middag igen. Mamma, Kicki, Kalle, lillebror och jag åt och sen efter det vart det lite kaffe. När kvällen började komma kännde jag mig rastlös och vart sugen på att åka till svärdsjö på påsk rocken, men som vanligt var man ute för sent för att hitta skjuts dit..

Så jag trodde att det bara skulle bli en inne kväll igår igen, men då sa Tina att det var bil träff i gävle och så helt plötsligt befann vi oss där med borsan och Linda :) Gick runt där ett tag och kollade på alla riskokare, sen tröttnade Linda och åkte hem, men vi andra blev kvar. Gick runt där och kika lite till, sen for vi hem. Vart en lugn och trevlig kväll iaf :)

I morse vaknade jag i skaplig tid, slängde i mig lite kaffe och sen var jag ut och gick en timme. Nu sitter jag här och ska börja packa ihop sakerna, ska hem till pappa igen idag. Farfar fyller år idag med, så kan nog åka hem till han och fika lite. Ska även försöka att få tid att åka till morfar.

I morgon ska jag ha praktik egentligen.. Men vafan, jag sa ju ifrån mig den!? Ååååh, jag blir så less när inte lärarna kan lyssna på en! Min mentor sa att jag skulle få vara inne på skolan och göra nånting istället för att ha praktik ett tag framöver. Fick vara inne på skolan EN gång. Tänk att lärarna på min skola ALDRIG lyssnar på vad man har att säga. Visst, dom har mycket att hålla reda på och det är mänskligt att glömma.. Men det är samma visa jämt! Jag tänker då inte sätta min fot på min praktik plats igen iaf, så jag skiter i att åka dit imån och sen får alla säga vad dom vill. För var dag som går får jag bara mer och mer lust att hoppa av skolan och söka till nån annan långt härifrån. Det kommer nog sluta med att jag göra det.

Nu ska jag packa ihop mina saker och göra mig klar!
Tjing

Älskade sol!

Stålande väder idag, helt underbart!

Det blev ingen bio i torsdags, vi hade sett fel på datummet. Filmen gick inte fören nästa vecka, haha. Men vi var inte ensamma om att missa det iaf. Istället åkte vi hem till Louise och grillade :) Det var hon, jag, Lotta och Fredde som grilla. Sen kom Linda över och vi drack lite :) Fulla blev vi och kul var det! Dannberg kom förbi en sväng han också :) Jätte trevlig kväll var det verkligen!

Igår natt sov jag endast 3 timmar.. Bakis som ett as var jag när jag vaknade, fattar inte hur jag kunna vara det. Drack inte så mycket.. Och sen var jag jätte konstig under hela dagen, kännde mig helt efter. Var hem till Louise på eftermiddan och drack kaffe, vart kvar där i några timmar. Sen gick jag hem för att äta lite, runt 6 tiden.. Då började jag känna mig ännu värre. Mådde dåligt, vart akut deprimerad och var jätte yr. Vettefan va det blev för fel :P Så tänkte ta en sömn tablett och gå och lägga mig då, men la mig och kolla på tv istället och efter ca en timme vart det bättre :) När klockan var runt 12 orkade jag inte hålla ögonen öppna nå längre, slocka som en stock.
 
Idag vaknade jag inte till liv förän vid 11 tiden. Har inte hunnit göra nått speciellt än, har bara legat ute i solan och stekt :) Och lyssnat på Scotts. Dom kommer till valbo imån, Lars Kristerz likså. Får se om man åker dit och kollar :)

Mamma och jag hade tänkt att göra lite påsk mat idag och bjuda hem några. Men dom vi skulle bjuda hade redan andra planer för denna dag, tyvärr. Så vi skulle ta det imån istället :) Mamma kom  hyss hem med 5 över fulla mat kassar med både det ena och det andra. Bland annat flinta stek som vi ska grilla :) Och Norrlands Guld 3,5. Så nu ska det banne mig grillas och drickas ful öl :) MUMS!

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Nån som har nå bra förslag? Hör av er :)

Bio

Det blir bio med Louise ikväll, vi ska se Fast and furious :) Den ska tydligen vara bra, så det fick bli den. Vi ska se den här i Sandviken, eftersom att vi både hade biljetter till bion här. Går ju hellre på bio i Gävle, roligare där. Men nu slipper man hålla på och krångla med buss och så iaf! Vi ska börja cykla ner till stan runt 6, bion börjar 7 :) Efter det blir till å cykla hemåt och sova antar jag. Om det inte händer nått annat kul då!




It seems that I can't erase the taste of your lips..

Vart tog solen vägen?

Vilket trök väder det har varit både igår och hittills idag.. Jag vill ha sol och värme!

Nu sitter jag här med kaffet i handen och ska göra mig klar för att ta en promenix så här på morgon kvisten, skönt!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. När det är sånt här väder så får man ingen lust att hålla på med bilen heller.. Så det blir väll bara lugnt. Ska väll plocka reda på lite här hemma bara. Och sen ikväll kanske det bli bio med Louise :)

Nä, nu ska jag dra på mig kläder och gå ut :)
Adjöss

Timglas

Har nyss kommit in från en lång och härlig vår promenad. Precis när jag kom utanför huset så började det regna.. Och det var faktiskt underbart att känna regnet mot ansiktet! Och smattrandet mot taket. Det påminner mig så mycket om sommaren. Helt underbart! Och det har nästan blivit en liten tradition för mig att lyssna på Lars Winnerbäck när det regnar på sommrarna, så jag vart tvungen att lyssna på han nu med :) Sitter och lyssnar på den finaste låten han har gjort, Timglas. Det är så många minnen som dyker upp i huve när jag hör den. Fick den av Joel som jag var tillsammans med sommaren 2007, så många goda minnen med honom dyker ju såklart upp. Men mest är det minnen som jag och Louise har tillsammans sen den sommaren. Det lär har varit den mest perfekta sommaren som man kan ha! Jag och Louise hitta på nått tok varje dag. Vi hade aldrig tråkigt! Saknar den tiden så fruktansvärt mycket. Då var det precis som om att vi satt fastklistrade, vi gjorde allt tillsammans. Tyvärr så är det inte så nå längre. Fast hon är fortfarande mitt shithead och kommer alltid att vara :) <3

Som sagt så var det den bästa sommaren man kan ha. Allting var så bra då! Allt med familjen var bra, jag hade min bästa vän, och kärleken gick bra. Livet lekte verkligen! Jag önskar att allt kunna vara så lätt nu med. Nu känns det som om att allt går åt pipan. Familjen splittras mer och mer, jag glider ifrån mina vänner, kärleken går åt helvete och skolan tar den sista ork ifrån mig som jag har. Det är sånna här gånger man undrar vart livet är på väg egentligen, och vad det finns kvar att leva för. Jag lever på hoppet om att det kommer att bli bra, en vacker dag. Att min familj blir en familj igen, att jag hittar tillbaka till mina vänner och även träffar nya, att jag hittar en kille som kan älska mig och att jag orkar gå klart skolan och få ett jobb. Jag hoppas att det händer en dag.

Just nu känns allt bara så meningslöst, finner ingen ork eller lust till nånting nå mer. När man tror att nånting är påväg att lösa sig så går det rakt åt skogen istället. Det blir liksom som om att jag tar ett steg fram, och två tillbaka. Hela tiden.

Nä usch, nu lär jag sluta lyssna på den där lowlife musiken, ta mig i kragen och måla på ett leénde igen! Och låtsas som om att allt är i sin vanliga ordning. 
That's the way i live my life..

Nytt

Har gjort om outfitten, vart inte som jag vela men jag orkar inte hålla på å bråka nå mer med det där nu så nu får ni stå ut med att det ser ut så här tills jag orkar göra nått åt det :) Tyckte att texten som står brevid Marilyn var så klockren så jag vela ha med det :)

I'm pretty,
but i'm not beautiful.
I sin,
but i'm not the devil.
I'm good,
but im not an angel.

God morgon

Idag sov jag för länge igen. Orkade inte gå upp fören vid 10.. Men det kan ju bero på att jag somnade rätt sent igår med! Hur som helst, gick upp och gjorde kaffe sen knatade jag ut och gick i ca. en timme :) Sköönt. När jag kom hem så såg jag att jag hade fått brev. Det var om antagningen till anläggning, ligger på plats 11 av 12 för att komma in där. Så måste plugga upp betygerna i dom änmerna jag kan nu, för att öka chanserna för att komma in. Kommer jag inte in så överväger jag faktiskt att hoppa av skolan. Men får se hur det blir med den saken!

Igår hjälpte Emil och Kalle mig med dörrarna till bilen, så nu sitter dom på plats igen :) Var lite trixigt att få dit dom, men till slut gick de! Efter att vi hade gjort det klart så slänge jag i mig lite mat och så kom Louise och Fredde och hämtade mig, och vi åkte hem till dom. Jag och Louise satt ute i solen och drack kaffe och snacka skit :) Och efter ett tag så gick vi över till Lotta och hälsade på henne och Anna. Efter ett tag så blev jag så trött så jag bestämmde mig för att gå hem.

När jag satt vi datorn igår kväll så fick jag se saker som jag helst hade sluppit se. Jag blir så besviken! Jag trodde verkligen på dig den här gången. Men nej då, du ska svika mig igen. Och du ska ha jävligt klart för dig att det var sista gången! Nu är jag trött på det här. Nu tänker jag lägga dig och allt vi hade i en låda och lägga den under sägen. Och jag kommer inte att ta fram den på väldigt länge. Du ska inte komma ivägen för mig och min lycka nå mer. Det där var bara droppen..

Snart är det sommar också. Och jag har fortfarande inge sommar jobb. Finns inget att söka heller för den delen =/ Väntar fortfarande på att dom i furuvik ska höra av sig om hur det bli med jobbet där.. Men tror inte att det blir nått. Brosan har iaf fått 6 månaders jobb på Sandviken hus nu :) Från maj till oktober. Typiskt nog lär han hoppa av skolan, och då han börjar jobba är det mindre än en månad kvar till studenten.. Men han bryr sig inte så mycket i det iaf, bara han som går kvar i hans klass så. Skönt att han har fått jobb iaf!

Nu ska jag gå och laga lite mat. Får se om Kalle kommer hit lite senare på eftermiddan och börjar kolla på bromsarna :) Ska även försöka finna ork till att gå till morfar också. Har inte varit dit på länge nu. Men jag hatar att se han i det där skicket, och nu är det ännu värre med han. Igår så var han halvt död verkade det som när jag pratade med han i telefon.. Och han sa att han önskar att han bara kunna få dö nångång. Och det förstår jag, så mycket som han lider.. Men det är inge vidare att höra honom säga så =/

Aja, nu ska jag rota igenom frysen och kolla om jag hittar nått gott att laga.
Tjing!

Vid en liten fiskehamn

I morse vaknade jag 08:30, förstår inte hur jag kan sova så länge? Jag som brukar vara uppe och ränna runt 6-7.. Hur som helst, drog på mig kläder och var ut och gick min morgon promenad :) Skönt som tusan! När jag kom hem igen så började jag och bror min plocka lite i garaget. Vi knuffade ut bilen min också, så den fick känna på vår solen med :) Vart inte så mycket gjort på den idag, har mest bara suttit och funderat på hur jag ska lösa alla problem med den. Och sen jävlades jag med den nya rutan som ska sättas in på förar dörren. Den andra var det ju nån som slog sönder. Förstår inte hur det kan vara så jävla kul att förstöra för andra? Hur som helst, fick inte dit den där förbannade rutan iaf. Till slut fick jag krupp och gick in. Somnade av på soffan i ett par timmar, sen kom mamma och hämtade upp mig och vi for iväg och handlade. Sen kom bror hit igen och hjälpte mig med rutan, och tammefan att han får dit den med. Fast efter det så märkte vi att det bara gick att veva ner den, inte upp. Och så visade det sig att vajjer'n satt åt fel håll. ÅH! Då lessna vi och gick in. Får ta tag i det imån istället!

Imån ska jag även börja med bromsarna. Blir nog några timmars kliande i huve och fundera över vad det kan vara för fel. Men förhoppnigsvis får jag hjälp av bror då med :) Tur att man har han. Och så ska jag försöka få tid och ork till att gå till morfar och hälsa på med.

Lovet kommer nog att spenderas mest åt bilen. Har inte direkt nå planer annars.. Om det är nån som vill hitta på nått, så hör av er :)

Annars idag så mår jag bättre. Fast det kanske är mest för att jag har haft saker att underhålla mig med hela dagen så jag har sluppit tänka på allt. Natten igår innan jag somna var inte kul, fy tusan. Hatar när jag kommer i dom här perioderna, det är så svårt att komma ur dom. Ibland så kan det inte börja gå över fören efter flera månader.. Det känns liksom som om att man kan börja lipa över mista lilla. Har redan gjort det flera gånger idag. Och så lär det väll bli ett tag framöver..

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blire sängen.
Tjing

Tillbaka till ruta ett

Är dålig på att uppdatera, jag vet.. Men nu har jag funnit ork till att skriva!

I fredags efter skolan gick jag hem och lagade mat och började göra mig klar. Tog 15:50 bussen till ockelbo :) Jessica kom och mötte upp mig, och så gick vi hem till Tomas. Satt där hemma och drack till runt 9 när Tomas kom hem, då drog vi till mobygården och härja runt :) Hur kul som helst var det! Kul att umgås med lite nytt folk. Sen så hände det väll en del saker som jag inte ska ta upp här, haha. Men shit happens. Var bestämmt att jag skulle sova kvar i ockelbo eftersom att det inte går nå natt bussar därifrån och jag hade ingen skjuts hem. Skulle sova med Jessica, Tomas och KB, men så blev det inte. Jag var så jävla trött och orkade inte vänta på att dom skulle fixa skjuts hem så drog och sov nån annanstans. När jag vaknade upp på morgonen kännde jag hur paniken grep tag i hela kroppen, hade ingen aning om vart jag var. Men kom på det efter att jag tog mod till mig för att kolla vem det var som låg brevid mig, haha! Så blir det jämt för mig, så fort jag inte sover hemma. Förstår inte varför? Aja..

Skulle med 12:17 bussen hem, och klockan var 11 när vi vaknade till liv. Då hade jag min väska hos Jessica och dom som jag lära hämta, och så lära jag hinna fixa skjuts till stationen med. Så jag kännde på mig att jag inte skulle hinna, eftersom att jag var så jävla seg.. Men jag kom på den briljanta idén att gå hem till farfar, han bodde ju bara en liten bit därifrån kom jag på. Sagt och gjort! Så fort jag satt fötterna innanför dörren så började Gertrud (farfars funtimmer) laga mat, våfflor blev det :) Sen gick vi ut och satt oss i solen och pratade om allt möjligt. Vart lite kaffe också, sen kom Jessica och Tomas förbi med min väska, sen skjutsade farfar hem mig :) Snäll som han är. Var skit kul att träffa dom igen. Har inte pratat med dom eller sett dom sen i januari.. Så det var kul :)

När jag kom hem vela jag vara gå och begrava mig. Var så extremt trött och bakis så jag finner inte ord för det! Gick och la mig på köks soffan och somna. Sen när jag vaknade till så började jag tänka på ett och annat. Har inte varit deprimerad på över 2 månader, har mått så himla bra! Men nu har det kommit tillbaka. Allt känns bara grått och trist nu igen. Förstår inte varför.. Vafan, det har ju inte varit nå problem förr? Men vad vet jag? Ibland känns det bara som om att hela världen står still. Så det fick bli en tablett och gå och lägga sig strax efter 7, vaknade upp kl 12 idag. Sen har jag varit lika nere hela dagen idag med. Förutom när Sara kom hit :) Vi satt ute i solen och pratade om allt möjligt, men mest om trögfattade karlar! Förstår mig inte på dom helt enkelt. Hon vart kvar här ett par timmar, efter det har jag inte gjort allt för mycket.

Ikväll blir det väll antaglitgen bara lugnt. Tänkte dra ut och jogga lite på kvällskvisten för att rensa tankarna lite, men får se om jag orkar det.. Annars blir det tv och en tidig kväll. I morgon ska jag dra ut bilen så den får lite frisk luft. Ska sätta tillbaka dörrarna och kanske lägga i golvmatta. Och städa garaget så mamma kanske blir lite glad, så man slipper höra hennes gnäll om vad man än gör. Men hon hittar väll nått fel om jag skulle städa garaget med. Blir så trött på det.

Annars så håller jag på och tjatar sönder Fall Out Boy - I don't care, så jävla bra låt! Måste höras.
http://www.youtube.com/watch?v=55ZFNpf1cK0

Nu blire gossip girl, sen ut och jogga kanske.
Tjing.

Våren är här!

Ja, det måste man ju kunna säga nu tycker ja! Har varit över 10+ hela veckan, helt underbart! Men tydligen skulle det bli skit väder nu i april.. Det vill jag inte ha! Nu vill jag ha sommar :)

Idag skulle vi ha prov kl 9 på morgonen, men tror ni att man hade det då? Nej! Det var tydligen flyttat till imån. Och inte säger läraren nått heller. Jag blir så trött på han! Så då gick man till skolan 3½ timme för tidigt, vart lagomt less. Så jag och Jessica okuperade sofforna och låg mest och latade oss där tills svenskan skulle börja. Vi åkte även ner på stan en sväng och kikade runt en snabbis.

Hade redovisning på vårat jobb vi gjorde idag, gick galant! Läraren sa att vi hade gjort ett mycket bra jobb :) Hatar verkligen att stå inför en grupp och prata, men det gick bra. Bara man får komma igång så flyter det på sen :) Efter det fick vi sluta och då gick jag ner till enen och inhandlade grogg virke tills imån, sen hem och kolla på 3 avsnitt av En ängels tålamod :) Så jävla bra!

Just nu sitter jag och äter av farbors hembakta bröd och dricker kall mjölk till det :) Gött! Tänkte kolla på en film nu och fördriva tiden lite. Eller så blir det fler avsnitt av En ängels tålamod :D Längtar till imån, det ska bli så kul! :)

Tjingeling!

Plugg, plugg & plugg

Idag har jag varit duktig, har nämligen pluggat en massa! Nu på kvällen har jag gjort klart förarfokus utbildningen, den tog ett par timmar. Den gjordes över internet, skönt faktiskt. Det var frivilligt att göra den, så jag tycker att jag var ganska så duktig som la ner tid på det :) Och efter det gjorde jag extra uppgifterna jag fick av min lärare för att jag ska höja chanserna för att gå VG/MVG i logistik :) Och nu sitter jag här med alla förbannade papper från projekt och företagande, har prov och redovisning imån. Och det är inte bara ett papper vill jag lova! Uscha.. Men det är bara att kämpa på det.

Igår vart det inte många knop gjorda i skolan eller. Hade inte ett skit att göra där, så frågan är ju varför jag ens gick dit? Men det var trevligt med sällskap iaf. Jag och Jessica fick för oss att vi skulle åka och panta dom två överfulla soptunnorna i brist på att ha nånting att göra. Sagt och gjort! När vi kom fram till Coop där vi skulle panta så hade hälften av alla burkar åkt ut, skit kul! Så vi fick plocka i dom igen. Och sen var det bara och panta.. Ca 300 brukar och 50 flaskor, det tog tid! Och så hade man läsk över hela sig själv efter det, haha. Men det var kul :D
Efter skolan igår gick jag hem till mamma en sväng bara, sen blev det hem och kolla på tv tills man somna.

Idag efter skolan gick jag hem till mamma igen och packade ihop saker som jag ska ha med mig i helgen. Var tänkt att vi skulle åka till morfar tillsammans och hälsa på, men eftersom att vi åkte i luven på varandra och gick jag själv. Kul att träffa morfar igen! Även fast det är hårt att se honom i det där skicket =/
Efter att jag hade varit där så började jag traska hemåt igen. Efter det har jag bara pluggat och pluggat. Mina ögon är fyrkantiga snart tror ja! Så nu blir det en dusch och sen plugga lite till, sen sova.


På fredag blire fest i ockelbo :) Sover även kvar där. Kommer säkert att bli skit great! :)