Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

En nykter fredag

Jo tammetusan, jag var nykter en hel fredag. Det har inte hänt på 3-4 månader kanske? Så det var nog på tiden. Jag var ut och gick en timme på kvällen bara, och sen blev det popcorn och let's dance, efter det somna jag ovaggad.

Imorse vaknade jag rätt tidigt, gick upp för att äta frukost. Men det fanns inte ett skit hemma! Så mamma fick åka och handla =) Och hon kom hem med tammefan halva ica tror ja. Efter att jag hade fått min frukost åkte vi och solade, underbart. Sen åkte vi till rusta och köpte svets tråd, sen vart det donken och fläska. Inte bra! Men vafan, har inte ätit ute mat på skit länge så. Efter det åkte vi till morfars lägenhet och hämtade lite grejer som ska slängas. Och jag bli så sugen på att ta över den lägenheten! Mamma vill att jag ska det med. Så vi ska föröska fixa det på nått vis. Hoppas!

Nu är nu och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vet fortfarande inte om det blir nå svärdsjö ikväll eller inte.. Vet inte om det blir nå fest över huvud taget ikväll. Men jag hoppas på det! Så jag vet inte om jag ska börja göra mig klar eller inte. Känns lite onödigt att göra sig klar om det inte ens händer nått speciellt.. Jaja. Får höra runt lite mer om vad som händer ikväll. Hör av er!

Så länge kan jag ju ialf städa undan lite på rummet.
Tjing.

Blir så less

Gick upp imorse och åt frukost, och började röra arselet mot stan. Skulle ju sola, men tar det imån med mamma istället. Så jag gick till stan på en gång, de fick bli ett nytt nagel lack, eyeliner, hårspay, scarf och ett nytt linne. Mamma kommer att stypa mig om hon ser att jag har köpt ännu mer kläder :P Haha. Men jag kunna inte låt bli. Mitt paket från H&M har inte kommit än, det skulle ju komma i onsdags? Cp saker, va trött jag blir. Slutar väl med att man inte ens får grejjerna! När jag kom hem idag så tränade jag, och sen var det tänkt att jag skulle gå till morfar en sväng. Han har fått plats på ett korttidsboende i Björksätra tills han får en plats på ett ålderdomshem. Så nu är ha hemma ifrån sjukhuset, skönt. Hur som helst, det finns absolut ingen ork i min kropp till att gå dit. Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvet.. Blir bara mer och mer orolig över en viss sak, och det resuterar i att jag bli depprimad. Fan, jävla skit. Orkar inte!

Så ikväll blir det bara lugnt, tror ja. Första alkohol fria fredagen på länge blir de isf.. Men det kanske är på tiden det med! Just nu känner jag mest för att ta sömn tabletter och sova bort resten av dagen och vakna upp med ett förhoppningsvis bättre humör imån! Hoppas att det blir svärdsjö imån, det skulle vara skit kul.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig i sängen.
Tjing.

Snö, bara snöööö

Va less man blir när man kollar utanför fönstret. Det bara snöar och snöar. Kan det inte bli sommar snart!?

Idag väcktes jag av min kära bror som låter som en hel elefant flock när han vadrar omkring här hemma. Låg kvar ett tag i sängen och drog mig, sen bestämmde jag mig för att gå och springa. Innan det blev det kaffe och den kära morgon ciggen i solen :) Var ut och gick/jogga/sprang i över en timme, hur skönt som helst! Var helt slut när jag kom hem igen. Men jag tog ialf tag i städningen, det behövdes verkligen. Såg ut som ett bombnedslag inne på mitt rum! Tog även reda på disken och tvättade, och lagade mat. Falukorv i ugn och hemma gjord potatismos :) Mumsigt blev det! Efter det har jag bara suttit här framför och glott i över en timme. Vilket liv man har! Har totalt fastat för en låt, B.I.T Heads feat. Sofia - The passenger, man blir trökigt grogg och dans sugen när man hör den :) Och så har jag suttit och funderat på de där med presenter. Sara och Sandra fyller snart 18 år, och jag har ingen aning om vafan man ska köpa åt dom. Jag är värdelös på sånt! Det är tammefan bland det värsta som finns, att köpa presenter. Tänk om dom inte tycker om det / det passar inte / dom har det redan - så tänker jag hela tiden. Jaja, får försöka fixa det där på nå vis :P Fan, jag vill också fylla 18 nångång. Men neeej då, jag får vänta i 7½ månad till ja. Skit kul! Men så är det väl, var sak har sin tid. Imorgon är det ju fest på klubben (rowdy CC) men där är det ju 18 års gräns.. Nästan alla man känner ska ju dit, så vafan ska man själv hitta på då? Jag vill ut på gallej ialf! Får se om det blir nå svärdsjö på lördag, hoppas det ialf. Vill ut på inte äventyr och träffa lite nytt folk.. Annars så vet jag inte vad som händer i helgen, så hör av er :)

Idag hade jag tänkt att göra nått åt bilen med. Ska nog ialf måla klart i bagagen, och fixa lite små saker. Måste bli klar med skiten nångång. Ikväll hade jag även tänkt att försöka få ork till att färga håret. Ska fråga mammsen om hon kan klippa mig lite också :) Börjar bli så slitet på topparna. Sen så blir det en ganska så tidig kväller, hade tänkt att gå till badhuset imån på förmiddan och sola, och sen ta en sväng nere på stan och kolla om jag hittar nå kul.

Nä, nu ska jag hitta på nått vettigt att göra.
Tjing.

Dead end

Har blivit dåligt uppdaterat, jag vet. Skriver dessutom om inga intressanta saker alls, det vet jag med :P Men jag ska pina er med ännu en värdelös blogg för att jag är så rastlös ;)

Igår mådde jag som hejkomochhjälp mig. Jag skakade så mycket så jag kunna inte stå upp, svettades, mådde illa, var skit yr och kännde mig allmänt efter. När jag vaknade på morgonen hade jag världens jävla migrän, men det gav med sig lite grann senre mot kvällen. Men då kom illamåendet tillbaka istället. Men jag gick ialf ut och tog en promenad på en timme, och efter det kändes de bättre :) Och idag har jag bara mått finemang. Hoppas det fortsätter så, annars blir jag orolig.

Imorse när jag vaknade åt jag frukost, sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till gävle. Skulle knäppa kort till mitt förarkort. Det gick snabbt och bra. Efter det åkte vi till sjukhuset för pappa skulle hämta nå papper, men inte fick han nå sånna eller. Fan va det ska krånglas nu för tiden! När vi var klar där åkte vi hem igen, och jag tog reda på ett ton disk typ. Sen så tränade jag, sen gjorde jag mat. Kebab kött och ris, mums! Efter det var jag så jävla trött så jag kunna knappt hålla ögonen öppna, men jag slängde ialf på mig kläderna och gick ut och gick en timme. Slocka som en jude på soffan efter det. Hade tänkt att jag skulle städa och gå ut i garaget efter att jag hade fått vilat, men icke. Mamma skulle promt ha med mig och handla överallt. Skulle även hämta ut mitt paket från H&M, men då hade det tydligen inte kommit även fast jag fick brev att de hade de? Aja. Skulle koma tillbaka imån och kolla om de hade kommit då.

Och nu sitter jag här. I ett så stökigt rum så jag mår illa när jag ser det. Slängde upp alla grejer som låg på golvet tidigare för att jag skulle dammsuga, men det orkar jag inte börja med nu. Så nu ska jag ta och slänga ner alla grejer igen, sen ska jag slänga mig framför tv'n med chips och cola. Går bra med bantningen för mig hör ja! Uschuschusch. Har så dåligt samvete över att jag gick upp allt jag gick ner. Mår illa när jag ser mig själv förfan. Men det ska bort innan sommaren!

Just ja, vad händer i helgen? På lördag kanske de blir svärdsjö, men ingenting är säkert med det än. Så den som vill hitta på nått kan ju höra av sig :) Full och odräglig ska jag vara ialf, som vanligt.


Carlene Carter i dalhalla sommaren 2007
Ta mig tillbaka!!

Wasting Love

Usch vilken seg dag det här har varit. Somnade kl 8 igår kväll, och vaknade halv 12 idag.. Så jag har sovit på tok för mycket nu istället, så jag har varit skit trött hela dagen.. Det är konstigt, att ju längre man sover, desto tröttare blir man. Jaja. Lagade mat när jag vaknade, sen tränade jag. Fyfan va segt det var :P Höll på och somna mitt uppe i allt. Efter det så skulle jag ta mig i kragen och springa. Men nå springa vart det inte, vart promenad istället. Fanns absolut ingen ork i kroppen till att springa! När jag kom hem igen synda jag, åt popcorn och glass.. Ååååh, va trött jag blir. Jag kan bara inte låta bli sötsakerna! Måste bli ett slut på det nångång.

Nu på kvällen har jag ialf tagit reda på den enorma mängden disk som min familj har lyckats göra av med på bara en dag. Förstår inte att 4 pers kan få fram så mycket disk på bara en enstaka dag. Jaja.. Tog ialf reda på det så mamma skulle slippa göra det efter allt hon har stått i idag. Lite snäll kan man ju vara ibland :P

Om inte allt för länge blir det väl sängen och sova igen. Men imån SKA jag upp i tid och springa, sen kanske jag ska till gävle med pappa och knäppa kort till mitt förarkort.. Måste få det gjort. Ska försöka finna ork till att göra nått åt bilen med.

Nå mycket mer än så hade jag inte att skriva idag.
Tjing.

Sliiiiiiiten

Ja efter denna helg är det inte så konstigt att man är sliten..

Fredag; Sara kom hem till mig på kvällen, vi satt här och drack lite innan vi stack till Dannberg :) Hade en trevlig kväll, även fast minnet sviker mig ganska mycket. Vart ju så klart alldelens för mycket alkohol för mig, men vafan. Man lever bara en gång! Orkar inte gå in på detaljer om den dagen :P

Lördag; Vaknade upp efter 3½ timmers sömn, och jag mådde skit vill jag lova. Var skit seg hela dagen, och det resulterade i att jag blev skit stressad för minsta lilla sak. Så jag var på skit dåligt humör. Men jag lagade mat ialf, herrgårdskyckling med potatis :) Sååå nedrans gott. Och sen städa jag och tog reda på disken och tvätten. Har fått lite beröm av mamma för att jag har varit så duktig på att hjälpa till här hemma på sista tiden ;) Hur som helst, efter mat och städning så tyckte jag att det kanske var dax för en dusch och fixa i ordning sig. Det tog typ 4 timmar eller nått? Det som tar max en timme egentligen. Men när jag var klar så mötte jag upp Louise ialf, och vi gick till Dannberg på fest :) Var först bara några stycken där som kolla på melodifestivalen, men sen kom det mer folk :) Lyckades att dricka lagomt mycket med alkohol denna gång ialf. Minns inte sist jag gjorde det! Hade det jätte trevligt ialf. När klockan började bli lite senare så var det en viss pojk som börja må lite illa, så jag drog hem han så han fick sova lite. Bättre de än att han skulle hamna i nån snödriva nånstans. När han hade piggnat på sig och skulle dra hem så tänkte jag gå och lägga mig, men vafan. Klockan var ju bara 3 så jag gick hem till Dannberg igen :) Men där var jag bara i 5 minuter typ, sen så åkte jag iväg med några på efterfest nånstans. Och det hela sluta med att jag kom hem 9 imorse, haha. Men de var de värt :) hihi 

När jag kom hem så ställde jag klockan på 12, så jag skulle få sova i 3 timmar ialf. Men jag somnade inte fören vid kl 10, och sen har jag en jätte söt mamma som ringer och väcker en halv 12. Så jag fick 1½ timmers sömn. Skit kul! Har varit så jävla efter hela dagen.. Tappade bort mitt käraste örhänge med =/ Måste ha tappat det när jag gick hem imorse. Känns lite vemodligt, eftersom att dom var ifrån mormor. Men det finns ju inte så mycket att göra åt det nu..

Åkte in till sjukhuset runt 3 idag och hälsade på morfar, han fyller 85 :) <3 Kom hem vid halv 7 tiden och nu sitter jag här. Ska strax gå och fixa lite popcorn och ta lite glass, sen blire till å kolla på Beck. Och sen ska jag fan i mig sova som aldrig förr. Har bara sovit 5 timmar på 2 nätter nu =/ Skönt att man har lov så att man kan sova ut.

Hur som helst, hade en skit trevlig helg! :) Hoppas att nästa blir minst lika kul.

Fredag

Vaknade upp i morse och kände mig skit pigg. Har äntligen fått sovit ut ordentligt! Igår kväll kom jag på att jag hade glömmt laddaren till telefon hemma hos pappa, så jag tänkte gå och hämta den idag. Och så blev det.. Gick strax före 9 efter att jag hade slängt i mig lite frukost. På vägen hem igen så stannade jag vid ica och tog ut pengar, köpte grogg virke tills ikväll, hårfärg och fyllde på telefon. Efter det upptäckte jag att jag bara hade 390 kr, shit. Beställde ett linne och ett par skor igår ifrån HM, det blev 236 kr. Så jag har inte mycket pengar kvar att leva på tills nästa vecka när studiebidraget kommer. Har inte varit så här fattig på länge! Jag som brukar vara så ekonomisk. Men jag kunna inte låta bli att beställa skorna när dom var nedsatta från 400 :- till 100:- och linnet kosta 100:- det med. Så det var ju inte så farligt. Men det är ju inte direkt saker man behöver.. Mamma kommer att strypa mig när hon får reda på att jag har köpt ett par till klackskor :P Har redan hur många som helst.. Men som sagt, jag kunna inte låta bli :) Fast nu har jag sjukt dåligt samvete över att jag har gjort av med alla pengar som jag fick av farbor min. Det skulle ju gå till en klippning, men så blev det alltså inte. Mamma får fixa det istället, som vanligt :) Lika bra det, friösrerna klipper ju av hur mycket hår som helst, så man ångrar sig jämt att man gick dit. Jag ialf :P Sist jag var till frisören lovade jag mig själv att aldrig mer göra det!

Efter att jag hade kommit hem i morse så började jag laga mat, köttfärspaj med makaroner i :) göttans. Efter det så dammsög jag hela huset, hade lovat mamma det så. Eller ja, alla rum förutom mitt egna som är i mest behov av städning, haha! Får ta det sen nån dag när jag orkar.. Och så hade jag tvättat och diskat. Man kanske ska satsa på att bli hemmafru istället för lastbilschafför? :P Haha. Nej då.. Eller kanske? ;) 200 kr i timmen och jag är din! Haha.

Nu ska jag koka kaffe, ta en cigg och sätta mig ute i solen :) Sen ska jag göra mig klar och så kommer Sara hit. Vi ska ut och göra stan osäker ikväll. Hoppas det blir kul! Men det blir det säkert.



Saknar mitt hår så jävla mycket! Det var ju så lååångt. Hela håret fick inte ens plats på bilden..
Tur att mitt hår växer som ogräs, så snart är det lika långt igen :)

ÄNTLIGEN LOV!!

Yeesss, 10 dagars ledighet nu! Skönt som fan. Började 09:00 idag, och slutade 09:30.. Fast jag stannade kvar i skolan en timme till ungefär, har inte varit där på skit länge så. Ganska trevligt att träffa lärarna och folket där. Skulle ut och köra med Magnus på eftermiddan egentligen, men tydligen skulle 3na ha lastbilen då, så vi skulle köra imorse istället, men det visste jag inte om så det sket sig. Jaja, jag dör inte för de. Gick hem till pappa vid halv 11 och packa ihop grejerna och stack hem till mamma. Lagade mat, lyssna på rockklassiker, åt, koka kaffe och drack de i solen och tog en cigg på det, slängde i tvätt, tog reda på disken, vek tvätt och nu sitter jag här och lyssnar på Iron Maiden och drömmer mig bort. Har kommit på att allt det jag vill ha, får jag aldrig. Tråkigt nog. Men det är bara att finna sig i det.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Eller jo, slappa, kanske åka till sjukhuset och hälsa på morfar, ut och springa och träna. Och så städa lite grann.. Och om jag orkar ikväll så ska jag putsa på lite saker ifrån bilen. Hade tänkt att gå och lägga mig i tid ialf, ska upp tidigt imån och springa :) Det är så skönt att göra det på morgonen! Sen så hade jag tänkt att laga pappas herrgårdskycklig, så mamma får smaka lite av en del av himelen med :) Det är så gott! Sen på kvällen blire fest med Sara. Vart vi ska vara och festa vet jag inte, men det brukar fixa sig! Kanske blir lite förfest här hemma ialf.

Nästa helg bär det av till svärdsjö på rock med, ska bli sjukt kul :) Åker dit med Sara. Längtar!

Måste bara rekomendera en låt, Iron Maiden - Rainmaker. Fruktansvärt bra!
Den som tycker om rock kan inte tycka att den är dålig.

Nu ska jag göra nått vettigt! Tänkte stor städa mitt rum, men det brukar bara bli lite dammsugning, sen tröttnar ja :D Haha, jaja.
Tjing

Bandy

Det blir bandy ikväll ialf :) Ska dit med Fredde.

Var ju hem till mamma som sagt tidigare. Vi var samms i tio min. ugefär.. Som vanligt. Hon går mig så mycket på mina nerver så det är helt sjukt. Att hon inte kan försöka förstå mig lite ialf.. Så jag lessnade och gick därifrån ganska fort.
När jag kom hem igen så vart det dusch, och nu ska jag sminka mig och slänga i mig lite mat, sen blire till å börja vandra mot jernvallen :)

Måste även tacka Monia som fixa fram låten åt mig :)

Långt härifrån

Hörde en utav de finaste låtarna som nånsin har gjorts på radio igår, CajsaStina Åkerstöm - Långt härifrån.. Men jag får inte tag på den nånstans. MÅSTE HA DEN! Finns de nån som kan hjälpa mig? :)

No school today, skönt. Skulle ju upp och simma imorse, men när jag vaknade kännde jag att jag absolut inte orkade. Så jag gick upp och åt frukost i lugn och ro, sen fick jag nå ryck och hoppade upp på motionscykeln och cyklade 8 km. Sen efter det så tyckte jag att det skulle va skönt att sola lite, så jag gick ner till badhuset och gjorde de :) Hur skönt som helst! Efter det har jag mest bara försökt att få tag på den där låten, och tryckt i mig lite mat. Hade tänkt att gå hem till mamma en sväng snart och hälsa på.. Sen kanske det bli bandy ikväll, Saik spelar mot Bollnäs. Men verkar inte vara nån som är sugen att gå och kolla, och det är ju inge kul att gå dit själv :P Men som sagt, får se hur de blir!

Nu ska jag byta kläder och börja vandra mot mamma :)
Tjing.





Å älskling fast Du är lång härifrån, finns Du alltid med mig här ändå. För i varje steg, i varje andetag, finns Du med mig natt som dag. Och även om de skulle dröja länge än, tills jag får se Dig här igen, finns det inget som kan ändras nu
- För det är jag, och det är Du..

Helt slut!

Gick upp 01:50 inatt, lagomt jäkla skit trött efter 2-3 timmars sömn bara. Gjorde mig klar och gick ut och väntade på Jimmy, fick som vanligt stå en halvtimme i kylan innan kan kom. Karlar och tider, det funkar bara inte. Hur som helst, dagen gick rätt fort, var tillbaka i Sandviken till 11:30, skönt att sluta tidigt! Fast då började man ju tidigt med.. Gjorde mat när jag kom hem, pytt i panna, ägg och rödbetor - mums! Slockna ett par timmar efter det, sen ringde mamma och fråga om jag skulle med till sjukhuset och hälsa på morfar. Egentligen så hade jag ingen ork till det, men jag följde med ändå. Tänkte att jag skulle äta upp maten som hade blivit över sen tidigare innan vi skulle åka, men tammefan att pappa hade ätit upp de. USCH va less jag blev då. En hungrig och trött Anna är inte att leka med! Hur som helst, morfar verkade pigg när vi kom dit ialf :) Synd att han ska ha så ont bara. Han har fått en massa sår på bena (som har blvit så djupa så man ser skelettet) det är därför han är där. Om inte operationerna funkar nu, lär dom amputera bort bena =/ Stackarn. Gubben är 85 år och har inte länge kvar att leva, och så ska han kanske bli av med bena den sista tiden han har kvar. Livet är så jävla orättvist.

Nu ska jag ut och gå en timme. Är ledig imån, SKÖÖÖÖÖÖNT!! Ska gå till badhuset på morgonen då och sola och simma :) Sen ska jag försöka få tummen ur röven och åka till VV och knäppa kort till förarkoret. Annars så blir det nog bara lugnt imån.. På torsdag börjar jag kl 9, ska fylla i en ansökan till att gå anläggning då, sen nöta B/C teori i nån timme, och så har jag bokat upp en körning mellan 13:30 - 15:00 med min lärare, så jag får köra lite mer lastbil. Men får se hur det är med orken. Vill bara ha lov nu! Är ledig på fredag med, ännu skönare :)

Helgen närmar sig med stora steg igen, och vad händer dårå? Ska ialf dricka öl och vin har jag bestämt. Men vart? Hör av er om det händer nå kul :)

Nu blire till å röra på fläsket!
Tjing


Mmmh, ge mig sommar och power meet :)

If I could turn back time

Praktik idag, gick upp 05:15, extremt jobbigt var det. Vart inte en sånn lång dag ialf, slutade 12:30 :) Fick köra från hofors och hem med, gick bra.. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat, sen sov jag till kl 3. Då vart det mer mat, pappsen hade nämligen gjort våfflor, det kan jag inte tacka nej till. Efter det var jag ut och gick en timme :) Skönt. Min farbror kom hit, det visade sig att han hade vunnit 600 kr på travet, och han slängde fram 500 till mig och 100 till bror min :) Tur att man har en släkt med en tung plånbok ibland. Så nu har jag råd att klippa mig, yeeeess! Ska fixa tid tills nästa vecka tror ja :) Underhåret har blivit så slitet efter att jag har blekt och färgat det så mycket. Så måste klippa bort de som är slitet, sen ska jag försöka våga mig på nån ny frisyr. Men får se hur det blir med det, är ju så feg när det gäller att klippa håret :P

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Ska upp 02:00 inatt, börjar 03:00 - suck! Orkar inte med praktiken nå längre! Men vad ska man göra då? Jag måste ju. Men ska fråga min lärare om jag kan få köra med honom istället för att ha praktik några dagar. Hoppas han går med på det.

Vettetusan vad jag höll på och svammla om i bloggen igår. När jag är bakis så vet jag nog inte riktigt vad jag snackar om :P

Som sagt, nu ska jag hoppa in i det blöta sen blire sängen :)
Nattinatt



If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
And you'd love me, love me, like you used to do..

Död åt bakfylla

Varför finns det bakfylla egentligen? Vad ska de vara bra till? Man lovar bara sig själv att man aldrig mer ska dricka, men sen sitter man och är lika jävla odräglig igen helgen efter. Sen är man bakis igen. Och så går det bara runt så hela tiden.. Jag är så sjukt sliten efter i fredags och igår. Men jag har ju bara mig själv att skylla.. Har sovit ca. 8 timmar på två nätter, det brukar jag MINST sova på en natt egentligen. Jag kan bara inte sova när jag är bakis, det är så sjukt irriterande. Är svin trött, men det går bara inte att sova..

Jaja, som ni kanske förstår själva så blev det en rejäl fylla igår, igen. Det började med att jag och Louise åkte hem till Maria och hjälpte henne städa lite, och så börja vi dricka :) Efter några timmar drog vi ut, gick till mossvägen på fest hos nån som jag inte minns namnet på. Var väll kvar där en timme ungefär, sen tog jag, Louise, Maria och Håkan en taxi till Håkans jobbarkompis ( tror jag att det var ) Sen gick vi hem till Maria igen, brosan, Tim, Dannberg och pittnisse kom dit.. Sen slog vi våra kloka huvven ihop och kom på att vi åker till Dannberg och festar istället, lite tråkigt hemma hos Maria. Vi var 9 st som tröck in oss i brosans trånga 240, satt som en krov typ :P Men vi kom fram ialf! Vart en jäkla massa alkohol där.. Blev så odräglig så jag satt bara och stirra in i vägg typ och fattade ingenting. Men det blev bättre efter ett tag ialf. Då bestämde jag mig för att gå hem. Mamma hade åkt till jobbet då, så lär väl ha kommit hem runt 5-6 nångång.. Tur att hon inte var hemma, så som jag vingla runt och väsnades här hemma :D Tappade allt jag hade i händerna och gick stutt i allting. Åt potatisgratäng och fläskfilé, sen gick jag och la mig. Hann knappt lägga ner huve på kudden innan jag hade deckat. Det var ialf en trevlig kväll :) Har inga minnes luckor ialf! Tror ja :P

Imorse när jag vaknade mådde jag som ett svin. Fy satan alltså. Var jätte fint väder ute, så jag vela ut och springa, men kroppen sa imot. Även fast jag är skit sliten så är jag ute och springer och har mig på morgonen ändå, men idag gick det bara inte. Det fanns absolut inge krafter i kroppen alls till att ens gå till toaletten.. Hoppade in i duschen ialf, sen gick jag ut och satt mig i solen och tog min kära morgon cigg. Var varmt och skönt i solen :) Såg en fluga också, haha. Och det fick mig att inse att jag längtar som fan till våren. När snön har smält bort, dom första blommorna kommer, fågel sång och ja, allt som har med våren att göra! Helt underbart är de.

Hade även tankar på att det ska bli lugnt med alkoholen ett tag nu, men sen kom jag på att jag ska rajjrajja med Håkan nästa helg. Men jag klagar inte :)

Förövrigt så sög min alla hjärtans dag. Om man tänker på kärleksfronten då alltså. Inte ett endaste napp! Ska man behöva flytta till dalarna för att få sig nå? Där är alla kåta. Här i Sandviken/Gävleborg bor det bara torrisar tycker ja. Ska det vara så svårt att få napp? Helt sjukt. Måste bli ändring på de! Nä, alla hjärtans dag är så sjukt överskattat. Idag ska jag ha en hata-kärlek-dag igen.. Förstår faktiskt inte hur vissa orkar med det :P Ni som har ett förhållande och det funkar bra för er, ta vara på det så länge ni kan. För en dag blire bara skit med allting. För dom flesta ialf. Just därför ska jag inte involvera mig med nått sånnt fören jag blir gammal och grå :P

Fan va mycket jag har skrivit då :P Ni som har orkat läsa allt mitt tramms är värda ett pris av nå slag :P Just därför tänker jag sluta skriva nu och fortsätta lyssna på Iron Madien (som jag har gått och kärat ner mig i) och Metallica :) Och så ska jag försöka få ork till att packa och gå hem till pappa. Ska gå hem till morfar en sväng med. Praktik imån, suuuuug. Så jävla jobbigt! Orkar inte. 

Som sagt, nu ska jag sluta skriva :P Haha.
Tjing.

Haha, måste bara skriva en sak till. Min bror kom nyss in på mitt rum och fråga när och hur han kom hem imorse, haha! Den idioten kommer inte ihåg nånting han. Och nykter kan inte inte vara än heller. Han bara går runt och svammlar :D Märks att vi är syskon.. La även märke till hur mycket han har gått ner i vikt, han är ju skit smal nu! Tänkt om en annan kunna rasa i vikt så där på bara några månader. Skulle inte sitta fel :P

Måste även tillägga att det tog en timme för mig att skriva klart allt det där :D Haha.


                          

Bandy fylla

Jodu, igår blev det en rejäl bandy fylla. Första gången jag var full på en match faktiskt! Så klart så sviker minnet mig jätte mycket, minns nästan ingenting av matchen (!?) jag som brukar minnas allt, hur full jag än är. Hur som helst, om man bortser ifrån att Saik förlorade mot Hammarby (vilket är så jävla pissigt så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta) så var matchen bra :) Det var inte många nyktra personer på läktaren, vilken resulterade i att det var skit bra stämming! Skit kul var det. Folk så in åt helvete va det med, inte allt för ofta man får trängas på läktaren nu för tiden eller.. När matchen hade slutat så skulle jag och Sara börja vandra hem till Johnny på fest. På vägen så fick vi lite små damp på 6 st bajjare, ful som stryk var dom allihopa. Men jag och Sara lyckades överrösta dom med våran pipiga fylle röst, höhö! Vi gick åt varsit håll till slut, och tur var väl det. Annars så vet man aldrig vad som hade kunnat hänt efter all sprit jag hade fått i mig :P Väl hemma hos Johnny vart det mer grogg, musigt. Kadräng full blev jag. Drack Absinte (stavning!?) också, jag som lovade mig själv att jag aldrig mer skulle göra det efter sista gången jag gjorde det för ett par år sen. Och det gjorde ju att man blev lite knepig, men inte lika mycket som förra gången ialf. När jag hade börjat nyktra till skulle jag gå hem, men jag fastande på en annan fest efter vägen med Dannberg :) Vart några groggar där med, och så blev man på lyset igen. Men till slut tog jag mig i kragen och gick hem, eftersom att jag visste att jag skule ut ikväll och härja, orkar inte vara allt för bakis då eller.

Imorse när jag vaknade mådde jag skit, så klart. Men efter en ipren vart de bra igen :) Sov 3½ timme inatt, kan inte sova när jag är full/bakis. Förstår inte varför.. Hur som helst, låg och drog mig i sängen till halv 11, sen gick jag upp och slängde på mig kläder. Sen var jag ut och joggade i en timme :) Hur skönt som helst! Har fått så himmla mycket bättre kondition på bara ett par veckor, härligt! Orkade med hur mycket som helst idag. Var inte ens trött och slut när jag kom hem. Och när jag kom hem var det bara att ställa sig vid spisen och laga mat, potatisgratäng och fläskfilé :) MUMS! Blev skit gott. Louise kom även förbi en sväng och snacka skit :)

Nu ska jag städa undan på mitt rum, ser ut som ett helvete här. Förstår inte hur jag kan stöka till de så förjävligt på bara en dag? Det ligger kläder i hela rummet.. Så nu ska jag sätta på lite Iron Maiden och städa :) Sen blire dusch och don, sen vidare hem till Maria på förfest, sen så ska vi försöka fixa nån annan fest man kan gå på :) Alla hjärtans dag idag ju, då måste vi singlar hålla ihop. Så den som är singel och vil festa, hör av dig :D Hoppas att det blir en trevlig kväll, men ett trevligt avslut ;) Annars tänker jag gå och bli nunna på nytt. Närå, känner faktiskt på mig att det kommer att bli en lyckad kväll, och då brukar det oftast bli så med!

Nä, städa vare ja..
Tjing!
                        

Bandy!

Ikväll blire bandy med brudsen :) SAIK - Hammarby! Kommer å bli intressant. Blir säkert en massa alkohol med :) Sitter inte fel det eller. Nått måste ju värma en nu när det är så jävla kallt ute :P

Skola idag, var skit segt och slappt. Gick hem till mamma efter det och började göra mig klar. Tog 3 timmar för mig att göra mig klar, wtf!? Brukar vara klar på max en timme :P Är så jävla slö idag så det är sjukt. Hur som helst, just nu sitter jag och väntar på att Louise, Tina och Fredde ska komma också så ska vi åka ner till jernvallen. Hoppas på en kul kväll :) Är ju fredag den 13e idag med, usch. Har jämt en sånn otur då! Men hittills har det inte hänt nå.. Menmen, dagen är inte över på läänge, så det hinner säkert hända nå!

Nä, nu ska jag hitta på nå vettigt tills dom kommer.
Tjing.

                        
         Hard to remember if anything was real.
Cold like December and I don't like how that feels..
I been livin' a long time, I been givin' a long time too.
And I can't believe I wasted so much time on you.
But time has brought me back around, back around to me, and I feel so free.
Yeah, now who's gonna give me some sugar tonight?

Migränmigränmigrän

HATAR migrän. Usch, det bara vägrar ge sig.. Har inge migrän medicin hemma hos pappa heller. Suck!

Hade bara en ''lektion'' idag. Hade logistik, men vi lekte mest bara lekar, haha! Tänkte gå till badhuset efter det, men eftersom vi är lediga imån så tar jag det då istället. Annars idag har jag inte gjort så mycket.. Somnade ett par timmar när jag kom hem i från skolan, sen gick jag hem till morfar en sväng. Tog en bra omväg när jag skulle gå hem igen, skönt. Nu sitter jag här och väntar på att bandyn ska börja, match mot Gripen idag.. Efter det ska jag väl sova, är så sjukt trött. Badhuset öppnar kl 10 imån, så jag hade tänkt vara där tills dess. Sen kanske jag ska till gävle med pappa och hämta ut mitt digitala färdskrivarblad.

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer.. Nå förslag? På fredag blire bandy ialf, Saik - Hammarby :) Har ialf lust att ta nån grogg/öl i helgen, så hör av er om ni vill hitta på nått :)

Nu blire tv, sen lyssna på bandyn.
Tjing.

- You're gonna see me in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gon' want me back
When your world falls apart like shattered glass

Det tar bara stopp

Ibland känns det verkligen som om att man går rakt in i en vägg, allt tar bara stopp. Jag tappar orken och lusten totalt. Gör det allt för ofta nu för tiden. Jag vet inte vad jag ska göra för att få det att bli bättre heller.. Dom senaste två dagarna har varit underbara, har äntligen fått lite tid för mig själv och kunnat göra det jag velat. Det behövdes verkligen! Men jag skulle verkligen behöva mer tid ledigt, minst ett par veckor. Men det går ju inte, tack vare skolan. Jag blir så less, ska jag behöva må psykiskt dåligt för att kunna få ett jobb i framtiden? Jag orkar bara inte nå längre, jag gör verkligen inte det! Men jag vill inte göra mina föräldrar och min släkt besvikna, jag måste stå ut.. Men det är fan inte långt kvar nu, tills botten är nådd. Jag känner att jag inte klarar av det här länge till.. Har bara lust att skrika ur mig all illska och frustration men istället håller jag det inom mig.. Men det är inte långt kvar tills den tickande bomben exploderar. Jag pratar inte med nån om det, även fast jag egentligen så gärna vill och behöver det. Jag vill inte besvära andra med mina problem, dom har ju sina egna. Jag har alltid levt i tystnaden, jag har alltid stått på egna ben och rätt ut mina problem själv. Och det har gått bra, tills nu.. Nu känns det som om att jag vill ta första tåget till ingenstans och gömma mig där tills allt är bättre igen.

Gick upp kl. 8 i morse och började träna.. Sen stack jag ut och joggade i över en timme, jobbigt - men skönt! Det var så nedrans kallt så mina ögonfransar och håret vart vitt. Inte en käft var det ute så där tidigt på morgonen heller. Det älskar jag, att få vara helt ensam och bara höra tystaden och lugnet. Det ger mig ork till att fortsätta kämpa..
När jag kom hem igen åt jag frukost, sen har jag mest bara legat och kollat på tv. Gick hem till morfar mot kvällen och hälsade på, sen hem till pappa. Så nu sitter jag här, och gruvar mig över att det är skola imån. Jag orkar egentligen inte ens tänka på det. Idag fyller även min farbor 61, grattis! Och det betyder också att det är 8 år sen farmor dog, och förra måndagen var det 7 år sen mormor dog. Det går inte en dag utan att jag tänker på er! <3 Önskar att ni fanns kvar här bland oss.

Har även hunnit blivit en massa tankar kring kärlek idag. Ett halv år sen i fredags som det tog slut mellan mig och Kenny, det är helt sinnes sjukt va tiden går! Efter det var det en person som sa till mig ''nöj dig aldrig med mindre än vad ditt hjärta säger'' dom orderna tänker jag ta med mig resten utav mitt liv. För det tänker jag aldrig göra, jag tänker inte nöja mig med mindre än vad mitt hjärta säger. Jag har bestämt mig för att jag inte tänker inleda nått förhållande med nån förän jag träffar nån som jag verkligen kan se en framtid med. Nån som får en att vilja skrika ''you rock my world!'' .. Jag vill inte rusa in i nått förhållande för att bedöva min ensamhet, för jag vill inte utnyttja nån till de. Jag vill inte såra nån eller mig själv. Så fram tills den dagen jag hitta mig en ny karl, som jag kan se en framtid med, så tänker jag leva mitt singel liv till 110%

Nu hade jag tänkt att kolla på Snow Duddies, eller Madagaskar 2 igen. Måste verkligen rekommendera den filmen, Madagaskar 2 alltså, den är så sjukligt bra! Bättre än ettan. Det fick mig att skratta tills jag höll på att kissa på mig!
Efter jag har kollat på film så blir det en lång och varm dusch, sen slänga sig i sängen och sova. Skola som sagt i morgon, har bara en lektion som tur är. Efter det ska jag till badhuset och simma, har inte gjort det på länge nu så det ska bli skönt..

Aja, nu blire film.
Tjing.

- If you want me, I'm not a piece of ass, a one night stand, a storage ship
I think you better walk by, tonight
Oh, no.
If you want me, then stop begging I don't put out for charity
If you want me there's no discount price tonight
But I don't need your dollar bills I just want something real
Cuz, nothing's free, except a lovin' me

Run to the hills

Idag har jag Iron Maiden nojja, har totalt fastnat för dom.

Inge praktik idag, har mina anledningar till varför.. Vaknade runt 9 och såg att det var sol ute :) Så jag flög upp ur sängen och kokade kaffe. Klädde på mig och sen stack jag ut och gick/jogga/sprang i över en timme. Hur skönt som helst! Bara njuta av solen, lyssna på volbeat/iron maiden tills man håller på å tappar huve och bara göra av med en massa energi - i love it! Stack ut till sätra badet, var ett tag sen man var dit nu. Har inte vågat gått dit för att jag har varit rädd för att en massa känslor ska dyka upp, men det var ingen fara faktiskt. Det var skoter spår ute på isen, så jag gick ut en sväng på storsjön med :) Sen ringde pappa, så då sprang jag hem igen. Lagade våfflor åt mina kära bröder och mig själv, mumsigt värre. Sen fråga pappa om jag skulle med han och farbror till högbo och gå runt sjön. Och självklart gjorde jag det. Kan inte sitta inne när det är så här fint väder! Hur skönt som helst vare att gå där. Sen när jag kom hem igen så tog jag bort allt typ jul belysning vi har haft ute, och skotta snö som en idiot. Sen gick jag hem till mofar och hälsa på :) Har blivit en jäkla massa motion för mig idag. Har gått/joggat/sprungit runt 2-2,5 mil.. Känns bra :) Så nu kan jag lova att jag är ganska slut. Har inte fått en lugn stund idag. Så nu ska jag bara lyssna på en massa bra musik och slappa resten utav kvällen :)

I morgon blire ingen praktik heller. Så då ska jag nog gå lite stav gång :) Ser ju så otroligt fjantigt ut när man går med dom där förbannade stavarna, men det är inte så mycket folk ute på morgonen så :D Sen på kvällen ska jag hem till pappa. Skola på onsdag =/ skit segt. Har sånn lust att hoppa av bara. Men jag vet att jag kommer att ångra mig senare då.. Så man lär väl stå ut. Men det känns som om att jag inte gör det länge till..

Louise sa idag att hon ska klippa sig, och då vart jag mer sugen på att göra det med :) Men det får nog vänta tills nästa studiebidrag, har inga pengar till de nu =/ Ser förjävlig ut i håret, måste göra nått åt det så snart som möjligt.

Har inte så mycket mer än det att säga idag.. Men jag är fortfarande rastlös så detta får fördriva min tid :

3 stycken Favoritsaker


Favoritmat
tacos
pappas herrgårdskyckling 
hamburgare


Favoritdryck
vatten+citron
öl
mjök och grogg kommer på delad tredje plats

Favoritgodis
det mesta som är rött 
allt med melon smak
choklaaaaad

Favoritglass
mjukglass
twister
nått med melon smak eller vanlij/jordgubb


Favoritfärg
svart
rött
vitt, grått eller brunt

Favoritfilm
Ringen filmerna
Walk the line
Madagaskar 2 (stört skön film!)

Favoritserier
One tree hill
Gossip girl
Las vegas

Favoritbloggar
http://kyd.blogg.se
http://lindapernilla.bloggagratis.se
http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Dom uppdaterar rätt ofta ialf ;P

Nu blire slapp framför tv'n!
Tjing.