Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

ÄNTLIGEN LOV!!

Yeesss, 10 dagars ledighet nu! Skönt som fan. Började 09:00 idag, och slutade 09:30.. Fast jag stannade kvar i skolan en timme till ungefär, har inte varit där på skit länge så. Ganska trevligt att träffa lärarna och folket där. Skulle ut och köra med Magnus på eftermiddan egentligen, men tydligen skulle 3na ha lastbilen då, så vi skulle köra imorse istället, men det visste jag inte om så det sket sig. Jaja, jag dör inte för de. Gick hem till pappa vid halv 11 och packa ihop grejerna och stack hem till mamma. Lagade mat, lyssna på rockklassiker, åt, koka kaffe och drack de i solen och tog en cigg på det, slängde i tvätt, tog reda på disken, vek tvätt och nu sitter jag här och lyssnar på Iron Maiden och drömmer mig bort. Har kommit på att allt det jag vill ha, får jag aldrig. Tråkigt nog. Men det är bara att finna sig i det.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Eller jo, slappa, kanske åka till sjukhuset och hälsa på morfar, ut och springa och träna. Och så städa lite grann.. Och om jag orkar ikväll så ska jag putsa på lite saker ifrån bilen. Hade tänkt att gå och lägga mig i tid ialf, ska upp tidigt imån och springa :) Det är så skönt att göra det på morgonen! Sen så hade jag tänkt att laga pappas herrgårdskycklig, så mamma får smaka lite av en del av himelen med :) Det är så gott! Sen på kvällen blire fest med Sara. Vart vi ska vara och festa vet jag inte, men det brukar fixa sig! Kanske blir lite förfest här hemma ialf.

Nästa helg bär det av till svärdsjö på rock med, ska bli sjukt kul :) Åker dit med Sara. Längtar!

Måste bara rekomendera en låt, Iron Maiden - Rainmaker. Fruktansvärt bra!
Den som tycker om rock kan inte tycka att den är dålig.

Nu ska jag göra nått vettigt! Tänkte stor städa mitt rum, men det brukar bara bli lite dammsugning, sen tröttnar ja :D Haha, jaja.
Tjing

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Jimmy
skriven :

Rainmaker är en av deras bästa låtar (Y) =)