Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Classic car week 2009, here I come!

Nu är det mesta packat och klart tills imån. Har så grymt mycket gerejer med mig! Ser ut som om att jag ska vara borta en månad, fast jag egentligen bara ska vara borta en vecka. Haha! Men så blir det jämt när jag ska packa, tar jämt med mig för mycket saker. Men bättre de än att ta med sig för lite iaf!

I onsdags for jag till Falun på cruising med Micke och några till i impalan =) Hade en skit trevlig kväll verkligen! Och igår var jag ner på stan och uträttade lite ärenden, köpte lite skit som ska med till Rättvik. Och så var jag ner till trafikskolan för att boka körning och skrivning, men då var det bara en sommar vikarie där som inte kunna göra det. Men hon som gör det egentlgen skulle väl höra av sig till mig lät det som. Hoppas hon gör det då! Vill ha det där klart nu nångång..
Efter stan cykla jag hem och packa, sen kom Sara hit =) Jag tvättade lite kläder åt henne eftersom att det fanns inga tvätt tider hos henne och hon åker ju till Bollnäs imån å till Rättvik på lördag, kan ju bara bra att ha kläder med sig då =P Så ställde upp å gjorde de. Lagade mat åt oss med, hamburgare å strips. Gött som tusan =) Sen åkte vi till storvik en sväng å hämta öl, sen hem.

Hela morgonen har jag hållt på å tvättat å packat. Ser ut som ett katastrof område inne på mitt rum nu! Ska väl ta och lägga ut skiten i bilen snart. Men först åka och handla.. Sen hem till Sara och bränna lite skiver, sen hem å sova. Åker tidigt imån.

Så det blir inge uppdaterat här på en vecka typ, men det tror jag inte att ni lider av =D

Borta bra, helt väck bäst - CCW 09, here I come!!!!!!!
Just ja, hoppas det blir bra väder.. Men annars så finns ju solsken på falska har jag hört, haha =)

Ön

Förstår inte vad jag ska med en blogg till när jag endå nästan aldrig uppdaterar för att jag inte hinner? :P
Blir nå kort nu bara, sen måste jag göra mig klar.

Igår blev det ön med Micke, Sara, Fredde och StefanE =) Det regna och blåste, vilket gjorde att det blev kallt som tusan. Men det var mysigt endå =) Vi åkte hem rätt tidigt, eftersom att Micke och StefanE skulle upp å jobba, och så var det så dött där ute. Kom hem runt 4, slockna som en stock!

Nu har jag duschat och ätit, ska börja göra mig i ordning nu och göra en snabb städning inne på mitt rum. Skulle behöva packa till Rättvik och varit iväg å handlat till de, men hinner inte idag. Får bli stress dagar imån å på fredag istället. För ikväll bär det nämligen av till falun med Micke, Sara, Jennie och hennes karl! Vet inte om det var så fler som skulle med.. Hoppas på en trevlig kväll å fint väder! =)

För övrigt så flyter livet på bra nu faktiskt! Jag står som första reserv för att komma in på anläggning, men jag ska ha möte med rekton innan skolan börjar å smöra lite för han så jag får komma in även fast det inte är nån som hoppar av. Så det känns som om att det kommer att lösa sig =) Håll tummarna! Sen så har jag ju träffat lite nytt folk och därmed fått nya vänner, vilket känns jätte kul. Och så har jag ju träffat en sån där karl igen så man har några sånna dära fjärilar i magen =) hihi. Det enda som känns jobbigt än är ju det med morfar, saknar han så fruktansvärt mycket! Och jag hatar att se mamma så ledsen. Men det går ju över med tiden, hoppas jag..

Nu har jag inte tid att sitta här nå mer!
Får se om det blir nå mer skrivet här innan jag drar till rättvik på lördag morgon. Det märks väl =)
Tjing!

Hudik

Kom nyss på att jag har ju en blogg som man kanske ska ta å uppdatera, haha =P

I fredags kom det en massa folk hit. Först var vi bara några stycken som satt å åt, sen spela vi krocket och kubb =) Skit trevligt!! Sen rammlade det in en efter en. Hade hur som helst en skit trevlig kväll!

Mindre roligt var det dagen efter, det första jag möts upp av är en spya i köket.. Mums! Och så såg det ut som ett rent helvete ut hemma. Hittade på Max ute på altanen med, han hade lyckats hitta hem hit igen iaf då. Fick hjälp att städa undan här hemma av Max och Louise, tackar för det =) Linda och Hugo kom förbi dom med, trevligt att umgås med dom även fast jag var mer död än levande.

Sen på kvällen kom Jennie och Sara hit å tvingade med mig till Hudik, det var cruising där. Så jag gjorde mig klar, och så åkte vi till garaget i gävle å hämta Micke å bytte bil =) Kom fram ganska så sent, men jävlar va mycket bilar det var där! Hade en skit trevlig kväll då med =) Vi var ju så klart en av dom sista bilarna kvar där, vi kom hem runt halv 8. Då var det skönt att gå å lägga sig vill jag lova!

Igår låg jag mest i sängen hela dagen och mådde som jag förtjärnade. Mamma, Kalle och brosan kom hem från Norge igår med, men nu när dom väl har kommit hem så önskar jag att dom hade kunnat stanna några dagar till =P Det var så lugnt och skönt här hemma innan!

Idag mår jag fortfarande skit dåligt efter helgen, är helt slut! Men jag har iaf städat bilen, får se om jag orkar tvätta den med. Åker ju till Rättvik på lördag, så måste ju börja förbereda sig nu =) Kanske skulle ha börjat packa redan nu när jag tänker på det, annars så kommer jag väl stå där på fredag natt och va skit stressad =P Brukar kunna bli så..

Nä, nu ska jag göra nått vettigt.
Tjing!

Fredag!

Igår kom Louise över och höll mig sällsap :) Vi gick ner till ica och handlade lite grejer tills idag, sen låg vi ute på altan och snakc skit, spela kubb, fläska och kolla på jönssonligan. Haha, tröttnar aldrig på dom filmerna. Dom är ju så fula! Hade hur som helst lika trevligt som alltid med Louise :)

Nu sitter jag och väntar på att Louise och Max ska komma. Vi ska käka taco gratäng och sen ikväll kommer det lite folk och umgås lite :) Blir väl nån öl och lite kubb å nå andra lekar kanske. Hoppas det blir trevligt!

Om det är nån som inte har nått annat för sig ikväll, så kom förbi här! :) Bara att höra av sig om man vill komma.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.

Torsdag

Sitter här och kollar igenom gamla bilder och kom på hur mycket jag saknar mitt långa hår =/ Och när mitt underhår var rött..
 

Så där långt hår hade jag förr. Allt hår fick inte ens plats på bilden :P
Men snart är det lika långt igen =)


Och så där såg det ut när jag hade rött underhår..
Skulle gärna vela ha det igen, men det är så drygt & dyrt att hålla på och färga det hela tiden pga utväxten.
Dessutom har jag börjat fått så långt hår nu igen och då skulle det bara bli ännu drygare :P


Nu kom jag på att jag har ju köpt hårfärg nyss. Måste ta och färga det innan CCW =) Så fult med utväxten. Tur att den inte syns allt för mycket iaf :) Just nu sitter jag och väntar på att fru Louise ska komma och hålla mig sällkap, hon ska med mig ner på ica lite senare och handla också =)

Sen ikväll blir det Jönssonligan och bara slappa!

Lasse Stefanz

Igår for jag, brosan, Tim, Händel (vet inte om man stavar så menmen..) och Max till ön i Hedesunda och kolla på Lasse Stefanz =) Dom var skit bra som alltid och det var grymt med folk där. Jonas var där med, kul att träffa på han igen. Var nykter men hade super kul ändå! Kom hem vid 3 tiden i natt, var helt slut. Men det blev inte nå mycket sömn, kunna inte sova av nån anledning..

Klev upp rätt tidigt i morse, men fick inte särskillt gjort idag heller. Mamma, brosan och Kalle åkte iväg till Norge för ca en timme sen, så nu sitter jag här hemma helt ensam. Inte ens katten är social med mig! Men snart kommer Louise hit iaf =) Den som inte har nå speciellt för sig dom närmsta dagarna kan ju kika förbi här och hålla mig sällskap ett tag =) Hatar att avra ensam hemma!

Ikväll blir det gävle med Louise och Lotta iaf, och kolla på Markoolio. Inte för att jag tycker att han är ett dugg bra, men har inge vettigare för mig så. Trökigt att bara sitta hemma ensam =P

På fredag blir det kanske lirte festligheter här hemma.. Om det är nån som vill komma så är det bara att höra av sig =)


Lasse Stefanz


En bild från Los Raggos medlems fest.
Fler bilder hittar ni som vanligt på min bdb

Stor städing & Power meet

Mamma har tjatat på mig i evigheter att jag ska göra en stor städning av rummet, att plocka ned alla grejer från hyllorna och damma av osv. Men det har absolut inte funnits ork i mig till att göra det, tills idag! Höll på i ett par timmar, men nu är det skinande rent där inne :) Sköönt!

Nu tänkte jag skriva lite kort om vad som hände under power meet när vi vär där.

Power Meet:
Jag hade ställt klockan på 05:30 för att jag skulle hinna duscha och göra allt klart innan vi skulle åka. Men jag vaknade kl 5 och var så taggad att jag gick upp då istället. Gjorde mig i ordning, packade klart det sista och la ut det i bilen. Vid kl 7 kom Fredrik hit och så åkte vi hem till han så han och Louise fick slänga i sina grejer. Och sen åkte vi och hämtade upp Jennie, och Sara efter det.

När vi kom fram till västerås (runt halv 11) så visste vi inte alls vart vi skulle åka, så vi fick fråga nån frisör om vägen till campingen. Vi hittade till slut, och fy tusan va bilar det var ute redan då! Helt sjukt. Vi åkte inte till campingen och ställde oss, utan vi fick en perfekt p-plats i suggan vid stranden! Där stod vi hela tiden till det var dags att åka hem igen. Vi slängde fram bord, stolar och stereo och Louise, Sara & Fredrik badade medans jag och Jennie tog oss en kall öl =) Det har nog aldrig var godare med öl tror jag! 

Vi satt där i skuggan hela dagen, föurom när vi var iväg och åt. Det var så fruktansvärt varmt så det gick inte att vara i solen! Träffade på Jonas när vi åt med, så han följde med oss tillbaka till bilen och satt där med oss i ett par timmar eller nått. När det blev kväll så var det fortfarande jätte varmt, men då bestämmde jag, Jennie och Jonas oss för att gå till Crille och hälsa på han iaf. Satt där ett tag och gjorde han sällskap, sen yrade vi runt och träffade en massa trevligt folk =) Bland annat Croner & Babben.

På natten så började alla bli tråkiga, Sara gick och la sig, Jonas gick och la sig, Fredrik försvann, Jennie stack och pöka. Så då blev det bara jag och Louise kvar som var på hugget, så vi gick till Alm och dom andra och våldgästa dom ett tag. Sen tröttna vi på dom och gick till andra campingen igen, och det hände en massa roligheter efter vägen =) Fyfan va vi skrattade! Vi hittade på nå norrmän på campingen som vi satt med i några timmar på morgonkvisten, sen tröttnade vi på dom med och gick vidare till Babben och dom igen. Då träffade jag på Croner igen och satt å snacka med han ett tag innan jag gick och hämtade upp Louise och sa att vi lär fan gå och lägga oss om vi ska orka med morgon dagen. Då var klocken halv 7 på morgonen =P Så vi kom fram till bilen runt 7, fick sova 1½ timme sen började grannen spela så jävla hög musik så man vart klar vaken, Sara med. Men Louise sov på hon =P

Vi låg och latade oss ett tag i bilen, sen var vi iväg och åt lite mat. Sen vart vi så trötta igen så vi låg bara i bilen tills det var dags att åka. Vid 6 tiden började vi rulla mot Mc Donalds, och det tog ju att tag innan vi kom dit, det var så fruktansvärt med bilar! Men vi åt iaf, sen åkte vi tillbaka in mot stan och parkerade bilen, tog ut stolarna och satt oss vid väg kanten och kolla på bilarna och drack öl och lute annat =) Sara fick nog i sig lite för mycket grogg, hon stod och dansa med en pinne framför bilarna och skämmde ut sig totalt, men fy tusan va kul det var =D Jag skrattade så mycket att jag höll på att kissa på mig tror jag.

Vid 11 tiden var det dags att bege sig hemåt. Vi hamnade mitt i världens jävla oväder, det spö regna, blixtra och åska som fasen! Man vart lite nervös faktiskt. Kunna inte föra fortare än 50, för vi såg inge.. Men hur som helst var hem resan balnd det roligaste jag har varit med om =D Vi satt och härja runt som bara den! Ibland undrar man om vi verkligen är normala, haha =P Hem resan tog 4 timmar ungefär, kom hem i 3 tiden på natten. Då var det bara att städa ur bilen och börja packa det sista till Norge. Pappa skulle nämligen komma och hämta mig runt 5-6 nångång, så det var ingen idé att sova.

Om resan till Norge skriver jag om en annan dag.
Nu ska jag ut och pilla lite på bilen och fixa nå mat =)
Ikväll blir det Lasse Stefanz på ön med Borsan och Tim, hoppas på en trevlig kväll! =)


På väg till västerås =)


Där stod vi hela tiden.


En av norrmännen vi satt med =)


Vissa blev lite för full =)

Fler bilder hittar ni på min bdb, under 2-3 juli.
http://webbwilder.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1246485601&id=385256738#0

Hemma igen!

Igår kväll kom jag hem 19:30 efter 7 timmar på buss och tåg ifrån Norge..

Det får bli en kort blogg nu, är så trött så ska strax gå och lägga mig.

Hade hur kul som helst i västerås med Fredrik, Louise, Sara & Jennie. Sen träffade man ju en massa kul folk där med, bland annat Jonas och Croner :) Mer om det får jag ta och skriva nån annan dag när jag får tid!

Två timmar efter att jag hade kommit hem från västerås på natten (kom hem i 3 tiden) var det dags att åka till Norge. Då var jag lagomt sliten vill jag lova, 1½ timmes sömn på 1½ dygn och bakis som ett svin. Man hinkade ju i sig ganska så bra där borta. Så hela resan till Norge sov jag! Hur skönt som helst. Mer om resan dit får jag också ta och skriva om en annan dag.

Hur som helst, när jag kom hem igår så åt jag bara och bytte kläder. Sen kom Fredrik, Louise och Sara å hämtade upp mig så for vi till Kungsgården på fest hos Danne. Vart stödmedlem i Los Raggos vilket känns kul! Det verkar vara en seriös klubb jämfört med andra.. Hoppas det blir en massa tok med dom framöver =) High Speed Generation spelade där, skit bra som vanligt var dom som vanligt! Lite trötta på slutet kanske, glömde bort texter och så vidare. Men det skrattade både dom och vi åt så det var mest bara kul =) Det blev nån öl där med, men orkade inte med fler än 4-5 st.. Magen sa bara stopp. Trevligt folk och en kul kväll vart det iaf! Håkan skjutsade hem oss i 2 tiden, då var jag lagomt nöjd över att få gå och lägga mig i min egna säng och soooooova efter 1½ vecka!

Sov fram till halv 12 idag tror ja.. Var upp och pratade med mamma, sen slocknade jag på soffan i två timmar till. Har inte gjort ett dugg vettigt idag. Har absolut inte haft ork eller lust till att göra nånting.. Tog reda inne på rummet lite bara.

Känns konstigt att allt är så lugnt nu. Har haft folk runt omkring mig i 1½ vecka.. Det känns lite trökigt, men skönt samtidigt!

Imån ska jag ta cykeln och åka till pappa och vattna blommerna, han är ju fortfarande kvar i Norge.. Sen ska jag ner på willys och köpa hårfärg, sen ner till stan och kolla om jag hittar nå roligt =) Det är ju så att jag kom hem ifrån västerås och Norge med mer pengar än vad jag kom dit med. Vettefan hur det går ihop? Men jag klagar inte =D

Vart en ganska så lång blogg endå. Som sagt, skriver mer om västerås och Norge nån annan dag.
Nu blire borsta tänderna sen sova =)

Hej då!

Imorgon drar jag, fredrik, louise, sara och jennie till västerås på power big meet! Det ska bli så fruktansvärt kul :)
Vi åker kl 8 på morgonen och hem på fredag natt.

På lördag morgon drar jag till Norge, blir bort en vecka! :) Ska bli sååå skönt.

Nu sitter jag hos pappa, han fyller år. Så nu måste jag gå och va social med dom andra!

Ha det så bra här hemma ni andra!

Heeej då :)