Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Typiskt

Skulle ha uppkörning idag för truck kortet.. Men jag hade så jävla ont i nacken så jag kunna inte göra det. När vi kör upp för de så kör vi en tenknik bana, och man måste vrida och vända på huvet hit och dit hela tiden för att se till att man inte kör in i nått, och det gick ju inte för mig. Så skulle få göra det nån annan dag. Förmodligen imån, usch! Det finns inte en chans i hela universum att jag kommer att klara det! Tur att man har bra lärare som hjälper en. Och klass kamrater.

Så idag har det inte blivit så mycket gjort. Gick hem innan lunch eftersom att jag inte hade nått att göra i skolan. Hade dessutom så nedrans ont i nacken så jag fick ont i huve och mådde illa. Så jag gick hem och kollade på Gran Tornio (tror det var så den stavades) sjuk bra film! Rekomenderar den. Lite solig bara.. Efter det kollade jag på några avsnitt av En ängels tålamod, jag älskar den serien! Haha. Så jävla kul när Gabriel stoppar kaninen i micron :) Skrattar jämt lika mycket åt det.

Nu på kvällskvisten var jag ut och joggade en timme. Skönt! Så nu ska jag duscha och sooova. Hoppas det blir en slapp dag i skolan imån så man kan sluta tidigt och hälsa på morfar!

Som sagt, nu blire duschen.
Tjing!

Ajaj, min nacke

På dagen igår åkte jag och mamma till valbo för att kolla runt lite. Gick till stadium och köpte ett par skor faktiskt, inte allt för ofta jag hittar ett par skor jag gillar. Vanliga skor så alltså, klack skor har jag inga problem att hitta :P Efter det gick vi och kollade på en ny soffa och nytt köksbord. Kom därifrån med skor, tunika, over knee strumpor, puder, hårspännen och leggins. Mamma betala :) Men ska betala tillbaka lite på tisdag, när jag får pengar. Yrade runt i valbo i ca 3 timmar, var helt slut när vi kom hem. Packat med folk var det där med! Usch, hatar det.

Trodde att det skulle bli en nykter och städad helg, eftersom att det inte verkade hända nå kul.. Men det blev ändrade planer, åkte hem till Linda igår på lite fest :) Dom skulle ut på krogen, så jag tänkte att jag kunna umgås med dom tills dom skulle dra iaf. Kom dit i 5 tiden, satt där och snacka lite då och såg allmänt ful ut bara. Sen bjöds det på grogg, mumsigt som tusan var det! Hällde i mig dom två första lite väl fort kanske. När kl var runt halv 8 börja det snurra rejält i huve på mig. Men det vart en ur kul kväll iaf :) Dansa och härjade runt hela kvällen. Två av grabbarna fick för sig att springa runt huset naken också, haha! Vilka idéer man kan få för sig ibland. En massa tok blev det bara. Det måste göras om :) Gick hem vid 11 tiden, var inte kul att gå i ca 2 km i klack skor. Uscha. Men jag överlevde iaf!

I morse när jag vaknade mådde jag verkligen skit dåligt. Brukar aldrig må illa eller ha ont i huve när jag är bakis, men det var då tamme tusan extremt i morse. Jag mådde verkligen skit dåligt! Det var inte långt ifrån att gårdagens mat skulle komma upp. Men jag somnade om iaf, och mådde bättre när jag vakande. Men då började jag känna hur ont jag hade i hela kroppen. Speciellt i nacken.. Kan knappt röra den =/

Så idag har det inte blivit många knop. Pappa kom och hämtade mig på eftermiddan, då åkte vi och handla och efter det har jag bara legat på soffan mest. Det har absolut inte funnits ork till nått annat!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sova. Skola igen imån, ussssch. Men slipper praktiken iaf! Skönt de.
Tjing

Craig Morgan

Hittade en skit bra låt i Louise och Saras blogg :) Craig Mrogan - Interational Harvester.
Måste höras :)
http://www.youtube.com/watch?v=l3TjHe3S3dU

Just nu sitter jag vid brosans dator, har inte fått nån fart på min än. Har inte orkat kollat upp nå mer vad det kan vara för fel. Kanske finner ork till det ikväll.

Igår vart vi klar med projekt och företagande, *PUH* va skönt! Inte dåligt att klara av en 50 poäng kurs på 5 dagar eller. Men då har jag jobbat på så att ögona har varit på väg att ploppa ut också. Lämnade in jobbet igår till läraren, han tyckte att det såg bra ut :) Sen mellan 16:00-19:00 hade vi Risk ettan. Det är nån ny utbilding som man måste gå för att få ta körkortet. Den kostar mellan 800-1000 kr. Tur att man själv inte behöver betala det! Lite jobbigt var det att sitta där och lyssna på det, men jävligt bra undervisning var det. Det handlade om alkohol, droger och trötthet i trafiken. Alla vet ju att det är livsfarligt, men man får verkligen en bättre inblick i hur det kan sluta om man beger sig ut i trafiken påverkad. När man skulle gå dit så tyckte man att det var en helt onödig utbildning, men det är det verkligen inte!

Eftersom att vi blev klar med arbetet igår så var vi lediga idag :) Eller egentligen har vi estet, men känns onödigt att gå till skolan för en sånn onödig lektion. Så idag har jag bestämmt mig för att göra en massa nytta på bilen heeeela dan! Ska även städa undan lite här hemma. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Det verkar inte hända nått kul ialf, så man blir väll bara inne och kollar på tv'n eller försöker fixa datorn. Verkar faktiskt som om att det blir en nykter och städad helg, men det dör jag inte av. Finns en massa som lär göras nu också. Har lovat mamma att jag ska hjälpa henne med att städa ur morfars lägenhet, och det tar ju sin tid. Sen kanske vi ska in till valbo och kolla på nya skor åt mig med. Så jag har ganska mycket planer inför denna helg. Men om det är nått annat kul som händer, så hör av er :)

Nu ska jag byta om till lort kläderna och gå ut i garaget :)
Tjing.

Trött idag igen

Är helt slut efter denna dag. Även fast jag inte har gjort så mycket. Det har mest varit jobbigt psykiskt.. Först allt arbete i skolan, har jobbat på bra idag med. Innan lunch stod allt stilla i huve på mig. Kunna inte skriva ett enda ord till. Så då fick det bli lite mat och sen var man igång igen. Nästan klar med arbetet nu :) Ska till banken imån och kolla om vi får nå lån, sen är det bara lite till som ska skrivas och lämnas in. Hoppas vi hinner klart med det imån så man kan vara ledig på fredag! Ska även på risk utbilding 1 imån mellan 16:00-19:00.. Så det betyder att jag går i skolan i 11 timmar imån, det sög ju? Men det är väll bara att ta sig igenom det. Snart är det ju lov igen så!

Sen har dagen varit allmänt jobbig psykiskt för att jag känner en sånn press på mig. Jag vet liksom inte vad jag vill nå längre med nått överhuvudtaget. Speciellt när det gäller kärlek. Hjärtat har delat sig i två delar, och jag vet inte vilken del jag ska lyssna på. Jag mår ju så bra singel just nu, vill inte riskera att allt ska bli skit igen. Allting blev skit jobbigt när du sa att du vela försöka igen, och att du är 100% säker på det. Jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Var ut och joggade en timme och rensade tankarna lite nu på kvälls kvisten. Så jag är helt slut i hela kroppen nu! Så det får bli en dusch, och sen sova. Måste vara pigg och alert imån om man ska till banken och tjata åt sig 1,5 miljoner. Fast allt är ju på låtsas, men det måste göras seriöst så..

Nä, dusch vare ja..
Tjing!


Ingen dålig bil det där inte..

Pajj dator

Ja, min dator har pajjat. Skulle starta den idag, och allting var borta. Alla program. Tur som var så har jag alla bilder och så på en extern hårddisk. Det gick att komma in på internet ialf, men även fast det inte var nå program eller nått kvar på datorn så stod det att hårddisken var full. Huh? Försökte med både det ena och det andra, men näädå. Till slut tröttna jag och satt mig vid fars dator istället. Så det kanske bli lite dåligt med bloggande framöver, tills jag hittar nån som kan fixa datorn åt mig eller tills jag köper en ny. Kanske åker och kollar på en ny i helgen.

Gick till skolan idag och fortsatte jobba med projekt arbetet. Fick rätt mycket gjort idag, men det är mycket kvar med. Fick tid på Länsförsäkringar kl 10 på torsdag, då ska vi ansöka om lån. Fast allt är ju såklart bara på låtsas. Men vi måste göra det, även fast det känns fjantigt. Det är ju bra att vet hur det går till när man ska söka lån. Speciellt när det gäller så mycket pengar. Om vi ska få vårat företag att gå runt så lär vi låna MIST en miljon. Ska räkna vidare på det imån..

Gick/jogga hem till mamma efter skolan. Satt där och väntade på att hon skulle komma hem ifrån morfars lägenhet. Det var nämligen några som vela kolla på den idag. Morfar köpte den för 45 000, mamma la ut den för 60 000. Men fick 105 000 (!!!) Helt sjukt. Jag skulle aldrig ge mer än 50 000 för den! Men han som köpte den var tydligen rätt tät och var i behov av en lägenhet fort så.. Känns bra att hon fick så pass mycket för den :) Morfar har ju ingen använding för pengarna nu, så mamma kommer väll förmodligen få allt. 73 500 får hon ut rent efter skatt. Det är rätt bra ändå! Och hon har lovat mig att jag ska få pengar till bilen då :) Så jag får den klar. Känns skönt! Snart är det ju sommar, då ska den vara klar!

Nu ska jag duscha och sova. Ännu en hård dag i skolan imån, suck....
Tjing!

Trött och sliten

Har glömt bort att gratta VSK till guldet, så gör det nu. Så fruktansvärt härligt att ett lag äntligen kunna ta guldet ifrån Edsbyn! Guldbyn kom hem utan guld. Var VSKare i 95 minuter och 30 sekunder, back to SAIKare nu igen :) ca 8 månader innan nästa bandy säsong börjar igen, längtar redan :D

Igår när jag kom hem till pappa blev det inte många knop. Visste att det skulle bli en jobbig dag i skolan idag, så jag gick och la mig i tid så jag skulle känna mig pigg. Vaknade flera gånger tidigt i morse av en massa konstiga drömmar, sånna dära som känns äckligt verkliga. Men sen när man inser att det bara var en dröm så kan man andas ut igen.

Satt och lyssnade på Anders (läraren inom projekt och företagande) babbel om budget i ca 2½ timme först i morse, efter det var det lunch och sen var det dags för det hårda arbetet! Vi kom ganska långt på bara ett par timmar. Det var inte så svårt som vi trodde, men när man väl visar det för Anders så kommer han väll med en massa gnäll. Det gör han jämt. Så får se vad han säger imån då.

Efter skolan gick jag hem och åt lite mellis. Fullkornsflingor med mjölk, fullkorsbröd och ett äpple fick det bli. Har börjat tänka på vad jag stoppar i mig mer och mer nu för tiden. Fast inte överdrivet mycket då.. Förut när man skulle äta mellan mål så fick det bli ett par rostade mackor med marmelad på. Det mättade ca 5 min, sen var man hungrig och sugen på nått mer igen. Speciellt nått sött. Försöker verkligen äta nyttig frukost och mellan mål nu, för det mättar längre så man slipper hålla på och små äta. Det är ju de som gör att man går upp så förbannat i vikt. Vitt bröd har jag slutat med helt nu. Det är bara deg och mättar inte för fem öre. Men gott är det, jag vet.. Potatis, ris och pasta ska jag dra ner på. Inte sluta helt, för det är inte bra. Det skulle jag dessutom inte klara av :P Eftersom att jag inte är så förtjust i sallad så kan jag inte ersätta potatis, ris och pasta med det. Ska börja äta fil med kokos och krossade nötter, ägg och ett glas mjölk till frukost nu. Äter man för länge av fullkornsflingorna så tröttnar man på dom. Så det gäller att variera, så man inte faller tillbaka till det onyttiga :) Enda gången jag ska tillåta mig själv att äta onyttigt är när jag är bakis eller när jag har den där röda veckan. För då går det bara inte att hålla sig ifrån allt smaskens :D

Skulle gå hem till mamma efter skolan idag och hämta min laddare till telefon, glömde ju den där som vanligt igår. Blir så less på mig själv :P Men det var ju ett sån't trökigt snö oväder så hon fick komma hit med den istället. Nu på kvällen var jag ut och gick och sprang en timme. Har börjat springa i intervaller nu, hur skönt som helst! Så nu är jag helt sluuut i kroppen. Ska gå och borsta tänderna nu, sen blire sängen. Börjar kl 8 imån, då ska vi börja fixa med budgeten.


Ford 1908-1917 Modell T

Har länge haft en Ford skylt eller vad man ska kalla det hängandes på min vägg. Har funderat hela tiden vart den har kommit ifrån.. Att den kom från en gammal Ford förstod jag ju, men inte från vilken modell. Idag när jag bestämde mig för att putsa upp den, så tog jag mig i kragen och sökte runt lite på google och kolla om jag hittade nån gammal ford som hade lika skylt som min. Och det visade sig att den kommer från en Ford 1908-1917 Modell T (eller T Ford som man oftast säger) Så den är mellan 92 och 101 år gammal. Fränt tycker jag! Hittade skylten när vi höll på att städa ur min farbors kvarn som han har köpt i jäderfors. Så jag undrar ja, om den är värd nå pengar :) Hoppas det.


Så där ser den ut :)


Den Forden är ifrån 1908, skylten syns ju inte så bra med den är ju likadan ialf.


Och den där är ifrån 1912 :)

Annars idag så har jag tvättat, diskat och stor städat mitt rum. Det händer inte allt för ofta. Jag älskar att göra hus sysslor, men inte att städa mitt egna rum. Släpade fram bil sakerna som ligger under sängen och dammsög där under. Har inte dammsugit där under på mist ett år, så det var ju ganska dammigt. Haha :P Bytte sängkläder med, det var på tiden. Förstår inte varför det ska va så svårt för mig att hålla efter inne på mitt egna rum. När jag är så noga med resten av huset.. Men nu är det gjort ialf!

Nu ska jag gå och leta på nå mat, sen ska jag och mamma gå upp till morfar och hälsa på :) Sen blire hem å packa och gå hem till pappa igen. Har en jobbig vecka framför mig i skolan nu, har projekt och företagande. Usch! Kommer att vara helt slut efter denna vecka känner jag på mig.

Till minne av

http://www.tillminneav.se/showPage.php?id=251&tab=about - Till minne av Patrik Wedmark.
Nog för att jag inte kände han, umgicks med han nångång innan han gick bort bara. Fast jag visste vem han var länge.. Det är ofta han korsar ens tankar, faktiskt. Livet är så orättvist.. Men en dag ses vi igen :)

SM-Final

Trodde att det skulle bli en nykter kväll igår. Men icke. Jag, Louise, Maria, Sara och Lisa satt hemma hos Maria och fulade oss och drack lite :) Maria tvingade på mig öl efter öl, sen kom minttu'n fram. Kul var det ialf. Maria vart ju som vanligt snor fullast av alla, hon spelade fijol med sin gitarr och hade sig. Hon sjöng även väldigt vackert för mig ;) Haha. Jag skrattade så mycket igår att jag har träningsvärk i hela ansiktet idag. Kom hem runt 3 inatt, sov i min egna säng för en gång skull. Skulle sova borta, men nä. Jag lessnade och gick hem :P

Idag har jag hittills tagit reda på disken, plockat undan på rummet, tvättat en maskin och lagat mat åt mig och mina bröder. Och matdosa åt mammsen. Emil vela ha bakis käk, så han och Patrik fick hamburgare och strips. Gjorde kyckling och ris åt mig själv och mamma. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Solen kikade precis fram så det blir nog en kopp kaffe ute på altan och ringa morfar :) Sen kanske börja göra sig klar.

Idag är det ju SM-final i bandy. Edsbyn - VSK, och jag håller då tummarna för VSK! Det skulle vara så bra om dom kunna bryta Edsbyns trend att ta hem guldet. SAIKs P-17 lag vann guld igår, härligt de :) Och Per Hellmyrs vart årets man. Det kan man ju förstå, han har haft en kanon säsong. Jag och Håkan pratade igår om att vi skulle kolla på matchen tillsammans och dricka grogg, får se om det blir så eller inte då. Annars så ska jag väll sitta hemma i soffan och skrika åt tv'n när det inte går som jag vill :) Så får se då, vilket lag det är som tar hem guldet iår.



Glaaad :)

Igår så fick jag ett ''dolt nummer'' samtal. Jag svarar inte när det är sånna nummer. Och idag när jag läste min mail, så var det tydligen en ifrån  Bulldozer Group. Han ringde angående min ansökan om jobb i Furuviksparken i sommar :) Så jag ringde upp, och han ställde lite frågor och informerade mig om lite allt möjligt om jobbet. Det lät rätt lovande :) Dom sitter och går igenom alla ansökningar dom har fått in nu, men ringer bara till dom som är mest intressanta. Alltså måste min ansökning vara intressant :) Yeah, hoppas att jag får jobbet! Inte bara för pengarnas skull, det skulle bara vara kul att jobba där :) Han skulle höra av sig när det börjar närma sig att besämma säsongens arbetare. Även fast det inte skulle bli så att jag får jobbet skulle han höra av sig. Det är bra tycker jag, så man slipper gå runt och fundera på om man får jobbet eller inte. Säsongen börjar i Maj, så han bör väl höra av sig i April nångång.. HOPPAS!!

Gick till skolan kl 9 idag, satt och lyssna på Anders babbel om budget fram till lunchen. Fatta inte ett skit :P Har ju börjat med Projekt och Företagande nu, så nedrans jobbigt. Vi är tre i varje grupp som ska starta upp ett eget företag, från grunden. Helt själva. Och vi har bara en vecka på oss att fixa allting. Kommer att bli sena dagar känns det som..

Annars så har det varit helt underbart väder idag som alla kanske redan har märkt :) Det gör en glad. Lite värme och sol ger en extra energi.

Ikväll är det Sveriges värsta bilförare, det kan man ju bara inte missa!

I helgen då? Är det nå kul som händer? Hör av er!

Tjingeling.

Bandy !

Den som inte är intresserad utav bandy kan ju hoppa över detta inlägg och läsa nästa ist =)

Humöret var på topp igår när bussen började rulla mot Västerås. Trevligt folk på bussen, solen sken och man var lite så där lagomt nervös inför kvällens match. Kom fram till Västerås runt 18 tiden nångång.. Läktarna började att fyllas på mer och mer, och jag vart mäkta förvånad över att det var så många från Sandviken som hade tagit sig dit. Sammanlagt så var det ca 6200 stycken där, det var kul! Det som var mindre kul var att VSK gjorde första målet, och jag visste redan då på en gång att SAIK skulle förlora. SAIK fick straff och det blev 1-1 innan det var dags för paus. Jag och Sara gick och ställade oss i den meter långa kön för att köpa en fisljummen korv och röka. Men fick man gå ut och röka då? Nej. Vart lite irriterad över det, eftersom att man var så nervös och uppspelt så hela kroppen skrek efter nikotin. Men det var bara att bita ihop det! Men det var dåligt att dom inte hade nånstans där man kunna gå ut..

Andra halvlek startar, och VSK gör 2-1, 3-1, 4-1.. Då var det kört, luften gick ur en totalt. Men hoppet tappade man ändå inte. Speciellt inte efter att mannen, myten, legenden Daniel Mossberg gjorde 4-2 och 4-3. Så då var det bara ett mål till som behövdes, men så blev det aldrig. Slut signalen går och hela arenan dånar av glädje ifrån VSK supportrarna. Det kan man ju förstå, det var 7 år sen VSK var i en SM-final sist. Så det var väll på tiden!

SAIK kommer och tackar alla ifrån Sandviken som hade tagit sig dit, och vissa verkade rätt glada även fast det var en tung förlust. Speciellt Mossberg, så en extra guld stjärna till honom. En annan som ska ha en guld stjärna är Lusen.. Ena sekunden var han på offensiv planhalva, andra sekunden var han på defensiv planhalva. Han for fram och tillbaka och kämpade riktigt. Nån som jag inte förstod riktigt vad han höll på med var Murren.. Han närmar sig mål, alla håller andan, han blir av med bollen och så står han där som ett fån efter bara. Så blev det varje gång. Dumt att kötta vidare efter bollen då och försöka ta tillbaka den? Men nej då. Tråkigt att Aarni inte kunna vara med och spela heller.

I morse när jag läste tidningen så var det förståss vemodigt. Haggan vet inte riktigt hur han ska göra, om han ska fortsätta eller inte. Skulle så klart vara tråkigt om han inte fortsätter. Men det är inte så konstigt att man känner så efter en sådan förlust. Förhoppningsvis rinner det av han så fort som möjligt och han tar det beslutet att fortsätta spela i SAIK =)

Att dom skulle snubbla så där på mål linjen var så klart jätte surt. Men det var som jag skrev i gårdagens blogg, dom är redan vinnare i mina ögon och i så många andras. Jag är så glad att dom tog sig så här långt! Det finns ingeting att klaga på liksom.. Att dom överhuvudtaget skulle ta sig till en semifinal trodde man aldrig från början.

Nån måste ju förlora, så är det ju. Så är det i alla sporter. Det är bara att komma igen och ta nya tag! Nästa säsong blir det inge spelandes på Jernvallen, om bandyn inte krockar med nått annat inne på den nya arenan. Tycker att det är tråkigt att det inte kommer att vara nå fler matcher på Jernvallen, men samtidigt är det spännande med en ny arena. Är orolig över hur högt inträdet blir där. Förmodligen alldelens för högt för att en fattig student som jag ska kunna ha råd att se matcherna..

Nu är det bara att ta nya tag och se till att guldet hamnar där det hör hemma nästa år - i Sandviken! Jag känner på mig att det kommer att bli så. Ni kan ju tänka er själva hur bra SAIK kommer att vara nästa säsong, om dom var så här bra nu. Då blir det farligt!

På lördag är det final melln Edsbyn - VSK. Och jag håller tummarna för VSK! Det skulle vara bra för bandyn om dom kunna vinna. Istället för att Edsbyn ska vinna i år igen. Så på lördag blire förmodligen öl och kolla på matchen =)
Annars så vet jag inte vad som händer i helgen, hör av er om det händer nå kul!

"Hoppas gurkorna och Edsbyn krossar varandra. Sjösten dömer sig själv till mästare"
Haha! Taget ur Sandviken Supporters gästbok.


För vi är Sandviken's AIK, vi älskar er ändå!





Vår?

Idag har det varit en sån här dag när det känns som om att våren är här. Solen har skinit, det har varit så varmt att vår jackan fick tas fram, jag har sett en jänkare glidit förbi, en motorcykel också,  och så här om dagen såg jag en mygga (!?) Och ja, det var en mygga! Så våren kanske är här? Men så ska man väl inte säga. Då vaknar man väl upp imån och ser att det är världens jävla snö oväder.

Igår åkte jag och Sara som sagt till Västerås på sista semifinal matchen, och det gick ju som det gick på den.. 4-3 till Västerås. Men det var kul ialf :) När jag kom hem vid halv 12 trodde jag att jag inte skulle kunna sova, men jag slocknade som en stock! Och i morse när jag vaknade hade jag gärna stannat kvar i sängen.. Första tanken när man öppnade ögonen var; Nej, SAIK förlorade - DÖ ANNA DÖ!! Typ :P Men efter att jag hade klivit ner ifrån sägen och såg att solen sken in i lägenheten vart jag genast mycket gladare :) Åt frukost och läste tidnigen, sen var det dags att bege sig till skolan. Hade logistik mellan kl 09:00 till 10:45, fick sluta efter det. Gick hem och åt lite mat, sen var det tänkt att jag och Sara skulle åka till gävle, men det blev inge av med det så jag tog en promenix till mamma istället. Skönt att vara ute och gå när det är så fint väder! Blev kvar där ett par timmar.. Var tänkt att jag skulle gå till morfar också, men det blev inte så. Måste försöka komma ihåg att ringa honom ikväll och kolla hur han mår.

Och nu sitter jag här igen. Ska väl trycka i mig nå mat om ett tag, sen ska jag och Sara ut och gå ikväll :) Skönt. Imån blir det ingen sovmorgon, börjar kl 09:00 istället för 12:40, suck! Och nästa vecka börjar jag 08:00 och slutar 17:00 varje dag, förutom på torsdag för då slutar jag kl 19:00 (!!!!) Fyfan, känns som om att man kommer att vara helt slut efter den veckan!

Nu ska jag gå och kolla om de finns nå mat man kan laga :)
Tjing.

Ikväll gäller det!

(Den som inte är intresserad av bandy kan ju skippa det här)
Jajjamensan, ikväll gäller det. 5e och sista semifinalen mellan SAIK - VSK, laget som vinner går till SM-final. Jag hoppas verkligen att SAIK tar sig till finalen i år igen, men det blir inte lätt. VSK är starka, MEN, SAIK är bättre! Faktiskt. Om dom bara kan hålla fokus hela matchen.. Men hur det än går, så är redan SAIK vinnare i mina ögon. Jag menar, vem kunna tro att dom skulle ta sig så här långt!? Jag njuter fortfarande över att dom slog Hammarby i kvartsfinalen.. I början av säsongen visste man inte riktigt om dom spelade bandy ens. Men nu på slutet har dom varit ett lag i världsklass! Speciellt dom yngre spelarna, Mårtensson, Jansson och Haraldsson.. Tonåringar allihopa, och dom är redan bättre än många andra i bandy världen. Och så Mossberg som kom tillbaka från Ryssland och har gjort succé! Dessutom Lusen som har blivit en utav de bästa backarna som kan åskådas.. Sen får man ju inte glömma Murren, vilken lirare.. Det är väl dom det har gått mest snack om. Men alla i laget har varit så otroligt starka på slutet! Jag hoppas på det bästa ikväll, men som sagt, dom är redan vinnare i mina ögon och i så många andras med!

Idag vaknade jag av att solen sken in i rummet. Låg och drog mig en timme sen gick jag upp och gjorde mig klar, och började vandra hem till pappa. Så nu sitter jag här, ny duschad med handuken i håret. Ska strax laga lite mat, pyttipanna får det bli idag! Orkar inte göra nått annat. Efter det så ska jag väl börja göra mig klar, jag och Sara åker nämligen till Västerås ikväll och kollar på matchen! Ska bli kul.. När jag kommer hem därifrån så blire till å sova på en gång, ska upp till skolan imån igen. Suck, men man måste ju.

Nu ska jag städa undan lite och laga mat. Sen bär det av till Västerås!
Tjing.

Arga supportrar

Satt nyss och läste på VSK supportrarnas hemsida.. Dom verkar vara lite griniga efter gårdagens förlust? Haha. Vissa kallar Murren för ''tjock, fet och ful''.. Har dom inte sett deras egna nr 16? Hur biffig är inte han då? Om Murren är fet, så är det dags för deras nr 16 att söka till tjockholmen! För Murren är då en pinne jämfört med honom..
Och så satt dom och skrev att dom vann ''klackmatchen'', att dom överröstade SAIKs klack.. Och det kan jag faktiskt hålla med om. Det var inte fören i slutet av andra halvlek klacken kom igång riktigt.. Under första halvlek var det mest bara tyst, och så var det bara samma ramsor om och om igen. Hoppas att det är fler som vågar ta initativ till att dra igång olika ramsor imån på matchen, och att alla supportrar som är där tar i för kung och fosterland när som sjunger. SAIK behöver allt stöd dom kan få nu så dom kommer till en SM-final i år igen!

I morse vaknade jag halv 8, och när klockan var halv 9 så var jag ute och sprang.. Ibland undrar jag hur jag orkar egentligen :P Men det var skönt ialf! När jag kom hem igen så packade jag ihop lite saker som ska med hem till pappa. Efter det lagade jag mat, tog reda på disken och tvättade. Efter det slocknade jag en timme i sängen. Och nu då? Finns ingenting att göra! Brukar jämt ha nått att göra, men inte idag. Så det blir bara till å slappa. Håller på och laddar ner lite filmer som man kanske kan kolla på senare.. Auschwitz rättegången, Hitler - förintelsen, Nazismens bödel, Saints and soliders, Slagfält - den västra muren, Sophie Scholl och Stauffenberg. Bara filmer och dokumentärer om Hitler, Nazismen och andra världskriget, jag älskar det! Får aldrig nog av det. Även fast jag vet rätt mycket om det så får jag aldrig nog.. Så ska nog kolla på några av dom lite senare.

Ska ringa pappa om ett tag och smöra lite så man får pengar till matchen imån. Eller ja, ska fråga om han kan betala en räkning på 236 kr åt mig. Den räkningen kommer förmodligen nästa vecka lagomt till han får lön så.. Har lagt undan 220 kr till den, men då kan jag ta dom och åka på matchen. Det blir 250 kr för buss och inträde.. Så får hoppas att han går med på det :)

Nu ska jag hitta på nå vettigt att göra. Städa rummet kanske? Det skulle behövas.
Tjing.

Grattis Sara!

Jo, ett stort grattis till den vän jag har känt längst och förmodligen (och förhoppningsvis) aldrig kommer att bli av med - Sara! Hela18 år :) Jag vill också!! Ett halv år kvar för mig, sug min #!#..

Igår skulle Sara firas.. Jag och mamma åkte och hämtade Louise och Sara2 vid 7 tiden och så åkte vi hem till Lisa. Var trevligt där :) Sara fick en vin flaska och ett halsband av mig. Och ett kort som jag hade gjort själv :D Haha. Hade jag haft mer pengar så hade jag köpt nå mer.. Men det går inte så bra när man är en fattig student. Hur som helst, satt där och snacka lite skit och drack lite :) Hon fick några roliga presenter. Bland annat en mega dildo från Maria, och en vibrator :P Haha. Vid 10 tiden drog vi vidare på en annan fest, dom andra skulle ändå ut på krogen så :P Och jag säger då de, vilka idéer man kommer med när man är full. Vi fick för oss att bada badtunna.. Men inte hade vi nå bad kläder eller, så det fick bli utan nånting. Haha! Aja, shit happens. Vafan, man lever ju bara en gång. Skönt vare ialf :) Och kul hade vi. Vart kvar där över natten, inte fan orkade jag gå hem eller. Gick och la oss när klockan var 01:10 bara, helt sjukt. Jag som brukar gå och lägga mig runt 4-5 på morgonen om jag är ute och härjar.. Aja. Vaknade upp rung halv 8 imorse med en sprängande huvudvärk, usch.. Då vela jag bara hem, så jag började traska. Var hemma vid halv 9 tiden, gick och la mig och sov till halv 11.

När jag hade vaknat till liv igen slängde jag i mig lite mat, sen fick de bli duschen. Åkte till morfar och hälsade på efter det :) Verkar lite bättre med han nu, han börjar bli sig själv nu igen ialf.. Vart bara kvar där en halvtimme, sen åkte jag och mamma och köpte expressen, man fick en skiva med Lasse Stefanz med på köpet så det var därför vi lära köpa den :D Skivan var skit bra.. Sen så var var det bara att göra sig klar, skulle på bandy med Fredde och Sara. Sista matchen på Jernvallen, sorligt. Men det avslutades på det bästa sättet ialf - skinande sol, full läktare, fullt på kullen, bra stämmning och framför allt, SAIK VANN!! Så jävla skönt! Så nu ska jag försöka fixa pengar så man kan åka till Västerås på tisdag och kolla på matchen. Men lär ta mig en funderare över ekonomin imån. Är alldelens för deg i huve för att göra det nu..

Just nu sitter jag och lyssnar på B.I.T Heads feat. Sofia - The Passenger. Den låten får en att tänka på sommaren.. Hade tänkt att gå och lägga mig efter att jag har skrivit klart det här, har inte blivit så mycket sömn inatt. Fast då sov jag mer än vad jag brukar kunna göra när jag är full och sover borta.. Men hade tänkt att gå upp i tid imån och springa en timme. Det behövs! Så måste gå och lägga mig i tid om jag ska orka gå upp. Orkar knappt hålla ögonen öppna nu heller för den delen..

Och just ja, har så grymt ont i händerna. Klappade händerna så mycket under matchen. Det var en grymt bra match lär jag då säga :) Har ont i hela kroppen för den delen också, efter gårdagen. Haha! Men det är smällar man får ta!


Sara och mega dildon, haha! Och så har hon halsbandet på sig som hon fick av mig :)


Blommor fick hon med :)


Och en korg med allt mellan himmel och jord i :D



Lördag

Har inte sovit nå vidare inatt. Väcktes av ett sms halv 3, och efter det kunna jag inte riktigt somna om. Jag sov fast ändå inte på nå vis. Har haft konstiga synvillor med. Fick för mig att det satt en råtta på vinflaskan? Jag fick panik. Men efter ett tag såg jag att det var skuggor bara. Sen har jag drömt en massa konstigt skit. Om ormar och enorma skalbaggar, usch! När jag vaknade upp halv 8 imorse av ett sms igen så var jag alldelens svettig och pulsen var upp i 200 tror ja. Aja. Gick upp och åt lite frukost. Mamma och jag ska åka och sola så fort hon blir klar.. Men hon är ju så jävla seg! Hon springer fortfarande runt i nattlinne hon. Suck! Jag vill åka nu så vi kommer hem igen i bra tid. Måste hem och fixa lite innan det blir fest ikväll. Ska nog förbi morfar en sväng idag med, länge sen jag var dit nu. Sen är det bara att börja göra sig i ordning. Ska vara hemma hos Lisa kl 7 :) Hoppas att det blir en trevlig kväll.. Men det blir de säkert! Dom ska ut på krogen efter kl 12, så får se vart man bär fötterna då..

Du tror att du är stark, men det är du inte. Du är en utav de svagaste personerna jag har mött. Vad som helst bryter ner dig. Så inse det istället, och sök hjälp.

Den 21/6 kommer AC/DC till ullevi, är så sjukt sugen på att åka dit. Men det finns inge pengar till de. Och Metallica kommer till hultsfred. Dit vill jag också. Det är inte lika dyrt.. Men ska jag ha råd att göra allt de andra jag vill göra i sommar så har jag inte råd med det. Suck! Att se AC/DC och Metallica har alltid varit en dröm för mig..

Jaja, nu ska jag gå och tjata på mamma lite att hon ska skynda sig.
Tjing!

I feel good

När jag ser vad mina vänner går igenom med kärlek nu är jag så glad att jag inte sitter där nå mer. Det är så skönt att jag äntligen har släppt taget. Det tog ett halv år, men det var det värt. Det är ju inte dirket så att man kan skynda på det. Man tror att man kan det genom att hinka i sig en massa alkohol och vara med andra killar, men det funkar inte. Kanske för studen, men inte i längden. Jag känner mig äntligen så fri. Det är klart att han finns i mina tankar än, men inte på samma sätt som förr. Nu kan jag ändå le lite när man tänker tillbaka på alla minnen vi har tillsammans. Fast det är klart, att man saknar den tiden. Det gör jag.. Och jag saknar han än. Men jag har accepterat situationen nu och finner mig i den. Det känns verkligen som om att jag skulle kunna börja träffa nån ny nu. Fast jag trivs skit bra singel! Och när man ser alla vänner hur dom mår nu över alla kärleks problem så är jag bara glad att jag inte är i nått förhållande, verkligen. Men det är jobbigt att se dom gå igenom det. Jag vet hur det känns, det är inte lätt. Hur många gånger man än hör ''det fixar sig, det blir bättre'' så tror man det inte då. Man gräver ner sig så mycket. Jag vet PRECIS hur det är. Men tro mig - det BLIR bättre. Sen om det tar en vecka eller ett år spelar ingen roll, det blir bättre. Men sen är det ju det där med att veta hur man ska göra.. Ska man göra slut eller inte? Och jag har bara en sak att säga om det, gör inte slut för att ''det blir bäst så''. Gå aldrig emot ditt hjärta!! Gör man det gör man offtast saker man kommer ångra senare, och då kan det vara försent. För att man har sårat den andra personen för mycket. För ett förhållande handlar inte bara om sig själv, det handlar om den andra med. Man kan inte alltid tänka på sig själv heller. Visst, man ska göra det som man själv mår bra av. Men man ska inte vara självisk, absolut inte. För det kommer man ingenstans med.

Och vill man verkligen vara tillsammans, hur mycket det än är som går emot en, så går det. Men båda måste vija det till 100% då med. Annars funkar det inte. Så för guds skull, lämna inte nå för att ''det blir bäst så'' om du verkligen själv inte tror det! Du kommer att ångra det.

Jag vill så gärna finns där för mina vänner när dom behöver en. Men det är inte alltid lika lätt. Jag vill så gärna hjälpa till, men ibland känner man sig helt hjälplös. Att ha nån att prata med när det är så där jobbigt måste man ha. När jag mådde som dåligast höll jag ändå mitt kakinkast igentäppt för jag inte vela belasta mina vänner med mina problem, dom har ju sina egna.. Den enda jag hade att prata med var mamma. Men man kunna ju inte säga allt till henne heller.. Men jag fick många bra råd av henne och jag har lärt mig så grymt mycket av det. Men jag fick mest gå igenom det här halvåret själv, och jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag lyckades ställa mig på bena igen. Jag trodde aldrig att jag skulle klara av det själv. Men se på fan, man är starkare än vad man tror. Men samtidigt är man svagare än vad man tror i vissa situationer med.. Det här halvåret har varit skit jobbigt till och från. Jag har inte varit nykter en helg sen i oktober nångång. Och det är ju för att man försöker må bättre för studen. Men det var inte alkoholen som fick mig att må bättre, utan sällskapet. Att träffa vänner och nya mäniskor gjorde mig glad. Sen mådde man ju bara värre dagen efter =P Men  ja som sagt, jag mår som ja.. Jag vet inte vad! Jag mår bra helt enkelt om man tänker på allt som har med kärleken att göra. Sen resten är ju bara shit, men det har det alltid varit så det har jag lärt mig att leva med. Jag försöker verkligen att leva mitt liv som jag själv vill nu och göra saker jag verkligen vill. Det tänker jag fortsätta med. Jag tänker leva mitt liv för stunden och göra det jag vill :) Det känns så bra.

Nöj dig aldrig med mer än vad ditt hjärta säger!

Nä, nu ska jag sluta yra en massa :P


You still a part of everything i do

Fredag, igen..

Känns som om att det bara är måndagar och fredagar nu för tiden. Veckorna går så fort! Och det är ganska så skönt.. Men helgerna går ännu fortare. Och det är förståss inte lika kul. Hur som helst, fredag idag, ja.. Ställde klockan på 06:30 igår natt, och det var riktigt jobbigt att kliva upp i morse kan jag lova. Och det värsta var att man visste att man skulle ha idrott som första lektion - jippie! Not. Vi spelade nå konstigt skit som uppvärming och sen spela vi fotboll resten utav lektionen. Och min klass är då verkligen inte normala. Haha, dom kan inte vara seriösa för fem öre. Inte killarna ialf :P Men kul har vi! Till och med lärarna skrattar till slut, när dom märker att det inte går att få tyst på oss och vårat snack och roliga fylle saker som har hänt. Och mycket annat. Fan va jag kommer att sakna klassen när man tar studenten :P Aja, nu tappa jag tråden.. Efter idrotten så hade vi samhällskunskap. Är så trött på det! Det är så fruktansvärt tråkigt. Fick sluta lite tidigare ifrån det ialf, mötte upp Louise, Sara och Emelie då och käka. God mat i skolan faktiskt, för en gång skull. Gick hem efter att vi hade ätit. Skulle egentligen ha drama, men vafan. Jag orkade bara inte. Hade dessutom ont i huve och kände på mig att jag skulle få migrän. Men det gick över som tur var! Och det är jag jäkligt glad över. Annars hade jag bara legat i sängen hela dagen, och där får man ju ingenting gjort. Om man inte har sällskap då. Haha.

Gick hem till mamma runt 12.. Slängde i en maskin tvätt då och tog vek det som var tvättat. Nu ska jag gå och hänga upp det som är ny tvättat och sen slänga i en maskin till. Efter det blir det nog lite tv, sen ska jag jävlar i mig dra på mig lort kläderna och gå ut i garaget och göra nån nytta där med. Så är det bara! Ikväll blir jag nog bara inne som det ser ut som. Fast ja, man vet ju aldrig hur det blir med den saken.. Hoppas det händer nå kul ialf :) Hör av er!

Imån är det fest för Sara, det ska bli kul :)

Och SAIK förlorade ju igår, suck.... Med 5-3. Men jag kände faktiskt på mig att dom skulle förlora. När det blev 5-1 stängde jag av tv'n och hoppade in i duschen. Men nya tag på söndag! Då är det hemma match. Och då MÅSTE dom vinna. Likså på tisdag! Så är det bara.

Nä, tvätten var det ja..
Tjing


HAHA, nyaste bilden? Verkligen inte!
På den tiden hade vi jävligt kul =)

Att det ska vara så jävla svårt

Har haft en bra dag idag, fram tills jag fick höra ''det där''.. Jag blir bara så jävla besviken, så in åt helvetes jävla besviken ska DU veta. Jag blir så trött på personer som visar sig vara nån helt annan än vad man trodde. Att folk inte fattar att dom faktiskt NEDVÄRDERAR sig själva när dom beter sig som dom gör. Och att dom faktiskt SÅRAR andra. Det är så jävla SJÄLVISKT så det är sorligt. Vafan, ska det vara så in i nordens jävla svårt att stå på egna jävla ben för en gångs skull!? RYCK UPP DIG!!!!!  Som sagt, jag blir så besviken. Så fruktansvärt besviken. Jag hoppas att du är stolt över dig själv.

Gick till skolan och hade svenska. Skulle läsa en bok tills idag, men den jag lånade läste jag två rader ur sen tröttna ja. Så jag kom på den briljanta idén att ta en bok som jag redan har läst! Så det fick bli Anhörig, den bästa boken jag nånsin har läst faktiskt. Fast då är det iofs inte så många böcker jag har läst heller :D Mumlade på i kanske en minut om boken, och vips så hade man godkänt på den delen med. Sen skulle vi skriva om ett barndomsminne. Jag tog när min mormor dog, det är nått jag aldrig kommer att glömma. Kan fortfarande höra hur hon kämpar för att få luft, även fast det är 7 år sen hon dog.. Efter svenskan gick jag upp till fordon och väntade på mamma och pappa. Vi hade utvecklingssamtal och det gick galant! Jag kommer att ha mindre praktik nu ialf, skönt. Ska få vara inne på skolan istället. Det är meningen att jag ska ha praktik nästa vecka, men det struntar jag i. Sätter inte min fot på det där företaget nå mer!

Nu sitter jag här igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Funderar på att gå ut och gå en sväng.. Ikväll är det ju bandy, SAIK - VSK, tredje matchen i semin mellan dom. Önskar att man hade kunnat åkt dit, men ekonomin räcker inte till det. Så får se matchen på tv istället! Sara sa att vi skulle kolla på matchen tillsammans, får se om det blir så :) Alltid trevligare att ha nån att skrika och dampa tillsammans med :D Haha. Hoppas verkligen att dom vinner ikväll ialf.

Nu ska jag hitta på nått vettigt att göra.
Tjing.

CCW & Power Meet

Sitter och kollar runt på lite bilder ifrån CCW och Power Meet :) Funderar starkt på att boka en camping plats till Power Meet med. Den Till CCW är ju redan fixad.. 420 kr blir det för 3 nätter i Västerås. Men måste se över det där med hur det blir med pengarna först. Håller tummarna för att mamma får så mycket som möjligt för lägenheten, för desto mer får jag =)  Längtar så sjukt mycket till sommaren! Det ska bli den bästa sommaren nånsin, eftersom att det är sista sommaren man inte jobbar (förmodligen).. Nästa sommar har man ju tagit studenten och då är det dax att börja jobba på en gång. Så just därför ska jag se till att göra allt det jag vill under den här sommaren. Men det är ju pengarna som styr det. Men det fixar sig! Om jag så ska behöva panta burkar :P

Börjar 12:40 idag.. Och jag vaknade 08:30. Had ju kunnat sova till 11 om jag så vela,  men det gick inte. Så jag gick upp och åt lite frukost, sen fick jag för mig att cykla 8 km på motionscykeln. Känns bra! Och nu sitter jag här och lyssnar på rockklassiker och drömmer mig bort. Jag vill ha sommar, sol, värme, cruisingar och en jävla massa öl nu! Det kommer att bli så underbart.

Hittade lite fina bilder från CCW / Power Meet som jag tänkte dela med mig av :)



















Nu ska jag gå och göra mig klar och laga lite mat, sen bär det av till skolan :)
Har svenska, sen utvecklingssamtal. Får se hur fan det går då..
Tjing

Donglebaer

Har kommit på att norska är tammefan balnd det sexigaste som finns. Likså dalmål och norrländska. MUMS!

Gick till skolan och hade logistik i 2½ timme, sen sluta vi. Gick hem och åt då, sen slockna jag som en stock på soffan.. Skulle möta Louise halv 3 för vi skulle ner på stan och kolla om jag hitta nån present åt Sara. Sagt och gjort! Hitta en present ovanligt fort. Trodde vi skulle få yra runt där halva dan ja :P Men icke. Synd att man inte hade mer pengar så man hade kunnat köpa nått mer och kanske lite dyrare. Vi har ju trots allt varit vänner sen 3an.. Fyfan va jag hatar mitt fattiga student liv! Skulle gärna vela åka till västerås och kolla på matchen imån med, men det går ju inte.. SAIK förlorade ju igår, med 5-4. Men VSK hade bara tur. Att resa sig från 4-0 till 4-4 är var starkt gjort av SAIK! Som det stod i tidningen, matchen var deras. VSK gled in och vann matchen på en jävla räkmacka bara. Hoppas det går bättre imån då! Ikväll är det match mellan Edsbyn och Sirius igen. Hoppas att Sirius vinner!

Nu hade jag tänkt att kolla på film. Men jag kan inte bestämma mig för vilken. Rallybrudar, Valkyria eller Hitler - förintelsen? Hmm.. Ja, får se hur det blir. Efter filmen ska jag gå ut och gå minst en timme. Har slängt i mig lite för mycket gosaker dom senaste dagarna nu. Fy på mig!

På lördag ska Sara firas, längtar :) Men på fredag vet jag inte vad som händer och sker. Kanske ska göra nått åt bilen då? Har sagt att jag ska göra det skit länge nu, men jag kommer mig aldrig för att göra nått åt den. Men ska försöka få tummen ur röven och göra det på fredag.


Fan va jag saknar mitt röda hår =/

Bandy är festligt och mörda är kul

Sitter just nu och lyssnar på bandyn, går inge bra för SAIK nu.. 2-0 till VSK. Nedrans! SVT ska jag bomba, eftersom att dom inte sänder matchen idag. Idioter! Bandy är mer intressant än nå jävla kärringar på skidor, så de så.

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Skulle ut och springa imorse, men det snöade så förfärliget så jag sket i det. Har mestadels legat på soffan idag.. Gick hem till pappa runt 5 bara.

Och nå mer än så orkar jag inte skriva. VSK gjorde precis sitt tredje mål på 11 minuter så jag tappa humöret för att sitta här. Har även slutat lyssnat på matchen, blir för nervös. Så nu ska jag gå och kolla på 2½ män.
Tjing.

Falsket..

.. lär väl endå vara bland det värsta som finns? Jag förstår inte, är det verkligen så svårt att vara ärlig mot personer i sin omgivning och mot sig själv? I slut ändan inser man vilken skit man har satt sig själv i och den/dom andra. Och oftast har man bara sig själv att skylla. Vafan tjärnar man på det då? Ingenting. Jag blir så less.. Jag vet att jag inte ska lägga mig i sånt som inte angår mig, och det gör jag inte heller. Tänker inte göra det heller, hur mycket jag än vill! Jag vill bara inte att personer som står mig nära ska såras. Jag vill inte att nån ska såras! Att vrida in sig i lögner, tvekan och osämja - är det så man ska leva? Vart fan kommer man med det då? Det är dax att lämna boet, stå på egna ben. Sluta utnyttja. Att höra sanningen kan göra jävligt ont, det vet alla. Men att nån ska stå och ljuga en upp i ansiket, är det så mycket bättre då? Jag hör då hellre sanningen. Det gör nog alla, i slutändan. Så sluta för guds skull upp med lögnerna!

Det jag skriver är riktigt mot en viss person, och nej, jag tänker inte säga vem det är så det är ingen idé att ni frågar heller. Men jag hoppas att alla som känner igen sig i det jag skriver tar åt sig med.

Just nu sitter jag och kollar på bandyn, Edsbyn - Sirius. Sirius leder just nu med 1-0, härligt det. Hoppas dom vinner! Inte för att jag tror det. Men hoppas kan man alltid göra. Ska kolla klart på matchen sen blire sova!

Dålig på att uppdatera

Jag är dålig på att uppdatera ibland, jag vet. Men man ju inte alltid tid med att sitta här heller.

Igår vaknade jag i skaplig tid. Gick upp och åt frukost, sen betsämde jag mig för att jag skulle ut och springa en timme. Sagt och gjort! När jag kom hem igen hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar, och så kom Fredde och hämtade mig. Vi åkte hem till han/dom och vart kvar där ett tag innan vi åkte till bandyn (jag, Louise, Sara, Fredde och Johan alltså) Det var första matchen i semifinalerna mellan SAIK-VSK. Och SAIK vann med 4-1 :) Ett steg närmare studenternas! Känns bra. Efter matchen åkte jag hem och kollade på tv resten av kvällen bara. Slockna rätt tidigt..

Imorse vaknade jag rätt tidigt med. Var ut och sprang till kl 10:30. När jag kom hem igen så kokade jag kaffe och funderade på vad jag skulle göra. Såg att det var rätt skitigt hemma, så jag bestämde mig för att vara lite hjälpsamm och dammsög hela huset. Tvättade, diskade och små plockade med lite allt möjligt här hemma med. Så nu är det rent och fint :) Mamma blev mycket glad när hon kom hem. Tyckte att jag kunna göra det åt henne eftersom att hon har så mycket annat för sig nu. Hon är upptagen med nått hela tiden. Dessutom fick och reda på idag att en utav hennes närmsta vänner har fått cancer, igen. Och det var ju pricken på i:et liksom.. En vän till henne som hon har känt ungeför lika länge som jag har levt dog i lugncancer i höstas, och så fick hon reda på att en annan vän till henne hade fått cancer med. Men hon hade opererats och klarat sig bra hittils ialf. Men hon som har fått cancer nu igen (Kicki) kan inte operaras för att tumören sitter för nära kroppspulsådern.. Så det är väl mer eller mindre kört för henne. Och sen är allt åt helvete med morfar också. Han har inte länge kvar nu. Just nu känns det verkligen som om att allt skit ska hända på en och samma gång. Beundrar mamma för hennes styrka..

Ska gå till morfar lite senare och hälsa på. Har inte varit dit på ett tag nu. Men det känns så olustigt at vara där och se hur eländigt det är med honom. Men går jag inte dit får jag dåligt samvete.. Efter att jag har varit där så ska jag nog bara ta det lugnt. Har fortfarande inte fått tummen ur röven och gjort nått åt bilen. Så man kanske ska göra det ikväll så man får nått annat att tänka på ett tag..

Sara fyller 18 på söndag, och har fest på lördag. JAG VILL OCKSÅ! Ååååh. Jag hatar att vara liten. Sitter och funderar på vad man ska köpa åt henne, och hur fan jag ska få råd med det. Vill köpa nått speciellt eftersom att hon är den vännen jag har känt längst. Vi har varit vänner sen i 3an nu.. Men jag har inge pengar till att köpa nått riktigt speciellt =/ Suck!! Men ja, får väl se hur det fixar sig. Usch va jag hatar det där med att köpa presenter :P Och jag hatar mitt fattiga student liv. Om SAIK går vidare till final, hur fan ska jag ha råd att åka dit och titta då? Det kommer ju gå på minst 500 kr. Och de är det jag har att leva på resten av den här månaden. ÅH! Va less jag blir. Men blir det så att dom kommer till final, så ska jag då tammefan dit. Om jag så ska behöva panta burkar och sälja mig själv. Haha, närå. Får väl be nån lite snällt om att få låna pengar helt enkelt.. Men då kommer jag va lika fattig igen när nästa studiebidrag kommer. GE MIG ETT JOBB FÖR TUSAN!!!

Nu ska jag göra mig klar och gå till morfar.
Tjing.


Mammsen och Morfar -`v´-

Trött och sliten

Ja, jag är helt slut och jag kan inte förstå varför!? Jag drack inte så mycket igår faktskt, och jag har ialf sovit 4½ timme i natt och så har jag sovit ett tag på eftermiddan. Men jag är fortfarande jätte trött och känner mig helt deg i kolan.. Jaja, det är väl så det är att vara bakis. Usch, nu börjar jag få åldersnojja!

Igår så började kvällen med att jag åkte hem till Sara, och vi gick och mötte upp Maria vid bussen. Vi gick hem till Sandra, så klart kommer vi för sent så det blev ingen mat för våran del. Men efterrätt fick vi, och gott var det! Hur som helst, vi satt där och drack och hade trevligt nån timme sen kom Jackson och hämtade mig, Maria, Sara, Lina och Emma. Vi åkte till lottagården på nästa födelsedags kalas, Thomas fyllde 20 :) Vart kvar där till halv 3 nångång. Trevligt var det väl, men man har ju varit på roligare fester.. Var ju inte så många som man kände där. Men det var en helt OK kväll! Kom hem i ganska så bra tid. Somnade runt halv 4 och vaknade vid 8 imorse. Det första jag gjorde var att slänga jackan och lite annat i tvättmaskinen, det lukade gammal alkis kärring av det. Min jacka låg en hel del på golvet, och där låg det tårta, en massa alkohol och annat smuts. Mysigt.. Nej. Måste tvätta handväskan med, men det får jag göra imån. Efter att jag hade slängt in de i tvättmaskinen bäddade jag sängen och hoppade sen in i duschen. Efter det har jag mest bara gått runt här hemma och sett ut som en zombie. Kokade lite kaffe så man skulle vakna till liv, men jag började må så illa så jag kunna inte dricka upp de. Så jag la mig på soffan och kollade på tv ett tag istället. Mamma kom hem med pizza, det kan ju inte finnas nått godare än de när man är bakis! Och nu sitter jag här.. Har faktiskt nyss tränat lite, duktigt Anna. Sitter och kollar på bandyn lite nu, Sirius - Edsbyn. Hoppas Sirius vinner! Men det ska man väl inte hoppas för mycket på. Edsbyn är ju så överlägsna.. Jag tror inte att det finns nått lag som kan stoppa dom den här gången heller. Det blir nog ett till SM guld till dom.. Men man ska aldrig sluta hoppas! Imån är det första matchen i semifinalerna mellan SAIK - Västerås. Hoppas på vinst!

Hade tänkt att jag skulle göra nått åt bilen idag, men det finns inte ork i min kropp till det. Hade tänkt att gå ut och gå en timme efter att bandyn har slutat iallafall. Efter det blire till å kolla på film och äta popcorn :) Så får jag hoppas på att jag är piggare imån så jag kan göra nått åt bilen då.

Nu ska jag fortsätta kolla på bandyn.
Tjing.


Rob Zombie - My man!

Here I go again on my own

Idag har det som vanligt inte varit en särskillt händelserik dag. Gick till skolan kl 11 och fyllde i nått papper, sen gick jag mest runt och väntade på att svenskan skulle börja (12:40) Läste två sidor om nå skit om medeltiden, sen gjorde vi inte så mycket mer. Satt mest och fjanta oss, som vanligt :P Min klass kan inte vara seriösa för fem öre, för det mesta. Haha! Men kul har vi, som fan. Efter skolan gick jag hem och slängde i mig lite mat, sen gick jag hem till mamma och väntade på att hon skulle bli klar. När hon blev det så åkte vi till morfar och hälsade på. Det verkade rätt bra med han nu ialf :) Skönt. Måste komma dit och hälsa på lite oftare.

Promenixade hemåt till pappa igen efter det. Har nyss lagat lite mat, fiskpinnar och egen potatismos. Mumisgt! Just nu sitter jag och funderar på om jag ska hoppa på motionscykeln ett tag. Men det känns som om att det inte finns så mycket ork till det. Men det skulle behövas! Nä, skippar det. Förhoppningsvis ska vi gymma på idrotten imån, så får pumpa lite extra då :)

Idag fyller Sandra 18 år, grattis! Och imån ska hon firas. Men det blir nog ganska så lugnt för min del imån tror ja. Men så brukar man ju säga.. Hade tänkt att göra nån nytta på bilen på lördag så vill gärna vara ganska så pigg då. Är dessutom inte så party sugen av nån anledning. Vad är det som händer med mig!? :P Haha. Man kanske börjar bli gammal. På lördag är det fest på Rowdy's också, men där måste man ju vara 18 för att komma in. Suck. Lät som om att det kommer att bli några fester där framöver, men själv får man icke vara med. Tråkigt, eftersom att många man känner kommer att befinna sig där. Vilket betyder att det kommer att bli mindre festandes med dom, that suck's! Hm, aja.. Det är väl som det är med det. Finns inget jag kan göra åt det så.

Nu ska jag kolla på tv till ögonen börjar bli sömniga. Ikväll är det Sveriges värsta bilförare med, så det måste jag se! Det är så sjukt kul att se vilka dåliga chafförer det finns.

Trött

Drog mig upp ur sängen 07:30 imorse, hade gärnat stannat kvar i sängen men det var ju dax att dra sitt feta arsel till skolan igen. 2 veckor sen sist jag var där nu.. Har kommit på att jag bara kommer att vara på fordon 2½ timme när vi har logistik, sen så har vi ju truck också. Men det håller man inte på med längre än en timme i veckan.. Lite tråkigt att man är där så lite faktiskt. Aja.. Slutade halv 12, då gick jag och åt med Sara sen for jag hemåt och hämtade lite grejer, sen ner till badhuset. Simma och sola :) underbart. Sen gick jag hem och slängde i mig lite mellanmål, la mig på soffan efter det och slockade ett par timmar. Mamma ringde och väckte mig och frågade om jag skulle med till lägenheten och hjälpa till lite. Sagt och gjort! När vi satt där och kollade igenom alla fotoalbum från när man var liten och när mamma var liten så insåg jag hur fort livet går egentligen. Det är ju helt sjukt.. Och då mitt uppe i allt bestämde jag mig för att inte flytta. Jag kom att tänka på att jag ska ta vara på den tid jag kan med min familj. Jag träffar dom knappt nånting nu, hur skulle det då bli om jag flyttar? Så ja ger upp det där med att ta över morfars lägenhet, jag väntar med flytt tills jag har gått ut skolan. Men har ialf sökt jobb på vendator, hoppas jag får det :) Lite extra pengar skadar ju aldrig! Dessutom sa mamma att jag skulle få en del av pengarna som vi får för lägenheten, så dom pengarna jag får ska jag lägga ner på bilen :) Så då har jag råd att ha den kvar med. Så det känns bra!

Imorgon ska jag till skolan och fylla i nått papper och efter det har jag svenska och sen slutar jag. Ska försöka få tummen ur röven imån med och hälsa på morfar. Annars så blir det nog bara lugnt.

Vad händer i helgen? På fredag så ska Sandra firas. Men på lördag då? Vill hitta på nått kul. Hör av er!

Nu blire dusch och sen sova.
Tjing.

You can't quit until you try
You can't live until you die
You can't learn to tell the truth
Until you learn to lie

You can't breathe until you choke
You gotta laugh when you're the joke
There's nothing like a funeral to make you feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful.
Will you swear on your life,
That no one will cry at my funeral?

BYE BYE BAJEN!!!!

Släger in ett kort inlägg innan jag går och lägger mig.

Just nu är jag så glad så jag skulle kunna springa runt jorden. SAIK VANN MOT HAMMARBY OCH ÄR NU I SEMIFINAAAAAALLL!!! Dom spelar mot västerås i semifinalerna. Machen för övrigt ikväll var under första halvlek så jävla värdelös. Men andra halvlek, jag finner inga ord. Helt oslagbar! Jag har aldrig varit så nervös och förbannad i hela mitt liv! Har aldrig sett så mycket slagsmål på plan heller. Spelare, hjälmar, klubbor och bollar flög hit och dit. Och så klart skulle bajen ha turen på sin sida, dom fick in 3 tur mål, och ett riktigt spel mål. SAIK därimot kämpa sig igenom försvaret som var tätt som mossa, och satt bollen där den ska vara. Det stod 4-4 och alla trodde att det skulle bli förlängning och eventuellt straffar, men när det var 1½ minut kvar bangar nån in bollen (kommer inte ihåg vem det var) och så står det 5-4, så jävla härligt så det går inte att beskriva!! Helt sjukt. Så som sagt, nu blire semifinaler mot västerås.. Kommer att bli svårt för SAIK att slå dom, dom är riktigt bra. Men man kan alltid hoppas att det blir en final och SM guld i år :)

Nu ska jag sluta trötta ut er med mitt bandy snack. Annars idag så har jag varit hemma hos mamma under dagen och gjort lite nytta. Sen åkte vi hem till morfars lägenhet och började sortera sånt som ska kastas och inte.. Och jag och mamma kom överrens, fixar jag ett jobb under denna månad så är lägenheten min. Så nu ska jag söka jobb tammefan! Jag SKA ha ett. Jag har bestämt mig för det. Skulle va så skönt att flytta hemifrån :)

Nu blire till å borsta gaddarna, sen sova. Ska upp till skolan igen imån, fyfan. Vill inte! Har ialf bara en lektion, logistik. Som tur är. Efter det ska jag till badhuset och sola och simma!

Adjöss så länge.

I don't know what to do

Igår vaknade jag upp av att jag kände hur solen stack i ögonen, och jag kände genast hur ont i huvet jag hade. Men det gick dock över fort.. Låg kvar ett tag och bara funderade. Är det så här jag vill ha det? Supa sig mer eller mindre redlös och vakna upp hos nån jag inte känner/knappt känner. Och svaret fick bli - ja, ett tag till ialf. Jag menar, jag är 17 år.. Jag har hela livet framför mig att skaffa en karl igen och ha ett seriöst förhållande. Tills den dagen jag känner mig redo för ett förhållande igen tänker jag göra vafan jag känner för. Sen om man ångrar det dagen eller inte, de var skit de samma. Shit happens! Det känns faktiskt som om att ''my love life'' är det enda som går bra för mig just nu. Jag trivs så bra med att vara singel. Förr kändes det som om att singel livet inte var nått för mig, men ack så fel man kan ha!

Hur som helst, igår morse gick jag hem vid halv 10.. Det vart inte många knop gjorda då. Jag duschade och gjorde mig klar, sen kom syskona Westblom och hämtade mig och så åkte vi och handla på Willys :) Deras föräldrar har ju stuckit till Thailand i typ 7 veckor nu så det lärade införskaffas lite mat. När vi kom hem till dom så började jag och Louise göra tacokladd :) MUMS! Jag bjöd henne på mat i lördags, och hon bjöd mig igår :) Vi kan det där med mat vi! Efter bakis maten kollade vi på bandyn. Saik vann mot Hammarby med 10-4 (!!!!) Så jävla underbart! Men jag gick hem efter första halvlek, var tvungen att gå hem till pappa då. Vart liggandes på soffan resten av kvällen och somnade tidigt.

Idag och imån skulle jag ju ha haft praktik, men jag sjukanmälde mig ifrån den. Ska säga ifrån mig praktiken nu.. Jag vet varken ut eller in, men det känns just nu som om att jag inte vill bli lastbilschafför nå mer. Har sökt till anläggning, jag hoppas att jag kommer in. Annars så kommer jag nog hoppa av skolan, så som det känns nu ialf. Har utvecklingssamtal på torsdag, ska prata med min mentor då om allt. Får hoppas att vi finner en lösning. Både mor och far är så oroliga över att jag ska hoppa av. Och det är jag själv med. Jag vill inte göra dom besvikna.. Men sammtidigt kan jag inte fortsätta att utbilda mig till nått jag inte vill bli bara för att dom ska bli nöjda. Aja, orkar inte tänka på det nå längre. Det är de enda jag har tänkt på hela dagen..

Och så är det ju den där förbannade bilen. Måste göra mig av med den! Men först måste den ju så klart bli klar. Så ska försöka göra nått åt den i helgen.

Imorgon är det match 2 av 3 i kvartsfinalen mellan Saik och Hammarby, och denna gång är matchen hemma. Hoppas att Saik vinner! Det skulle ju absolut inte sitta fel.

Nu blire dusch, tv och sen sova. Ska nog till morfars lägenhet imån och hjälpa mamma att packa grejjer.
Tjing.