Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Nu är det sommar!

Dåligt uppdaterat igen, jag vet.. Men ska göra ett försök nu!

Fredag: Var till skolan, hade en lektion mellan 12:00-13:15. Hade bild.. Ritade bara några blommor och upptäckte hur talanglös jag är på att teckna/rita, haha! Efter skolan så gick jag hem till pappa och packade ihop grejerna och sen promenerade jag hem till mamma. Kalle var där hemma och höll på med min bil, så jag kollade på när han höll på och byta nå grejer :P Snäll som han är, utan han hade det inte hänt ett skit på min bil!
Senare på kvällen så fick jag besök från dalarna.. Det gick väl som förväntat med det. Inge bråk eller tårar den här gången iaf, skönt det! Efter de så gick jag hem och kollade på tv, och somnade tidigt.

Lördag: Gick upp vid 9. Mamma frågade om jag skulle med till Bernö och köpa lite blommor, och givetvis gjorde jag det. Det är mammas och min grej liksom, åka till Bernö och köpa blommor. Skönt att få lite egen tid med henne! Efter det så åkte vi till ica och handlade inför kvällen. Sen vart det stressigt hemma! Vi skulle hinna plantera blommorna, fixa med den nya fontänen, dammsuga, torka golven, bränna skiva, duscha och göra sig klar. Men vi hann! Dessutom rensade vi avloppet mitt uppe i allt, haha :P Vid 4 tiden kom Linda L, Sara och Maria :)  Då tände vi på grillen och åt, mumsigt vare! Louise, Linda J och Tina kom också :) Sen satt vi där och drack lite och hade allmänt trevligt! Runt 8 tiden så åkte jag, mamma, Louise, Maria och Sara ner till stan med Sven i hans ford :) Vi åkte nått varv på stan, drack öl och njöööööt! Helt underbart var det! Och med tiden blev man allt mer dragen också, men vart alldels lagomt full! Skönt de. Helt fantastiskt väder var det också, varmt hela kvällen!
Sven åkte hem runt 12 tiden, och då hade jag tappat bort alla som jag var med.. Så då tänkte jag att det var lika bra att åka hem, började känna mig lite trött också. Men då träffade jag på Jackson :) Skit kul att träffa han igen! Och han tyckte att jag skulle åka med i grisplyman, först vågade jag inte riktigt med sen hoppade jag in iaf. Jätte trevligt folk i bilen med! Så det var kul. Sen skjutsade dom hem mig också, jätte snällt tyckte jag eftersom att jag hade ingen större lust att gå i klackskor i 6 km.. När jag kom in så rev jag ner halva huset, var så dragen.. Slockade på en gång efter att jag äntligen hade tagit mig till sängen!

Söndag: Vaknade halv 9, vilket är ett under. Brukar jämt vakna runt 4-5 på morgonen om jag har druckigt. Mådde så fruktansvärt illa när jag vaknade! USCH!! Gick först ut på altan och la mig på soffan där och somnade, sen gick jag in på soffan och somnade där, sen började jag må illa så då gick jag in på mitt rum och la mig igen, sen till mammas säng, och till sist borsans säng :) Haha! Inte fören vid 2 tiden på dagen började baksmällan ge sig. Och mamma och brosan var precis lika dåliga :P Nu blir det nyktert ett tag framöver igen känner jag..

Så min dag har bara gått åt till att gå runt och må skit. Runt 6 tiden gick jag hem till pappa, med eddie meduza på högsta volym i öronen och bara njööööt av värmen och solen! Och jag kände då, fyfan va mitt liv är UNDERBART! Även fast det känns jätte jobbigt med morfar så mår jag jätte bra och är så lycklig!! Har så mycket att se fram emot i sommar, kan knappt bärga mig. Hoppas att det blir en lyckad sommar!

I morgon ska jag ta mig till skolan en sväng, sen hem till mamma och greja med bilen :) 2½ vecka kvar innan den ska besiktas, så håll tummarna för att den går igenom ;) Inte för att den kommer att göra det, men hoppet är det sista man ska ge upp ;D

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska hoppa in i duschen sen ska jag sova!
Tjing


En vecka sen du gick bort nu morfar <3
Tänker på dig hela tiden!

Ingen bra start på denna dag

Nä, det var de inte. Morfars dödsannons var med i tidningen idag :( Känns så overkligt att se den! Har liksom inte fattat att han har gått bort än.. Jag skrev iaf själv versen (stavas det så?) som är med på annonsen. Sen så skrev jag och mamma lite kort om hans liv och skickade in en bild på han som också var med på sidan av annonsen. Men som sagt, det känns overkligt..

Har ju inte uppdaterat här så mycket så sista tiden, ni förstår säkert själva varför.. Men nu har jag både tid, lust och ork så tänkte skriva lite nu!

I måndags så höll vi på och fippla lite med bilarna. Och på kvällen var vi ut och körde en sväng i min bil :) Haha! Det måste ha sett skit kul ut. Jag själv körde den också :D SKIT KUL! Men lite ovant. Har inte skrattat så ärligt på läääääänge, och det var så skönt att få lägga av riktiga asgarv efter allt det som hade hänt dagen innan. Hoppas att morfar såg oss då :) Det var vansinnigt kul!

På tisdagen så åkte jag och mamma till mekonomen för att hämta ut lite grejer till min bil, sen tog vi en runda på stan. Köpte en ny bikini, äntligen! Men det var inte direkt så man hoppade av glädje för att man äntligen hade hittat en som man vela ha, lära nämligen ta en storlek större än vanligt. HATAR DET! Men mamma säger att jag har fått ''kvinnliga former'', så det är därför.. Men ändå, det är inte kul. Får knappt på mig ett par jeans som hänger i gaderoben nå längre tack vare dom fördömda höfterna jag har fått. Jaja, det är väl bara att gilla läget antar jag?

Igår så hände det inte mycket, varken jag eller mamma hade lust att göra nått speciellt. Så det blev mest bara lugnt! Var iväg och köpte lite blommor till trädgården bara, och så köpte vi lite annat smått och gott till bilen :) Sen åkte jag hem till pappa. Var ut och gick en timme på kvällen, sen hem och duscha och la mig..

Jag har varit ledig en vecka nu.. Eller, i tisdags skulle jag till skolan egentligen. Men hade absolut ingen lust med det så jag stannade hemma med mammsen istället och umgicks med henne. Men idag är det dags för skola igen! Har dock bara en lektion, svenska.. Sen efter det så ska jag gå hem till mamma och hälsa på.

I morgon får jag besök från dalarna, om det blir som det var sagt.. Sen på lördag är det cruising som gäller :) Vi ska vara några tjejer + håkan hemma hos mig och grilla innan :) Hade velat bjuda hem fler, men mamma vill inte ha så mycket folk hemma nu så det får räcka med dom jag redan har bjudit.

Nu ska jag lyssna på lite Eddie Meduza, hans musik får mig jämt på bättre humör! Sen ska jag fixa lite mat och gå till skolan och möta upp Jessica.
Tjing!


Hoppas på en lyckad kväll på lördag!

Vi ses i himmelen igen morfar <3

Igår kände jag mig helt slut och vela mest bara sova tidigt på kvällen. Men jag tänkte ha lite lördags mys med mammsen istället, så slängde fram godis påsen, colan och popcornen och kollade på tv med henne. Det gick en kvart, sen ringde telefonen och jag visste direkt vad det skulle handla om. Morfar. Hjärtat bara stannade på mig..

Dom sa att det hade blivit mycket sämre, att det var inte långt kvar nu. Så vi bestämde oss för att åka in, mamma, Kalle och jag. Hade svårt att bestämma mig för om jag skulle med först eller inte, visste inte om jag skulle klara av det. Men sen kom jag på att följer jag inte med, då kommer jag att ångra mig resten av livet.. Vid 10 tiden på kvällen var vi där.

När vi kommer in i rummet så fick jag världens chok (stavning?) Dom hade tagit ut löständerna på han, och ni vet väl kanske hur man ser ut då. Det ser ut som om att kinderna står rakt ut. Ögonen var halvt öppna. Och han lät som en kaffe kokare, för han hade så mycket vatten i lungorna. Inte en rektion kom det ifrån han heller, han låg bara där och kämpade för att andas. Jag kunna inte ens kolla på han.. Jag vart helt yr i huve och började må illa, trodde att jag skulle svimma. Så jag satt bara och kollade ut genom fönstret dom första 3 timmarna vi var där. Men med tiden började jag vänja mig med hur han såg ut.

Jag var så otroligt trött, kunna knappt hålla ögonen öppna. La mig på golvet med en kudde och filt och försökte vila lite, men det gick inge vidare. Vid 4 tiden på morgonen kom sköterskan in och frågade om vi vela ha lite fika, så vi gick och tog oss en macka och sen gick vi ut och tog lite frisk luft. När vi kom in igen sa sköterskan att jag kan lägga mig i rummet som låg vägg i vägg, för det var ledigt så jag fick sova lite. Sagt och gjort! Men jag sov inte så mycket..

Jag vaknade 06:15, hörde att andnigen hade blivit mycket tystare. Mamma satt och pratade med honom, hon sa att jag låg i rummet brevid och sov. Jag förstod då att det var snart över. Mamma kommer in till mig 06:25, då hade han precis tagit sitt sista andetag. Och jag känner vilken lättnad det blir, det känns som om att jag flyger. ÄNTLIGEN var det slut på hans lidande! ÄNTLIGEN fick han komma till mormor och lillebror. DET VAR SÅ UNDERBART! Jag gick upp och ringde brosan och berättade, han sa också att det kändes skönt att det hade fått slutat för honom. Sen gick jag in till rummet.

Där ligger han, så fridfull. Han hade redan börjat blekna och var kall. Jag var inte ledsen, mest glad och lättad över att det var slut. Vi sa till sköterskan att han hade dött, så dom sa att vi kunna sätta oss i tv rummet så skulle dom komma med fika och under tiden skulle dom klä om han och täda ljus och så.. När vi satt där och drack kaffe berättade mamma hur det hade varit precis innan han dog. Han hade följt dom med blicken, tagit dom i händerna och hållt i. Och när mamma sa att jag låg och sov i rummet brevid, då nickade han. Hela kvällen/natten hade han inte rört ett finger, endast ögonlocken röde sig några milimeter. Men då, alldels innan han dog så vaknade han till liv. I undefär 10 minuter var det så innan han tog en djup suck. Sen var det över.

Vi gick in efter att dom hade gjort fint där. Kortet på mormor stog brevid sängen, ett ljus var tänt och blommor stod där. Och min käre morfar ligger där och ser så fridfull ut. Det var så skönt att se! Vi satt där i en timme ungefär, sen tyckte vi att det var dags att åka hem. Jag satt kvar en minut med honom och berättade hur mycket han hade bettyt och fortfarande betyder för mig, hur mycket jag älskar han och att jag alltid kommer att göra det. Och hur mycket jag kommer att sakna han. Jag pussade han i pannan en sista gång, sa ''jag älskar dig, hejdå'' sen pussade jag han på handen, gick mot dörren, tog en sista titt på han sen gick jag ut till mamma och Kalle. Inte en enda tår kunna jag fälla, jag vet inte varför.

När vi kom hem så gick jag och la mig ganska så snabbt, hade varit vaken i 25 timmar och bara levt på kaffe mer eller mindre. Men nå mycket sovande blev det inte, ett par timmar bara. Sen har resten av dagen varit jätte seg.
Jag har fortfarande inte fattat han är död. Min morfar är död. Det har han varit i 13 timmar nu, precis. Jag kan inte förstå det! Hur ska ett liv utan han se ut? Det går inte ihop bara. Jag önskar bara att jag kunna få grina och förstå att han är borta. Men det kommer nog inte hända fören när begravningen är..

Så nu lär jag försöka hjälpa mamma så gott jag kan med allting. Jag kommer nog att hålla mig hemma mycket nu och stötta henne. Jag önskar själv att jag hade en famn jag kunna få bryta ihop i, men det ska inte bli mammas. Hon ska få bryta ihop i min. Jag ska hålla mig stark för hennes skull.

Det är mycket mer jag vill skriva, men det har får räcka nu. Blir förvånad om det är nån som har orkat läsa allt det här! Men det är så skönt att skriva av sig..

Nu ska jag gå och kolla vad mamma har för sig.


1924 02 22 - 2009 05 24
Jag älskar dig Knut Martin ''foppa, morfar'' Forsberg - föralltid!
Vi ses igen, i himmelen <3

Livet blir aldrig mer sig likt

Dom senaste dagarna har det inte hänt mycket. Har bara hållt mig hemma, känner inte alls för att gå ut och träffa folk. Sitter mest hemma och passar på telefon, i väntan på att dom ska ringa och säga att det är över med morfar..

Men igår gjorde jag ett ryck här hemma iaf. Dom ringde från sjukhuset halv 6 och sa att det hade blivit sämre med morfar så mamma kom och väckte mig och sa att hon skulle åka in till han. Jag hade ingen lust att följa med, det var så hemskt dagen innan när vi alla åkte dit för att hälsa på han. Fick se benet dom hade amputerat av.. Alltså delen som var kvar då, inte den bit dom hade tagit bort :P Usch, det var så hemskt. Och han var ju helt ned drogad, men det hjälpte inte mot smärtan ändå. Han låg bara och skrek ''hjälp mig'' ''jag vill dö'' det var det enda han kunna säga. Helt borta var han.. Det var så hemskt, vi alla satt bara och grina. Till och med min storebror, har inte sett han grina på fleraflera år.. Fyfan, det går inte att beskriva hur ont allt gjorde i en.

Jag satt på en stol och höll morfar i handen, men jag tror inte att han förstod att det var jag. Det såg ut som om att han skulle somna, om och om igen. Men helt plötsligt får han kramp atacker av smärtan och sliter i hela mig och skriker ''hjälp mig'' och kollar mig i ögonen med en skräckfyll blick. Förstår ni hur hjälplös man kände sig då? Jag kunna ju inte göra nånting, hur gärna jag än vela. Vi satt där inne i tre timmar, sen var det dags att börja åka hem. Så jag tog farväl av honom en gång till, pussade han i pannan och sa ''hejdå, jag älskar dig morfar''. Resten av dagen spenderades i sägen med en massa tårar som rann ner för kinden i flera timmar.

Åter till igår. Efter att mamma och Kalle hade åkt till sjukhuset så gjorde jag mig klar och cyklade till ica när det öppnade (kl 8) och handlade så mamma slapp göra det sen. När jag kom hem igen så fick jag för mig att städa hela huset, då var klockan bara 9 på morgonen.. Dammsög alla rum (föurom mitt egna, som vanligt) hängde ut filtar, torkade bord, damma av grejer och så.. Sen tog jag reda ute på altan, diskade och tog reda på tvätten. Duktig ja! Mamma blev så glad när hon kom hem :) Resten av dagen hände det inte så mycket, var så trött efter städningen så..

Idag har jag klätt klart dörrsidorna + hatthyllan till bilen, skit snyggt blev det! Har även satt dit dom där de ska vara med.. Mamma och Kalle är inne hos morfar nu, men jag kände att jag inte vela följa med. Känns som om att jag inte klarar av att se han på det där viset nå mer. Men samtidigt får jag ju världens dåligaste samvete över det såklart. Mår skit nu vill jag lova.. Jag hoppas att han vet att jag tänker på han 24/7 och vill att det ska få nått slut på hans lidande snart, att han får somna in. Han sover för det mest nu iaf, eftersom han får så mycket morfin. Det är huvudasken det, så han slipper känna all smärta. Dom har tagit bort allt livsuppehållande nu, så nu är det bara att vänta. Vänta på att han får komma till mormor och lillebror <3

Det är många som har skickat sms till mig och så.. Jag har inte svarat på många av dom av den enkla anledningen att jag inte orkar. Jag orkar inte prata med folk bara.. Och om nån förösker få med mig ut på nått, glöm de. Jag vet att ni vill väl och jag uppskattar det, men jag orkar bara inte nu. Vill hålla mig hemma och stötta mamma så gott det går. Och när morfar dör så vill jag vara hemma så det bara är att åka till sjukhuset på en gång..

Men ni får jätte gärna höra av er ändå, men svarar jag inte så vet jag varför iaf. Men det är alltid skönt att veta att det faktiskt finns dom som tänker på en ibland :)

Just ja, besiktade Dodgen idag. Det blir ombesiktning, men det var bara nå små saker som skulle fixas så det var inte så farligt! Skönt de.

Vart en lång blogg.. Nu ska jag gå och försöka hitta på nått vettigt!
Tjing

Allt har bara stannat

Sitter här igen nu, i mörkret. Hör hur mamma försöker sysselsätta sig med något för att hålla tårarna och tankarna borta.

I måndags ringde mamma och sa till mig att morfar har åkt in på sjukhuset.
I går åkte jag, mamma och Kalle in för att hälsa på han. Jag visste att det var dåligt med han, men jag tappade andan ett tag när jag gick in i rummet och såg han. Han sitter bara och skakar av smärta och säger hela tiden ''jag vill dö, jag vill dö'' Han fick 3 morfin tabletter och en spruta, och dessutom innan vi hade kommit hade han fått en massa tabletter. Men ändå låg han bara och skrek och fick atacker av smärtan. Vi satt oss på stolarna en bit ifrån sängen, mamma frågar ''ser du oss?'' nej, men jag kan höra er fick hon till svar. Lite då och då vände han blicken mot mig, blicken var fylld av skräck. Men sammtidigt helt tom, helt död. Det kändes som en kniv gick in i hjärtat när han kollade på en.

I två timmar satt vi där, och hela tiden fick jag kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Gång på gång kände jag att jag blev tårögd, men jag gjorde att för att inte brya ihop. Vill hålla mig stark för mammas skull.

Efter dom där två timmarna började äntligen morfinet verka. Han började andas högre, han höll på att somna. Helt plötsligt flyger han upp, skriker och stönar av smärta och det ser ut som om att ögonen är på väg att hoppa ur för han. Efter några sekunder är det över igen.. Det hände ett par gången innan det blev lungt. Då kände vi att det var lika bra att åka, medans han sov så man slapp ta ett jobbigt farväl.

Kalle tar han i handen och säger hej då och sen går han ut för att lämna mig och mamma där själva med honom. Jag går in på toan för att jag visste att mamma vela vara ensam med honom medans hon säger hejdå. När jag kommer ut var det min tur. Min tur att säga hej då till min förebild här i livet, den som har fått mig att känna att jag är nån, den enda som har sagt att han är stolt över mig, min morfar. Jag kände på mig att det är sista gången jag ser han, innan han har gått bort. Mamma går ut ur rummet och jag står där själv, helt tom känner jag mig. Allt står bara stilla. Då brast det, tårarna började rinna. Jag böjer mig fram och ger han en puss i pannan, och viskar i hans öra ''hej då, jag älskar dig. jag älskar dig...'' Tar en sista titt på han, och precis när jag skulle vända mig om för att gå så flyger han upp efter min hand. Han greppar tag i min han riktigt hårt, kollar mig i ögonen, öppnar munnen och försöker säga något. Men han får inte fram ett ord. Några sekunder senare har han somnat igen.. Han höll så hårt om min hand att jag fick svårt att komma loss. Jag går ut ur rummet, vänder mig om och tar en sista titt på han. Sen går vi ut därifrån, och hela världen känns som en hemsk plats. Allting har stannat, vi vet varken ut eller in.

Idag fick mamma reda på att dom hade amputerat bort det högra benet. Operationen hade gått bra iaf.. Men han kan inte andas själv, så han har nån sån där maskin som hjälper honom. Hans bror var dit idag och hälsade på han, men han hade inte varit kontaktbar alls. Han får så mycket morfin nu så det ända han gör är att sova, i väntan på att ljuset ska komma.

Vi har föreberett oss för att åka in i natt om han dör. Om det är så att han överlever så hade mamma tänkt att åka in till honom. Men jag följer nog inte med då, det känns som om att jag har tagit mitt farväl nu. Och jag skulle nog aldrig klara av att se han utan ben och ha en massa slangar i sig.

Ni som har läst det här vet nu varför jag förmodligen inte kommer att vara mig själv en tid framöver.
Jag håller på att förlora en person som jag älskar så högt. En person som har bettyt så mycket för mig, min familj och för så många andra. Det gör så ont i mig, det går inte att förklara. Att ta farväl av honom var det jobbigaste jag har gjort, det har krossat mig totalt. Allt har bara stannat, livet kommer aldrig mer bli sig likt.


Jag älskar dig morfar, mer än nån kan förstå.
Aldrig ska jag glömma dig.
<3

Dra skinnet bakåt

Eddie Meduza - Mannen myten legenden! Jag tröttnar ALDRIG på han! Man har ju hört han låtar 100 tals gånger, men tammefan att man diggar dom lika mycket än. Klassiker som skinnet, gasen i botten, mera brännvin, ragga runt och runke ball - tröttnar aldrig! Helt underbara är hans låtar, även fast dom i grund och botten egentligen är hela värdelösa. Men låtarna är så otroligt sköna! Hur kan man egentligen komma på sånna där sjuka låt texter? Han hade verkligen talang, på sitt egna vis, faktiskt! Han kommer föralltid att vara min största idol. Hans låtar kommer aldrig att dö ut! Har vissta perioder som jag lyssnar på annan musik, som hårdrock och kanske lite mer modern musik.. Men jag kommer alltid tillbaka till raggar musiken och rockabillyn, det är mitt liv! Det är jag, verkligen. Jag tror faktiskt helt ärligt att jag kommer att vara raggare tills den dagen jag dör, och efter det till och med. Jag kanske inte klär mig som en raggare jämt eller beter mig som en, men längst inne i hjärtat är jag en. Helt klart! Och så kommer det att förbli, även fast jag har mina perioder som jag lyssnar på nå helt annan musik.. Sen får alla andra tycka vad dom vill om mig!
Så, nu fick jag säga det också!

Som ni kanske förstår sjävla så sitter jag och lyssnar på godingar med Eddie just nu och har logistik häftet brevid mig och försöker göra mig tid till att plugga till provet tills på onsdag.. Men jag kan bara inte! Nu är jag alldeles för taggad till sandviken cruisingen, power meet och ccw! Kommer inte kunna koncentrera mig ett dugg om jag ska försöka plugga nu. Men jag måste känner jag, kan inte ett skit typ =/ Och provet skulle tydligen vara stort, runt 70 skriv frågor. SUCK! Aja, det är bara att bita ihop och försöka göra det bästa utav de!

I morse skulle jag ut och köra lastbil, trodde jag ja. Min mentor hade bokat lastbilen för 3 veckor sen, och när vi kommer ut för att hämta den så skulle helt plötsligt anläggarna ha den till att hämta grus. Och det måste ju gå före.. Men vafan!! Dom hade väl kunnat kolla före om den var bokad? Men nej då. Ååååh, jag blir så less. Min lärare blev det med, alldeles röd av illska blev han, eftersom att det inte är första gången det händer direkt. Han svor till och med, och det gör han aldrig! (han pluggade till att bli präst förut och är kristen då antar ja) Menmen, gick in och läste på lite provet istället och gick hem till lunch.

När jag kom hem så frågade jag mamma om jag fick gå förbi morfar en sväng (är ju fortfarande sjuk så hon vill inte att jag ska gå dit och smitta ner honom, därför frågade jag innan) men då ringde hon upp och sa att han hade åkt till sjukhuset :( Ambulansen hade hämtat honom i morse för det var så dåligt med han. Tårarna började rinna på en gång när hon sa det, och sen gjorde dom det i flera timmar. Känner på mig att det inte är långt kvar här i livet för honom.. Men han är ju trots allt 85 år, så det är nog dags för honom nu.. Men ändå, det känns förjävligt :( Jag älskar dig morfar <3

Nu ska jag ta mig i kragen och plugga.
Tjing!


Inte världens bästa kort, jag vet.. Har knäppt på korten med mobilen.
Ska iaf föreställa morfar och hans häst när han är ute och jobbar på första bilden,
sen på andra står han och håller i deras tjur i nosringen. Inte världens mista tjur heller direkt :P


Morfar var stilig må ni tro i sina yngre dar när han låg i flottan :)


Mormor, jag och morfar :) Där var man en liten skit bara!


Måste slänga in en bild på mamma och hennes gamla häst med.
Så otoligt fin häst! 
Som sagt, inte världens bästa bilder med det syns vad det ska föreställa iaf :) 

Trött, trött & trött

Jag är helt slut! Skulle kunna somna på bara några sekunder känner jag.
Blir dåligt med bloggande under helgerna eftersom att jag är hos mamma då och jag har ingen dator där eftersom att den har pajjat. Och under helgerna har jag så mycket annat för mig också så jag hinner inte blogga :P
Men så här har min helg sett ut iaf:

Fredag: Skola först, även fast jag inte var riktigt frisk. Men det gick bra! Tiden gick fort, som tur var.. Efter skolan kom mamma och hämtade mig. Vi åkte ner på Rusta och köpte lite små grejer, sen åkte vi hemåt. När vi kom hem var Kalle där och höll på med min bil.. Vi tänkte åka till kungsgården för att köpa lite grejer till den, men han som har Opl Delar var inte hemma så vi skulle ta det måndag istället! Så vi fick fixa med lite andra grejer på bilen istället, fick en massa gjort känndes det som. Vi höll på med både min bil och Dodgen hela dagen, kom in vid halv 10 tiden på kvällen. Då vart det sängen på en gång! Var så sjukt trött.

Lördag: Samma visa igen, höll på med bilarna och fick en massa gjort. Skönt de! Snart är dom båda klara för besiktning. La av lite tidigare på kvällen då, runt 7 tiden.. Hade lust att hitta på nå äventyr, men kroppen sa ifrån. Var så trött. Det fick bli en kvälls promenad istället på ca en timme :) Hur skönt som helst! Har ju inte varit ute och motionerna på länge nu känns det som eftersom att jag har varit sjuk.. När jag kom in igen så tog jag reda tvätten och kollade lite på Eurovision Song Contest, sen vart det dums i säng!

Söndag: Vi tog ledigt ifrån skruvandet idag.. Istället för det åkte vi in till valbo en sväng så jag fick köpa ett par skor som jag har velat haft länge men inte haft pengar till :) I love them! Och så köpte jag nya hörlurar till MP3'n.. Men var inte sånna som jag trodde att det var =/ 150 kr åt pipan.. Men dom får väl duga då! Sen åkte vi till Biltema och köpte lite grejer till min bil och Dodgen :) Sen vart det hemfärd. Kom nyss hem till pappa..

Och nu är jag som sagt helt slut. Ska kolla på One Tree Hill och Gossip Gril och försöka plugga lite under reklamen. Efter det så blir det en dusch och sen sova! Skola imån igen ju.. Ska ut och köra lastbil kl 9 på morgonen, så håll er borta ifrån vägarna förfasen!! Har inte kört på 3 månader nu. Känns som om att man har tappat allt man har lärt sig =/ Men jag hoppas det går bra iaf, håller tummarna för mig själv. Fast det brukar ju jämt komma nått imellan när jag ska ut och köra, så det är väl inte helt säkert att jag kommer få köra nå heller. Men får se då!

Endast 3 dagar i skolan veckan som kommer :) Hur skönt är inte det då? Helt underbart. Sen är man lååång ledig. Vet inte om vi är lediga på måndag också, hoppas det.

Imån ska vi (jag, Kalle & mamma) som sagt till Kng och köpa grejer till bilen. Sen blir det väl en massa skruvande ända in till kvällen. Endast 4 veckor kvar innan den ska besiktas, börjar bli nervös nu.... :P

Nu blire tv ett tag!
Tjing.

?

Kom inte på nån bra rubrik :P

Nu känner jag mig mycket bättre faktiskt! Inte lika yr nu iaf. Men jag snorar fortfarande som en idiot.. Hur som helst, var ner till banken med farbror Stefan iaf, fick 1400 kr :) Fint de! Så ska köpa ett par skor som jag har kollat på som kostade 300, sen ska jag spara resten! Efter att vi hade varit på banken så åkte vi till mamma och kollade på Dodgen. Och jag säger då de, vilken päääärla :D Men inte lika snygg som min då ;) Men jag är helt såld i den! Ska bli en sjukt rolig sommar i den och i min bil! GE MIG SOMMAR NUUUUUUUUU!! Bara 4 veckor kvar i skolan iaf :)

Nu kurrar det i magen, så ska leta på nått att äta :)
Tjing

Sluta deppa i onödan!

Igår kväll fick jag Tradolan av mammsen så jag skulle få sova nånting. Och nog allt gjorde jag det! Men vaknade upp mellan varverna också, helt borta i huve. Kände mig skit full och fick hallisar! Skit läskigt. Men det var jätte skönt att få sova ut länge iaf!

Idag känner jag mig mycket bättre! Har nyss gjort våfflor med glass och sylt, skit gott. Efter det tog jag en upp piggande dusch och en kopp kaffe, och nu sitter jag här. Nu känner jag mig alldels konstig. Har jätte hög puls, yr som bara den och det känns som om att jag har en glas skål över huvudet. Pulsen är som om att jag nyss har varit ute och sprungit. Det kan inte vara bra antar jag? Hoppas det går över snart.

Har iaf gjort liiiite skol arbete idag, och mer ska jag göra. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har nyss läst lite bloggar. Det verkar som om att det är många som är deppiga nu? Alla brukar ju vara glada i sånna här tider! Som jag är nu! För mig känns det som om att det mest går bra just nu. Det finns väl en sak som ställer till det hela lite, men det orkar jag inte tänka på så jag bryr mig inte i det så mycket. Men annars känner jag mig på topp! Och det känns som om att det finns dom som sitter och klagar på hur dåligt dom mår, men inte gör nått åt det? Då blir det inte bättre av att man sitter och klagar på hur svårt allt är osv. Det gjorde jag själv förr, jag satt och tyckte synd om mig själv dag in och dag ut. Men då var det en som sa till mig till slut ''men ta dig i kragen förfan'' det sårade mig till en början att nån sa så till mig, jag menar, jag vela ju att alla skulle tycka synd om mig. Eller iaf försöka förstå mig.. Men sen kom jag på mig själv, vafan håller jag på med!? Jag lever bara en gång, inte fan kan jag sitta här och deppa eller! Så jag tog tag i mina problem, slutade tycka synd om mig själv och insåg att inget blir bättre av att man sitter och klagar på det dag in och dag ut. Och titta på mig nu, jag känner mig själv så stark sen jag isåg det!

Det är klart att jag har mina dagar som jag deppar ihop totalt och känner mig helt värdelös och tror att jag inte klarar av nånting. Men nu har jag lärt mig att skaka av det, och gå vidare. Jag har märkt att det är många som har svårt för det, som jag hade förr. Så till alla er som känner igen sig - TA ER I KRAGEN FÖRFAN! Livet blir inte bättre för att ni sitter och klagar, hela tiden. Men det är klart att det känns bra att dela med sig av sina känslor i bloggen ibland, det håller jag med om. Men inte jämt! Jag skämms över mig själv när jag läser mina gamla blogg inlägg, jag var så svag så usch! Mår illa när jag tänker på det.

Det finns säkert många som blir små sura när dom läser det där, att jag tycker att vissa ska ta sig i kragen. Men ni som tar åt er, det är ni som ska göra det! Jag säger det inte för att vara dum på nått vis, jag säger det för att hjälpa er och hoppas att ni själva inser att det inte funkar att gå och tycka synd om sig själv hela livet. Det finns så mycket att lägga ner sin tid på! Tänk på allt som gör er glada istället, som familjen, pojk/flickvännen, vännerna, våren, framtidsplaner, ja.. Vad som helst! Tänk på det ni har istället för det ni har förlorat eller vill ha. Allt blir så mycket bättre då! Tänkt på det.

Nu ska jag sluta predika för er och gå och sminka mig och plugga lite innan pappa kommer och hämtar mig. Ska nämligen ner till banken och möta upp farbror, ska få pengar av han som han har spratat ihop åt mig :) Var runt 1000 kr bara, men det är bättre än ingenting! Det ska jag spara undan till rättvik. Sen efter det ska jag tvinga pappa att skjutsa mig till mamma så jag får se Dodgen :)

I morgon tror jag att jag ska gå till skolan, men är inte helt säker än. Får se hur det blir!

Tjineling


Den 30 Maj är det cruising i Sandviken!
Förfest, grillning och lekar hos mig, oavsett väder.
Hör av er om ni vill komma :)

Tilan Lund

Ja, så skulle jag heta från början, Tilan Lund. Fick reda på det här om dagen av mamma. Varför döpte dom mig inte till det istället för Anna? Kan man ju fråga sig :P

Inte blivit så mycket skrivet här nu, är sjuk som fan och orkar knapp ta mig upp ur sängen så det är därför. Snorar som en dåre gör jag, och jag har så ont i huve så jag håller på att dör! Men jag har inte feber, även fast det känns som så. Och ont i hela kroppen har jag, finns absolut ingen ork till att göra nånting. Har lite skol jobb som jag skulle behöva göra över datorn, men att sitta här gör huvudvärken bara värre..

Så jag orkar inte skriva så mycket mer än det. Föutom att morsan köpte en Dodge Van- 85a igår :) Den ska vi ha i sommar och åka runt en massa i. Den går ju att sova i så då slipper man tält och en massa skit. Kul ska det bli! Kalle och min bror håller på att jävlas med mina bromsar på bilen med. Får så dåligt samvete när jag inte är där och hjälper till.. Hoppas dom kommer underfull med vad det är för fel iaf!

Nä, nu måste jag gå och lägga mig ned igen.
Tjing

Så var det över

Ska väl ta och berätta lite om gårdagen då..

Jag vaknade i skaplig tid, gick upp och bytte om till skit kläderna. Kalle och Emil kom, vi skulle fortsätta med avgassytemet så vi fick det på plats. Fast jag gjorde inte allt för mycket, sprang mest fram och tillbaka och hämtde grejer åt dom :P Vid halv 2 tiden var dom klar, då var det dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig klar efter som att Sara skulle komma runt 3 (men hon kom inte förän runt 4) så jag stressade runt där hemma. Efter ett tag så kom Tina och Joel :) Då var det dags att göra potatisgratängen, eftersom att det tar en timme innan den är klar. Så jag slängde ihop den (skit god blev den!) och så böjade jag fixa med grönsakerna.

Sen satt vi mest och väntade på att Maria skulle höra av sig, eftersom att hon skulle vara med och grilla också. Men när vi väl fick tag på henne så hade hon nyss vaknat så då grillade vi utan henne. Maten blev skit god! Sen i 6 tiden började allt folk ramla in. Till slut var vi runt 15-20 pers, trevligt var det att sitta ute på altan och dricka en massa gott, lyssna på bra musik och snacka skit med goda vänner.

När klockan var halv 9 var det dags att röra sig mot gävle, jag och Tina åkte med mamma, Kalle och lillebror. När vi kom dit så var man ganska så rund om fötterna. Jag och Tina gick till slotts och vart kvar där mer eller mindre hela kvällen. En massa folk och fina bilar var det där! Kul att se. Sen träffade vi en massa roligt folk där med.

Timmarna rullade iväg och med tiden började jag känna att migränen smög sig på, skit tråkigt och jobbigt. Men jag höll ut ett tag iaf. Runt halv 12 tiden mötte jag, Sara och Louise upp Max och åkte med han en sväng. Vi åkte till hillbillys och träffade lite folk där. Då började jag frysa och huvudet kändes som en sten, så jag ringde till Kalle och frågade om dom hade åkt hem. Och det hade dom inte gjort, som tur var! Så vi åkte tillbaka till stan och jag mötte upp dom och så åkte vi hem, var hemma vid halv 1. Var så in åt helvetes jävla skit full när jag kom hem. Skit drygt! Slockade så fort jag la ned huvudet på kudden.

Idag har jag mest bara gått runt hemma hos mamma och varit bakis tillsammans med henne och brosan. Nå skruvande med bilen vart det inte idag, de fanns de inge ork till. Ska kanske ta det imån, eller så får det bli senare i veckan. Är ju ledig på torsdag, så kanske tar det då. Nu är ju det som sagt klart med avgassystemet, så nu ska vi börja med bromsarna! Sen är det lite rostlagning kvar och lite små fix, sen är det dags för besiktning :) Efter det blir det ny lack och inredning, sen jävlar i mig ska det härjas runt i den!

Är lite besviken över att jag gav upp så tidigt igår. Men stod ju inte ut med migränen.. Tar igen det på sandviken cruisingen! Typ bara tre veckor kvar till den :) Hääärligt.

Imån är det skola igen, och jag har inte ett skit att göra där. Så går nog hem vid lunch! Då ska jag hem till morfar och hälsa på.

Nu ska jag hitta på nått annat att göra :P
Tjing!

Snart så

Sitter här och kollar ut genom föstret på solen som går ned.. Och lyssnar på Gabriellas sång, det är banne mig en vacker sång det. Jag blir tårögd och ryser i hela kroppen när jag hör den! Helt fantastisk.
http://www.youtube.com/watch?v=ridUqEFixQ0&feature=related
Den påminner mig om att jag måste se Så Som I Himmelen igen. Underbar film!

På svenskan idag gjorde vi inte allt för mycket. Vi skulle ha ''debatt'', argumentera för eller mot fildelning. Gjorde det i 20 min, sen sluta vi. När jag kom hem så började jag färga håret på en gång. Tror det blev bra, har inte kollat riktigt än hur det ser ut egentligen :P Efter det tvättade jag en maskin, lagade mat och diskade. Pappa blev så glad när han kom hem! Kul när sån't uppskattas. Efter det har jag bara legat och kollat på tv och trökat, finns inge kul att göra ju. Tänkte ju ut och springa, men då var det så dåligt väder så jag tappade lusten. Cyklade 8 km i morse iaf, det får räcka för idag. Imån har man cooper testet med, suck =/

Efter skolan imån kommer mamma och hämtar mig. Ska tvinga med henne till ica och handla med mig, så man har allt det klart till lördagen. Sen efter det så ska jag, som jag har sagt i tidigare inlägg, fixa med bilen och sedan städa huset! Sen är det bara att tagga vidare till lördagen =D IIh, jag kan kanppt bärga mig! Skulle bli ganska så bra väder också, underbart! Men så ska man väl inte säga, för då börjar det väl att spö regna istället. Brukar kunna vara så.

Nä, nu ska jag kolla på sjukhuset.. Sen blire väl att sova =)
Tjingeling

God morgon

Finns det nå härligare än att vakna och se att solen skiner? Nej..

Direkt efter att jag hade vaknat så hoppade jag upp på cykeln och cykla 8 km :) Duktig ja. Efter det fick de bli frukost och nu sitter jag här och försöker komma mig för med nått. Skulle behöva dammsuga och byta sängkläder inne i brosans rum. Håller mest till här inne nu, eftersom att det är här datorn står. Och så lär jag städa undan lite på mitt rum, men först får det bli en kopp kaffe!

Runt halv 12 ska jag börja gå mot skolan och luncha med Louise och snack lite skit innan min lektion börjar 12:40 :) Slutar kl 2, då ska jag hem och färga håret! Lika bra och göra det innan pappa kommer hem, har ju en förmåga att kunna kleta hårfärg i hela badrummet när jag håller på. Han tycker inte om det :P Sen efter det ska jag ut och springa, sen blir det väl bara lungt. Så ser mina planer ut för dagen!

I morgon är det fredag. Då ska jag tvinga med mig mamma och handla efter skolan, måste köpa mat tills på lördag. Och sen efter det så ska jag hålla på med bilen lite, och sen städa huset och fixa i ordning på altan. Kan ju inte se ut som ett katastorf område där om de kommer folk :P

Är så sjukt taggad till lördgaen så det går inte att förklara!!

Nu ska jag gå och fixa kaffe :) Ha en bra dag allihopa!

GE MIG LÖRDAG!

Jag håller på att längta ihjäl mig! Tycker egentligen inte om att ha så här höga förväntingar på en dag/kväll, för blir det inte som man hade tänkt sig så blir man så himmla besviken. Så jag hoppas det lördagen kan leva upp till mina förväntningar verkligen!

Hade lektion i 25 minuter idag, slappt. Som alltid! Min mentor var inte där så vi hade truck avslutning med Tommy och Bosse. Fick kolla igenom våra gamla prov (som jag fick VG på btw) sen fick vi göra en utvärdering av kursen och till slut fick vi våra truck kort, skönt att äntligen få det! Helt obeskrivligt härligt att äntligen ha det klart.

Efter skolan gick jag hem och åt och tog en lite tupplur. Efter det fick de bli lite kaffe så man vakna till liv, sen började jag vandra mot morfar. Kände att jag verkligen lära till han och hälsa på idag, efter att jag hade vaknat grinandes inatt. Drömde att han hade dött, så fruktansvärt hemskt.. När jag kom till han så var det inge vidare. Han var ledsen och sa att han bara vela dö. Hatar att höra det! Men jag förstår honom, han lider ju så mycket. Kan inte ens gå på toa själv längre. Tycker så synd om han.. Varje gång man går därifrån, så tar han farväl av en och hoppas på att han ska dö under natten. Fyfan. Hur som helst, gick till ica och köpte en dricka och en tidning till han iaf för han vela ha det. Gick tillbaka och fortsatte att prata med han och försökte få han på bättre humör. Berättade att jag hade klarat truck kortet, och han vart så stolt över mig att han börjde grina, igen.. Han är den enda som nånsin har sagt att han är stolt över mig, det betyder så fruktansvärt mycket för mig så det går inte att beskriva. Han är min styrka. Utan han skulle jag ge upp för länge sen! Men att se han inte det här skicket får en faktiskt och önska att han bara får somna in och komma till mormor som han saknar så mycket. Jag vet att vi kommer att ses en dag igen iaf. Jag vill bara att det ska få ett slut på hans lidande.

Gick hem till mamma och hälsade på också. Såg att allt mer eller mindre stod upp och ned ute på altan, och mamma förklarade att hon skulle måla om resten av golvet och möblerna i helgen. Helvete heller! tänkte jag. Då ska det ju grillas och härjas där ute! Så jag fick kavla upp ärmarna och måla golvet själv då, och möblerna. Så nu är det gjort :) Kalle hjälpte mig lite med. Sen åkte vi iväg och kollade på en ny spis med :) Efter det började jag gå hemåt till pappa igen i regnet. Älskar att känna det mot mitt ansikte igen! Det känns som sommar, och luktar som det.

Nu har jag suttit här framför och glott runt lite och planerat inför lördagen med Sara :) Det blir grillning, lekar och sing star! Och vi blir runt 10-15 pers. Mest tjejer, kommer att bli skit kul känns det som :)  Hoppas att det blir bra väder med! Det finns ju inge underbarare än att dicka öl i solnedgången på en cruising med ljudet av en massa jänkare och rock 'n' roll i bakrunden. Helt underbart är det!

Nä, nu blir det tv och dusch efter det. Sen sova! Börjar inte förän 12:40 imån, men ska möta Louise och äta lunch med henne innan :) Sen efter skolan ska jag städa och dona här hemma! Och kanske färga håret, får nog inte tid med det på fredag som jag hade tänkt. Jag, Kalle och Emil hade nämligen tänkt att göra nått åt min bil då :) Skönt de.

Nu måste jag sluta skriva innan jag skriver en hel historie bok!
Tjingeling.


Ser konstig ut som vanligt. Men tänkte bjuda på den eftersom att den är lite sommrig!
Öl, sol och rättvik - underbart!

ÄNTLIGEN

Yeeej, klarade truck kortet idag :) Gick hur galant som helst! Hade 10 min på mig, gjorde det på under 5 :) Så obeskrivligt skönt att ha det översökat! Lite små stolt över mig själv faktiskt, trodde aldrig att jag skulle klara det..

Efter att jag hade gjort det där på morgonen så låg jag och Jessica mest i sofforna och snacka skit, finns ingenting att göra i skolan.. Eller jo, körkortstest och plugga till logistik provet. Men det orkade vi bara inte! Vid lunch gick jag hem..
La mig då och tog en tupplur, sen hoppade jag på motions cykeln och cykla 8 km, duktig ja! Tänkte ut och springa först, men får så djävulskt ont i benen och höfterna av att springa på asfalt :S Gjorde det igår kväll i en timme, har fortfarande ont. Och på fredag har vi cooper testet på idrotten, vill inte springa allt för mycket innan det så jag klarar av att göra de..

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Blir väl tv, och kanske ut och handla lite med pappa. Ikväll är det ugly betty och despret housewifes, ska kolla på det sen blire sängen! Imån har jag bara en lektion, logistik. Men min lärare är inte där så ska ha tuck avslutning med Bosse och Tommy istället, ska få kortet då :) Sen på torsdag har jag bara sveska, och på fredag har jag tre lektioner och efter det ska jag hem till mamma. Ska nog färga håret på kvällen då, så man kanske ser ut som folk igen. Sen är det äntligen lördag :D

Och lördag betyder vår cruising i gävle! Och även grillning och förfest hos mig, kommer att bli great! Blir runt 10 st hos mig :) Känner på mig att det blir en rolig kväll. Hoppas det blir bra väder också!

Nu blire tv ett tag, sen ska jag tvinga med mig pappa till willys.
Tjing!

Inte långt kvar..

.. till sommar lovet nu eller :) 5½ vecka bara! Sen är det bara ett år kvar, sen är man friiiiiiiiiiii !

Igår kväll fick jag ett sms från min lärare Magnus och han skrev att vi inte kan ut och köra nå lastbil pga av att den skulle användas till flyttning av möbler istället, skönt med samtidigt skulle jag verkligen behöva köra lite! Länge sen nu. Jag gick iaf till skolan en timme tidigare, kl 8. Tänkte att jag kunna börja köra truck då så jag kunna köra upp före lunch.. Men det fanns absolut ingen ork i mig till det! Satt mig i på en stol och läste lite till logistik provet istället, och somna 3 (!!) gånger. Sen kom Jessica och gjorde mig sällskap, hon hade ingen praktik :) Vi gjorde ett varsit körkortstest sen gick vi och la oss på sofforna och där blev vi kvar tills det blev lunch. Efter luchen gick jag hem..

Men imån har jag hela dagen på mig att köra truck och dessutom kan Jessica hjälpa mig då, så då ska jag försöka göra klart skiten så man slipper tänka på det sen!

Har nyss ätit lite, mandel potatis (mums) med farmar biff och lite korv. Gött! Nu ska jag kolla lite på tv och smälta maten, sen ut och springa :) Länge sen nu, pga av såret under min fot. Men det har läkt nu :)

Igår kväll träffade jag Sara också och vi gick en sväng :) Vi satt oss på en bänk utanför sibylla och så kom Tina :) Vi pratade en massa gamla minnen, från björksätraskolan och så. Och sen så planerade vi inör lördagen, kommer att bli så jävla kul! Sara skulle ta med sig sing star, så då kommer stensätra plågas av våra fina sångröster :D

Nu blire tv,
Tjing!


Hör av er om ni vill komma på lördag :)

Rättvik

Det blev rättvik igår iaf :) Trodde inte att jag skulle kunna ta mig dit på nå vis.. Men jag kunna åka med Carro, Louise och Emelie.. Hade en timme på mig på morgonen att göra mig klar, stressade som bara den kan jag lova! Vi började åka i 12 tiden, känndes som om att det tog evigheter innan vi kom fram för man var så taggad. När vi kom fram så kändes det percis som om att man kom hem igen, det kändes så rätt! Jag älskar verkligen rättvik, allt är så bra där :P Och allt är så himmla fint!! Aja, vi gick och åt på sibylla på en gång eftersom att vi var så hungriga. Vi mötte även upp Sara :) Sen gick vi runt på marknaden.. Mötte upp Anne, Macko och Erik med. Vi yra runt där i några timmar, sen skulle Carro åka hem så jag, Louise och Emelie gick och hämtade våra grejer och sen gick vi alla ut på bryggan :) Mysigt som fan var det att sitta där i solnedgången och ta en öl och dricka lite vin :) Sen fick Emelie och Anne för sig att bada näck också, haha :P

Efter att vi hade varit ut på bryggan så var det dags att bege sig hemåt =/ Då var klockan runt 7 kanske.. Hade SÅÅÅÅÅ gärna stannat kvar och druckigt nån öl till och svina runt där på kvällen, men då hade jag inte kommit hem på nå vis. Men innan vi åkte hem så åkte vi och åt på en resturang :) Dyrt var det, lite mat fick man, men jävlar va kul vi hade! Jag, Louise och Emelie hade ju druckigt så vi var lite påverkade, och sen var vi alla svin trötta. Vi skrattade och fulade oss och hade allmänt skit kul! Tror inte att vi är välkomna där nå mer :D Haha.

När vi kom hem så gick jag, Louise och Emelie hem till henne.. Kollade på film, och sen blev jag så trött så jag gick hem och la mig vid 11 tiden, slockna på en gång! Helt slut efter dagen. Men hur kul som helst var det! Längtar till Classic som faaaan nu!

Idag har jag inte gjort allt för mycket. Har bara plockat reda inne på rummet, tvättat en maskin och vart till morfar :) Han verkade må mycket bättre idag, kul att se :) Och nu ska jag gå och packa klart mina saker för pappa kommer hit snart och hämtar dom.. Ikväll blir det bara nått onyttigt och tv, orkar inte med nått annat.

Imån är det skola igen =/ Usch!! Vill ha lov nu. Ska ut och köra med Magnus på morgonen, och hur det ska gå vet jag inte.. 2½ månad sen jag körde nu. Så håll er borta från vägarna!! Och på tisdag måste jag göra klar truck kortet, vill få det överstökat nångång nu. Är bara lite över en månad kvar till lovet nu, sköönt som fan :)

Nu ska jag gå och packa klart..
Tjing!


Det är så hemskt det som hände Micke och Patrik..
Jag hoppas verkligen att alla som kände dom tar lärdom av deras misstag nu!
Vila i frid.

Det kan förändras på en sekund

Igår tänkte jag att jag skulle ta det lungt.. Käka nått gott och åka till högbo och kolla på kasen med mamma. Men först på dagen var jag, Louise, Lotta och Anna in till valbo och brännde lite pengar. Köpte en ny jacka, shorts, väska, leggins och ett linne. Gjorde bara av med 100 kr av mina egna pengar :) Fick 500 av mamma så jag kunna köpa en jacka, och sen var Louise skyldig mig 100 kr så det var därför jag gjorde av med så pass lite pengar. Skönt! Vi var där inne i ca en timme, om inte mindre.. Det gick fort! Käkade ikea korv innan vi åkte hem igen. Just ja, innan vi åkte till valbo åkte vi till Kejerhag också, Louise tog hål i läppen. Vart skit bra!

När vi kom hem från valbo så tyckte Louise att jag iaf skulle va med och grilla på kvällen. Så jag åkte hem och gjorde mig klar och sen cyklade jag mot Louise. Vi gick över till Lotta och grillade, trevligt vare! Sen tog jag och Louise cyklarna till Emelie. Fick skjuts av Kalle till RC, och vipps så var jag i storvik. Vart ingen lugn kväll inte! Anne hade fyllt 18 så hon hade fest :) Jätte trevligt var det. Vart kvar där till runt 1, då åkte vi hem till Emelie igen sen efter ett tag åkte jag hem och sov.

Imorse när jag vakande var jag extremt bakis. Jag förstår inte, drack ju inte så mycket igår? Hade en liter vin, drack inte ens upp allt det. Jag minns iaf vad jag gjorde igår, men inte vad jag sa. Hoppas att jag inte sa nått opassande! Men var inte så full så det är nog ingen fara. Om inte nått missuppfattades då.. Jaja. Gick hem till Emelie på morgonen efter att Louise hade väckt mig och hämtade min cykel, och nu sitter jag här och försöker samla krafter till att städa undan på mitt rum. Det behövs verkligen! Annars idag blir det bara bakis slapp.

Fick reda på att två killar som jag gick på samma skola förut körde ihjäl sig inatt.
Hemskt, riktigt hemskt. Så tankarna går till deras familjer och närmsta.
Vila i frid!

Nu ska jag gå och rota i kylskåpet och kolla om jag hittar nå mat, sen städa!
Tjing


Jag vill till rättvik imån!!