Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Torsdag

.. bara en dag kvar nu!

Imorse när jag tittade ut så kändes det verkligen att sommaren är på väg. Visst det regnar, men på andra sidan ser man hur allt börjar bli grönt igen =) Känns underbart!!

Igår fick jag ett glatt samtal, jag har nämligen fått sommar jobb =) Skönt att veta att sommaren är räddad. Ska jobba som parkarbetare åt maskin ringen, sen har jag även lite svart jobb också. Kul! =)

Nu ska jag ta och packa mina saker, träna sen göra mig klar och bege mig till skolan för att leta på rektorn sen ha ett par lektioner sen hem till mamma. Efter det ska jag iväg och handla lite tills imån =) Så jag längtar!

Har inte tid med det här nu, tjing!

Snart så!

Fy vilken dålig vecka jag har haft.. Dåligt humör och irriterad mig på det mesta. Usch.

Inte långt kvar till studenten nu eller, gruvar mig ganska bra inför det. Visst ska det bli kul, men kommer att sakna klassen och lärarna så mycket! Har så fatta att jag, JAG ska ta studenten. Jag är den första tjejen inom våran släkt som tar studenten, lite häftigt faktiskt. Har redan börjar köpa lite saker till student festen jag ska ha hemma.. Student mössan fick jag hem för länge sen, student klänningen är beställd, student skor är köpta och student plakat beställt. Shit va verkligt allt plötsligt kändes!

--

Igår var jag på arbetsintervju, för sommar jobb. Hoppas jag får det! Det är åt maskin ringen, kan va bra att få in foten där inför framtiden. Verkar vara ett rätt bra jobb med! Orkar inte förklara nu vad det är, får ta det nån annan gång =P

--

Som jag skrev tidigare så har jag haft en mycket dålig vecka, det började redan förra veckan. Tror det är för att det är mindre än en månad kvar tills morfar dog. I lördags var det en månad kvar.. Det känns i hela kroppen. Jag kan fortfarande inte fatta att han är borta! Det går inte en dag utan att jag tänker på han. Den 24 maj i år kommer att bli en jobbig dag. Det värsta är att man går i skolan då med.. Ska försöka gå dit iaf, morfar hade aldrig velat att jag ska sitta hemma och grina över honom när jag kan vara i skolan och göra nytta.. Usch, jag saknar dig så mycket! :(

Men försöker se framåt på det roliga istället. På fredag ska jag och Louise grilla och äta gått, sen kommer Walle och hämtar oss och vi åker till hedemora för att kolla på när dom grillar, sen åker vi mot sala. Det ska bli hemskt kul, hoppas jag. Hoppas att vädret blir bra, men det ser mörkt ut nu.. Men isf tar jag med mig solsken, haha! =)

Nä, nu ska jag lägga in bilderna från skellefteå på bdb.
Tjing

Irriterad

Usch va det kokar i hela kroppen. Känns som om att allt och alla går mig på nervera nu..

I fredags morse började vi rulla mot Skellefteå, resan dit tog ca 7½ timme. Men det gick bra! Checkade in på hotellet, 4 stjärnit! Mycket flådigt. Sen åkte vi till skolan där, fick lite info om helgen och så.. Efter det skulle vi få mat på skolan, men vi var ett gäng som sket i det och tog en tur på stan istället =) Jag menar, vem vill sitta i nån gammal skola och äta ruttna köttbullar när man kan vara ute och upptäcka en ny stad? Första gången jag var i Skellefteå, så vela ut och se hur det såg ut. De första vi gjorde var att uträtta ärenden på systemet =) Haha. Sen skulle vi äta pizza, men det sluta med att vi hamna på nån fin resturang. Svin dyrt! Men kul =) Sen gick vi tillbaka till hotellet och drack nån öl innan det var sängdags. Somnade som en stock kan jag lova!

Vaknade rätt tidigt på lördagen, då var det dags för frukost sedan begav vi oss till travbanan där tävlingarna höll till. Så här gick de för oss: Kalle kom 9:a i hjulgrävar klassen, Emil kom 5:a i lastmaskinskalssen och Tobias kom 1:a i bandgrävar klassen =) Skolan kom totalt 5:a av 12 st skolor som var med och tävlade. Mycket bra tycker jag! Förra året kom dom 9:a. Tobias fick köra final, där han tyvärr hamna 3:a.. Han tappade en hink med vatten som gav honom en massa extra tid, annars hade han vunnit för han hade överlag den bästa tiden. Mycket tråkigt! Men vafan, bra jobbat endå tycker jag! Och det tyckte alla andra med.

Efter prisutdelningarna så var det dags att bege sig hemåt igen. Resan hem gick fort och smidigt. Strålande sol, otroligt fint när vi åkte över höga kusten bron vid solnedgången. Satt i baksätet då och åt skink macka, godis och drack folk pilsner =) Helt underbart! Det är sånna gånger man känner att man verkligen lever.

Fick mig ett par goda skratt under helgen, ett minne för livet. Och om endast en vecka åker vi till Kiruna, det ska bli minst lika kul. Ser så mycket fram emot det! Har så otroligt kul med min klass så det är sjukt.

--

Idag var jag ledig. Så passade på att tvätta, städa ur, polera och fixa upp bilen. Det tog 4 timmar var helt slut sen. Så nu ska den säljas.. Det var en här och kollade på den idag, får se om hon ska ha den eller inte. Har även fixat lite i trädgården idag..

Imorgon har jag bara nationellt prov, sen slutar jag. Skönt! Då ska jag till storvik på arbetsintervju för sommarjobb, får lite mer info om jobbet då. Får se om det är nått som passar mig =) Hoppas! Ska även försöka dra med mig Louise så vi kan planera lite inför fredagen. Sååå jag längtar! Då ska vi grilla hemma hos mig först, sen kommer hedemora pojkarna och hämtar upp oss, sen drar vi till sala :D Faan va kuuuul!! Längtar!

Nä, nu ska jag kika på tv sen sova =)
tjing!

Är det verkligen så?

Det var en som sa till mig idag: har du lagt på dig lite du? SYNS DET VERKLIGEN SÅ BRA!?! usch!! Haha, fan va förbannad jag blev. Men jag sa bara ''jaa'' och såg lite förvånad ut.. Men vafan, så här blir det efter varje vinter för mig. Lägger jämt på mig så mycket under vintern. Väger 63 kilo nu, har aldrig vägt så mycket i hela mitt liv. Tre kilo ska bort iaf, så är det bara. Blää, hatar det här!

Idag vart det inge skola för mig. Gick upp i tid iaf, tränade ben, armar, mage och rygg. Sen cykla jag 7,5 km på motionscykeln, mycket jobbigt. Är ju olika program på den, tog nivå tre denna gång. Ska fortsätta kämpa på med det =) Rätt skönt faktiskt.

Mamma kom och hämtade mig runt 12, så nu sitter jag här. Kom nyss hem ifrån affären, har varit och handlat lite färdkost tills imån. Macka, vatten och liite godis hihi. Även en liiten chips påse till ikväll. Går bra med bantningen ska ni se! Men äter mycket nyttigare nu iaf och trycker i mig dom äckliga shakerna och sopporna också. Hoppas att det ger resultat! Men det gör det nog. Hur som helst, innan affären var jag till tatueraren och hämtade mitt present kort =) Hans studio har blivit riktigt bra, mot för förr. Mycket större. Går till tatueraren i örta utefall det var nån som undra.. Satt och snacka lite skit med honom ett tag innan jag drog. Han är bra härlig han =) Mycket trevlig.

Nu ska jag ta och packa klart tills imån, då bär det av uppåt =) Skellefteå, here we come! Ska bli mycket kul.

Ha de så bra alla så länge.
Tjing!

Kall onsdag

En riktigt kall och trist onsdag har det varit idag.. Har bara velat ligga under täcket hela dagen. Var inte långt ifrån att jag struntade i skolan imorse, men hasade mig dit iaf. Vart som vanligt inte mycket gjort där.. Började på att gräva dike med grävmaskin iaf =) Fan va svårt det va, haha. Ska fortsätta med det på måndag tänkte jag.

När jag kom hem från skolan så vart det sägen direkt. Sov i 3 timmar (!!) hann knappt lägga mig innan jag somnade. Sover så oroligt nu för tiden så får inte så mycket sömn under kvällarna. Vaknade runt 18 tiden idag av att jag låg och grät. Drömmde att farfar hade glömt bort vem jag var. Han har börjat blivit lite glömsk nu på sista tiden, men va tusan, han är 79 år så.. Har vaknat flera gånger på sista tiden av att jag har gråtit. Det är riktigt obekvämt.. Hoppas att man kan börja sova som folk snart igen.

--

Imorgon tänkte jag vara hemma ifrån skolan, händer ändå inge speciellt där så. Tänkte göra nytta hemma istället. Ska iväg till tatueraren och hämta mitt present kort på 300 kr som jag vann =) Man får ingen tatuering för det, men tänkte tatuera mig efter sommaren om jag har pengar så då blir det ju billigare iaf =) Sen efter det ska jag hem till mamma och packa inför Skellefteå resan. Där är det ju vinter än och svin kallt, så ska dra fram vinterkläderna igen! Och så ska jag handla lite färdkost. Blir en resa på ca 7 timmar så.. Vi tänkte stanna och grilla efter vägen också, om vädret tillåter det då. Då på fredagen när vi kommer dit så är det teoriprov fär dom tävlande, sen middag och nån föreläsning. Efter det får vi göra vad vi vill, och jag ska nog ta en tripp ut på stan då tänkte jag =) Ska nog träffa Croner och dom. Länge sen nu! Lika bra att passa på när man är där..

Sen på lördagen är det dom praktiska tävlingarna, så ska kolla på dom, sen lunch och prisutdelning och efter det drar vi hem. Kommer hem på natten nångång. Så kanske kikar ut till kng då om jag orkar, Enhärjarna och TNE spelar ju. Hinner förmodligen inte se dom spela, men man kanske hinner umgås med folket som är kvar där..

--

Dags för lite musik tipps!
Toby Keith - American Ride. En riktig vår låt enligt mig!
Andersson & Gibson - Moonlit Lake.
Och så bandet Raubtier. Riktig tung norrländsk hårdrock! Har inte funnit någon favorit låt med dom ännu. Första gången jag hörde dom så tyckte jag att de lät skit och att sångaren hade så konstig röst haha. Men ju mer man lyssnar på dom desto bättre blir dom! Låten Dieseldöden är rätt bra med dom iaf =) Ett bra tips (tycker jag) för dom som lyssnar på sådan musik.
Samtliga låtar finns på spotify och säkert på youtube.

--

Så, nu har jag nog svammlat klart haha. Tänkte slänga mig i sängen nu och glo på tv =)
Tjing!

Katastrof

Ingen har väl missat vulkanutbrottet som har lamslagit stora delar av världen.. Katastrof verkligen! Min bror Emil är just nu på väg till Tyskland för att hämta upp några bekanta som inte tog sig hem därifån på något vis.. Hoppas att resan går bra. Han åker själv ner dit, sitta och köra ca 140 mil helt själv lär bli jäävligt jobbigt. Så lite orolig är man ju.. Så håller tummarna. Men det ska nog gå bra!

Igår vart det inte många knop gjorda. Var till skolan 2 timmar, gjorde inte ett skit typ. Sen hem och fixa lite i trädgården, så nu är det snyggt där med. Ska fixa mer sen när det börjar gå mer åt sommar. Planterade även blommor =) Haha. Jag gillar att pyssla ute så där faktiskt, det är roande!
På kvällen blev det bara film och mys med mig själv. Var bjuden på fest men orkade verkligen inte!

Men idag är det andra bullar! Martina fyller 18 och har fest, Nidhöggs Vrede ska spela. Ös! =D Ska åka hem till Lisa om ca en timme på för fest, sen vidare till Martinas fest. Hoppas på att det blir en lyckad kväll! Men det tror jag nog =) Maria och Sara skulle med ut också, skojj!!

Det var allt för idag.
Vi ses i dimman!

Solig vecka

Vår sol är härligt som tusan. Eller hur? Men mindre härligt för mig, eftersom att jag inte tål strålningen som kommer ifrån solen nu. Blir bränd för ingenting, får utslag och exem överallt där solen har nått min hud. Det är grymt irriterande! Har inte hittat nån salva som hjälper heller. Så man går och kliar sig hela tiden.. Folk tror väl att man har löss eller nå =P Haha. Men det brukar bara vara så här fram till maj, så får stå ut.

Denna vecka på karaktären har jag börjat på att bygga väg. Fan va svårt det är att få skiten rakt! Haha. Men det gäller att öva en massa. Förutom det så bytte jag och Jessica däck på pickisen idag.. Annars så har det inte hänt så mycket i skolan..

Skrev ju tidigare att jag ska börja äta allévos soppor en gång om dagen. Och det gjorde jag. En sked tog jag sen höll jag på at spy. Det var utan tvekan de äckligaste jag någonsin har ätit! Fyy va vidrigt det var. Så köpte allévo shake med banan och hallon smak, sitter och dricker en sånn nu. Det smakar en blandning mellan konstgjorda hallon, grus, damm och pulver. Inge gott alls. Men det går om man håller för näsan och tar en klunk vatten efteråt =) Haha.

I måndags fick jag världens ryck och började på att måla staket stolparna som mamma har tjatat på mig att jag skulle ha gjort i ett år nu typ, haha. Så målade dom, stolpen till brevlådan och lite saker till. Skönt att ha det gjort =)

Är hemma hos mamma denna vecka, eftersom att lillebror är hos pappa. Så har cyklat till skolan varje dag =) Skönt faktiskt, när det har varit så fint väder. Skulle tydligen bli sämre imån och på fredag, så tar nog bilen då istället.

På lördag har Martina 18 års fest, Nidhöggs Vrede skulle spela. Kul! Verkar komma mycket folk med. Så ser fram emot det.. På fredag har jag blivit bjuden till två fester, men får se hur det blir. Känner mest för att vara hemma då så som det känns nu.

Så, nu är ni uppdaterade om mitt liv igen =D Haha.
Tjing

Underbara söndag

Vaknade upp i morse och var extremt bakfull. Men efter en ipren och vatten så gick det över =) Fast har varit små seg hela dagen.. Men det underbara vädret har fått mig att må bättre =)

Har faktiskt mest varit ute hela dagen. Fast har mest bara suttit i solen, har inte orkat göra nå annat haha. Mamma höll på och plockade lite ute på gräsmattan och jag hjälpte henne lite med det bara. Sen var vi iväg och handlade, sen vidare till sibylla och köpte mat. Satt fint i magen de! =)

Igår vart det fest trots allt. Velade till kilafors på rocken, men det fanns det inte pengar till. Så jag och Sarah gick hem till Dannberg isället och drack =) Kom hem rätt tidigt, runt 5. Sarah hade håll igång till 7 i morse hon, haha. När jag gick hem så var solen på väg upp, fan va underbart det kändes!! Fick tillbaka en massa underbara sommar minnen på en gång. Denna vinter har jag verkligen gått i ide, har inte alls gjort mycke roliga saker eller druckigt. Har faktiskt varit nykter dom flesta helgerna. Inge fel med det, men känns som om att man har blivit instängd på nå vis. Men igår när jag gick hem så kännde jag verkligen att sommaren är på väg nu, och det känns helt underbart!
Längtar så mycket till gävle cruisingen, sandviken cruisingen, studenten, midsommar rocken, big lake run, power meet och ccw. Och en massa annat kul med för den delen. Underbart.

Nu har jag bestämt mig för att sälja v40in. Ska lägga ut det på blocket nu i veckan tänkte jag.. Om det råkar vara nån som är intresserad av en volvo v40 -97, mörkblå, tonade rutor, besiktad och skattad till vintern, fullt fungerande och i fint skick kan ju höra av sig =) Har tyvärr ingen bild på den, ännu.

Nä nu ska jag kika på tv =)
Tjing

Dop

Idag är det dags för dop för Joel :) Joel Kristoffer Lif Jäderberg tror jag att han skulle döpas till. Och jag ska bli gudmor, så ska stå där uppe med honom, Kia och prällen. Shit va nervös jag är haha! Jag ska hälla upp vattnet och tända ljuset. Slutar väl med att jag häller vattnet utanför och tänder eld på mig själv. Brukar kunna ha en förmåga att göra bort mig när jag är nervös =) men det ska nog gå bra.

Igår vart det en lugn kväll. Tog en promenad i regnet bara (uppfriskande faktiskt) och sen glodde jag på tv med mammsen. Sen somna jag rätt tidigt.

Vaknade av att jag låg och grina i morse. Drömde att pappa hade dött =/ Usch, det kändes så verkligt..

Ikväll vill jag till bollnäs. Eller hade velat åka dit nu under dagen med, det är ju motor revyn.. Men pengarna lyser med sin stooora frånvaro så blir nog bara hemma idag med tråkigt nog =/ Hatar att vara fattig!

Nä, har inte tid med detta. Ska göra mig klar nu sen ska jag och mamma hämta upp Micke, sen vidare in till gävle och leta på kyrkan vi ska vara i. Ha en bra dag alla! =)

Blir så jefla trött

Frågade mor min tidigare i morse om vi kunna åka en snabbis till stan innan hon skulle åka till jobbet. Lära till banken och växla in mina små pengar som jag har sparat sen sommaren, ca 800 kr tror jag att det var. Det var tänkt att jag skulle ha det till sommaren, men lär ha pengarna nu för att kunna ha råd med Los Raggos tröjan (det är ett måste) och studentklänningen, som också är ett måste. Jag själv har inge soppa i bilen, och har inte råd att tanka heller, därför jag frågade mamma om vi kunna åka. Men vad säger hon då? - Nej, jag orkar inte.

Visst, hon jobbade till 12 i natt och gick upp rätt tidigt i morse.. Anledingen till att jag blir så jävla trött är för att jag städar, tvättar, diskar och donar här hemma. Men får inget för det. Inte ens ett tack.. Visst, jag borde kunna göra sånt ändå tycker de flesta, och ja visst. Men är så trött på att ställa upp för allt och alla men aldrig få ett skit tillbaka. INTE ENS ETT LITET FÖRBANNAT TACK!! Det är inte första gången detta händer med mamma. Dessutom är hon grinig dag in och dag ut. Tror hon har kommit i klimateriet. Jäkla klimaterie kossa! Haha, nä så kanske man inte ska säga. Men är så fruktansvärt less nu.

Inte min dag denna dag helt enkelt. Inget går som det ska! Får se hur det blir med dopet imån också, en massa tjafs i den familjen med så det verkar inte bli av med nå dop. Varför kan inget gå bra?

Om två veckor åker jag till Skellefteå iaf. Nått att se fram emot.. Skönt att komma bort lite. Sen på sista april kanske det blir sala med några från hedemora. Kan ju bli kul det med.. Behöver roliga saker nu känner jag.

Nej, här kan man ju inte sitta och glo när man har en mor som tjatar om att man ska ta reda på tvätten.
Goodbye

Grå torsdag

Igår vart det hastigt ändrade planer.. Johnny hade tidigare frågat om jag skulle med ut på kharma igår, men jag tvekade rätt bra på det. Kännde inte alls för att gå ut. Hade dessutom inga pengar. Så jag bestämde mig för att följa med nån annan gång istället. Var ut och tog en lång promenad på kvällen, kom hem så där svettig om mysig. DÅ säger Louise att jag ska med ut ändå, jag hade liksom inget val haha. Och varför inte? Sitta inne och ruttna kan man ju inte göra. Innan 11 är det gratis inträde och halva priset på öl och cider.. Så vi satt här hemma och snacka skit innan vi drog dit. Var inte så mycket folk där, men det var kul endå =) Drack endast tre öl och två shots under kvällen, så var inte ens full. Så slapp vara bakfull idag =) Skönt!

Är dessvärre skit trött idag! Tror det har mycket att göra med det trista vädret.. Somnade rätt sent i natt / morse med.. Men ska ta en kopp kaffe strax och borsta tänderna, dra på nå bra musik, släpa fram dammsugaren sen är jag i full gång! Ska ta en lång promenad idag med. Sen till ica och köpa nått götta till kvällen.

Nästan vecka börjar bantningen för mig. Eller bantning och bantning, ska börja äta nyttigare och dessutom prova på allévo's soppor. Ska börja träna mer än vad jag gör vanligt också. Ska köra på som fan fram till studenten nu har jag bestämt! Får se om de ger nå resultat eller inte =) Jag gör inte detta för att jag tycker att jag är fet eller nått, utan för att jag mår bra av det. Träning och bra mat, vem mår inte bra av det? Har kommit in i en ond cirkel där jag inte är allt för nyttig av mig, hatar det. Så nästa vecka börjar kampen mot den onda cirkeln. Och banne mig om jag inte klarar det! Ett par kilo vill jag gå ned iaf.

Skulle vara härligt om marken kunna torka så man kunna vara ute och springa i skogen och i trebo.. Inge vidare roligt nu när det är så blött och lerigt.

Nej, kaffe och borsta tänderna var det ja.
tjing!

Trök!

Jag har mitt livs sista lov vad gör jag? I måndags låg jag och var så jäkla sliten sen helgen hela dagen+källen. Låg på soffan ocg glodde på tv hela tiden, och mådde pyton. Tror jag börjar på att bli för gammal för två dagars :P Haha. Hade hur som helst skit kul hos Danne D både i lördags och i söndags =) Kom hem halv 7 på söndag morgon efter första kvällen, och kl 5 den andra. Och cp fylla blev det båda gångerna =)

Och igår, låg jag i soffan mer eller mindre hela dagen med. Var ut och städade bilen, och tvättade den. Det behövdes! Sen var jag helt slut efteråt.. Så då vart det inte ett skit mer gjort.

Idag har jag iaf vart till ponderosa med brosan, Linda och lillebror. Efter att vi hade varit där så åkte vi till Owe's och käka lång korv (mums!) och kikade runt lite. När jag kom hem så plockade jag undan påsk sakerna, och nu sitter jag här. Lyssnar på Eddie Meduza och drömmer om bättre tider. Jag vill ha en massa pengar så man hade haft råd att dragit iväg på en roadtrip nu när ma har lov! Detta är som sagt det sista lovet nånsin för mig, vill göra något kul. Men har inte pengar till det.. Har ca 300 kr kvar denna månad, skit kul! Inte.

Vad jag ska hitta på resten av lovet vet jag inte.. På lördag blir det dop iaf. Blir nog en nykter helg, verkar inte hända nå kul ändå och jag är som sagt fattig =P Laddar upp inför Martinas 18 års fest nästa helg istället.

Nä, nu ska jag fortsätta med städningen. Måste sysselsätta mig med nått iaf. Och sen ska jag koka ihop nå mat.

Ha en bra dag alla!
Tjing

Påsk

Passar på att önska alla en glad påsk nu, utefall jag inte hinner med det senare. Har fullt upp imorgon och på lördag.

Ja, påsk igen då. Huh? Fan va tiden bara rinner iväg.. Endast tre veckor kvar tills vi åker till Skellefteå och endast en månad (!!!) tills vi åker till Kiruna. SHIT, det slog mig nu. Och jag vet inte ens om vi är klar med allt som har med den resan att göra, haha. Hoppas det! När vi började jobba med detta i höstas (eller sena sommren snarare sagt) så tyckte man att man hade huuuuur mycket tid som helst på sig. Men som sagt, bara EN månad kvar nu. Sååå jag längtar! =) Det ska bli riktigt skojj.

Idag har det varit ett riktigt skit väder! Usch så tråkigt det är. Förutom en stund nu på kvällen, solen sken faktiskt ett tag och det har klarnat upp =) Skönt med sommar tid nu också, ljusare på kvällarna. Sommaren närmar sig må ni tro! Även fast det inte alls känns som det. Hur som helst, har gjort lite påsk fint här hemma under dagen, sen kom pappa och hämtade upp mig och lillebror och vi åkte till valbo för att kolla på byxor åt Patrik (lillebror då alltså) pappa vela att jag skulle följa med och vara smak råd. Ett par chinos och ett skärp fick de bli åt han! Sen åkte vi och handla påsk mat och lite annat gott.

Efter det kände jag mest för att krypa ner i sängen och stanna där. Kollade på en film iaf, Valkyria. Mycket bra! Sen gick jag nå rus och fick för mig att gå ut och gå i det där skit vädret. Men under tiden så kom solen fram, så det vart en skönt promenix. Nu har jag nyss kommit hem från OK, har varit och tankat bilen så jag komma till och från valbo imån.

Ja, imorgon ska jag till valbo och kika på student skor och klänning. Tror jag inte har råd att köpa nå denna månad, men kul att kolla ändå. Ska även försöka hitta en dop present åt Joel, och köpa nå skit åt katt fan =P

På lördag blir det påsk mat tillsammans med familjen =) Mysigt. Sen blir det fest må ni tro! Ser fram emot det som fan. Känns som om att lördagen kan bli en mycket bra dag!

Nu ska jag dra fram chips påsen och glo på tv (går bra med bantningen för mig hörde ja hihi)
tjing!