Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Bakfull än

Lördagen vart väl inte som tänkt, men kul vare..

Börja med att Sandra kom och hämtade mig, sen hämta vi Marie och Tolpa och sedan åkte vi hem till Rikard och bytte bil. Kunna ju knappast bli ett bättre gäng man fick umgås med under kvällen =) Dessvärre hann va bara in i gävle, och så brann kablarna i bilen. Så där stod vi, i säkert ett par timmar innan dom fixa de så vi iaf kunna åka till merjeri i gävle och fixa resten. Tur att Rikard och Tolpa är så händiga! Vi åkte några varv, träffa lite roligt folk och så.. Sedan träffade jag på Edholm, Sara, Jennie och Tony, skit kul att träffa dom igen! =) Så åkte med dom några timmar, kändes precis som förr i tiden! Då var det alltid vi.

Medans jag var ute med dom så åkte Rikard och dom hem.. Jennie vela åka hem hon också, så jag och Edholm hoppa över i OB's bil och härja runt till klockan var 9 på morgonen =) Var helt slut när jag kom hem kan jag lova!! Mamma satt och åt frukost när jag kom, så åt frukost då jag med tillsammans med henne haha. Sen slockna jag som en stock och vaknade inte upp förän kl 18.. Var vaken i tre timmar, sen somna jag igen och vakna 10 i morse. Kände att jag helt ärligt var bakfull än, det vart lite mycket i lördags kanske..

Följde med Fredrik till gävle efter att jag hade vaknat, stannade till på media och köpte nya hörlurar till mig mp3 också. Har känt mig hängig hela dagen, tror jag håller  på å blir sjuk. Lillebror är sjuk så jag väntar bara på att bli smittad..

Nog för att jag hade mycket kul i lördags, men nu får det vara slut på dom där sena supar svängarna. Dessvärre hade jag inte mycket till val då i lördags, hade jag inte varit ute så där sent så hade jag inte haft nån skjuts hem.. Men som sagt, det får vara slut på det där nu. Hela dagen efter blir bortkastad och man kommr mer ur balans än vanligt. Det är liskom inte värt de..

Kom in för ca 20 min sen efter en lång och härlig promenad i höst kvällen, skönt med frisk luft!
Nu ska jag kolla på tv ett tag, sen sova. Får se vad morgondagen bjuder på!
Adios amigos.

Lycka

I morse vakna jag av att det var ett jävla spring här hemma, mamma bröderna och Linda skulle åka till Åland. Låg kvar och drog mog ett tag innan jag steg upp.

Helt underbart väder var det så där tidigt på morgon kvisten. Kokade kaffe och satt mig och bara njöt av höst solen. Började tänkta på hur mitt perfekta liv skulle se ut, hur jag hoppas att mitt liv blir. Hur mitt liv som lycklig skulle se ut. Så där satt jag och dagdrömde och börja känna en konstig känsla i kroppen, nån typ av lycka. Den har suttit i hela morgonen nu, jag hoppas jag finner den lyckan en vacker dag. Jag känner att det är dags att ta nästa steg i livet, in i vuxen livet. Jag vill inte leva så som jag har gjort dom senaste åren längre!

Men nog om de. Var iväg till ica nyss och handla lite till kvällen, här ska det drickas morgan! Ska försöka hinna att dra årets sista grillning också, men vet inte än om jag hinner. 15:30 är det möte inför spelningen nästa helg, jag och Louise ska gå på de sen ska jag hem och göra mig klar till kvällen och efter det bara vänta på att Rikard och de andra kommer och hämtar mig. Sedan bär det av mot gävle!

Just nu känner jag mig inte ett dugg taggad till de, tack vare att jag satt och tänkte på det där tidigare imorse. Men förhoppningsvis så ordnar det upp sig under dagen!

Nu ska jag gå och lägga köttet i marinad.
Tjing

Hoppas vi ses där nästa lördag! :)

Spårlöst försvunnen

FAN så irriterad jag blir när kläder bara går upp i rök för mig.. Först en hoodtröja som bara försvann. Jag la den i tvätten, sen var den spårlöst borta. Ingen såg den efter de! Trodde att lillebror kanske hade lånat den eller nå, men nej det hade han inte och jag tror honom. Helt borta är den bara! Hur fan kan de hända liksom?

Och nu är det en svart klänning som försvann efter rättvik. Försöker komma ihåg vilken av dagarna jag använde den där, eller om jag ens använde den, men jag minns fan inte! Haha, var lite mycket vingeldricka då tror ja. Men jag hade alla kläder i min bil, så om den har bivit snodd så lär nån ha gått in i bilen och snott den, men vem fan gör det då? När det faktiskt fanns saker som var värda nått istället i bilen. Om det är så att nån dum jävel har tagit den så är den personen här med idiot förklarad! Haha.

-

Kom hem från valbo på tok för fattig. Men de blev ett par jeans, leggins, en skjorta, en kjol, handväska och smink iaf :) Skönt med lite nytt!

Nu ska jag åka till pappsen en sväng, sen göra pizza - gött! :)
Tjing

Helt slut!

Det vart så att jag följde med bror till åshammar igår och hjälpte han med veden.. Kul att vara dit igen, har inte varit på den där gården sen jag var liten. Han som bor där, Micke, lekte bror med när han var liten. Men jag minns han knappt, så det var kul att få träffa han igen. Dessutom hans tjej, Nathalie :) Hur trevlig som helst! Vi gick runt där och kolla på djuren och prata lite strunt medans karlarna höll på med nått annat :P

Idag är jag helt slut i kroppen, man har inte mycket muskler att hurra över känner jag! Tur att man inte ska slita nått idag då. Ska nämligen bara in till valbo med Linda en sväng, sen blir det lugnt resten av kvällen har jag besämt mig för.

I morgon ska jag njuta av ensamheten här hemma, grilla och dricka morgan innan det är dags att bege sig till gävle för att göra stan osäker. Det ska bli grymt kul =) Sist cruisingen för i år antar jag, för min del iaf. Nästa blir väl i januari, i avesta. Sommaren är över och hösten är här :( It sucks!!

Nu ska jag göra mig klar och vänta på att Linda hör av sig..

Torsdag

Börjar med att ta av mig hatten för Louise som klarade körkortet imorse! GRATTIS!! Visse att du skulle klara de :)

Gick upp kl 8 imorse och väntade på att Louise skulle höra av sig, men hon hörde aldrig av sig så började bli orolig för att hon inte hade klarat det.. Men rätt som de var så hörde jag att de var nån som tuta utanför, då kom hon i sina föräldrars bil :) Så glad jag blev! Vet hur mycket hon har längtat efter det där körkortet.. Ska åka till skolan efter att hon har slutat, så får hon köra min bil hem haha :) Kommer att kännas konstigt att åka med henne :P

Nu på morgonen har jag dammsugit, torkat golvet, bytt mattor och lite annat och just nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Ska ta en dusch under tiden, sen koka potatis till köttgrytan. Sen ska jag bara vänta på att Louise hör av sig, sen vänta på att Emil slutar. Hänger på han till åshammar och klyver ved så man får nån krona tills jag och Linda ska åka till valbo imorn. Måste ha nya kläder!! Har fan inte köpt nå kläder, sen.. Öh, ja det måste vara student kläderna sist. Har kastat mycket av mina kläder nu så det är dags för lite nytt.

Nä, dags för dusch. Tjing!

As time goes by..

Har nyss träffat min vapendragare Louise och pratat lite strunt! :) Kul att träffa henne igen. Imorgon har hon uppkörning, håller tummarna för henne! Då har man ju chaffis sen :D

Vart så uppe i varv efter att jag träffa henne, så nå sova lär de ju inte bli dom närmsta timmarna. Känns som om att jag har druckigt flera liter kaffe haha.

Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på under dagen.. Blir väl bara till å spatsera runt. Sen efter att bror har slutat jobba så ska jag nog med han till big town åshammar och klyva lite ved så man får nån slant i kassan. Skulle verkligen behöva lite nya kläder nu känner ja! Så de får nog bli så, och sen dra en repa till valbo på fredag :)

-

Mina tankar har börjat snurra en massa igen, börjar känna saker som jag inte ska känna!
Varför kan man inte bara stänga av och sluta tänka? Vill inte detta!

Mina fina flickor på min 16 års dag, haha :)
Om ca 3 veckor fyller jag 19, stan va tiden går!!

This sucks!

Konstaterar här med att vara arbetslös är helt värdelöst. Visst är det skönt att få sova hur länge man vill, kunna supa när som helst om man så vill och stanna uppe hur länge man vill utan att behöva oroa sig för att man är för trött dagen efter. Men det är så tråkigt! Har varit arbetslös i ca en månad nu och jag börjar tröttna redan.

När jag vakna upp imorse så kände jag att jag vela göra nå vettigt utav dagen. Drack lite kaffe och åt frukost, klädde på mig och gick ut för att städa bilen. Det tog ca en halv timme. Sedan gick jag ut på altan och pilla lite och lekte med Nisse (katten) ute på gräsmattan, och nu sitter jag här igen. Vad fan ska jag hitta på resten av dagen då? Dom få vänner man umgås med nu för tiden går antigen i skolan eller jobbar om dagarna.. Inte har jag råd att tanka bilen heller så man kan dra iväg på nått. Och inte är de nå kul att dra iväg själv heller.. Skulle vela vara ut och plocka svamp, men inge vidare vettigt att dra ut i skogen själv utefall man går vilse.. TRÖK!

Nu längtar jag ännu mer till lördagen!

Så jag längtar till Power Meet 2011, det kommer att bli kanon!

Buggkurs!

Idag när jag satt och läste i annonsbladet så såg jag att dom drar igång buggkurserna nu snart. Har i såå många år velat börja, och i år händer det! Om inte Fredrik backar ur så satt säga. 200 kr för 6 lektioner, billigt tycker jag!! Dessutom så ska Linda och brosan börja med. Skit kul! :)

Idag fick jag nå städ-rus, brukar få det när det är dåligt väder ute. Kasta ut alla kläder jag har i gaderoben och kolla vad jag skulle ha kvar och inte ha kvar, sen vek jag ihop de snygg så nu är det ordning och reda :) Sen bytte jag sängkläder och gardiner, och sist så dammsög jag rummet. Skönt!

Har nyss kommit hem från stan, skulle kolla om jag hitta nån present åt Linda. Men jag kom hem med två bordsunderlägg med kossor på åt mig själv istället haha :) Typiskt mig. Kommer stå där i sista sekund och fortfarande inte köpt nån present åt henne.

Längtar till lördagen! Då är det gävle cruisingen. Blir ensam hemma på dagen för mamma, bröderna och Linda åker till Åland och vänder. Så tänkte ha min egna lilla förfest här hemma för mig själv då, tänkte grilla lite och så :) Hoppas det inte blir allt för dåligt väder bara.. Men det finns sol på flaska!

För övrigt så känns fortfarande allt helt hopplöst men jag försöker att inte tänka på det.

Nu blire tv till jag somnar, tjing.

Värdelöst

Just nu känns allt tungt, värdelöst och mörkt. Känns som om att jag inte har nån nå lägre. Ingen att prata med, ingen alls! Finns liksom ingen jag känner att jag kan öppna mig för. Inga vänner, känns som om att man inte har nån familj, inge jobb, inga pengar, ingen framtid. Dessutom har jag gått upp en massa i vikt och känner mig som en fet kossa nu mer. Fyfan för allt!

Hade hur som helst skit kul i lördags iaf, kul att träffa nytt folk som man förhoppningsvis börjar umgås med mera.
Ser fram emot lördagen.

Snart slut på sol och värme

Sommaren 2010 är snart över, snyft.. Känns faktiskt riktigt tråkigt :( Men en sånn sommar det har varit!

Har inte blivit nå skrivet här på ett tag, beror på att vi bara har en dator hos mamma nu för tiden, och den är ju så seg så står inte ut med den. Men nu är jag hos pappa en sväng så passar väl på nu :)

Ccw var helt underbart! Hade så fruktansvärt kul! (bilder finnes på facebook) Tisdagen och onsdagen var roligast, umgicks med Louise och Sara då. Helt sopsluta kvällar :) Synd bara att jag skulle bli sjuk på slutet, så vart nykter på torsdagen och åkte hem på fredagen, en dag för tidigt. Menmen, sånnt händer! Längtar redan till nästa år.

Igår fick jag äntligen ur tummen ur röven och gick till arbetsförmedlingen. Jessica följde med hon också :) Så vi pratade lite skit och så efteråt, kul! Har inte träffat henne sen studenten. Och vi som träffades nästan vare dag i 4½ år! Vi gick alltså i samma klass så länge :P

Idag ska jag och pappa till kvarn i jäderfors och måla, hoppas att regenet håller sig borta bara. Efter det så blir det väl bara lungt kan jag tänka mig.

I helgen hoppas jag på att det bli sthlm cruising! Men får se hur de blir med de, verkar inte vara så många härifrån som ska dit =/ Blire inge av med de så blir det väl folkrace festivalen ist! Öl ska jag då dricka iaf!

Nä, nu ska jag slänga mig på soffan ett tag innan pappa kommer hem :)
tjing