Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Året 2010

Sitter med färg i håret nu och tänkte att jag ska fördröja tiden lite med en egen lista:

Årets bästa: Att jag och Tina fick tillbaka kontakten!
Årets sämsta: En sak som jag inte drar upp här, och att Tina flytta
Årets kallaste: Avesta vinter cruising!! -34, brrr
Årets varmaste: Power Big Meet! + 30, svettigt värre!
Årets kommentar: ''klockan är åtta, det här är ekot'' Bara jag, Tina och Louise som fattar de =)
Årets skratt: Många. Men ett är gårdagens som jag aldrig kommer att glömma, jag och Tina fick åka epa hem ifrån krogen. Vi skratta så vi höll på att dö! Haha
Årets tår: Det har varit mycket tårar som har fallit detta år. Mest över saknaden till morfar och för att jag ofta känner mig ensam och helt värdelös mellan gångerna.
Årets julklapp: Kaffe muggarna jag fick av mamma =)
Årets semester: Ja, de måste bli Norge då. Alltid lika underbart!
Årets snyggaste: Alexander Skarsgård!! haha
Årets nya kontakt: Har kommit klubbens medlemmar mycket närmre, vilket är skit kul!
Årets ögonblick: När klassen gick upp på kullen på studenten, och när vi sjöng student sången och kasta mössorna - den bästa känslan jag har varit med om!
Årets konstiga: Tinas KUK tatuering, haha! 
Årets fylla: Vintjärn var den värsta, ccw och PM dom bästa!
Årets bakfylla: PM och ccw. Men ccw lär nog fan slå allt, haha!
Årets besvikelse: Mig själv måste jag nog säga.
Årets jobbigaste: Att säga hejdå till klasskamrater, lärare och skola. Och nu på söndag kommer Tina att åka till Norge igen, det kommer att bli hårt.
Årets köp: Alla Cpt Morgan flaskor!! haha
Årets bästa vänner: Tina, Louise och Fredrik!

Nu kommer jag inte på nå mer att skriva. Men året har varit underbart! Nästa år kommer att bli ännu bättre.
Tack alla ni som har gjort år 2010 oförglömligt <3

-

Idag har det varit lite jobbigt. Fick reda på att pappas närmsta kompis och bästa arbetskamrat har prostata cancer =/ Så pappa har varit ledsen, det gör så ont i mitt lilla hjärta. Önskar så att jag kunna göra nått! Nu är det bara att hoppas att han blir frisk igen.

Nu ska jag skölja ur färgen, sen sova. Låååång dag imorn! Hoppas vi ses i Järbo alla!! =)


Önskar alla er läsare ett gott nytt år och en god fortsättning! =)


Onsdag morgon

Har blivit dåligt med skrivet här, men har varken orkat eller haft lust till de så :P

Dom senaste dagarna har det inte hänt mycket. Umgicks med Tina här om kvällen, vi åkte runt i min bil bara och snacka skit på de sättet bara vi kan göra. Och i söndags natt jobbade jag lite.. 

I måndags var jag och Linda till köpis. Vart ett par högklackade skor, röda.. Skit snygga! Dock märkte jag att dom var lite för stora när jag kom hem, typiskt :( Köpte även ett par nya stövlar, men klack på då alltså. Och två tröjor, en röd och en svart spetsig, skit snygga tillsammans. De vart bara de, fanns typ inget snyggt tyckte jag! De var redan så urplockat..

Idag ska jag snart ned till arbetsförmedligen och få ett papper ifyllt, segt. Trodde jag skulle slippa de, men fick påminnelse om de igår haha. Sen efter det ska jag hem och plocka undan lite julsaker, jultomtarna ska få åka in i garaget nu igen. Känns nästan lite tråkigt de :P

Sen ska jag göra mig klar och bege mig hem till pappa och fira bror som fyller 22 år! Grattis! 
Efter det är de bara att åka hem och korka upp. Jag och Tina ska ut ikväll tänkte vi! Tror att Sarah skulle med också, kul! =)

Imorn blir det kanske en sväng till valbo, annars blire bara lugnt. Nyårsafton på fredag ju, måste va pigg då!
Hoppas att vi ses i järbo då, missa det inte!! =)


Åh, sommarrrrr!

Julen

Jaha, snart är julen över igen. Lite trökigt kanske, men mest skönt.

Detta har jag fått:
Från pappa: Extern hårddisk 500 gig, USB minne 16 gig, nån sån där värmare till sätet på bilen
Från mamma: 2 böcker, kaffe koppar, vågtång, masage sak, leggins, bil tidning
Från Emil, Linda och Hugo: Halsband, örhängen och tofflor
Från Patrik: Ljuslykta och bodybutter som luktar mango
Från Tina: Olika krämer till kroppen och parfym av Christina Aguilera
Från Farfar och farbröderna: 1400 kr
Tror det var allt :P Mycket nöjd!!

Julafton var lugn här hemma, och mysig. På kvällen vart det en sväng till Embra sen till Rikard där Tina var =) Hade skit kul där! Tina sov hemma hos mig då.

Igår va väl inte jag och Tina dom piggaste i kommunen haha. Men de var bara å ta nya tag =) Vid 19 tiden åkte vi till gävle och sedan började vi åka mot lilltjära. Åkte dit med Bella, Sandra, Jimmy och Mandel som körde. Hade kul, men dock inte så kul som jag hade hoppats på.. Men helt ok! =) Träffa iaf en del roligt folk!

Idag blir det bara lugnt, glo på tv och götta sig bara.

Nu orkar jag inte sitta här längre.
God fortsättning på er alla!

Dan före dopparedan

Snart är julafton här. Helt otroligt! Snart är detta år slut också, vart fan tog tiden vägen!?

Idag är de full upp. Jag ska: städa mitt rum och hjälpa mamma att städa resten av huset, fixa med julklappar, baka bullar, fixa skinkan, handla, göra fint ute och sen är det uppesittarkväll! 

Kl 15 typ går Tinas tåg HEM, kan fortfarande inte förstå det. Om allt går som de ska så har jag i denna tid imorn fått gett henne världens bamse kram. Min fina! <3

Imorn kommer Pappa, Farfar, Farbror, Emil, Linda och Hugo hit vid lunch tid.. Blir väl lite mat och så då, sen Kalle Anka och julklapps öppning efter det. Sen är det bara å vänta in kvällen. Ska dricka lite med Fredrik och Louise som vanligt på julafton =) Tina ska umgås med Sandra, dom ska till årsunda. Men får supa loss med Tina på lördag istället jag =) 

Om de inte blir nå skrivet här imorn så vill jag passa på att önska er alla en jävligt God Jul!

Goodbye.

Åh Alexandra, du är bättre än oss andra


http://www.youtube.com/watch?v=xNUqo_Hx8VQ
Detta måsta vara en av de bästa låtarna som Ultima Thule ha gjort!

Onsdag ja.. Bara två dagar kvar till julafton! Och imorn börjar Tina rulla hem mot sandviken igen, med tåg då alltså haha. Hoppas allt går bra under resan, håller tummarna.

Idag har jag hittills kokat knäck och ätit mat bara. Ska ta tag i rummet nu! Sen imorn blire stor städning av hela huset och fixa de sista innan fredagen. Ska ladda upp med en massa götta till uppesittarkvällen också! Förhoppningsvis blir det inge jobb, de varken orkar jag eller vill. Har sagt att jag helst inte jobbar om de blir nå, så hoppas dom hittar nån annan som kan ta det isf.

Har fortfarande inte hittat nån som kan köra till rocken på lördag. Nån som känner sig manad? Hör av dig isf.


Snart är frugan där hon hör hemma igen!

Irriterad

Är irriterad och less på de mesta nu. Tänk om man bara kunna va ekonomiskt oberoende och slapp allt som heter söka jobb och arbetsförmedlingen. Och en tjatande mamma. Jag blir galen snart.

Handlade de mesta till julen igår med pappa, ska strax åka till ica och handla det sista. Hann aldrig med att kolla på nån jul film igår så ska nog ta de ikväll istället! Har köpt bingolott också nu till uppesittarkvällen på torsdag, haha. Då ska jag dricka glögg, öl och äta en massa gotta. Och lägga mig i tid så man orkar gå upp och hämta Tina vid stationen =) Jag kommer att börja grina när jag ser henne.

Nä detta går inte, ska bege mig mot ica nu.

Julfint

Nu är allt pynt uppe =) Skönt. Nu äre bara julstädningen, handlingen och bakningen kvar. Handla ska jag och pappa göra ikväll, baka ska jag göra imorn och på torsdag blire städning.

Är för övrigt helt slut efter nattens snöskottning. 5 timmar tog det för mig OCH Fredrik. 4 timmar bara vid sjukan, det som tar ca 1-2 timmar egentligen, och då var vi två. Så ni kan ju tänka er hur mycket snö det var.. Fyfan va slut jag var när jag kom hem!! Och idag har jag träningsvärk från helvete haha. Men ikväll blire ut igen, får sällskap från Fredrik då med, skönt. Roligare att vara två så man har nån att snacka med :P

Ser ut att bli ett jävla snöande i jul :S Hoppashoppashoppas att jag får ledigt iaf, annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Längtar så jävla mycket till jag ska åka och hämta min kära Tina <3 Och juldagen då vi ska till hälsinge skogarna och rocka loss.. Åh det känns så underbart att hon ska komma hem. Men det kommer att göra så ont när hon kommer igen, om inte jag kan ta mig till Narvik nå så kommer vi förmodligen inte ses fören i sommar igen :( Det är ett halv år de. Men detta halv år har gått extremt fort. Känns inte som om att det var så länge sen vi sågs egentligen..

Ikväll ska jag kolla på nån jul film och fläska tills det är dags att bege sig ut och slita igen =)

Hade bra alla!


Mina små flickor, haha <3

En vit jul vare ja...

Ser ut som om att det blir ännu en vit jul =) Skönt, inge roligt att se gräsmattan på julafton.

Igår vid 16 tiden åkte jag och mamma hem till Kikki och åt, potatisgratäng och fläskfilé, mycket gott! Sen vid 18 tiden började vi åka mot konserthuset, jag körde. Mamma och Kikki tog nån öl innan konserten började. Jag må då säga de, fan va bra den var! Den fick 5 av 5 stjärnor i tidningen, och de får den då av mig också. The refreshments var lika bra som alltid, och de märktes att de gillade att spela på hemma plan, de vela liksom inte sluta haha. Nisse Hellberg var lika bra som jag hade förväntat mig, och Sven Zetterberg var över förväntningarna. Vilken gubbe på att spela gitarr, munspel och sjunga! Helt fantastisk. Ja, det var helt enkelt skit bra. Väl värt pengarna!! Bilder från de kommer upp på facebook så småningom. 

Kom hem runt 23, var hem och åt lite då sen åkte jag till Louise födelsedagsfest. Var bara kvar där ett tag, var så trött så vela hem och sova. Somna som en stock kan jag lova!

-

Idag sov jag till kl 11, skönt. Var ut och skotta snö då, och plocka in julsakerna från garaget. Så hade börjat fixa lite i vardagsrummet nu. Ska klä julgranen senare ikväll =) 

Kl 15 är det möte med klubben inför nyårsrocken, sen hem och dona lite..

Nu ska jag laga mat sen göra mig klar!

Rock N Roll X-mas

Har bara ett ord för julkonsterten som jag var på tidigare ikväll: fantastisk! 
Hade inte direkt nå förväntningar på den, så kanske var lite därför också.. Det stod i mitt horoskop att ett event eller likande jag ska gå på inte ska leva upp till mina förväntningar, men så blev icke fallet!

Mer om detta imorn.
Nu ska jag S O V A!!!

Lappmögel

Tycker det räcker med snö nu.....

Det gick bra ho tandläkaren igår. Ont gjorde de, men har varit med om värre. Min tandhygenist är nog en av de bästa som finns skulle jag kunna tänka mig =) Hon är så lugn och snäll, och ger en massa fina komplimanger haha.

Det vart inge jobb igår, Fredrik tog de istället. Det vart missuppfattat, de trodde att jag var sjuk än. Menmen, skönt att få sova iaf haha. Det snöar skit mycket nu, så de blir väl till å bege sig ut i natt istället då. Har nyss varit ute och skottat lite här hemma, ska dra fram dammsugaren nu och städa undan innan mamma aka Hitler kommer hem. Måste även dra upp sjuke lillbror ur sängen så han gör det han ska med.

Skulle ju till gävle idag och hälsa på Kia och Joel, men Joel hade spytt och haft sig i natt så får se hur de blir med de =/ Nu när jag har blivit av med min magsjuka så vill jag gärna inte bli smittad igen. Men vill så gärna träffa dom! Känns som om att jag har missat så mycket av Joels uppväxt. Han har redan börjat gå och springa runt.. Önskar att vi sågs mer..

Jaja, dags att dra igång med de vettiga nu!


Köpte denna tröja från bubbleroom igår, 55 kr bara!
Fast med frakt och skit så slutade det lik fan på 102 kr, så de vart inte så billigt ändå haha.

Tandläkaren

Jag snart ska jag bege mig dig, fyyy :( hatar tandläkaren!! Ska borra idag, det är ju de värsta som finns.. Usch, ge mig styrka! haha. Har dessutom en turk som tandläkare, kan det bli värre?

Idag känner jag min mycket bättre iaf. Fick lite gjort både igår och idag.. Är dock väldigt trött idag, mindre kul. Tina ringde nyss och väckte mig haha. 

Får se om jag åker till pappa en sväng efter att jag har plågas lite. Annars så tar jag nog det på söndag. Saknar pappsen <3 Tråkigt att vi inte umgås mer än vad vi gör..

I natt blire nog till å bege sig ut i snön igen. Och de närmsta 4 nätterna till också ser det ut som, segt. Varför kan det inte bara komma lite i taget för? Fan man arbetar ju ihjäl sig nästan haha.

Nu ska jag göra mig klar sen bege mig iväg.

.....

Som ni vet så är jag torsk för Alexander Skarsgård. Hitta ett youtube klipp med honom när han drar igång Hammarby klacken, rätt roligt faktiskt.. Haha.
http://www.youtube.com/watch?v=g6JmuDLTm0I&feature=BF&list=QL&index=1

Jag tror jag måste se om alla säsonger av True Blood tills den nya kommer ut =)
http://www.youtube.com/watch?v=o3CFidZh8J0&feature=related

Tycker det låter så hysteriskt roligt när dom ska försöka prata svenska haha
http://www.youtube.com/watch?v=kHoYi-4qz1c

Just nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar. Har hållt på och plockat undan lite här hemma under tiden också.. Var så illamående ett tag så jag lära slå omkull mig en sväng, men nu känns de bättre. Nu ska jag fortsätta med mitt rum!

....

Känner mig lite bättre nu. I natt var det inte långt ifrån att jag ringde en ambulans, och då är de riktigt illa. Men jag hann somna om och när jag vakna så mådde jag bättre. Hoppas att det håller i sig!

Skulle egentligen fylla i tatueringen igår, men eftersom att jag var så dålig så gav jag bort tiden till Louise och Lotta ist, dom skulle göra en kompis tatuering.. Hoppas jag får en ny tid snart.

Har fått spunk av att jag inte har kunna göra nått. Jag kunna inte ens ta mig ur sängen igår.. Så ska försöka få nått gjort idag, tvätta och städa lite tänkte jag.

Imorn ska jag till tandläkaren :( Fy!!! Hoppas det går bra. Och på fredag ska jag och mamma till Kia och Joel i gävle och lämna Joels julklapp, och så blir det väl lite fika och så =) Sen på lördag äre jul konsert med The Refreshments och Nisse Hellberg sen har Louise sin födelsedagsfest så ska dit också, men blir dock nykter. 

Nu ska jag göra nå vettigt.


Visste ni att Markus från filmen Fucking Åmål har dött?

Ajajaj

Fy så ont i min kära mage jag har.. Känns som om att nån drar med knivar inne från :( Usch! Igår hade jag så ont så jag inte kom upp ur sängen på kvällen. Och idag tappar jag andan när det slår till. Hoppas det går över snart så jag slipper dra mig till doktorn.

Satt och kolla på nyhetsmorgon i morse, det var tydligen nån som hade satt upp en lapp där de stod vila i frid på den plats där självmordsbombaren planerade att döda och skada hundra tals människor. Inte fan vill då jag att han ska vila i frid, jag hoppas att han brinner i helvete!!! Såna människor förtjärnar inte att leva.

Idag fyller min kära Louise 19 år <3 Grattis till henne! Ska dit mot kvällen och äta lite tårta och så.. Hoppas jag är bättre tills dess bara! 

Imorn ska jag till tatueraren och fylla i ankaret, och sen på torsdag ska jag till tandläkaren. Fy satan :( Ska dra en repa på stan innan då och kolla om man hittar nå skojj. Det visade sig att farfar och farbror ska komma hit på julafton och äta, så ska leta på nån liten julklapp åt dem. Vi brukar aldrig köpa nå speciellt åt varann så..

Nu ska jag slå omkull mig på soffan igen!

Så jävla sjukt!

Självmordsdåd mitt i julhandeln.. Alltså, wtf!? Inser nu att religion är ett stort jävla skämt som inte borde finnas. 


Hot brevet till svenska folket från självmordsbombaren. 


Lyckligtvis så var det bara han själv som blev offer.
Det förtjäna han, idioter som han kan lika gärna självdö för i helvete.
Att det ens släpps in sånt där folk i Sverige..... IDIOTERRRR!!!

Bakfull

Jo de var väl bara förnamnet av vad man va när man vakna i morse =) Men efter en ipren och ett stort glas kallt vatten så var det över. Skulle lätt kunna börja dricka nu igen, även fast det kändes som om att jag skulle dö bara för 1½ timme sen haha.

Hade skit kul igår! =) Satt först hemma hos Fredrik och drack, med han och Lisa. Sen kom Louise och hämtade oss och så hämtade vi upp Sandra innan vi drog till Garnliden. Var inte så mycket folk när vi kom, men inom en timme vart de full fart där. Har aldrig varit där och druckit förr, helt ok ställe =) Hellre de är tattar lobby eller red club iaf!

Dessvärre så slutade kvällen med bråk, nån gubbe slog till en tjej så hon låg på golvet och kunna inte röra sig. Tråkigt att de ska bli så! Då åkte vi hem, käka donken och kolla på folk. Jag och Louise pratade som vanligt om Power Meet haha, så klockrena minnen så det går inte att låta bli att prata om de =)

Sitter just nu och väntar på mat från aga, muuuumms!! Sen ska jag pyssla omkring lite här hemma innan jag och Louise ska bege oss till Högbo =) Mys. Mamma är bakfull så hon vela inte åka så då tar jag med mig henne ist =D

Nä, nu blire tv tills maten kommer!

Dag efter dag!

Igår vart det en mys kväll bara med film med mamma.. Och idag har jag hittills inte gjort allt för mycket, bara rantat runt lite här hemma. Kollat på nån jul film på tvn, ätit nötter och druckit glögg =) Mys.

Ska strax göra mig klar och sen bege mig till Fredrik och dricka en massa öl. Fint ska de bli =) Får se vad vi hittar på, om de blir lucia rocken, eddie nilsson eller kanske 8an eller nått. 

Imorn äre julmarknad i högbo, så jag och mamma ska dit =)

Längtar som en tok till julen nu! Kan knappt bärga mig för sjutton.

Det var allt för idag, ha en  trevlig lördag kväll alla =)

....

Har helt fastnat för glögg nu. Har aldrig tyckt om de, men köpte nå blåbär/lingon glögg igår på ica, sjukt gott =) Dessvärre bara 2,25 % men de kan man ju styra upp själv haha =)

I morse tog jag mih en promenad i det fina vädret =) Skönt. Sen hem och laga mat, dammsuga och tvätta golven. Sen låg jag och mööös på soffan med min fina Nisse. Och nu sitter jag här och glor, och som sagt dricker glögg.

Blir nog lugnt ikväll, ser ut som om att jag får skjutsa lillebror till kungsberget imorn så de lär väl bli nyktert iaf. Vet fortfarande inte om de bli lucia rock imorn eller eddie nilsson. Eller nått överhuvudtaget =P Det märks. Onykter vill jag då vara iaf! Pungt slut.

På söndag är det julmarknad i högbo, mysigt =)

Så ser min helg ut! Nu ska jag göra nå annat vettigt.

Hahaha

Sitter och lyssnar på låtar som man lyssna på när man var 12-13-14 år typ, hahaha. Gud va patetisk man var på den tiden! Satt och lyssna bara på en massa depp musik och tyckte synd om sig själv. Haha, man skäms ju! Här kommer några låtar =) :

http://www.youtube.com/watch?v=kaQF76Dr_Uk&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=kszGvY940hA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=mNFjp70HoCA

http://www.youtube.com/watch?v=QLOf6GUicVw

http://www.youtube.com/watch?v=K-vLo21JEC8&feature=related

Haha, ja tur att den där tiden är över iaf =) Vilken jävla skit musik alltså!

Gäsp

Usch va trött jag bli av detta väder..

Tidigare idag var jag och mamma och stor handlade.. Sen när vi kom hem så kasta jag in en grandiosa pizza i ugnen, orkade inte laga mat hihi. Gött var de! Vi åt kl 14:30, då var det nästan mörkt ute redan.. Efter det så vart de tv innan jag och mamma tog tag i gardinerna, så har bytt till julgardiner här hemma nu. Har skrivit jul kort också =) Men konstigt nog så försvinner den så kallade jul känslan mer och mer för mig ju närmare julen vi kommer.. Tråkigt! 

Nästa helg är det jul konsert med mamma och Kicki som gäller, typiskt nog så ska Louise ha sin födelsedags fest då också. Förhoppningsvis så är jag inte allt för trött när vi kommer hem så jag kan gå dit och ta en grogg och umgås lite med dom. 

Louise fråga även igår om vi skulle åka till Avesta cruisingen den 5 jan tillsammans, kommer att bli helg great! Synd att Tina har hunnit åka hem då.. Annars hade det varit helt perfekt, just like the old times.

Verkar inte bli nå lucia rock i helgen, verkar va dåligt med folk som ska dit =/ Tråkigt. De flesta härifrån ska på Eddie Nilsson, så lutar mot att jag och Fredrik drar dit ist på lördag. Förstår inte hur folk egentligen kan välja Eddie framför lucia rocken, menmen :P Nykter ska jag då inte va i helgen iaf, de har jag bestämt!

Nu ska jag dricka upp kaffet sen skjutsa bröderna till åshammar. 


Så härlig sommar bild tycker jag!

....

Usch va jag har känt mig bestört av Jimmys bortgång hela dagen.. Jag som inte ens känner den människan.. Det påverkar mig nog mer i dessa tider, runt jul. Då familjer samlas och så.. Det är såna där hädelser som får mig att vara så glad för varje dag jag har med mina nära och kära <3 Usch, jag känner så mycket för hans sambo och barn..

Var iväg till stan med bror idag och bytte storlek på tröjan jag har köpt till pappa, och bytte även en tröja som jag köpte till mig själv igår. Köpte en som var grå/lila, men upptäckte när jag kom hem att jag som vanligt skulle ha satsat på svart, haha. Sen köpte vi julklapp till mamma och Linda också =) 

När jag kom hem så kasta jag ihop lite mat, sen var jag ut och gick. Fy satan va kallt det var! Men så fint =) Var förbi Louise en sväng också, länge sen man träffa henne. 

Nu ska jag kolla om de finns nå götta i kylskåpet sen tjata på pappa att han ska komma hit och fixa bilen. Fast jag vet vad de är för fel, batteriet är för kääääst. Måste köpa nytt, innan Tina kommer hem så jag kan hämta henne på tågstation =) 

Tragiskt

Började morgonen med att få veta att Jimmy Svärd har gått vidare från denna jord.. Jag kände inte honom, var på nån fest hos han för ett tag sen och har träffat han på lite olika fester och så bara. Har dock många vänner som är nära vän med han, tankarna går till dom inte inte minst till Lotta och hans två barn. Det är hemskt va livet kan ta vändning så fort =/

Nu ska jag fixa till mig lite sen åka ned till stan idag igen, var dit två gånger igår. Nu är det endast julklappen till mamma kvar, sen är jag klar med det.. Vet dock inte alls vad jag ska köpa till henne! Får se vad jag hittar på.

Have a nice day!

Löjligt

Fick nyss reda på att en bekant vid namn Martina inte lägre får bära de kläder och halsband hon vill. Hon får inte ha tröjor med Ultima Thule tryck på, för att de, enligt rektorn, är rasister. Och inte får hon ha järnkors och mjölner/torshammare halvband heller. Ska man skratta eller gråta? I tre år gick jag runt med Sverige tröjor, järnkors och mjölner runt halsen utan att nån sa nått. Även i grundskolan gjorde jag det.. Det enda som påpeka nått om de var min mattelärare, som var mörkhyad satt säga. Men han brydde sig inte så mycket.. 
Jag tycker det är så löjligt att jag bara kan skratta åt det. Vad ska dom kunna göra? Kasta ut henne från skolan bara för de? Nej, det kommer att bli en sån jävla uppståndelse över det då. Det är bara tomma hot, så fjantigt. 

Idag har jag handlat julklappar med mamma. Köpte två till åt Tina, en till Hugo, en till Joel och två till pappa och en till till Linda och Emil. Bara en till åt mamma nu, sen äre klart! Skönt. Tycker det kan bli jul nu, är så sjukt sugen på julbord =) Och så vill jag att Tina ska komma heeeem!!

På lördag äre luciarock, hoppas på att man kommer iväg dit. Skulle va skit kul!

Nu ska jag glo på tv..

God morgon

Eller är den verkligen så god?

Vakna av att jag hörde hur det droppa, tills slut slog det mig - fönstret.  Mycket riktigt, det har börjat läka in en massa vatten igen, INTE bra! Så nu lär jag bege mig upp på taket och hacka bort all is igen.. Så här vart de förra året å, så om de inte är fukt skadat i min vägg nu så lär väl de va ett mirakel :S

Annars idag så ska jag åka till ica och köpa pepparkakshus, gjorde aldrig de igår. Tänkte åka en sväng till stan också, men tar de imorn istället. Ska kika runt om lite jobb också.

Dag 27

Min favoritplats.

Min absoluta favorit plats är Elgå i Norge, helt underbart är det där. Så fridfullt och inga idioter i närheten! Men sen är så klart mälarcampingen i västerås under PM ett favorit ställe och Rättvik är ju helt underbart de också, speciellt under ccw =)

Så nu är jag klar med den där trök listan har jag bestämt :P

-

Igår vart de lugnt. Tog mig en mojito och en jäger som jag satt och smutta på, och kolla på Kung Fu Panda, haha. Sen kolla jag på nån annan film innan jag somna. Mysig kväll =)

Nu sitter jag här och är ny duschad, ska koka en kopp kaffe nu sen göra mig klar. Efter det blire bara slapp tills det är dags för möte med klubben. Efter det ska jag nog åka till ica och köpa pepparkakshus som jag ska göra hihi. 

Så ser min söndag ut.

Adios!

<3

Har en sakna-morfar-kväll nu. Mer än vanligt då alltså..



Sista gången jag såg dig var du gammal och trött, men i hela ditt liv höll du huvudet högt..

Dag 22

Det här upprör mig.

Att de inte finns dödshjälp. Folk som är som Kissie. Otrohet. Att de gamla inte tas hand om på ett mänskligt sätt. Att sommaren är för kort. Snacket om att alla är lika mycket värda är inte ett dugg sant. Allt snack om kungafamiljen, låt dom va liksom! Och desamma med SD. Och att man kallas för rasist bara för att man mer eller mindre bor i Sverige numera. 

Det är de som upprör mig mest tror jag =)

-

Sitter just nu och skriver med Tina på msn, vi pratar gamla minnen som vanligt. Jag skrattar så jag grinar nästan haha =) Ja vi är inte riktigt kloka vi..

Det blir en nykter helg denna gång, skönt. Nästa helg blire kalas! Lät som om att jag och Maria ska koka ihop nå på fredagen, sen på lördagen är det luciarock i vika, kan inte missas! Ska bli kul =) Skönt att man har lite pengar nu så man har råd med sånt..

Ikväll blire film och fläsk. Och när vi ändå är inne på det så har jag märkt att jag har släppt efter på tok för mycket med allt götta nu för tiden, de blir faktiskt lätt så när man är arbetslös. Men ännu en gång så har jag bestämt mig för att sluta med det efter nyår. Det är de som är så kul med mig, jag ''bantar'' fram till sommaren jämt haha. Sen under sommaren orkar jag inte bry mig längre, så är det bara fylla som gäller. Men man kommer lite mer i form till sommaren iaf, bra de =) Ska försöka gå ner 5 kg till sommaren iaf. 

Nä, nu tv!

Dag 19

Något jag saknar.

Det finns mycket jag saknar.. Men det jag saknar mest är min barndom, när vi fortfarande var en familj, när mormor, morfar och farmor levde, när allt var så enkelt. Jag saknar huset i bodde i sååå mycket! Jag drömmer ofta om nätterna att vi flyttar dit igen, lagomt till jul. Det känns så verkligt.. Blir lika besviken varje gång jag inser att det bara är en dröm. Åkte förbi där igår en sväng, det gör fortfarande lika ont..

Annars så saknar jag kärlek och närhet, sommaren och Tina! 

-

Fredag igen. Men de är som vilken vanlig dag som helst för mig.. Har städat nu på morgonen och nyss ätit lite, och just nu sitter jag och dricker kaffe. Ska strax åka till ica en sväng och ta ut lite pengar åt lillebror som han har gjort sig förtjänt av. Närmare sagt 1500 kr, fick nämligen in 3500 kr till denna vecka =) Skönt. Så ska kolla efter en ny vinterjacka nu. Och så har jag lite julklappar kvar att köpa till mamma, pappa, farfar och Hugo. 

Längtar som en tok till julen, ska bli så gött med julbord haha. Och rocken på juldagen =) Ska bli kul!

Nä, nu ska jag göra nå vettigt.


Snart så. Missar dessvärre festen på Moonshine eftersom jag ska på detta =/ Tröök.

Dag 15

Mina drömmar.

Ojojoj, ja du.. Många drömmar har jag må ni tro haha. Den största drömmen jag har och som jag har haft sen jag var liten är att få flytta ut till landet, i ett stort rött hus med vita knutar. Korna råmar utanför, garaget är fylld med gamla 50 tals bilar (mest chevor så klart) jag är lyckligt gift med min alldeles egna bonde och minst två max frya barn har vi.. Ekonomiskt oberoende skulle ju inte heller va helt fel haha =)

-

Nu är alla julklappar inslagna. Det är inte lätt att slå in dom med en katt i närheten kan jag lova! Shit vilket katastrof område köket var ett tag här på morgonen haha. 

Håller på och plockar lite här hemma nu.. Ska ta och dammsuga lite snabbt sen skulle jag ha varit till ica och köpt nå götta till ikväll. Njuter av varje kväll som jag inte behöver jobba haha. Men imorn skulle det snöa, så då är de kört igen :P Tror jag bli nykter i helgen, verkar inte hända nå kul endå. Orkar inte dricka heller för den delen :P På söndag äre möte med klubben igen.. Så de är väl de som händer i helgen antar jag :P

Nu ska jag släpa fram dammsugaren.

Shopping

Jo ni, idag fick plånboken smaka på.. Köpte inte så mycket saker, ändå blev de så dyrt.

Detta köpte jag:
Två BHar
Baseball jacka
Scarf
Varma skor
Spets nattlinne
Julklappar till mamma, Linda, Joel och Tina.

Mamma köpte nytt ljud till datorn (äntligen) en tröja, leggins, midjeskärp, julklappar till lillebror och julklappar till mig haha. Tråkigt att jag redan vet vad jag ska få av henne.. Detta ska jag få:




MYCKET nöjd !
Vela egentligen ha en el tandborste, men dom var så klumpiga alla för min lilla mun. Så fick den där vågtången eller vafan det är istället. Och muggarna lära jag bara ha! Jag menar, hur snygga är dom inte!?
Riktigt tattoo/sailor/rockabilly motiv på dom =)

Dag 12

I min handväska.

Detta finner du i min handväska: plånboken, nycklar, cigg, tändare, hårspray, hårborste, lepsyl, mascara, ögonskugga, parfym, kondomer, läpp glans, plåster, topps, vantar och en massa annat skit! Allt skall finnas i en kvinnas handväska. Väntar otåligt på att Tina ska skriva vad som finns i hennes väska, där finna allt skit må ni tro ;)

-

Idag känns nacken bättre, men inte bra än. Men det blir valbo ändå =) Mamma slutade tidigare idag så hon ska också med. Julklapps shoppning on! Får se vad man hittar på resten av dagen.. Det är ju så kallt ute så är väl inte så där jätte sugen på att göra nått ute. Hoppas att jag slipper jobba nå iaf haha..

Fick 5 kommentarer från helt främmande människor i förra inlägget, why? Kul dock att de finns dom som kommenterar ibland!

Nu blire kaffe sen valbo!