Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Sverige, vart é vi på väg?

Fredagen blev lugn för mig.. Under kvällen/natten följde jag med bror ut och jobba, men det var inte så mycket att göra så det tog bara ca 2 timmar. Rätt skönt! Lördagen höll jag på och fixa lite här hemma, sen mot kvällen vart jag bra nog sugen på öl. Tur som var så var pappa och mina bröder över till åland under dagen så pappsen köpte med sig gindrikar med sig hem åt mig, och så köpte jag några öl av bror =) De satt fint kan jag lova! Men nån höjdare var inte kvällen.. Satt här hemma med Louise och Fredrik och drack först, sen åkte vi till Rowdy's, var typ inge folk alls där så vi for vidare till Hillbilly's.. Men där hände det inte mycket heller. Jag började må jätte dåligt och vela bara hem ganska så direkt efter att vi hade kommit dit. Och det var inte för att jag drack mycket, jag drack bara 2½ gin och 2 öl.. Måste ha varit för att jag åt så dåligt under dagen. Roligaste under kvällen var när vi åkte till max och åt, Kenny var ju inte i det nyktraste laget och fick en att skratta från hjärtat =) Haha! Kom väl hem runt 3, så skönt det var!

Under dagen har jag känt mig jätte seg och helt efter.. Känns fortfarande så. Drygt! Tänkte hoppa in i duschen snart, då kanske man piggnar på sig.

Veckan som kommer är det lov, vad ska man hitta på dårå? SKa iaf hem till Sara och kika hur det blev i lägenheten och ta en fika med henne =) Sen kanske det blir jobb med bror nån natt också. Den som vill hitta på nått kan ju höra av sig vettja!

---

Satt och kolla på Kalla fakta för ett tag sen. Det handlade om invårnarna i Rinkeby.. Det finns en viss religiös grupp där som vill införa vissa lagar som finns i deras hemland i Rinkeby.. Typ att kvinnor inte ska få ha så mycket rättigheter, barn ska göra si och så och en massa annat, som för oss svenskar, låter helt skruvat. Tur som är så är det invadrare där som motarbetar det. Dom tycker faktiskt att de ska respektera de svenska lagarna och anpassa sig efter dom, även fast de också kanske har lite svårt med det. Det var en som sa något vettigt i programmet - ''det som pågår i vårat hemland kan vi inte bekämpa härifrån''. Det är de den rörelsen försöker att göra. Med hot, våld mot alla som motsätter sig, vadalisering och det finns dom som är rädd för att det kommer att gå så långt att de kommer att själmordsbombare sätts ut. Denna rörelse blir bara större och större i Rinkeby och Rosengård.

Man undar vart Sverige är på väg? Det skulle inte förvåna mig om den där rörelsen får igenom de lagar de vill ha inom några år om inte någon sätter ned foten. Eftersom att nästan alla politiker här i Sverige är så rädda för att sätta sig emot invadrare, de är rädda för att bli kallade rasister och dyligt. En efter en dyker moskeérna (eller hur de stavas) upp. Snart är man väl rasist om man går till kyrkan. Man är ju rasist för att man är stolt över det land vi har och för det land Sverige en gång var..

Det land Sverige var förr kan man säga att man är stolt över. Man kunna säga att man var stolt svensk(och just ja, man är ju rasist för att man är stolt svensk nu för tiden......) men det land Sverige är på väg att bli, ja.. Jag vet inte om man kan vara så stolt över det. Jag är faktiskt orolig över vart fan vi är på väg rent ut sagt.

Och nej, mina kära vänner, jag är inte rasist. Men jag har mina åsikter jag också..
Dom kan jag dra upp nån annan gång, nu är det dags för mig att hoppa in i duschen =)
Tjing

Nedrans snö!!!!!!

Åååh va less jag blir på denna snö!!

Imorse väckes jag av att bror kom in stormandes på rummet och groma att vi skulle ut och skotta snö vid sjukhuset.. Men jag med mitt jätte gulliga morgonhumör vägrade! Haha, jag var som en trotsig 5 åring nu när jag tänker efter :P Det värsta jag vet är när folk stormar in och väcker mig på morgonen. Då blir hela dagen förstörd för mig sen.. Så har varit lite små putt hela dagen. Men efter en stor städning här hemma så kom jag på andra tankar och vart genast snällare, haha. Tänkt så mycket en stor städning kan göra!

Eftersom att det har varit + grader idag så har snön varit tung, det gillade inte mina axlar, speciellt inte den jag har mest problem med. Mina skulderblad tar emot mina revben, värst är det på vänster sida.. Och smärtan blir inte bättre av all denna snö skottning kan jag lova. Men bara bita ihop och proppa i sig ipren de!

Ikväll då? Ja, har ingen aning om vad jag ska göra.. Tror bror skulle ut och köra snö i natt, kanske hjäpler honom då istället. Han vart inte allt för glad när jag vägra följa med i morse :P Annars funderar jag på att kanske ta en sväng till Rowdy's, men vet inte om jag har lust och orkar än :P Då lär man ju sminka sig å jävlas.. Men imorgon ska jag och Louise dit en sväng iaf =) Men jag blir dock ofrivilligt nykter, no money..

Nä, nu ska jag plocka ur tvättmaskin.
Ha en bra fredag alla!

Outlaw heart

Vaknade halv 9 i morse, fick knappt hälla i mig en kopp kaffe innan bror sa åt mig att byta om och klättra upp på taket och skotta av snön där.. Sagt och gjort. Men allt är inte klart än.. Emil skulle få låna en traktor under eftermiddan så vi får undan lite snö från gården, så vi får plats med mer.. För tydligen skulle det komma mycketmycket mer snö denna vinter *s* jag som trodde att det skulle vara över nu snart. Är så trött på detta nu!!

I helgen drar båda bröderna, pappa och farbror till åland och roar sig.. Vad ska man själv hitta på då? Hittar väl antagligen på nå med mamma under helgen.. Verkar inte finnas så mycket annat kul att göra så.

Nu när jag har fått tillbaka min bil så är jag sugen på att åka iväg nånstans under lovet.. Synd att man ska ha så jävla taskigt med pengar bara =/ Skulle ju va super kul att åka till nån annan kommun och ta nån öl.. Jaja, får se hur det blir med den saken =)

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem ifrån affären. Sen blir det väl dags att laga mat, sen bege sig upp på taket igen.

Eleganten i från vidderna

Nu har jag förhansbokat dokumentären om Eddie Meduza, längtar tills jag får hem den =)
Satt tidigare idag och tänkte på alla som klagar över hur ''dålig'' han är, att han bara har gjort en massa snusk låtar.. Men så är ju icke fallet! Blir så irriterad på folk som inte tar reda på fakta innan dom börjar snacka.. Låtar som Take my heart, silver wheels, If you really wanna know, the man in the sky.. osv osv.. Inte tt dugg snusk i dom! Vissa låtar han har gjort är faktiskt till och med fina. Inte en sommar utan Eddie säger jag bara!
Amen! haha.

I morse vart jag väkt runt halv 8 av att Hugo skulle kolla på barn program. Jag sov på soffan i natt, Emil och Hugo sov i min säng.. Vart kaffe efter att jag hade vaknat så man skulle komma igång, sen snodde jag mammas bil och for iväg och handla lite, sen hem till pappa en sväng, sen till kyrkogården och tända ljus, sen hem igen. Bytte om sen var jag ut och tog en promenix i det fina vädret! Kallt men härligt.

Slockna efter att mamma hade åkt till jobbet idag, runt 2 tiden.. Och vakna inte förän halv 5 =P Skönt att få sova lite. Sov inte mycket i natt..

Imorgon blir det skotta av taket här hemma lät det som. Sen vette tusan vad man ska hitta på. Och i helgen då? Har inga planer. Inga pengar heller för den delen, så blir nykter iaf! Lät som om att jag kanske skulle få vara ute och jobba lite med bror då.. Skönt att ha nått att göra iaf!

Nästa vecka är det lov också, vafan ska man göra dådå? Den som vill hitta på nå kan ju höra av sig.

Nu ska jag ta mig en dusch sen slänga mig framför tv'n.
Tjing

Helt slut

Har varit ute hela eftermiddan och skottat snö inne på gården.. Är så jävla slut nu så hela jag skakar =P Bra träning de där! Synd att man inte har krafter kvar till att ta en promenad i detta fina väder nu..

Senare mot kvällen kommer pappa hem med min bil igen. Nu är den äntligen lagad =) Skönt! Man känner ju sig handikappad utan bil nästan.. Synd att jag inte har ett jävla öre till att tanka den bara. Förhopnningsvis finns det kvar i den iaf.

Är det så att de finns soppa kvar i den imån så tänkte jag ta mig en tripp med den då, ned till kyrkogården och tända ljus och åka runt och kika lite på förmiddan. Lär väl hålla mig hemifrån då antar ja.. Suck.

Har inga krafter kvar till att skotta nå mer idag. Det får bli imån isf. Blir antagligen soff läge resten av dagen verkar det som. Orkar ändå inte med nå annat =P

Minnen

Idag skulle morfar ha fyllt 86 år.. Så jag saknar honom. Inte en dag går utan att jag tänker på han <3
Tidigare under dagen så satt jag och mamma och gick igenom lit grejer efter honom. Hitta ett kuvert där det stod ''skall vara kvar'' vart ju så klart jätte nyfiken på vad det var, och när jag kollade så var det gamla betyg från den tiden när han var dräng. Och betygen från skolan.. Och sist, några kärleks brev från mormor som hon skrev till honom när han låg i flottan. Breven som han hade sparat var ifrån 1945, allstå var dom 65 (!!) år gammla. Tyvärr så står det i nån krånglig skrivstil som jag inte föstår mig på riktigt :P Men mormor förklarar i varje brev sin stora kärlek till honom. Då var dom endast i 20 års åldern, och de höll ihop tills mormor dog 2002. Helt fantastikst! Nån dag här framöver ska jag försöka översäta dom där breverna så man får reda riktigt på vad det står..

Annars idag har jag skottat en massa snö, så nu är jag helt slut..

Nu sitter jag och lyssnar på musik bara och tänker mig tillbaka. Både på det bra och det dåliga.. Jag har ju varit usel på att lägga ut bilder här, så tänkte slänga fram några nu på några väderfulla minnen!


Tina och Louise på min 16 års dag.

Skolavslutingen i 9an.

Louise på en utav dussintals fester hemma hos Mats.

Valkalampi med Louise och hennes far sommaren -07. Underbara dagar!

Tältning på fotbolls plan i stensätra, haha! Också sommaren -07. Vilka idéer jag och Louise fick för oss =)

Dalhalla med Louise, mamma och Kalle. Såg Carlene Carter där, helt underbart!

Power Big Meet tillsammans med åter igen - Louise =) även Kenny, mamma och Micke.

Louise 17 år. En kväll jag sent lär glömma, haha!

Norge, alltid lika underbart år efter år..

Classic car week -08 med Sara, haha!

Festen hemma hos mig i sommras.. Underbar kväll! Men dagen efter hade jag 2009's värsta bakfylla.

Classic car week i sommras.. Var ju mer eller mindre katastorf. Årets ska bli bättre! Hur som hellst, orkar inte lägga upp en massa bilder på allt jag var iväg på med Sara E, Micke och Tony. Överallt var vi och drack grogg och ragga. Otroligt kul hade vi tillsammans i sommras! Synd att vi inte umgås mera..

Power Big Meet i sommras, har sagt det förr och säger det igen, bästa dagarna under hela 2009!! Hade sjukt kul med Louise, Sara, Jennie och Fredrik. Hoppas årets blir minst lika bra!

Årets höjdpungt hittills är helt klart Black Knights reunion! =) Mycket folk, stämmingen var på topp, en hel lyckad kväll helt enkelt! Lite stressigt att jobba bara =)

 

Sååååå, nu har jag lagt ut bilder så nu kan ni inte klaga på det! =) Som ni märker så är Louise med på många, har så sjukt många sjuka minnen tillsammans med henne! Hon och jag har aldrig tråkigt. Hoppas det blir fler minnen tillsammans med henne och resten av mina riktiga vänner under 2010!

Nu ska jag ta reda på disken sen ska jag sova =)

Excuse me

Igår vart det valbo en sväng med mamma och Kalle, for runt lite i affärerna och kolla. Jag skulle kolla om skinnjackan jag så gärna vill ha fanns kvar, och de gjorde den. Och så skulle vi köpa lite baby kläder. Och kolla på när The Playtones spela :) Bra var dom! Efter att vi hade kollat på dom så drog vi till gävle, hem till Kalles dotter Kia. Hon fick en son för tre veckor sen, Joel.. Hur söt som helst! :) Synd att jag fortfarande är sjuk så kunna inte gosa nå med honom. Men mamma var nostalgisk tror ja, haha! Åååh va jag längtar till den dagen jag själv är mogen nog för att skaffa en sån där krabat tillsammans med mannen i mitt liv :) Men dit är det måna år kvar!

Var helt slut när vi kom hem igår. Känns att förkylningen sitter kvar i kroppen, har liksom ingen ork. Bara att skotta lite snö håller på å tar livet av mig. Skit drygt!

Denna vecka har jag praktik med bror. Ska skotta en jävla massa snö. Förhoppningsvis kanske man får nån krona för det med, så jag kan köpa den där förbannade skinnjackan haha! Och ett par nya skor.. Pengarna jag får nu i veckan (studiebidraget) måste jag spara till Finland resan och en eventuell bandy final!

Tänkte ta en uppfriskande promenad nu på morgonen, men när jag såg att det var -22 ute så sket jag i det. Man fryser ju ihjäl om man ska bege sig ut nu! Men tänkte ta och försöka träna lite inne under dagen och sen försöka skotta lite snö.

JAG VILL HA VÅR NU!!!!!!!!!!

Fortfarande sjuk

Sitter här och glor istället för att göra det jag skulle behöva göra. Det vill säga - skotta snö, diska, tvätta, plocka undan, sminka mig och dra på mig kläder. Men jag orkar inte! Vart plötsligt skit trött. Seeegt.

Igår var det dags att gadda sig. Var sjukt nervös innan.. Men det gick hur bra som helst! Gjorde inte alls lika ont som förra gången, när jag tatuera mig på handlederna. Denna gång blev det på nedre delen av armen, typ vid handen. Kändes knappt om jag ska vara helt ärlig. Det sved bara.. Fort gick det också, typ 45 min tog det bara. Och jag är sjukt nöjd! Nu kommer jag alltid ha en del av morfar med mig känns det som. Jag lovade honom när jag satt vid han och höll hans hand bara några minuter efter han hade dött att jag ska fortsätta göra honom stolt och ta hand om familjen. Nu kan jag påminnas om det varje dag. Känns bra =)

Efter att jag hade tatuerat mig så gick jag och mötte Jessica och fick lite skol uppgifter av henne, sen vidare hem och packa sen kom mamma och hämtade mig. Resten av dagen/kvällen spenderades på soffan.

Idga vaknade jag halv 8 och var gräsligt pigg. Typiskt mig, kan inte sova när jag väl får sova hur länge jag vill.. Så gick upp och gjorde kaffe då sen var jag ut och skottade lite. Men det känndes mest värdelöst, det vart ju lika mycket snö på en gång igen!! KAN DET SLUTA SNÖ NU NÅNGÅNG!!? Vill ha vår nu.

Ikväll bär det av till Edsbyn med Fredrik och kolla på när SAIK kör över byfånarna! Kulkul. Fredrik bjuder på resan, mycket snällt! Ska bjuda tillbaka den dan jag har pengar. 1500 gick tatueringen på, så nu är man typ urfattig =/ Men det vare värt!

Hoppas buss resan till Edsbyn går bra, dom varnar ju för väglaget nu.. Men det ska nog gå bra antar ja. När jag kommer hem igen så blir det bra lugnt. Kommer väl inte hem förän typ 11 ikväll så.. Imorgon blir det nog inte många knop heller verkar det som.

Nä, nu måste jag gå och göra mig i ordning..
Tjing

Sjuk

Har lyckats blivit sjuk.. Så typiskt mig, att bli sjuk när jag absolut inte har tid!
Inte så konstig att man blev det heller, efter att baciller man var bland i lördags, sen hade jag dåliga skor så jag blev blöt och kall så fort jag gick ut.. Usch!!

Men hasade iväg mig till skolan igår iaf. Men orkade bara vara där till lunchen. Idag stannade jag hemma. Vi skulle ha börjat med säkerhet på väg kursen idag, och då ska jag såklart vara sjuk. Same shit var det förra året när vi hade ADR (hanterig av farligt gods) kusren.. Förra torsdagen och fredagen var jag hemma p.g.a yrsel, så missade svenskan då. Så tänkte att jag skulle ta igen det denna vecka. Men imån blir det ingen skolan iaf, får se på fredag hur det blir.

Imån på morgonen ska jag även tatuera mig, hoppas jag är bättre då så man slipper sitta där med feber och skit. Sen på fredag kväll ser det ut som om att det blir Edsbyn med Fredrik, om jag är bättre vill säga. Annars i helgen blir det bara lugnt. Tänkte tjata på mamma att vi ska åka in till Gävle och hälsa på Kia som fick en son förra veckan (tror jag att det var) vill ju se den lilla krabaten =) Och sen på söndag spelar The Playtones på valbo köpcentum, ska tjata med mig mamma dit med.

Sen nästa vecka har jag praktik. Tror jag ska yra runt med bror då.. Och sen efter det är det loooooooov! Skönt som fan. Och efter lovet drar vi till Finland, weeeiiI!! Kulkul.

Nu ska jag göra nån nytta.
Tjing

Black Knights reunion

Vilken kväll.. Helt otroligt.

Kom till sporthallen runt 6 på kvällen. Började fixa och dona lite då, vid 7-8 tiden började det rulla in lite folk och det var lugnt än. Men helt plötsligt öste det in hundratals personer, och lugnet var över. Så stressigt det blev!! Sprang mellan servering, kök och toaletterna hela tiden. Lära springa ut med jämna mellanrum för att få luft och lugna ned sig lite.

Det verkade som om att alla hade kul. Så klart blev det lite bråk, men det får man räkna med när det blir så där mycket folk. Synd att det ska behöva bli så bara! Det förstör kvällen för många. Dom som planerar att bråka på våra framtida spelningar behöver inte komma.

Träffade en massa roligt folk med, synd att man inte hann prata mer med dom. Next time!

Banden verkade hel nöjda med spelningarna. Kul! =)
http://www.youtube.com/watch?v=5Cpl3X7m4xM&feature=player_embedded
Från Black Knights spelning. Ryser när jag ser den! Synd att man inte hann stå framme där och lyssna mer. Hann bara med sista låten dom körde. Måste säga att det ser hysteriskt roligt ut när Håkan dyker ned i plubliken för att stoppa ett bråk =)

Kom hem runt halv 5 på morgonen efter att vi hade städat undan lite. Det vart inte mycket sova, hjärnan var så uppstressad då än så kunna inte koppla av. Vart ca 2 timmars sömn, sen var det dags att bege sig tillbaka till sporthallen för att städa. Det flöt på bra och tog inte så lång tid som jag trodde! Sen vart det pizza med några när vi var klar, sen hem och slänga sig i sängen =)

Stort tack till Kenny för lån av bilen så vi kom hem på söndag morgon =)

För andra klubbar att kunna slå Los Raggos, måste bli svårt nu =) Ryktet har spridit sig fort om klubben nu, och det är förståss bra rykten. Man kan säga att man är en stolt medlem =)

Hade en trevlig kväll även fast jag jobbade! Synd att jag minns knappt hälften av kvällen. Var så stressad så jag visste inte riktigt vad jag höll på med ett tag =P

Ser fram emot kommande spelningar!

----

Idag är jag ledig från skolan. Eftersom att det är helt underbart väder ute nu så ska jag ut och gå en låång promenix! Sen hem och laga rotmos och falukorv, min favorit rätt! Svensk husmanskost, finns inget bättre än det.

Har inte tid att sitta här längre!
Tjing

Äntligen!!

Äntligen är det den 13 februari, har väntat på denna dag i evigheter känns det som!!

Jag har nyss klivit upp ur sängen, ska ta mig en kopp kaffe sen göra mig klar och sen bär det av till kungsgården!

Hoppas vi ses där ikväll!

Underbart!

Tog en sovmorgon till kl 9 imorse, så skönt det var! När jag klev upp så såg jag hur solen sken, helt underbart!! Jag bara älskar solen, den ger en energi =) Tycker det får bli vår snart nu med!

Har tidigare under morgonen dragit upp fläsket på motions cykeln och cyklat 8 km, mycket jobbigt. Men härligt efteråt! Ska försöka ta mig i kragen och göra den minst en gång i veckan nu. Det passar bra på torsdagar eftersom att jag inte börjar förän 12:35. Men i denna tid nästa vecka sitter jag och blir tatuerad =) Äntligen!! Men börjar redan bli nervös, det är ju inte direkt skönt om man säger så :P För er som har tatuerat sig vet hur det känns. Men det kommer att vara värt det, snart har jag alltid en del av morfar med mig. Då kan jag alltid påminnas av hans styrka och ta lärdom av det!  Längtar.
Tatueringen kommer inte att bli stor, men lik fan kommer den att kosta 1500. Fattiga Anna, det är jag, det är jag! Efter det. Tydligen ska tatueringen vara svårt att göra, blir det misstag så finns det inte mycket man kan göra åt det så det är väl därför det är dyrt. Men det är de värt =)

Börjar som sagt 12:35 på torsdagar, så ska laga mat om ett tag sen bege mig dit. Efter skolan så blir det lugnt, förmodligen en promenad och tv som vanligt bara.

Imån blir det lugnt med. Orkar inte med nått annat.. Det var väl nå jippo på stan, men varken orkar, har lust eller råd med det. Vill vara pigg på lördag! Så det får bli en påse godis och tv på fredag kväll för mig.

Nu ska jag plocka reda lite på här hemma.
Tjing


still waiting..

Onsdag

Slänger in ett inlägg innan jag ska iväg..

Igår var det skolan som vanligt, gjorde inte nå speciellt. Efter skolan så mötte jag upp Louise och vi gick vidare till tatueraren, så nu äntligen har jag bokat tid! Torsdag nästa vecka, yeeej =) Skönt att få en tid så fort! Efter att vi hade varit där så åkte Louise hem och jag började vandra hemåt med. Resten av kvällen blev det lugnt, var ut och handlade med pappa en sväng bara.

När vi var på väg ut ur affären och träffar jag på min barndoms kompis Emelie och hennes mamma, har inte träffat dom på evigheter! Kände inte alls igen dom från början. Vi bodde grannar i, jaa. Hur många år som hellst! Nu måste det vara minst 10 år sen jag såg dom. Så det var riktigt kul!! Fick reda på att Emelie bor här i Sandviken nu, så förhoppningsvis stöter man på henne flera gånger =)

Idag vart det inte heller många knop i skolan. Hjälpte Kalle och satt på snökedjor på grävlastaren bara..
Nu ska jag starx åka hem till farbror Stig som fyller 62. Tror ja? :P

Snart är det helg med! På fredagen blir det lugnt med lite fix och mys hemma bara. Och vila ut på lördagen så man orkar med kvällen/natten sen! Ser fram emot de så nå fruktansvärt. Ska bli kul att få befinna sig bland lite nytt folk.

Nä, nu ska jag gå och göra mig klar.
Tjing

Helgen

Fredagen blev bara lugn för mig. Orkade absolut inte göra nått! Inte hade jag nån lust heller.

Lördagen börjades med möte med Los Raggos. På lördag är det spelning, hellskotta va fort tiden har gått!! Helt sjukt. Längtar som en gnu! Det ska bli riktigt kul. Även fast jag ska jobba.. Men aja, efter mötet for jag hem och färga håret, lära färga utväxten. Sen dusch och göra sig klar, sen drog jag och Fredrik till herr Sjudin. Vi satt några stycken där och drack, trevligt var det! Trivs i deras sällskap.

Vi drog till Rowdy's en sväng med. Dansa runt och härjade, kulkul! Dessvärre började jag må riktigt illa. Jag darck endast 4½ öl och två groggar, jag kan få i min de tre dubbla utan att spy. Vela inte dricka nå mycket eftersom att jag visste att jag skulle vara pigg dagen efter. Kom hem i skaplig tid, runt 3. Spydde som aldrig förr då tror ja! Usch va vidrigt det är.. Men jag kände mig inte ens full. Så det kan inte ha berott på alkoholen.

Igår när jag vaknade så vällde spyorna ur mig igen, och så fortsatte det hela dagen. Mot kvällen började det bli bättre iaf. Upptäckte igår att det börja rinna vatten från taket också, vid fönstret, så ringde pappa så han och bror fick hoppa upp och ta bort snön och isen på taket. Så sluta det rinna iaf.. Inte bra det där eller! Så får hålla ett öga på taket nu så det inte fortsätter.

Idag stannade jag hemma från skolan. Hade absolut ingen ork till att dra mig dit. Somnade före 9 igår kväll, och vaknade halv 8 imorse, skönt att få sova ut riktigt! Har känt mig klen idag, men mycket bätte än igår. Har varit ute nån timme igår och skottat. Ska skotta upp gången till åkern, så vi kan skotta ut snön där. Har så mycket snö på gården nu så vi har ingen stans att lägga snön som ska komma dom närmsta dagarna. När ska all denna snö ta slut? Snön kommer väl inte vara bort smält förän i maj.. Suck! Vill ha vår nuuuu! Så härligt det skulle ha varit.

Nu ska jag ut och skotta lite igen. Får ta det i omgångar, det är så fruktansvårt jobbigt att skotta snö :P Haha. Och jag har inte världens bästa kondition heller.

För övrigt har jag bestämt mig för att hålla mig nykter till vi åker till Finland i mars. Orkar inte med nå bakfylla!

Nä, här har jag inte tid att sitta.
Tjing

Extas

Har helt fastnat för Niclas Wahlgren - Extas =) Otroligt härlig låt!

Skolan gick ju minst sagt fort idag. Började 08:40m sluta 10:45. Skönt! Gick hem då och åt och packa, sen gick jag ned till stan. Hitta ett par skit snygga jeans, och eftersom att jag har fått sånna jävla höfter nu så får jag inte på mig dom jeans jag har. Så skulle verkligen behöva nya! Men så klart så fanns dom inte i min storlek.. Suck! Det var dessutom rea på dom, 120 kr kostade dom endast! Va less jag blev. Men de var nog lika bra, her egentligen inte dom pengarna så :P Hitta en massa annat snyggt som jag också vela ha, men kom endast därifrån med hårspary :P Haha.

Skulle till tatueraren också, men det var stängt när jag kom =/ Så ska dit på måndag ist. Gick hem till Sara & Jim en sväng då ist och väntade på att mamma skulle komma å hämta mig :) Kul att träffa henne igen!

Ikväll ska jag bädda ned mig i soffan med kladdkaka och popcorn! Nå annat orkar jag inte. Känner inte för nå annat heller. Känner faktiskt ingen lust för att häva i mig en massa alokhol nå längre! Fast visst skulle de va gott med en kall öl :P Länge sen nu de! Men jag orkar helt enkelt inte vara bakfull, det är liksom inte värt de nå mer.. En hel dag går åt helvete, man får inget gjort. Så nu mera blir det bara alkohol när det händer nå speciellt! Får se om det bli nån öl nästa helg på lördagen, men måste ju hålla sig städad då med så isf blir det bara en eller två öl. Fler ön två kan jag inte ta, för då går det bara utför sen :P Måste vara pigg dagen efter så man orkar gå upp och dra sig till kng igen och städa..

Nu ska jag baka en kladdkaka sen dra mig till ica och köpa nå annat gött!
Tjing

Snö, snö och.. Snö!

Trött på snön nu! Kollar ut genom fönstret och det bara ööööser ned.
Mellan 08.00-14.00 körde jag snö på skolan, verkade som om att skiten aldrig vela ta slut! Sen kom mamma och hämtade mig, då var det bara att dra på sig kläderna sen var det dags att ta bort all snö från taket på framsidan. Mamma var rädd för att det skulle braka igenom om vi inte tog bort det. Lillebror fick klättra upp och skyffla ned åt oss, och den snön verkade aldrig heller ta slut! Hade absolut inga krafter kvar i kroppen efter att vi hade fårr bort all snö. Men nu är det gjort iaf! Var på tiden att vi tog bort det.

Fick reda på igår att The Basballs kommer till Sverige i april. Dessvärre så visade det sig att jag befinner mig förmodligen i Skellefteå då.. Förhoppningsvis går vi vidare till SM där uppe för unga maskinförare. Så det var ju lite tråkigt att de skulle krocka! Annars hade jag köpt biljett utan att tveka.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, sen träna, laga mat och efter det bege mig till skolan för att ha religion och svenska.
Tjing!

Sunshine!

Åååh, va jag känner mig på topp idag!! Igår var det en riktig skit idag, men denna dag har varit stålande.

Började med att jag och Jessica åkte till Göransson Arena och börja köra snö. Och så har det fortsatt, till kl 13:30 typ :) Stålande väder och humöret på topp! Kan de bli bättre än så? Dessutom var det kul att köra snö idag. En mycket bra dag hittills helt enkelt. Ska dricka upp kaffet nu sen ska jag bege mig hem till mamma, får se om dagen fortsätter att vara bra då :P Har haft en förmåga att vara lite bråkig på mamma den sista tiden, vet inte varför egentligen. Tror hon går mig mer på nerverna än vad jag tål just nu :P Men ska försöka att inte vara så bråkig idag!

Fredrik skulle även komma hem till mig för att ta en titt på bilen. Han ska kolla om den verkligen är drivremmen som fräser åt mig när jag är ute och gasar. Förhppningsvis är det den iaf, inte så dyrt att byta den. Efter det så ska jag dra med mig pappsen till ica och köpa hårfärg. Eftersom att det blir lugnt i helgen så ska jag se till att få ut tummen ur röven och klippa mig och färga.

Imorgon har jag egentligen studiedag. Men icke! Jag och tre till ska vara på skolan iaf och köra snö. Får ta ut en dag och vara ledig på istället. Mycket skönare att få vara ledig en måndag då istället för en onsdag!

Nä, nu ska jag dra av mig uniformen (arbetskläderna) och dra på mig andra kläder, sen bege mig till mammsen.
Tjing!