Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Söndag kväll

Sverige tog hem VM guld igen! =) Vilken match det var!! Helt otroligt. Så klart avgjorde en SAIK spelare matchen, Daniel Mossberg =) Hatten av för honom! Nu väntar jag bara på ett SM guld!!

Dagen har inte bestått av mycket. For ned till kyrogården och tände ljus. Åååh så jag saknar min morfar! Det går inte en dag utan att jag tänker på han. Jag saknar min bästa vän.. Allt oftare fäller jag tårar för honom. Det är jobbigt..
Men jag vet att han har det bra vart han än nu är.

Gick hem till pappa idag ifrån mamma, -20 var det då. Svin kallt att gå då kan jag lova! Även fast man knatar på som fan för att få upp värmen så känner man kylan. Usch! Var tänkt att jag skulle åka till Högbo och gå runt sjön där tidigare idag, men då kom jag på att min kära volvo inte mår så bra så vågar inte åka så långt med den. Måste byta drivremmen.. Tänk att det bara ska vara en massa motgångar hela tiden.

Inga pengar har jag heller så jag kan köpa en ny drivrem. Men måste byta den inna jag säljer bilen. Men har inte råd att byta fören jag har sålt bilen. Det går inte ihop med nånting nu :P Det ekonomiska snurrar runt i mitt huvve hela dagarna.. Skönt och tur att jag höll mig nykter denna helg så jag inte gjorde av med en massa pengar. Ska vara nykter nästa helg med. Helgen efter det kan de hända att det blir någon öl på Black Knights spelning, men de blir ytterst få då isf. Måste spara pengar till kryssningen till Finland med i mars, dessutom är finalen i bandy då med. Går SAIK vidare till den så måste jag så klart åka till studenternas och hejja på dom, om jag så ska behöva panta brukar!! Det missar jag absolut inte.

Menmen, får se till att vrida och vända på varje krona jag har ett tag framöver nu. Ska börja kolla runt igen efter lite extra jobb, speciellt inom snö röjjning. Tydligen ska det finns hur mycket jobb som helst med det. Ska kolla närmare på det under veckan.

Ska även ner till tatueraren och boka tid på onsdag, så snart hoppas jag på att man är en tatuering rikare iaf =)

Nu har jag inte tid med detta nå längre, ska ta och hoppa in i duschen sen är det daga för sängen!
Skola imån igen.
Tjing



alla är nöjda, förutom jag?
men börjar fundera vad ens vänskap betyder för vissa egentligen..

Nyktert!

På en månad har jag haft två helt alkoholfria helger :) Känns underbart kan jag säga!
Är så less på att dricka ''bara för att dricka'', nu ska jag endast dricka när det händer nå speciellt.

Igår kväll vart det bara film med mammsen, och sängen tidigt. Somnade runt halv 11 tror ja. Vakna halv 10 idag och kände mig på topp! Så då blev det en kopp kaffe, sen åkte jag ut en sväng med min kära v40. Ska sälja den inom en snar framtid (var det tänkt iallafall) så lär passa på att åka med den nu. Kanske inte blir nån ny bil förän mot våren sen.. Har så dåligt med pengar nu.

Just nu sitter jag och väntar på att köttfärslimpan ska bli klar! Efter att jag har ätit så ska jag packa ihop grejerna och gå hem till pappa. Ska kolla på VM finalen i bandy och bara ta det lugnt!

Nu ska jag ta ut körrfärslimpan ur ugnen.
Tjing!

I wanna know if you..

Hjälpte Sara att flytta igår.. Först körde vi bort en massa skit till återvinningen, sen var det dags att flytta över grejerna till den nya lägenheten. Det roliga var att när vi kom till den nya lyan så stod den en massa saker kvar där efter karln som hade bott där tidigare. Ganska så irriterande! Men sovrummet var tomt iallafall så vi fick ställa in alla grejer där. Så klart skulle Sara och Jim bo längst upp =P Var helt slut sen! Hade ont överallt. Och idag har jag en jävla träningvärk kan jag lova!

Vaknade upp först av alla här idag, gick upp runt 9 och koka kaffe. Sen var det bara att dra på sig kläderna och bege sig ut för att skotta fram bilen. USCH va mycket snö det var! Var helt slut sen. Tog för tusan en timme att få fram skiten. Men nu är det gjort iallafall.

Ikväll blir det lugnt, känner inte för att göra något. Har så mycket som snurrar runt i huvet nu, vet varken ut eller in. Så blir lugnt ikväll så man får rensa huvet lite. Så känns de nu iallafall :P Är lite sugen på att åka till Vika ikväll, men troligen blir jag hemma.

Nu kom Emma hit, ska ut och hälsa på henne :)
Tjing!

Hejhopp

Äntligen fredag! HEEEEEEEELG!! Snart iaf. Börjar 08:40, slutar 11:45. Sen hem till Sara och hjälpa till med flytten, sen får jag helg =)

Ikväll så blir det bara lugnt, film och nå götta som vanligt ser det ut som. Skönt! Imån var det tänkt att jag och Louise skulle till Lobby, men det visade sig att Arvingarna skulle spela där då, har varken råd eller lust med det så.. Vi ska ta en utgång nån annan gång =) Så det ser ut som om att det blir lugnt imån med.. Verkar inte hända så mycket annat kul så. Förutom rocken i Vika då, skulle väl vara om man åker dit. Men isf blir jag nykter, har absolut ingen tid, ork eller lust till att dricka denna helg. Orkar inte ligga bakis en hel dag! Om det blir fint väder på lördag så kanske jag tvinga med mammsen till Högbo på en promenix och lite fika. Skulle inte vara helt fel! Annars åker jag nog själv.

Igår kände jag mig jätte konstig mest hela dagen, kändes som om att jag skulle svimma när jag var i skolan. Hade svårt och andas och var jätte stressad, vet inte varför. Hoppas det inte blir så idag. Igår visade de sig att vi ska ha svenska B med våran gamla klass, som vi gick transport med. Lite små drygt faktiskt, har svårare att koncentera mig med dom.. Vet inte varför :P Men det är bara att göra de bästa av det! Igår började vi läsa nå böcker, tråkigt. Hatar att läsa böcker som man inte är ett dugg intresserade av att läsa. Men antar att man måste.

Nu har jag inte tid med detta nå längre, lär klä på mig och dra till skolan.
Tjing!

Torsdag morgon

Och jag känner mig på topp. Tror ja, eller så är det kaffet som har kickat in nu :P

Börjar 12:35 idag med religionskunskap, skojj! Inte :P Känns helt värdelöst. Men man har ju nått att fördröja dagen med iaf!
Gick upp kl 8 idag, skönt med sov morgon.. La mig framför tv'n med en kopp kaffe, skönt att kunna slappa på morgonen. Har nyss slängt på mig lite smink, strax ska jag ta och träna ben, mage, rygg och armar. Sen hoppa upp på motions cykeln och cykla en mil! Sen laga mat, och efter det är det dags att bege sig till skolan och möta upp Jessica och leta på klassrummet vi ska vara i. Finns ju hundra klassrum med en massa olika nummer på nere på bessemer och komvux, och inte fan hittar jag eller! Men ska springa runt och kolla :P Slutar 15:25, då blir det väl bara hem och slappa sen ut och ta den dagliga promenaden på en timme, och vädret inte är allt för dåligt. Igår blev det ingen promenad, vägrade bege mig utabför dörren!

Nä, har inte tid att sitta här nå mer. Dags att röra på fläsket lite! Träningen har börjat gett resultat, speciellt i armarna. Känns bra! =D Men så är det varje år, sen när sommaren kommer så super man bort allt igen. Haha =P Men det äre värt!

Vilket väder!

Kollar man ut genom fönstret nu så är det tammetusan bara vitt. Usch för detta väder!!

Idag blev det som vanligt inte allt för många knop gjorda i skolan.. På FM så satt vi bara och glodde framför datorn, sen på EM så smörjde jag och Niklas en av lastmaskinerna och han visa mig hur det funka med plogen. Lite mer träning så =) Var rätt skojj!

Har absolut ingen lust att göra något idag. Skulle ha varit ned på stan och uträtta lite ärenden, som att boka tid till tatuering t.ex.. Har bestämt mig att göra hos Genssy iaf! Men som sagt, har ingen lust att bege mig ut i detta väder. Men finns inte så mycket roligt att göra inne heller. Har inge ljud på datorn så kan inte kolla på nån film. Och vi har inga bra dvder hemma hos pappa heller. Så får väl dryga på pappa tills jag blir trött helt enkelt =)

Den 8 mars bär det av till Finland! SATAN va jag längtar! Först Silja Line (tror jag att det var) vi får gratis buffé och sen blir det väl nån öl på det. Men tänker hålla mig städad eftersom att dagen efter ska vi till en grävlastarfabrik nånstans i Finland på studiebesök, spännande! Sen båt hem igen, och gratis buffé =) Kan de blir mycket bättre än så? Dessutom med min knäppa klass och lärare. Ååhh, kan knappt bärga mig!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv ett tag och fundera på vad jag ska hitta på.
Imorgon börjar jag 12:35 så får en rejäl sov morgon, hääärligt =)
Tjing!¨


Jag väntar forfarande på en ursäkt..

Kallt och jävligt igen

Har varit fryssen hela dagen, vill ha vår nu och lite värme! Tänk så underbart det skulle vara att få höra fåglarna kvittra, se gräset igen och några blommor =) Och den första riktiga värmen. Underbart! Våren är min favorit årstid!

I skolan blev det inte mycket gjort. Skrev ut det jag och Jessica har skrivit om projektarbete bara.. Har varit så konstig hela dagen, efter alla drömmar inatt. Så det har inte varit nån dra dag, många tankar har farit runt i huvet! Men nu känns det bättre. Pappa lagade nyss köttbullar, mandelpotatis och brunsås åt oss =) Och så klart åt vi lingonsylt till det. Det är så gott så de finns knappt ord till de!

Än är det vara tisdag.. Skulle vela ha helg nu! Vet inte vad det är, men hjärnan vill liksom inte hänga med. Menmen, bara att stå ut antar jag. Är inte ledig på torsdagar och fredagar nå längre heller. Men börjar 12:30 och slutar 15:20 på torsdagar, och går 08:40 till 11:45 på fredagar så man ska väl inte klaga! Efter att jag har slutat skolan på fredag så ska jag hjälpa Sara och Jim att flytta =) Sen blir det bara slapp efter det. Ska bli kul att träffa hönabönan igen!

Tänkte egentligen hålla mig inne denna kväll eftersom att det är så kallt ute, men överväger att gå ut och gå en sväng nu. Känner mig så rastlös! Får nog bli så.

Tjing!

Trött!

Har nyss klivit upp ur sängen, skulle mer än gärna krypa ned tillbaks. Fryser som en gnu gör jag också!
Menmen, det är bara att dra på sig ''uniformen'' och dra sig till skolan.

Hade helt vrickade drömmar inatt. Inge roligt! Usch :/

Har inte tid att sitta här egentligen, nu är det dags att gå och slänga på sig ett anskite sen koka kaffe och bege sig ut i kylan och vidare till skolan för ännu en skoldag. Bara 19 veckor kvar till studenten =)
Tjing!

Usch och fy

Idag har det varit så långt ifrån en bra dag som man kan komma. Usch!
Har varit mycket tankar som har snurrat runt i huvet och det har inte blivit nå bättre av att man har varit bakis hela dagen heller. Och så blir jag irriterad på mig själv för att jag inte har pluggat nå till SM provet ÄN.. Skulle ha gjort det både torsdag och fredag. Men icke! Ibland är det svårt att få tummen ur röven.

Just nu känns det som om att man vill ha en massa nyktra helger framför sig och bara spendera tiden med familjen och hitta på nått med vännerna som inte involverar alkohol. Men det sprack ganska snabbt! Nästa lördag blir det Lobby med Louise, har inte varit där på skit länge nu så det ska faktiskt bli kul ändå.. Om det är nån som vill haka på så är det bara att höra av sig! Förhoppningsvis så blir vi ett gäng som drar dit och dansar röven av oss.

Men nästa helg endå ska jag försöka hålla mig nykter och umgås med familjen. Helger efter de är det dags för Balck Knights spelning, det närmar sig med stooora steg. Ser så sjukt mycket fram emot det!! Ska bli kul att träffa nytt folk, och träffa folk som man inte har sett på länge. Det ska bli grymt kul :)

Nu har jag inte tid att sitta här nå mer, ska gräva ner mig i hjullastarboken och grävmaskinsboken nu, sen sova som aldrig förr! Ny vecka, nya tag imån. Skönt! Jobbigt som vanligt att behöva gå upp till skolan bara :P

Ännu en bakfull dag

Jo precis.. Och denna gång var det tammefan inte värt det! :P

Louise kom hit igår kväll och drack lite med mig :) Emelie kom hon också, Fredrik likså. Vi satt här och snacka skit och såg fula ut, sen kom bror och hämtade oss sen drog vi till Rowdy's på Johnnys födelsedags kalas :) Var mycket folk där när vi kom! Så det var trevligt. Men det spårade fort ut tack vare bråk och sen blev det mest dålig stämmning resten av kvällen. Tråkigt att sånnt ska hända när någon har fest, speciellt födelsedags fest. Då ska man supa och ha kul! Respektlöst tycker jag, helt enkelt. Som sagt, sämmingen vart inte bra alls efter det där. Det var små bråk och tjaffs överallt. Hoppas Johnny hade en bra kväll iaf!

Jag som vanligt höll mig borta från bråket, tänker inte slåss om det inte finns en riktig anledning till det. Och vill jag att nån ska ha stryk så fixar jag det själv, inte skickar en massa annat folk på denne och står och skrattar på sidan av. Ska man bråka så ska man väl ändå göra det ordentligt? Ligga och dra varann i håret på ett dansgolv, herregud. Vissa har inge skamm i kroppen! Men det är deras problem =) Som sagt så la jag mig inte i, det är jag glad för. Jag kom dit för att dricka, röjja och fria Johnny! Inte för att bråka.

Och alla som läser det här, eller iaf alla tjejer som är efter min bror på nått vis, JAG VILL INTE HÖRA ERAT JÄVLA SKIT SNACK NÅ MER.. Fick höra hela kvällen igår ''har du sett vem han är tsm med nu? hur kan han det?'' och bläbläbläblä!!!!!!!! Jag lyssnar ändå inte på vad ni säger. Det är ju inte första gången det händer kan jag lova. Har fått stått ut med detta i hela mitt liv. Är så trött på det! Allt det ni säger till mig, kan ni väl säga till han själv för tusan? Men det finns ingen mening med att göra det heller egentligen, för varken jag eller han lyssnar på erat skit snack ändå. Sluta vara så fruktansvärt svartsjuka! Ingen har väl ensamrätt om min bror? Om han har funnit en tjej som han vill vara med, så låt han va med henne då? Vill ni inte att han ska vara lycklig? Jag vet inte vem hon är, och jag dömmer inte folk som jag inte känner. Om det kommer att bli seriöst mellan han och nån tjej överhuvudtaget så tänker jag ge henne en chans. Min bror har alltid varit eftertraktad av tjejer, synd att alla ska vara så svartsjuka bara när dom inser att dom inte duger för han =)

Nä, är så trött på så mycket folk nu. Många har visat sig vara nångon helt annan än vad jag trott. Besviken är vad jag är.. Men lägger inte ned nå mer energi på det, de är bara meningslöst. Jag vet vilka som är mina riktiga vänner, det är de viktiga.

Jag vill inte vara ovän med nån, det tjänar inget till. Jag orkar inte hålla på och tjafsa. Men inte tänker jag låtsas vara vän med någon som jag egentligen inte vill ha med att göra heller.

Nä, nu orkar jag inte predika nå mer =)
Nu ska jag dricka kaffe, packa och fixa, sen hem till pappa och kolla på bandy VM! Sverige - Finland idag.
Sen ska jag plugga iför SM provet för unga maskinförare som är imån.

Louise och Sara, är så glad att ni är mina vänner. Mina RIKTIGA vänner. <3

En fet lögn

Sitter här i min ensamhet en fredag kväll. Sitter och kollar på katten som leker med nån boll samtidigt som jag skriver här. Vilken kväll hörrni! Inte.

Kom precis på, hur besviken jag är. Jag är så jävla besviken så jag finner inga ord för det. Har försökt att ignonera det, sagt till mig själv att jag skiter i vilket. Men tydligen inte! Din vänskap var guld värd för mig, jag visste att du alltid fanns där för mig. Och jag fanns där för dig, när inte någon annan fanns där. JÄMT! Det är synd att det bara var en lögn, hela skiten. Du är en lögn! Fan, det är inte många som lyckas såra mig. Men tammefan att det vekaste människa jag nånsin har träffat på ska göra det! Det gick rakt in i hjärtat. Jag hoppas att du ''mår så bra'' av det du.
Om det var de du vela så kan du känna dig jävligt stolt.

Man börjar ju fundera, vad äre för människor vi lever bland egentligen? Snart har man bara sig själv som man kan lita på. Det var sista gången jag lät någon komma så nära mig bara så där. Sista jävla gången! Man blir bara sviken om och om igen. Jag tänker gå vägen ensam om så ska vara. Falskt, vekt, naivt folk tänker jag hålla borta.

Men det är tur att de finns riktiga vänner med! Som Sara och Louise :) Synd att vi inte är lika nära varann nå längre bara.. Och så har jag börjat komma Linda J närmare, känns bra! :)

Meeeeeeeeeeeen inte orkar jag gräva ner mig i en massa skit. Det händer bara ett fåtal minuter i månaden. Nu är dom över för denna månad! Ser fram emot morgondagen, då bli det vin här hemma först med Louise, sen Rowdy's och parta loss med en massa roligt folk! Och nu är det inte långt kvar till Black Knights spelning heller! Har så mycket att se fram emot =)

Det som jag ser fram emot mest nu är sängen =)
God natt!

Roligt folk

Antingen är det en annan ''Anna L'' som skriver kommentarer i Linda J's blogg, eller så är det någon som påstår sig vara mig. Om det är så kan ju den personen ta sig i arselet och växa upp! Vilket folk det finns.

Gick upp i tid idag och tog mig en lång promenix. Var tänkt att jag skulle jogga med, men har en sånn träningsvärk sen igår så orka inte de =P Skönt att röra sig så där på morgonen! Känner mig mycket piggare efteråt.

Snart ska jag åka och handla lite götta till ikväll. Det får bli en lugn fredag kväll, med fredags mys som alla säger nu för tiden. Film och chips står på schemat! Går bra med viktnedgången för mig ska du se =) Imorgon bär det av till Rowdy's på Johnnys kalas. Men vet inte än om jag ska vara nykter eller inte.. Har så dåligt med pengar. Det visar sig !

Har funnit en ny låt, Nordman - Om Gud var jag. Skit bra! Den som inte har hört den måste lyssna på den.

Nu har jag inte tid att sitta här nå mer.
Tjing

Gruvarbetare

Igår drog hela klassen till Garpenbergsgruvan =) Vilken upplevelse det var!!

Hissen ner var väl ingen höjdare enligen mig iaf, trångt, vingligt, det sögs i magen och det verkade som om att vi aldrig kom fram. Det bara fortsatte ner, ner och längre ner. Kände hur paniken börja komma då :P Sen när vi väl kom ner så skulle vi ännu längre ner med bil! Usch, då vela jag verkligen upp igen :P

Första stoppet var vid en maskin som såg ut som typ en gigantisk lastmaskin, som man kunna stå utanför hytten och styra. Typ som på tv-spel. Skit häftigt var det! Men jag var lite för feg för att prova på att köra den. Det var bara 3 st som vågade i klassen.. Ångrar lite nu att man inte gjorde det :P

Sen fick vi åka runt och kolla på resten av maskinerna som dom har där.. Mäktigt!! Då tänkte jag inte på hur långt ner vi var, då hade den lilla paniken jag hade i mig försvunnit. Det var riktigt häftigt dä nere.

Sen var det dags att åka upp igen, i den där nedrans hissen. Men det gick bättre då.

Under tiden vi var där så pratade vi om sommar jobb och så, funderar starkt på att söka jobb där till sommaren =) Man jobbar en vecka (10 timmar/dagen) sen är man ledig en vecka och får ut ca 22 rent i månaden. Själv tycker jag att det låter bra! Men det är ju de att det är ett ganska så slitsammt jobb, psykiskt iaf. Det är mörkt, varmt, fuktigt och mycket ensam arbete. Man kan vara flera kilometer från närmsta person.. Och skulle de bli en riktig brand där nere så kan man nog säga tack och god natt. Men en sommar skulle ja nog kunna stå ut! Får se hur de blir =)

Idag tog jag mig en sov morgon och känner mig riktigt utvilad och på topp idag! Lite senare på eftermiddan ska jag träna, sen ut och gå. Imån på morgonen ska jag ut och jogga! Sist jag ställde mig på vågen var i våras nångång. Har inte vågat kolla hur mycket jag har vägt efter denna sommar. Levde tammefan nästan bara på öl, grogg och pizza då. MEN, jag vägde bara 61 när jag kolla imorse! Jag har jämt legat på 58-60 kg, alltså har jag bara gått upp ett kilo typ, och det är ju inge farligt tycker jag! Trivs faktiskt relatvit bra med hur jag ser ut, men lite skulle ju inte skada om man får bort. Börjar få mer och mer ''kvinnliga former'' också, därmed höfter. Så där har jag förklaringen till varför jag inte kommer i jeansen som jag kunna ha förra året :P Trodde jag hade blivit för fet för dom, men så var icke fallet. Tur de :P

Nä, nu vart det bara en massa svammel =)
Nu ska jag göra lite nytta!
Tjing

Ännu en måndag

Måndagar är dom värsta dagarna som finns tycker jag. Men snart är denna måndag över också :P

Skolan flöt på bra idag. Har mest bara haft teori idag, har prov på grävmaskin och grävlastare imån. Och nästa måndag är de provet till SM för unga maskinförare.. Lite skojj faktiskt =) Tråkigt att plugga bara. Men är ledig torsdag och fredag så ska försöka plugga så mycket som möjligt då.

På onsdag åker hela klassen till Garpenbergs gruvan, kul! Ska bli intressant. Har inte varit ned i en gruva sen jag var liten.

Skulle ha tagit mig i kragen och boka tid hos tatueraren också, innan jag gör av med pengarna. Men kan inte betämma mig för om jag ska gå till han på stan, eller hos en privat i kungsgården som jag har fått tips om. Om det är någon ska tatuera sig inom en snar framtid så kan ju den höra av sig så kanske man kan gå samtidigt, tråkigt att gå själv tycker jag =) Eller om någon bara vill följa med. Just nu lutar det mot att jag ska tatuera mig hos han i kng, om han har tid och lust vill säga. Ska fundera på de denna vecka och boka tid nästa.

På fredag blir det lugnt tänkte ja, sen på lördag blir det nog Rowdys, Johnny har kalas. Men tänkte vara nykter.. Får se hur det ligger till med ekonomin då =)

Det var allt för idag. Nu ska jag gå och värma på lite lasange och plugga!
tjing

En funderare

Idag har jag tagit mig en funderare. Vaknade upp imorse och mådde som en gammal rutten gam eller nå. Fy satan så bakfull jag var! Har många minnesluckor från igår, men av de jag minns så hade jag skit kul iaf.

Men har funderat på om det är värt de, att supa och sen må piss dagen efter och en hel dag blir bortkastad, när det finns så mycket annat jag skulle kunna göra. Sedan hösten 2008 har jag varit helt alkoholfri 2-3 helger kanske, det är nästan så att man skämms när man tänker på det. Tyvärr så är jag en sån som inte bara kan dricka en eller två öl, utan jag hinkar i mig ett tiotal. Tråkigt nog. Det får bli ett slut på det nu! Det finns så mycket annat jag kan göra istället för att vara full och bakfull vaje helg. Dags att ta sig i kragen! Det har mest blivit så att man har druckit för att dricka om man säger så, inte för att de händer nå speciellt. Men nu får det bli ett slut på det.


Men som sagt, hade kul igår iaf. Dansa och härja runt, satt och prata en massa gojja med några brudar där. Kul att träffa nytt folk! Tog dessutom en tur med Micke i imapalan, kul att träffa alla dom igen. Kom hem runt halv 5 i morse, helt slut. Vaknade upp med en halv uppäten macka i sängen runt 8 tiden, haha. Hade somnat medans jag åt av den =P Har bara legat i sängen hela dagen, har inte orkat gjort nått alls.

Och nu ska jag lägga mig och kolla på tv, sen sova. Dags för skola imån igen!
Tjing

Tufft jobb

Värst va folk tog åt sig av mitt förra inlägg då :P haha. Fast det var inte dom jag menade, men tar man åt sig så kanske man ska ta och börja tänka lite hur ens liv ser ut egentligen?

Jag har funnit en ny idol, Nisse Hellberg. Grymt bra!!
Hans låtar finns på youtube, jag rekomenderar - Tufft jobb, lyckliga gatan, håller min dörr på glänt, håll ut håll in håll igen, kan livet nånsin bli bättre än så här. Och en massa andra låtar!
Diggar ståbasen i bakrunden. Man lir glad av musiken!

Snart blir det god natt för mig. Imån ska sängen säljas :) Så sen är det dags att boka tid till tatuering.
TjinG!

Lately i been thinking things over

Har funnit en ny skit bra låt, The Playtones - Excuse me.. Lyssna! =)
http://www.youtube.com/watch?v=czSqFNUW2cA

Är ledig idag och imån :) Skönt! Det lönar sig att vara duktig i skolan och lämna in uppgifterna i tid. Var ruggit skönt att få sova tills man vaknar i morse kan jag lova. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag? Hittills har jag bara druckigt kaffe och klätt på mig. Ska väl snart slänga i mig lite mat.. Sen måste jag dra mig hem till pappa igen och städa undan lite, det kommer en och kollar på min säng efter kl 5. Hoppas jag får den såld så jag kan boka tid till tatuering!! =) Då ska jag göra en minnes tatuering för morfar.

Imån så ska jag ta och uträtta lite ärenden, ska bla. till stan och kolla på en skit snygg jeans jacka som jag vill ha. Fast egentligen har jag inte råd med den. Så får se om jag finner lite vett och struntar i att köpa den. Och så ska jag kolla på nån present åt lillebror som fyller 15 på lördag. Jisses, jag som tyckte att han nyss var en liten skit. Nu är han snart ett helt huve längre än mig (!!) han växer så det knakar i han nästan. Sen på kvällen blir det bara lugnt med lite gotta och nån bra film.

På lördag ska lillebror först firas, sen bär det av till Hillbillys på möte med Los Raggos. Ska bli kul, trivs så bra i deras sällskap! Har så kul tillsammans med dom. Så det blir väl nån öl då, om inte plånboken säger emot.

För övrigt så går jag och irriterar mig på folk som verkar sakna nått innanför pannbenet. Förstår egntligen inte varför och hur jag orkar lägga ned energi på det. Det är en som går på mina nerver så nå grönjävligt mycket. Patetiska människa! Du vet nog själv vem du är om du läser det här. Ibland så vill man bara ta tag i folk och ruska om dom och hoppas på att dom kanske vaknar upp lite och inser vad som verklighet och inte. Tål inte folk som lever i sin egna värld och tror att dom är så bra och så starka när dom egentligen inte är det, det dom behöver är att ta sig själv i kragen och söka hjälp. Veka och naiva människor, usch, fy och blä på er! Vill inte ha er i mitt liv. Era liv består bara av lögner och fantasier om hur ''bra'' allt är.

Nu ska jag gå och ta reda på tvätten och slänga på mig lite smink =)
Tjing!

Mycket att se fram emot

Satt i skolan och funderade lite idag. Kom fram till att det finns mycket att se fram emot nu fram till juni:
Ska till Garpenbergs gruvan nästa onsdag.
Prov för uttagningen till SM i Skellefteå den 25 jan.
Möte med Los Raggos på lördag. Lillebror fyller även 15 år då.
Johnny's kalas på Rowdy's den 23 jan.
Eventuellt Vika den 30 jan. (tror jag att det var.) har tyvärr för dåligt med pengar för att bege mig till kuggnäs.
Spelningen med Black Knights den 13 feb.
Åker till Finland med klassen andra veckan i mars på studiebesök på en grävlastar fabrik. Vi åker viking line eller silja line dit och hem, ska bli kul!
Jag ska tatuera mig igen nångång i mars.
SM i Skellefteå den 23 april, förhoppningsvis tar sig nån i klassen så långt.
Cruising i Sala sista april.
Studiersan till Kiruna den 3 maj som jag och Jessica har ordnat.
Gävle vår cruising.
Sandviken cruising.
Studenten.

Det är de jag kan komma på nu. Är säkert en massa saker jag har missat =P
Och så tillkommer det ju en massa med tiden.

Nu ska jag gå och borsta gaddarna, sen blir det tv och sova!
Nattinatt.

Rubrik?

Sitter här och skrattar för mig själv åt min lillebror som är mist lika dum som oss andra i familjen. I sommras berättade han att han hade haft läxförhör om jagvetintevaddetheter men typ som glad, gladare, gladast. Och så skulle han skriva så om sjuk. Vad skriver ungen då? Sjuk, sjukare, - DÖD. Haha, jag trodde att jag skulle dö när han berättade det. Han kom inte på vad det sista skulle vara, vilket naturligtvis är sjukast. Läraren hade skrattat så mycket så hon gav honom ett halvt poäng för det =P

Denna helg är den första helg alkoholfria sen i maj. Rätt skönt faktiskt! I fredags var jag till Rowdys en sväng och kikade, men körde så det blev inge dricka då. Skulle åka dit igår med, men kännde mig febrig och mådde inge bra så jag vart bara hemma.

Har nyss kommit hem till min kära far igen. Skolan börjar ju imån så då var det dags att åka hit. Bara en termin kvar nu! Kan ni tänka er, jag tar studenten snart!! Wioohoo =) I maj är det dags för bal också, hade faktiskt tänkt att gå på den. Håller på och provar lite klänningar nu och så. Kan inte tänka mig själv i sånna där fina kläder, just därför ska det faktiskt bli kul att gå på balen.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, sedan lägga mig i sängen och lyssna på lite musik innan det är dags att sova.

Tjing!

King of pop

Satt nyss och kolla på en gammal intervju Michael Jackson, det var Oprha som intervjuade honom. Jag har aldrig lyssnat på hans musik, knappt ens tänkt på att han faktiskt fanns. Men endå så går det inte att förstå att han är död, det gick så fort allting tycker jag. Jag var i Norge när minnes cermonin var för honom, otroligt vacker och gripande var det. Har sendan dess tänkt på att det finns ingen som var lika stor som honom. Alla visste vem han var, vare sig man tyckte om honom eller inte. Hans dans var ju minst sagt magisk, det kan ingen förneka.. Ja, en riktig legend är han nu och kommer alltid att vara. Ingen kommer förmodligen bli lika stor som han.

Det finns en låt med honom som får mig att rysa från topp till tå.
http://www.youtube.com/watch?v=d-8KIIWrR6Y

Så, nu fick jag de sagt med :P
Idag har jag varit lite duktig. Eller mycket faktiskt! Har plockat ned alla jul grejjer från mitt rum och bytt gradiner och så.. Och stor städat hela rummet. Ser rent och snyggt ut nu! Tycker det är så skönt att få bort alla jul saker för då känner man att det är ett nytt år och att allt skit som var året innan tillhör det förflutna. Låter konstigt kanske, men så känner jag :P

Ska fortsätta med att plocka undan lite grejer under dagen, sen blir det mest lugnt.

Har ingen aning om vad som händer i helgen, är det nån som har nått förslag? Hör av er isf.

Globaluppvärmninh? MY ASS!!!

Jag vet att jag har varit usel på att uppdatera dom senaste dagarna..
Men nu ska jag försöka koka ihop nått innan bandyn börjar på tv4 sport.

Nyårsafton var jättre trevlig! God mat, god dricka och gott sällskap! En lyckad kväll helt enkelt.
Så nu vet ni de =P

Igår åkte jag, Händel, Brosan och Tim till Avesta på vinter cruisingen. Det var svin kallt, förståss. Men ett sånnt ös det var inne på klubben! Helt sjukt. Jätte kul verkligen! Men däremot ute... -34 var det när vi skulle åka, minns inte sist det var så kallt häromkring? Länge sen iaf! Dessutom lämnade alla mig så jag fick stå ENSAM i den där jävla kylan i 45 (!!!) minuter. Gissa om jag var sur sen när dom kom tillbaka?

Och när vi skulle åka hem, gissa vad som händer då? Jo, BIL JÄVEL'N STARTAR INTE!!!! Då blev jag vansinnig. Hade ingen kännsel i fötterna, kunna inte röra ansiktet osv.. Men vi fick start hjälp av någon iaf (tack och lov) så vi kom iväg. Var lagomt nöjd över att få lägga mig i sängen!

Men inte mycket varmare inne på mitt rum heller. Ventilen är inte riktigt tät, inte fönsterna heller. Bakom min säng har jag en tegel vägg som bli svin kall och under mitt kilckgolv så är det betong så det är kallt överallt! Usch, tycker nästan lite synd om mig själv =P Det är så kallt så det är is runt fönsterna och ventlien.. Det blåser kallt på en när man ska sova.

Nu har jag inte tid med det här nå mer, dags för bandy nu. SAIK - Vetlanda!