Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Helt slut!!

Är helt slut i kroppen idag, finns absolut inga krafter i mig.

Har inte blivit mycket skrivet här, är så trött och slut efter jobbet så det blir mest bara sova. Men nu så har ju funnit lite ork iaf =)

Veckan på jobbet har hittills gått rätt bra. I måndags gick det bara åt helvete med allt, men igår och idag har allt flytit på. Slutade tidigt idag också, skönt som tusan. Hade inte orkat jobba hela dan idag.. Förstår inte hur jag kan vara så slut.

-

Midsommarafton firades här hemma med mamma, lillebror, Kia, Joel och Kalle. Vi hade det mysigt och lungt här hemma, men lite god mat och så bara. Sen på kvällen åkte jag, mamma och lillebror till Gammelstilla, till huset där mamma växte upp. Det har blivit som en tradition att åka dit på midsommar, jätte mysigt. Var och hälsade på alla söta kor där med =) Så det blev en lugn och mycket trevlig dag och kväll.

Lördagen, ja.. Vad ska man säga? Haha. Det blev ju Vintjärn.. Jag och Tina åkte dit med Johan och Jimmy, dom hämta oss runt 5 tiden så vi var framme vid 6. Nå mer än så behöver jag nog inte säga haha. Fy satan, så full som jag vart då har jag inte varit på flera år, usch!! Skämmde ut mig totalt. Och minns knappt hälften av kvällen. Men de var kul ändå haha =) Mådde skit dåligt när vi vakna på söndag, hade inge alkoholfritt att dricka, och inte sålde dom nå heller. Vi var så jävla törstiga så det var bara att börja om med öl haha..
Det slog runt i huvet fort kan jag lova haha =) Trött var man också.. Jag och Tina skrattade tills vi vek ihop oss, hade så jävla kul haha. Hon började påminna mig om saker jag hade gjort kvällen och så vela jag mest bara gå under jorden.. USCH ALDRIG MER SÅ DÄR MYCKET ALKOHOL!!!!

-

8 dagar kvar till power meet!! Är as taggad. Och på lördag ska vi förmodligen till Rättvik på big lake run =) Skulle bli jätte fint väder. Så det ska bli kul med! Och imorn är det två veckor kvar tills jag åker till Norge. Det ska bli helt underbart! Mycket som händer nu.. Men det är bara kul =)

-

Just nu väntar jag på pappa, vi ska åka in till gävle. Ska bli kul att umgås med han, saknar han så mycket! Imorn fyller han år, ska dit och fika då med.

Nu ska jag gå och göra nå vettigt.
Tjing

Lady Gaga - Alejandro

Snart så!

Ajaj..

Satan, har brännt mig bra nog i solen idag =/ det svider så jag håller på å dör tror ja..

Jobb idag med, gick fort. Var hemma till lunch =) Slängde mig i solen direkt, låg där i 4 timmar. Annars har det inte hänt mycket idag. Var hem till pappa och fikade lite bara och pratade.

Lördagen närmar sig med stora steg. Hoppas att vi kommer dit på nå vis bara! Annars så går jag dit. Ska bli så grymt kul =)

Imorn blire jobb igen, men slutar vid lunch igen om allt flyter på som det ska. Ska till chefen och klippa hos han och göra snyggt till midsommar, han skulle inte hinna det själv.. Han vet inte om att jag ska göra det, så hoppas han bli liite glad iaf :)

Nå mer än så har jag inte att säga idag.
Förutom ett stort grattis till min kära vän Tina som fyller 20 år idag!! :) <3

Tina och Louise på min 16 års dag, haha.

Tainted love

Sitter och lyssnar på Marilyn Manson nu, för ovanlighetens skull. Läste boken om han förra sommaren, verkligen värd att läsa! Skit bra =) Tror jag måste ta och läsa om den denna sommar med haha. Enda gånger jag läser är när jag är i Norge under sommrarna =)

Allt flöt på som det skulle idag på jobbet, hur skönt som helst! Var helt slut när jag kom hem, är ju lite förkyld så minsta lilla och jag blir helt slut. Skit jobbigt! Men måste jobba på så gott det går denna vecka, allt ska ju va så fint och prydligt till midsommar..

Känns som om att denna vecka kommer att gå fort trots allt. Ska jobba på nu så jag kan vara ledig på fredag.. Dagarna bara rinner iväg när man jobbar, skönt men ändå inte. Hinner ju inte direkt njuta av sommar vädret som äntligen har kommit. Men får väl göra det sen när jag har slutat jobba =)

Idag är det den längsta dagen på året, alltså det är ljust som längst idag. Imorn går vi mot mörkare tider igen, visst känns det sjukt deprimerande? Lite svårt att förstå.. Jag menar, sommaren har ju bara precis börjat!

Har så mycket att se fram emot i sommar, kan knappt bärga mig =)

Van Halen - Why can't this be love, mycket bra låt!

Nä, nu kallar sängen. Upp och hoppa imorn igen!

Såå vackert

Spenderade stor del av dagen och kvällen av att kolla på bröllopet mellan Viktoria och Daniel igår. Det var så fruktansvärt vackert! Det var till och med så att jag vart lite tårögd. Daniels tal till Vikotria var så fint! Tycker det är tråkigt att stor del av svenska folket hade en sånn negativ inställning till detta bröllop. Det ska bara klagas hela tiden! Visst gick det till överdrift, det tycker jag med. Men jag tycker att det var oerhört kul att det hände nånting kärleksfullt och kul här i Sverige, och inte minst i lilla Ockelbo! Är så fruktansvärt glad för deras skull, de såg så lyckliga ut. Hoppas de får ett långt och lyckligt liv tillsammans =)

-

Annars har det inte hänt mycket i helgen. I fredags hade jag feber och mådde dåligt. Det fick blir en Cpt Morgan framför tv'n och sen sova. Igår träffade jag Louise en sväng på kvällskvisten och pratade lite med henne. Som vanligt planerade vi om Power Meet =) Såå jag längtar!

-

Nu på morgonen har jag och mamma pratat om Norge, längtar så nå fruktansvärt till det också. I år tar jag min egna bil dit och åker dit själv, har väntat på det i flera år nu. Ska bli så kul =) Känns verkligen i hela kroppen nu att jag lär härifrån och ladda om. Det enda stället jag kan göra det på är i Norge, finner en sånn frid där! Det ska bli helt underbart att åka dit igen.

-

Just nu väntar jag på att Kia och lilla Joel ska komma =) Blir väl till å fika lite med dom och så. Får se vad som händer efter det.. Blir förmodligen lugnt, ska väl bara ta nån promenad eller så. Jobb imorn igen, suuuck. Kan ärligt säga att jag inte alls tycker om det här jobbet.. Men pengar är pengar, det är de jag är ute efter.

Its been so long

Klev upp 05:30 i morse som vanligt, gjorde mig i ordning och så.. När jag skulle åka iväg och jobba så började det stört regna. Så gick och la mig och kolla på tv och vänta på att det skulle sluta, och så somna jag såklart.. När jag vaknade upp mådde jag skit dåligt, ont i halsen och feber. Min lillebror är sjuk så måste väl vara han som ha smittat mig. Så jag vart kvar på soffan.. Inge jobb idag med andra ord, får fixa det som skulle göras idag nästa vecka istället.

Var nyss till ica och köpte Kan Jang och apelsiner, så jag kan bota mig själv haha. Köpte en cola också, till kaptenen spm jag har kvar :) Så nu jäklar ska jag bli frisk! Ska spara lite morgan till nästa helg, då är det ju midsommar, igen! Fan va tiden går.

Idag är det en vecka sen det var studenten också.. Åååh va jag önskar att jag kunna vrida tillbaka tiden!! Det var helt klart en av de bästa dagarna i hela mitt liv, synd att det skulle gå så fort bara.. Önskar att jag kunna uppleva det igen! Saknar min klass såååå fruktansvärt mycket också :(

Men nya saker att se fram emot nu! Först midsommar rocken nästa lördag, ska bli sjukt kul! Ska dit med frugan förhoppningsvis :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, sen kommer frugan (tina) hit och gör mig sällskap. Vi ska dricka lite och snacka skit, får se vad det blir efter det.
Tjing!

Torsdag kväll

Jobbet har gått fram och tillbaka denna vecka. När det ena går bra, går det andra skit. Men det har löst sig iaf.. Hoppas det går bättre nästa vecka.

När jag kom hem idag så märkte jag att bilen hade gått och hängt sig, typiskt. Förstår inte vad det är för fel heller. Tur att man har firma bil nu iaf som jag får åka i hur mycket jag vill =)

Har inte blivit nå mycket skrivet här på nån dag nu, har inte haft ork. Är så trött efter jobbet så det är sjukt! Så det blir mest sova och sova sen upp och hoppa på morgonen igen. Segt :P

-

Ett stort grattis till min gamla klasskammrat Christoffer och hans tjej Mimmi som fick en liten dotter inatt =) Hoppas ni får det bra tillsammans!

-

Annars då? Just nu känns det som om allt bara går emot en, det suger! Allt har bara krånglat och jävlats med mig den här veckan.. Har inge kraft eller ork till att göra nått.

Och nått som jag aldrig riktigt har gått ihop med är kärlek och känslor.. Det gör jag absolut inte nu heller. Förstår inte på mig själv.. Jag träffar jätte snälla och goa killar, men nä. Dom skiter jag i? Sen ska man falla för alla idioter. Inte för att jag är kär på nå vis, det undviker jag så gott det går. Men de finns ju dom som stannar kvar i huvet längre än vad man önskar. Varför ska det vara så svårt att glömma och förtränga? Skit saker är vad det är!!

Imorn kommer min vän morgan fram ur barskåpet igen. Om det blir nå mer alkohol intag under kvällen återstår att se.. Just nu känner jag inte för det iaf, verkar inte hända nått ändå så. Men nästa helg blire vintjärn, sen big lake run och efter det så är det power meet!! Sååå jag längtar. Längtar till nästa helg också, midsommar rocken brukar alltid bli lyckad =) Hoppas på bra väder bara.

Nu ska jag slänga mig på soffan ett tag, sen sova.
Tjing

Första dagen

Det får bli en kort blogg idag med.

Första dagen på jobbet gick bra! Jobbade 07:00-16:00, normal tid då alltså. Men blir förmodligen inte så länge sen om jag inte vill då alltså ;) Kan ju dra ut på tiden så man får lite extra klirr i kassan! Får jobba som jag vill nu, bara jobbet blir gjort. Det är skönt!

Annars så får jag ännu en gång klart för mig hur mycket jag verkligen ogillar killar. Av den anledningen att det finns dom som får en att le så där som är helt underbart.. Men vadå, det är väl mysigt? Nej. För jag ska jämt lyckas falla för helt fel killar. USCH FY OCH BLÄ. Och man ska jämt falla i deras fällor, JÄMT.
Blir så trött på mig själv.....

På fredag ska jag dränka mina sorger i öl och cpt morgan, den som vill göra mig sällskap kan höra av sig :)

Studenten 2010

Orkar inte skriva nå mycket nu, så det får bli ett kort inlägg.

Studenten var kung iaf. Dagen gick tråkigt nog jätte fort, känns inte ens som om att man sprang ut ur kyrkan, tåga i stan och gick upp på kullen :( Skulle vela uppleva det igen!! Efter kullen åkte vi flak, hur kul som hellst var det. Sen hem å fika med familjen och så, sen kom Rikard och Markus och hämtade mig. Vi åkte och hämta upp Tina och Niklas, sen åka vi runt i cadillacen hela kvällen. Hade så otroligt kul!!! Jag och Tina fick världens cp fylla, minns inte sist jag var så där dyng och jag har aldrig sett Tina så där sne om ögonen nångång i hela mitt liv. Sjukt kul! Haha.

OTROLIGT kul dag och kväll vare!!

Mådde fakitkt mycket bra när jag vaknade upp på lördagen, och då var det bara att börja om med Tina igen. På kvällen blev det holmen och vi hade en massa kul igen :) Jag och frugan. Klockrent!

I morgon börjar vuxenlivet för mig. Börjar jobba kl 7 (suck!!) men det får väl gå.. Vill ha fredag nu så man får dricka morgan och öl igen =)

Nu orkar jag inte med det här nå mer, bilder från studenten finns på facebook!
Tjing

Men dra du åt helvete

FAN va less jag blir på vissa. SUR PULLA! Nä fy fan dra du åt helvete.

Nu ha vi fixat lastbil tills på fredag iaf. Vet inte om ja tycker det är kul eller inte? Det skulle ju bli skit väder så inte så kul att åka då.. Dessutom drar det bara ut på tiden. Usch, studenten känns bara besvärande. Men hoppas det blir kul iaf. Ska be pappa att köpa en flaska Cpt morgan åt mig, då kan man ju bara inte ha tråkigt. Har dessutom fått två flaskor champange av han redan. Men dom ska det bjudas på här hemma när vi har lite fest här, så den som inte är här får ju skylla sig själv satt säga ;) Just ja, är det någon som har lust att kika förbi så är det bara att göra de =) Blir hemma hos mig från typ 14-19 eller nått. Jag ska väl sitta här hemma i min ensamhet och dricka för mig själv tills jag hittar på nå annat. Den som vill göra mig sällskap får gärna göra de =)

Nu väntar jag på att mamma ska sluta så vi kan åka till stan. Ska ill polisen och meddela om vart och när vi ska åka på fredag, sen ska jag köpa lite smått och gått tills på fredag. Sen ska jag väl bara vara hemma och fortsätta greja.. Tänkte ta en lång promenad ikväll också, och rensa tankarna.

Det känns som om att allt går för fort, jag hinner liksom inte med.. Det tar på psyket.

Nä, nu ska jag göra mig klar.
Tjing!

Kallt och jävligt

Nu är jag på bättre humör än va jag var när jag skrev förra inlägget ;)

Tidigare idag så jävlades jag och mamma med party tältet som skulle upp. Vilket rassel! Men fick upp de till slut iaf. Ska ha de uppe nu tills studenten, så man kan sitta där då =)

Tina kom hit för ett tag sen, vi satt och prata lite. Vi kom fram till att ingen av oss är så där jätte taggade till studenten längre.. Visst ska det bli kul, men de känns mest besvärande nu. Har liksom inget planerat och spikat än. Jag vet bara att jag tar studeten.. Allt känns bara jobbigt nu! Jag vill ut och åka i nån gammal sunk bil, dricka öl och skrika könsord, men verkar inte vara så många som ska ut och åka på fredag. Men kanske kan lura nån iaf ;)

Är faktiskt bra nog mer taggad till lördagen, då blir holmen för fulla muggar! Ska bli skit kul :)

Nä, nu ska jag gå och skölja ur färgen ur håret och sen åka till stallet och träffa Tina igen och odjuren ;)
Tjing

Rasande

Nu lär jag avreagera mig lite här känner jag.

Som de flesta vet så firades nationaldagen här i Sandviken med bland annat kurdisk och arabisk folk musik. Det vart ett stort motsånd i mot det, vilket jag själv tycker var väldigt bra. Även fast jag visste att det inte skulle hjälpa, jag visste att den musiken och det slags firandet skulle bli av ändå.

Vitsen med att det just skulle vara sånn musik på den Svenska nationaldagen var för att Sverige och Sandviken nu är ett mångkulturellt samhälle. Ja visst är det de.. Tydligen så ska man fira det?

Jag är nog en av många som inte ens firar nationaldagen längre. Sist jag gjorde det var när man gick på dagis eller liknande. Jag tycker helt ärligt inte att det finns något att fira, om det nu är så att man ska fira hur Svea Riket ser ut idag. Oj hoppsan, vart jag rasist nu när jag skrev så? Må så vara då, jag står för mina åsiker. Ska jag fira natinaldagen, så firar jag Sverige för hur det såg ut förr. När Sverige var mäktigt och något man kunna vara stolt över.

Helt ärligt så är jag nog faktiskt inte ens stolt över att vara svensk längre. Jag menar, vad finns det att vara stolt över, nu? Förr hade jag mer än gärna kunna skryta på som tusan för att jag är svensk.

Det finns över 300 dagar som Sandviken hade kunnat fira vårat mångkulturella samhälle, varför inte bara ta en dag då? Och låta det svenska nationaldagsfirandet få vara svenskt? Då blir ju alla nöjda, eller hur? Men nej då. Kan sätta min arm på att det inte var nå kurder eller araber som vela ha deras musik på nationaldagen, det var väl på påhitt nån vek politiker eller liknande kom på för att de ska känna sig välkommna och inte hotade av nationaldagsfirandet. För jag menar, man är ju rasist när man firar den på ett svenskt sätt...... Akta er för alla svennar som firar den svenska nationaldagen!!!!

Patetiskt är vad det är. Det är ytterst få politiker och högt satta personer som vågar säga ifrån eller visa lite av va de tycker, för att de är så rädda för att bli kallad rasister och dyligt. YNKRYGGAR!
Nä, far och flyg med sånnt folk. Dom kan hålla sig borta från mig, tål inte ens att se på dom.

Vill ni inte höra, så skriker vi mer!!

Söndag kväll

I torsdags vart de hastigt och lustigt falun, det var cruising där. Hejsan hoppas va full lilla jag blev =) Hade bra nog kul!! ;) Jag och Tina är experter på att dra iväg på äventyr har vi märkt, och tammefan att vi alltid har lika kul!

Åkte till falun med Tina, Louise, Emelie och Anne. Anne körde =) Vi vandra runt där, sen åkte jag och Tina med Rikard i cadillacen en sväng, mycket trevligt. Sen träffade jag på Håkke, åkte med han, Alm, Fredde och Jimmy ett tag då. Åkte även hem med dom.

På fredag morgon vakna jag upp ute på altan, haha! Kommer ihåg att jag gick och la mig i sägen först när jag kom hem, sen minns jag att jag var så bak full så jag trodde helt seriöst att jag skulle dö. Sen vakna jag upp på soffan på altan.. Ja jag säger då de, man ska lyckas med allt =) Sen mådde jag skit resten av dagen och kvällen.

Igår vart det hofors på cruising. Jag och Tina grillade hemma hos mig först, mycket gott. Sen kom Rikard, Niklas, Markus och Frida å hämta upp oss i cadillacen. Var en mycket trevlig kväll, tills det blev fel haha. Men en fin fylla blev det iaf. Och jag var inte ett dugg bakis när jag vakna i morse! Tina däremot, hon var ute på sina egna äventyr i dalarna och mådde inte allt för bra ;) Haha!

--

I morgon ska jag försöka få ork till att dra mig till stan å uträtta lite ärenden. Sen på eftermiddagen kommer Kicki hit och hälsar på =) Måste även färga håret.

Väntar även på att högsta hönset ska höra av sig, förmodligen gör han det i veckan. Vi ska prata om jobbet, börjar ju nästa måndag. Mitt första jobb, usch va nervös jag är! Men det går nog bra =) Skönt att få jobba självstädigt och ta eget ansvar iaf.

På fredag tar jag studenten!! Åh, va kul det ska bli =) Sitter just nu och lyssnar på lite låtar som påminner mig och hur kul jag har haft med min klass. Såå jag kommer att sakna allt tok med dom!

Sen på lördag ligger jag väl och är halvt död. Fast det är bara att ta sig i kragen då, för på kvällen är det rocken på jäderfors holme som gäller! Det går ju bara inte att missa. Ska bli sjukt kul det med. Men överväger att vara nykter då, så man inte är allt för dålig på söndag och måndag. Men nån öl slinker nog i ;)

Nä, nu ska jag lyssa vidare på musik och drömma vidare.
You make me go crazy!

Jag både vill och kan!

Är ju som tidigare sagt klar med allt i skolan, så idag tyckte jag att jag kunna ta en sov morgon.. Men så klart vaknar man 06:30 i alla fall, det är som om att jag skulle ha en klocka i skallen.

Har städat och packat nu på morgonen. Städa mitt rum och min toalett här hos pappa igår kväll.. Kommer kännas konstigt att inte vara här på ett tag nu =/ Så länge jag jobbar så lär jag vara hos mamma, eftersom att jag inte har någon parkering här. Är rädd för att jag ska glida ifrån pappa lite nu när jag flyttar, men det får bara inte hända! Min pappa är den bästa, älskar honom så det gör ont.

Just nu sitter jag och dricker kaffe, och lyssnar på Nisse Hellberg. Kung! =) Mamma skulle komma och hämta mig runt 10, ska åka och köpa hårfärg då sen ska jag ligga och steka i solen för första gången i år må ni tro!

Det blir falun ikväll trots allt =) Anne ska köra. Så det blir hon, jag, Louise och Tina som åker dit. Förhoppningsvis slinker det ner en öl eller två också =) Skulle sitta fint. Skulle bli fint väder ikväll också, så hoppas att det kommer en del bilar. Dom senaste åren jag har varit där så har det varit skit mycket bilar där i alla fall, trors att många jobbar dagen efter. En lagom mitt-i-veckan cruising är det =) Ska bli kul!

Pappa köpte champange åt mig igår, en liten flaska som jag ska ha på morgonen, och en stooor som ska smällas av när jag har kommit hem efter att jag har tagit studenten! ÅÅÅH va jag längtar =) Hoppashoppashoppas verkligen att det blir bra väder då!

Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer =)
Ha en bra dag alla. Tjing!

                            
                                               Såå jag längtar till Power Meet =)

Och så var det roliga över..

Ja, 12 år i skolan.. Idag var det min sista skoldag =) Nu är det över! Tar ju inte studenten förän nästa fredag, men eftersom att jag är klar med allt så finns det ingen anledning för mig att vara där..

Trodde aldrig att jag skulle komma så här långt eller när man gick på lågstadiet, men tammefan! =) Det känns helt underbart men samtidigt jätte tråkigt. Trivs så bra med klassen jag har nu och lärarna..

--

Lördagen vart mycket lyckad. Det verakde först som om att det bara skulle bli skit av den kvällen, eftersom att inget vart som det var planerat från början. Men jag bestämde mig tidigt för att bli riktigt gris full, då kan jag ju bara inte ha tråkigt. Och se på fan, det funka! Hade en kanon kväll tillsammans med min pingla Tina, och mycket annat roligt folk. Klart bästa kvällen på flera månader!

Mådde mindre bra på söndagen kan jag lova. Minns inte sist jag hade en sånn bakfylla..

--

Imorn kanske det blir falun, det är ju cruising.. Sen så var det nå mer roligt som hände denna helg, men minns inte ritktigt vad haha. Så se till att få nå gjort hemma iaf!

Just nu sitter jag och lyssar på eddie, och vart så jäkla taggad till sommaren =) Hoppas att den kommer att bli kanon!! Men det tror jag nog =) Just nu bara älskar jag livet!!



                       
                                        Nu är det bara festen kvaaaaaaaar!!!!!!!!