Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

ingen rubrik

Idag har jag en sakna morfar dag.. Det går förståss inte en dag utan att jag saknar honom, men vissa dagar är värre än andra. Som idag.

För var dag som går, är det den första dagen i mitt liv utan honom. Idag är det den 31 mars, det är den första 31 mars i mitt liv utan honom. Och det gör ont, så in i norden.

Jag har fortfarande svårt att komma ihåg dom bra minnerna med honom. Varje gång jag tänker på han, så ser jag bara bilder framför mig från den tiden när jag låg på sjukhuset innan han dog. Dom bilderna sitter som fastklistarde på mina ögon. Det krossar mitt hjärta varje dag.

Om två måndader är det ett år sen han dog. Ett helt år! Fan va tiden har gått.. Men det gör lika ont än, och det kommer att göra lika ont ett bra tag fram över. Detta blir den första påsken utan honom med. Inge påsk ägg ifrån honom nå mer.. Fan, jag saknar dig morfar! :'(

                                      
                                                                                        <3


Men hur det än är så går livet vidare. Morfar hade aldrig velat att jag ska sitta hemma och grina över honom, när det finns så mycket annat jag kan göra.

Idag vart jag hemma ifrån skolan med. Jag har feber, ont i halsen och är snorig. Typiskt mig att bli sjuk när jag inte har tid! Suck. Hur som helst så ska jag iaf åka in till gävle om några timmar, jag och Kia ska på möte med prällen inför Joel's dop =) Så då får jag träffa den lillen igen också. Kul!

Längtar till lördagen. På dagen så blir det påsk mat med familjen, sen partajj med vännerna på kvällen. Det känns som om att det behövs nu. Speciellt att få umgås med familjen, tillsammans. Även fast jag bara har lust att börja slita dom i håret ibland så är det dom som betyder mest för mig, och det är dom som får det att bli lite lättare att acceptera att morfar är borta. Men att han alltid finns bland oss ändå.

Måndag och migrän..

.. kan det bli mycket sämre än så? Dessutom är jag fortfarande sliten sen lördagen. Så ingen skola för mig idag.

Lördagen, ja.. Den började med att jag, mamma och Kalle åkte in till Kia och Joel i gävle. Kia och Kalle skulle åka och stor handla, så jag och mamma var barnvakt åt lilla Joel medans =) Det var väl mest för att jag skulle få spendera lite tid tillsammans med honom, eftersom det är han jag ska bli gudmor åt. Vilken liten sötplupp han är =) Så länge han inte skriker då allstå, haha. Det var ett tag där som han absolut inte vela göra nått annat än att skrika kändes det som. Och mamma sa att jag fick ta hand om det, så jag lär mig nått. Men till slut så tog mamma han ändå, och tammefan att hon får tyst på han på en gång =P Men sen började han igen, haha. Men han är söt ändå! =)

Kom hem ifrån gävle runt 15 tiden, usch så stressigt det blev då. Skulle vara i kng till kl 18, så det var bara att hoppa in i duschen och göra sig klar på en gång, tänkte jag. Men jag var så trött när jag kom hem så jag lära gå och lägga mig en halv timme. Att jag inte hade ätit nå under dagen gjorde inte att jag blev mindre trött precis. Efter att jag hade fått vila så var det full fart på mig. Tills jag hällde i mig en öl. Då vart det bara fel med sminkingen och allt, haha. Mer och mer stressad blev jag, hann bara slänga i mig en halv macka innan vi åkte.

Men var där i tid iaf, och efter ett tag släppte stressen och man kunna börja dricka lite smått igen. Kul att träffa alla medlemmar igen! Vi fick mat där med, grillat vildsvin, potatisgratäng, grillade (tror ja) rotfrukter, sallad och nå goda såser. Bland det bästa jag nånsin har ätit verkligen! Köttet var så nedrans gott!! Efter maten så hamnade man i paltkoma ett tag, men sen var man i full gång igen, och började hinka öl och en massa annat gott. Vi hade möte också, då utdelades det ryggmärken till dom som skulle bli fullvärdiga och halvt fullvärdiga medlemmar. Dom förtjänarde verkligen det! Förhoppnigsvis har jag gjort mig förtjänt av ett till hösten med =)

En riktigt trevlig kväll var det! Roligt folk, bra musik, god dricka och god stämning. Kom hem halv 5 på morgon, lagomt till mamma skulle sätta sig och äta frukost innan hon skulle åka och jobba, haha. Så jag åt lite frukost jag med, sen slockna jag som en sten. Och vaknade upp två timmar senare, skakade, mådde dåligt och hade en huvudvärk som hette duga. Fyfan, jag hade glömt bort hur jobbigt det är att vara bakis, haha. Men det vare värt tammefan!

Just nu sitter jag och lyssnar på Eddie Meduza, och kan knappt bärga mig tills det blir sommar och man får hitta på diverse roliga saker tillsammans med LR! Los Raggos då alltså, om ni inte förstod =P

Nu ska jag slänga mig i sängen och kika på Remember Me =)
Tjing

Denna trötthet

Har varit extrem trött och hängig idag. Känns som om att jag inte har någon energi eller lsut till något dom senaste dagarna.. Hoppas det går över till helgen.

Samma gammla vanliga i skolan idag, fick inte ett vettigt skit gjort. Blir nästan irriterad.. Jag vet att det finns saker jag skulle kunna göra, men jag har så svårt för att börja med något om inte någon pushar på mig. Men måste väl ta mig i kragen antar jag. Det är inte så att jag ligger efter i något, men schemat är rätt tätt denna vår termin, har massor att göra men ingen lust till det. Suck. Lite mer vår så kanske man får lite energi?

Och när jag kom hem från skolan vart det samma gammla visa igen, slänga i sig lite mellanmål, kolla tv och vila. Sen ut och gå. Sammasamma varje dag. Men det är ju upp till mig själv det också.. Men trivs rätt bra med det ändå. I morgon ska jag ut till mamma och hälsa på katten iaf, och hämta bilen. Haha =P

På lördag FM åker jag, mamma och Kalle in till gävle och hälsar på Kia och Joel =) Kia och Kalle skulle åka och handla på city gross, så jag och mamma sitter barn vakt åt Joel så länge =) Så då får jag lite tid till att bekanta mig med honom. Mys!

Och jag vet att jag har sagt det förr, men jag säger det igen - ser mycket fram emot festen på lördag. Inte bara för att få träffa alla i Los Raggos igen, utan det ska också bli skönt att få nått annat att tänka på ett tag. Bara kunna släppa loss, dricka gott och umgås med underbart folk =) Kul!

Nu ska jag nog kika på en film..
Tjing!

Gudmor

Usch så seg denna dag har varit.. Tycker att tiden har gått i snigelfart. Skolan var skit dryg idag, iaf dom sista timmarna. Vi gjorde mer eller mindre ingenting. Kan inte påstå att det inte finns något att göra, för det finns det. Men ingen ork eller lust när det har tok snöat ute idag och det har tagit på krafterna. Jag är så där, vädret påverkar mig väldigt mycket. Är det sol ute, så är det sol i mig med.

Jag och Kalle gjorde hur som helst service på två lastmaskiner.. Sen åkte vi runtrunt på plan bara och väntade på att vi skulle få sluta. När jag kom hem så slängde jag mig i sängen och drog igen gardinerna, vela inte se snön.

Trors denna mörka dag, så fanns det lite ljus med. Fick ett sms på förmiddan av Kia, hon frågade mig om jag vela bli gudmor åt hennes lilla son Joel =) Det kom som en chock, eftersom att hon och jag inte direkt umgås eller så med varann. Fast vi har känt varandra i många år nu.. Så klart vela jag bli gudmor åt lillen, vart så glad när hon frågade =) Motiveringen var: pålitlig, väldigt bra tjej och kunna inte tänka sig någon som skulle kunna vara bättre. Det värmde =) Ser fram emot att få vara en del av lill pojkens liv. I helgen ser det ut som om att jag ska åka in till gävle och hälsa på dom. Och onsdag nästa vecka ska jag följa med dom till prästen och fixa lite inför dopet som är i april =) Kika på dopklänningar osv.. Kul! =)

På fredag är det rajjrajj på Rowdy's, men har inte bestämt mig för om jag ska orka åka dit eller inte =P Ska ju upp tidigt på lördagen, sen ut på äventyr på lördag kväll så lär vara pigg då! Så om jag ska dit så blir jag nykter iaf. Vill att det ska bli lördag nuuuu, helst nyss. Först få träffa Kia och Joel, sen fest med Los Raggos. Kan inte bli mycket bättre! =)

Nej, nu ska jag äta lite mat. Korvstroganoff och ris står på menyn!
Tjing


Lille Joel :)

Helgen

Fredagen blev lugn för min del. Lite götta framför tv'n och somnade tidigt.

På lördagen vad jag och mamma till stan och kika runt lite. Jag köpte en tröja och ett midje bälte eller vad det heter. Det vart bara 170 kr =) Men det betyder ju att man blev 170 kr fattigare, det hade jag egentligen inte råd med. Men vafan, man lär väl unna sig nångång. Sen vart det en dusch när jag kom hem, sen invänta Louise och Fredrik. Vi grilla korv och drack nån öl =) Satt i solen och drack en öl innan dom kom, vilka vår känslor jag fick! (men de gick fort över efter denna dag med en massa snö och jäkelskap!) men så jag längtar till sommar kvällar med kall öl i solnedgången med goda vänner!

Hur som helst, efter att vi hade grillat så kom Håkan förbi.. Och vi åkte till Rowdy's, men jag tröttnade rätt snabbt och vela hem. Kom hem runt 11, skönt faktiskt! =) Drack endast 3 öl igår, det räckte. När jag kom hem så kolla jag på tv tills jag somna.

När jag vakna upp i morse och kolla ut ur fönstret så tröttna jag ganska så mycket. Det toook snöa ju! Usch. Så det vart sängen igen, och där stanna jag tills halv 7 ikväll, då kom pappa och hämta mig. Hammarby tog hem SM guldet 2010, men bollnäs kämpa på bra tycker jag! Det var väl på tiden att bajen tog guld tycker man.. 

--

Just nu sitter jag och lyssnar på gammla godingar på spotify, bland annat Dion - The wanderer =) Och Stray Cats, mycket braa! Och det får mig att längta till sommaren kan jag lova! Men en helg i taget fram till dess. Nästa fredag är det rajjrajj på Rowdy's, ska väl dit och kika då. Men blir nog nykter.. Sen på lördag är det de jag har väntat på länge nu, fest med Los Raggos =) Ska bli kul att träffa alla igen. Trivs så bra i deras sällskap och har grymt kul med dom! Ser fram emot kommande evenemang tillsammans med dom.

Så dags att dra lite info då: På lördag (den 27e) är det fest med Los Raggos på norrbergs bygård, kunsgården. Raw Rhythm Boys spelar, och det är gratis inträde för alla. Från 21.00. Ta med eget dricka. Hoppas vi ses där! =)

Los Raggos hemsida har uppdaterats, ta en titt! =) http://www.losraggos.webs.com/ 
Bra jobb av Jesa som har fått ihop de så bra.

--

Nä, har kan man ju inte sitta hela kvällen. Dags för sängen snart.. Antar att det blir att köra snö imån i skolan, suck. Det kommer ju aldrig att ta slut! Vi har snötippen bakom våran skolgård, den har tydligen aldrig varit så stor/lång som den är i år. Och förra året försvann inte snön därifrån förän i slutet av sommaren. Så snön som är där nu kommer att ligga kvar till nästa sommar. Kul! Inte. Som tur är så slutar man ju i sommar så då slipper man se de =)

Solsken

Igår var det en dåååålig dag. Och denna har inte varit ett dugg bättre hittills. ÅH så irriterad och förbannad jag blir. Det värsta är att jag inte ens orkar göra något åt det. Man når den där gränsen till slut då när man inte ens orkar bry sig längre. Men sammtidigt känns det som om att jag har en tickande bomb inom mig..

Men denna dag kanske kan bli bättre! Jag och mamma ska till stan snart och kika lite. Ska kolla på lite nya underkläder. Vafan pattarna växer ju som ogräs! Haha, nä men nästan =)

Sen mot kvällskvisten kommer det lite folk hem hit, vi ska grilla korv och dricka öl =) Ska bli trevligt! Det vart ju ingen studentkryssing för mig, och ingen SM final för SAIK heller så detta får bli som plåster på såren.. Får se vart bena leder en sen när vi har grillat klart.

Nu ska jag dricka kaffe med mamma.
Tjing

Drar en djup suck

Är trött på det mesta just nu känns det som. Jag vill så gärna flytta hemifrån (och hellst härifrån!).. Det känns som om att jag aldrig får vara ifred, jag får inge utrymme liksom. Och det går mig på nerverna så in i norden!! Vilket gör att jag går och är små irriterad hela tiden och små saker blir stora.. Börjar tröttna ganska så rejält på det. Det tar så mycket krafter ifrån mig..

Och jag saknar mina vänner och den vänskap jag hade med vissa förr. Vissa glider man ifrån, andra blir det tjafs och liknande som ska komma ivägen. Jag hatar det, jag är inte alls den personen som vill ha nån osämja med någon. Förlorade en av dom bästa vännerna jag har haft på det viset. Fan!

Nu gräver jag ned mig i sängen och kollar på tv tills jag somnar.

Torsdag

Snart är denna skol vecka över också. SHIT va fort tiden går. Snart står man där på kullen, och tar studenten =) Känns bitterljuvt på nått sätt. Ska bli kul men ändå inte!

Hur som helst, börjar 12:30 idag. Skönt med sov morgon tänkte jag! Men icke. Vakna 06:30 som vanligt, måste fan ha en klocka i huvet på nå vis. Men låg kvar och drog mig till kl 8 och kollade lite på tv. Efter det så satt jag mig med en kopp kaffe och började kolla på klänningar till studenten. Hittade en som jag vart rätt sugen på. Men ska ta en tripp till valbo och kika med. För studiebidraget jag får nu i mars så ska jag köpa skor iaf.. Klänningen får vänta till studiebidraget i april. Det är inte billigt att ta studenten eller! Bara student mössan+glas&tuta gick på över 1000 kr. Sen ska man ha klänning och skor, blir kanske 1000 kr det med. Student plank ca 350 kr.. Sen ska det köpas tårta, skumpa och en massa annat. Räknar väl med att det kommer att gå åt runt 3-3500 kr.. Usch! Tur att mammsen och pappsen betalar det mesta =) Jag är den första kvinnliga äkta Lund'an som tar studeten, det ska firas såklart =D Dessutom är jag den första i familjen att ta studeten, eftersom att brosan aldrig gjorde de. Både mamma och pappa hoppa av skolan för att jobba istället, så dom tog aldrig heller studenten.

Nog om det. Har två lektioner idag, religion och svenska B. Tråkigt :P Men tiden brukar gå fort iaf.. Sen ska jag hem och byta om, sen vandra till björksätra för att hämta ut min skinnjacka som äntligen har kommit! Den kommer att användas flitligt i vår och sommar.

På lördag ser det fortfarande ut som om att det blir grillning och öl, sen är jag sugen på att ta nått glas vin på kvällen. Men vart och med vem vet jag inte =) Den som får tråkigt kan ju höra av sig!

Nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig klar.
Tjing!

Och så var de över

.. igen. Som alla redan vet förmodligen så vann ju Bollnäs igår, vilket gjorde att de gick vidare till SM final och SAIK säsong var över. Tråkigt! Så går det när dommaren dömmer sämre än Steve Wonder, Lusen inte kan hålla nerverna i styr och med en nedrans massa otur. Jag som hade sett fram emot en SM final på söndag, och kanske även att guldet skulle komma dit där det hör hemma. Runt halsen på allas våra SAIK spelare. Just nu orkar man inte ens se fram emot nästa säsong..

Som sagt tidigare så har vi fått en ny grävmaskin till skolan. Prov körde den lite igår, en sånn skillnad det var jämfört med den gammla. Härlig att köra =) Så nu får gärna tjälen försvinna så man får börja gräva.

Eftersom att det inte blev nån SM final så spara man ganska så mycket pengar. Tänkte först att jag skulle supa bort allt, som plåster på såren. Men sen ångra jag mig.. Såvida det inte händer nå kul i helgen då. Men det verkar inte som det. Men grillning och folk pilsner blir det nog på lördag iaf! Sparar förmodligen fyllan till nästa helg när Los Raggos har fest. Då jag ska släppa loss =) Ska bli kul. Synd att det skulle krocka med en massa annat kul..  Men det är ju som det är med de. Umgås ändå hellre med Los Raggos folket. Länge sen man träffade en del dom nu å, Black Knigts reunion sist..

Från och med nu (eller imån, har nyss köpt godis hihi) ska jag börja motionerna mer, styrke träna mer, tänka på vad jag stoppar i mig och börja käka nå sånna där konsta saker som hjälper en på vägen att bli av med kilorna. Siktar på att bli av med en del till studenten iaf. Har inte vågat ställt mig på en våg på länge nu, känner på mig att jag har gått upp en massa. Så nu ska det kämpas på som aldrig förr =) Vissa kanske inte tycker att det behövs för mig, men jag mår bra av det!

Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på en film. Börjar 12:30 imån, härligt med sov morgon =)
Tjing

Härliga vår

Och så var man tillbaka i vardagen igen då. Var lite små trött när jag klev upp i morse, men det gick fort över när jag såg att solen sken =) Så härligt att det är ljust på morgonen när man kliver upp nu för tiden.

I skolan vart de inte allt för mycket gjort (som vanligt) men nu har vi börjat med säkerhet på väg kursen iaf. Sen till lunch grillade vi korv, drack cola och åt kakor för att ta farväl av bästaste herr Åkerman H10 och välkommna den nya grävmaskinen till gården =) Dessvärre hann den aldrig komma innan vi sluta. Den skulle komma i 16 tiden idag. Så får köra den för första gången imån isället =) Vissa har det bättre än andra i skolan =D I love it.

Vi bokade även hotell rum till Skellefteå resan idag. Vi åker dit fredag den 23 april på morgonen, tävlingarna börjar på eftermiddan. Sen sover vi en natt på hotellet (så klart blir det nån öl då =) ) sen fortsätter tävlingarna dagen efter. Dessvärre missar jag ju Enhärjarna och TNE på rowdys då =/ Vi lämnar väl skellefteå på kvällen och kommer väl inte hem förän sena natten eller tidig morgon. Då är man förmodligen rätt nöjd med att gå och lägga sig. Men är man pigg så kanske man orkar dra sig till rowdy's om dom har öppet än =) Får se hur det blir. Ser sjukt mycket fram emot det iaf! Med min klass har man aldrig tråkigt, så detta blir ännu ett äventyr tillsammans med dom.

I helgen blir det lungt för min del tror ja. Går SAIK vidare till SM final så blir det tidig kväller på lördag iaf, så man orkar gå upp i tid på söndag. Men jag funderar starkt på att dra ihop några å grilla korv, dricka nån pills och hitta på nå kul =) Det skulle inte va helt fel va? På lördagen då alltså, om det är fint väder. Den som är sugen att haka på kan ju höra av sig =)

Min kära vän Sara fyller 19 år idag =) Stora tjejen!

Nu ska jag dricka upp kaffet och kolla på tv, sen blir det en promenix.
Tjing!

Keep on walking

Nu är det konstaterat att svenska folket (en del iaf) har nått fel i kolan. Salem Al Fakir med låten Keep on walking skulle ha vunnit melodifestivalen. Inte Anna!

Och vafan har det blivit för fel i min kola då när jag bryr mig om sånnt där skit? =P Haha. Men måste erkänna att Salem Al Fakir's låt är oneklingen as skön! Sitter å diggar till den nu =)

Annars ikväll har de inte hänt mycket. Skjutsade Louise och Emelie till stan bara. Och träffade Emma =) Kul!

Nu blir det god natt för mig.

Alla kvinnor suktar, men ingen får

Lördag idag ja.. Somnade tidigt igår, var helt slut. Och vaknade tidigt idag av att solen sken in =)

Hoppade in i duschen och gjorde mig klar, sen drog jag in till valbo själv för att kolla på skor. Och tammefan, jag hittade ett par! =) Vet inte hur länge jag har letat skor nu. Skönt att slippa alla utslitna skor nu =D

När jag kom hem så blev det en promenad i detta fina väder. Och nu väntar jag på att nån ska börja med maten.. Men det verkar inte vara nån som vill göra det, så antar att de blir jag som får fixa det. Som vanligt. Sen blire till å kolla på bandy =) Vinner SAIK nu så går dom vidare till final, och då ska jag boka biljetter åt mig, Fredrik och Louise på en gång! Vinner dom inte idag så måste dom göra de på tisdag =P

Nu ska jag koka kaffe sen börja med maten antar ja.
Tjing!

Lite dålig bild, men ni ser ju vad det är iaf ;)
13 veckor kvar!!

VÅÅÅÅÅR

Ni som känner mig vet att jag mer eller mindre hatar hiphop och dyligt. Jag står bara inte ut med det!

Men i onsdags när jag kom hem så fick jag höra en låt, Iyaz - Replay. Den påminner mig om hur roligt vi hade under resan. Och på en viss person. Vilka vår känslor jag får av den låten av nån anledning! =) Den finns på youtube och spotify för den som inte har hört den.

Just nu känner jag bara för att springa ut i solen =) Tänk så lycklig en låt kan göra en!

Fredag igen

Och vart fan tog denna vecka vägen då? Det känns som om att det är måndag idag tycker jag..

Har återhämtat mig efter Finlands resan nu iaf. Var lite små seg igår.. Men det var faktiskt rätt skönt att vara tillbaka i skolan igen efter 3½ vecka. Efter skolan så vart det hem och prova student mössan =) Slänger upp en bild på den senare ikväll eller imån. Skit snygg är den såklart ;) Efter att jag hade gjort de så vart det till å vila ett tag, sen ut på en lång promenix, och sen tv tills jag somna. Idag vakna jag upp och såg solen skina in. Så härligt det är!! Äntligen är det ljust på morgonen när man går upp igen. Jag älskar solen! Känner mig så pigg nu.

Just nu sitter jag och tar en kopp kaffe, ska strax klä på mig sen bege mig till skolan och ha två lektioner. Sen kommer mamma å hämtar mig sen ska jag vara hemma hos henne över helgen som vanligt. Vad jag ska hitta på i helgen har jag ingen aning om. Har inte hört att det händer nå.. Ikväll blir det förmodligen lugnt iaf, imorgon tänkte jag kanske åka till valbo och köpa nya skor (det behövs) sen blir det väl till å kolla på bandyn och hoppas på att SAIK vinner så dom går vidare till SM final!

Och när man ändå är inne på SM final, så upptäckte jag här om dagen att jag befinner mig i Skelleftå på SM för unga maskinförare när Enhärjarna och TNE spelar på Rowdy's :/ Tråkigt.. Men jag åker faktiskt hellre på SM då och hejjar fram dom som ska tävla i klassen. Det blir ett minne för livet =) Och med min klass kan man bara inte ha tråkigt, haha. Dom är sjuk. På måndag ska vi grilla korv och dricka saft för att fira att vi har fått en ny grävmaskin, haha. Min klass är bäst =)

För övrigt så önskar jag att man kunna styra över sina känslor. Känner saker som jag absolut inte vill känna. Vill liksom bara skaka av mig, men det går inte.. Suck. Kanske är det bara vårkänslor som spökar? Förhoppningsvis.

Nä, nu ska jag göra mig klar och bege mig till skolan!
Tjing

Studieresan till Finland

Tänkte skriva lite om vad som hände i Finland =) Vissa saker kan ju få stanna på båten, så de nämns inte här ;)

På måndag eftermiddag fick jag skjuts av mamma till skolan, vid 3 började vi rulla ned mot sthlm. Var en evig väntan innan vi fick komma på båten kändes det som.. Var så hungrig och öl sungen! Haha =P Buffén satt fint den! Sen vart det hytt fest hos grabbarna. Vissa blev ju fullare än andra den kvällen, haha. Men grymt kul hade vi! =)

Vart inte mycket sömn den kvällen. Det skaka så nå grönjävligt i båten, tack vare all is som den lära åka igenom. Ölen åkte upp och ned i magen, mådde inte direkt prima. Innan jag kröp till kojjs så låg jag i grabbarnas hytt och snacka skit med dom, tills dom tröttna på mig =)

Mådde inge vidare på tisdag morgon, kännde mig bakfull som bara den. Men efter lite frukost och en kopp kaffe känndes det bättre. Sen var det dags att kliva av i Åbo och åka vidare till Lännen fabriken. Vi körde fel ett antal gånger innan vi kom dit vi skulle, haha =P Men till slut hitta vi! Var en massa intressanta saker där, det var ett perfekt studiebesök för mig! =) Vart kvar där i ett par timmar, sen var det dags att dra sig till hamnen igen och vänta på båten. Vi kom dit typ kl 16, men isläppet var inte förän vid 19.. Så jag, Jessica, Kalle och ena läraren Per gick till ett gammalt fängelse, som var alla skurkas skräck förr i tiden. Riktigt häftigt var det där! Sen gick vi runt på hamnen och kolla på lite båtar.. Sen var det ett evigt väntande på att få komma på båten igen så man kunna äta buffé igen och börja dricka öl =P

Var ner till taxfreen och köpte nån öl och nån cider, och förståss godis =) Sen vart det hytt fest igen. Dock lugnare denna gång. Vi alla var så trött och slita sen kvällen innan.. Haha. Men var ned och tog en drink iaf, sen låg jag i grabbarnas hytt och snacka skit med dom ett tag. 3 av 4 började snarka ganska så fort. Bara jag och Niklas som var vakna, så vi låg och pratade i ett antal timmar om allt mellan himmel och jord. Skönt att få prata av sig lite =) Det gunga så nå enormt i båten då med, så vela inte gå därifrån förän det hade slutat, haha! En riktig mes är jag när de gäller att åka båt =) Så gick inte tillbaka till min och Jessicas hytt förän halv 4 på morgonen. En mysig pratstund blev det =) Det behövdes. Bara att känna närheten av en vän var något jag faktiskt verkligen behövde.. Tänk så lite närhet kan göra.

Somnade som en stock när jag kom till hytten. Orkade inte ens klä av mig. Och det värsta av allt, var att vi skulle upp halv 6. Då kom det en som jobba på båten och väckte oss, eftersom att avstigningen var halv 7. Så då var det bara att fixa till sig lite och sen packa ihop. När vi kom av båten var det stålande väder i sthlm. Livet känndes för några sekunder helt underbart. Resan hem gick fort, ca 1½ timme bara. Var hemma i Sandviken kl 9.

Fick endast sova runt 3 timmar på två dygn, så man är rätt sliten nu.

Skönt att komma få hem! Fast endå inte.. Har en förmåga att bli så deppig efter att jag har kommit hem ifrån nått man har sett fram emot så länge. Hade så kul tillsammans med klasskamraterna och lärarna! Det är den bästa klassen och lärarna man kan tänka sig. Så nu sitter jag här och känner mig ensam efter att ha fått varit tillsammans med dom mer eller mindre oavbrutet i 48 timmar, haha =) Vi har ju några resor kvar att se fram emot, Skellefteå, Kiruna och maskinexpo. Sen är det dags för studenten. Usch, vill inte! :( Student mössorna hade kommit idag också förresten..

Det var en helt fantastisk resa! Ser fram emot kommande resor.

Nä usch, ingen som har lite lyckopiller som man kan få? Haha. Hatar när det blir så här =P
Ska ta en kopp kaffe ute i solen nu, kanske blir lite gladare då haha.
Bilder från resan kommer upp på min bdb till helgen! Så håll utkik där om ni vill se dom. Webbwilder heter jag där.

Tjing!

Finland!

Yeah, sart bär det av! Eller snart och snart, om tio timmar går båten haha =)

Ska börja göra mig klar nu och få i mig lite mat, sen skjutsar mamma mig till pappa. Ska hämta lite grejer där, sen ska jag gå vidare till skolan. Sen bär det av mot Stockholm =) Kuuuul!!

Ett tips på en skit bra låt: Andersson & Gibson - Moolit Lake. Den finns på youtube och spotify =) Riktigt bra!

Nä, här har jag inte tid att sitta. Nu ska jag slänga på mig ett ansikte (sminka mig) och packa klart.

Adios alla här hemma! Är hemma på onsdag igen.

Skandal

SAIK förlora mot Bollnäs med 8-2 idag.. WTF!? Tror bestämt att SAIK inte har förlorat en match mot dom under hela serien.. Men nu när det är semifinal så ska dom göra det, såklart. Suck =P Menmen, nya tag på tisdag.

Dessvärre så befinner jag mig i Finland då, så kan inte se matchen.

Meeen så kul det ska bli att bege sig av till Finland då! Äntligen händer det nått skojj. Imorgon kl 15.00 rullar bilarna iväg från skolan, 20.10 åker färjan. Vi ska åka med Silja Line, men kommer inte ihåg vilken utav dom. Direkt när vi kommer på båten så ska vi äta buffé =) Göttans! Haha, nästan det jag ser mest fram emot. Sen blir det väl kanske nån öl efter det, men ska i säng tidigt eftersom att vi ska av båten typ runt 7 på morgonen och sen ska vi leta oss vidare till Lännen fabriken i Finland. GASH så jag ser fram emot det! Att få se stora brumbrum maskiner =) Det är livet för mig det. Haha =)

Sen går båten hem igen runt 21.00 på tisdag kväll om jag inte minns fel. Vad vi ska göra efter att vi har varit på Lännen fabriken tills båten går har jag ingen aning om. Haha, men det märks väl. Får väl yra runt i Finland bara =) Det blir buffé ingen när vi har klivit på, sen ska det drickas drinkar kan jag lova! Och öl förståss =) Det ska bli så kul!!

På onsdag vid lunch kommer vi hem igen. Då är man väl antagligen ganska så slut.. Men på torsdag är det dags för skola igen. Känns lite konstigt, med tanke på att jag har varit borta 3½ vecka från skolan. Så det känns lite drygt. Men kul att träffa alla igen.

Får se om jag hinner uppdatera nått imån innan jag drar. Men förmodligen inte..
Nu ska jag borsta gaddarna sen blir det film och söva!
Tjing

En lördag kväll

Satt nyss och kollade på en minnesfilm för en tjej som dog förra året, lika gammal som mig var hon. Ingen aning om vem hon var eller hur hon dig. Men helt plötsligt så slog det mig hur glad jag faktiskt är över att leva, och jag vill leva så lääänge jag bara kan. Hur många gånger har man inte tänkt att det skulle vara så mycket lättre om man inte fanns? Så ska jag aldrig mer tänka. Jag vill leva ett långt och friskt liv. Den där filmen fick verkligen mig att rysa, och jag fick en konstig känsla i kroppen.. Usch!

Jaa, sånnt roar jag mig med en lördag kväll nu för tiden :P Haha. Nää, hade absolut ingen lust att göra nått denna kväll (så som så många kvällar innan) så det fick bli tv. Var iväg och träffade Louise en sväng med och snacka skit =) Trevligttrevligt. Nu strax blir det sängen känner jag..

Har mycket att se fram emot ett tag nu iaf: Finland på måndag, SM final i bandy (SAIK borde ju gå vidare till den iaf) 27 mars är det fest med Los Raggos, Elima (förhoppningsvis har jag pengar till det), spelningen med Enhärjarna och TNE på Rowdy's, SM i Skellefteå med klassen och sist men inte minst, sista april och cruisingen i Avesta (förhoppningsvis får man plats i nån bil dit) Det är de som händer i mars och april för mig. Sen händer det massor i maj och resten av sommaren =) Så snart är lugnet över, och det ser jag fram emot!!

Nattinatt

Politik?

Jag kan helt ärligt säga att jag inte förstår mig på politik för fem öre, haha. Och jag kan inte påstå att jag bryr mig heller. I år är det ju val, men jag vette tusan va jag ska rösta på. Mamma och pappa vill att jag ska rösta på socialdemokraterna, eftersom att de ska göra det. Men jag vet inte.. Det enda jag vet egentligen är att jag inte ska rösta på moderaterna, folkpartiet och kristdemokraterna. Det står faktiskt mest mellan sverigedemokraterna och centern nu.. Det kommer väl att sluta med att jag kör en ''oledoledoff'' om vad jag ska rösta på =)

Idag har det varit KANON väder! Åh så underbart det har varit. Helt klar blå himmel och plus grader. Det fick bli en promenad imorse, sen höll jag på lite ute på gården. Sen kolla jag på bandy och nu sitter jag här och glor bara. En lördag kväll.. Inte likt mig =P Känner absolut inte för att dricka eller nått heller. Men sammtidigt vill jag inte sitta hemma ikväll heller. Vart bjuden på fest i jäderfors, tänkte åka dit och va nykter men sen kom jag på att det inte alls brukar vara nå kul. Bland det värsta jag vet är att vara nykter bland en massa fulla personer. Pengarna som jag har tänker jag spara till Finland resan så hade inte haft råd att dricka denna helg heller.

På måndag bär det av! Så jag längtar =) Dessvärre fastnade ju över 50 fartyg på östersjön här om dagen, så får hoppas på att vi klarar oss för de.

Nu ska jag gå och slänga på mig lite smink och bege mig till ica med lillebror. Sen träffa Louise tror ja =)
Tjing!

Vååår

Idag känns det nästan som om att våren är på väg. Och det är på tiden tycker jag!

Eftersom att det var så underbart väder imorse så vart det de vanliga, kaffe och en lång promenix. Sen när jag kom hem så stoppade jag i mig frukost sen var jag ut och skotta en massa snö på gården. Håller på å kastar över all snö på åkern, så vi slipper ha allt inne på gården. På det viset blir de vår snabbare för oss ;-) Haha. Ska snart ut och fortsätta med det så jag blir klar nångång.

Fick för ett tag sen ett sms om att min skinnjacka har kommit! :-) Ääääntligen. Ska åka och hämta den runt 18 tiden, mamma ska klippa mig och dona först. Har inte klippt mig sen september, topparna känns så torra nu så vill få bort ca 2-3 mm iaf. Typiskt denna årstid att håret blir torrt och trist. Men hade iaf tänkt att klippa mig en gång innan sommaren. Kanske blir en till klippning i april.. Brukar bara klippa mig 2-3 gånger om året, och endast 2-3 mm klipps av, haha. Jag vill ha mitt lååånga hår kvar ja! Äntligen har jag fått tillbaka det långa håret som jag en gång klöpp av mig av rent implus ryck. Trivdes inge bra alls i kort hår..

När jag är och hämtar jackan så ska jag passa på att köpa lite götta till ikväll också. Fick nämligen hem dokumentären om Eddie Meduza idag =) Så ska kolla på första delev av den, sen är det bandy. Edsbyn - Villa, avgörande om vilken som går vidare till semin. Så det blir nog en intressant match! Och dessutom är det Vampire diaries samtidtigt, så får väl blippa fram och tillbaka mellan dom. Haha, vilken nörd jag låter som.

Imorgon ska jag nog följa med bror och mamma till nått ställe, Emil skulle skotta av ett stall tak. Jag och mamma ska under tiden hälsa på mammas gamla häst's bror =) Mamma ser sjukt mycket fram emot det. Hästen hon hade förr var hennes allt, dessvärre lära hon göra sig av med den när Emil kom. Ungar, jobb, hus och häst gick inte ihop för henne. Och det förstår man ju. Så det ska bli kul att åka dit =)

Nä, här har man inte tid att sitta å slöa eller.
Tjing!

Jag tror på kärleken..

.. eller så inte, det känns hopplöst nu =P

Idag har det varit en ganska så härlig dag. Vaknade upp och såg att solen sken, så det fick bli en kopp kaffe sen var jag ut och gick en timme. Skönt, men synd att det skulle bålsa så nå grönjävligt. När jag kom hem så tvättade jag och dona lite, sen vart det fika. Fick fingrarna ur arselet och fyllde på med spolarvätska i bilen med =) Haha. Sen vart det en dusch och göra sig klar. Sen vart det bio, Småstadsliv 3 =) Så jäkla bra film! Så jag skrattade, haha.
Och just nu väntar jag på att jag ska bli trött, så jag kan få gå och lägga mig. Skulle hämta bror hemma hos Westblommarna innan också, latmasken orkar inte gå därifrån.. (det tar ca 15 min att gå annars)

I måndags vart jag mer eller mindre överlycklig när jag kolla hur mycket jag hade på kontot. Det visade sig att jag hade 800 kr mer än vad jag trodde =) Det visade sig att det var matersättningen från förra årets praktik. Grattis typ! Det tog bara ett helt jäkla år innan man fick det. Men bättre sent än aldrig =) Det allra första jag gjorde var att beställa skinnjackan jag vela ha! Så nu väntar jag otåligt på att få hem den.

Denna helg då, vad ska man hitta på? Jag och Jennie tänkte åka till hedemora och våldgästa några där, men de blev inge av med det. Har hört rycktas om att det blir fest i helgen, men vet inte rikigt än om jag orkar med det. Inte om jag har råd heller. Visseligen har jag 400 kvar, och så fick jag 200 för jobbet jag gjorde i måndags kväll. Men de tänkte jag tanka för.. Och så gick det lite pengar på bion idag. Blää, hatar det här! Vill ha en massa pengar. Men har sparat undan pengar tills jag åker till Finland på måndag iaf, då tammejävlar ska jag kosta på mig en drink haha! Har aldrig druckigt en riktig drink förr faktiskt. Ser sjukt mycket fram emot den resan!

Dessutom ser jag fram emot den 27 mars, då blir det galajj med Los Raggos =) Skojj!

Nä, nu ska jag kika på lite tv med mammsen.
Tjingeling

Hur länge ska jag vänta här på dig?

Vilken jäkla träningsvärk jag har idag! Helt sjukt. Jag och lillebror var ut och skotta vid sjukhuset och polishuset igår, tog 2 timmar.. Går fort när man är två iallafall. Men så jobbigt det är, haha :P Det är ju inte direkt lite som ska skottas.. Men får pengar för det iaf =)

Idag då, vad ska man hitta på? Jo, ska byta om snart och gå ut och skotta här hemma. Suck :P Är så less på allt skottande nu! Sen laga mat, sen ivänta kvällen. Matchen mellan Saik och Västerås sänds på SVT24, så ska kolla på den. Sen är det en massa annat kul på tv ikväll. Så det blir en mys kväll för mig själv, som vanligt :P Börjar bli tråkigt att vara ensam hela tiden.. Har ingen ''bästa'' vän längre, en sånn som man umgicks med mer eller mindre varje dag, delade allt med, någon man verkligen kunna lita på. Och inte fasen har jag nån karl heller. Men de kan jag klara mig utan :P Dessvärre känns de som om att jag inte har nån vidare kontakt med mina vänner längre. Det är tråkigt! Och den vännen som betydde så otroligt mycket för mig har jag inte ens kontakt med längre..

Men det orkar jag inte lägga ned energi på längre.. Jag kan lika gärna vara ensam då =) Jag har ju min terrorist till katt här hemma iaf, haha =)

Nä, detta har jag inte tid med! Dags att dra på sig kläder och ta sig an snön!

Måndag igen

Suck, hatar måndagar, att vara nyvaken och se att det snöar ute!! Och det är inte lite det snöar heller. Fy tusan!

Har inga planer direkt för denna dag.. Det bli väl en nedrans massa snö skottning iaf. Hade tänkt att träna lite också så fort jag har vaknat till liv. Så ska väl ta mig nån kopp kaffe nu och sen sätta igång med det.. Skulle ha velat varit ut och tagit en promenad också, men det är inte speciellt lockande när man ser vädret ute.

Annars så känner jag för att göra en massa nytta idag. Jag skulle vela kasta ut alla grejer ur garaget och försöka få nån ordning där inne. Men innen det är klart så lär väl jag ha fryst till is. Får ta det i vår istället. Om det bli nån vår vill säga =P Kanske ska ta och städa mitt rum istället? Det skulle behövas. Och gå igenom min gaderob igen och kolla om jag hittar på min försvunna tröjja. Köpte den i höstas, använde det två gånger, la den i tvätten hemma hos mamma sen var den helt och hållet borta. Det har varit borta i flera månader nu! Fattar inte vart den kan ha tagit vägen. Har tvättmaskinen kanske ätit upp den? Haha =P Har letat precis överallt utan nån lycka. Men ska kolla en gång till i gaderoben. Då kanske man får lite ordning där inne också.

Om en vecka bär det av till Finland, satan va fort tiden går!! =) Och så kul det ska bli! Ser fram emot det som bara den.

Satt och läste om den där späckhuggaren och döda sin skötare på Seaworld nyss.. Och helt ärligt så tycker jag att hon får skylla sig själv. Om man stänger in ett sånnt stort VILT djur i en sånn där lite bassäng så är det inte konstigt att man ledsanar. Som sagt är det ett vilt djur, man kan lite leka med dom hur man vill. Herregud, dom tror ju att djuren är nå sorts leksaker. Hoppas att späckhuggaren släpps fri!

Nu ska jag dra på lite kaffe och läsa tidningen.
Ha en bra måndag alla!