Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Sunshine

Vilket otroligt väder vi har haft dom senaste dagarna :) Det känns ju nästan som sommar ute. Iaf om man står i solen, den värmer otroligt mycket :)

Klev upp vid 10 idag, varför ska det va så svårt att dra sig upp tidigare? Vill inte sova så länge, men orkar helt enkelt inte gå upp tidigare. Hade jätte knepiga drömmar om Tina i natt. Drömde att vi var på Big Lake Run i Rättvik, vi söp, hade roligt och sen sov vi i min bil och träffade en massa konstigt folk. Jag saknar dig Tina!!! :( <3

Vid lunch så gick jag ut och klöpp ned alla växter och plocka undan lite på altan. Skulle ha klippa gräset men det rann av mig, orkar inte. Har ingen ork till nått känns de som :S Så jävla tråkigt..

Det vart in inge åshammar idag heller. Det får bli imorn! Ska bli skönt.
Linda J har fest imorn också, får se om man orkar gå dit när man har kommit hem från åshammar..

Annars idag så ska jag bara träffa Louise efter att hon har slutat skolan, sen vet jag inte.. Lär väl försöka få ork till att göra klart i trädgården. Skulle ha varit ut och gått också. Sen blire nog film ikväll. Trök liv!

Vill tillbaka till Norge!!

Onsdag kväll

Mina kära utslag har kommit tillbaka. Har fått de i ansiktet, halsen, bröstkorgen, händerna och låren. Kul! Inte ett nå. Så fort första kylan kommer så blir det så här. Inte finns de nått som hjälper mot de heller vad jag vet.. Det kliar så jag blir vansinnig!! Hoppas det går över snart.

Idag tog jag äntligen tag i städningen. Dammsög hela huset och bytte sängkläder i min säng, det var på tiden haha. Var iväg och lämnade min bil på lagning idag också, hoppas att det som ska fixas kan göras utan problem. Ska snart besikta skrothögen också, hoppas det går bra.

Det lät som om att det blir lilltjära på lördag.. Men vid närmare eftertanke så tror jag inte att jag har råd. Tråkigt :( Men får se hur det blir.. Annars blire nog bara å umgås med Sara och ta nån öl :)

Imorn lär jag försöka få nå gjort i trädgården. Får se om det blir åshammar efter det eller nått, hoppas de :)

Nej, nu blire tv sen sova.

Rasande

Läste nyss att OG (original gangsters) hänger ut SD anhängare på nätet och syftet är för att de ska hoppa av. Alltså blir SD anhängare hotade till att inte få ha en åsikt? Jag menar, OG är ju inga man vill komma i konflikt med.. Vilka jävla idioter och vilket jävla skit land Sverige är!!! Jag kommer aldrig mer säga att jag är stolt svensk, för det är jag då fan i mig inte. Jag SKÄMMS mer! Alltså, detta är ju sagolikt..

Dessutom läste jag att ''hästmannen'' blir av med sina kära hästar nu. Hästarna är ju det han lever för och lever på! Vart fan är världen på väg? Jag tror jag blir tokig.

Mormor

Igår skulle mormor har fyllt 84 år.. Så jag saknar henne :( <3

-

Igår vart det åshammar i några timmar. Jag skulle hjälpa brosan att rulla på stockar på ett band, sen klyver han de. Det roliga var att bandet gick sönder så jag fick stå och knuffa på dom där stockarna för kung och fosterland själv. Är helt slut i armarna idag! Haha. Men skönt att få göra av med lite energi iaf, och alltid lika skönt att få vara där och pyssla lite :D

Nu sitter jag och dricker kaffe, ska strax gå en morgon promenad i det fina vädret!
Sen ska jag hem och städa.

Tjing

Kaffe

Kaffe kaffe kaffe.. God morgon Sverige!
Ska strax klä på mig och ta en promenad. Nu får det vara slut på mina långa sovmornar, kl är halv 11 nu och jag vaknade nyss. Inte bra! Halva dagarna går ju bort.

-

Hjälpte brosan igår med att köra lite skit till återvinningen, fick 400 för de och en kebab tallrik ;) Satt fint i magen! Skönt med lite slantar i fattigtlapps kassan. Håller på å sparar ihop till en tatuering, hoppas jag får ihop tillräckligt till vintern :)

Idag ska jag med bror till åshammar och hjälpa han med veden, tydligen enklare om man är två. Har endå inge vettigare för mig så varför inte? Får väl en slant för de å..

I helgen vill jag va full! Nån som är på? :) Hör av er isf.

Idiot!

I vilken ålder tycker du att det är lagom att skaffa barn?

"30 + Tycker såkallade “unga mammor” gör ett jättedumt val som förstör inte bara sitt egna liv utan stackarns ungen också. Usch.. Själviska och korkade tjejer skaffar barn för tidigt, använd kondom!!"

Satt och läste Kissies blogg lite, vilken människa säger jag bara! Shit, att de fanns så korkade brudar visste jag inte :) Menmen, det finns idioter till allt!

-

Väntar på att bror ska komma nu, vi ska köra lite skit till återvinningen, får se vad som händer sen.

....

Har en riktig sakna-tina-dag idag! Åh min finaste lilla höna :( Det är som tomt utan dig!! Du är den bästa som finns.

-

Igår drog jag, Linda och bror till åshammar för att måla. Mådde inte ett dugg bra kan jag lova! Försökte att måla lite med de gick kanppt. Var på väg att spy hela tiden!! Usch en sån bakfylla. Tur som var så var Linda så förstående så hon skötte det mesta själv ^^ Vart inte så mycket måla eftersom att färgen tog slut.. Men efter det så skulle vi hålla på med ved, och så gick bakfyllan över tack och lov. När vi åkte därifrån mådde jag prima igen! Skönt.

Resten av dagen spenderasdes i sängen.

-

Nu har jag nyss kommit en efter en promenad. Ska ta och laga lite mat nu.. Får se vad som händer resten av dagen.. Blir nog inte så många knop gjorda iaf!

Dead

Bakfull var ju bara förnamnet....

Bakfylle ångest är det värsta jag vet!! Fan va jag ångrar att jag drack igår. Jag visste ju att jag skulle upp i tid idag och slita hela dagen. Men dum som man är så dricker jag iaf!

Jag var så rastlös och hade så tråkigt igår kväll. Sandra fråga om jag skulle med till Woodpeckers, och ja varför inte? Fast jag åkte dit med Lisa. Var inte så mycket folk där, men hade skit kul iaf :) Sen hände det väl en del saker som INTE skulle hända. Menmen..

Förtjärnar inte denna bakfylla. Jag drack inte så mycket, och jag var knappt full. Tröck i mig 6 öl, 3 cider (en 7.0 och två 4.5) Det är ju liksom ingenting jämfört med vad jag brukar hälla i mig.

Jag mår verkligen shit idag! Men det har jag int tid mä. Ska packa väskan full med vatten och ipren, chips och godis. Sen kommer bror och Linda och hämtar mig, sen drar vi till åshammar och donar.
Helst skulle jag vela ligga i sängen och dö lite idag, men får ta det när jag kommer hem.

Batte och Jimmy vela att jag skulle dricka med dom ikväll, men never! Eller ja får se sen hur man mår ^^

TJING!

Skit väder!

Jag och Linda sa igår att vi ska gå ut och gå våran lång promenad nu på morgonen, men när jag slog upp mina blå så hörde jag hur det smattrade på taket. Regnet slår som spön i backen förfan! Dessutom är det så mörkt ute. Man skulle kunna tro att klockan är runt 19 på ikvällen. Trökigt!

Så idag blir det nog inte många knop gjorda. Tänkte ta tag i mitt rum och stooooor städa det nu medans man ändå inte kan göra nått annat typ. Min bil ska lämnas in på lagning idag så kan inte åka iväg nånstans heller. Annars hade jag stoppat in Linda i bilen och dragit till köpis och owe jansson, det är ju perfekt när det är sånt här väder! Men det går ju ikke. Mamma är den vresaste kärringen i hela världen nu också, vägrar skjutsa mig nånstans.

Så jag får hålla mig inne hela dagen ser det ut som.

Har lust att hitta på nå kul ikväll, men verkar som vanligt inte hända nå =/

Ne, nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Midnight train

Sitter här mest förbannad, äcklad och ledsen.

Av nån underlig anledning så har alltid andra världs kriget, Adolf Hitler och förintelsen varit av stort intresse för mig. Inte för att jag tycker att de var bra på någe vis alls, men jag blir så häpnad av det. Jag menar, aldrig någonsin lär det kunna komma fram en sån ledare dom Hitler var. Det han åstadkom var det mest djävulska denna värld har fått uppleva, men att EN man kunna få en hel nation till att följa honom är ju nästan magiskt.

Har suttit i flera timmar och kollat på filmer från koncentrationslägrerna. Som jag sa, jag är förbannad, äcklad och faktiskt lite ledsen nu haha. Det var ett klipp ifrån när två överlevare träffade varandra för första gången sen de satt i lägrerna, där de höll ihop i vått och torrt. Då kom det nästan en lite tår! Det är ofattbart vad dessa människor har varit med om. Det finns ingen annan än de själva som kan tänka sig hur det har varit.

http://www.youtube.com/watch?v=19RT02PEkco
Inte någon kan kolla på denna utan att bli berörd.

Detta får mig också att vela stampa söder hela världen då så många kallar SDare för nazister. De vet tydligen inte vad de pratar om. Jag blir så förbannad så jag vill bara grina! Så som det låter så är jag nazist bara för att jag röstade på dem. Hur fan kan man kläcka ur sig nå sådant? Det äcklar mig.

-

Nu lär jag kolla på några avsnitt av småstadsliv känner jag, så jag blir på lite bättre humör. Kommer nog att ha svårt att somna nu när jag sett allt de där hemska.

Visst låter det som om att jag har en rolig fredag kväll? Fredagar är överskattade!

Minnes luckor

Här om natten så låg jag och tänkte på ccw och vintjärn. Jag har aldrig haft minnes luckor i hela mitt liv, spelar ingen roll hur mycket jag än druckigt så har jag kommit ihåg vad som har hänt. Men i sommras hände det! Midsommar rocken i vintjärn, vad kan man säga om den? Jag kom, jag drack, jag decka, vakna till liv i skogen, och sen vakna jag upp i en husvagn med 5 andra personer i. Och ccw, ska jag ens tala om det? Shit, jag får inte alls den veckan att gå ihop! Hela veckan är liksom i bilder, jag minns bild nr 1 & 3, men 2an är helt borta. Åh, det är så irriterande så det finns inte ord för det.

Men jag har en att skylla på. Någon som står mig väldigt varmt om hjärtat och som jag aldrig får nog av.....


Min kära vän Captain Morgan.
Aldrig någonsin i hela mitt liv har jag blivit så mogo i huvet av nån alkoholhaltig dryck.

Trötttrötttrött

Jag är nästan död känns det som..
Har haft en massa knepiga drömmar i natt och har inte sovit nå bra alls..

Men nu är jag vaken och på bena iaf. Ska strax koka kaffe sen göra mig klar, och efter det åka ned till stan och gå på möte på miroi. Trök! Men, måste ju.. Får iaf träffa Jessica :) Efter det vet jag inte vad jag ska göra.

Kaffe vare ja..

Pappsen <3

Gick som sagt tidigare hem till pappsen en sväng. Han hade i kommit hem än när jag kom dit, så började gå igenom brosans kläder och sortera det. Nu kanske han får tummen ur arselet och tar hem det till sig istället!

Satt och pratade lite skit med pappa, och kom på hur mycket jag saknar att vara där! Så har besämt mig för att börja sova där några nätter igen. Onsdag-fredag tänkte jag.. Har ingen parkeringsplats där hemma (skit HSB) så om jag ska ha bilen lär jag gå hem till mamma. Därför vill jag inte vara där så länge, annars hade jag lika gärna kunnat flytta dit. Tycker inte om att bo i lägenhet, men jag tycker om att bo med pappa. Saknar han så! <3

I morgon är det dags för möte på miroi igen. Shit vad veckorna bara rusar iväg!! Annars imorn så blir det bara lugnt ser det ut som. Har ingen större lust att göra nått heller så.. Mys kväll får det bli! Trökigt att mysa själv bara.

Moonlit Lake

http://www.youtube.com/watch?v=T5DT0vMmEb0
Mycket bra låt :)

Var hem till Linda tidigare idag och drack kaffe, och pratade om allt möjligt. Som vanligt så är det 100 personer som ska lägga sig i hennes och min brors förhållande, tröttnar ni aldrig? Idioter. Lämna dom i fred för tusan!

Efter att jag hade varit där hände det inte mycket, sitter här just nu bara och glor runt. Har kollat på platsbanken efter jobb, men nee. Inget! De jobberna som intresserar mig är så långt härifrån, nedåt i landet. Hade det varit uppåt så hade det inte gjort nått! VÄGRAR att flytta nedåt, usch och fy säger jag bara. Aldrig!

Annars idag har jag tryckt i mig en massa onyttigt så nu har jag bara lust att spyyyy!! Det är den där tråkiga veckan i månaden nu, jag kan inte hålla tassarna från choklad och annat gött då! Går bara inte.
Så jag tänkte att jag ska gå fram och tillbaka till pappa. Det gjorde jag flera gånger i veckan förr, när jag gick i skolan. Det är över en mil fram och tillbaka! Det var ingen match alls för mig förr. Får se hur slut man är när man kommer hem sen då senare ikväll.. Kommer förmoligen inte kunna röra mig :P

I helgen verkar det bli lungt. Fest på BRC imorn i kilafors, några från klubben ska dit. Men jag har varken pengar eller nå större lust till det. På lördag har jag inte hört att de händer nå kul.. Så verkar bli en nykter helg igen, det var ju trökigt :P Länge sen man var på en riktig rolig fest nu. Skulle ha velat varit iväg på en riktig bonde fest ja, så man får dricka lite av livets goda och välta kor. Haha.

Ne, nu ska jag försöka göra nått.

!!!!

Grabbarna som har snott en öl, dom blir värstingar
Bovarna i regeringen blir landshövdingar
Sveriges lag har ju varit sån ända sen den kom
Att den gäller för dig mig, men inte för dom
Jag ger fan i allt super som ett svin
I fyllans töcken kan en trasig värld bli ganska fin
Jag ger fan i allt men det är fel ändå
Att man ska tvingas supa för att himlen ska bli blå

Eddie Meduza - Jag ger fan i allt.
Finns det nån låt som passar bättre in i dessa tider? Nej!


Torsdag

Ännu en tråkig torsdag står på schemat..

Sitter här och försöker vakna till liv, ska stax ta en kopp kaffe sen göra mig klar och vänta på att Linda vaknar till liv, ska hem till henne och snacka lite skit.. Sen lär jag hem och städa upp katastrofen inne på mitt rum!

Och jag måste gå in på platsbanken och kolla om jag hittar nå passande jobb man kan söka. Men vafan, jag hittar ju aldrig nått! Fattar mig inte på den där skiten riktigt heller. ÅH, jag är så trött på allt som har med arbeslöshet att göra.

Ikväll ska jag åka hem till min kära pappa och fika lite, har inte träffat han på flera dagar..

Åshammar

Det vart åshammar några timmar idag, fortsatte att måla en lada eller vad det är för nått. Trodde att jag skulle slippa undan de och bara sitta och glo på korna i några timmar, men icke. Är helt slut i kroppen nu, hur fan kan man bli det av att måla!? Så snart blire sängen.

Jag tror att jag är synsk och det har jag trott länge, haha. Idag fick jag en konstig känsla i magen om att en viss sak skulle hända, och en halv timme senare hände det. Det är inte första gången nått sånt liknande har hänt! Nästan lite läskigt faktiskt..

En sak är klar iaf, jag tänker hålla mig så långt borta från kärlek det bara går så länge det bara går!! AMEN.
God natt gott folk!

Äntligen

Äntligen är det en kändis som säger nå vettigt!! Mycket bra skrivet.
http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=28711&beid=1465518

TÖNTIGT OCH OKUNNIGT

 

Ska man skratta eller gråta? Först kallar dom SDare för rastister, och nu - nazister! VAD I HELVETE, ÄR NI SEG I KOLAN ELLER VA FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ EEERRRR!?! Vet ni ens vad nazister står för? De vela UTROTA ett folkslag, judarna. De ansåg att folk med handikapp inte var människor, folk med psykiska besvär sköts. Är det de ni tycker att SD står för? Isf är det ni som ska SKÄMMAS. Det handlar om okunskap, prata inte om saker ni inte vet något om. Kolla upp vad nazister står för först! En stor grupp idioter är ni.

SD vart framröstade av svenska folket, lev med det istället! Och det kommer ni att få leva med dom närmsta 4 årena, och jag tror knappast att stödet för SD kommer att minska, det kommer bara att öka. Stöd för partier som är liknande SD får större och större stöd i hela Europa, äntligen vågar folk komma fram och visa vart de står :)

Underbara väder

Vakna upp för ett litet tag sen, kolla ut och såg vilket underbart väder det var!! Fick så mycket energi i kroppen direkt. Så nu sitter jag här med Nisse i knät, ska dricka upp kaffet sen gå ut och gå :) SKÖNT!

När jag kommer hem så ska jag duscha och göra mig klar, sen tänkte jag att Linda ska få bjuda på kaffe :) Får se vad det blir efter det. Hoppas på nån utomhusaktivitet om vädret håller i sig :) Annars så blire nog bara åka till pappsen och fika med honom. Skulle iofs varit iväg till valbo också.. Ja ja får se hur de blir :)

Ha en bra dag alla!

Lill skrutten

Hitta kort på min kära Nisse från när han var liten :) Snodde bilden från hon som vi fick honom av.

Min sötnos <3
Haha, dessvärre är han inte lika liten och söt längre!

Så sjukt less

Jag är så trött på nästan allt och alla nu. Jag vill flytta härifrån, träffa nytt folk, knyta nya kontakter.

Jag är så trött på folk som bara hör av sig när de duger för dom. När dom ska ha hjälp med nått, ha skjuts, låna bilen eller vad som helst! Vissa vill man ju bara stypa, haha..

Riktigt bad day idag.

Bad day

Igår hade jag en skit bra dag. Denna dag kommer endas att bli skit känns de som.

Kl 17 igår började vi rulla mot Ludvika, bror skulle hämta ny bil. Sagt och gjort! Kom hem vid 22 igen, helt slut. Men skönt att få komma iväg lite :)

Nu sitter jag här och kollar ut på det dåliga vädret. Det står väl inte på förän det börjar regna.. Trök! Jag som vill ut och gå och rensa tankarna. Har så fruktansvärt ont i huvudet och ansiktet (?) och är så irriterad.

Så idag kommer det nog inte bli mycket gjort.

Vaaaarmt

http://jhasselgren.blogg.se/2010/september/utkast-sept-20-2010.html#comment
Mycket bra skrivet måste jag säga :)

-

Har nyss klippt gräsmattan och monterat ned förtältet, äntligen. Lika bra att passa på nu när det är så underbart väder :) Det är 19.3 grader i skuggan nu! Helt underbart med värme. Jag saknar sommaren!!!

Ska väl fortsätta pyssla lite i trädgården nu, sen laga nå mat :)

Alla är vinnare

Går imot stömmen ja, alla säger att alla idag är förlorare, för att SD kom in i rikstaden. Men skit ner er, vi alla är vinnare! Snacka om att folk har dubbelmoral, först har man alla rätt att ha sin åsikt och dittan och dattan, sen får man skit för det? Då har man helt plötsligt inte rätt till att framföra sin åsikt.

Vissa säger "som om att SD inte käkar pizza då" MEN DET HAR VÄL FÖR FAN INTE MED PIZZA JÄVELN ATT GÖRA? Det handlar om INVANDRAR POLITIKEN!! Är vissa seg i skallen eller vafan är det frågan om? Dom som bakar pizza försörjer sin familj och sitter inte på arselet, får bidrag och kostar en massa pengar. Jag säger inte med det att det bara är invandrare som gör det, det finns så många svenskar som också gör det. Sitter på arselet och kostar pengar alltså. Men har vi inte nog problem med dom, varför dra på sig en hel hög till?

Och ännu en rolig sak, de som säger att de är så trött på invandrare, säger nu att det värsta som kan hända att SD kom in i rikstaden? De människorna säger det endast för att de låter bra. Jag slår vad om att de helst vill att abdulla grannen ska flytta därfirån, att lukten i trappuppgångarna är vidrig och det kan inte finnas en människa som har kollat på Efterlyst utan att regagera på hur många invandrare det är som är misstänka för brott och sedan tycka att det är skrämmande. Vågar ni inte stå för att ni vill att Sveriges invandrar politik ska ändras? Vill ni inte att Sverige ska ta in färre invandrare, och hjälpa de på plats istället? Veklingar är vad ni är. Ni som tar åt er kan ju ta er en funderare på eran dubbel moral ni har.

Och den där förbannade "blondin bella" skulle jag ju kunna stypa idag. Jag har beundrat henne för den hon är, tills igår. Hon nedvärderade alla som röstade rött så fruktansvärt mycket så jag vela bara spy på henne. Jag röstade inte rött, men mina föräldrar gjorde det och så många vänner & bekanta så jag reagerade hårt på det.

Är Sverige ett demokratiskt land när de i rikstaden värgar att åtminsående försöka samarbeta med de parti som svenska folket själva har röstat fram? 6 % av de som röstade röstade på SD, säger de inte dom något?

-

De var de de, haha. No more politik nu!

Jag och Linda började dagen med en LÅNG och härlig skogspromenad i morse :) Åh, det var så härligt. Den vägen ska jag absolut gå flera gånger. Kom hem runt halv 10, var helt slut. Käkade frukost och kollade på tv, kom knappt upp ur soffan sen haha. Men nu har jag tagit mig en dusch och ska dricka en kopp kaffe så man piggnar på sig lite och kanske! Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Var inställd på att vi skulle åka till åshammar och pyssla idag, men bror är jätte sjuk så det blir nog inge. Tråkigt! Så skönt att vara där ute, speciellt när det är så fint väder. Att sitta och kolla på korna i solnedgången är underbart :)

Nä, kaffe vare ja..

Politik och politik

KAN DE INTE BARA VARA ÖVER SNART!?!?

Jag kan helt ärligt säga att jag hoppas på att de rödgröna vinner. Varför? Jag har ingen bättre anledning än att 95% av de jag känner som inte röstade på SD, röstade rödgrönt så jag hoppas för deras skull. För mig själv spelar det inegn större roll om det blir alliansen. Men jag hoppas mest för mammas och pappas skull att det bli en rödgrön regering fyra år fram över.

Fan va politik kan få folk att bli osamms! Folk sjunker så lågt så det är fan inte sant.. So what, jag röstade på SD, jaaaaaaaaa..... Får ständigt frågan varför. DET SKA VÄL NI SKITA I!?!? För mig var de de enda som sa något vettigt. Eller iaf något som jag brydde mig de minsta i. Hade inte SD funnits så hade jag röstat blankt! Och bara för att man inte vill ha alliansen i regeringen så är man plötsligt en sosse? JAG ÄR INTE SOSSE! Jag tycker att ord står mot ord när det gäller alliansen och de rödgröna och skiter där med helt totalt i dom.

Så nu har jag fått de sagt =) God natt.

Härlig söndag

Var inte på så där överdrivet bra humör igår innan vi åkte till Drömfabriken. Men det ändrades fort när vi kom dit :) Jag var ju så klart yngst där, men det var kul att träffa alla tanter, haha. Nä då, alla var inte tanter. Men nästan ;) Satt mest och snacka skit, åt gott och hade allmänt trevligt!

När kalasandet var slut så åkte jag till storvik/granliden och hämta Louise och Sara :) Sen när jag kom hem så blev det bums i säng, så satans trött. Men kunna jag sova då? Nej. Var så uppe i varv.. Så det blev inte många timmars sömn i natt eller. Sånt som händer!

-

Har nyss kommit in efter en lång och härlig höst promenad :) Blir nog en till idag, det var så satans skönt att få röra på sig, nu när det är fint väder också. Så är det fint väder ikväll så tar jag en till promenad :)

Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag.. Pyssla lite ute i trädgården kanske? Ja varför inte!

Nu blire mat, hejsvejs.

Suck..

Snart dags att bege sig mot drömfabriken. Har ingen lust alls! Orkar inte träffa människor, kall prata och låtsas vara glad. Nä usch och fy, skulle hellre ligga i sängen och glo på film eller nått. Men förhoppningsvis så blir jag på bättre humör när jag kommer dit. Dessvärre ska Linda inte med så kommer att få gå runt där och se mupp ut själv nu. Hoppas timmarna går fort..

Forever fades away

Min nya favorit låt:
http://www.youtube.com/watch?v=BU-EVLryGxo&feature=related
Så satans bra! Speciellt texten. Har börjat lyssnat mer och mer på psychobilly, det är ju så bra :) Dock är inte den där låten riktig psycho.. Men nästan så :) Tiger Army, Horrorpops, Mad Sin och Demented Are Go spelas mycket här hemma nu! Myyyycket bra!!

TRÖTT

Nyss vaknat, sitter här med kaffe i handen och försöker få liv i mig själv. Mamma vela att jag skulle skura golven innan hon kommer hem, så lär väl göra det antar jag. Vart ingen städning av rummet igår heller, får se om jag hinner idag istället, men tror inte det.

Kl 17 ska jag till drömfabriken, min farbrors sambo fyller 60 och ska ha nån slags dansfest. Runt 40 st skulle komma, många av mina släktingar som jag inte har träffat på år och dar kommer dit, ska bli skit kul att träffa dom igen! Men lite nervöst av nån anledning, de flesta har inte träffat mig sen jag var liten skit :P

Blir kvar där till senare på kvällen, sen det blir väl bums i säng förstår jag väl efteråt.

Nu ska jag klä på mig och börja städa.

Betty Page, finns de nån snyggare än henne?

Rösta

GÅ OCH RÖSTA PÅ SÖNDAG, DEN 19e SEPTEMBER! Va inte en soffliggare. Vet du inte vad du ska rösta på? Så röst blankt, visa att du engagerar dig lite iaf. Själv har jag redan förtidsröstat =) Första gången jag fick rösta.. Fick beröm av tanterna som tog emot valsedlarna, tydligen så är det inte så många som får rösta för första gången som gör det. Tråkigt! Alla som får rösta borde göra det tycker jag.

Nu ska jag laga kyckling och chorizo (stavning?) gryta och ta en KALL ÖL till, ska bli gött!

Ha en härlig fredag kväll alla!

Fredag

God morgon världen.. Hoppas på en bra dag idag, eftersom att veckan mest bara har varit fylld med dåliga.
Dessvärre började den inge bra, mammas och mitt morgon bråk håller i sig än. Suck!

Jaja. Har nyss sugit i mig en kopp kaffe, ska strax slänga på mig lite spackel. Detta ska göras idag:
Möte på Miroi kl 13.00, förhoppningsvis går det fort.
Åka och handla kattmat och annat junks.
Skulle ha börjat röja upp ute i trädgården.
Lång promenad om vädret inte är allt för taskigt.

Rolig dag va? Trök! Känns som om att man inte gör nå annat än att släpa fötterna efter sig här hemma..

I trädgården ska alla blommor klippas ned, förtältet monteras ned, dynorna ska läggas in, mattorna ska bort och alla andra såna där sommar saker ska läggas in. Dags att göra höst där ute! Känns skit tråkigt med ändå skönt. Jag tycker det är mysigt med höst, och vinter om vi får en riktig vinter som förra året! Fast det beöhver ju inte bli riktigt lika mycket snö i år tack, det gick ju förfan knappt att ta sig fram haha. Men våren och sommaren står mig närmast hjärtat ändå, speciellt våren. Så glad som jag är då är jag nog aldrig under hela året..

Jag skulle ha behövt städa på mitt rum också. Men vem fan orkar göra det då? Men det börjar se ut som hej kom och hjälp mig så det är nog dags. Har inte städat där inne rejält sen innan jag drog till CCW ^^ ÅÅH vad jag saknar CCW btw.. Så bra som det var i år har det aldrig varit, hoppas nästa år blir ännu bättre :)

Nä, här blir de inga barn gjorda!

Just ja, kollade på Remember Me igår, bra film! Dock sorlig som tusan. Men rekomenderas :)

LATA JAAAG

Fan va jag blir trött på mig själv. Här sitter jag på mitt feta arsel och gnäller över att jag är tjock och otränad. Men vafan gör jag åt det då? INGET! Förr vart jag så irriterad på såna människor, och nu har jag blivit en sån själv.
Idag skulle jag gå ut och gå/springa. När jag tänkte göra det så sken solen, men sen när jag titta ut så regnade det. Så jag tänkte att jag skulle vänta ett tag tills de sluta, och de gjorde de efter ca 15 min. Men då tyckte jag att det var mörka moln runt om kring, så sket i att gå ut.

WTF!?!? Mörka moln hindrade mig aldrig förr. Inte en regn gjorde det! Jag var ute och gick MINST en timme om dagen, sprang också lite då och då. Dessutom tränade jag mage, rygg, ben, rumpa och armar varje morgon innan jag gick till skolan. Jag var i bra och hälsosam form då, vill ha det så igen. Jag mådde så bra av det!

Jag vet inte vad det är för fel, jag orkar liksom inte. Fysiskt orkar jag, men inte psykiskt. Jag orkar inte dra mig ut, jag orkar inte damma av hantlarna, jag orkar inte göra situps varje morgon..... JAG HATAR DET.
Jag kommer bara med ursäkter hela tiden för att slippa.. Snart rullar man väl fram.

Nått som jag har blivit bättre på är att sluta med allt götta. Visst trycker jag i mig skräp mat och godis, men inte alls lika mycket som förr. Det är väl bra iaf? Dessutom röker jag mycket mindre nu för tiden. Fest röker mest bara..
Det är väl bra det också? Ja, jag tror det.

Nu ska jag göra i ordning en stooor fruktbricka istället för godis, och kolla på film :)

.....

Har suttit och pysslat med bloggen nu ett tag, och tröttnade. Så nu får ni stå ut med att den ser ut så här i ca ett halv år innan jag finner ork till att göra om de ;)

För övrigt så har jag varit och röstat idag, duktig jag!

Torsdag

Igår vart det en jobbig dag då jag började tänka så mycket på morfar.. Började tänkta så mycket på tiden då när han låg på sjukhuset, det gör så ont fortfarande. Satt och lyssnade på låten där rosor aldrig dör som spelades på hans begravning, tårarna bara spruta ur mig! Hittade på några gamla brev från 1945 som mormor hade skrivit till honom, när han låg i flottan. ÅÅÅH va jag önskar att jag finner en sån äkta kärlek som dom hade. Kunna inte hålla tillbaka tårarna när jag läste de heller, men då var det mer glädje tårar av nå slag. Mormor skrev så fint till honom.. Så jag saknar dom båda två <3

Stort tack till Linda som sa uppmuntrande saker till mig igår när jag var så nere. Hon av nån vet vad jag och resten av familjen gick igenom då, eftersom att hon var med. Du är underbar min vän <3

-

Kollade på Eclipse igår kväll, bra film! Dessävrre så var det ingen svensk text, så fattade knappt vad som sa haha. Jag förstår engelska bra, men vissa ord kan man ju inte så då blir man bara förvirrad. Och ibalnd så mumlar dom bara tycker ja.. Men som sagt, bra film! Ikväll ska jag kolla på Remember Me, hoppas den är minst lika bra.

Idag skulle jag egentligen till Miroi och lyssna på nått om Sandvik, vad man ska tänka på om man ska dit på intervju. Skulle ju va bra att veta, utefall. Men det var val fritt att gå dit, och min farfar ringde här om dagen och sa att han skulle komma idag eftersom att han inte kom i söndags på min födelsedag för han var så förkyld. Har inte träffat han på två månader så väljer att spendera lite tid med honom istället. Han blir ju inte yngre med åren så vill försöka spendera så mycket tid som möjligt med han!

Annars idag så ska jag bara skriva om mitt CV, leta lite jobb och ta en promenad om värdet tillåter.

Vart akut sugen på att åka till Järvzoo! Flera år sen jag var dit nu. Skulle va kul att åka dit nån lördag när det är fint väder :) Den som kan tänka sig att haka på kan ju höra av sig!

Nä, nu ska jag laga mat. Lasagne får det bli :)

Vill ta studenten igen!!

Dödhjälp/morfar <3

Dödhjälp är ju nått som det pratas rätt mycket om i media. Hur fan i hela helvete man kan vara emot det kan jag inte alls förstå! Jag är så mycket för dödshjälp som det bara går, så länge en läkare intygar att det inte finns något som kan göra personen bättre och att alla anhöriga är med på det.

Min morfar åkte in på sjukhuset en måndag, på söndagen efter dog han. Redan när han kom in på måndagen var han så panikslagen av all smärta och bad redan då om att bara få sluta det. Han, läkarna och alla vi anhöriga visste redan att han inte kommer att ha många dagar kvar nu. Det kunna ta slut när som helst.

På tisdagen när jag var dit så låg han bara i sängen. Han hade fått så mycket morfin man kunna få, ändå så skrek han bara efter hjälp för att det gjorde så ont. Dom enda orden han fick fram var: hjälp, jag vill dö. Kan ni tänka er hur det kändes? En person som man älskar så mycket så man skulle kunna göra allt för den, håller en sten hårt i handen, tårarna rullar ned för kinden och skriker så där. Vill att man ska hjälpa dom att dö. Det gör lika ont varje gång jag tänker på det, det är de värsta jag har varit med om i hela mitt liv.

På onsdagen kom dom med beskedet att dom ska amputera bort benet på honom, på torsdagen. Jag var in och hälsa på han då med, samma visa som tisdagen var det då.

Ännu värre var det på torsdagen, när jag kom in i rummet och slogs av en stank. Där låg han, helt virrig av all medicin han hade fått, ett ben är borta, var och blod överallt. Jag kan fortfarande känna lukten av det. Lukten av det ruttna köttet, lukten av att min morfar ruttnade bort.

Fredagen var den samma som torsdagen.

På lördags kvällen ringde de och sa att han inte har många timmar kvar att leva. När vi kommer in ligger han bara där, ögonen slutna, helt borta, totalt medvetslös. När han andas så bara bubblar det, av allt vatten han hade i lugnorna efter allt dropp. Minuten innan han dog vakande han till liv och tog mammas och Kalles händer och försökte säga nått, men fick inte fram det. Han följde dom med ögonen, mamma sa att jag låg i rummet brevid. Jag hörde allting, jag vela så gärna gå in till dom och ta farväl av honom, men det gick inte. Jag låg där, precis som om att jag vore förlamad. Sekunden efter att mamma hade sagt att jag var i rummet brevid tog han sitt sista andetag.

Ni kan inte ens tänka er hur ont det gör när jag tänker på allt det här.

Jag önskar att dom hade kunnat ge morfar dödhjälp åtminstående på onsdagen, då hade han och vi anhöriga sluppit det allra jobbigaste. Varför, VARFÖR HAR INTE SVERIGE DÖDHJÄLP!?!?

Jag hoppas att det blir ändring på det i framtiden, för alls våran skull.

Jag älskar och saknar dig så fruktansvärt mycket morfar <3

My best friend

Har varit nere på stan med mamma några timmar.. Det var nån utförsäljning av kläder på gamla leklust. Hitta en halsduk, vantar, knästrumpor och en tjock tröja. Sen var vi in på lindex så jag fick handla upp mitt presnt kort, det fick bli underkläder och nagel lack där.

När jag kom hem så kollade jag i brevlådan, och där låg de! De som jag har väntat på i flera dagar nu. Brevet från Tina :) Åh, hon är så söt min vän. Jag och Louise satt här hemma för nån dag sen, ingen av oss hade cigg, tror ni inte att hon skickade två stycken med i brevet? Haha. Sen stod det så här:
''En vän.
Tiden gick - men inte du. Med ögon som förstod fanns du där, tills mina tårar tog slut, tills mina läppar inte hade mer onda känslor att få fram. Tiden har gått - men du var där hela tiden. Tack!''

''.. och självklart vet jag att du kommer att fortsätta med det. Du & jag frun. LOVE YOU!''

Tänk om alla kunna få ha en sån fin vän som jag har :)

Alltid du och jag frun.
ÄLSKAR DIG!

Blåbärsmuffins

Har nyss bakat blåbärsmuffins :) Dom vart väl så där, haha. Goda men fula!

Klev upp kl 10 idag med.. Och har inte gjort ett skit sen dess, förutom att baka då. Tänkte att jag skulle ut och gå/springa ett tag. Men nu blåser det halv storm och regnar ute, så har asolut ingen lust!
Hoppas att det går över till kvällen.

Dagen har varit riktig seeeg! Det är väl förmdoligen för att jag inte gör nått. Ååh, jag vill jobba!!!

Har inge mer intressant att säga idag.

Gammal och grå

Igår fyllde jag 19 år, fasen vad årena bara rinner iväg!

Lördagen vart trevlig. Vi var runt 15 st som satt hemma hos Linda och förfesta, dom enda jag kände där typ var Louise, Sara A och Lotta haha. Tack för att ni kom! Vi var vart kvar hos Linda till halv 12 ungefär, då drog vi ut på lobby. Det var väl rätt trevligt där, satt och snacka skit och shejka på asset lite. Men upptäckte ännu en gång att krogen inte är något för mig. Det räcker med att jag går ut på krogen 1-2 gånger om året, bara för att få dansa av sig lite och träffa folk. Det enda nöjet jag finner med krogen nu för tiden är just det att man träffar folk som man inte har träffat på flera år. I lördags träffade jag en barndoms kompis till brosan som jag också umgicks med mycket förr, det var säkert 8-10 år sen jag träffade honom sist.

Vakande upp på söndagen och mådde inge vidare. Som vanligt så stod det blommor och presenter på bordet, lika varje år när jag fyller :) Tycker det är mysigt. Släkten kom och fikade lite och så, en lugn födelsedag blev det.
Detta fick jag:
1500 kr
En ljusstake eller vad man ska kalla det med Marilyn Monroe på av Linda
En kaffe kopp som det står Anna på av mamma
En kökskniv av lite finare märke från pappsen
Blommor och trisslotter av bror & Linda
Tidnigen Power med repotage från power meet av lillebror
Presentkort på lindex och blommor av mamma
Och sist men absolut inte minst, en kebab tallrik av lillebror :D haha.

-

Klev upp kl 10 idag, trött som sören. Detta ska jag göra underdagen (minneslista åt mig själv)
Tvätta en maskin
Skriva klart CV och skriva ut det
Fylla i ''vägledaren'' som ska med till Miroi på fredag
Gå igenom alla mina förbannade papper och kolla vad som ska va kvar och inte
Kolla på platsbaken om de finns nå lämpligt jobb man kan söka
Skriva till en i Elgå och fråga om jobb där.

Har redan varit till Linda idag ocg fikat och grattat henne, så det kan stykas :)
Stort grattis till henne som fyller 21 idag :) <3

Nä, dags att sätta igång. Börjar med att starta tvättmaskinen och skriva klart CV'et.

Längtar tillbaka

http://www.youtube.com/watch?v=skc94F0gA_M&feature=related
Ååååh va jag längtar tillbaka!! Kan knappt bärga mig till nästa sommar.

Just nu står en blåbärspaj i ungen och håller på att bli. Äppelpajen vart nyss klar :) Får se imorn hur dom smakar haha. Men dom luktar satans gott iaf :)

Efter att pajen är klar så ska jag hoppa in i duchen och slänga på mig lite kläder, sen bege mig till Linda :) Vi ska mumsa tacos och så innan vi gör oss klara. Sen är de bara att vänta på folket och börja hinka :) Hoppas på en trevlig kväll! Får se om de blir nån utgång eller nått, men har ingen större lust med de nu iaf. Fyller ju år imorn så släkten och så kommer, så vill vara rätt pigg. Och så har jag så dåligt med pengar.. Aja, får se hur det blir!

Min kära Tina ringde igår innan jag somna :) Alltid lika kul! Hittills har vi hållt kontakten bra, hoppas det förblir så, vill tammefasen inte tappa kontakten med henne igen. Då vet jag inte vad jag gör, haha.
Väntar på att mitt brev från henne ska komma också ;) Haha. Är så nyfiken!

Hoppas alla får en trevlig lördag :)

Tröttis

Gäsp! Jag vill sova.

Har nyss ätit frukost så snart är det dags att göra sig klar och bege sig till stan. Ska till Miroi och träffa min coach, Robert. Känns bra! Sist jag var där så känndes allt lite ljusare efteråt. Idag ska vi bara lägga upp hur det kommer att se ut under tiden jag går där, så det tar väl inte så lång tid antar ja..

Efter att jag har varit där så ska jag göra ett tappert försök på att hitta en present till Linda. Och sen ska jag bege mig hem till min kära far för att äta lite och prata strunt :) Sen blir det lugnt resten av dagen/kvällen. Ska baka paj som jag ska ha när jag fyller år, hinner inte imorn och på söndag så det lär göras ikväll.

Tycker att jag har blivit lite duktigare på att uppdatera här nu ;) Gör det mest för Tinas skull, så hon får veta vad som händer här! Haha. Det kostar ju en förmögenhet för oss att ringa till varann.. Jag väntar på att du ska börja blogga också, Tina ;)

Nej, nu ska jag göra mig klar!

Men vafan

VAD HAR FOLK FÖR PROBLEM EGENTLIGEN??????? Shit alltså, jag blir så förbannad så jag går i taket snart.
''vill inte förstöra nått, men...'' Men kyss mig i arselet!

Living dead girl

Igår blev det en sväng till åshammar med brosan och Linda, vi målade lite. Som jag har sagt tidigare, det är så skönt att vara där ute. Kalla mig dum i huvet, men det ger mig energi och får mig att se ljusare på saker och ting. Varför kan man ju undra, men så är de :P

Louise kom till mig senare på kvällen och pratade lite. Uppskattades! Skönt att veta att nån bryr sig och lägger märke till saker och ting. Vissa dagar är jag så depprimerad över min livssituation så jag har bara lust att gå och säga upp mig här i livet. Men med vänner som henne så blir allt lite lättare :) Tina ringde även när hon var här, så då hann dom att pratas vid ett tag också :)

-

I morse klev jag upp runt 9, kaffe och promenad fick det bli då. Sen vela mamma att jag skulle dammsuga, så har nyss gjort det. Pappa kom förbi en sväng och hälsa på med, ska nog åka till han en sväng senare. Är så orolig för han nu.. Han mår inge bra alls. Världens bästa pappa <3

Annars idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Mamma skulle hålla på i trädgården så kanske hjälper henne lite. Ska väl ta och laga lite mat också! Vet inte om det blir nå åshammar idag, får se vad bror säger sen. Annars blir det bara film och lugnt ikväll :)

I morgon ska jag till Miroi kl 11, sen ska jag ner till stan och leta på en present til Linda. Efter det lät de som om att pappsen skulle bjuda på mat. Och sen ska jag hem till Linda mot kvällen och lämna lite saker till lördagen. På kvällen får det bli lungt! Så man orkar med lördagen.

Det blir tacos med Linda innan det är dags att börja häva alkohol på lördag :) Ska bli gött!

-

Ett väldans tjat om bröst operationer hit, och fettsugning dit.. Det har blivit krig bland bloggarna om det! Då kan ju jag framföra min åsikt också. Jag bryr mig inte ett skit i hur folk gör med sina bröst, läppar och allt annat som det går att spruta in en massa skit i! Det är deras sak. Men en sak kan jag ju säga - DET SER UT SOM SKIT! Iaf i 80 % av fallen. Jag förstår helt ärligt mig inte alls på det där med att spruta in nå skit i läpparna, vafan, man ser ju ut som en fisk jävel för fan! Inte ett dugg snyggt.

Vissas bröst ser faktiskt fina ut när dom har opererats. Vissa ser mer eller mindre helt naturilga ut! Men sen finns de ju dom som har bröst så dom är upp till hakan, it looks like shit girl!

Tycker att det finns tre grupper av de som skönhets opererar sig. De som för det bara för att de har råd och vill ha en massa uppmärksamhet, de som säger att de ''mår sååå dåligt'' över sina små bröst eller feta lår men säger det bara för att ha de som en ursäkt och för att de låter bra. Men sen så finns det ju faktiskt dom som mår riktigt psykiskt dåligt över hur de ser ut..

Jag själv skulle då aldrig utsätta mig för nå dyligt.
Skönhet kommer inte genom en operation, DET SITTER I SKALLEN!!!

Slut predikat för min del om den saken! Nu ska jag laga mat.


Onsdag

Fan va dagarna bara rinner iväg.. Kan inte tiden bara stanna till ett tag?

Igår följde jag med mamma och bror till gävle och valbo, skulle kolla på present till Linda. Men hitta man nån då? Nej. Jag är sämst på det där!! Men ska väl försöka dra mig till stan imorn eller på fredag och fixa nått.
Resten av kvällen blev det lugnt, kolla på film tills jag somna.

Idag gick jag upp i tid och tänkte gå ut och gå. Men dimman låg tjock och det var så kallt ute, så hade ingen lust alls at bege mig ut då. Nu är det strålande sol och 15 grader varmt, men ska snart åka iväg så hinner inte gå nå nu.

Ska åka och hämta Linda när hon är klar, vi ska åka och handla till lördagen. Ska träffa Louise senare också, vet inte vilken tid ännu. Det är bandy kl 19 också, kostar bara 50 kr idag eftersom att det är en träningsmatch. Är jätte sugen på att gå! Men är så jävla fattig så har nog inte ens råd med det. Igår innan vi skulle åka till gävle så skulle jag hämta pengar i min pengargömma, och upptäcker att 500 kr är borta. KUL! Jag vet att jag inte har gjort av med den, JAG VET DET. Och jag kan inte ha lagt den nån annan stans. Och inte lär det vara nån som erkänner att dom har tagit de heller.. Syftar på mina bröder då alltså. Så får väl bara bita i det sura äpplet!

Förhoppningsvis så får man en slant i kassan när man fyller år på söndag så jag kan köpa nya skor till vintern och annat som jag lär ha.

Nu ska jag göra mig klar, sen är det väl dags att bege sig mot Linda.

Tjockis

Vaknade i morse av att mamma ringde och sa att jag lär ut och gå nu när det är så fint väder. Jaja tyckte jag.. Hon tjata på om hur viktigt det var att jag kom i form igen som jag var förra året, haha. Tjockis som man är :)

Så nu sitter jag här och dricker kaffe, ska snart bege mig ut.

Igår åkte jag, brosan och Linda till åshammar och dona lite hos Micke. Jag och Linda började med att flytta på lite stockar, sen stod vi och kollade på kossorna i solnedgången :) Var helt underbart! Sen plockade vi reda på lite ris och flyttade lite saker, och började måla lite. Efter det vart det lite fika innan vi åkte hemåt.

Tycker det är så mysigt att vara där i åshammar och pyssla med nått :) Skönt att göra nått så man inte sitter på arselet här hemma hel dagarna.

Efter brosan har slutat så ska vi åka till gävle, ska kolla om jag hittar nån present till Linda. Kommer väl förmodligen hem tomhänt, som vanligt :) Är sämst på det där med presenter!

The Polecats - Make a circuit with me, mycket bra låt! Fick man höra live i lördags å :)

På söndag fyller jag 19, vart fan tar tiden vägen?
Jag vill vara 4 igen.

September rocken

I lördags var det dags för Los Raggos september rock. Jimmy och Sandra kom och hämtade upp mig, och vi åkte till hotellet för att hämta ena bandet, Polecats. Vi fick trängas i bilen på vägen till järbo, jag fick sitta i bak mellan basisten och sångaren och trängas haha. Som tur var så pratade dom inte så mycket med mig, jag suger på egelska! Men försökte komma med något ord iaf haha.
Väl framme i järbo så var det bara att börja med lite av förberedelserna =) Resten av kvällen flöt på bar tycker jag, det var så många som ställde upp och jobba, så man hann ta sig en rast då och då! Hoppas lika många ställer upp nästa gång!

Hann att ta en sväng om till Polecats också =) Det var kul. En rolig kväll helt enkelt! Synd att det var så dåligt med folk bara, nästa gång sviker ni oss fan inte på det där viset! Haha. Nästa rock blir i februari, då kommer bland annat Black Raven! Missa det inte =)

-

Igår så var vi till järbo för att städa. Kom dit kl 10 jag och Fredrik, var inte en käft där. Dom sa att vi skulle vara där till 10, men de flesta kom vid 12 snåret.. Jag och Fredrik började iaf att plocka alla brukar utomhus, så allt folk slapp se det. Sen hjälpte jag till inne med en massa. Kom hem runt 15-16 igen, trött som sören.
Det vart lugnt resten av dagen.

-

Vaknade kl 10 idag, tog en dusch och en kopp kaffe så man vaknade till liv. Har tagit reda på disken och tvättat, dessutom lagat mat. Skulle ha varit iväg och handlat också, men får se om jag orkar :P
Kl 16 kommer bror och Linda och hämtar upp mig, vi ska till Micke i åshammar och hjälpa han lite där. Skönt att ha nått att göra! Blir väl kvar där tills kvällen antar jag, så efter det blir det bara lugnt.

På lördag har jag och Linda 21&19 års kalas =) Eller fest kanske man ska säga =D Ska faktiskt bli kul att festa uatn att dra iväg på cruising, rock eller liknande. Det gör man ju så ofta så =) Hoppas på en lyckad kväll!
Har fortfarande inte köpt nån present till Linda, kommer väl stå där på lördag förmiddag och ha panik haha!

Nej, nu ska jag slänga på lite spackel i ansiktet igen så man ser ut som folk.

Saknar min finfina Tina <3

 

?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7718608.ab?ref=nf
Ska man skratta eller gråta? Själv tycker jag att de är så sjukt så jag kan inte låta bli att skratta :P

Att det ska vara så svårt

Efter ca två månader av arbetslöshet så har jag äntligen satt igång med det där förbannade cv't och personliga brevet. Jag tycker att det är svårt att göra de så har bara skjutit upp det hela tiden, jag vet liksom inte vad jag ska skriva eller hur jag ska uttrycka mig på rätt sätt. Men har hittat en jätte bra sida nu så får lite hjälp av den iaf.. Dessutom ska jag träffa jobbcoachen imorn så ska be om tips då med. Mamma ringde igår och sa att jag måste skriva klart det här nu, för hon vela att jag skulle lämna in de till hennes chef så fort som möjligt för att dom börjar snart att söka folk som kan jobba. Så lär väl då!

Så fort jag hör ordet jobb så vill jag mest bara gå under jorden, det känns så jobbigt allt. Jag VILL jobba, men de är just de att komma sig för att söka som är så jävla svårt för mig av nån anledning.

-

Just nu är jag så less på folk så det finns inte ord. Dena ena snackar mer bullshit än den andra, inte om mig, men om så många andra. Av nån anledning så har jag klarat mig bra ifrån skitsnack, det var väl ett tag där som jag kallades för slyna bara för att jag träffade en kille som en annan tjej var kär i. Så typiskt tjejer att börja säga sånt då. Undar ja när fruntimmer ska växa upp? Tydligen aldrig. Jag önskar att jag vore karl!

Ibland känns det som om att jag bara ska säga upp kontakten med alla och vara helt för mig själv, så enkelt allt skulle va. Men samtigt så ensamt :P
Ett liv utan vänner, eller såkallade vänner, är inget liv alls.
Ändå ska alla smutskasta alla, hela tiden, dygnen runt, livet ut.

Jag är nog en utav de få fruntimmerna här i världen som inte snackar skit om andra, sprider rykten eller andra saker som är så typiskt tjejer. Visst kan jag säga att nån är ful eller liknande, men då menar jag att hon/han är ful också. Jag anser att med skitsnack så kommer man ingenstans och JAG tjärnar inte ett nå på att gå och prata illa om andra. Jag skiter i vilket i stället, folk får väl va hur fan dom vill. De är deras liv och deras problem, inte mitt. Jag har mitt egna liv och mina egna problem, jag lägger ned min energi på det istället.

Nu är predikandet slut för idag!
Ska fortsätta med cv't nu.

Sega dagar

Händer ingenting om dagarna känns de som.. Igår var jag iväg och träffade Kia, Kalle och Joel en sväng bara, och sen till biltema med bror. Alla man känner antingen jobbar eller går i skolan, så det finns ingen man kan umgås med under dagarna.. Det är så tråkigt!! Åh, ge mig ett jobb.

Har börjat fundera på en sak, varför många byter ut namn till bokstäver i bloggarna? Typ som Anna blir bara A. Själv tycker jag att det bara är irriterande för man förstår inte vem dom skriver om. Läser inte ens bloggarna som gör så nå längre, just bara för att jag bara retar upp mig på att inte förstå vem dom pratar om :P

Idag då? Har ingen aning om vad jag ska göra. Tänkt väl ta mig en promenad snart och drömma mig bort lite, sen lär jag väl ta och städa rummet antar ja. Och laga mat.

På fredag har jag iaf mitt första möte med jobbcoachen, kl 11. Får se hur det går då och om det ger nånting. Förmdoligen så går jag därifrån lika förvirrad som jag är nu, om inte mer..

Nej dags att hitta på nått.
Tjing

Joel :)