Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Fredag

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem nu så vi kan åka och handla nångång. Sen ska jag hem och kolla på de engelska kungliga bröllopet :D Haha, tönt som man är. Men tycker de är lite kul, att titta på alla som har campat utanför kyrkan och så. Vilket folk de finns!
Ikväll ska jag bara mysa för mig själv. Har laddat hem en massa bra filmer som jag ska glo på! Blir ensam hemma ikväll, skönt! Ska ladda tills imorn ;)

I morgon lär jag göra mig klar i tid, ska hämta Linda kl 14 på hennes jobb, hem till henne och hämta lite saker, sen hem till mig, tända grillen, börja med sallad och potatisgratäng, äta sen och är de bara å supa. Runt 18-19 ska vi börja rulla mot Sala =) De blir jag, Louise som kör, Sara och Andy som åker bara. Men de blir nog kul =) Hoppas man får träffa roligt folk där!

Nu kom äntligen mamma hem, så nu blire handling!

Torsdag

I söndags blev det en sväng till Enviken på påsk rocken. Jag, Louise och Sara satt här hemma ute på altanen först och fula oss, mys vare. Sen kom Andy och Gurra och hämtade oss. Dock sög de getdase på rocken.. Så vi var inte där länge. Men kul att träffa några från klubben iaf! På vägen hem var stämingen lite bättre, de roligaste på hela kvällen var när vi stanna i Falun och åt mosbricka haha.

Annars de senaste dagarna har de inte hänt mycket. Igår färgade jag håret, tävtta och städa bilen bara. Och så åkte jag ut en sväng med den, var över en månad sist den fick röra på sig nu :P Den har inte riktigt funkat som den ska och de gör den fortfarande inte så..

På lördag är det sista april, vilket innebär Sala cruising. Jag och Louise ska åka dit med Andy, i hans buick. Dessvärre så har inte vi hittat nån chaufför så de ser inte ljust ut :( Men Louise skrev igår att hon kunna köra.. Men vafan, vill ju att kompanjonen ska va fuller med mig juu!! Jaja, får se hur de löser sig. Hur som helst så ska vi iaf sitta här hemma och grilla först, Linda skulle komma hit hon å :) Kul. Och nästa lördag är det Gävle cruising igen, hääärligt!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska iaf färga den blonda slingan jag har, sen blir de väl en promenad eftersom de är så fint väder :) Gaaah, jag hatar att vara arbetslös och värdelös. Har man inge jobb duger man inget till tydligen!! Jag hatar det. Jag hatar mig själv för att jag har satt mig i den här skiten och nu vet jag inte hur jag ska ta mig ur det. Jag hatar allt.




Påsk

Satt har och skulle göra en sån där ''5 saker ni inte visste om mig'' lista, men kom fram till att jag har fan inge intressant att skriva haha. Det finns fan inge speciellt så om mig som jag kan skriva som mer än hälften av mina läsare redan vet. Vilken tråkig människa jag är!

I torsdags var jag, Louise, Gurra, Andy, Björn, Jarmo och chaufförn till hillbillys, Johnny and the roccos spela.. Men de sög rent ut sagt. Skit dåligt med folk! Gurra somna före 00.00 och Louise strax där efter haha. Jag slutade dricka vid 23 tiden, drack bara 5 öl typ. Kom äntligen hem vid 4 på morgonen. 

Igår var jag och mamma och stor handla, hatar sånt. Men hade lovar att jag skulle följa med så.. Och sen var vi iväg och köpte ett stort parasoll som vi ska ha på altan.
På kvällen grillade vi och tog en öl, sen glodde jag lite på tv och somnade tidigt.

På förmiddagen idag så montera jag ihop de där förbannade parasollet, svårare än vad jag trodde haha. Och nu har jag städat och grejat lite, ska strax hoppa in i duschen sen börja med påsk maten. Blir att trycka i sig en massa sånt, sen följa med Louise till gävle och hämta hennes jacka. Skulle sitta fint med nån öl ikväll, men får se hur de blir med den saken =)

Glad påsk på er alla!!


Fick påskägg av Louise i torsdags också, hon är så söt så haha =D

Snark

Sitter här och håller på att somna.. Väntar på att Andy ska hämta upp mig och bästa Lojsan, sen drar vi till gävle som vanligt. Frågan är varför vi bor i sandviken? Tycker vi är i gävle jämt =)

Det blir buick, öl och rock 'n roll ikväll! Finte.

I morgon ska jag grilla har jag besämt! Om jag så ska grilla själv. Sen lät de som om att de blir buick, öl och rock 'n roll på kvällen igen =) Fullt ös pattlös. Kanske även blir så på lördag! Och på lördag blire påskbord också, muuuums! Verkar dessvärre bara va jag och mamma som ska äta haha. Men de gör inge!

SKÅL OCH HEJ DÅ.

idiut jävel

De värsta jag vet är folk med en sån dubbel moral. Whats up med det egentligen!? Ena dagen, med den ena personen låter de på ett vis, och den andra dagen, med den andra personen låter det helt annat. Hur kan man va så desperat på att passa in och bli älskad? Gaaah, stå för den du är och för vad du tycker istället!

Jag är så trött på alla falska idiut jävlar, kan ni inte bara dra åt helvete så jag slipper se er!?

Det var allt för idag, nu ska jag kolla på sons of anarchy.
I morgon ska dagen spenderas hemma hos mamma ute i trädgården.

Helgen

Hade jätte trevligt i lördags när vi var ut och åt på Oden Grillen. Efter det var vi hem till farfar och åt tårta, men jag gick därifrån rätt tidigt för jag skulle träffa Louise och vi skulle gå till norrsätra där några los raggos medlemmar grillade, och några andra. Det var så fint väder så jag kunna inte låta bli att ta en öl! Och lite koskenkorva. Och sen hamnade jag, Louise och Sandra i baksätet på Andys buick, och där vart de fler öl. Jag som skulle va nykter i helgen! Dumma jag.. Hade en skit trevlig kväll iaf =) Jag och Louise invigde våra inte-komma-hem-förän-solen-går-upp fester också. Nu fortsätter vi så till hösten! =)

Igår låg jag i sängen mest hela dagen. Pappa och jag gick inte riktigt ihop igår, vi små bråka lite med de löste sog senare mot kvällen. Han är jätte förkyld också, och tror han har smittat mig =( Hade feber och ont i halsen igår kväll.. Och nu känner jag mig jätte häning. Segt!

Ska göra mig klar och sen gå till af för att lämna ett papper. Senare ska jag hem till mami, Joel ska komma dit =) Sååå jag har saknar honom!! Gobiten då.

Ska vara hemma hos mamma över påsk fram till sista april, skönt! Åker nog dit på fredag.

Nu ska jag äta lite frukost =)

Valbo

Har nyss kommit hem från valbo, var dit med lojsan =) Hittade ett par skit snygga jeans leggins som jag egentligen inte hade råd med, och igår köpte jag en tröja och ett linne. Får leva fattigt resten av månaden =) Ska endå vara nykter fram till sista april har jag destämt mig för, så de kommer nog ändå inet gå så mycket pengar nu ett tag framöver..

I natt gick de där satans larmet som tjuter genom hela sandviken. Självklart vakna jag av de.. De var en kembrand på Sandvik, som de vart giftig rök av. Så alla i och runt om centrum skulle hålla sig inne, stänga fönster och ventiler. Kul att de händer nå i denna håla :D Haha. All tåg och buss trafik vart iställt, de fick inte ens åka igenom här. Men vid halv 7 tiden i morse så var faran över. Men satan va de luktar bränt!

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, och dricker en öl. Kunna inte motstå när de är så fint väder! Hur underbart som helst. Prata nyss lite med Tina också, alltid lika underbart att höra hennes röst =)

Ska ta och beställa hem en pizza nu, sen ska jag kolla på vampire diaries och sen blir de sons of anarchy till jag somnar.

Imorn är de middag med familj och släkt som gäller, älskade farfar har fyllt 80 år <3 Efter maten ska vi hem till han och fika lite, så blir väl kvar där till kvällen. Får se om de blir nå äventyr efter det.

Nu ska jag fortsätta på min öl =)

Bröööl

Idag har de varit en sånn där dag när motivationen till allt är som bortblåst.. Har bara velat dra täcket över huvet och begrava mig hela dan. De vart inge cykling, istället vart de godis och cola. SATAN! Hatar när de blir så här :(

I morgon ska jag och mamma ner till stan och leta present till farfar, efter de ska jag följa med henne hem och hämta cyklen. För på fredag ska fläsket få en riktig omgång. Ska nämligen cykla till högbo, springa runt sjön och sen cykla hem igen. Och så ska jag fortsätta så länge jag bor hos pappa, vilket blir fram till sommaren. De var väl då själve fan om inte dom extra kilorna ska bort!

Pratade för övrigt nyss med Tina, alltid lika underbart. Det är snart ett år sen vi fick tillbaka kontakten igen, fan va fort tiden har gått! Och nu är de typ bara 2 månader kvar tills hos kommer hem <3

Som sagt, har en skit dag. Så nu ska jag deppa sönder lite till i sängen..

Morgon kaffe

Finns de nå bättre än de?

Har en träningsvärk som heter duga idag. Hela kroppen gör ont! Haha.
Var hemma hos mamma nästan hela dagen igår, skulle städa ur bilen men de blev inge, de var så fint väder så jag satt i solen och glassa istället. Tänkte gå dit idag också, men lillebror är tok förkyld så håller mig därifrån känns de som.

Så idag då.. Vad göra? Ska strax hoppa på motions cykeln, sen fixa lite mat, ta reda på tvätten, städa undan lite, ta en promenad, vänta på att Tina ringer, kolla runt om de finns nå jobb att söka osv osv..

Nästa helg är de Elmia.. VAr dit för två år sen, skulle ha velat vart dit igen. Men njae, inge vidare sugen ändå.. De kostar så jäkla mycket pengar och de tar en evighet att komma dit och hem, de var helt ärligt inte värt de sist. Dessutom är de bara bilarna från 30,40,50,60 talet som är något att se, och de är så få jämnfört med allt annat skit som är där. Motorcyklarna är ju inte helt fy skam heller.. Skit mycket folk är de jämt där också, som jag inte orkar med. Så nä, sparar pengarna ist ja =)

Skulle ha åkt en sväng emd eckerö den 27 maj, men då skulle tydligen mamma jobba.. Skit! Måste åka dit innan sommaren och de är den enda dagen som passar mig. Måste ju ha nån eller några över 20 med mig som kan handla ut åt mig hihi. Kanske kan tjata med mig pappsen ist =) Lojsan ska med iaf, de är bestämt! Skoj.

Idag fyller världens bästa farfar 80 år, grattiiiisss!! <3 På lördag ska de firas!

Tisdag

Sitter just nu och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan börja vandra mot mamma =) Tänkte städa ur bilen.. De vart aldrig nå av med de igår. Men bytte däck och tvätta den iaf, fick hjälp av lillebror =)

Ska även försöka få rull på cyklen idag så jag kan ta med den hem. Så drygt att behöva gå överallt.. Har ju ingen parkering här hemma så kan inte ha bilen här :S skit drygt! Och aldrig är de nån gäst parkering som är ledig heller som man kan ställa den på.. Och där får man endå bara stå i 8 timmar. Skit grejer!

På lördag ska hela tjocka släkten fira min farfar som fyller 80 år, ska bli skit kul =) Vi ska ut och äta lite.. Ska bli kul att träffa alla ingen. Får se om de blir nå annat kul i helgen å, men nykter ska jag då vara iaf!

Inte långt kvar till sista april nu eller! De kommer bli kung.

Nu ska jag fixa med nått här hemma tills tvättmaskinen är klar!

Helgen

I fredags blev de gävle en sväng och åka lite cadillac =) Dock funka inte bilet så bra så de vart bara en liten sväng. I lördags därimot vart de längre, kom hem kl 7 på söndag morgon =) Vi var till bollnäs en sväng, och sen helt plötsligt var vi i gävle igen haha. Hade skit kul!!

Mådde piss igår och är fan inte helt återställd idag heller. Dunkat sönder handen har jag gjort å, jävla plåt tak på att va hårt ;)

Har hittat en skit bra låt med Eddie, http://www.youtube.com/watch?v=ZX3GcoiJi3M&feature=player_embedded#at=76 =) Kennyboy, kan du fixa den till mig så jag har nått att nöta på i sommar? (A) =)

Nu sitter jag hos mamma. Ja, vi har blivit sams. Äntligen får man väl säga haha =) Men ska fortfarande bo kvar hos pappa, det blir bäst så. Kommer endast att va här nån helg eller så..

Väntar just nu på att lillebror ska komma hem från skolan. Han ska hjälpa mig att byta däck på bilen, tvätta och städa den.. Skönt att få nå gjort idag!

Nu ska jag hitta på nått så länge =)

Och så var det fredag igen

Sitter här med en kopp kaffe nu och njuter av de, så gött.

Ska strax träna lite tänkte jag, sen antigen hoppa på cykeln och cykla 8.5 km eller gå hem till mamma, vilket blir en mil fram och tillbaka, om inte mer.. Men de ser ut som om att de skulle kunna börja regna, så vet inte. Lär in på yr.no och kolla va de blir för väder innan jag bestämmer mig!

Låg och kollade på hockeyn igår, Skelleftå vann efter många om och men! Usch så späänande matchen var. Det enda som saknades var en massa kall öl och Tina =)

Har en sån där sakna-tina-väldigt-mycket-idag dag nu.. Jag vill att hon ska komma hem! Men nu är de fan i mig inte långt kvar till sommaren iaf, då kommer hon dit hon hör hemma. Jag längtar så till allt bus vi ska hitta på i sommar =) De kommer bli kanon! Hon, jag och Louise = kan aldrig sluta bra! Haha.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, tror de blir lugnt iaf. Om nån hittar på nå kul så kan ni ju höra av er! =)

                                 
                                                                                    <3

Torsdag

Låg och drog mig i sängen till halv 10 i morse, hade absolut ingen lust att kliva upp. Men gjorde de iaf, slänge i mig en kopp kaffe sen cykla jag 8.5 km! Tänkte gå hem till mamma efter det, men då började de blåsa så jävligt så jag hoppa över det idag. Tar de imorn ist kanske.. Får se va de är för väder då.

Dammsög lägenheten och slänge i en maskin tvätt innan Louise kom hit och snacka lite skit =) Vi pratade mest om hennes student, vi är så taggade båda två! Allt är redan planerat, haha. De kommer bli en grym dag, kväll, natt och morgon =) Önskar att jag kunna ta om studenten!! De var den bästa dagen i hela mitt liv, har aldrig känt mig så stolt över mig själv nångång.

Har hittat en av mina favorit låtar nu. Status Quo - Runaround Sue, lyssnade jämt på de förr när man umgick med Edholm och dom, vi nötte på den rätt fint då. Nu har jag äntligen hittat den! Vilka minnen =)

Är på jakt efter en skinnväst.. Finns en skit snygg på handelsborden i gävle, men dock dyr, 799 kr.. De har inte fattiga jag råd med! Så ska spana efter nå billigare. Tips på vart man kan hitta de?

Jag och pappa ska väl åka och handla lite senare, sen blir de väl abra lugnt. Har ingen som helst lust att bege mig ut i de här vädret..

I helgen då? Jaa, får se hur de blir. De är ju motorrevyn i bollnäs, skulle va kul att dra på. Men har så dåligt med pengar :( Så de skiter sig nog, och så blir de nog bara lugnt. Tror jag ska tat lugnt fram till sista april nu, och spara lite pengar.

Nu ska jag slänga mig framför tv'n igen!

                             
              Min snygga mössa =) Inte lika snygg nu för tiden, den fick smaka på rätt bra under studenten :D

Sunshine

Fint väder idag!

Kom precis hem från Linda, var dit och drack kaffe och snacka lite skit.. Det känns verkligen att sommaren är på väg nu, de var så härligt att va ute och gå och med en massa bra musik på högsta i öronen. Usch va jag längtar till power meet och ccw nu..

Jag har kommit fram till att jag verkligen hatar att bo i lägenhet. Det är såna här dagar jag vill va ute och pyssla med nått, jag blir knäpp av att inte kunna gå ut i en trädgård eller garage och hålla på! Hur ska jag nånsin kunna flytta hemifrån? Jag kommer ju knappast ha råd med att flytta till ett hus på flera flera år.. Kanske man ska ta och finna nån rik man som man kan gadda ihop sig med? Haha.

Annars rullar de på som vanligt, jag slits mellan lycka och sorg hela tiden. Jag är så glad över att det äntligen är vår och att det snart är sommar. Men som sagt, jag hatar att bo i lägenhet och jag kan fan inte va glad fullt ut så länge jag bor här, trivs liksom inte.. Känner mig så instängd! Och så är jag så frustrerad över situationen mellan mig och mamma. Ena sekunden är jag glad, andra sekunden vill jag bara dra täcket över huvet och gömma mig för allt.

Nä, fy satan för det här.
Nu ska jag glo på tv och tänka på annat!

Måndag

Idag vill jag bara att solen ska gå och gömma sig. De där den där mindre trevliga veckan i månaden och jag får migrän av att bara kolla ut genom fönstret nu när solen skiner. Och jag är trött så nå in i bomben, så blir de jämt denna vecka.. Trööök.

Gick iaf hem till mamma tidigare i morse. Hämta lite grejer och pussa på nisse. Har bara tvättat lite, betalat räkningar och kollat över sparandet och plockat undan lite här hemma.

Kom på att kostnaden för campingen under power meet har jag redan betalt, så de var ju skönt, slipper jag tänka på det. Och kostnaden för campingen under ccw har jag satt över på ett sparkonto nu, så de är klart de också. Dessvärre så kostar de ju en del att åka dit okså. Fy så dyrt de kommer att bli :( Hoppas jag hinner fixa mer pengar till sommaren. JAG VILL HA ETT JOBB!! Snart tar jag vilket jäkla skit jobb som helst, bara jag får ihop pengar till sommaren.

Ska åka och handla lite senare när pappa har kommit hem, sen blir det bara lugnt. Har en sån mensvärk, migrän och trötthet så jag orkar inge annat.

I helgen är det motorrevyn i bollnäs, sugen på att åka dit. Men vet inte om jag har råd :( Får se hur de blir..

Lördag

Vilket trök väder de var idag då! Hoppas de blir lite bättre senare..

Jag har nyss slängt i mig en kopp kaffe, och sitter just nu och lyssnar på Go Getters.. Tänkte glo lite på tvn innan jag hoppar in i duschen och börjar göra mig klar. Strax före kl 16 drar jag och Louise mot kng på klubbfest :) Vi ska grilla och dricka öl, sen kommer RoadDust och spelar, och dessutom är några andra klubbar inbjudna. Hoppas på en trevlig kväll! Den senaste klubbfesten var ju inte så mycket att hurra över direkt. Hoppas på en kväll utan bråk och tjafs, och istället glada miner!

För övrigt så saknar jag min katt, nisse haha. Länge sen jag var ifrån han så här länge! Måste gå och hälsa på han på måndag :)

Nä, nu ska jag göra nått..

                                
                                                                  Där var han liten och söt än! :)

Mmm

Sitter och dricker ett glas vin nu =) Snodde lite av pappa hihi. Skit gött!

Ska kolla på vampire diaries strax, och så ska jag kolla lite på eleganten i från vidderna - eddie meduza, men har reda sett den så den är inte prio ett denna kväll! Sen blire nog en film innan de är dags att sova.

Ha en härlig fredag kväll alla!

Fredag igen

Vart fan tar veckorna vägen!?

Gick hem till mamma en sväng igår, hämta lite grejer och pussa på nisse. De kändes så konstigt att vara där, som om att jag inte var hemma. Det kändes hemskt. Så jag gick därifrån så fort jag kunna.. När jag kom hem så gick jag och träffade Louise, tur man har henne som man kan prata av sig lite med.

Mia skrev en kommentar om förra blogginlägget som jag tror stämmer mycket in på situationen mellan mig och mamma. Mamma mår inte alls bra nu, och de har hon inte gjort på flera år. Men just nu är de mesta tungt för henne, och då tar hon ut det på mig. Helt utan anledning.. Det förstod jag nu. Men jag tänker inte bara låtsas som om att de som har hänt inte har hänt, bara för de.. Jag förväntar mig fortfarande en ursäkt från henne. Men de lär väl ta tid, med den stoltheten hon har i sig :P

Annars så märkte jag igår att det är svårt att vara nere och må dåligt i dessa tider. Nog för att mitt liv 80% av tiden känns värdelöst så går det inte att låta bli att ta det med en liten klackspark nu, nu när våren är här och det går mot sommar. Det känns underbart!! Nu är det redan april, vilket innebär att snart är det sista april. Då blir det grillning och åka till sala cruising med min bästa Louise :)

Vart inte riktigt klar med städningen igår, så ska fortsätta idag. Men först ska jag cykla lite :) Ikväll blir det god mat med pappa och lillebror! Ska även försöka få lillebror att klippa mig, haha. Får se hur de slutar! Så de blir bara lugnt ikväll, med en massa götta och film :) Och imorn är det klubbfest!

                            
                                                                              <3