Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Skit helg

Jag hade sett fram emot den här helgen så länge nu, och så klart sluta allt med skit bara.

I fredags drog jag och Louise hem till Gurra. De kom lite folk dit, så de blev nån öl.. Trevligt vare, trots att en viss människa bara är i vägen för mig och de jag vill. Tröttnade rätt fort, gick och la oss kl 1, sov kvar där. 

När vi kom hem igår så var det bara att duscha och göra sig klar.. Gjorde mat och mig och Louise också, taco gratäng. Skit gött! Sen kom Martina och hämtade upp oss, åkte hem till Jimmy då på lite förfest. Var skit trött och inte ett dugg sugen på att varken dricka eller dra ut och göra nått. Men de bärde av till peckers till slut iaf.

De var väl trevligt i början.. Men sen spåra de. Fy fan vilka idioter de finns. Jag har nog aldrig tagit så mycket skit nångång i hela mitt liv som jag gjorde igår, bara för att rädda skinnet på en annan. Och inte ett någe får man tillbaka. Jag vart lämnad kvar själv på peckers, 3 på natten.. Så där stod jag, helt ensam och hade ingenstans att ta vägen.

Tur som är så finns de vänliga själar i denna värld också. Bella är en av dom, han skjutsade hem mig. 
Sen grät jag mig till sömns. 

Jag är så less på att bara ge och ge men aldrig få nått tillbaka. Jag är så jävla less på att jag ska vara så snäll. Jag är så snäll så jag blir fan dum.. Jag försöker alltid se nå gott i människor, men börja tveka på om de egentligen finns godhet i de mänskliga släktet.

När jag stod ute i kylan, ensam, grinandes igår så bestämde jag mig för att det är slut med de nu. Det är slut med de överdrivet snälla jag. Jag tänker nu mera bara va snäll och trevlig mot de som förtjänar de. Jag kan inte stå och ta skit från folk som jag egentligen borde sparka huvet av. Det är slut med de nu. Aldrig mer att jag tar ett sånt lass skit som jag tog igår. ALDRIG MER.

-

Ska träffa Linda om nån timme och fika. Och så ska jag väl träffa Louise en sväng också.. Annars idag så håller jag mig under täcket. Hela min kropp värker av besvikenhet och illska. Jag orkar inte..


i wanna know if you gonna break my heart..

Snart

Ja snart är de lördag, äntligen..

Denna dag har varit totalt värdelös och de mesta har bara gått fel, så finns inte mycket mer att säga än att jag kan knappt bärga mig tills jag ska åka till norge. Och till på lördag.


Det var allt för idag de!


sommar, ja tack!!

..

Dessa låtar skulle jag vela ha tag på;
Arvingarna - raggar runt
Arvingarna - raggarkung
Craig morgan - international harvester
Niss Olsson - varför åka skidor
Och så låten Louisiana hot sauce, vet inte vem de är som har gjort den..

Den som har dom i bakfickan kan ju gärna skicka dom till mig =)

...

Sega dagar...

Vart inge jobb i natt, som jag trodde och hoppades på. Men skönt att få sova en hel natt iaf :P Fast pengarna behövdes.. Får se om de blir nå imån då, sista chansen innan pengarna kommer. 

Låg och drog länge i morse, orkade inte gå upp. Finns liksom ingen anledning för mig att gå upp tidigt.. Drack iaf en kopp kaffe när jag hade vaknat till liv, sen vart de en promenad. Gjorde i ordning lite käk när jag kom in, varma koppen och en macka. Sen dess har jag inte gjort mycket.. Om nån timme ska jag börja med middagen, de blir pannkakor denna gång! Har fan inte ätit de på säkert ett halv år, så de ska bli gott. Kanske inte världens nyttigaste, men vafan, är magen glad så är jag glad!

Är sjukt taggad till lördagen, kan knappt bärga mig!!


Saknar min vanliga lugg lite..

Morfar <3

Idag skulle morfar fyllt 87 år. Minns när vi var och hälsade på honom på sjukhuset när han fyllde 85.. Tiden går så fort! Saknar han så mycket.

Det blev lite jobb i natt.. Skönt. Behöver varenda krona!! Så var lite seg i morse, somnade inte fören halv 6.. Men de vart en promenad iaf när jag hade vaknat till liv.
Nu snart så ska jag och mamma åka till kyrkogården och tända ljus, sen handla lite. Efter det blire bara lugnt ser det ut som. Nu får de bli helg tycker jag!! 

Jag och Louise skulle ju till vika på lördag, men de vart ändrat. De blir peckers i gävle ist! Ska bli hur kul som helst.

För övrigt så fick jag nyss reda på att en gammal kompis, Emelie, ligger inne på bb nu och ska föda. Hoppas allt går bra =) 


Norge

Tina ringde till mig igår och tjata lite om att jag ska komma och hälsa på henne. Har velat gjort de så länge nu, men när man lever på knappa 3000 i månaden så är de inte så enkelt, eftersom att biljetterna dit inte är så billiga, iaf inte om man ska ha ligg/sov plats. Men hur som haver, så vräker hon ur sig att hon ska betala åt mig. Hon har ju iaf en ganska bra lön varje månad.. Så kollade upp priser och tider, den 16 mars lät bra. Men sen började jag kolla upp min egna ekonomi, för trots att hon betalar så behöver jag ju pengar till att leva på där med.. Och kom fram till att det är fattigt och eländigt. Men ska försöka fixa det den här veckan. Förhoppningvis så blir de jobb hela veckan.. Och så ska jag flörta med mamma och pappa så gott de går, trots att jag vet att de kommer få en fattig mars månad..

Igår kom bror och Linda hit, fikade och åt med oss. Sen hände det väl inte mycket mer. Jag var ut och gick, kolla på sprinten på tv, städa rummet sen vart de sons of anarchy tills jag somna. 

Nu har jag nyss druckigt kaffe, ska borsta tänderna nu sen bege mig hem till pappa för att hoppa på cykeln en sväng. Kanon! Sen hem och äta, träna och vänta på att de ska bli kväll så man får jobba.

Den som vill med och rocka loss med mig och Louise på lördag kan ju höra av sig =)

...

Jag skulle till ockelbo ikväll. Skulle, ja..

Kalle och Joel åkte härifrån vid 2 tiden på eftermiddagen, jag började att göra mig klar då. Vi skulle va i ockelbo kl 17.. Skjuts och allt var fixat, så de var bara att tuta och köra. Trodde jag ja.. 16:50 hade vi helt plötsligt ingen skjuts.. Jag vart sjukt besviken eftersom att jag hade sett fram emot den här kvällen! Och helt plötsligt så vart jag jätte nere. Jag hade kunnat tagit mig dit på nå annat vis om jag så vela, men de blev aldrig så. Och som grädde på moset så fick jag ju så klart jätte dåligt samvete över det.

Så det blev tröst mat från sibylla, och sen har jag bara legat och kollat på sons of anarchy. 

Fan! Jag har så jävla dåligt samvete nu så jag kommer inte kunna sova..

Hur som haver så längtar jag sjukt mycket till nästa helg, rock i vika då med Lojsan. Och de finns ju sina anledningar till att jag längtar lite extra mycket också.. Så hoppas denna vecka går fort. 

!

Fick hem mina nya skor idag :D Fan, 4 par skor på en vecka.. Inte dåligt!
I love them =)



Yeah

Var på stan på fm och uträttade lite, var till ams, banken, köpte strumpbyxor och fixa lite gött dricka tills imorn.
När jag kom hem så blev de mat sen kom Louise på kaffe och snacka skit :) Vi har börjat planera till hennes student nu, kommer bli kanon ;) Haha.

Just nu är jag mitt uppe i träningen, tog en lite paus. När jag är klar med de så ska jag ut på en lång promenad :) Kan medela att träningen börjar ge resultat nu, har fan fått arm muskler som syns till och med! Och rumpan har blivit såå mycket fastare. Magen, ja.. Den är som vanligt, än. Men i sommar, då ni! Denna sommar vill jag kunna gå runt i bikini på PM utan att skämmas.

Ikväll blir det lugnt, glo på sons of anarchy och dregla  över Jax, han måste va den snyggaste karln som finns!!

Nu ska jag fortsätta med träningen =)


Saknar studenten!!

Oooh



The only thing that looks good on me, is you

When you call my name

Fick nyss hem ett par av de skorna jag har betällt, så jävla snygga!!!! Mycket snyggare än på bilden. De sitter som en gud på mig också. Jag är mycket nöjd med andra ord!



Har börjat kolla på sons of anarchy nu ( ja jag är efter, jag vet ) Hur snygg är inte Jax då? Woohoo, man blir ju helt till sig. Så ikväll ska jag kolla på några avsnitt innan det är dags att sova. Ut och jobba i natt, fint! I need money! 

På fredag blir det lugnt, på lördag ska jag hem till en gammal klasskamrat, Niklas. Även Rikard, Brodin, Tessan och Emma skulle dit, vi gick också i samma klass på fordon förr. Hur kul blir inte det då? Har knappt träffat dom sen studenten.. Så det ser jag fram emot.

Nu ska jag fortsätta att njuta av mina skor :)

Brrr

Tänkte att jag skulle ta en promenad i morse efter att jag hade vaknat, men ångrade mig när jag såg att de var -15.6 ute, brrr... Idag håller jag mig inne!

Rocken i lördags vart så jäkla lyckad!! Över 500 pers kom och rockade loss. Hade skit kul =) Jag och Louise vaknade upp på scen dagen efter, wtf!? Fan vilka dåliga ideér man kommer med när man är full! 

Mådde piss när vi vaknade.. Men det var bara att bita ihop och börja städa. Kom hem halv 4 på söndagen, väl hemma så började jag fundera på vad jag egentligen hade gjort kvällen innan. Det skulle jag aldrig ha gjort!! Har haft kraftig ångest sen dess, haha. Fan va morgan ska ställa till de för en jämt! Men endå så ska man envisas om att ha med honom ut på rajjrajj ;)

-

Hade världens bästa alla hjärtans dag igår. Vis lunch tid kom Louise och hämtade mig, och vi for ut på sjön för att pimpla. Vi grillade korv, drack öl och varm choklad, och bara njööt. Helt underbart vare! Måste göras om <3

Somnade stygt när jag kom hem, var helt slut haha. Sen vart det inte många knop på kvällen heller..

Idag då? Ja som sagt så ska jag hålla mig inne iaf. Skulle ta behövt städat rumme kanske. Och träna ska jag också göra, vart inge av med de igår. 

Men nu ska jag börja med att laga mat iaf!

Adios amigos


Hoppsan

Kom nyss hem efter lite jobb med Fredrik och Linda. Skit kul att Linda följde med, de vart genast mycket roligare =)
Nu ska jag slänga mig i sängen och sova så man orkar med morgon dagen!

Kan lägga mig med gott/dåligt samvete iaf. Beställde nyss ett par till skor, kalaset slutade på 323 kr. Alltså har jag beställt skor för nästan 800 kr nu. IIIIIIIH inte bra! Men nu ska jag fan inte köpa nå mer skor. Förutom ett par converse då ;) Men vafan, 3 par skor för nästan 800 är väl inte dyrt? Inte enligt mig iaf.

Dessa blev de;




Slut som männsika

Rubriken säger allt. Var ute i 4 timmar i natt och jobba, i den där stormen.. Jag är helt slut!

Och som grädde på moset så var det bara att bege sig ut när man vakna idag och skotta garage uppfarten, skit kul! Inte. Annars idag har jag inte gjort nå alls.. Linda är här nu och dricker lite kaffe bara. Ska strax slänga in en pizza i ugnen, sen blire lugnt. Ut och jobba i natt igen! Pengarrrr

I morgon är det rock!!! Sååå kul ska det bli, missa de inte!

Boobs

Jag och Linda satt och prata bröst igår, ovanligt? Haha. Kom på hur lyckligt lottad jag är som är big boobs som sitter där dom ska. Dom är ju perfekta! Hemligheten mina damer, är mina bra gener, träna bröst muskeln och gå utan bh så ofta som möjligt. Har man bh på sig förm ofta så blir bröst muskeln slapp. Tänk på de ;)



I natt blir de ut och jobba med Fredde, skönt! Pengarpengar!!

Fan!

Kunna inte låta bli att beställa skor till sommaren. 450 kr slutade de på, pengar som jag egentligen inte har. Eller jo faktiskt, hade sparat undan 1000 kr till en tatuering, tar pengar därifrån. Skor är väl viktigare än de? Det var rea på dom just nu så de var ju bara att slå till.

Dessa blev de ;




Hmm

Upptäckte precis en sak.

Förr förskte jag att pina i mig dom där äckliga allévo sopporna för att gå ned i vikt. I en portion av de är de ca 110 kcal. Visste ni att i en portion av varma koppen innehåller ca 70 kcal? Och då är varma koppen mycket billigare också. Snacka om att folk blir lurade! Varma koppen är ju dessutom mycket godare, det smakar mat av dom sopporna iaf. Jag äter nu mera bara de till lunch..

Så nu vet ni de alla allévo ätare, satsa på varma koppen ist ;)

Teenage paradise

Sitter just nu och lyssnar på Foggy Mountain Rockers - Teenage paradise, så jävla bra! Lonly island och trouble är också riktigt svängiga låtar. Dom kommer att nötas flitligt i sommras!

Har jag berättat att camping platsen är ordnad till ccw? Minns inte. Men de är de iaf.. Bara jag och Louise som ska åka hittills, men vi skulle nog behöva nån till. Annars blir de bra dyrt för oss :P Om nån är intresserad av att haka på en vecka i rättvik (v 31) så kan ju denna höra av sig. 

Har nyss kommit hem från ica, handlade lite. Drog nyss igång en maskin tvätt, och nu ska jag börja dammsuga. Sen laga mat.. Vilken hemmafru jag känner mig som.


Missa inte detta!!

Knugen

Jag och mamma är fortfarande som katt och hund. Fuck! Jag orkar för sjutton gubbar inte. Vill ju inte att vi ska bråka.. Hon var in på sjukan idag och gjorde nått, och jag har inte ens frågat vad. Min stolhet tar emot, jag vill inte verka bry mig. Jag är fan störd..

Tur att jag har min dude Louise, vad skulle min gråa vardag och mina dimmiga helger va utan henne?
Haha. I helgen kör vi igen! På lördag iaf, blir lugnt på fredag för min del så man är pigg på lördag eftersom man ska jobba på rocken då. Ska bli skit kul! 

Idag tog jag en tur på cykeln igen, denna gång blev det 8.3 km/20 min intervall. Orkade alltså en km längre denna gång, brabra. Nu får det bli vår så man kan bege sig ut i motions spåren och springa! Finns väl inge härligare än de?

Var även upp till Linda idag och drack kaffe, och snacka skit. Trevligt vare =)

Nu ska jag borsta gaddarna sen sova tänkte jag. Agerar ju nu mera färdtjänst åt lillebror till och från skolan, vilket innebär att jag lär gå upp flera timmar tidigare än vad jag brukar, men det ä'r helt okej. Skönt att inte sova bort halva dagarna.. 

SATAN IN A SUNDAY HAT!!

Har en riktig monster kärring till morsa idag. Herregud! 

Jag var ut och jobba i natt, började kl 3, klev upp halv 3. Sov ca en halv timme innan det.. Jobbade till 5, åt frukost och la mig på soffan halv 6, klarvaken. Vid 7 började jag bli trött och somnade så klart då, 10 min senare kommer lillebror och väcker mig, dags att skjutsa han till skolan. Kommer hem vid 8, sätter mig vid datorn och lägger mig äntligen i sängen halv 9. Då kommer bror inklampandes och vill ha skjuts, aldrig livet sa jag! Jag hade nyss lagt mig.. Och jag hade ingen lust att hämta lillebror 11:30 vid skolan heller, eftersom jag vela sova.

Och över dettta har mamma världens damp för sjutton gubbar. Pappa skulle hämta lillebror istället och storebror fixade annan skjuts. Så vafan är det är vara så jävla pitt grinig över!? Jag hade ju förfan inte fått sovit på 24 timmar! Idiot. Båda mina bröder förstod att jag inte orkade, men inte hon eller. Jävla kärring, ja de är vad hon är idag. Enligt henne skulle jag gå upp glatt och skjutsa dom ändå eftersom jag bara är hemma endå. Men fuck you, det får jag inget för så aldrig i livet.

Jag är inte på nå vidare humör just nu haha, som ni kanske märker.

Nu ska jag träna lite tänkte jag =)

Dagny

Började denna dag med att skjutsa lillebror till skolan vid 8, sen åkte jag hem till pappa för att ta en tur på motionscykeln. 7.2 km/20 min intervall blev de, så jävla skönt! 

Tänkte att jag skulle gå ut och gå sen när jag kom hem igen, och sen träna. Men icke, de är den där jobbiga veckan i månaden nu. Har så jävla ont, och är konstant trött. Har sovit bort nästan hela dagen.. Har iaf nyss tagit reda på lite inne på rummet. Ska hoppa in i duschen ett tag nu snart, sen slänga mig i sängen och kolla på true blood. Har snart kollat klart på alla tre säsonger igen! 

I veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, den som vill hitta på nå kan ju höra av sig!

På lördag smäller det! Längtar. Ses där!

Härliga söndag

Trots att jag har lite ont i huvet så är detta en härlig söndag. Det är så jävla fint väder ute så de går fan inte att klaga på nått! Nu känns det att det bara är ca 2 månader kvar av denna äckliga vinter.

Jag skulle va nykter igår. Skulle, ja.. Louise ringde till mig och sa att jag skulle med ut och åka chrysler, och ja visst! Det var bara vi två och Martina som körde dom första tre timmarna, de andra var på parken för Lars Kristerz spela. Men vi hade skit kul vi, trots att vi var så få haha! 

Hände lite roliga saker också; Först kommer vi inte iväg med bilen för det var så halt, Martina höll på att köra över Louise, snuten stanna oss och sa '' är det 30 så ska du åka i 30 och om du åker saktare än de så får du böter för att du har stört trafiken '', när jag och Martina skulle köpa mat så lägger bil fan av i driven på max (hahaha) så jävla pinsamt! Trodde vi skulle dö. Så de var bara att hoppa ur bilen de och börja knuffa haha. Sen hände de säkert mer roliga saker också..

Vart rätt på lyset igår, men slutade dricka i tid så mår ganska så bra idag iaf. Men kom inte hem fören 6 i morse så är rätt trött. Men har nyss ätit, duschat och druckit kaffe så snart är man på g igen.

Ska åka och fira min fina gudson Joel idag som fyller ett år <3 Så vis 15 tiden åker jag till gävle och blir kvar där ett tag. Annars blir det bara lugnt idag!


Joel <3 där var han inte gammal!


Så söt :)


Klart bästa chryslern :D

Lördag

Denna dag känns lite bättre.

Klev upp halv 10 i morse, skit trött. Jobbade ett par timmar i natt så det var väl därför.. Jag och mamma åkte till stan för att köpa present till min gudson, ett lektält fick de bli! Sen gick vi runt och kika lite, jag köpte ett par leggins med sån där skinnimitation på sidorna, snygga. 

Sen när vi kom hem så åt vi och sen fråga bror om jag kunna hjälpa han att städa och tvätta traktorn, och ja visst kunna jag det. Tycker det är rätt kul faktiskt! Men de är så jävla krångligt, vafan de är ju slangar och skit överallt haha :P Efter att vi var klar med de så städade jag ur min bil lite sen tog jag en promenad. Så denna dag har hittills varit bra!

Jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Men har inte så mycket pengar så de blir nog nyktert :S Spar hellre pengarna till de är rock den 26e i vika. Det kan inte missas! 

Annars så snurrar huvet fortfarande lika mycket. Läkarna misstänker att farfar har skelett cancer, och om så är fallet så har han inte länge kvar att leva. Jag vill inte ens tänka på det, jag orkar inte. Jag orkar inte ta itu med ännu en tragedi. 

För övrigt så vart jag stoppad av snuten för första gången sen jag fick mitt körkort igår. Vart skit nervös, men behövde bara visa körkort och blåsa, de var inte så farligt som jag trodde haha..

Nu ska jag börja laga mat, och vänta på att Louise ska höra av sig så får vi se om de blir nå bus eller inte.

Fredag

Vart fan tog den här veckan vägen?

Brukar jämt va så taggad till helgen, men inte denna gång. Har inget planerat och jag är fattig. Louise kommer hem från kryssningen idag så får se om vi hittar på nå bus ikväll. I morgon blir det lugnt iaf, ska på kalas på söndag så orkar inte va bakfull då. Min fina gudson Joel blir ett helt år då!

Fick en nyckelring av Louise här om dagen, en som hon hade gjort själv. Att en sån liten sak kan värma så mycket. Jag älskar mina vänner så fruktansvärt mycket så det gör nästan ont. Önskar att Tina vore här nu..

Det mesta känns bara jobbigt och jag orkar inte med nått.
Så!


.....

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8497107.ab

Så sant så. Jag har nog aldrig mått så dåligt och känt mig så värdelös som nu när jag är arbetslös..

Idag är det en dålig dag. Allt går bara åt helvete hela tiden och jag orkar bara inte!

orkar inte

Pappa ringde nyss och berätta att farfar har fått cancer.
Jag känner mig bara tom.

Det är för mycket som händer nu,
jag orkar inte.

Onsdag


Im gonna hunt you down!

Tisdag

Hejhej träningsvärk. Usch! Haha

Sitter just nu och dricker kaffe, ovanligt va? Ska strax bege mig ut på en promenad, ovanligt de också va?

Bror ringde mamma nyss, han håller på och går en utbildning inom hjullstare och grävlastare nu. Och så ska han fortsätta nästa vecka med dumper och skit lät de som. Jag är så avis!! Jag vill också. Trots att jag redan har certifikat för de haha. Men skulle lätt kunna ta om de, de var så kul!

Jag funderar på att börja plugga igen. Men frågan är, till vad? Jag har ingen aning.