Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Midsommar

Tänkte att jag skulle skriva här medans jag var hos mamma för pappas dator får jag damp på, men nu har tiden runnit iväg så de får bli ett snabbt inlägg.

Midsommar i vintjärn var skit kul! Kom upp på fredag morgon, då vart de öl frukost med bästa Lojsan. Sen satt vi i inträde och efter det sprang vi runt och gjorde lite små saker bara.. Inte så mycket folk på fredagen, men många som campa! Men på lördagen smällde de till, shit pommes va folk de va!! Skit kul =) vart världens krångel med att försöka parkera bilarna inne på området! Men det ordnade sig. James Intveld spela också, fick hans autograf =) Vart en jävla fest den kvällen, gick inte och la mig förän 6 tiden på morgonen, så på söndagen när de var dags att städa så mådde man inte prima! Fyfän.. Just ja, fick 3 rosor den kvällen också haha =)

Städningen gick rätt fort iaf när vi kom igång.. Kom hem runt 17 tiden. Slängde ur packningen ur bilen då, sen duscha och somna kl 20 haha. Lite små segt att gå till jobbet idag ändå!

Tina gjorde så jag har fått världens bästa låt för tillfälletpå huvet! Så jävla bra!!
Top Cats - Heartache
http://www.youtube.com/watch?v=sCBtVM_quAs

Nu ska jag vandra hem till pappsen igen =)

Fyfan

Denna text får mig att vela spy. Äckliga jävla idiot! Hoppas nån hårig äcklig karl kommer och våldtar dig i röven så jävla hårt att du inte kan gå på flera år!!!

"Nej, jag är definitivt ingen våldtäktsman. Jag har sex med andra som vill ha sex. Aldrig tvång. Så, nu har vi klargjort det, så ni behöver inte kasta skit om det senare i tråden.Men helt allvarligt. Varför tycker ni kvinnor att våldtäkt är typ det värsta som kan hända?! Ser dagligen folk som förespråkar både livstidsstraff och dödsstraff! Enligt mig är det helt absurt. Visst, jag förstår att det inte är trevligt och borde vara straffbart, ja. Men HUR straffbart? Självklart borde det vara straff i paritet med grov misshandel om offret även misshandlas, men jag pratar mest om icke överfallsvåldtäkter nu, där offret kanske hålls fast och våldtas. Fysiskt inga fler skador, mer än lite ont i muttan och kanske en handled eller så. Jag är kille, och jag tycker absolut att det är värre att bli misshandlad med basebollträn än att bli våldtagen. Visst att det är förnedrande att bli våldtagen, men det är det ju att bli misshandlad också?! Så min fråga är: Vad gnäller alla våldtäktsoffer om? Dom har fått kuk ofrivilligt, vilket är dåligt, men borde inte höga böter räcka för en förstafångsförbrytare? Eller är det att kvinnor är så mentalt veka så dom kan aldrig för sitt liv komma över en händelse där dom blev tvingade till något? Och även i vissa fall, tex om det är en kilo och tjejkompis som känt varandra länge. Dom är inte kära. Sen hoppar han på henne i sängen nån kväll när han är kåt. Kan tänka mig att liknande scenarion skett många gånger. Borde inte tjejen kunna låta honom hållas nån gång? Kanske slappna av och passa på att njuta lite? Varför måste dom va så torra så dom ALLTID ska anmäla, grina och gråta ut hos psykolog i 5 år efteråt? Tycker det här med våldtäkt blivit REJÄLT uppförstorat."

Grå söndag

Men jag gillart! Riktig mys söndag. 

Var till vintjärn med bästa Lojs igår =) Vart ett par goda skratt efter vägen. Vi såg ett älgpass efter vägen, hon gormar ut; TITTA EN ÄLGJAKT! Haha. Helt slut den dära ;) Svin kallt och blött vare det i vintjärn! Vi var där i kanske 4 timmar, hjälpte med att lasta träd som de hade haft ner för att få plats med fler husvagnar och tält. En sak kan jag ju säga, ni som ska dit nästa helg, ta med er extra strumpor, skor, varma kläder och myggmedel! Även fast det kanske blir sol där, så är det jämt blött i gräset. Så glöm inte det!

När jag kom hem så kolla jag på film ett tag, men somna fort.. Var så trött! Jag tyckte de skulle bli skit skönt att få sova ut denna helg.. Men igår vakna jag 07.00 och idag 05:30. Min hjärna har nog ställt in sig på de nu! Skit drygt.. Låg iaf och drog mig till kl 9, gick upp och åt frukost sen gick jag och la mig till kl 10 igen. Nu sitter jag hos mamma, ska fixa ett usb minne med musik till power meet tänkte ja! 

De är nu bara 2½ vecka kvar tills vi drar! Snart dags att packa haha. Jag är så sämst på det! Denna vecka blir de inge packa iaf, orkar inte efter jobbet sen kommer ju hela helgen spenderas i vintjärn. Men veckan efter det måste jag börja lite smått iaf. För helgen som kommer då är det fullt upp igen. Pappas 60 års fest och sen big lake run på lördagen, så på söndagen är man väl inte vid liv.. Och på tisdagen efter det ska allt va klart för då ska det packas in i bilen och husvagenen! Så nästa vecka måste jag alltså packa och handla allt skit som ska med. Haha..

Nu ska jag sätta igång med musiken =)


vintjärn - 08

Tröttis

Dagen på jobbet gick fort, dock inte de sista timmarna. Inge kul att va ute i spö regn! Men sluta 3 idag iaf, har friskvårdstid 1 timme i veckan, får ta ut den när jag vill. Skönt som fan att kunna gå hem en timme tidigare på fredagar =)

Ska strax börja med maten, pepparbiff med potatisgratäng och sallad =) Gott! Sen blir det bara fläsk och film. Ska hem till mamma rätt tidigt imorn och dona lite där hemma, innan de är dags att bege sig till vintjärn.

Nykter helg alltså! Rätt skönt. Kommer bli min sista nyktra helg på länge nu haha :P Ser fram emot midsommar helgen, den kommer bli galen =) Vi ses väl i vintjärn då hoppas ja?

För övrigt så kom jag nyss på att jag inte borde lägga ner energi på folk jag helst vill slippa.. Men jag kan bara inte låta bli att gå och irritera mig på dessa människor! Lögner, svek och åter lögner. I grund och botten så är jag mycket besviken och ledsen över att det alltid har varit så, och alltid kommer att va så. Jag bara förlåter och förlåter, jag styker ett sträck över det och lossas som om att inget har hänt. Så har det alltid varit, allt för många gånger! Men inte denna gång, nej.. Nu har jag fått nog. Jag blir så arg, ledsen, besviken, irriterad och allt man kan bli på en gång. Det är svårt att släppa det, men jag måste göra det nu. Och styka ett stäck över detta, och aldrig låta det komma in i mitt liv igen.

Ha en trevlig helg alla!

Stupid little girl!

Jag tycker de är så roligt med folk =) Speciellt de som inte kan stå på sina egna ben, inte vara stark (eller iaf påstå att de är de) utan att han nån vid sig 24/7, ja - helt enkelt inte klara sig själv! Jag kan skratta mig så lycklig åt dessa människor, eftersom jag själv inte är sådan =) Vilket tragiskt liv de måste vara att leva!

Seg dag på jobbet idag med. Bättre väder iaf, skönt! Men imorn skulle de bli regn igen, suck..
I morgon blir det lugnt iaf, ska handla ikväll så man har lite gotta. Ska även köpa nå mat som man kan kasta ihop imorn kväll =) Det blir bara film och mys med mig själv, jag gillart. Sen ska jag sova ut på lördagen! Detta är sista helgen på lääänge som jag får sova ut riktigt. Fullt upp resten av helgerna i sommar! På lördag em ska jag och Louise till vintjärn och hjälpa till med att fixa i ordning inför midsommar rocken! Men vi åker hem på kvällen igen.. Varken jag eller Louise är nå sugen på att sova kvar. De får räcka med att man blir där hela nästa helg..

Låg i natt och tänkte på hur mycket jag gillar att vara själv. De finns dom som säger att de är ensamvargar, men bullshit säger jag bara! De visar sig vara raka motsattsen förfan haha. Men jag gillar att va ensam. Jag skulle bli galen av att ha nån vid mig mer eller mindre hela tiden. Visst skulle de va mysigt att ha nån där ibland, men inte så ofta. Jag kanske är knäpp, hur ska jag nånsin kunna flytta ihop med nån? Haha. De spelar ingen roll om de skulle va en kompis eller en kille, så som jag känner nu så skulle jag aldrig klara av det! Jag behöver min ensamhet, och jag gillar det.

                        

Men hjälp

Fick en liten chock. Men den var mest skratt retande så de gjorde inte så mycket =) Tänk vilka roliga människor de finns =) Falsk rakt igenom! Men jag tycker de är rätt underhållade, att se hur folk skämmer ut sig och förstör sina liv, och inte bara deras egna heller =)

Skit seg dag på jobbet idag. De finns knappt nått attt göra och så piss väder på de.. Hoppas på bättre imorn.

I denna tid om 3 veckor är vi i västerås på pm, helt jävla underbart!!!! Och snart kommer Tina hem, ännu mer underbart!!! Jag är så glad =)

Ska strax hem till mamma en sväng, sen blir det hem igen och bara slappa!

Tisdag

Fick nyss reda på att två st på sandvik hade dött i en arbetsplatsolycka =/ Hemskt! Vet inte än vilka det var, men alla känner ju alla mer eller mindre på sandvik så det är något som berör de flesta. Tankarna går till de närmsta!

Dagen gick fort på jobbet. Dock känns de bara som om att man sover, jobbar och äter om dagarna nu. Jag är helt slut när jag kommer hem! Har ingen lust att göra något heller.. Det är bara att vila, fixa matlåda, duscha och sova igen som gäller. Det känns lite så där.. Men trivs bra på jobbet iaf! Fick dit 3 nya tjejer idag, som ska va där i tre veckor och jobba. Trevligt! Annars idag har jag inte gjort mycket. Det är så torrt ute nu så gräset växer inte! Lite segt faktiskt.. Får mest bara sitta och vänta ut tiden :P

Om 1½ vecka kommer Tina hem! <3 Som jag har längtat.. Ett halv år sen sist vi sågs nu =/ Vi kommer att ses i vintjärn när midsommarrocken är. Ska ju dock jobba där då, men de får ha överseende med att jag vill umgås med Tina då med! Ska bli så kul att träffa henne igen. Får passa på att umgås med henne så mycket som möjligt under helgerna, eftersom jag är så slut under veckorna efter jobbet.. Får se om man lyckas övertala henne att stanna hemma sen ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen tänkte jag, och ladda för en ny arbetsdag.
God natt!

Trött

Är heltslut idag, har mest bara sovit hela dagen..

Igår vart de jäderfors holme! Hade skit kul =) Jag, Louise och Krille var hem till Dannberg innan, satt på gräsmattan med folk och drack =) Fint väder som fan! Och full som satan blev jag också haha. Kom hem runt 3-4 i morse tror ja,somnade inne på toaletten, hahaha. Somna med huvet mot handfatet, helt slut!

I fredags var det ju Louises student, hade kul då med =) En mycket bra helg helt enkelt!

Nu står en veckas jobb framför en.. Hoppas att de inte blir samma värme denna vecka som förra!

Jag orkar inte skriva mer än de. Vet att jag ha blivit skit dålig på att skriva nå här nu, men orkar bara inte.. Ska försöka bättra mig!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på musik ett tag,sen sova!

Jobb

Jag är helt slut efter två dagar på jobbet, haha.

Var nervös igår men allt gick bra, likså idag. Har fått klippt gräs mest bara, men imorse vart de några städ besiktningar av lägenheter också. Båda dagarna har variy sjukt varma och de är nog mycket pga av de som jag är så slut i kroppen.. När jag väl är på jobbet så är det inte så jobbit, men så fort man börjar varva ner blir jag helt slut. Alla är iaf jätte trevliga på jobbet! Trivs som fisken i vattnet, hittills iaf.

Just nu väntar jag på att Louise ska komma och snacka lite om hur de blir i helgen.. Sen ska jag cykla hem till pappa och bara slappa, klockan ringer 05:15 igen! Snark.

Om två veckor kommer Tina hem, och om 4 veckor bär de av till power meet! Underbart.

För övrigt tycker jag att folk är dumma i huvet och borde flytta härifrån så jag slapp se och höra dom!

Blir nog inte så mycket skrivet här på några dagar igen, orkar knappt sitta vid datorn när jag kommer hem haha.

Sveriges nationaldag

.. firas med bongo trummor i stadsparken. Förjävligt tycker jag! 

Klev upp halv 9 i morse, svin trött.. Sista vardagen på länge som jag får sova ut nu! För imorn börjar allvaret. Usch va nervös jag är! Ni kan ju tänka er själva, gå nån stans ni inte ens vet vart de är, vet inte vilken dörr ni ska in i, vet inte va de är för folk ni ska jobba med.. Nya människor, nya rutiner och saker man ska lära sig. Håller tummarna för att allt ska gå bra, och att dom är trevliga där. 

Har packat ihop sakerna, ska till pappa ikväll. Närmare till jobbet därifrån.. Så jag får sova lite längre. Ska gå dit ikväll. Var egentligen tänkt att jag och Louise skulle tvätta husvagnen ikväll också, men jag hinner fan inte =/ Men hon skulle fixa de själv så de var ju bra.

För övrigt så är det bara en ynka månad kvar tills vi drar till power meet! I denna tid om en månad har jag snart slutat och det är snart dags att bege sig iväg. Kan knappt fatta det! Guuu' va underbart!!


....

Namn: Anna Lund

Piercingar: 2 i varje öra. Har haft i nipplesen och naveln

Tatueringar: 5 st

Längd: ingen aning!

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: mörkbrun

Fräknar: året om, men mest på sommaren

Motto: ta det som de kommer

Kär? nej

Önskar du att du bodde någon annanstans? både jag och nej, trivs bra i stensätra men skulle vela bo själv

Tycker du att du är attraktiv? jo då!

Dricker du? jaa

Röker du? ja, fast fest röker mest nu för tiden

Vilket schampo använder du? de för färgat hår

Vilken parfym använder du? en som jag fick av tina i julklapp =)

Vad är du rädd för? ormar, mörker och konstigt folk

Gillar du att tvätta? de är helt okej

Gillar du berg- och dalbanor? ja då!

Senaste...

Filmen du hyrde? minns jag inte!

Filmen du köpte? minns inte de heller

Låten du hörde: bra fråga

Låten du laddade ner? haha, de minns jag inte heller

Personen du ringde? mammsen

Personen som ringde dig? mammsen

TV-program du såg? BB faktiskt! första avsnittet jag såg.

Person du tänkte på? lojsan

Favorit...

Låt: just nu, Hot Rod Frankie - Summerwine

Sak att göra: sitta i nått baksäte och dricka öl, pyssla utomhus och umgås med vänner & familj

Sport: bandy, skidor, hockey och de flesta motorsporter

Dryck: kallt vatten

Kläder: mys kläder

Film: vet inte

Bil: min bilet!

Serie: sons of anarchy, true blood och vampire diaries

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? ja

Gråtit över en flicka? lite, när tina flytta!

Ljugit för någon? ja

Varit i slagsmål? endast med mina bröder haha

Blivit arresterad? ja haha

Träffat någon från internet IRL? japp!

Antal...

Gånger du varit kär? 1 måste jag nog säga. har bara varit riktigt kär en gång iaf!

Gånger ditt hjärta brustit? 3 haha

Hjärtan brustet på grund av dig? 1 skulle jag tro

Tjejer du kysst? många de haha

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? de finns några, men vi har inte så bra kontakt!

Gånger ditt namn varit med i tidningen? en gång vad jag kan minnas, när jag fyllde 18 var de en hel sida om mig!

Senaste...

Boken du läste? white libe fever - lemmy

Personen du fick e-mail av? nå reklam

Personen du fick brev av? brev och brev.. ja de måste va tina då, när jag fyllde 19!

Personen du fick sms av? mamma

Gången hela din familj åt middag tillsammans? när farfar fyllde 80 i början av april

Saken du köpte? en pizza


Vad har du gjort idag? packat, städat och planterat potatis haha
Var det kul? helt okej!

Brukar du svära mycket? japp

När stiger du upp på morgonen? mellan 8-11.. men imorn börjar jag jobba, så då blir de andra puckar!

Vad har du på dig? mjukis byxor, vitt linne

Vad ska du göra ikväll? ta det lugnt bara

Vad är du allergisk mot?. tål inte stålningen från vårsolen, och så blir jag röd i ansiktet av skaldjur haha

Var har du ont? min axel som vanligt

Använder du hårspray? varje dag!

Kan du stå på händer? nej haha

Håkan Hellström eller The Ark? ingen men om jag måste välja, The Ark

Salt eller socker? båda!

Gillar du ketchup? jag älskar kautchuppen!

Var du glad igår? nja, rätt dåligt med de

Vad dansar du till? rock!

Stockholm är... ? våran huvudstad?

Göteborg är... ? en stad jag förmodligen inte skulle klara av att va i, hatar dialekten!

Kan du sjunga? haha nej

Spaghetti eller makaroner? båda

Land du vill besöka? norge och irland!

Sorry

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har bara inte haft tid till att skriva nått. Här kommer en kort sammanfattning av de senaste dagarna!

Torsdag: Jag och Louise besätmde oss för att dra till falun, vi fick åka med Hanna och Christoffer i forden dit! Anderas körde och Marie hänge också med. Vi yra runt i skogen flera timmar kändes de som haha, skit kul var det! Rally med forden på grusvägarna, fan va vi skratta =) När vi väl kom till falun så var det inte så mycket bilar, men as mycket folk! Så de var kul. Vi snurra runt till kl 1 typ, sen käka vi max och drog hem. Hade grymt kul med dessa sluta människor =)

Fredag: Var inte så där jätte pigg när man vakna.. Men de var bara att dra sig upp de, och gå på Louises student bal =) Deras chaufför, Arne, kom hit och grilla med oss först, sen åkte vi och hämta dom fina tjejerna! Strosa runt på jerntorget och kolla på alla fina par, sen skjutsa vi in dom till gävle! När jag kom hem så var det snabba puckar som gällde! Emelie var nämligen på väg hit, vi skulle ut och dricka öl. Håll i hatten nu, det tog 40 min för mig att duscha, fixa håret, sminka mig, välja kläder och äta! Helt sjukt va fort de gick haha. Vi åkte till korsika eller vad det hette, satt där och drack öl. Sen tog vi en sväng med hennes pappas båt till strandbaden, hur mysigt som helst =) Sen satt vi på bryggan i solnedgången och snacka skit bara. Sen kom Bulten och hämta oss och skjutsa hem oss. Hade skit kul verkligen!

Lördag: Vakna upp och mådde ännu sämre haha. Tänkte att jag skulle ta det lugnt, men ne så vart det inte. Fick för mig att dra till hofors och umgås med Hanna och Christoffer i öl tältet! Sagt och gjort, var klar på en timme för att dra ut på nya äventyr! Vi drog på nån för fest ett tag, sen gick vi till tältet. Och jävlar va kul det va!! Road Dust stod på scen och de var ett sånt jävla drag! Säkert 200 pers som stod och rocka loss. På slutet stod folk på borden och dansa! En av de bästa spelningarna jag nånsin har varit med om =) Jag och Hanna rocka loss som fan! Sen när de roliga va slut så krånglade de sig med skjutsen hem, men de löste sig till slut. Hade så jävla kul!!

Så de sista dagarna har varit mer eller mindre perfekta.. Har träffat nya människor och bara haft de allmänt skit kul! Jag är så glad över det, det behövdes verkligen. Har inte haft så här kul sen förra sommaren!

Idag mådde jag ocksp piss, haha. Vakna sent, så hann mest bara att vakna till liv så kom Louise och hämta mig och så drog vi på möte. Beställde en pizza när jag kom hem och så har jag redigerat lite bilder från balen. Ni ska få ett par smakprov, sen kommer resten upp på face!

Nu ska jag vila ett tag, sen ta en lång promenad med massa bra musik i öronen =) Finns inget bättre..

.. jag skulle lägga upp bilder här med de var så segt så sket i det. Håll utkik på facebook ist =)




Juni!

Ja idag är de 1a Juni, helt sjukt. Känns som om att de nyss var mars för fan..
Känns som om att denna sommar kommer att gå fort!

Ställde klockan på 7 i morse, men såg att det regna då så jag kröp under täcket och sov en timme till, sen låg jag och kolla på tv till 10 =) Skönt. Nu har jag beställt hem lite presenter till lillebror som går ut 9an på onsdag, skrivit ut en blankett som ska lämnas till arbetsförmedlingen på fredag, lagat mat och ätit, hängt tvätt.. What to do nu då? Plocka undan lite på rummet kanske? Mjaa skulle behövas.

Lite senare blir de en tripp till valbo med pappa och lillebror, ska fixa kläder till honom. Pappa betalar, jag bestämmer vad han ska köpa. Haha, min lillebror har ingen smak alls så jag får stå för de!

Såg ut att bli fint väder till kvällen igen, så då blir det en lång promenad igen =) Så skönt igår när jag var ute och gick, solen var på väg ned och de hade nyss regnat. De luktar så gott!!

Hoppas det blir falu cruisingen imån, jag och Louise kanske ska åka med Hanna och Christoffer då =) Hoppas! Men får se hur de blir =) Lite sugen på att dra till hofors på fredag, bessemerfesten då. Och på lördag fest i jäderfors! Men de visar dig hur de blir med den saken. 

Nu ska jag göra nå vettigt!


Var iväg och fyllde i tatueringen igår =) Fyfan va ont gjorde!! 
Trodde jag skulle dö där ett tag haha. Men nu ser de bättre ut iaf =)