Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Suck

Har städat pappas kök i 2½ timme nu, och innan de cykla jag 8,5 km. Jag är helt slut! Köket var ju ett katastrof område kan jag ju säga.. Ska ta och fortsätta lite nu, ska göra rent inne på min toalett. Sen ska jag gå hem till mamma och hämta lite mer saker, och pussa på min älskade nisse.

För örvigt så försöker jag hålla humöret uppe och tro på att allt fixar sig. Men det är väldigt svårt för tillfället.. Mamma fortsätter att bete sig som skit mot mig trots att jag inte har gjort henne något. Jag förstår inte..

Nä, sommar skulle man ha haft sig. Så man kan bege sig härifrån, inte tänka på nått och bara umgås med en massa härliga människor. Ja, de skulle va nått nu de.

Fuck it

Bara en timme efter att jag hade uppdaterat bloggen tidigare idag så brast allt. Hela helvete bröt ut hemma. Varför behöver jag inte berätta, men jag och mamma gick i luven på varann som vanligt. Och denna gång var det bara droppen för mig. Det hon gjorde idag var inte okej. Och de värsta jag vet med henne, är att hon är för stolt för att erkänna att hon har fel eller för at kunna be om ursäkt.

Jag har varit så förbannad så jag har grinat flera timmar i sträck. Packade min väska, och väntade på att pappa skulle komma. Han, jag och lillebror var på bio, filmen var bra! Om inte annat så var det skönt att få umgås med dom lite och tänka på annat..

Nu sitter jag hos pappa, blir nog kvar här ett tag framöver. Tills mamma ber om ursäkt iaf. Får bo här hur mycket jag vill iaf, pappa av nån vet ju hur det är att bo med mamma efter alla dessa år de var tillsammans och gifta ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv tills jag somnar :)

Sunshine

Idag är det en bättre dag!
Hade en riktig skit dag igår.. Men idag känns det mycket bättre.

Började dagen med att åka till ica och handla lite.. Skulle hem till pappa och cykla efter det, men hoppade de. Törs fan inte åka så långt med bilen. Den skrammlar och har sig så nu får den stå på gården tills nån kommer hit och hjälper mig att fixa den, haha.

När jag kom hem från ica så tränade jag, skönt. Fast dock segt, börjar tycka att de är väldigt tråkigt nu för tiden. Inge bra! Får fan inte ge upp med de nu, måste hålla i fram till sommaren. Så är det bara! Har nyss ätit en lite sen frukost, yoghurt med frysta hallon, hårt bröd och ett glas mjölk. Räka ut att de vart ca 300 kcal, förr låg min frukost på runt 500-600. Visste ni att ett helt paket frysta hallon innehåller lika mycket kcal som 1½ äpple? Och att man kan äta 1½ paket hallon och få i sig lika mycket kcal som en banan? Samma gäller blåbär, jordgubbar och björnbär. Så nu har jag bytt ut de mesta av frukten till bär ist, de är för den delen godare också tycker jag =)

De flesta undrar säkert hur jag orkar hålla reda på sånt där och räkna kalorier.. Men de är över huvud taget inte ens jobbigt, till slut lär man sig de där utantill. Och för att jag ska kunna gå ned i vikt, måste jag minska kalori intaget och öka träningen. Jag vill inte gå runt och vara hungrig, så då är de bättre att ränka kalorier och hålla sig till en viss gräns och endå kunna bli mätt =)

Nog om det! Men de värsta är att jag inte har nå annat kul att skriva om.. Ska ta och kolla runt lite om de finns nå jobb nu, sen vänta på att mamma kommer hem innan det är dags att bege sig ut på en lång promenad. Ikväll blir det bio med pappa och lillebror =) Inte allt för ofta de händer! True Grit ska vi se.. Hoppas den är bra!

Fotboll

Sitter och kollar på fotbollen nu. Whats up med mig nu för tiden!? Har blivit jätte intresserad av sport helt plötsligt.. Inte minst skidor, fast den säsongen är ju mer eller mindre slut nu. Nu börjar fotbollen istället.. Dock är det bara kul när Sverige spelar, allsvenskan skiter jag i.

Som jag tidigare skrev så har de inte blivit nå tränande eller motionerande idag. Har haft noll motivation till det idag.. Antar att man får ha såna dagar också. Men har sjukt dåligt samvete över det.. Usch. Jag vill ha sommar nu, så man kan dra ut och springa i skogen i flera timmar! Guuud så underbart de skulle va..

I morgon måste jag försöka finna ork och lust till att åka till pappa och ta en sväng på motionscykeln. Har fått upp min kondis så pass nu så jag vill inte tappa den.. Hoppas att jag inte känner mig som jag har gjort idag i morgon. Det är så frustrerande.

Kastade ihop inte mat tidigare, falukorv i ugn blev de. Gött! Dessvärre lite tråkigt att äta sallad till de, de skulle ju ha varit godare med potatis! Är faktiskt förvånad över hur bra jag har lyckats över att hålla mig borta från potatis, pasta och ris. Pasta har jag inte ätit sen i januari, och ris åt jag lite av i fredags, men innan dess har jag inte ätit de på ett par månader heller. Potatis har det däremot blivit lite fusk med under helgerna.. 

Har för den delen kommit på att en av de största anledningarna till att jag har lagt på mig så pass är för all alkohol. De har ju blivit en hel del av de detta år.. Har nog bara varit nykter en hel helg. Ska verkligen försöka hålla mig borta från alkohol de gånger de inte händer något ''speciellt''.. Förmodligen kommer jag inte att lyckas, men jag kan ju försöka iaf. Har endå inte råd att dricka så mycket som jag har gjort..

Jaja. Ska fortsätta kolla på fotbollen nu, sen kolla på dessa desperata hemmafruarna innan de är dgas att sova. 

Usch va jag är less på mitt liv.


Min fina gudson <3
Han har varit jätte sjuk en längre tid nu, har haft över 40 graders feber fram och tillbaka.
Hoppas han blir frisk snart!

Snö

Ångrar att jag skrev igår att det var vår, för idag tok snöar det. Usch!!

Tänkte att jag skulle få nå gjort idag, men har tappat lusten. Har dessutom blivit så där yr som jag var igår också.. Tänkte att jag skulle åka hem till pappa och ta en tur på motionscykeln, men ne.. Tänkte även att jag skulle åka till ica och köpa varma koppen efter som jag tog den sista igår. Men nee, jag orkar inte! Dessutom så ska jag inte ens köra min bil egentligen, har så lite olja i den. Och inte ett öre till att köpa olja har jag heller.. Skit.

Idag är de en sån där dag som allt bara känns skit och jag känner mig helt värdelös. Så ska nog dra täcket över huvet och stanna i sängen resten av dagen. Ska försöka finna ork till att träna idag iaf, eftersom de inte blev nå igår. Har gått upp så mycket i vikt så de är fan äckligt. Jag törs inte ens ställa mig på en våg längre.. Jag har aldrig varit så tjock som jag är nu. Usch, jag hatar det.. Jag ska leva på varma koppen och sallad till sommaren nu har jag besämt, förutom under helgerna. Men får se hur de går med den saken..

På fredag ska jag hem till pappa och äta och prata skit med honom. Och på lördag är klubbfest. Får föröska se fram emot de.. Just nu känns allt bara skit.


Vår

Nu kan man väl endå säga att det är vår?

Jätte fint väder har det varit idag iaf. Synd att jag har mått skit.. Började dagen med en promenad på lite över 1 timme, skönt. Sen satt jag ute i solen med mamma och lillebror och snacka lite skit innan de var dags att dra fram dammsugaren och städa undan lite. Efter de fick jag skit ont i huvet, allt börja snurra och jag började må jätte illa. Gick och la mig i min säng, och somnade..

Är fortfarande yr och mår illa. Drygt! Jag som hade tänkt att träna och få lite gjort här hemma. Och ta en till promenad, men nee då..

-

I fredags var jag, Louise, Sara och Lisa hem till Linda och drack lite. Vi spela spel och snacka skit, hur kul som helst hade vi. Efter de vart de 8an, men där vare inge drag så var väl bara där i lite över en timme sen drog vi hem.

I lördags så var jag och Lisa hem till Jossan och drack, sen drig vi till Legend, första gången jag var dit. Trevligt ställe! De var nå band som spela då, skit bra var dom och mycket folk var det. Så det var kul! Orkade dock knappt dricka nånting, vet inte varför.. Kom hem i skaplig tid iaf, och var pigg igår.

-

I veckan händer de inge speciellt, tror ja. Ska nog ta en vända till valbo på fredag bara och köpa nya löpar kläder. Sen på lördag är det klubbfest, vi ska grilla och äta tillsammans, sen blire rajjrajj. På söndag har vi möte också.

Nä nu måste jag slå omkull mig igen, är så yr så jag ser knappt skärmen :S

....

Har suttit och jävlats med designen ett bra tag nu, och nu har jag tröttnat. Får göra klart de sen nångång..

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar, sen bege mig hem till Linda. Blir några öl med henne, Louise och Lisa. Sen ut på byn en sväng =D Hoppas på en trevlig kväll._

De var allt för idag =)

Våfflor

Har nyss tyckt i mig våfflor =) Våffeldagen imorn, men hant ti att äta de då så de fick bli idag istället.

De senaste dagarna har de inte hänt mycket. Går runt här hemma och hasar fötterna efter mig bara ;P Idag har jag iaf dammsugit hela huset och små donat lite. Bror och Linda kom förbi på kaffe dom också.. Och just nu väntar jag på Louise, ska snacka lite skit med henne..

Har börjat kollat om på alla säsonger av sons of anarchy nu, så jäkla bra! =)

Imorn blire de öl med Linda, Lisa och Louise. Sen blire en pubrunda =) På lördag kanske de blir åka cadillac, annars blire nog en pubrunda då också. Dessutom så är de ju guldfesten på lördag också, fast de är ju på dagen..

Nå mycket mer än så händer de inte i mitt liv just nu :P

Hejsvejs!

SM GUUUUUUUUULD!!!

Ja som ni alla vet så vart de ju SM GULD till SAIK =D SÅ JÄVLA UNDERBART!!

Söndagen började med att jag vart väckt kl 5 på morgonen, så strax före 6 gick jag upp, kunna inte sova. Började dricka öl redan då =) Hur gött som helst vare! Finns de nå bättre än öl frukost?

09:30 gick bussen mor uppsala, härlig stäming hela vägen ned. Och full blev man haha =) Var framme strax före 11 tror ja, då gick vi till Birger Jarl och drack vidare. As härlig stäming där med! Strax före kl 14 vandra i mot Studenternas, skit mycket folk vare där!! Nästan 20 000, helt fantastiskt! 

Matchen var så grymt jämn, men till slut, under förlängningen, dunka Zeke in den vinnande bollen. Det går inte att förklara känslan, de var liksom bara ren lycka. Jag vart så glad så jag börja grina! Det var så härligt att äntligen få springa ut på isen och se spelarna i deras guld hjälmar.

Det var en helt totalt jävla grym dag! Har inte haft en sån dag sen i sommras. Och det var helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv, kommer aldrig glömma den dagen och den lyckan!

På bussen hem fortsatte firandet, och när vi kom till viken igen så vart de Living Room. När kl var efter 1 så bestämde jag mig för att ta mig hem igen, jag var helt slut efter allt firande. Och de roliga var, att jag vakna upp på golvet dagen efter med kläderna på hahaha. Heeelt sopslut!! Ingen röst hade jag heller, bokstavligen talat. Jag fick inte fram ett ord. Idag är de lite bättre på den fronten.

Alla bilder från finalen kommer upp på facebook inom kort.

SAIK GOING FOR GOLD!

Blir inget skrivet här imorn, eftersom bussen till uppsala går 09:30. Vi kommer att vara framme vid lunch tid, då blire mat och öl på nån pub där sen marscherar vi mot studenternas! 15:00 börjar matchen, visas på 2an, missa inte detta ni som inte kommer att finnas på plats på studenternas! 

Åker dit med kompanjonen Louise så klart! Fredrik ska så klart med han också, Lisa och Sara A likså =) SKOJ!

Jag är så grymt taggad! Jag hoppas och hoppas och hoppas att SAIK tar hem guldet nu, jag vet inte vad jag gör om dom förlorar. 


I MORGON GÄLLER DET!!

nanananaa

En låt som nöts på rätt bra nu är Lostprophets - Can't catch tomorrow. Grym! Blir så glad av den! Diggar texten;
''I'm sure I've seen this look before
Done a thousand times and a million more
How many lies did he tell this time?
How many times did he cross the line?
It won't help me but I have to ask
Is there something real that's behind the mask?
Something true we don't know about?
A little faith in amongst the doubt

And maybe someday you will grow
Maybe someday you will know
Maybe someday you will end these tears and go''

Sitter just nu och dricker kaffe i sängen, haha. Om ca en timme blir de lite jobb tillsammans med Fredde. Är ju inte så där jätte sugen på de om man säger så, kallt, blött och jävligt ute bara. Fy! Men de tar nog inte mer än 2-3 timmar så kommer förhoppningsvis i säng rätt fort ändå =)

Snart är de söndag! Provade outfiten som jag ska ha då, kommer va helt svart/vit, haha. T.o.m sminkningen blir svart/vit! Kanoners dä. Ujujuj, då blir de feeeest, spec om SAIK vinner! Då blire party enda in på måndag morgon =) Blir bra de..

Nä nu ska jag göra nå annat så jag håller mig vaken, är så jävla trött.. Snark!


...

Finns de någon vänlig själ där ute som kan fixa låtarna Joyride - Sommar i Sverige igen , Skumdum - Lisa , Style - Den hon vill ha , Lostprophets - Can't catch tomorrow ? Får inte tag på dom..
Tack på för hand =D ;)

Vet inte vad de är för fel på mig, men varje år i den här tiden så är jag rätt less på all rock 'n roll, och lyssnar mer på ''modern'' musik och hårdrock.. Har aldrig fattat varför och kommer förmodligen aldrig att göra det heller haha.

I dag har jag hittills tagit en sväng på motionscykeln =) Skönt. Ska strax fixa ihop en sallad och sen bänka mig framför tv'n, skidor ända tills ikväll! Finemangen. Sen äre möte med klubben ikväll om midsommar rocken..

Ja, nå mycket mer än så har jag inte att tillägga för tillfället =)

Harder better faster stronger



Skit fint väder idag igen =) Härligt. Tog en promenad tidgare i morse, lär passa på när solen skiner.

Annars har de inte hänt mycket idag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på heller. Vill göra nått ute, men finns ju för sjutton gubbar inget att göra! Men så som de känns just nu så blir de en till promenad iaf. Klarar inte av att sitta inne.. Hela jag är fylld av vårkänslor =)

Vill fortfarande till falun på fredag och lördag. Men de blir nog inge av med de, känner ingen som är intresserad av skidor så.. Och inte vill jag åka själv heller haha. Så om jag inte hittar nån att åka med så får jag väl bänka mig framför tv'n då =)

Nu ska jag gå och dryga på lillebror eller nått..

Träning

Äntligen har träningen  börjat ge resultat! Min kondition är fortfarande kass, men har blivit så mycket bättre sen jag började cykla två gånger i veckan! Har blivit mycket starkare i armarna, nu syns de t.o.m att jag har muskler när jag spänner armarna, haha. Mina ''kärlekshandtag'' har blivit mindre och mycke fastare. Mina ben orkar med mycket mycket mer nu än förr. Och min rumpa har blivit så mycket fastare! I love it.

Kanske man kan gå runt i bikini i sommar utan att kasta sig efter kläder så fort nån ser en ;)

...

Fick ett sms från en gammal vän/kärlek i morse.. Vart förvånad måste jag säga, vi har inte pratat med varann sen i slutet av augusti, vilket är över ett halv år sen. Han kom att tänka på mig för han hade sålt bilen som vi svina runt bra nog i förr i tiden. Tråkigt att höra att han hade sålt den, men kul att han hörde av sig.

Det är så tråkigt att vi slutade umgås. Att förhållanden kan förstöra så mycket. Vi två hade så jäkla kul tillsammans, så hade mer än gärna velat kunna vara vän med honom och umgås, men det går inte.. 

Det har hänt mycket idag som har gjort mig glad.. Folk som jag aldrig skulle höra av sig igen har gjort det. 
Kul =)

Nu ska jag kolla på män som hatar kvinnor sen sova!

Ny tatuering

Jo ni, har införskaffat mig en ny tatuering =) Grymt nöjd!! Fick ett sånt bra pris på den så kunna inte låta bli att göra den.. Så denna är den nya i samlingen;



-

Tjejkväll hos Linda igår med henne, Louise, Johanna och Angelica =) kul vare! Fick god mat, kycklingfilé och potatisklyftor. Sen fixade Johanna nå choklad grejs med glass och varma hallon. Hur gott som helst! Vi spelade spel, sjöng singstar och prata en massa skit bara. Måste göras om!

Jag och Louise drog till 8an efter det, lite segt med folk i början men sen blev de packat som vanligt. Fick lite att vila ögonen på iaf ;) Kom hem runt 3-4 i natt. 

Har legat och kollat på sprinten och varit allmänt lat idag bara. Trodde Northug skulle va med idag, men han va tydligen sjuk eller nått. Tycker det är mycket underhållande att se fighten mellan han, Heller och Jönsson, haha. Vet inte va de har blivit för fel, man har börjat kolla jätte mycket på skidor nu, tycker det är de perfekta att kolla på när man är bakfull =) 



Det hade ju varit mycket enklare att hata, eller verkligen ogilla iaf, Northug om han inte hade varit så förbannat snygg haha =D 

Så som jag har fattat de så är det världscupfinal i falun nästa helg, skulle mer än gärna vela åka dit och kika en sväng!

-

Idag blir det inte mycket gjort.. Jag är bakfull och slö så. Blir nog bara tv resten av dagen.. Bara en vecka kvar till SM finalen nu, i den här tiden om en vecka står jag på studenternas IP och är dyng full! Haha. Ska bli så jäkla skojj =) Hoppas verkligen på guldet i år!!

Nä nu ska jag vila mina blå ett tag =)

Suck

Från de ena till de andra.. Fan, jag blir så jävla besviken.

Väntar på att Linda ska vakna till liv nu, sen ska vi ut och gå. Ska blir skönt att få prata av sig lite..

En sak ska du då veta, du är ju jävligt ful!



Ligger i sängen nu och lyssnar på lite musik.. För tillfället; S.O.A.D - lonely day, mycket bra!

Det har blivit ändring i planerna.. Jag skulle ju åka till Narvik på onsdag, biljett var fixad och jag var helt inställd på att åka dit. Tills jag gick på sista semi matchen mellan Saik - Hammarby igår, och Saik vann vilket innebar att de gick vidare till final. 

Jag låg uppe halva natten och var så kluven, jag vela absolut inte missa finalen! Jag har väntat enda sen jag var 12-13 år på att få vara med och uppleva när Saik tar ett SM guld.. Och jag har väntat i tre år nu på att få åka tillbaka till studenternas och härja runt. Jag kände att jag bara inte kunna missa det.. Men hur skulle jag kunna berätta de till Tina? Låg och var helt förstörd innan jag til slut somna.

Berättade för Tina idag hur jag kände iaf, och hon förstod mig.. Men jag känner mig som världens sämsta människa och vän iaf! Usch.. Men de är inte så att jag inte tänker åka till henne, ska bara skjuta upp de. Hur länge de blir, de vet jag inte, de får märkas. 

Biljett till pub bussen och biljett till matchen är fixad. Ska åka dit med Louise, Lisa och Sara A =) Ska bli skit kul!! Jag längtar sååå mycket. 

I morgon blir det bara lugnt, film och nå onyttigt. På lördag blir de god mat och öl hos Linda med några b-rudar ;) Ska bli kul! 

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och nörda runt =)



Jag och världens finaste Tina <3
Saknar dig så mycket..

Onsdag

Idag skulle vi ha vart iväg och kollat på hus. Men som jag skrev tidigare, så blir de inge av med det. Så jäkla trökigt.. Nu när vi äntligen hitta nått, det var perfekt liksom. Jävla fölk som ska ändra sig!

Hittills idag så har jag vart hem till pappa och cyklat, sen fixat mat och diskat. Ska strax ta reda på tvätten och dona lite till här hemma.. Ikväll blir det bandy med Fredrik, håller tummarna för att SAIK vinner, för då går de vidare till SM finalen!! Uscha va jag fortfarande har dåligt samvete över att jag missar den..

Ser fram emot den 2 april, de är de klubb fest =) Vi ska grilla och dricka öl tillsammans först innan de andra klubbarna som är bjuda får komma. Ska bli riktigt kul! Har för den delen fått mina märken nu, så har hållt på å sy fast dom på jackan. Och så klart har de bara jävlats! Men tror mamma skulle fixa de åt mig =)

Nått som jag också ser fram emot är att tatuera mig igen. Fast endå inte.. Denna gång blire på armbågen, de kommer att göra så satans ont! De som jag har pratat med som har gjort de, säger att de är bland den värsta smärtan man kan uppleva.. De är ju bara ben och nerver där.. Uscha, men jag vill ha de gjort nångång =D

Idag är de nån jobb mässa på folkan också, tänkte väl att jag skulle gå. Men blev inte så.. Har ingen större lust att gå runt och se mongo ut där själv. Jag håller tummarna så jävla hårt och hoppas verkligen att jag kan få ett jobb på stället där mamma jobbar, tror jag verkligen skulle trivas där! Annars så är de dött på jobb fronten. Jag varken orkar eller vill ens söka ett jobb. Har på senaste tiden bara sökt jobb på Sandvik.. De första min jobb coach sa till mig när jag började gå hos han, är att aldrig tappa hoppet eller lusten till ett jobb. De är precis de jag har gjort. Vilken är så ur dåligt så de är inte sant.. Men som sagt, hoppas sten hårt på jobbet hos mamma nu.

Nu ska jag börja med nå vettigt, sen träna och efter det göra mig klar för bandyn.

Skit!

Ca en timme efter att jag hade lagt ut länken till huset vi ska kolla på så ringer mamma till mäklaren, och då visade de sig att dom precis hade ångrat sig. De ska alltså inte sälja huset.. IT SUCKS!! Nu när vi äntligen hitta nått vi vill ha.. Men än var de väl inte helt kört, de kanske ångrar sig igen sa mäklaren.. Så hoppas de. Men annars så ska vi fortsätta kolla runt, vill ha nå hus i utkanten av sandviken, lite ute på landet.. 

SAIK vann andra semin mot hammarby!! Sköönt. Ska gå på matchen på onsdag tänkte jag!

Nu ska jag fan i mig sova..

...

http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?startObjektId=686341&ObjektID=692628
Länken till huset vi ska kolla på =)

Helgen

Hade jätte trevligt i fredags.. God mat, mycke skratt och en massa götta med sig hem. Helt perfekt dag med några av de jag älskar mest! På vägen hem stannade vi hos min farbror Sture och hans sambo Ann och fikade lite.. De vart mycke tok och skratt då med, min familj och släkt är inte riktigt frisk =)
Tänkte att jag skulle dra ut och ta nån öl då på kvällen, men orkade fan inte. Var helt slut! Så de fick bli pizza, vampire diaryes och sen somna jag som en stock. 

I lördags vart de lugnt under dagen. Kollade på bandyn, saik vann förståss! Hoppas de blir final och ett guld i år. Dessvärre missar jag ju finalen isf, de suger så jävla hårt!! :( Menmen.. Efter bandyn gjorde jag mig klar och så, sen drog jag till Lisa och tog nån öl med henne och sen åkte vi till peckers med Fredrik. Hände inte mycket där, och jag kunna av nån anledning inte dricka mer (trots att jag bara hade druckigt 3 öl och en grogg) mådde så piss dåligt.. Och jag var inte ens full! Skit drygt. 

Igår var de möte med klubben, kul att träffa alla igen! Var helt slut efteråt, haha. Så de blev mat sen kolla på solsidan och sova =)

Nu har jag nyss druckigt kaffe, ska dra på mig kläderna sen dra till pappa och ta en sväng på cykeln. Har fortfarande dålig kondis, men fan så mycket den har förbättrats på bara några veckor. Nu klarar jag över 8 km intervall på under 20 min! Klarade knappt 7 km förr, och de tog längre än 20 min.. Kul att man ser lite förändring =) Hittills idag har jag också bokat tid till tatuering, den 31 mars är de dags igen! Hääärligt.

Just ja, på onsdag ska jag åka och kolla på hus med mamma =) I jäderfors.. Skit fint hus! Pool, inglasad altan, badtunna, bastu, två garage och en massa mark.. Om inte priset springer iväg för mycket så blir vi nog jäderfors bor ser de ut som =) Kul med lite nytt! Men samtidigt tråkigt att flytta härifrån.. Men är rätt säker på att de inte blir nå, för de där huset slutar nog på en dyyyr summa..

Nu ska jag bege mig till pappsen.

...

Har suttit i över en timme nu och redigerat bilder, haha. Skit kul! Här får ni ett litet smak prov;



Orkade inte hålla på å fixa photoshop, så kör med ett enkalre program som man använder online. Picnik.com heter sidan, bara att skaffa ett konto där och börja prova sig fram! =)

Åker till ekckerö 06:40 imorn, så ikväll blir de tidigt.

Sjukling

Fortfarande lite förkyld.. Skulle till högbo idag, men blev inge för Hugo hade blivit sjuk han också :( Så har mest lallat runt här hemma hittills bara. Har varit ute lite och njutit av solen så klart.. Tänkte att jag skulle ta mig en promenad senare efter att jag har tränat. Men får se hur jag känner mig.. Så drygt att va förkyld.

Och jag hoppas för sjutton gubbar att jag känner mig bättre imorn, eftersom vi ska åka en sväng med eckerö då.. Ska bli kul att umgås med bröderna och pappa själv. Och farbror så klart! 

Lutar mot att de blir lugnt imorn kväll efter att vi har kommit hem. Man brukar ju vara rätt slut efter resan.. Får se hur de blir på lördag, om man drar sig ut nå då. Skulle ha velat varit till heartbreak, men vet inte om jag har råd med de heller. Såg dessutom ut som om  att de skulle snöa på lördag, så kanske blir jobb då med.

I den här tiden om två veckor sitter jag på tåget från boden till narvik :) Längtar!

Nu ska jag koka kaffe sen skulle jag ha behövt städa mitt rum..

Host host

Känns som om att min förkylning bara blir värre :( Inge bra.. 

Vart iaf leklandet med Linda och Hugo. Jag och Linda provade på borgen som som har där med en massa kul grejer i, var helt jävla slut när man kom ur därifrån ;) Haha! Så jag höll mig till bordet resten av tiden. Fika lite gött och snacka skit bara =) 

På vägen hem höll jag på att krocka två gånger. Nog för att jag kanske inte är världsbäst på att köra, men vissa måste fan ha hittat körkortet i ett flinpaket. Först skulle jag köra om en lastbil, och så låg de en bil bakom mig. Så jag blinkade i tid för att den skulle fatta att jag skulle köra om. Precis när jag skulle köra ut så kommer den jäveln i full fart! Men hann aldrig att köra ut iaf, tur de. Andra gången kommer de nå fruntimmer som kör rakt över spärrlinjen, in i mitt körfält. Och jag kommer liksom i över 100, så av ren refelx så kör jag ju så klart över i andra körfältet men hann dock aldrig kolla bakåt om de kom nån annan där. Och så klart gjorde de de! De var på fitthåret att han/hon/det hann köra förbi! Ja jag säger då de =) 

Har aldrig tyckt om att köra bil, förutom dom första veckorna efter att man tog körkortet. Jag vet inte varför.. Men tycker det är ur tråkigt och blir bara irriterad på folk som inte kör som jag, haha. Nä, mycket bättre att sitta breve och snarka eller dricka grogg =) Hihi.

Ska nog ta och vila ett tag nu, är helt slut i huvet.. Sen får vi se om jag orkar med en promenad, hoppas det iaf. De är ju kanon väder! Hoppas de håller i sig, så våren kommer nångång =)

Leklandet

Ja dit ska jag idag, haha. Med Linda och Hugo =) Linda ringde och fråga igår om jag vela haka på, och ja varför inte. Har ändå inte bättre för mig så =) Kan ju bli intressant! Vi ska väl åka om inte allt för länge..

Annars idag vet jag inte ritkigt vad jag ska göra. Träna iaf ska ja, och ta en promenad. Men börjar känna mig förkyld så får se hur de blir med de =/

Kollade på de sista två avsnitten av sons of anarchy säsong 3 igår, kan knappt bärga mig till säsong 4 kommer !!

Undra vad man ska göra i helgen då? På fredag blir de en sväng med eckerö tillsammans med bröderna, pappa och farbror. Men kommer ju hem därifrån på kvällen.. Skulle kunna tänka mig att de bli lugnt då iaf. Jaja, får se vad helgen har att bju på. Den som hittar på nå kul kan ju höra av sig =)

I morgon är det Mikeys begravning.. Kan fortfarande inte fatta att han är borta!

Lyckliga gatan finns inge mer

Jag är fortfarande förbannad. Och besviken. 

Hjärtats dörrar är nu låsta och nyckeln undangömd, kommer inte göra mig besväret att ta fram den heller för den dagen och orkar bry mig igen. Och det kommer att dröja känner jag nu. Det finns viktigare saker för mig att lägga ned tid och energi på. Karlar.. Man kan inte leva med dom, och int fan får man skjuta dom heller!

I morgon är det två veckor kvar till jag drar till Narvik, ska bli så skönt.
Ska även till leklandet i morgon med Linda och Hugo, haha, kan ju bli skojj =D


från äppel fru till inget