Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

RockBitch Boat 2011

Ligger i sängen just nu och väntar på att håret ska torka. Ska bara fixa de sen är jag klar! Och så ska jag kasta ihop nå mat.. Kl 12 börjar vi rulla mot gävle, kl 13 går bussen därifrån! 

Vid 17 nångång lättar båten ankar och så är festen i full gång!! DE SKA BLI SÅ JÄVLA KUL!!!!
Kommer hem på måndag igen, om jag överlever resan vill säga.

Igår var jag, Louise och Max till falun och kolla på Skitarg! Så jävla bra var dom! Ser fram emot att se dom på söndag natt/morgon igen, för tredje gången =) Bättre band som levererar så in i helvete får man leta länge efter!

Nä, nu ska jag packa ner de sista sen fixa lite mat!

Ha en bra helg alla!!


Jag & Vulva igår!


Fett me ös kommer de bli!!

Bandy!

Sitter just nu och väntar på att pizzan ska komma hem, haha. Tjockis! 
Men gött ska de bli. Ska kolla på bandy också, SAIK - Villa. Sänds på tv4 sport!

Bara 1½ dag kvar på jobbet. Skönt.

Snart är de fredag. Så blir de rödvin, öl, falun och Skitarg med Louise & Max =) Kul som fan ska de bli!
Vi ska värma upp lite till kryssningen tänkte vi..
SNART ÅKER VI!!!!

Haha

Tur att de finns människor man kan skratta åt =) Men helt ärligt så är hälften av dom så patetiska så man kan inte låta bli att tycka synd om dom också.

Är glad över att ett par av dessa människor är ute ur mitt liv. Det roligaste av allt är att de var aldrig jag som gjorde nå fel, utan dom. Jag var som vanligt snällare än snällast, dum som man är. Men ändå så ska allt på nått vis vändas mot mig =)

Jaja, som sagt - skönt att ha er ur mitt liv assholes! Fortsätt ni att leva erat liv baserat på lögner och svek =)

Vart lite bitter nu känner jag, lära få dela med mig lite av de! 
Så nu är allt bra igen =) Snart ska lilla fröken sova, ögonen börjar bli trötta!


Hmf..

Dagen på jobbet gick så jäkla fort. Hann knappt komma dit innan de var dags att åka hem kändes de som, haha. Skönt som fan!! 

Vart dock lite drama på jobbet. En arbetskamrat hade blivit hotad med stryk av en annan arbetskamrat. Och detta var tydligen inte första gången. Människan i fråga verkar va helt dum i huvet rent ut sagt. En riktig mobbare (hans kollegor vill inte ens äta med honom, törs inte ställa frågor till honom osv osv..) Detta gör ju att de blir världens sämsta stämning på jobbet, även fast detta händer på en annan avdelning. Men dålig stämming hos oss är de också, minst sagt. Som jag har sagt förr, jag trivs inte alls där. Detta pga av den dåliga stämmingen. Så ni som säger (eller iaf tänker) att jag ska sluta klaga eftersom jag har ett jobb - FUCK YOU! Ni vet inte alls vad ni pratar om. Ni skulle förmodligen inte stå ut en dag där.  

Men, bara 2½ dag kvar, skönt de =)

Efter jobbet var jag iväg och köpte en resväska som ska invigas i helgen då de bär av till Riga. Sen vart de en promenad och sen bränna världens bästa skivor som ska med på båten. Nu sitter jag här, ska fixa lite popcorn sen glo på soa tills jag somnar.

Ja, de var allt för idag de. Adios amigos!

....

Men idiot blogg.se!!! Varför går de inte att byta profil bild för!?!? Daaaamp!!

Underbara söndag!

Jag hatar egentligen söndagar, brukar jämt ha en sån söndags ångest.. Men inte idag! 

Gårdagen var kanon!! Hade så jäkla skoj. Dagen började med att köra fyrhjuling, jag var skit nervös innan eftersom jag aldrig hade kört en sån förr! Men de var inga problem, de var skit kul! Sen var de lite andra tävlingar också, hur skoj som helst. Efter de serverades det god mat i smedjan, jätte mysigt var de där! Sen var de bara att byta om till badkläder och slänga sig in på beachen! Njöt lite av solen där inne, sen sprang jag och Louise ut till badtunnan, hur skönt som helst! Sen vart de bastu och lite häng i poolen inne också. 

Fick dock världens idiot migrän på slutet så jag vart tvungen att åka hem. Jätte tråkigt att missa festen på kvällen, men samtdigt var jag så nöjd med dagen så de kändes helt okej att åka. När jag kom hem så trodde jag att huvudet skulle sprängas! Fick ett av de värsta migrän anfallen jag nånsin har haft. Fy! Men somnade rätt fort iaf, tur de.

När jag vaknade vid 9 i morse så upptäckte jag att jag var ensam även denna morgon, så jävla skönt. Migränet satt fortfarande i, så jag gick och la mig till 11 igen, sen började jag plocka undan här hemma och fixa mat och matlåda. Efter det släppte migränet tack och lov! Efter att jag hade ätit så gick jag och la mig en timme igen, och efter de vart de en härlig promenad i de fina vädret i en timme. Sen gick jag och la mig igen, haha. Så jävla skönt!! Och helt tyst i huset. Underbart helt enkelt. De behövdes!

I morgon är de måndag igen, suck. Men bara 3½ dag kvar att jobba!! Skönt. 

Just ja, har kanske glömt bort att berätta att bror min har köpt hus i järbo! Så nu har han och bruden hans, Fia, och hennes två barn flyttat dit. Än är väl allt upp och ned, men de blir fint när de är klart tror jag! Är så glad för brosans skull, äntligen är han husägare som han så länge ha velat varit =) Och de verkar funka så bra mellan han och Fia också, vilket också glädjer mig mycket. Hon är en kanon brud!! Och hennes döttrar är så goa =) 

Nä, slut predikat. Nu ska jag börja ladda ner nya avsnitten av sons of anarchy tänkte ja, sen blir de chill framför tv. 

Btw, denna vecka kommer att kicka ass, har så mycket att se fram emot så de bara pirrar i hela kroppen för jag är så lycklig!! Jag och min vapendragare ska ut på äventyr, kan inte bli bättre än så =)

Louise och Kenny brummar på =)


Min finaste och bästaste vän genom tiderna <3

Morgon kaffe

Upptäckte att jag var ensam hemma när jag vaknade. Mamma är och jobbar och lillebror vet jag inte riktigt vart han är, haha. Men skönt som fan iaf, då kan man spela hög musik och strosa omkring hur man vill! 

Just nu sitter jag och dricker kaffe, har nyss fått på mig lite kläder. Ska börja packa ner sakerna som ska med till kratte masugn strax!

Kl 6 i morse fick Jessica och Tomas en liten pojke, Melwin =) Stort grattis till dom!! 

Hm, mycket mer än så hade jag inte att säga.. Ha en bra lördag alla!!


Jag och Jessica i garpenbergsgruvan - 09, haha!

Timglas

Lars Winnerbäck - Timglas är och kommer alltid att vara den finaste låten jag har hört. De finns så många bra och dåliga minnen med den låten.. Det är väldigt sällan jag lyssnar på den, har en tendens att jämt börja lipa när jag hör den av nån anledning..

Tacos blev de till slut, efter en massa tjafs och annat som förstörde denna fredag. Jag trodde att hela familjen skulle komma och äta, eftersom att de hade vetat hela veckan att de skulle bli tacos idag. Men det slutade med att jag fick sitta ensam och äta. Så blir de mer eller mindre jämt. Så jävla otacksammt så de finns inte. Fan va less jag blev.

Jag är så jävla trött faktiskt på att va ensam nu. Den enda jag har är Louise. Misstolka mig rätt, de är inte så att hon inte duger eller vad man nu ska säga, men ibland behövs det mer. Alla mina andra vänner har jag glidit ifrån. Eller så har det visat sig att de är bara ett stort jävla asshole så jag vill inte ha med dom att göra iaf. 

Ja jag undrar ja, vad jag hade gjort utan Louise. Låg och tänkte på igår kväll hur länge vi har varit vänner nu.. Är så glad över att vi är så bra vänner än efter alla dessa år. Inte en enda gång har vi glidit ifrån varann, och jag hoppas att vi aldrig gör det heller. För vad fan är en Anna utan en Louise? 


Sommaren 2007
Vilka minnen, haha..


Fredags öl

Ja, här sitter jag och tar min fredags öl och lyssnar på Hardcore Superstar, fintfint. Skönt med helg!!
Ska snart slänga mig i duschen, sen fixa ihop tacos. Resten av kvällen spenderas framför tv'n.. Ska ladda tills imorn! Ska bli så jäkla skoj!!

I november kommer nya twillight filmen ut, Louise - du ska gå med mig på den! Bara så du vet ;)

Öööh ja, mer än så hade jag nog inte att säga. Eller jo - torsdag, fredag, lördag & söndag nästa vecka kommer att rokka fett! Torsdag - jobba till 11, sen kort föreläsning, taco buffé, personal möte, bowling (med jobbet då alltså) sen ska jag och Louise på relaxen på badhuset! Fredag - chilla runt hemma på dagen, sen på kvällen bär de av till falun med Louise och Max (nå fler som vill med? hör av er isf.) och kolla på Skitarg! Lördag - bussen lämnar gävle kl 13, mot sthlm och silja festival båten/ rockbitch boat! (!!!!!!!!) En massa hårdrock och öl väntas då. Söndag - Förmodligen bakfull, kliva av båten och utforska Riga, ta sig en liten matbit och kanske en liten öl där. Sen vankas de hårdrock och öl (och en massssssa sprrrriiit!) i flera timmar igen!! Fuck yeah, dessa dagar kommer att bli kanon!

Måndag & Tisdag kommer suga kuken däremot. På måndag är jag förmdligen inte vid liv och på tisdag är man arbetslös igen så då är de af som gäller! Meeeeeeeen, skiter i de nu och koncentrerar mig på de roliga ist!!

Så! Nu har jag inge mer att säga. Ha en kick ass helg alla!!

Humdidum

Som ni ser så hände de inte mycket med designen igår, haha. Började hålla på, men gav upp. Orkade helt enkelt inte längre! Får ta de nån annan dag.

Snart bär de av mot jobbet. Förmiddagen kommer att bestå av möte med facket sen utvecklingssamtal med chefen. Så rätt slapp dag idag, hoppas jag!
Efter jobbet ska de bytas till vinter sulor på bilen, de börjar bli så halt ute på mornarna när jag åker..

För övrigt så är de bara 11 dagar kvar till rockbitch, de närmar sig!!!

Måndag, igen

Helgerna går för fort!! 

Dagen på jobbet gick fort iaf, skönt de. Men fy så kallt de är om dagarna nu.. Inte kul att jobba ute då kan jag lova! Men, bara 7 arbetsdagar kvar nu. Nästa fredag är jag ledig, och på torsdag har vi personalmöte sen ska vi bowla, trevligt. 

I fredags vart de bara lugnt, somnade innan 21 haha. Skönt som tusan att få sova ut på lördagen. 
For hem till Fredrik i 19 tiden, för fest där innan bandyn. Vi drog mot arenan vid 22, vart kvar där till efter 2 nångång. Hade jävligt kul! Och skit full blev jag haha. Söndagen var inte rolig kan jag lova, hade en sprängande huvudvärk och mådde så jävla illa. Men lyckades hålla mig från att spy iaf, även fast de var nära några gånger haha.

Längtar så mycket till lördagen, då bär de av till kratte masugn med klubben! Skulle tydligen bli 4hjuls körning & anadra äventyrs aktiviteter, middag och häng på innomhus beachen! Gött!! Ska bli sjukt kul =)

Annars så är de bara 12 dagar kvar till Rockibitch, fuck yeah!!! Och mindre än en månad till rock at sea! Life is good just nu känner jag.

Nu ska jag försöka finna ork till att göra nå med designen här på bloggen. Märks om de bli nå förändrat eller inte haha.

Adios!

Torsdag

Stor städning is on!! Var till rusta och köpte lite nya prydnads grejer så ska fixa med de nu, men först städa som fan. Så blir mamma glad när hon kommer hem från jobbet i natt :)

Var till ica och handlade också, så man slipper de imorn. Ska hem till pappa och käka med han och lillebror imorn efter jobbet =) Sen blir de bara lugnt! 

På lördag är de sprit, hårdrock och bandy som gäller med min bästa vän <3
Ska bli skit kul!! As taggad!!

Life is good just nu =)

Söndag igen!

Fan va veckorna rinner iväg..

Helgen var lugn och helt nykter. Inte en droppe alkohol har jag druckit! De hände inge roligt och jag kände inte alls för att dricka, så de fick bli så. Igår städade jag rummet och gjorde om lite här.. Sen var det en promenad i de fina vädret, och en tur till ica för att köpa lite götta. Sen kolla jag på Pirates 4, mycket bra! Efter det somnade jag.

Nästa helg är de world cup i bandy som gäller med bästa Lojs, helgen efter det bär de av till Kratte Masugn med Los Raggos på en massa roligheter, och helgen efter det är de Rockbitch som gäller! Så jag har 3 hårda helger famför mig, så denna nyktra helg kanske behövdes haha. 

Som jag sa förr så ska jag töja öronen. Men de går ju så sakta! Har kommit till 3 mm nu typ, ska till 10. Känns som om att de är väldigt långt dit! Haha. Man ska ju absolut inte stress töja för då har man sönder öronen och då läker de inte tillbaka efter de. Så tålamod Anna, tålamod!

I morse tog jag en promenad i den bitande kylan, bra start på dagen! Annars idag så ska jag och lillebror hålla på med min bil, lär fixa upp den till besiktningen. Sen blir de aga mat och så kommer Louise hit och hälsar på en sväng.

Livet är så orättvist

Fick nyss reda på att en barndomsvän har förlorat sin dotter, som var 7 (tror ja iaf) veckor gammal. Har ingen kontakt alls med denna person längre, man fan va tankarna går till henne och hennes familj nu. Det är så hemskt! 

-

Hela dagen har spenderats på Wij Trädgårdar med alla (de flesta iaf) från Sandvikenhus. Trodde de skulle bli skit tråkigt, men hade faktiskt kul!! Förläsningen var så bra, de var länge sen jag skratta så mycket =) Sen fick vi lunch och fika där, och så var de nå frågesport och grejer. Mycket trevlig dag helt enkelt!

Var helt slut när vi skulle åka hem, så hoppade över middagen på sandbacka park. Orkade bara inte.. Fick bli pizza hemma istället, sen la jag mig och kolla på Friends with benefits, ganska så bra film faktiskt! 

Och nu tänkte jag sova, är så trött så.. Är sugen på festligheter imorn, hör av er om de händer nå kul!

Sämst..

.. på att uppdatera bloggen. I know!

Men nu så.

Kl 19.30 idag så fick jag äntligen dra av mih arbetskläderna.. Drog till valbo direkt efter jobbet med mamma, ch vart kvar där, enligt mig, på tok för länge!! Ska aldrig mer åka dit med henne. Köpte en massa skit gjorde jag också.. Ett par kängor, lack leggings, ''fin'' byxor, guns n roses t-shirt, nirvana oversize linne, torr shampoo och en tjock tröja. Bara en massa onödigt skit haha. Dessutom åt jag på donken efter åt, fy mig!! Men jag var så jävla hungrig. Hade jag hållt mig 5 dagar till så hade de varit 3 månader sen jag åt på donken sist. De var när vi åkte hem från power meet de.. Shit, tänk att de är så länge sen vi var där nu.. Vill tillbaka!!

I morgon åker min vapendragare Louise på Sweden Rock kryssningen, inte nå avis, jag lovar!!! Glöm förfaaan inte flytvästen nu!! Och sup lungt, vill ha tillbaka vid liv så vi kan röjja loss uta bara helvete på Rockbitch!!!

Nä, nu ska jag fan sova. Nå längre blogg inlägg än så får ni inte ikväll!

God natt.

Grå söndag..

Mys väder idag!!

Låg kvar i sängen till kl 10 i morse, skönt!! Slänge i mig en macka sen drog jag igång en tvättmaskin och tog reda på disken. Och plockade undan på mitt rum. Idag är de en städ dag känner ja =) Ska tvätta en maskin till, sen laga mat, duscha, fortsätta inne på rummet, sy om ett linne och söka ett jobb. Sen är de dags för möte med klubben! Och efter det blir de väl bums i säng antar jag..

Igår var de en sväng till valbo. Kom hem med en vinterjacka, vinterskor, strumpbyxor, olja till naglarna, nagellack borttagning, en klänning och parfym. Inte så mycket saker, men de vart dyrt ändå tack vare jackan och skorna. Men de behövde jag verkligen! Mina gamla jackor är urtävttade och börjar bli för små. Och nå vinterskor har jag aldrig ägt, haha. Denna vinter skulle bli minst lika kall som förra, så de behövdes verkligen.

När jag kom hem från valbo så fixade jag lite mat, sen vart en en promenad.. Och efter de vart de inte många knop. Kollade på tv till 21, sen började ögonen falla ihop, så då gick jag och la mig och somnade som en stock. 

Imorgon är de måndag, och ny arbetsvecka. Suck!! På fredag ska vi till Wij Trädgårdar på nå föreläsningar och nå skit. Ännu mera suck.. Får dock sovmorgon och slipper jobba, så ska väl inte klaga =) 

Nä nu måste jag fixa nå mat känner ja!


Lördag!

Igår skulle de bli nykter och lungt. Men de sluta med att Tina satt här hemma med mig och drack vin =) Sen gick vi hem till Dannberg och drack vidare, trevligt! Dom drog ut på krogen senare, men jag valde att gå hem. Kände inte alls för att gå ut nå faktiskt! Ska dessutom snart åka till valbo, så jag vela va pigg idag.

När jag kommer hem så är de väl bara å ställa sig vid spisen och koka ihop nått. Sen skulle jag verkligen ha behövt gjort klart inne på mitt rum! Annars så blir de bara nog nån promenad och soffmys idag/ikväll. Just nu känner jag inte alls för nå festande. Men vi får se hur de blir..

Nu ska jag borsta tänderna sen bege mig till valbo och bränna lite pengar!