Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Fredag =)

Äntligen!! Veckorna går fan rätt fort ändå..

I denna tid om en månad är jag antingen as packad nånstans på båten eller så har jag däckat för länge sen och Lojsan har fått släpa mig till sängen =) Jag längtarrr så myckeeeet!!!

Ska strax dra mig till jobbet och slå ihjäl 8 timmar, sen hem och byta kläder och sen vidare hem till pappa för att äta lite mat med han och Lillebror =) Efter det blir de bara lugnt tänkte ja. Får se om man hinner träffa Tina en sväng också.. Kikyparty är de på wasteland ikväll å, men de blir nog dåligt med de för min del!

Ha en bra fredag alla!

....

Kan ju ta och berätta att jag ska börja töja öronen =) Skit snyggt tycker jag! Ska dock bara ha 10 mm, de får racka. än så länge iaf hihi.


Ungefär i den där storleken kommer de att bli!
Beställde hem sånna där pluggar idag också =)

Torsdag

Vilket betyder att de är fredag imorn. Äntligen.

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, som vanligt. Haha.. Men nu så!

De senaste dagarna har de varit de vanliga, jobba, ut och gå, fixa matlåda, stoppa nå mat i truten, städa & plocka, kolla på soa sen slocknar jag innan kl 21. Jag är helt slut på kvällarna! Fast igår var jag till stan och hämta ut mitt pass också, sen gick jag och köpte lite skit och var på systemet. Tror dock inte att de blir nå fest i helgen.. Har inte hört att de händer nå kul så. Men får se.. De brukar jämt sluta med att jag är full nånstans så tänkte att de var väl lika bra att handla på sig lite =) Eller lite och lite, 2 flaskor vin, 6 öl och 1 cider blev de haha..

I morgon på kvällen ska jag och Patrik hem till pappsen och äta. Sen blir de då hem och fläska ner sig i soffan, tänkte få nå vettigt gjort på lördag ska vill vara pigg då. Eller iaf försöka =)

Idag är de en månad kvar tills jag och Louise drar iväg med RockBitch båten!!!! Jag är så sjukt taggad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Och två veckor efter det så bär de iväg på rock at sea, dock utan Louise. Vilket suger.. Men de är några från Los Raggos och TCG som ska åka då iaf, som jag får sällskapa mig med..

Nu ska jag facebokka lite sen borsta tänderna och bege mig iväg till jobbet. Adios!


....

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!)
Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G.!) En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.)
En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma. Vad ...?)
En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?) Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.)
Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.) Den starkaste muskel i kroppen är tungan. (Hmmmmmm. ......) Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?)
Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.) En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.) En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.)
Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.) Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.)
Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?)

Hahaha

Söndag morgon

Hataaar söndagar! De är mycket jag hatar nu för tiden, haha. 

Igår vart jag bara hemma. Var bra sugen på att dra ut och ta nån öl, men blev inte så. Mamma och jag drog igång världens bråk så då tappade jag lusten för allt. Halv 7 la jag mig i sängen, kollade på några youtube klipp sen somnade jag.. Och jag har sovit som en stock hela natten.

Nu ska jag dricka upp kaffet, borsta tänderna sen bege mig ut på en promenad. Sen måste jag tvätta bilen, den ser förjävlig ut sen jag åkte i nå vattenpölar som de var lera i tydligen haha. Ser ut som om att jag har varit och kört rally! Och så ska jag försöka finna ork till att städa ur den lite också. 

Tina kommer hem ifrån Norge idag också, hon har varit där och flyttat hem de sista sakerna. Så nu är hon officiellt sandvikenbo igen!! Skönt. Så ska nog föröka hinna med att träffa henne också innan de är dags för möte med klubben. Måste hinna med att fixa matlåda innan de också. Snark... Vill inte jobba imorn!! :( Men, brukar peppa upp mig med att säga till mig själv; för varje dag jag går dit så är de en mindre dag kvar tills jag slutar och beger mig ut på havet igen med Louise! Gaaah, jag längtar så mycket!! =)

Ska ta och göra nått åt designen på bloggen också, tänkte ta de nån dag när jag orkar.. Vilket förmodligen kommer bli, aldrig =) Hihi.

Ha en bra söndag alla!!

MUMS!!

Kanon!

Skit kul att se lite bandy igåt igen.. Sist var SM finalen. Aah, minnen. Längtar till world cup och tills elitserien drar igång nu!!

Efter bandyn drog jag och Louise hem till henne, lyssna på bra musik och drack. Vart skit packade! Sen gick vi till 8an, var mycket trevligt där. Har inte varit där sen i vintras, hade glömt bort hur trevligt de kan va.. Man träffar ju en massa folk som man känner! Sen finns de oftast nån snygging som man kan vila ögonen på också =)

Cyklade hem runt halv 3 i natt, full som jag var. Ett under att jag inte cykla omkull haha. Slocka som en stock när jag la mig i sängen..

Vilket fantastiskt väder de är idag!! Har 25+ ute på altanen, låg och njöt lite i solen =) Nu ska jag dra på mig sol brillorna och gå ut och gå! Sen är frågan, ska man orka supa till ikväll också? Eller ska man hoppa över det? Får se vad som händer.. 

HELG FUCKERS!!!

Jag har jobbat två dagar den här veckan och jag är helt slut.. Jag bokstavligen talat hatar mitt jobb!

Men nu äre helg, har nyss öppnat en öl och lyssnar på Motörhead! Ska snart hälla upp en whiskey sen hoppa in i duschen och göra mig klar. Sen beställa hem mat, hälla i mig sprit och efter det möta upp Louise vid arenan och kolla på bandy. Precis som förr i tiden! Ahh, love it!

Jag är på gång ikväll!

Sovasova..

Både igår och idag har jag bara legat i sängen och sovit. Har inte ens kollat på film eller tv! Bara facebokkat nångång i mellan åt. Det har varit så jävla skönt, de behövdes verkligen!
Har inte bestämt mig än för om jag ska jobba imorn eller inte. Känner mig fortfarande dålig.. Får se hur jag gör helt enkelt. Men på torsdag måste jag jobba iaf.. Och då på kvällen ska jag in till gävle och fixa pass också, så man får åka till Riga!

En månad, en vecka och två dagar är de kvar tills vi åker. Känns som om att de är skit långt dit! Men den som väntar på nått gott... Så jävla kul ska de bli!

På fredag ska jag hem till pappa och äta middag med honom och lillebror, myyys! Sen lät de som om att de blir festligheter på kvällen! Lät som om att de blir festligheter på lördag också, men tror jag skippar de isf och försöker få nå gjort här hemma. Skulle ha tvättat bilen och gjort klart allt inne på rummet.. Ser fortfarande ut som skit här inne! Men aja, får se hur de blir med den saken =)

Adiosamigos!

Jag är så suuuuk!

Ja då var de dags igen, feber, snorig och ont i halsen. Förmdoligen Kent, som jag jobbar med, som har smittat mig. Han var hemma idag ocksp tydligen. Blev alltså inge jobb idag inte. Skönt faktiskt, har ingen som helst lust att jobba ute i detta väder.

I fredags tog jag premiären på systembolaget, kände mig nästan lite vuxen när jag gick ut haha. På kvällen skulle jag och Tina ta nått glas vin och sen tänkte vi dyka förbi Embra som hade fest. De slutade med att vi hällde i oss 3 flaskor rödvin, whisky och öl så vi tog oss ingenstans haha! Shit va full vi blev. Vaknade upp i Tinas säng dagen efter, haha. 

Var tänkt att vi skulle dricka i lördags också men jag hade absolut ingen lust med de. De fick bli god mat, chips och godis hemma med mamma istället. Skönt!

Igår åkte jag och mamma till ikea, hon vela ha hjälp med att bestämma vilka stolar hon skulle ha till vardagsrummet. Så jag följde snällt med.. Men höll på att få damp innan de var klart, som vanligt! Köpte lite saker jag med som jag höll på att fixa med igår. Har dessutom packat ner allt onödigt i lådor och ställt i garaget. Jag blir så sressad av att ha så mycket grejer på rummet. Men nu är de bara de nödnändiga kvar. Skönt! 

Idag blir jag bara liggandes i sängen. Om jag får ork så ska jag göra klart allt inne på rummet.. Ser fortfarande ut som ett bombnedslag här!


<3

FREDAG!!!

Jag ser ljuset i tunneln =) Äntligen fredag! De har varit en riktigt jobbig vecka de här..

Som jag skrev igår så blir det handling, träffa Louise, strosa runt på stan sen systemet och handla upp sig tills imorn. Sen blir de lugna puckar för fröken Anna. De behövs. Men som vanligt så somnar jag väl vid 9 och vaknar vid 7.. Hade en jävla tur imorse btw, hade inte ställt klockan men vaknade samma tid ändå! 

Idag är de en vecka sen jag och Louise såg Skitarg. De sjuksate jag har sett i hela mitt liv.. Kan knappt bärga mig tills vi ska se dom igen, i falun och på båten. Men de känns dock som om att de är en evighet dit :(

Nu ska jag borsta tänderna och bege mig till de där helvetesjävla jobbet. Just ja, Louise ska på arbetsintervju idag, lycka till pumis! De kommer gå så bra så.

Adios!

Förbannat

I denna tid för en vecka sen klev jag och Lojsan på Close-up båten! Aaah, I miss!! Skulle gärna kunna spola tillbaka tiden och få uppleva att tokigt igen.

Men nu vare ju så, att jag bokade rcok bitch kryssning åt oss igår!! Så den 29 oktober drar vi ut på havet igen. 40 timmar, 30 band, en jävla massa alkohol och ös. Kan de bli bättre? Denna gång åker vi enda till Riga, stannar till där i några timmar så då ska väl strosa runt där på gatorna kan jag anta =) Kul!! Längtar som faaaan!!

De har varit riktigt tungt att jobba den här veckan, jag har varit så trött hela tiden. Och idag har jag haft en huvudvärk från helvete. Och jag ha de än.. Inget som hjälper. Suck! Så ska snart sova tänkte jag.

Jobba imorn till kl 15, sen åka och handla lite och vidare till stan för att kika lite och gå på systemet för första gången! Och så ska jag träffa Louise och groma lite skit med henne också =) På kvällen blir de lugnt med en massa götta och film. På lördag hoppas jag på en redig fylla, händer de nå kul? Hör av er.

Onsdag, snart helg!

Fan va de tar emot att åka till jobbet alltså.. Usch, jag vill tillbaka till mitt gammla jobb!!

I månsdags fyllde jag 20, fick en massa köks grejer som är bra att ha när man flyttar hemifrån! När nu de än ska hända ;) Sen fick jag lite prundas grejer, pengar, smycken och en tavla. Och blommor av mamma och Louise =) Mycket nöjd! Mest nöjd är jag över att jag får gå på systembolaget nu hähä.

Dagarna går skit segt på jobbet och sen när jag väl kommer hem så rinner tiden bara iväg. Jag är så trött så jag somnar efter 9 varje kväll, ovaggad. Sen sover jag hela natten, men är lik fan trött som ett as när jag vaknar.
Usch, de är så tröttsammt.

I slutet av oktober bär de iväg med Rockbitch båten! Jag och Louise åker, nån mer som vill med? Bokar antingen ikväll eller imorn. Båten går till Riga, kommer bli en hel del festandes och sjukt kul!! Faaan va jag längtar.

Nu måste jag borsta tänderna och åka. Suck!

20 år

Japp, idag fyller jag 20 år. Grattis till mig!

Söndags ångest från helvete

Åhh hatar när de blir så här. Har en sån sjuk söndags ångest! Vill inte jobba imorn!! Vill bara ligga i sängen hela dagen. Dessutom fyller jag ju 20 imorn också. Suck, varken orkar eller vill inte. Så känns de nu iaf..

Ju roligare jag har haft under helgen, desto värre blir ångesten. Jag vill bara tillbaka till båten och få leva igen. De var så jävla skönt att bara få släppa allt och ha allmänt jävla skit kul! 

Håller just nu på och tar bort alla foton från face, varför vet jag egentligen inte. Bara känner fört.. De enda som kommer finnas kvar är mina profilbilder och de från close-up, och några mobiluppladdningar. Sen ska jag ta bort folk som jag inte orkar med eller sånna som jag inte pratar med längre. 

De enda som har fått mig på bättre humör idag är detta:
http://skitarg.rocknytt.se/2011/09/11/skepp-ohoj/
Man vet inte om man ska skratta eller gråta, dom är helt sjuk i huvet. Haha

Nu ska jag fortsätta ta bort bilder, sen ska jag glo på ett SOA avsnitt innan de är dags att sova.

Jag hatar de här. Tack för idag!

Close-up

Ja jag säger då de ja, vilken kryssning haha!

Båten lämnade hamnen 19:30 i torsdags, då var de bara att bege sig till hytten och göra sig klar, sen tänkte vi att vi skulle till taxfreen och handla, men de var en sån satans lång kö och vi gick och åt lite istället.. Sen tillbaka dit, nästan lika lång kö då med men de gick rätt fort ändå. Köpte öl och nån cider som vi kunna hinka i oss i hytten =)

Raubtier var de första som vi såg på natten, så grymt jävla bra!!! Sen var de Hardcore Superstar, och dom var ännu bättre! Fyfan vilket ös de var alltså. Jag och Louise var så jävla dyng haha. Jag brännde nästan 800 i baren den kvällen, rackarns va mycke sprit vi drack! Minns inte ens hur vi tog oss till hytten på morgonen haha. När jag vaknade några timmar så var jag så lycklig när jag märkte att jag låg i min egna hytt iaf haha.

Konstigt nog var jag inge bakis när vi vaknade, fattade ingenting. Förra helgen drack jag knappt nått, men var så sjukt bakfull på söndagen. Men igår kände jag mig bara lite trött. Tog en frukost öl, sen var de dags att göra sig klar och så gick vi och käka taco buffé =) Gött!! Sen var de dags för de vi hade väntat på - SKITARG!! Fyfan va bra dom va!! Dom är helt sjuk i huvet, har aldrig sett en liknande spelning. Tänk er själva, ett gäng blodiga clowner med blöja som slåss med dildosar, hånglar med varann, halft sätter på varann och ja.. En massa annat konstigt haha. Jag skrattade som fan! I oktober spelar de i Falun, då ska jag och Lojsan dit har jag bestämt!!

När vi kom tillbaka till gävle med bussen så satt jag och Louise på en bänk och drack en öl haha. Sen drog vi till max och käka innan vi drog hem =) Somna som en stock.

Hade så sjukt kul, de kosta skjortan man de var fan värt varje öre!! Tack som fan till Louise som följde med <3
Bilder och filmer från spelningarna kommer upp på face i morgon skulle jag kunna tro =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, men först tvätta lite. Sen göra mig klar, kl 15 ska famlijen och släkten äta på Oden Grillen, jag fyller ju år på måndag men vi firar det idag. Sen hem till Freddeboy och ta sig några jäklar, sen ute på mulle och 8an. Vi ses väl ute?


Min outfit =)


Louise och Barnet i Skitarg! 
En annan vågade ju inte gå fram och fråga om man fick ta ett kort, ångrar de nu!!

Gästbloggning BY: Knugen

Etersom Anna är så fruktansvärt dålig på att uppdatera, eller fatt jag är så ivrig att läsa så måste jag uppdatera så jag har något att läsa om.
Som ni alla vet så åker vi på Close-up kryssning om 8tim för då går båten. Det kommer kicka så mycke ass!! Har sett fram emot de här sen i söndags då min snälla pompis Anna bokade biljetter!!
Nä, nu ska de packas och donas, hejpa!
Är du kompis?
- Jag är pompis!

Close-up boat 2011

15:40 sätter vi oss på bussen mot sthlm och Close-up båten!!

Jag är sååå taggad, hoppas på en super kryssningen tillsammans med my partner in crime Louise!

Dessa ska vi bland annat få se i natt:
http://www.youtube.com/watch?v=o3VyfIRyQys&feature=related

Så blir inge mer skriver här tills söndag förmodligen. Hoppas vi ses på mulligans/8an på lördag!!

ROCK ON, goodbye.

Onsdag

Nyss druckigt upp kaffet, ska borsta tänderna snart sen bege mig till jobbet. Snark. När jag jobbade på centrum kändes de kanppt nå tungt alls att bege sig till jobbet, men trivs inte alls lika bra i storvik så nu tar de bra mycket imot att åka dit på morgonen. Men de är bara att stå ut till sista oktober!

Blir som vanligt inte så mycket uppdaterat här.. Hinner inte med känns de som. Dagarna blir så korta när man slutar 16! Hinner inte med nått, eller så har jag inte ork till det.

Idag slutar jag 15 iaf, ska till arbetsförmedligen då och lämna ett papper sen åka och handla. Imorgon drar jag och Louise på close-up kryssinigen! Såg igår att de var slutsålt, fyfan vilket ös de kommer att bli!!!



Vi kommer hem rätt sent på fredag kväll, antar att vi är rätt slut då så de blir väl bara hem och sova. Eller om man är pigg så kanske de blir nån öl nånstans, de visar dig! På lördag em ska jag ut och äta med familj och släkt, eftersom jag fyller 20 på måndag! Orkar inte ha nå speciellet då, eftersom jag som sagt är så trött efter jobbet.. Så tar de på lördag ist. Sen på kvällen blir de lite festligheter =) Ska sitta hos fredrik och ta nån öl först, sen ut på mulle och förmodligen vidare till 8an sen. Den som vill haka på kan ju höra av sig!!

Helgen

På fredagen tog jag de bara lugnt, orkade inte göra nått. Somnade innan kl 22, tok skönt.*

På lördagen började jag med att städa upp inne på mitt rum, har ju flyttat hem till mamma nu igen så alla saker från pappa stod överallt. Så nu är de fint här inne igen! Runt 18 tiden drog jag och Louise till järbo på rocken. Kvällen vart inte så lyckad för min del. Visste att en viss människa skulle dit, som jag inte alls vela träffa. Så gick med en klump i magen hela kvällen.. Sen var de stressigt i baren/köket för vi var kort om folk som jobba så då vart jag sur och irriterad. Hann inte ens se banden, bara sista låten med The Errols. Så de var lite tråkigt! Men antar att de inte jämt kan vara bra.. Tog bussen hem på natten och sen taxi från rc. Kunna inte sova när jag kom hem, låg bara och tänkte på en massa skit.

Mådde pyton igår, har inte varit så bakis på hela året.. Lära dra mig in i duschen och ta en kalldusch i en halv timme så jag skulle vakna till liv. Usch va dålig jag va!! Vart liggandes i sängen hela dagen..

Nu ska jag åka till jobbet, ska bara borsta tänderna först. 

Just ja, bokade en kryssning igår, Close-up. Raubiter, Skitarg, Dia Psalma och Hardcore Superstar är några av banden som spelar =) Så på torsdag drar jag och Louise! Jiihaaaa!! Fyfan va kul de ska bli!!

September

Jisses vad tiden går..

Första dagen på nya jobbet gick bra. Inte alls så illa som jag trodde.. Dock gick dagen skit segt, så mycket nytt man ska ta in och så blir man bara förvirrad. Men som sagt, de gick bra!

Har så satans ont i handen! Tatuerade mig ju igår.. Är svullen och stel, skit drygt. Men de ska tydligen bli så när man tatuerar sig på händerna, de är så tunn hud där.. De gjorde jävligt ont kan jag lova!!

Beställde hem lite mer kläder idag, kunna inte låta bli! Detta fick de bli;
file:///C:/Users/ANNA/Downloads/Bad%20Reputation.htm
file:///C:/Users/ANNA/Downloads/Bad%20Reputation2.htm
Tubtoppen och kjolen med knogjärnet på då alltså.. De gick inte att spara bilderna så ni får kolla där.

Ny arbetsdag imorn! Sen blir de bara götta och mys på kvällen. På lördag ska de rockas loss i järbo, vi syns väl där hoppas jag?