Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Äntligen MÅNDAG!

Trodde väl aldrig att jag skulle längta till en måndag. Äntligen är den här!

Är gris trött och ser knappt vad jag skriver. Men en kopp kaffe och en dusch piggnar nog upp! Sen ska jag börja göra mig klar för att åka till kratten och grilla med ett härligt gäng innan de bär av till Sala. 

Hoppas på en trevlig dag/kväll/natt med en massa tokerier och dyligt! 

Ha en härlig sista april alla!

<3

Sitter här i mörkret för mig själv i ett tomt hus. Av någon anledning så började jag läsa jätte gamla inlägg från min blogg, till slut kommer dom upp från när min morfar dog. Mycket av de jag har skrivit där har jag med tiden glömt bort. Tårarna börja rinna på en gång.

"Tar en sista titt på han, och precis när jag skulle vända mig om för att gå så flyger han upp efter min hand. Han greppar tag i den riktigt hårt, kollar mig i ögonen, öppnar munnen och försöker säga något. Men han får inte fram ett ord. Några sekunder senare har han somnat igen.. Han höll så hårt om min hand att jag fick svårt att komma loss. Jag går ut ur rummet, vänder mig om och tar en sista titt på han. Sen går vi ut därifrån, och hela världen känns som en hemsk plats. Allting har stannat."

"När vi satt där och drack kaffe berättade mamma hur det hade varit precis innan han dog. Han hade följt dom med blicken, tagit dom i händerna och hållt i. Och när mamma sa att jag låg och sov i rummet brevid, då nickade han. Hela kvällen/natten hade han inte rört ett finger, endast ögonlocken röde sig några milimeter. Men då, alldels innan han dog så vaknade han till liv. I ungefär 10 minuter var det så innan han tog en djup suck. Sen var det över."

FYFAN va ont de gör att läsa det. Den hemskaste tiden i mitt liv var under den veckan han låg på sjukhuset innan han dog. Det är snart 3 år sen han dog, och med tiden känns allt lite lättare. Men de gör så förbannat ont fortfarande.


<3

*

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre

*

Underbara söndag! Har grillat med lillebror x2, hälsat på farbror i jäderfors och käkat glass, fixat handbromsen på bilen och sist men inte minst - tagit en öl i solen. Satt i solen ca 45 min och nu ser jag ut som en kräfta i ansiktet! Solbränd AB!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir se lugnt resten av kvällen. Imorgon är de äntligen måndag och sista april. Som jag har längtat!

*

En solig söndag morgon och jag är inte bakfull. De är så jävla värt de!! Helt underbart.

Igår kväll drog jag hem till farsan och snacka lite skit. Planerade lite inför resan till Norge, jag längtar nästan ihjäl mig!! För första gången på flera år kommer hela familjen vara samlad där igen. Det ska bli så skönt!

Ska träffa honom lite senare idag så ska han tanka bilen åt mig snäll som han är. En annan är ju fattiglapp och har inte råd med det. Sen vette sjutton vad man ska hitta på resten av dagen! Bara njuta av de fina vädret tror jag!

Nu ska jag dricka upp kaffe sen bege mig ut på en lång promenad :)

Varje år i denna tid plockar jag lite vitsippor till mammsen, de har jag gjort sen jag var liten. Självklart skulle hon ha en liten bukett i år också!

*

Det är lördag och jag är inte bakfull. Jag vet, konstigt va? Förbannat skönt dock! 

Efter träningen igår så följde jag med mamma till ikea, hon skulle köpa nå lagerhyllor till garaget så vi får nån ordning där. Vart en tur inne på köpis efter det, fanns mycket fint jag gärna hade kastat ut pengar på med jag höll fan på mig. Men en lite hårblomma vart de allt! Var helt slut när vi kom hem. Resten av dagen och kvällen spenderades på soffan.. När kl var 21 hade jag lessnat ur på de mesta och bestämde mig för att gå och lägga mig. Men hann bara lägga ner huvudet så fick jag för mig att jag skulle städa, haha. Sagt och gjort! Sen vart jag uppe halva natten ändå, tror varenda jävel skicka sms till mig!

Idag vakna jag upp av ännu ett sånt där glädjande sms som får en att hoppa upp ur sängen med ett leende på läpparna. Hoppas de får sitta i hela dagen! Nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig klar, sen bege mig ut på en springtur. Ikväll då? Får se vad som händer. Kanske slinker ner en öl eller två om de händer nå kul ?


Midsommar närmar sig med stora steg! Skönt!

Happyface

Fick tillbaka för de jag skrev igår om att jag har sovit så bra de senaste nätterna.. Vaknade kl 4 i morse och kunna inte somna om fören runt 7. Hinner precis somna till lite så väcks man av ett sms.. Men det gjorde absolut inget denna gång, de var ett sånt där sms som kommer att få en att gå runt med ett leende på läpparna hela dagen =)
Har nyss slängt i mig en kopp kaffe och är inne på min andra nu. Kaffet smaka lite extra gott idag. Allt känns lite extra bra idag tror jag! =) Ska dra på lite musik och börja göra mig klar, sen bär de av till badhuset för att sola lite och träna! 

Ikväll blir de bara lugnt.. Imorgon var de tänkt att jag och Louise skulle dricka sprit och ha oss, men de kom lite annat ivägen så de blir nog dåligt med de =/ Stackarn är sjuk också så.. Menmen, de kommer fler helger!


Här var vi bra små ;) typ 15 år, haha!

*

Igår kväll innan jag drog iväg på träningen så åkte jag och hälsa på Louise en sväng på lite skitsnack. På lördag ska hon och jag dricka sprit och skrika könsord! Eller ja, dricka sprit iaf. De var så länge sen vi gjorde de sist nu så jag blir nästan skrämd! Skärpning! 

Har sovit som en stock inatt, precis som de senaste nätterna. Så jävla skönt! När jag vaknade imorse så såg jag att de var grått och trist väder igen så jag kröp ner i sängen och drog mig en timme till innan jag skuttade upp och började med dammsugningen. Torkade även golven, tvättade, laga mat och diska. Skönt att man har lite ork i kroppen till sånt ibland! Även fast jag mer eller mindre bara går hemma om dagarna så finns de lite ork i denna kropp till att göra saker som måste göras. Tappar motivationen helt ibland!

Nu sitter jag och tar en kopp kaffe och ska strax bege mig ut på en springtur. Sen ikväll ska jag och mamma kolla på ice age 3 som går på 4an, och kanske käka nå gott till de. 

På sista april blir det sala trots allt. Hade egentligen ingen lust att åka dit från början, men nu fick de bli så ändå. Ska hem till Hanna och Christoffer och grilla med några först innan vi åker dit. Jag längtar så sjuuuukt mycket!!



Angel's wings

Social Distortion kommer till Sverige i sommar och jag grinar lite över att jag förmodligen inte ska dit.
Ingen höjdare att åka dit själv! Så den som känner sig manad att åka till sthlm med mig den 8/8 och se dom kan ju höra av sig! 

Jag saknar dig mindre och midre

Här sitter jag och lyssnar på Melissa Horn. Hjälp! Vad är de för fel?
Lowlife musik... Men kände att de passa ganska bra till kaffet idag denna onsdag förmiddag.

Gick till badhuset igår, körde 35 min spinning, och gick hem igen. De har tagit ut sin rätt i höften idag =/ Känns bättre nu iaf än igår kväll. Så förhoppningsvis känns de bra tills ikväll då de är dags för styrkepass. Innan de så ska jag och mammsen ner till stan och uträtta lite, sen åka och handla. Och innan de så ska jag väl bara pyssla lite hemma med nått.


Hiss och diss

Jag hissar:
Motörhead! Just love them. Lite mer än vanligt just idag!
Rött läppsift och svart hår.
Mina Lita Spike.
Min hårda träning som förhopnningsvis ska få mig i form.
Att jag och Louise ska dricka sprit på fredag. Över en månad sen vi tog ett glas tillsammans nu. SKÄMMS PÅ OSS!








Jag dissar:
Detta väder.
Killar som inte förstår att jag dissar dom. Vad är de för fel på er?
Folk som är ute efter att man ska tycka synd om dom. RYCK UPP ER FÖR FAN!
Min arbetslösa situation. Snart juni dock så då får man jobba lite igen..
Brudar som beter sig som fittor rent ut sagt. Jag står inte ut med er, håll er borta. Tack.



*

Trött. Seg. Blä. Usch...
Ungefär så har denna dag varit. Snart ger jag upp för idag och hoppas på en bättre morgondag.

*

Måndag. Mörkt. Inte alls nå taggad på denna dag...

Jag skulle ju va nykter i lördags men de sker sig. Mot kvällskvisten började de krypa i mig som vanligt! Vart en kväll i gävle, hade as kul om man bortser från lite tjafs och dyligt. Satt och drack fireball till kl 05.30, något jag aldrig mer gör om. Bakfyllan satt i hela dan och kvällen igår och gör de fortfarande känns de som. Dessutom så vaknade jag upp fullt påklädd i sängen, med skinnjacka och 12 cm klarskor på också. Tycker tydligen att de är för jobbigt att klä av sig nu för tiden på fyllan. 

Gårdagen spenderades bara i sängen men idag ska jag försöka göra nått iaf. Har precis slängt i mig en kopp kaffe och ska strax hoppa i kläderna och bege mig ut på en springtur. Har egentligen inte lust alls men jag tvingar mig själv. Har så satans dåligt samvete över hur mycket jag drack i lördags.. Två dagars träning upp supet på en gång. Fy! Så det får bli extra hård träning denna vecka.

*

Är det möjligt att längta efter en människa som man aldrig ens har träffat?


*

Vädret höll ju verkligen inte i sig. Förbannade äckel snö!!

Så resten av denna dag kommer att spenderas framför tv'n..

*

Jo då, nog allt lever det en liten brynäsare i mig. Har aldrig brytt mig i hockey och trodde aldrig att jag skulle göra det heller men när man har en mor som är besatt i de så blir man så illa tvungen att kolla på en match då och då och nu under slutspelet så vart jag fast. 

De var fan nästan så jag grina igår när Brynäs tog SM guld! Vilken glädje! Ångrar som faaan att jag inte åkte in till gävle och kollade på matchen. De vart tydligen en jävla fest (så klart) efter att dom hade vunnit. En sådan fest lär de väl ta ett tag innan de händer igen. 



Sitter just nu och dricker kaffe (ovanligt va?) och ska strax göra mig klar sen bege mig till badhuset för det vanliga på fredagar; solning och styrkepass. Om vädret håller i sig tills jag kommer hem så blir de nog en tur på skogsvallen också.

Åååh sommar!!

Sitter och lyssnar på gammal musik och kollar på bilder från sommaren 2010 och 2009. Fyfan va kul jag och Louise hade då!! Då var de absolut ingen ordning och reda alls på oss, vi svina som aldrig förr och så jävliga kommer vi nog aldrig att bli igen heller haha. Är så glad över att vi ha dom minnerna tillsammans =) 



Känns konstigt att inte ha något speciellt planerat tillsammans med henne denna sommar. I denna tid brukar vi sitta och planera dittan och dattan inför sommaren. Men vi båda vill ta denna sommar som den kommer, inte planera allt för mycket. De enda vi har sagt att vi ska göra är att ta en tripp till Valkalampi.. Men känner jag oss rätt så slutar de nog med att vi är överallt och ingenstans innan de är klart och har jävligt kul =)

Blev ingen tripp till gävle idag. Drar hem till farsan och kollar på matchen med han och lillebror istället.. Kanske ska ta en resan till gävle och umgås med Gurra mannen i helgen eller nästa helg istället =)

Torsdag.. Igen.

Fan va dagarna bara springer iväg..

Igår kom Louise hit på morgonkvisten och drack kaffe i solen =) Och så vart de såklart en massa skitsnack! Resten av dagen hände de inte allt för mycket, vart en lång tur på skogsvallen och runt stensätra och sen iväg på ett styrkepass på kvällen. Ungefär så intressant var den dagen. 

Just nu sitter jag och dricker kaffe, ska göra mig klar efter det och bege mig till stan för att uträtta lite. 
Hade planer på att dra in till gävle och slå ner arselet på nån sportbar och kolla på matchen ikväll med Gurra men de verkar bli dåligt med de. Så ska nog dra hem till farsan och kolla på matchen med honom istället! 

Snart är de helg igen. Ska föröska hålla mig nykter även denna gång, på nått vis så lyckades jag ju förra helgen.. De händer inte allt för ofta nu för tiden. 

Nä, nu ska jag kasta på mig ett ansikte sen bege mig in till byn!


Världens snyggaste bild på oss!

In your face

Jag hoppas att du läser detta.

- JAG. HATAR. DIG.



Tog du åt dig? Ja då var de förmodligen dig jag mena.

Lita spike

Jag är kär.

 

Im on fire

Eller nått.

Sitter här och försöker att få nån ordning på allt skit som jag har på datorn. Tagit bort en massa gammal musik, bilder och filmer och flyttat över de till andra hårddiskar. Trök göra verkligen! Men skönt att ha de gjort sen. Har betalat alla räkningar också, hejhej fattiglapp igen. Vill ha Juni, jobb och en jävla massa pengar nuuuu!

Somnade som en sten igår kl 21, och vaknar upp med världens huvudvärk idag. Mindre kul! Ska strax stoppa nå mat i nyllet och sen dra igång lite kaffe, kanske blir bättre då. Sen kommer Louise hit en sväng =) Och ikväll är de dags för lite spinning. Har bestämt mig för att gå till badhuset fram och tillbaka.. Tänkte att jag skulle simma lite också efter spinningen men kom på att hockeyn börjar kl 19 så de hinns inte med denna gång. 

59 dagar kvar till Metaltown. Tiden bara springer iväg!


My heart is just to dark to care

Svartskalle

Så länge jag kan minnas så har jag funderat på att färga håret svart, men har aldrig riktigt vågat utefall jag inte skulle passa i de. Men nu kände jag att de var dags för en förändring så nu är jag svart i skallen och jag passar så sjukt bra i de om jag får säga de själv!

*

Då var stuga bokad då, vecka 29 drar jag till Norge. Fyfan va skönt! 

Dö.

Antog utmaningen att ta sig igenom 7.5 km på skogsvallen utan att dö. Gick dock inte alls att springa eftersom hälften av vägen bestod av lera och vatten och resten var sönder kört av maskiner. Så de fick bli en lång promenad istället. Bedrövlig stig var de verkligen, aldrig mer.

Har nyss kastat i mig lite mat och ska strax bege mig till Ica för att hämta ett paket. Hoppas att de är mina lita spike som har kommit ;) sen ska jag färga håret och greja lite här hemma.

I helgen vill jag va full och skrika könsord. Nån mer? Händer de nå kul i lilla byn? Knappast. Men med lite sprit så blir allt mycket roligare.

Försökte lägga upp några bilder men blogg.se är ju dummare än jag så de blev Inge.

*

Igår hade vi grillpremiär här på Ringvägen, fyfan va gott de var! Slank ner en kall öl till de också, inte helt fel. Men sen vart de inte mycket mer den kvällen, la mig i sängen kl 21 och läste ut Jenna jameson - att älska som en porrstjärna. As bra bok, rekommenderar den verkligen!

Nu på morgonen har jag tvättat, städat, tränat och tryckt i mig lite mat. Ligger på soffan nu och laddar för en löp runda. Tänkte dra till skogsvallen och kolla om de går och springa där nu, brukar va så förbannat lerigt där i den här tiden.

Ikväll blir de väl bara att glo på hockeyn och käka nå gott. Guldet ska hem till Gävle igen!

Hookers..

Lördag. Igen. Vart fan tar veckorna vägen? 

Tog en lååång sov morgon idag, till 11:30. Inte för att jag förtjärna det, inte för att jag behövde det, utan för att jag bara kände för det. 

Trevlig kväll hos farfar igår med släkten. Käka smörgåstårta, tårta och drack öl. Kollade på vampire diaries när jag kom hem, sen slocka jag som en sten. 

Så idag då, what to do? Sitter och dricker kaffe nu iaf sen ska jag bege mig ut på en promenad var de tänkt. Sen då? Ska försöka hålla mig nykter ikväll iaf. Får se hur de går med den saken..

Nä, i med kaffet sen pälsa på sig. Hörde att stockholmarna hade fått rätt mycket snö i natt. Mahaha! Fast man ska väl inte skratta, för då kommer väl skiten hit å. 

*

Gristrött är jag efter dagens träning. Jag kommer att ha en döds skön träningsvärk imorn. 

Ska försöka få på mig nå finare kläder sen bege mig till farfar och fira honom. 
Sen blir de fan inte många fler knop idag inte. 

En nykter helg med mycket träning får de bli denna gång. 
Eller ja, ska försöka iaf. Motivationen är inte på topp direkt!

De här med rubriker alltså.. Skit.

Fick hem skorna som jag beställde förra veckan idag. Dom var dock inte alls så snygga som de såg ut på bilden så dom får åka tillbaka. Fri frakt och fri retur så de kostade inte mig en krona iaf.. 

Dessa babes är dock på väg hem till mig nu och de finns inte en chans i världen att jag skickar tillbaka dom!




Blev ingen träning idag, Louise är dålig och jag hade inte lust att dra dit själv. Allt blir så mycket segare då! De fick bli en till lång promenad i solen istället. Nu ska jag släga ihop en kyckling sallad, gött skit!

*

Funkar verkligen Ricinolja så bra? Man ska tydligen kunna ha de på ögonbryn och fransar med.
Kanske värt att testa iaf? Jag har ju as långt hår redan, men mycket vill ha mer ;)

Humdidum

In flames till metaltown.. Jo man tackar! Kommer bli grymt.

Skönt med sol nu efter de senaste dagarna som har varit så grå. Vart en promenad och sen fixa mat, fläsk med löksås. Inte alls dumt!

Imorgon fyller farfar min år, så ska hem till han och fika lite var de tänkt. Och så får man träffa resten av släkten som man nu för tiden sällan ser skymten av, så de ska bli kul!

Annars idag händer de väl inte mycket. Ska iväg och träna lite bara och sen handla. Värdelöst.

*

Så här på morgonkvisten med kaffekoppen i handen så kom jag på det. Varför jag tappar intresset för killar så fort. Det är för att *trumvirrvel* ... så fort dom visar att dom vill ha mig så vill jag inte lägre ha dom. Konstigt va? Öööh ja. Jag har aldrig påstått att jag är riktigt frisk i huvet! Så fort jag får bekräftat att ''han vill ha mig'' då blir de liksom bara.. Dött. De värsta är att jag dissar killar utan att ens tänka på det nu för tiden. Det är bara de bästa av de bästa som duger, annars får de va. 

Jag kommer nog att få leva ensam i resten av mitt liv! Haha.

image description
When it comes around to love I always loose
That’s why I call myself the king of fools


*

Nyss kommit in från en faktiskt uppfriskande promenad. De är så friskt i luften nu! Kom hem precis innan de börja regna. Höll på att skita ner mig när en häst kom ut springandes från skogen, precis framför mig. De var en sån där liten miniatyr häst, men ändå! Jag är livrädd för dom där odjuren. 

Ska försöka finna ork till att städa lite nu, de behövs verkligen. Sen kommer Louise hit på kaffe :) Och ikväll är de äntligen dags för ett styrkepass, fyfan va skönt. Över en vecka sen sist nu. Fy på mig!

Ungefär så intressanta dagar har jag. 

image description

Metalfuckingtown

Boende till Metaltown fixat. Fett skönt att slippa tält! Vi ska bo hos nån vän till Liza, ca en mil ifrån festival området. Gick tydligen bussar precis utanför där vi ska bo, så de är ju bra. 67 days to go! Fast vi åker om 66.
Vill.åka.nu.

För övrigt så saknar jag min vän Louise lite. Vi har inte träffats så mycket den senaste tiden =/ Och idag är det en månad sen vi söp ihop sist. SKANDAL! Men så kan de bli ibland.. Hoppas på bättre tider rent ekonomiskt för oss båda så vi kan hitta på nå riktigt kul snart igen =)
-
Jahaa, nu då? Hade de inte varit för de ur usla vädret så hade jag lätt tagit en promenad. Men inte så där jätte sugen på att dra mig ut i regn och rusk. Hoppas på bättre väder i morgon.

Btw, den 5 maj spelar Degradead i sthlm. Skulle inte va helt fel att försöka leta sig dit då! Sist jag hade chans att se dom var på Rockbitch, men de vette fan va jag höll på med då istället för att se dom? Fyllskalle. 

Mina inlägg blir jämt så osammanhängande nu för tiden.. Ber om ursäkt för de. Fast, NÄ! Eller?
Äh nu ska jag iaf krypa ner i sängen och glo på tv i min enamhet. 

*

En månad sen vi var i Trollhättan idag.. Öööh va? Känns som om att de var typ 6 månader sen vi var där. Konstigt. 

Vilken grå skit dag de är idag! Tänker inte göra mer än nödvändigt. Dvs ligga på soffan tills de är dags för ett spinningpass med Louise. Skönt! 


I miss my assholes!!

*

Fortfarande helt död sen helgen.. I lördags var vi ett gäng (ca15 st) som bjöd in oss själva på Mickes 40 års fest, snacka om att han blev chockad! Och glad. Hade fruktansvärt kul! 

Så igår vart de inte många knop gjorda. Idag har jag iaf lyckats dragit mig ut på en promenad, tagit reda på ett ton disk och tvättat lite. Frågan är vad man ska hitta på resten av dagen? 

I veckan är de bara träning som är inplanerat som vanligt. Funderar på om man ska försöka hålla sig nykter i helgen? Har blivit lite mycket alkohol dom senaste helgerna känner ja.. Men de slutar väl med att man sitter med en öl i handen på lördag ändå! 

Jahaa vad mer kan man skriva? Inte ett skit. Varför? För att jag inte orkar.
Adios amigos!

Fullt ös

Kanon fest hos Danne igår! Synd att folk gav upp så fort bara.. Själv kom jag hem runt 4, däcka med kläderna på och fullt med mat överallt. Tappade ett stort glas vatten i sängen också så de vart så där mysigt och blött. De var inge kul alls att vaka imorse kan jag lova haha =)

Strax ska jag börja med påskmiddagen, gött ska de bli. Sen svida om till kvällen! Kul som fan ska de bli ikväll! Vad jag ska göra kan jag inte avslöja, de är en hemlis =)

Såååååååå nu har jag inte tid met detta.
Nu ska jag ställa mig där vi kvinnor hör hemma - vid spisen! 

GLAD PÅSK!

Hoho

Grattis till världens bästa Danne som fyller 30 bast idag! Shit va tiden går! 
Så kväll blir de fest må ni tro mina vänner och ovänner!


Här var vi båda små skitar =)

*


Kunna jag låta bli? Nej de kunna jag inte.

Nu bär de strax iväg med morsan, ska handla allt skit till påskmiddagen på lördag. Fy satan va gott de ska bli!

Sommar sommar soooommarrr!

Kan inte bestämma mig för hur jag ska göra med mina semesterdagar. 2 st ska jag ta ut när de bär av till Metaltown iaf, det vet jag. Så då har jag 4 kvar (hoppas jag, om dom inte har ändrat de i år..) Frågan är just om jag ska ska ta ut dom när de är Getaway, Rockstad Falun eller om jag ska dissa de och dra till Norge istället?

De enda bandet jag egentligen vill se på Getaway är Meshuggah. Förhoppningsvis spelar dom på fredagen så kan man dra dit efter jobbet (om man lyckas få tag på en endags biljett) Men samtidigt vill jag dit alla dagar. Hm.
Rockstad Falun är den 16 - 18 augusti (torsdag-lördag) Så då lär jag ta ledigt två dagar isf. Men intresset för att åka dit har runnit av lite. Så de lutar mot att jag skiter i det.

Så då står de mellan Getaway och Norge.. Håller tummarna för att Meshuggah spelar på fredagen, för då hinner jag med båda. Känns så konstigt att inte har varit till Norge nu på 1½ år, så måste fan åka dit. That's it.

Jag tyckte de var så skönt att inte ha nån semester planerad (utöver Metaltown) men insåg nu imorse att jag lär börja planera vad jag vill göra för att sen se vad som hinns med. Gör jag det inte så kommer jag ligga här på mitt feta arsel hela sommaren, vilket jag inte vill. Har jag inte saker och ting planerat så blir de bara kattskit av allting!




När jag ser dom här bilderna så känns de nästan givet att de blir Norge.
Finns inget bättre än att gå ihjäl sig upp för ett fjäll och sen sitta där och hålla käften!

*

Tycker att det har varit lugnt med trafikolyckor häromkring ett tag nu. Men igår var det dags igen. Först på natten, singelolycka, en ung kille och sen på kvällen singelolycka, två medelåldersmän. De båda körde på tok för fort och tappade kontrollen över bilen. Hoppas verkligen att de som har en tung höger fot har fått sig en tankeställare nu och börjar köra lugnare. Att man utsätter sig själv för fara är väll skit samma, men man utsätter så många andra för fara med och det är nått många tycks glömma. Speciellt om man har folk med sig i bilen.. 

Tänk ett steg längre.

*

Lyssnar på gamla godingar från förra sommaren och drömmer mig tillbaka en stund.
Förra sommaren levde man loppan verkligen. Annat blir de i år.. Pengarna från sommarjobbet måste jag spara så mycket som möjligt av, och inte kasta ut dom till höger och vänster. Fattar verkligen inte hur jag kunna göra av med alla pengarna så fort förra året!? Helt sjukt. Men kul var de, då iaf.
Men annat blir de i år! Men denna sommar kommer att bli så sjukt bra ändå. Metaltown kommer att slå allt! Bara 72 dagar kvar om jag har räknat rätt..

Idag har jag inte gjort ett skit. Denna lilla förkylning jag hade fått vart ju inte direkt bättre av att jag träna så hårt igår.. Så idag har jag ingen ork till nått. Tänkte att jag skulle dra mig ut och få lite frisk luft så kanske man piggnar på sig.

Men detta inlägg konstaterar jag att jag är sämst på att skriva blogg.
Orkar inte skriva nå mer nu, haha. Hejsvejs!

*

Fyfan vilken seg dag de var igår.. På eftermiddagen började de kräk snöa så jag drog täcket över huvudet och stannade där. Nog för att de bara är april än, men nu när de har varit så fint och varmt väder ett tag så kändes de som om att sommaren var nära. Men fel hade jag! 

Uppe med tuppen idag, ska iväg och uträtta lite tråkigheter. Sen hem och dona lite, och ikväll är det träning som vanligt. Skönt. 

De var inte länge sen jag skrev att de bara var 4 månader kvar till Metaltown. Var fick jag de ifrån? Då när jag skrev de så var de ju bara 3 månader kvar! Alltså är de ca 2½ nu bara. Fan va tiden har gått fort!! Nyss var det ett halvår kvar.. Fyfan va jag längtar.

Orkar inte skriva nå mer än så just nu. Har inge mer vettigt att skriva heller så =)


You're a lie

I lördags skulle ja ta de lugnt tänkte ja.. Men nä. De sluta med att jag drog hem till Lisa och tog några öl, och så kom de dit lite folk. Bland annat Freddan och Marcos från Trollhättan som jag träffa när vi var där sist. Kul att träffa dom igen! Vi drog till Mulligans, hade as kul där. Sen vart de 8an sista timmen, men de var väll ungefär lika segt som alltid. Sen satt vi på donken en timme innan vi rulla hemåt. Eller dom två iaf, jag drog till Dannberg på lite efterfest, men vart bara kvar där ett litet tag sen drog jag hem.

Mådde som ett jävla as igår, låg på soffan hela dan och sov mer eller mindre. Somnade som en stock ändå på kvällen.. Har drömde en massa konstigt nu på morgonen. De där med drömmar är så underhållande tycker jag. Och som vanligt så är samma jävla människa som alltid med. Försvinn! 

Nu har jag nyss plockat reda på lite grejer och dragit igång en maskin tvätt. Ska strax bege mig till skogen och hämta hem lite björkris som de ska sättas fjädrar i, måste ju ha de fint till påsk. På lördag blir de påskmiddag här hemma, mys!