Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

I need it

I need ink!! Man blir fan beroende. Dessvärre så är man ju fattigare än en lus nu..
Så de får vänta till efter sommaren, då blir de nå fläskigt ovanför rosen på höger arm!

Fuck you

Människor som tror att dom är så mycket bättre än alla andra va..
Jag hatar er.


It's a better day today

Då har jag bestämt mig. Fastighetstekniker är vad jag vill utbilda mig till! Tror absolut att de skulle kunna va ett jobb som jag klarar av och skulle kunna tycka va kul. Det man får jobba med då är drift, underhåll och skötsel av fastigheter. Och de gäller då inte bara för tex hyerslägenheter, utan också sjukhus, skolor, kyrkor och affärscentrum.. Så igår sökte jag inte fastighetstekniker utb. i Falun som börjar i september =) Hoppas att jag kommer in! För att komma in på en yrkeshögskola lär man minst ha 2250 gymnasiepoäng, jag har 2700. Så hoppas jag ligger bra till =) Om jag kommer in så kommer jag att läsa:

Branch- och servicekunskap 10 p
Ekonomi och fastighetsjuridik 25 p
Miljö, kvalitet och säkerhet 20 p
Yttre och inre miljö 10 p
Fastighetsteknik 1 65 p
Fastighetsteknik 2 65 p
Elteknik 25 p
Lärande i arbete (parktik) 1 25 p
Lärande i arbete 2 15 p
Lärande i arbete 3 40 p

De kommer att vara i 3 terminer. Om jag sen senare i livet vill gå högskola och utbilda mig till något högre, tex fastighetschef så kommer jag att ha möjlighet till de. Det känns ju alltid bra =)

Jag är redan as taggad och hoppas verkligen på att jag kommer in!! De skulle va så sjukt kul! Och isf blir de förmodligen flytt till Falun =) Vilket också skulle va skit kul, Falun är en fin stad och de är inte långt hemifrån. Men nu ska jag försöka att inte låta tankarna springa iväg för mycket.. Men hoppas att alla håller tummarna för mig nu! Det verkar stört omöjligt att få ett jobb (iaf ett som man vill jobba med) utan en bra utbildning. Så känner att detta är nått jag måste göra helt enkelt. Kommer jag inte in så kommer jag att söka till nästa år igen!

Nu ska jag slänga mig omkull på soffan ett tag innan jag ska ta mig en lång promenad! 
Idag är det är bättre dag!

Dra åt helvete.

Förbannad. Sur. Irriterad. Less. Förbannad. Trött. Grinig. Förbannad. Förbannad. FÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAADDDDD!!

Typ så känner jag mig idag. På hela världen.
Speciellt på människor utan hjärna! Jag bara älskar er!
Inte.

Mest förbannad av allt och alla är jag på mig själv. 
Om de är nån människa som saknar hjärna så är de ju jag.
Det är jag som låter folk behandla mig hur som vill, det är jag som inte kan sluta tänka på folk jag inte vill tänka på, det är jag det är jag DET ÄR JAG. 

Önskar att man kunna ändra sig själv på bara en sekund. Att lära sig att inte ta skit från folk och att inte lägga ner så mycket energi på folk som absolut inte förtjärnar det. Men de är fan enklare sagt än gjort de! Undrar hur många år jag har försökt med de nu.. Och inte har de då blivit nån förändring. 

Saknar alla idioter från byn vid dessa tillfällen. Om de är några som kan få en på gott humör så är de ju dom.
Måste åka och hälsa på snart känner jag..

Nu måste jag ut och rensa skallen känner jag. Sen får de regna, hagla och snöa hur mycket det vill.
De kan ju va ganska skönt de också.

Vilket konstigt inlägg de blev! Men de bjuder jag på.

image description

Hello sunshine

Idag lyser solen så vackert igen. Igår var de ju annat, regna hela dan. Så då fick de bara bli lite städning och så på dagen, men sen på kvällen kikade solen fram igen så då begav jag mig ut på en jogging tur. Eller försökte iaf, fick så förbannat ont i bena efter ett tag =/ Måste köpa nya skor..

Idag var de tänkt att jag skulle på spinning och core nu på förmiddagen. Men nä, orkar bara inte! Och igår skulle jag på spinning och funktionell styrka, men de vart inge de heller. Fy!! Har aldrig varit så otaggad på träning som denna vecka. Inge bra! Men ska iaf släpa mig iväg på vattengympa senare..

Innan de så ska jag ut på en promenad nu sen iväg och handla. Imorgon blir de tacos på ringvägen! Sen vette sjutton vad man ska hitta på resten av helgen. En fylla i goda vänners sällskap vore ju trevligt, men händer de nå kul då? Knappast. Men de får väll visa sig de!

image description

Snark!!

Skulle skriva om SM finalen igår kväll. Skulle, ja.. Orkade inte helt enkelt! Men ska göra de nu tänkte ja.

Vaknade som vanligt skit tidigt och började göra mig i ordning. Precis när jag var klar så stod Fager och Petri utanför och tutar, då var de dags att bege sig hem till Roger på förfest. As trevligt, full blev jag å. Och värre blev de på bussen! Och ännu värre på Birger Jarl. Så jävla grymt var de där. Uteservering, sol, värme och öl. Kanon! 

Matchen var så jävla bra. Bara efter 46 sekunder så leder SAIK med 1-0, fantastiskt. Vilken glädje! Och två mål till dammade dom in innan de var slut på första halvlek. Andra halvlek vart en rysare, trodde att guldet var säkrat när de stod 5-1 men icke.. Helt plötsligt stod de 6-5! De sista 10 minutrarna höll jag på att skita ner mig. Men till slut blåser dommaren i pipan och matchen var över! Och SAIK står som svenska mästare i år igen!

Helt fantastiskt att få springa ut på isen och bara vråla ur sig all glädje i år igen! De kommer man nog aldrig tröttna på =) På bussen hem var stämingen as kalas typ.. Mycket trevligt! Vi käka när vi kom hem sen drog vi till 8an och vart kvar där några timmar, tills vi tröttna och åkte hem. Kom hem runt 00, var helt jävla slut och somnade som en sten. Igår vakna jag upp och trodde att jag skulle tappa huvet. Har blåmärken över hela kroppen och är fortfarande hes. Låter som om att jag har en kyckling i halsen!

Ist för att knäppa kort så lyckades jag filma en massa, fyllskalle som man är.... Men lyckades få några kort iaf =)



Idag ska jag på spinning och styrkepass, egentligen. Har fortfarande inte besämt mig för om jag orkar eller inte.. Sen jag började träna i november så har jag inte varit så här otaggad på att träna nångång! Egentligen så lär jag väl släpa mig dit.. Men får se.

Tomt.

Denna dag har inte varit den bästa. Att se sin väns liv vändas upp och ner på bara några sekunder krossar mitt hjärta ärligt talat. Jag önskar att de fanns något jag kunna göra mer än att bara finnas till. 

Ännu än gång lär jag mig att uppskatta de männsikor som behandlar mig väl. Och så som alla säger - man slutar aldrig att förvånas. Nä, men gör ju inte de.. Även den snällaste människan kan visa sig vara rena djävulen.

Jag kommer aldrig att kunna ha förståelse för hur man frivilligt kan såra en människa man älskar.
Och efter sig lämnar man djupa sår som kommer att ta lång tid innan de läker.
Jag önskar att detta inte var en verklighet dom flesta nångång under livet får vara med om..

-

Ska strax cykla ner till stan och fira silver damerna och guld herrarna.
Senare ikv kommer nog en updt. om gårdagen!

Heartsick

I skrivande stund så är jag lite små lullig. Så eventuella stav fel skyller jag på spriten.

Lyssnar på musik och dricker whisky. Den som inte har hört Engel - Heartsick kan ju ta och göra de! Fantastisk text. Mycket mycket praaa.

SAIK damerna fick nöja sig med ett silver, AIK tog hem guldet. Välförtjärnat. Vettefan va SAIK höll på med.. Har aldrig sett en match där dom tappar boll så mycket.. Aja, hoppas på guld imorgon istället! 

Ska strax hoppa in i duschen sen blir de soffläge ett tag innan jag kryper ner i sängen. Upp och hoppa tidigt imorgon, ska hänga med Fager på förfest innan bussen går. Känns konstigt att säga att man ska på förfest kl 9 på morgonen, haha. Kul som fan ska de bli! Tydligen hade dom satt alla fyllskallar på en och samma buss, därbland mig. Haha, jösses. Stackars busschaufför! Blir väl nån öl på Biger Jarl innan de bär av till Studenternas.. Usch och fy va tomt de kommer att bli utan Louise... Kommer inte alls att bli samma sak. Men får göra de bästa av de iaf =)

Nä duschen var de ja.. Snark. 

*

Hittade ett linne och en, öh ja.. Vad ska man kalla de? Typ en topp som slutar under brösten, igår när vi var i valbo. Linnet knyter man ihop så man ser lite av magen.. Vem kunna tro att jag skulle kunna köpa sånt? Och dessutom se bra ut i de? Galet nöjd. Skulle fan kunna ha tagit med mig hela Ginatricot hem, så förbannat mycket snygga kläder fanns de där nu! 

Istället för att bara sitta hemma igår så gick jag hem till embra och drack nån öl med lite trevligt folk på altanen. Kom hem ganska tidigt, låg och kolla på youtube tills jag somna. Och som vanligt härjar samma person runt i mina drömmar.. Försvinn!!!

Nu har jag nyss druckit lite kaffe och ska bege mig ut på en springtur. Sen ska jag bara pyssla lite här hemma och laga lite god mat. Blir en lugn dag med andra ord. Max försöker tjata med mig på nån 40 års fest men icke. Ska ju upp och hoppa tidigt imorgon!

 

Fredaaaaag

Fredag har alltid varit min favorit dag. Fanns inget skönare än att komma hem från jobbet, dra på lite musik, ta en öl och luta sig tillbaka. Nu när man är arbetslös så är fredagar lika värdelös som alla andra dagar. Kan inte beskriva hur mycket jag längtar till jag får börja jobba igen!! 

Strax ska jag hoppa på cykeln och dra till badhuset. Sen hem och slänga i sig ltie fika, och vidare till valbo. De finns så sjukt mycket snygga kläder nu så jag har en känsla av att jag kommer att komma hem med mer kläder än vad jag har råd med. Men ska försöka hålla mig i skinnet! 

Dagens fråga: Nån som vet nått om utbildningar till fastighetskötare eller vaktmästare? 
Har försökt att hitta nå info om de men utan lycka. 

De var allt för idag de!


Hoppas att maxenbraxen kommer och hälsar på snart =)

Im just a dreamer

Följde med mamma till sjukan tidigt imorse, var tänkt att vi skulle stanna till i Valbo efteråt men hon vart klar tidigare än vi trodde så vi åkte hem ist för att stå och vänta på att köpis skulle öppna.. Hade absolut noll ork i kroppen när vi kom hem, konstigt nog. Den senaste tiden så har jag haft så mycket energi som jag har inte vetat vart jag ska göra av. Men inte idag! Vart liggandes på soffan tills jag till slut tog mig i kragen och började rensa i garderoben och snyggade till lite. Organiserad katastrof nu mera!

Efter det cyklade jag till badhuset och mötte upp Louise. Vi bubblade lite och snacka skit innan de var dags för lite vattengympa. Och efter de drog jag till arenan och hämta min biljett till pubbussen på söndag. Vill ha söndag nununu!!

Morgondagen kommer som vanligt att börjas med solning och styrkepass. Sen blir de en sväng till Valbo med mamma eftersom de inte blev nå idag. Och på kvällen är de bara god mat och stoffhäng inplanerat. Intressant va? Nä.

Nu ska jag stänga mina blå och hoppas på trevliga drömmar =)

*

Jag tror jag är kär. Helt klart nya favoriterna!

Vår!

15+ i skuggan nu. Helt fantastiskt. 

Igår hämtade jag mina jeans som jag köpte från Shock. När jag provade som så visade de sig att dom var FÖR STORA! Tråkigt men samtidigt blev jag skit glad. Så ska skicka tillbaka dom och få hem ett par i strl 28 ist! Sist jag kunna ha den storleken var för ett par år sedan typ. Träningen ger alltså resultat, happyface!!

Nu ska jag ut och njuta av solen ett tag och sen hoppa på hojjen och dra på ett styrkepass. Skönt!

De var undefär de jag hade på hjärtat just nu.


Snart söndag och SM final!!

?

Har drömmt om samma person minst ett par gånger i veckan sen i höstas. Kan inte förstå varför.. Och det är otroligt irriterande!

Googlade lite och hittade detta: Om man drömmer om samma person nästan varje natt, vad betyder det? Och varför just samma person?
- Det kan bero på känslor för denna person, vänskapliga eller romantiska, och att ditt undermedvetna inte riktigt vill släppa taget om denna person. Det kan bero på att du ofta tänker på honom/henne. Om en kvinna drömmer om att hon talar med eller blir uppvaktad av en ung man, betyder det tur i kärlek och löfte om framtida lycka.

Jaså? Då lär jag få mycket kärlek och mycket framtida lycka.. 

Helt slut idag efter 75 (vart egentligen 90) min box igår kväll. Skönt att känna att träningen tar lite.. Var ut på en promenad tidigare så då blev de lite bättre. Men ska hoppa över styrkepasset idag och vila lite, ska ta de imorgon istället. Men spinning blire idag allt! Och innan de ska jag hämta mina snygga jeans som äntligen har kommit! Och så måste jag till systemet och ladda upp inför söndagen. Och efter träningen ska jag hem till pappa en sväng och hämta lite saker. Ungefär så ser min dag ut!

image description

Here we go

Veckans träning:
Måndag: Kort promenad och 75 min box (detta kommer att bli min död.)
Tisdag: 35 min spinning, 60 min styrkepass.
Onsdag: Springtur.
Torsdag: Vattengympa 45 min, cyklar fram och tillbaka till badhuset.
Fredag: Styrkepass 45 min, cyklar fram och tillbaka, och ev en promenad på kvällen.
Lördag: Springtur.
Söndag: Super skallen av mig. 
SKÖNT!

Bokade pubbussen och köpte biljett till matchen, 450 kr gick de kalaset på. Suck. Fick pengar idag och har betalat de flesta räkningar, redan fattig. Inte ett dugg kul. 

Nä, på med lite musik och dra igång en kopp kaffe och ladda till boxen nu!


Hoppas man får uppleva samma glädje i år!

*

Inbjudande header va? För er som inte ser, tryck på f5. 

Irriterad och förbannad på mig själv just i detta nu.
Har bara lust att slå på mig själv på käften så man kanske vaknar upp och inser fakta.

Men de får bli en kall dusch istället.

I would love to make you cry

Världens segaste lördag. Har försökt att göra den bättre med lite whisky, Pantera och impulsköp på tradera men de har inte gått nå vidare. Tänkte strax hoppa i bingen och hoppas på att man somnar fort.

Åka från Sandviken, lyssna på bra musik, umgås med idioter, träffa nytt folk och skapa nya minnen vore nått nu. Men de får vänta. Önskar att de var nått man kunna göra varje helg.. Är så less på att sitta ensam hemma på helgerna så jag vill bara spy på't! Om man bortser från edsbyborna så har jag inga vänner bortom Sandviken som man skulle kunna dra iväg och hälsa på, bara för att få komma härifrån ett tag och göra nått. Och aldrig händer de nå kul i lilla viken. De närmsta man kommer till nå roligt är 8an, som egentligen är värdelöst. 
Jag är så jävla duktig på att klaga, jag vet. Flytta då tänker nog dom flesta. Och de vill jag! Håller fortfarande tummarna för att jag får jobbet i Dannemora gruvan. Över 900 pers hade sökt de jobbet, jag är en av de 300 som gick vidare. Håll tummarna! 

Vilket svammel de blev. God natt. 

An eye for an eye

Självklart vart de en SM final även i år. Ska köpa biljetter till den i veckan. Fyfan va kul de ska bli!!
Matchen igår är nog den bästa jag har varit på på flera år.. Otroligt tryck på arenan och bandyn var rena fröjden att se. Nu håller jag tummarna för ett guld nästa söndag!

Gick hem direkt efter bandyn, kände inte för att dra ner på stan nå. Somnade som en stock när jag kom hem och vaknade 07.30 imorse, pigg och inge bakfull. Skönt! Så drack lite kaffe och begav mig ut på en springtur efter de. Sen dess har jag mest bara legat på soffan.. Nu har jag dragit på lite musik och ska ta reda på disken och tvätten strax. Resten av dagen/kvällen blir de lugnt. 

En vecka sen vi var till Trollhättan nu. De var då själve fan va tiden går fort! Skulle inte ha nått emot att kunna vrida tillbaka tiden och göra om allt. 

Kunna jag låta bli? Nej de kunna jag inte. Fy på mig!
Men den blir perfekt till Metaltown och Rockbitch =)

Whisky lullaby

Här sitter jag och smuttar på en liten Tullamore. Varför dricker inte jag whisky oftare?
Ska strax göra mig klar sen är de öl som gäller med Fredrik. Och bandy.
Hoppas på att de blir ännu en SM final!

Lyckades klicka hem ett par skor och ett par jeans. Kunna fan inte låta bli!
Tack och lov för klarna avbetalning!



Nä nu ska jag fortsätta njuta av whiskyn. Hej å hå!

*


Om man ändå vore rik.....

Den mörkaste tiden är här

Undrar varför hjärnan envisas med att tänka på saker som man inte ens vill tänka på? Varför inte tänka på nått glädjande istället? Så som att snart är sommaren här, vilket innebär att de är vår nu, snart får jag börja jobba.. Öh ja, de var väl de. Men nä! De går inte för sig för miss sur hjärna.

Igår somnade jag 19.30 typ, är så trött på kvällarna så de är fan inte sant. Sen sover jag som en sten till kl 7. Men jag klagar inte, rätt skönt faktiskt. Försökte mutra upp mig själv med att ligga och kolla på lite musik videos innan jag somnade igår, och de funkade rätt bra faktiskt. Idag är de bara 4 månader kvar till Metaltown. Längtar ihjäl mig!

Ska dricka upp kaffet nu sen börja med städningen och laga mat. Lite senare är de dags för vattengympa med Louise =) Skönt. Länge sen man va på de nu!

Vad fan ska man hitta på i helgen? Vill inte sitta hemma i min ensamhet.
Den som har nå bra förslag kan ju höra av sig. 

Försvinn

Idag är de en mindre bra dag. Vet varken ut eller in och känner inte igen mig själv längre. 
Vad är de som händer med mig?

Tankarna bara flyger omkring i min lilla skalle, även fast dom ens är välkommna där inne. 
Önskar att de fanns en av och på knapp för allt tänkande. 

Imorgon är det endast 4 månader kvar till årets höjdpungt; Metaltown.
Nått glädjande i mitt gråa mellanmjölks liv.

Vem fan sa att livet skulle va lätt?

Vaknade kl 7 imorse av ännu en sick dröm. Denna gång våldtog jag döda människor från 1800 talet. WTF?!?
Måste sluta kolla på my little ponny... 

Lyckades ta mig i kragen imorse och började städa och tvätta bilen. Så nu är den ren och fin igen! Efter det så fick de bli en stormig promenad, rackarns va de blåser ute idag! 

Annars idag har jag inte gjort mer än de nödvändiga. Som typ druckigt kaffe i vår solen. Fantastiskt skönt! Och lyssnat en massa på Zombiekrig. Varför har jag inte hört dom förr? As bra är dom juuu!

Ska slänga i mig lite fika nu och sen göra mig klar för ett spinning och styrkepass med Lojsan. Skönt! 

Idag ringde dom även från Sandvikenhus och fråga om jag vela jobba i sommar igen, och så klart tackade jag ja =) Denna gång blir jag i björksätra, nära och bra! Kommer att få köra samma maskin som förra året också så de känns bra. Längtar tills jag får börja!

I helgen är jag törstig på öl känner jag.. Händer de nå kul i lilla byn tro? Hm, knappast.

Vilket osammanhängande inlägg de blev. Så kan de gå!



Något gick fel

Har äntligen börjat återhämta mig efter resan. Är det verkligen möjligt att man kan va bakfull än? Verkar så..

07.00 Lämnade vi Sandviken i lördags. Innan Åke och Putte hoppa in i bilen så spydde dom, bra början! Haha, bybor.. Så klart vart de bara en massa trams i bilen, skrattade tills jag höll på att kissa på mig! Jag körde till Örebro, där stanna vi och käka frukost och sen körde Louise därifrån.. 12.30 var vi äntligen framme! Tog en grogg och lugna ner sig lite, efter bara halva var jag redan rund om fötterna. Och så skulle man försöka duscha, allt gick i slowmotion så klart, mindre smidigt. 

Efter att man hade kastat på sig ett ansikte drog vi och käka lite och efter de kunna man äntligen korka upp på riktigt! Drack rödvin, öl, cider, tequila, skumpa.... Och vipps så var man packad! Vi satt på vårat hotellrum fram tills vi drog till Backstage, hade de jävligt trevligt med alla idioter. Synd att scen och utrymmet framför scen var kanske de minsta jag hade varit med om. När Skitarg gick på så såg jag inte ett nå! De var bara att ge upp och gå därifrån och sätta sig å lyssna på istället. Men de var minst lika trevligt de också! 

Både jag och Louise var helt slutkörda när dom skulle stänga kl 2 så de var bara att bege sig tillbaka till hotellet. Åke somnade i min säng och Putte tappade bort sig men till slut hittade han till hotellet iaf. När jag väl fick upp Åke ur min säng (fick bokstavligen talat släpa ur han) så skulle jag försöka få han till deras rum och när vi väl kom dit så hade Max den jäkeln låst dörren och inte fan vaknar han heller! Fick stå och banka ett bra tag innan han vakna till liv så vi kunna kasta in Åke och Putte, haha. Louise gick och la sig och jag försvann iväg på mitt efter det.

Efter bara ett par timmars sömn så vaknar jag och mår s-k-i-t, precis som väntat. Låg kvar ett tag och njöt av tillvaron innan jag leta mig tillbaka till mitt egna rum och då var de bara att börja packa ihop grejerna. Följde med Louise så hon fick käka frukost, själv fick jag knappt i mig en kopp kaffe.. Vid kl 11 började vi rula hemåt, skönt som fan att komma iväg i tid. 

De som hände i bilen skulle få stanna i bilen kom vi överrens om och de är nog lika bra det! Får folk reda på vad som försegick där så lär dom tro att vi är dum i huvet! Haha. Så klart lyckas Max köra fel, helt plötsligt var vi i Grängesberg (?) Så vi fick oss en tur genom dalarna på vägen hem. Vid 17 snåret var jag äntligen hemma. Eller äntligen och äntligen.. Hatar att komma hem till en tomt hus efter att man har varit ute på en massa roliga äventyr med roligt folk. De känns så... tomt. 

Hade iaf skit kul. Skönt som fan att komma ifrån Sandviken ett tag och få se lite nytt och träffa lite nytt folk. As kul att träffa byborna igen också, och så klart alla i Skitarg. 

Idag har jag varit seg så in i helvete hela dan, har mest bara sovit. Har så fruktansvärt ont i höfterna, bena och ryggen, finns sina förklaringar till de men hoppas att de hinner gå över så man kan gå på spinningen och styrkepasset! 

Nå mer än så orkar jag inte skriva denna gång. Adios vänner och ovänner!


Guuud morgon mina damer och herrar!

Har sovit som ett arsel inatt! Vaknat av sms och drömt konstiga drömmar om dagens resa. Klev upp kl 5 för att försäkra mig om att byborna kom iväg, dom skulle åka då. Men tammefan att dom sover över! Tur att jag ringde å väckte dom.

Har nyss käkat lite frukost och packat de sista. Ska strax slänga in de i bilen sen borsta tänderna och efter de bege mig hem till Louise för att möta upp dom andra.

Sup och svälj trevlig helg!!

Guuud morgon mina damer och herrar!

Har sovit som ett arsel inatt! Vaknat av sms och drömt konstiga drömmar om dagens resa. Klev upp kl 5 för att försäkra mig om att byborna kom iväg, dom skulle åka då. Men tammefan att dom sover över! Tur att jag ringde å väckte dom.

Har nyss käkat lite frukost och packat de sista. Ska strax slänga in de i bilen sen borsta tänderna och efter de bege mig hem till Louise för att möta upp dom andra.

Sup och svälj trevlig helg!!

*

Istället för att va lat och ta bilen till badhuset imorse så hoppade jag på hojen! Hade glömt bort hur fort de går att ta sig till ställen helt gratis och dessutom få motion på köpet. Tog ju bara en kvart att cykla dit! Trodde de skulle ha 30 min minst haha.

Som vanligt skulle jag sola innan träningen. Hann ligga i solariumet i 3 min sen börjar nått tjuta och jag fatta ingenting. Till slut hörde jag att de var ju för fan brandlarmet! Panik!!! Skulle försöka få på mig kläderna vilket inte gick alls. Allt vart ut och in till slut och jag kastande ner allt i väskan och sprang ut utan ens ett par strumpor på fötterna. Jag var den sista som kom ut, pinsamt! De var dock falsk alarm så kunna gå in igen efter 5 min och fortsätta solningen.

Har nyss dammsugit hela huset och packat klart allt tills imån. Ikväll blir de tidig kväller så man orkar kliva upp i tid. Kl 7 bär de av!

De märks om jag kommer hem vid liv =)

Ha en super bra helg alla!

*

Sist jag skrev så satt jag med hjärtat i halsgropen och trodde att de inte skulle bli nå av med trollhättan i helgen.. MEN DE BLIR DE! Både Max och Åke är frisk nu så =) Skönt! Bara två dagar kvar nu!

Igår på dagen städade jag lite, laga mat, tog reda på disken, tvätta och bytta sängkläder. Sen vart de en sväng ner på stan, köpte present till Fanny som fyller 15 på lördag och sen vart de en sväng in på systemet. Och efter de spinning och funkt. styrka som vanligt på onsdagar! När jag kom hem så satt jag igång med bland de drygaste som finns; färga mitt hår. Men de var 4 månader sist jag gjorde de så de var på tiden! Usch hur jag såg ut i skallen. Nu var jag nästan svartskalle istället med de ser bra ut iaf så jag är nöjd =)

Somnade som en stock efter 21 igår, är så trött på kvällarna nu för tiden. Men är piggare på mornarna istället. Skönt de! 

Just nu sitter jag och dricker kaffe och tankar hem musik så vi har nått att lyssna på på lördag. Trodde jag hade AUX uttag på stereon i bilen så man bara kunna stoppa i telefon och lyssna på spotify men de hade jag tydligen inte. Yrpanna. Ett usb fullt med musik får duga ist.

På eftermiddagen när de har blivit lite varmare ute så blir de en springtur. En vecka sen jag var ute och sprang sist nu, fy på mig. Förresten, har gått ner 2 kg på 1½ vecka *överlycklig* ! Man var ju dum som inte ställde sig på en våg när man började träna i november, skulle va kul å se hur mycket man har tappat sen dess. Men nu är jag nere på 62 kg iaf, vill ner 2 till sen är jag nöjd! 

Mot kvällen så blir de väl bara lugnt. Måste försöka bestämma mig för vad jags ka ha för kläder på mig på lördag haha. Och kanske börja packa ner de. Imorgon är de styrkepass som gäller som vanligt! Tänkte cykla ner till badhuset denna gång. Efteråt ska jag handla lite sen blir de bara lugnt resten av dagen/kvällen. Kl 7 på lördagmorgon åker vi så måste väl försöka hoppa i säng i tid. Men jag kommer ha en sån resfeber så jag kommer inte kunna sova =) Haha.

Skit ner dig

Fyfan va jag är trött på folk! Önskar att alla kunna bete sig som vuxna människor. Tänk så mycket bättre allt skulle va! Men nä. 13 år och snorunge funkar ju de också.. Tack och lov för Louise säger jag bara! Så jävla skönt att ha en sån människa i sin närhet som behandlar folk som hon själv vill bli behandlad, visar respekt (mot dom som förtjärnar de) och kan bete sig som en vuxen människa. Hellre en riktig vän än flera falska. That's the shit!! 

Igår åkte vi in till valbo och köpte ett par skor åt henne. För första gången hitta hon ett par klackskor som var skitsnygga och som hon kunna ha, men med dåligt klirr i kassan så skulle hon inte köpa dom. Men då rycker hennes personliga bank Anna fram med sina spar pengar så hon kan köpa dom =) Dom kosta bara 300 kr också, som hittat! Och henne kan man lita på att man får tillbaka pengarna också så finner inga problem alls med att låna ut pengar åt henne. Som tack för de bjöd hon mig på ikea korv efter =) Haha. 

Sen drog vi hem hit och drack kaffe och snacka skit. Försökte lägga upp en annan plan för hur vi ska göra med trollhättan om inte Max och Åke kan följa med. Men de gick inge vidare. Håller tummarna och ber till högre makter att dom blir frisk!! 

Somnade som en stock kl 21 igår och vaknade inte för än 07.30 imorse, tok skönt. Har nyss druckit kaffe och ska strax bege mig till ica och handla lite. Sen ska jag skicka iväg ansökan om säsongsjobb på sandvikenhus och efter de leka syjunta med Louises Jack Daniels tröja. Och mot kvällen blir de spinning och styrkepass som vanligt på tisdagar, skönt =)

Håller för övrigt tummarna för att Saik vinner sista kvartsfinalen mot Edsbyn ikväll! Annars grinar jag.....

Nä, mot ica!

Bra start på veckan!

.. eller så inte.

De första jag får reda på när jag vaknar är att Max och Åke är magsjuk, så nu kanske de inte blir nå trollhättan i helgen. Vafan, så jävla typiskt! Har gått och vänta på att vi ska åka i 1½ månad nu och så blir de så här.. Förhoppninsvis blir dom bättre under de närmsta dagarna, annars vettefan hur de blir =/ åååh!

Louise kommer och hämtar mig lite senare så ska vi åka in till valbo och kolla på ett par skor åt henne. Sen blir det kaffe rep här hemma och efter de blir de väl bara lugnt antar jag..

Hade för övrigt skit kul i lördags. Hoppas de blir mer sånt där på bolaget i framtiden!

Jag är på för dåligt humör för att skriva nå mer. Hejdå.

Äntligen lördag!

Sitter här nu  och är helt redo för kvällen! Känns konstigt att va ''fest fin'' haha. Länge sen man va de nu känns de som.. Ska bli as kul att gå ut i goda vänners sällskap ikväll!

Ska strax hoppa på cykeln och hojja hem till Liza. Ska möta upp Louise och Anna där =) 
Ikväll blir de fullt ös pattlös!

Om en vecka drar vi till trollhättan. Helt sjukt va tiden har gått.. Är så taggad så de finns inte ord! Samtidigt lite nervös också. Men på ett bra sätt =) De kommer bli så jävla kul!!

Får hjärtsnörp så fort jag har på mig av Alyssa Ashely Vanilla parfymen. Köpte den precis innan jag skulle åka på rockbitch, hade på mig den då. Sen glömde jag bort att jag har haft den så nu är de första gången på länge jag använder den. Ett ton minnen från den resan rusar genom mig när jag känner doften! You know the feeling? Förmodligen. Sjukt va en doft kan göra.. 

Nä de här har jag inte tid med. Mot Liza! Hejsvejs.

*

Här har de blivit dåligt uppdaterat ser jag.. Varför? För att jag inte har orkat skriva nå.

Styrkepass som vanligt idag och innan de var jag till systemet och köpte en vinare som kommer att smaka jävligt bra imorgon. Idag är de en hel månad sen jag drack en droppe alkohol sist! De har nog inte hänt sen jag drog min första fylla när jag var 13.. Haha.

Imorgon blir de Metalkväll med Louise och hennes klasskompis Anna :) ska bli as kul!! Förhoppningsvis blir liza frisk så hon kan hänga på också. Igår var de 400 av 600 biljetter sålda. Kul!!

Ikväll blir de tacos och mys i min ensamhet bara!

Nä nu lär jag fan ta tag i städningen. Ser förjävligt ut här hemma!