Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Lite solsken..

Efter att ha haft Louise här på besök så känns allt lite bättre. Annars har denna dag inte varit mycket att hurra för. 

Nu ska jag krypa ner i min ensamma säng och kolla på ett avsnitt av vampire diaries innan de är dags att sova. Usch va jag är nervös inför morgondagen! Första dagen på nya ställen är så jobbiga. Men jag hoppas det kommer att gå bra. Vart inge valbo idag så ska åka in dit imorgon istället, sen på kvällen blir det bara mys med mammsen har jag bestämt. På lördag blir det fest med en massa flickor från förr! Ska bli trevligt. 


Sommar <3

*

Sitter på tåget hem igen efter att ha spenderat en helt underbar vecka i Grängesberg med Erik. Det gör verkligen ont att åka hem denna gång, eftersom att de kommer att dröja ett bra tag innan vi kan ses igen.

När jag kommer hem så ska jag träffa chefen och fixa lite grejer, han ska bland annat visa mig vart jag ska imorgon när jag börjar jobba. Efter det så ska jag in till Valbo en sväng med pappa och lillebror, och senare ikväll kommer Louise på en liten visit.

Ett längre inlägg om vad som har hänt de senaste dagarna kommer senare.

Onsdag

Lika fint väder idag också, underbart!!

Åkte till badhuset och sola när jag vakna sen ner på stan och fixa lite.. När jag kom hem så bytte jag sängkläder, dammsög, tvätta och packa. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa lite mat, och efter det göra mig klar. Ikväll bär det av till Erik igen :) Får se hur länge jag blir kvar där.. Kanske enda till nästa vecka. Det märks :) 

Nästa fredag börjar jag jobba igen.. Lite nervös är jag allt! Men de har ju gått så bra förr så varför skulle de inte göra de nu? Ska bli sååå jävla skönt att få lön igen! Drygt dock att jag inte får nå pengar förän i Juli. Tur att skattepengarna kommer nästa månad! 

Nä, duschen vare ja.. Och som vanligt så blir det dåligt skrivet här när jag är borta i skogen. 
Så hade det så bra alla mina vänner och ovänner så länge! :)

image description

United

Vilken underbar dag det har varit! Jag hjärta detta väder. 

Hela dagen har spenderats ute i trädgården, så mysigt. Var till bernö och köpte blommor också, och så vart de till att grilla lite med mamma och Kalle. BRA DAG!

Imorgon ska jag åka och sola, och efter de åka till stan en sväng sen mot kvällen åker jag hem till Erik igen om de blir som de var sagt. 

Livet leker!

Too good to be true

Som jag har skrivit förr så har jag ingen mottagning när jag är hemma hos Erik så de blir dåligt med inlägg här då.. Men nu är jag hemma igen så! 

Har haft några helt fantastiska dagar hemma hos honom! I torsdags gjorde vi inte mycket, var bara hemma och filosofera för oss själva. I fredags var vi ut och käka och på kvällen tänkte vi att vi skulle röra oss ut på något men efter att vi hade tagit några öl så somnade vi, haha. Klockan var typ 21 då! Vilka partynissar vi är =)

I lördags åkte vi till dala floda och kolla på en bil som han ska köpa, mysig road tripp. Sen gjorde vi oss klara och hade whisky provning för oss själva och drack nått glas rött innan några vänner till Erik kom och så drog vi vidare till årsunda, Black Raven spela. Vi kom typ 45 min innan de stängde, typiskt =) Och då åkte vi typ 16 mil.. Tänkte att jag skulle åka hem när vi ändå var här, men följde med till grängesberg igen istället. Mycket trevlig kväll!

Vi kom hem 6 på morgonen och som tur var så drack jag typ inget så jag var inge bakis igår. Erik var dock halv död =) Vi klev upp ur sängen runt kl 16 typ och tog en promenad. Sluta med att vi hamna långt bort åt helvete och till slut hade vi gått 1.5 mil haha. Vi orkade inte gå tillbaka så Eriks kompis kom och hämta oss så åkte vi och köpte pizza, åkte hem och käka, sen la vi oss och sov igen =) 

Lite skönt är de ändå att vara hemma idag. Snart kommer Louise hit på kaffe och skitsnack, känns som om att de var år och dar sen sist! Inte bra. Sen ska jag åka och handla och efter de hem till pappa och hälsa på =) Och så ska jag tvätta och städa. Skönt att få nått gjort! På onsdag åker jag nog tillbaka till grängesberg, lika bra att passa på att vara där så mycket som möjligt nu innan jag börjar jobba.

Slänger upp några bilder från dagarna som har gått;


Live my life

Hoppade upp kl 7 imorse och tröck i mig lite frukost och filosofera ett tag. Sen åkte jag hem till Linda på lite morgonkaffe och skitsnack :) Så skönt att vi har fått tillbaka kontakten! Hoppas vi kan hålla den nu :)

Efter det så åkte jag och sola lite, as skönt som vanligt! Nu har jag nyss ätit mitt första riktiga mål mat på typ tre veckor. Har absolut inte haft nån matlust alls de senaste veckorna.. Har levt på frukt, yoghurt och mackor typ. Eller så har jag bara ätit lite av maten sen har jag varit propp mätt.. Vette fan va de har varit för fel! Kan inte ens äta hälften av de jag brukar utan att bli dö mätt. Konstigt..

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska strax hoppa in i duschen, och sen börja packa ihop grejerna. Drar hem till Erik ikväll, äntligen! Får se hur länge jag bli kvar där :)

För övrigt så kan jag ju berätta att mitt liv rockar på rätt bra nu! Skrev på anställningsbevis igår & får hjöd lön i år (mer än de jag ska ha för att jag har blivit äldre), sommaren är snart här, igår var det en månad kvar till metaltown, och sist men inte minst den största anledningen av alla - Erik, som får mig att gå med ett leende på läpparna hela dagarna :)

Ha en bra lång helg alla, det ska jag ha! 

T-r-ö-t-t !!

Igår ringde chefen och sa att jag skulle komma och skriva på anställningsbeviset, men han själv skulle iväg på möte så han skulle lämna de till nån annan, och det visade sig att även hon var på möte när jag kom dit så ska gå dit idag igen. Linda kom igår också på kaffe, kul att se henne igen :) Skönt att vi har lagt allt gammalt tjafs bakom oss nu och kan börja umgås igen. Jag har saknat den solstrålen! 

Tänkte att jag skulle åka till grängesberg igår kväll men de sket sig eftersom jag lär tillbaka till kontoret och skriva under de där pappret. Åker dit imorgon istället så hinner jag träna ikväll också, känns som ett måste. Har hamnat efter som fan med de nu känns det som! 

I helgen vette sjutton vad som händer. Vet inte hur länge jag blir kvar hos Erik heller.. Black Raven spelar i årsunda på lördag, kanske man letar sig dit. Annars blir det nog bara lugnt som det ser ut! 

image description

Tävling!

Monia har en tävling på sin blogg nu där man kan vinna ett presentkort på Evas underkläder på 300 kr =) 
Självklart är jag med och de borde du också!

Monias blogg; http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Evas underkläder; http://www.evasunderklader.se/

Måndag...

Jag gillar inte måndagar! Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.

Lördagen var mer eller mindre kass. Åkte med Louise, Krille, Staffan och Eva till gävle, vi satt oss på en uteservering och drack lite. De var så kallt så jag trodde att jag skulle frysa ihjäl! Sen när dom åkte hem så åkte jag med Andy nått varv, men de dröjde inte länge fören den trevliga turen vart förstörd. Tack och lov så träffade jag på några från klubben som jag kunna åka hem med! 

Drack knappt nå i lördags så igår var jag pigg, hur skönt som helst! Så det fick bli en lång promenad direkt när jag vakna sen pyssla jag omkring lite här hemma bara. 

Idag tänkte jag åka till badhuset och sola lite, sen städa undan lite innan Linda kommer hit. Hon hade hittat ett usb minne som tillhör mig som hon ska lämna, och på samma gång ska vi passa på att ta en kopp kaffe och styrka ett stäck över allt gammalt tjafs mellan oss. Över ett år sen vi träffades sist nu! 

Nån dag framöver här så bär det nog av till grängesberg och min favorit. Vilken dag vet jag inte än, men väldigt snart hoppas jag för jag håller på att sakna ihjäl mig efter honom! 


Haha, de där var tider de!

*

Dåligt med uppdatering, jag vet! När jag var i grängesberg så hade jag så dålig mottagning och igår när jag kom hem så hann jag inte helt enkelt. 

Kändes helt värdelöst att komma hem igår efter att par underbara dagar hos min favorit! Vela bara åka tillbaka! Men när jag kom hem så var det bara att börja göra sig i ordning för jubileumsfesten. Vart nån öl här hemma innan jag, mamma och Uffe åkte dit! Maten var väl så där, men underhållningen var skit bra! Det kändes som om att man va på nån gala som sänds på tv =) Vi satt längst framme vid scen också på klart bästa platserna!

Jag var dock skit trött eftersom jag klev upp så tidigt för att hinna med tåget på morgonen. Och så hade jag piss ont i skallen och i fötterna eftersom jag sprang runt i klackskor. Vart sur på morsan som envisades med att stanna kvar, vi skulle ta en taxi hem som hon skulle betala men nu när hon inte vela åka hem så fick jag gå eftersom jag inte hade nå pengar. De spöregna, blåste och va pisskallt!! När jag kom till björksätra så hade jag så ont i fötterna så jag vart tvungen att ta av mig skorna och gå barfota hem. Kallt!!! Slängde mig i duschen när jag kom hem och sen kröp jag ner i sängen och somna som en sten.

Idag är mina fötter trasiga och jag är skit seg. Skulle ha masat röven in i duschen men har inte kommit så långt än.. Ikväll är det gävle cruising men vet inte än hur de blir med den, om man åker in nå eller inte. De hänger lite på vädret! Har ingen att åka med så de blir till att åka in och kika lite bara isf. Louise skulle höra av sig när hon har slutat jobba, får se hur vi gör då =) Skulle iofs va kul att ta nån öl med henne och Krille, var så sjukt länge sen nu!

Nä, nu lär jag fan duscha så jag vaknar till liv!

*

Äntligen på väg till Grängesberg igen! Vart lite impuls även denna gång.. Åker hem antingen imorgon eller tidigt på fredag eftersom jag ska på jubileumsfesten då på kvällen med mamma :)

Grå grå dag

Ligger i sängen i mörkret och lyssnar på hur regnet bara öser ner.. Har absolut ingen som helst lust att göra nånting idag och de tänker jag inte göra heller. Om de inte blir så att jag åker till grängesberg ikväll, men får se hur det blir med den saken. Louise skulle nog komma hit efter att hon har slutat också, alltid lika trevligt!

Sommar!!

Tyckte att de skulle va skönt att inte ha nått planerat denna sommar. Men nu när jag kolla i kalendern så upptäckte jag att de finns nått att göra varje helg till första helgen i augusti. Och de vet ju jag, att jag inte kommer att kunna sitta hemma på mitt feta arsel om de händer nå kul! 

11 maj: Sandvik's Jumileumsfest
12 maj: Gävle cruising
19 maj: Black Raven i årsunda & fest i sthlm
26 maj: Sandviken cruising
2 juni: Fest hos Maria med gamla klasskompisar
9 juni: Hallgrens 30 års fest & rock på holmen
14-17 juni: METALTOWN!!
22-24: Midsommar i Vintjärn
30 juni: Big lake run
6-8 juli: Power meet
14 juli: Hofors cruising
16-20 juli: NORGE!!
20-22 juli: Hot rod reunion
28 juli: Rat fink reunion
Tror de var allt och att datumerna stämmer. Jösses alltså! Jag hade bestämt mig för att inte planera nått denna sommar, förutom Metaltown men som sagt. Händer de nå kul en helg, så vet ni vart ni hittar mig. Kan inte sitta hemma! Men inte klagar jag för de, jag älskar sommaren och allt roligt som kommer med den <3 Och jag har en känsla av att denna sommar kommer att bli så galet bra! =)

*

Fick lite pengar av pappa igår ock då började de genast klia i fingrarna på mig så de fick bli en tur till Valbo idag.. Fick med mig lite skit hem! :)

Sunshine

Måndag.. Känns rätt bra ändå. 

Har dock inte blivit många knop än idag och inte lär de bli heller. Tänkte bara dra mig ut på en springtur strax, sen efter de känns de som om att de bli soffläge. Har noll ork i kroppen, fattar inte varför.. Irriterande!

Nå mer roligt än så hade jag inte att berätta idag!


Louise och Krille firar ett år idag, grattis till dom <3
Helt sjukt va tiden har gått fort..

Söndag..

Har knappt kunnat sova nå alls inatt. Konstigt nog! Var så jävla trött igår när jag kom hem, så gick och la mig 18.30, men somna inte förän vid 22. Trodde att jag skulle få sova som en sten då jag inte fick sova nå alls natten innan. Hade en katt som envisades med att sova i ansiktet på mig och en karl brevid mig som snarka mig i örat, och dessutom så fick vi trängas i en 90 säng. Men jag klagar inte, de var mysigt =)

Började denna fantastiskt fina söndag med kaffe ute i solen och lyssna på fåglarna. Hela denna dag ska spenderas ute i trädgården hade jag tänkt. Lika bra att passa på att få nått gjort medans de är fint väder! Tänkte att jag skulle åka hem till pappa senare ikväll och hälsa på en sväng också.. 

På fredag ska jag med mamma på Sandvik's Jubileums fest på arenan. Ska bli kul faktiskt! Måns Zelmerlöw, Lotta Engberg och Jerry Willimas kommer bland annat att stå på scen då! Kanske inte direkt min musiksmak men med lite alkohol i kroppen så går de mesta hem hos mig! Man blir bjuden på bubbel och tre rätters middag, helt gratis! Så de ska bli riktigt kul =)

Nä, dags att göra nå vettigt nu!

I'm on fire

Igår kväll fick jag för mig att åka till Grängesberg, sagt och gjort.

Har haft några helt fantastiska timmar med bara en massa mys. Allt har varit som en dröm..

Nu sitter jag på tåget hem och vill inget annat än att åka tillbaka. De är ju löjligt hur mycket man kan sakna en människa även fast de bara var en timme sen han lämna av mig på station.. Jag kommer att längta ihjäl mig tills vi ses igen.

*

Vilket piss väder!! De som har varit så fint flera dagar nu.. Usch.

Tänkte helt skita i denna dag och bara stanna i sängen. Men på nå vis lyckades jag dra mig upp och nu sitter jag och dricker kaffe och efter de ska jag göra mig klar för ett styrkepass! Och så ska jag sola lite innan de som vanligt, skönt! Resten av denna dag vette sjutton vad som händer. Har inget planerat under hela helgen.. Var prat om en resa till dalarna en sväng, men får se hur de blir med den saken.

Här kan jag inte sitta, nu måste jag göra mig klar!

*

Har så sjukt dåligt samvete över att jag inte har tränat på snart en vecka och dessutom slarvat som sjutton med maten. De vart helt fel när de vart till å supa i måndags och va bakfull på tisdagen.. Blä!

Igår pysslade jag ute i trädgården och på altanen hela dagen, och sen kom Louise och bjöd på fika =) Efter de så var de tänkt att jag skulle åka och träna, men de vart två varv runt sjön i högbo istället när det var så fint väder. Underbart! 

Idag då.. Ska agera chaufför åt morsan som ska rycka ut en massa tänder och få nya, sen måste jag dra mig ut på en springtur annars blir jag vansinning på mig själv. Vart har all motivation tagit vägen!? Suck.


Fick en ros på sista april som står så vackert brevid sängen nu =)
Tänk att en sån liten sak kan göra en så glad!

Borta..

Hela denna dag har varit så konstig.. Har försökt att njuta av de fina vädret men de har ute gått så bra. En massa skit har bara susat runt i huvet så jag har mest bara vela ligga i sängen. Men tog mig iväg till Louise en sväng iaf sen åkte jag till kyrkogården en sväng, och efter de hedåsen. Satt bara där och kolla på sjön, underbart. De borde man göra oftare.

Nånstans efter vägen känns de som om att jag har tappat bort mig själv och jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka..

*

Depp dag... :(