Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Fy!

Har nog aldrig varit med om ett gråare väder än vad det är idag. Fyfan alltså! Har försökt att få upp humöret med bra musik och städning, men de har inte gått alls. Och så klart är Erik i Katrineholm idag och jobbar och kommer inte hem förän senare inatt eller imorgon. Gaaah, jag är så sällskapssjuk!! Behöver en bra film, pizza och Eriks famn NU!

Men inte det inte. Ska fortsätta med städningen och laga lite mat, sen blir det soffan resten av kvällen..
Blä.

Bilder på huset!

Har länge lovar bilder på hur det ser ut här hemma.. Jag vet att en viss lite Louise är nyfiken =)
Så nu har jag knäppt några slarviga bilder, i ett ostädat hem, så ni vet. Dålig kvalle på bilderna också, men jag orkar inte bry mig i det!  

1. Huset. Fönster 1; Sovrum. Fönster 2; Gästrum. Föster 3; Vardagsrum.
2. Huset och garaget.
3. Vedbod och föråd.
4. Vardagsrummet
5. Vardagsrummet.
6. Köket. Tapetbiten på väggen är den tapet vi ska ha sen, och det röda och gröna ska målas vitt. Nytt vitt kakel ska vi också sätta upp.
7. Köket. 
8. Inne i garaget när det var nymålat.
9. Hallen. Trappen ska målas vit och väggen bakom ska det sättas upp svart panel.
10. Hallen.
11. Tvättstuga.
12. Tvättstuga.
13. Badrum. Hela allt ska göras om sen.
14. Gästrum. Fullt med skit i de nu som ska bort. Nya tapeter ska upp och nytt golv ska läggas sen.
15. Sovrum
 
                          
               


Sen har vi ju en övervåning också, som jag inte orkade knäppa kort på. Ett gästrum finns där, och ett tomt rum som förmodligen ska bli nått typ av förråd. Sen ska det bli en till toalett där uppe också, nångång i framtiden!

  
 

Sommaren 2012..

Brukar ju jämt efter sommaren skriva om dess höjdpunkter.. Har helt glömt bort de i år, men det kan bero på att det finns inte så mycket att skriva om. Det vanliga som midsommarrock i vintjärn, power meet och ccw vart av iaf, fast inte lika länge som tidigare år. Och så hot rod reunion.

Det var en helt ok sommar. Men det känns mest som om att man jobbade 5 dagar, längtade efter Erik hela tiden, åkte hem hit över helgen och försökte njuta av varje sekund jag fick med honom, och så ångest från helvetet jämt när man skulle åka härifrån.. Sommaren gick så fort! Det känns inte som om att det ens har varit sommar.. Hoppas nästa blir lite bättre, att jag och Erik kan åka iväg på en riktig semester nånstans!

*

Slänger upp en bild på huset från i somras :) längtar till våren då jag kan börja pyssla i trädgården, huset ska målas (de gröna knutarna ska bli vita), altanen ska fixas, osv.. Gött!

Den 24 denna månad blir det en lite försenad inflyttningsfest här, innan de bär av till saxdalen på rock! Ska bli kul, ser fram emot det :) för övrigt så har jag bott här i 2 månader imorgon. Och det känns så rätt!


Fullt upp..

Nästa vecka börjar jag jobba, så den här veckan tänkte jag att de är lika bra att ta tjuren vid hornen och ta tag i det sista av sorteringen av skit i skåp och garderober. Har kastat typ 4 stora sopsäckar med bara skit och gammal mat nu.. Fattar inte hur man lyckas samla på sig så mycket.. Har äntligen fått ut det sista från Eriks ex också. Befriande.

Nu är det bara övervåningen kvar som ska fixas till ett riktigt gästrum och förvaringsrum. Måste fixa det innan vi ska ha lite fest här hemma den 24.

Just nu känner jag mig helt slut och stressad. Saker ligger överallt, allt är upp och ned. Känns som om att man aldrig blir klar.. Men nu är det inte så mycket kvar av urstädningen, tack och lov. Så skönt att bli av med en massa skit som bara tar plats och skräpar.

Nu ska jag slänga mig framför Tvn och där tänker jag stanna. Orkar inte göra nå mer idag!

*

<3

*

Solen skiner och jag med den idag!

Helgen vart lugn och mysig. I fredags så åkte jag och Erik in till stan och fixa lite, sen vart det vin, soa och mys resten av kvällen bara. I lördags höll vi på och fixade lite hemma bara, sen kom Andy och Denise förbi och hälsade på :) Skit kul att Andy och hon har börjat träffas! Dom kom tillbaka senare på kvällen med pizza och öl, vi satt här och snackade en massa skit bara. Tänkte dra in till stan en sväng, men fanns inte ork till det. Hur som helst så var det en jättte trevlig kväll!

Fick lite tråkiga nyheter i helgen också.. Farfar hade kört av vägen och hämnat på sjukhus. Han hade åkt ner i diket, upp igen och hämnat på taket. Mirakulöst nog så klarade han sig rätt bra. Tur som var så var det inget träd ivägen och ingen mötande bil.. Men han ligger kvar än på sjukhuset, hjärtat är svagt på honom. Han kanske ska få en peacemaker.. Usch, min lilla farfar då.. Hoppas allt blir bra. Om han har hunnit komma hem och känner sig pigg i helgen så ska jag och Erik åka hem och hälsa på honom. Annars får det vänta till nästa helg.
 
Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbchoachen, vilket skit.. Hoppas dom inte förstör mitt goda humör idag! Sen ska jag åka och handla och efter det fortsätta med utrensningen av skit som jag har börjat med nu igen. Bara köket och övervånignen kvar nu, sen har jag gått igenom hela huset.. Tänk att en karl kan samla på sig så mycket som inte behövs och 80 talet ringde och vela ha tillbaka.. Haha.


*

Skulle kunna döda för dom åt vänster. Mums!
 

*

Fredag. Äntligen. Kan tyckas att jag har helg hela veckan, men icke. Helg betyder att jag får spendera tid med Erik, det behövs verkligen nu. Usch vilken skit vecka det har varit! Känt mig förvirrad efter att jag kom hem från sandviken, har blött som en styckad gris (mens då, alltså) så jag har haft jätte dåligt med ork till nånting, var till jobbchochen i tisdags som tyckte att jag ska flytta till norge eller kiruna och jobba, eftersom att jag inte har nå barn. Men hallå, jag har precis flyttat hit och har inte ens hunnit plocka upp alla flyttlådor än! Och dessutom vill jag inte flytta ifrån Erik, det klarar jag bara inte av. Mitt liv är här med honom nu. Usch va ledsen jag var när jag gick därifrån..

Men igår vände det lite iaf, la fegisen i mig åt sidan och ringde till ett företag bara så där endå, och fråga om dom söker nån som kan jobba. Och vipps, nästa vecka ska jag dit på intervju! Håller verkligen tummarna för att jag kan få nått där, hon lät jätte glad över att jag ringde iaf och hon verkade intresserad. Så det känns bra! Ingvors städ och puts heter företaget, håller på med städning och fastighetsskötsel, jag har ju erfarenhet av båda efter att jag har jobbat åt Sandvikenhus så jag hoppas verkligen på detta. Hoppas ni håller tummarna för mig också.


Idag ska jag plocka undan lite här hemma innan jag ska hämta Erik på jobbet, och så ska vi in till Ludvika och uträtta lite innan de är dags för en kväll på soffan med vin, ost & kex och sons of anarchy. Det behövs verkligen efter denna vecka, det har varit jobbigt för oss båda.

Andy kommer hit och hälsar på i helgen också, blir nog en öl eller två med honom. Han har börjat träffa en brud här i gränges lite grann, jävligt kul tycker jag! :) 

Nä, nu ska jag kasta i mig lite mat och dra igång en eld!
Ha en kanon helg alla.