Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Åkte hem till Sandviken igår och hämtade bilen som vart kvar där i helgen.. Passade på att åka till ikea också med mamma och käka, och köpte en massa skit. Köpte med mig aga burgare hem till mitt hjärta, så glad han blev. Gött! Konstigt nog var maten varm än när jag kom hem, haha.


Idag har jag hittills städat, eldat och fixat lite med de jag köpte på ikea igår. Och plockat upp efter att Erik hade ner mitt hårserum, som kostar flera hundra. Och som bara finns att köpa hos vissa frisörer. Suck. Nu ska jag strax hopps in i duschen och göra mig klar, jag ocbh Erik ska på afterwork med hans jobb idag! Ska bli kul att komma ut och göra nått annat ett tag. Svärfar kommer hit också och ska sova över här inatt, han ska fixa i garaget. Skönt att det snart är klart..

Det var allt jag hade för denna gång! 

Äntligen!

Våran nya sötnos :)

Fullt upp!

Jääääätte dålig uppdatering, jag vet.. Jag har fullt upp med att packa upp, städa, plocka undan, leka husfru osv.. Men nu bor jah här iaf, i lilla grängesberg. Känns bra! Bilder på huset och hemmet kommer upp när de har blivit nån ordning och reda här hemma :)

I helgen åker jag hem igen, ska till kratten med klubben. Massor av roliga saker ska vi göra! Ser fram emot det. Ska bli skönt med ett litet avbrott med allt som ska göras här hemma.

Har knappt hunnit träffa Erik den här veckan, han har jobbat sent och vi båda är så trött på kvällarna så vi somnar tidigt. Tråkigt! Och så ska jag iväg i helgen och sen är de dags för en ny arbetsvecka igen för honom.. Men nästa helg ska vi iaf på afterwork med hans jobb på fredagen och på lördagen spelar Eddie Nilsson i saxdalen så då ska vi nog dit, och sen blir det väl bakis mys på söndag =) Så det blir nog en bra helg tror jag.

Idag får vi hem nya soffan, äntligen! Så nu ska jag riva ut all skit ur vardagsrummet. Hoppas det blir bra =)

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera, jag lovar ;)
Hejsvejs!  

*

Sitter på tåget på väg hem nu, skönt! Segt som fan bara att behöva åka tåg..

Helgen kommer att bestå av städande, tvättande och annat tråkigt. På söndag fyller Erik år så då blir de kalas iaf innan jag åker hem =)

Nu är det ett år sedan jag och Louise var på close-up kryssningen.. Jössss vad tiden går! Åh vad jag saknar den tiden, så jävla kul vi hade! Helt klart den bästa kryssningen jag har varit på. Hoppas vi hittar på nått sånt galet snart igen!

*

Har precis börjat kolla på säsong 5 av true blood, bra skit!! Klart bästa serien. Ja, den är bättre än S.O.A!
 
Igår var jag till ikea och handla lite skit, och sen letade jag ihjäl mig efter en present åt Erik som fyller 24 på söndag! Lyckades till slut iaf. Och idag var jag ner på stan och gjorde av med ännu mer pengar. Snart är man fattiglapp! Dyrt att flytta...

Nu ska jag kolla på några avsnitt av TB sen sova =)
 

*

Fredagen skulle va den stora dagen. Skulle, ja.
Ett par timmar innan jag slutade att jobba så vart det besämt att jag skulle få förlängt i två veckor till på jobbet. Just då var jag mer eller mindre förkrossad, började till och med att grina en skvätt. Jag var ju helt inne på att jag skulle flytta, allt var ju planerat och klart. Och så kommer den smällen, bara nån timme innan flyttlasset gick! Usch vad less jag blev.

Men flyttlasset gick iaf och bara jag fick träffa Erik så kändes det bättre. Vi kom hem till gränges på kvällen, kastade in alla saker i huset sen vart det bara mys resten av kvällen. Somnade som en stock sen! I lördags så åkte vi till Ludvika och hämntade Motörhead ölen som jag hade beställt, mums vilken jävla go öl de var alltså! Sen var vi och käka på nå skit ställe, har aldrig ätit så vidrig mat i hela mitt liv. Mådde dåligt i flera timmar efter det, så ett tips - ät aldrig på gallerian i Ludvika! Efter det så gick vi till Dressmann och köpte ett par jeans åt Erik, sen vart de hemmakväll och godis för 120 kr haha. Gött! När vi kom hem så var det kanon väder, så vi höll på att pyssla lite i trädgåren =) Och sen höll jag på att packa upp lite smått.

I söndags försökte jag att få nån ordning på en del av grejerna men utan nån vidare framgång. Jösses vilken röra! Vet inte vart jag ska göra av allt.. Vill inte börja riva upp allt för mycket heller innan vi har fått soffan och köpt nytt soffbord och tvbänk, så jag slipper hålla på att flytta om en massa utefall det inte skulle passa där när vi har fått till det. Hade en sån fruktansvärd ångest hela dagen, vela verkligen inte åka hem! Jag skulle ju egentligen inte behöva det! När jag väl skulle åka så inser Erik att han hade tappat bort plånboken så då fick jag glatt hjälpa honom att leta den i en timme utan lycka. Helt spårlöst borta! Typiskt.. När jag väl kom iväg så kom jag på att jag hade glömt p-pillerna hemma där när jag kom till Ludvika så Erik fick komma och möta upp mig och lämna dom. Krångel!! Usch.

Idag vaknade jag upp med ännu mera ångest. Vela verkligen inte åka till jobbet! Ja jag vet, jag ska vara glad för att jag fick förlängning och därmed en extra slant.. Och det är jag, egentligen. I oktober när lönen kommer så kommer jag att vara tacksam! Men just nu känns det väldigt tungt att vara ifrån Erik och vårat hem. Nu har jag ju alla saker där också, bor i ett tomt rum nu hemma hos mamma. Det känns inte alls kul! Hoppas dessa dagar går fort, på fredag åker jag hem igen. Och på söndag fyller Erik 24 år så då kommer hans familj, första gången jag ska träffa dom. Nervöst! Men de ska nog gå bra =) Hoppas jag.

Det var nog allt jag hade att dela med mig av denna gång. 
Adios amigos!