Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Har haft en kanon helg hemma i Sandviken.. Gårdagen i högbo med Erik var hur mysig som helst! Vi låg på stranden och glassa, sen var vi och åt på qvarn. Var tänkt att vi skulle spela minigolf efter det men såklart började det att regna då så vi åkte hem till pappa istället. Fick med mig en massa saker hem ifrån honom, kul! Vi vart kvar där ett par timmar innan vi for hem till mamma och somnade som stockar innan kl 21 haha.

Kändes inte alls kul att åka hem idag. Hade gärna stannat några dagar till.. Det känns som om att man inte hinner med nånting på en helg bara! Jag saknar Sandviken så jävla mycket.. Och alla människor där. När jag slutar jobba i oktober så ska jag åka dit och stanna en vecka iaf..
Känner mig alltid så ledsen när jag har kommit hem igen efter att ha varit där, och inte blir det bättre idag av att jag är jäkligt avundsjuk på alla som är i och ska till Rättvik! Känns inte alls kul att jobba hela veckan.. Vecka 32 är jag ledig på fredagen iaf, då åker vi till åmot. Ser fram emot att få träffa alla fått igen!

Nu ska jag ligga i sängen och fundera på livet ett tag sen föröka göra nån nytta. Jag hatar söndagar! Bläää

*

Ligger i mitt gamla flickrum och känner mig nostalgisk.. Nästan ett år sen jag låg här sist! Tänk så många minnen jag har ifrån detta vackra rum.. Haha.

Under den tiden man bodde här så hade man ju en rätt spänstig kropp också... Den är ett minne blott nu. Jaja, vad gör det? Jag mår fan bättre nu.

Jag saknar att bo i Sandviken.

Trött!

Trött så trött.. Vill sova! Inte ett dugg avis på Erik som i skrivande stund ligger och snarkar brevid mig.... Men men, bara å bita i det sura äpplet.

Jag längtar så jävla mycket tillbaka till Norge!! Vill dit nuuuu

*

Idag var min mamma, hennes karl Uffe och hennes vän Kikki hit! Som jag har längtar efter min mamma.. Vi åt pizza och tårta till efterrätt, mycket gott! Med andra ord så har det varit en jätte mysig dag.. Dom åkte för ett par timmar sen och jag känner mig alldeles tom. Jag hatar när dom åker! Jag längtar redan till nästa helg, då åker jag hem till Sandviken och det ska bli helt underbart.

Ibland undrar jag om jag nånsin kommer att vänja mig med att bo så långt ifrån familjen. Det tär mer och mer på mig.. Önskar att vi kunna packa och flytta närmre. Bara så där. Men icke.. Usch, idag känns det tungt. Det springer liksom ikapp mig..

*

Fixade till lite i köket igår! Satt upp nya gardiner och köpte lite nytt krimskrams.. Har aldrig varit så fint här hemma som det är nu :) bara en kökslampa som saknas nu, den vi har för tillfället är väl inte så snygg ;)

Gjorde en massa i trädgården igår också, fick äntligen ork till det! Så himla nöjd med det också!

*

Ibland saknar jag gamla tider.. När det inte fanns någon morgondag, bara nuet. Allt galet som hände. Alla roliga människor man träffa. Människor som inte var dumma i huvudet.. Bara enkla, roliga och lite smått galna människor. Vart tog dom alla vägen?
Ibland önskar jag att man kunna vrida tillbaka tiden lite.

Men ändå så har jag inte haft det bättre än vad jag har det nu. Jag saknar bara alla vänner.. Vänner från förr.

*

Resan till Norge var det bästa som har hänt på länge.. Helt underbar!
Jag och Erik förlovade oss i måndags när vi var ute och fjällvandra! Ett ögonblick jag aldrig glömmer =)

https://cdn1.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e98f68ddf2b35327ea63b4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e98f68ddf2b35327ea63b4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e98fa89606ee643b9a8ee3.jpg">https://cdn1.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e98fa89606ee643b9a8ee3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e98fd29606ee64e525f9cf.jpg">https://cdn3.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e98fd29606ee64e525f9cf.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e99009e087c311e9ebe8bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/765400/6-3/pic_51e99047e087c311e108abff.jpg" class="image">

*

Det finns verkligen människor till allt.. Men vissa är fan helt bedrövliga och borde söka hjälp. Med det sagt så går jag ut och klipper gräset och lyssnar på en massa hat musik, det passar in idag.

*

Sämst på att blogga. Javisst!
Orkar inte skriva nå mycket, så blir en kort sammanfattning om allt.

Midsommarhelgen/vintjärn - rätt kul helg. Taskigt väder och lite drama, annars bra. Mycket sprit, var sliten i flera dagar efter..
Big lake run - vart int av nå. Var iväg till kupolen och köpte en massa grejer istället med Erik. Drack nått glas vin på kvällen och fick besök av Sanna, mycket trevlig dag.
Helgen som kommer - sticker till power meet med Erik och Sanna. Kanske nån till också. Ska bli jävligt kul, längtar! Louise kommer dit då med, så ska bli kul att träffa henne igen, var ett tag sen sist nu :( och såklart ska jag träffa en massa andra roliga människor.
Norge - sticker dit nästa helg. Åker till Mora på fredagen och vidare mot Norge på lördagen. Som jag har längtat. Ha inte varit dit på 3 år nu! Fiske, fjällvandring, mys, mys och mys. Ska bli mysigt! Välbehövligt.
Hot rod reunion - kanske inte blir nå av för min del. Kommer hem från Norge på torsdagen och ska åka dit på fredagen isf, vilket jag förmodligen inte orkar. Vill ta det lugnt under den lilla semestern jag får.. Om jag inte åker så kommer mamma och hälsar på, vilket skulle va jätte kul att få umgås med henne. Så sällan det händer nu..
Ccw - blir inte av nå för mig. Jobbar. Och lider inte så mycket av det.. Åker till Sandviken under helgen vecka 30 istället.
3 aug - efterfesten i stan, Rolandz spelar. Fullt ös pattlös!
20 års jubileum - ska bli jäkligt kul. Det sista riktigt roliga som händer denna sommar..

Nu ska jag hoppa i duschen sen dyker jag i säng. Hejhej