Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Semestern var helt fantastisk och välbehövlig. Underbart väder hela veckan.. God mat och världens bästa sällskap! <3 hade inte kunnat blivit bättre.

Lite tråkigt var det att komma hem igen, men samtidigt  jävligt skönt. Borta bra med hemma bäst! Sol och värme

Imorgon drar vi till sol, bad och värme. Ska bli så jävla skönt! Det behövs verkligen nu.

Så adios amigos, ha det så bra i kalla blöta Sverige medan jag ligger på playan! :)

*

Måndag, ny vecka, nya tag. Känns inte alls för det egentligen, men måste. Höstdeppen är ett faktum! Hade det inte varit för Maya så hade jag nog mest legat i sängen hela dagarna.. 

Var till Sandviken/jäderfors och kolla på ett hus i fredags. Men det blir då defenetivt ingen affär! Usch vilket skruttet hus, för nästan 2 mille. Märktes att det bodde en full finne där så att säga! Men hade en jätte trevlig kväll med familjen iaf, vi käka pizza och kolla på film. På lördagen åkte vi till storebror Emil och hans familj och hälsa på innan vi åkte hem, mycket trevligt. Väl hemma så vart det ett varmt bad och massa mys bara :)

I veckan så ska det vardagliga göras bara. Och på fredag ska vi förmodligen kolla på ett till hus i jäderfors :) hoppas det lever upp till förväntningarna. I helgen annars så ska jag leta efter ny vinterjacka och lite julklappar och krimskrams till hemmet. 

Nästa vecka åker vi till gran canaria! Åh, det ska bli så skönt. Men är lite smått nervös, har aldrig varit utomlands förr.. Och så lär vi ju lämna ifrån oss Maya, vilket inte känns så kul. Men hon ska tillbaka till uppfödaren så det blir nog bra, då får hon träffa alla hundar igen :) håller tummarna för att det går bra.

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan med mina hjärtan. Adios!


*


Lilla Maya!

I fredags var en alldeles jätte speciell dag! Då fick nämligen Maya flytta hem till oss. Hon är världens sötaste lilla valp och gör mig så glad! Hon och Erik är det bästa jag har och ser så mycket fram emot ett liv med dom <3

Hon är en engelsk staffordshire bullterrier, är 20 veckor gammal och är full av energi för den som undrar :)