Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Höstdeppen är ett faktum. Fyfan! Hatar att sitta ensam hemma hela dagarna i mörkret och prata med mig själv. Försöker sysselsätta mig med både det ena och det andra men lusten försvinner när deppen tar över..

Dagarna i Sandviken var både underbara och lite jobbiga. Underbara för att jag fick träffa familjen och Louise och ha folk som jag älskar runt i kring mig hela tiden, men lite jobbigt för att ju oftare jag är där desto mer vill jag flytta hem. Hem till Sandviken! Möjligheten finns för mig och Erik att flytta, men just nu känns det väldigt långt borta efterom det är så mycket som ska stämma in. Suck. 

Nu är gästrummet klart uppe iaf. Så nu är det bara en säng som saknas.. Om någon har en 140, 160 eller dubbelsäng som ni vill bli av med, så hojta till! 
Funderar på om jag ska börja måla om hallen uppe nu.. Det måste hända nånting hela tiden annars dör jag lite!
Och att Erik åker till Tyskland på söndag för att jobba i några dagar känns ju inte ett dugg kul, då blir jag ännu mera ensam..... Nä fyfan, snart slår jag upp ett tält i mammas trädgård så jag och Erik kan bosätta oss där. Då får jag lite sällskap iaf. 

*

Har varit arbetslös i två dagar nu och håller redan på att få krupp. Mest för att man förlorat rutinerna och inte träffar nå folk. Blä. 
Men håller på att greja en massa här hemma så det går rätt bra ändå. Gästrummet får sig lite ny färg och tapet.. Tur att man har det att underhålla sig med! Och imorgon kväll åker jag till Sandviken, blir kvar till söndag =) skönt! Länge sen jag var dit nu.. Ska mest bara umgås med familjen, men på fredag kväll blir det en ölkväll med Linda också! Det ska bli skoj, vi har typ inte setts på 1,5 år så det är dags nu känns det som =)

Nä, nu måste jag dra röven ur soffan och fortsätta att måla!

Sötnosar =)


*

Dagen började ju bra iaf.. Fick reda på att jag får förlängd timanställning, kom på att det bara är 6 veckor kvar till gran canaria och dessutom gjorde jag en massa roliga fynd på loppisar. Kom hem och kände mig full av energi! 
Men den tog slut fort när jag ännu en gång inser hur mycket jag och Erik har att göra. Det är nå alldeles förbannat mycket. 
Det värsta av allt är att det är jag själv som får ta reda på 70 % av allt skit, även fast det inte är jag som har ställt till med katastrofen ifrån början. Och inte fan hinner man bli klar på det ena stället innan man lär börja på nästa.
Jag.orkar.inte. 
Men inte kan jag ge upp heller, eftersom jag inte kan bo i ett hem där det ser ut som ett slagfält bakom kulisserna. Jag önskar att min käresta kunna känna detsamma så hade allt gått lite smidigare!

Önskar att man kunna knäpp med fingrarna så var allt fixat. Men så enkelt får det väl helt enkelt inte va.

Nått kul i all stress och katastrof är att jag har fått tag på biljetter till twisted sister, europe, hardcore superstar och fatal smile's spelning i Sandviken i december. Det ska bli kul! Kanske. Förhoppningsvis. Nått sånt! 
Nä, nu får det räcka. Dusch sen hoppa i säng! Hej och hå. 
*

Saknar inte alls min gamla figur. Inte. Alls. Nepp.....