Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Kryssningsdags!! Så jävla efterlängtat och välbehövligt! Skönt med ett litet avbryt från vardagen och få umgås med lite folk, och få komma ifrån denna håla en sväng.

Blir snart upphämtad, sen bär det iväg!*

Sitter i mörkret och lyssnar till ljudet av tvättmaskinen och diskmaskinen. Har nyss bäddat rent i sängen och vikt lite tvätt. Fixat matlådan, och frukost till imorgon. 

Ibland undrar jag om resten av mitt liv kommer att se ut så här. Just nu känns det inte särskilt kul att va 22 år och ha ett liv som en 40 åring. Fast det är väl upp till mig själv det också. Det är jag som har valt att sitta här. 
95 % av tiden känns det bra. 5 % av tiden saknar jag mitt unga, galna, göra-vadfan-jag-vill-när-jag-vill liv som faaan. 
Det spontana saknar jag mest. Tråkiga fredagkvällar efter jobbet, när man kommer på att öl i någon väns sällskap skulle smaka gott, och oftast sluta det med att man var på 8an och träffade lite människor. Eller varför inte en kryssning, bara så där ändå. Och när man kommer hem så minns man knappt hälften, eller så vill man inte minnas.
Solnedgångar på väg ut, soluppgångar på väg hem. 

Som sagt, ibland saknar jag det som var. Lite extra mycket så här på hösten. Men jag är jävligt tacksam för det liv jag har nu, och skulle inte byta ut det mot något. 

Jag antar att det är okej att sakna. Men det är jävligt jobbigt. *

Det här med att uppdatera är inte riktigt min grej märker jag! Ska försöka ge det en chans nu. Försöka, ja. 

Helgen vart otroligt bra trots den dåliga starten. Stress, saknad och gör mycket tankar tär mycket på lilla Anna. Men det löste sig! Som sagt, vi fick en massa gjort. Uthuset är mer eller mindre helt tomt på gammalt skit nu, handbromsen på min bil är fixad och redo för besiktning, jag planerade om alla blommor, fontänen är borttagen, äppelträdet beskuret, sommarblommorna kastade, pelargonerna intagna, målarfärgen uppflyttad, ljungen planterad.... Och så allt vardagligt skit inne som tvätt, disk och allt annat trams. Vi hann med en massa mys också!

Denna vecka blir en lite kortare, är ledig på fredag! Dååå bär det iväg på kryssning med jobbet :D ska bli jävligt roligt! Så länge sen jag var ut på nå kul nu så det behövs verkligen! Kommer hem igen på lördag kväll, antar att det inte blir så många knop efter det.. Och på söndag kommer jag väl vara helt död så då blir det nog inte så många knop heller! 

Nu ska jag kolla lite mer på tvn innan det är dags att sova.. 
Det var ungefär det roliga jag hade att dela med mig av för tillfället!


*

Har varit i Sandviken sen i torsdags.. Helt underbart! Önskar verkligen att vi kunna bo här...

Igår var jag, Erik, Louise och Krille till church street och käka! Åh, så gott det var! Vi alla hamna i världens paltkoma efteråt, så det vart till å dyka i säng direkt när vi kom hem.

Nu ska jag och Erik åka och hämta pappa, sen ska vi åka till Ockelbo och hälsa på farfar och Gertrud! Så länge sen jag träffa dom nu, så det ska bli kul!
Ikväll ska vi till Järbo på rock, och imorgon åker vi hem igen. Vill inte!!

*

Onsdag. Veckan går fort. Som vanligt!
Helgen var askul. Behövde verkligen lite besök hemifrån! Fick hem möblerna också, mamma och Uffe kom med dom. Skönt!

Snart klar med vardagsrummet, ska måla på runt fönsterna en gång till bara, sen ska gardinerna upp. Skönt!! Det blir så fint :)

Jag och Erik är lediga på fredag så imorgon åker vi hem till Sandviken. Åh, vad jag längtar!! På fredag kväll ska vi till church street och äta (namnam!) och på lördag ska vi till farfar och hälsa på under dagen, sen på kvällen ska vi till Järbo på rocken. Som jag har längtat till denna helg!!

Meeen, nu lär man väl jobba lite till. Eller ja, inte så lite heller. Snark.