Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Har varit i Sandviken i 1,5 vecka nu.. Och en vecka till blir det förmodligen. Inte mig emot, har det så bra här så :-) förra veckan var jobbig, men nu längtar jag knappt hem! Längtar till huset och Erik, men inte Grängesberg. Efter att ha spenderat så mycker tid här nu så är jag ännu mer säker på att jag vill flytta! Finns inget härligare än att kunna umgås med vänner och familj när man vill, och inte behöva planera flera veckor innan. Helt underbart. 
Kan inte drömhuset bara komma ut till försäljning så vi kan flytta? Jag längtar så mycket hit! *

Måndag. Hatar måndagar. Har alltid gjort, kommer alltid att göra.
Helgen var inte särskilt givande. I fredags åkte vi och hämtade en passat, skönt med ny bil men vilket helvete det var att ta sig hem från Karlskoga. Snö och halt som sjutton.. Erik körde ifrån mig och jag körde vilse. Haha! Men vi tog oss hem helskinnade iaf! 
I lördags åkte vi till Falun och tatuerade oss.. Det var trevligt! Och nöjd som tusan vart jag. Längtar till det är dags igen :) igår gjorde vi nästan ingenting, låg mest på soffan bara.
Idag lyckades jag ta mig i kragen och börja med städningen iaf, så skönt med nystädat hem. Sista gången jag skurade våran toalett och städade badrummet vi har nu, nästan gång jag gör det så är det nytt och snyggt. Åååh va skönt! :D 
Idag ringde även min chef och frågade om jag vill jobba den här säsongen med, självklart tackade jag ja. Skönt att ha det klart! Ska bli så skönt att jobba och tjäna pengar igen. Akassa är inte mycket att leva på! 

Tanken var att jag ska åka till Sandviken på fredag, men börjar tappa lusten för det. Jag ska ju bo hos mamma medan dom håller på med badrummet, och tanken var att jag skulle åka på fredag eftersom det är rock i Järbo på lördag. Men har tappat partyhumöret.. Men får se hur det blir. Annars åker jag till Sandviken på söndag! 

Nu ska jag laga mat åt mannen sen åka och handla. Tjohooo*

Världshistoriens tråkigaste helg är över och skönt som fan är det! Det fanns massor jag kunna göra i helgen, men noll ork eller lust till att fixa det. Men igår fann jag orken nånstans långt därinne och lyckades göra klart uppe på övervåningen. Så nu är det renoverat, städat, inrett och fräscht. Så jävla skönt! Nu känns det som en del av huset och inte en soptipp som luktar illa. Tänk att det ska krävas en riktig kvinna till allt! ;) fattar inte hur man har kunnat bo med den där röran där uppe.. Bilder på hur det blev kommer senare! ... kanske. 

Igår beställde vi sakerna till badrummet, det gick fort att klicka hem saker för 15 papp! Men det vad billigt ändå, lyckades få tag på saker som var nedsatta. Kommer bli så snyggt! Renoveringen av badrummet kommer nog att dra igång om ett par veckor, och kommer att ta 2-3 veckor innan det är klart, beroende på hur stor fuktskadan är. Vilken betyder att vi blir helt utan toalett och dusch under den tiden. Så jag flyr till Sandviken tills det är klart! Kommer att va här under helgerna, men hemma hos mamma under veckorna. Kommer va så skönt när det äntligen är klart.. Vi ska även måla och tapetsera om i sovrummet, inte för att det det särskilt dumt ut nu men skulle va skönt om jag och Erik tillsammans kunna bestämma hur det ska se ut. När det är gjort så är det vara köket kvar, om vi orkar göra nått åt det. Sen har alla rum (förutom tvättstuga och pannrum, men känns som om att det inte går att göra särskilt mycket åt det) blivit renoverat sen jag flyttade hit. Dessutom har jag gjort en hel del i uthuset och i trädgården som nu känns som en trädgård, inte en igenväxt gräsmatta. Och jag har bara bort här 1,5 år! *klappar mig själv på axeln*

Idag ska jag plocka lite här hemma bara, och ta ned julbelysningen ute. Japp jag vet, är lite sen med det. Men tycker att det kan få sitta uppe så länge det är så mörkt om dagarna, men nu är det ju ljust efter kl 17 så nu är det dags. Känns att våren är på g nu!! :D 

Nä, på med lite kaffe och sen börja göra nått! Adios! *

Det var då fan vilken tråkig helg det här blev.. Igår jobbade Erik hemifrån så hoppades på att få se lite mer av honom men så vart icke fallet. Vi var bara in till stan och köpte lite grejer till Maya och sen åt vi tacos, sen somna jag. Jävla trök! Och idag åkte han på kryssning och kommer inte hem förän imorgon natt. Kul! Så nu är jag helt ensam här ute i skogen.. Och inte var det någon i familjen som kom och hälsade på. Känns tråkigt. 
Men jaja. Jag och Maya ska strax ta en rejäl kvällspromenad, sen ska vi kolla på melodifestivalen tills jag somnar. Rolig lördag! Imorgon så blir det väl bara att glo på tv och lalla runt här hemma tills jag ska hämta fylltrattarna.

Längtar till rocken i Järbo är, sist jag var dit på rock var förra februarirocken, så det är på tiden nu att man tar sig dit. Ska bli kul att få träffa lite kända ansikten och ta nån öl!

För övrigt så är jag fortfarande väldigt less på att bo här och skulle kunna flytta typ nyss. Jag vill hem till mina trakter! Kan inte bara vårat drömhus komma ut till försäljning snart?! Får nå fel snart!