Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Med hem från Sandviken fick jag en förkylning. Tack för den! Det vart en trevlig visit iaf, även fast allt inte vart som det var planerat. I fredags var jag, Louise, Sara och Maria ut! Vi var på lobby men det var ju sämsta skämtet nånsin.. Så vi hamna på 8an istället. Kul att få träffa lite kända ansikten!
I lördags mådde jag nog sämre än vad jag förtjänade, vart liggandes hela dagen även fast jag inte drack så mycket kvällen innan. Så på lördagen vart det inte många knop, var bara hem till pappa en sväng sen vart det film på kvällen.. Åkte förbi Tina en sväng innan jag åkte hem i söndags, kul att se henne igen! Hoppas det blir fler gånger snart.. 

Idag kommer nån snubbe förhoppningsvis hit och ger en offert på badrummet. Lån och allt är fixat iaf så nu vill vi bara komma igång med det! Ska bli så skönt med nytt! Är nästan klar med hallen uppe också, bara två dörrar som ska tapetseras.. Men nu när jag har blivit sjuk så lär ju de dröja innan jag får tummen ur och fixar det. Sen ska det bara städas och sättas upp lite tavlor! Måste försöka bli klar med det snart. 

På lördag drar Erik på kryssning så då blir jag ensam här i skogen. Tänkte föröka tjata hit nån hemifrån som kan hålla mig sällskap :) 

Nä nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Hejhej!*

Gammal vänskap rostar aldrig. Trots bråk och jävelskap så hittar vi jämt tillbaka till varann. 

Pullskipattrullski is the shit.


*

Undrar vart orken och lusten jag tagit vägen.. Vill inte göra nånting. Och när jag väl vill så orkar jag inte.
Började måla hallen uppe i söndags men gjorde bara klart lite grann. Sen dess har det inte hänt nå mer där.. Vill fortsätta. Men orkar inte. 
Helst av allt så skulle jag vela ligga i sängen hela dagarna. Men det funkar inte riktigt när man har en terrier på 7 månader hemma. Henne har jag att tacka för att jag ens drar mig upp och tar mig ut. Och snön. Måste erkänna att det är skönt att få skotta lite snö så jag får röra på mig!

Nu ligger jag och Maya i sängen och vilar.. Hon har så tråkigt när inte husse är hemma! Ingen som vill busa med henne riktigt. Vi skulle åka till hällsjön idag så hon skulle få leka av sig lite, men min bil vela inte starta när vi skulle åka så det vart inget :( men vi ska dit på fredag istället och äta middag och busa!

I helgen ska vi åka och planera ett nytt badrum äntligen! Hoppas dom har tid att börja renovera snart. Måste in till stan och köpa present till lillebror som fyller 19 år imorgon också! Annars tror jag att det bara blir lugnt i helgen. Men måste ta mig i kragen och göra klar hallen iaf, så slipper jag tänka på det sen! 

Nä, nu ska jag vila lilla svängen sen börja med maten tills mannen kommer hem. *

Snö och minusgrader = blä. Nu när vi har varit utan det så länge så hade jag lika gärna kunnat vara utan det. Vill ha vår och fågelkvitter nu!! Men okej, lite skönt är det ju att det blir ljusare ute med lite snö. 

Ikväll kommer det hit lite folk, vi ska käka pizza och ta nån öl. Det ska bli trevligt! Måste ta nån sån kväll i Sandviken snart också känns det som. Saknar folket där! Speciellt Louise. Har blivit mycket åkande dit fram och tillbaka, men bara kortare besök så har inte hunnit umgås med nå folk. Så måste ta och åka dit nån helg och försöka dra ihop något snart. 

För övrigt så känner jag verkligen att det är dags för lite färg i huden. Det har det varit länge! Fick en tatuering i julklapp av Erik, så nu måste det bli av! Vet att du läser det här hjärtat, se till att boka tid åt oss nu ;) 

Nu ska jag städa undan lite och greja. Sen göra mig i ordning för kvällen! Hoppas det blir en lyckad kväll! 
*

Uttråkad är bara förnamnet. Har ångest för det känns som om att jag ska jobba imorgon, fast det ska jag ju inte. Känner mig irriterad för att jag inte har ork. Och allmänt less. Less på att det inte kan komma ut ett hus till försäljning som jag och Erik kan köpa! Så just idag känns väldigt få saker bra! Blääää.

Idag vart jag äntligen klar med städningen iaf, som jag har hållt på med i flera dagar. Så nu är julen borta och nya saker har kommit fram! Så skönt. Ska lägga ut bilder på det sen! 

Maya är lila uttråkad som mig idag, hon har mest legat och sovit. Inge kul att vara ute när det regnar och snöar, och inte speciellt kul med leksakerna. Jag tror hon saknar sina kompisar i hällsjön! 
Imorgon ska vi till veterinären med henne, hon har tappat en del päls den senare tiden så ska komma upp vad det kan bero på. Hoppas att det inte är nått allvarligt.. Men det är det förmodligen inte.

Nä, nu ska jag fortsatta att vara uttråkad med Maya och kolla på tv!