Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Ett år <3

Idag är det ett år sen jag och Erik träffades. Bästa dagen i mitt liv! Sen dess har jag varit lycklig varje dag. Jag är så löjligt kär än!

Snart så!

Så där ja, då var denna arbetsdag över. Gick fort! Har nyss klämt i mig lite mat, så nu ligger jag på soffan och jäser lite innan jag ska börja fixa till altanen inför morgondagens fest!

Jobbar fram till lunch imorgon, sen är det bara att skynda sig hem och göra sig i ordning. Louise, Krille, Fredrik och Anna kommer senare på eftermiddagen!
Jag och Erik ska väl ägna lite tid åt att mysa lite också när jag har kommit hem! Det är ju faktiskt så att vi har varit tillsammans ett år imorgon =) känns som om att det har gått mycket längre tid, samtidigt som det känns som om att det var igår vi träffades.. Jag är så fruktansvärt kär i den mannen än! Älskar honom mer än allt =) detta har varit det bästa året i hela mitt liv!

Nä, nu ska jag slappa lite till innan jag sätter igång och gör nån nytta =)


*

Min karl är väl för söt han! Idag hade han stannat på vägen hem från jobbet och plockat små blommor åt mig =) mitt hjärta smälter!

Imorgon drar jag och Erik till Sandviken. Träffa familj och släkt, fira farbror som fyller 70, shoppa på bästa Systembolaget, mysa med Nisse och sist men inte minst - träffa Louise! Ska bli så kul!!

*

Ungefär så, ja.

*

Min andra halva. Som jag älskar dig!
Snart är det ett år sen du tog mig med storm. Och jag blir bara mer och mer kär för varje dag!

Gästrummet!

Bilder på gästrummet efter och före. De hamna i fel ordning och inte orkar jag fixa till det heller!

*

Har äntligen fått hem mina speedy mike kläder, så jävla nöjd! Satt prefekt. Erik fick sina kläder som han beställde också, satt skit bra på honom med. Speedy Mike kan vara mitt favorit märke. Snyggt, billigt och prisvärt, DePalma kan slänga sig i väggen!
Kläderna är beställda från sweet poison.

*

Söndag. Imorgon är det alltså måndag, och då börjar jag jobba igen. Känns kul, men otroligt nervöst och lite ångestfyllt. Men det ska nog gå bra! Matlådan är fixad, och arbetskläderna framtagna.. Jag är redo! Nu kan man väl säga att mitt liv börjar på allvar här nu..

Igår vakande vi upp och vela skjuta oss själva när vi kolla ut. Snö! Kul! Nä usch. Vela inte gå utanför dörren på hela dan, men skulle iväg och pinas under nålen så var tvungen. Vart där i över 3 timmar.. Det vart ett skepp ovanför rosen jag har på handen, och så fick rosen sig en omgång. Nya linjer och färg! Tredje gången jag tatuerar samma hand nu.. Och aldrig mer! Stans helvete vad det gör ont! Och nu är jag svullen och jävlig så klart.. Hoppas det går över snart.

När vi kom hem från stan igår så söp Erik ner mig för att jag skulle slippa frossan, och det sluta med att vi åkte hem till Micke och drack grogg. Kom hem halv 5 imorse, hade mycket trevligt där hemma!

Idag har vi inte gjort så mycket.. Lagat en massa mat så vi har till matlådor och sen bara myst. Nu ska jag kolla på solsidan medan Erik är i garaget, sen hoppa in i duschen och efter det så lär man väl krypa till kojs så man orkar kliva upp imorgon.

https://cdn2.cdnme.se/765400/6-3/pic_516aed33e087c34407599757.jpg" class="image">

*

Måndag, nya tag. En vecka kvar tills det verkliga livet med jobb 7-16 börjar igen. Känna både kul, spännande, nervöst och ångerfullt. Ska bli skönt att börja tjäna pengar igen!

Helgen vart lugn. I lördags skjutsade jag iväg Erik så han skulle få tatuera sig lite, på vägen hem stannade jag och köpte det sista till gästrummet. Bara en hylla som ska upp nu, sen är ser klart! :D bilder kommer senare. Var och hämtade Erik igen på kvällen och då vart det bestämt att det blir min tur nu på lördag. Ska fortsatta ovanför rosen jag har på högra handen, ett skepp och lite krimskrams blir det! Redan nervös :P

Idag då.. Ska måla lite på hyllan som ska upp, och så funderar jag på att dammsuga altanen som ser ut som ett ziggis läger... Sen ska det lagas mat tills Erik kommer hem, sen kanske det blir gymmet, eller så blir det väl garaget. Verkar som om att vi får en till cheva i familjen snart, Erik ska köpa tillbaka sin gamla -58 :) inget klart än, men verkar bli så iaf, Erik är överlycklig! Som han har tjatat om den där bilen..

Nä, nu ska jag sätta igång och göra nått. Lär försöka få så mycket gjort som möjligt innan jag börjar jobba, och samtidigt njuta av ledigheten lite. Vilket kan bli svårt :P

*

Sitter och bara njuter just nu.. Njuter av solen, nystädat hem, nyrenoverat rum, en underbar sambo, att bo här, våren, tanken på att få åka cheva snart, och jaa.. Allt! Allt känns jävligt bra just nu.

Jag är så lycklig.