Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

Tidigare idag så satt jag och klöpp gräs på sandstensgatan (lägenheterna i stensätra), satt helt i mina egna små tankar hela tiden.. Fast egentligen tänkte jag ingenting. Åkte hem en sväng för att gå på toa innan jag åkte tillbaka till jobbet, av ren reflex kollade jag i postlådan. Där låg ett brev från adressändring. Då helt plötsligt kom jag på - jag ska flytta om 4 dagar. Jag har en fantastisk pojkvän som jag ska bli sambo med. Jösses vilken konstig känsla de var som spreds i kroppen! Lycka, panik, ångest... Kände nog allting på en och samma gång. Den känslan har suttit i hela dagen efter det.

Jag är så fruktansvärt glad över att jag har träffat Erik och att vi ska flytta ihop. Men helt ärligt så vill jag egentligen inte flytta ifrån Sandviken. Jag har alltid sagt att Sandviken är en skit stad/by/håla, men nu när jag väl ska flytta härifrån så inser jag hur mycket jag trivs här. Allt jag känner till och behöver finns här.. Det känns inte skit kul att flytta längre. Fast samtidigt så gör det det. Jag ser så mycket fram emot att få dela ett liv med Erik i vårt fina hem! MEN, jag kommer att sakna Sandviken, min familj, nisse, Louise, promenaderna ut till sätrabadet, 8an (konstigt nog), ica supermarket björksätra (haha ja, faktiskt.), mitt rum, och ja.. Allt helt enkelt! Jag kommer ju så klart komma och hälsa på när jag kan och har råd, men om allt går bra mellan mig och Erik så kommer jag aldrig mer att vara en Sandvikenbo. Det skrämmer mig lite!

Jaja, nog om det.

Var hem till pappa för ett tag sen och fikade och hämtade lite grejer och nu ligger jag i sängen. Det finns en hel del som jag skulle behöva göra men ingen ork till det. Det får bli tv och mys i min ensamhet resten av kvällen istället.

Imorgon ska jag ha avskedsfika med Louise, det känns tragiskt!! Sen kommer det ta ett bra tag innan vi ses igen.. Ännu mer tragiskt!! Vad som än händer så hoppas jag att vi håller kontakten, annars vet då fan inte jag vad jag gör. 

På torsdag ska det sista packas och göras i ordning. Ska även åka och köpa tårta som jag ska bju på på fredagen när jag slutar. Sen ska jag åka till kyrkogården och lämna en liten blomma. Det kommer väl att ta ett tag igen innan man åker dit.. Usch. 

Och på fredag går flyttlasset efter kl 16 nångång. Det känns bra. Och dåligt. Men mest bra.

*

Äntligen funkar appen igen!! Idiot blogg.se!

Men nå ork till att skriva nå vettigt nu har jag inte :) kanske senare! Hojhoj.

*

Äntligen har det varit två riktigt fina sommardagar. Och så klart ska man jobba då.. Men stack hem lite tidigare idag iaf, så jag och mamma åkte till högbo och åt en glass, kolla på kaniner & getter, gick till glasmästaren och kolla och så gick vi runt lite bara. Synd att man inte tar sig dit oftare, det är så fint där!

Imorgon är det äntligen fredag igen så då åker jag hem till gränges. Skönt! Får se vad vi hittar på för nått.. Blir det fint väder så ska vi grilla och spela kubb iaf har jag bestämt =) och så blir det nog nått gjort i garaget också. Nästa vecka går första flytt lasset dit, längtar!! Gjorde adressändrig igår, så från och med den 31 aug finner ni mig på bjönhyttevägen 74 77250 grängesberg =) 

Annars rullar livet på bättre än nånsin. Tror jag aldrig har varit så här lycklig =)Jag saknar trollhättan!!

*

Tänkte att jag skulle skriva nå intressant här med efter som internet är idiot så ger jag upp.
Förbannade jävla skit!! Finns inget som kan göra mig så irriterad som detta. T.o.m internet hemma hos Erik ute i skogen funkar bättre än detta. Skönt att jag flyttar dit snart.

HEJ DÅ.

*

Har haft ett par omtumlande dagar, har varken vetat ut eller in om nånting och hållt på att stressa ihjäl mig. Men idag känns det bättre igen! Dagen på jobbet har flytit på bra och när jag kom hem så sökte jag några jobb, kolla på soffa med Erik över telefon, klickat hem lite nya underkläder och nu ska jag rensa telefon på bilder och sen kanske börja packa ner vinterkläder och skor om de finns nå ork till det. Annars blir de popcornskålen på magen och lite tv istället =)

I helgen åker jag hem till gränges igen, skönt. Lär försöka få i ordning lite där hemma innan jag flyttar dit riktigt, så vi ska väl bara pyssla med det. Annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på! ¨

Lite bilder från senste tiden...


Nu jävlar..

.. ska här börjas packa inför flytten till gränges och min man.
Vi kommer att få det så bra tillsammans!
Det känns helt rätt och vi kommer att bli lyckligare än nånsin!
Längtar tills vi blir klar med allt som vi har tänkt att göra med huset, det kommer att bli så vackert vårat hem =) Vilken underbar känsla!!