Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Torsdag morgon

Igår var det ingen bra dag för lilla mig.. Gick till skolan med huvudvärk, lite smått irriterd. Visste vad jag skulle göra där, nämligen bygga väg med lastmaskinen. En kille skulle göra det innan mig, och det tog över 1½ timme för honom. Han var klar halv 11, halv 12 skulle vi sluta.. Så jag skulle alltså hinna göra det på en timme, och jag har bara gjort väg en gång innan. Så jag fick stressa på som fan, och konstig nog så vart vägen bra! .. tills jag kom i andra tankar. Körde av vägen och halva vägen gick sönder. Och då hade jag bara ca 3 meter kvar att göra. SUUUCK!!! Fan va trött jag blev. Så nu lär jag göra det på måndag istället. Jag är den enda som inte är klar med allt nu på karaktärs sidan. Det är ju kul, ska ni se :P

Så sen var hela min dag förstörd.. När jag kom hem så hade jag en sånn hemsk värk i hela kroppen. Men hann inte vila eller nått, inte ens äta. Det fick bli två koppar kaffe och en ipren.. Sen gick jag hem till mamma, sen vidare och lämna min bil som ska få drag på sig nu. Sen åkte jag och mamma och handla. Sen hem och fixa ute i trädgården =) Det var kul iaf. Sen gick jag och träffade Tina och snacka lite skit med henne.. Sen vandra jag hem till pappa igen. Men ingen lugn och ro då heller, utan det var bara att sätta sig med religionen då. Sen fick jag ätligen sova!

Medans jag och Tina var ute och gick så tog vi en promenad förbi Björksätra Skola, som vi båda gick på förut. Vilka minnen som dök upp! Vi både kunna inte förstå, att snart är våra 12 (13 för tina) år i skolan är över om två veckor. Det känndes skit konstigt igår när vi var där.. Jag saknar den tiden och tryggheten så mycket.

-

Det vart lite ändrade planer inför lördagen.. Vi ska vara hemma hos Tina istället och grilla och så istället för hemma hos mig. Skönt att få vara hos nån annan för en gång skull faktiskt.. Det såg ut som på vädret att det skulle spricka upp och bli sol på kvällen som tur var. Dock kallt, endast ca 13 grader.. Usch! Det som jämt brukar vara så varmt och fint väder annars på cruisingen.
Ser iaf fram emot lördagen, det ska bli kul!

-

Just nu sitter jag och dricker kaffe, försöker vakna till liv. Och lyssnar på Ulf Lundell, haha. Ska göra kalrt religionen snart, sen äta och bege mig till skolan. Sen vidare hem till mamma och fixa lite..

Imorgon drar jag till sthlm på maskin mässa, blir där hela dagen. Ska bli kul =)

Nä, har blir det inga barn gjorda..
Tjing!


Hitta en gammal bild på mig och krullet =)


Cruisingen förra året.. Hoppas det bli lika mycket bilar i år med!

Tisdag kväll

Och jag har feber, igen! ÅH!! Vafan är det för fel på mig? Förra veckan hade jag hög feber på onsdag och fredag. Men på torsdagen var jag bara.. Hela dagen idag har jag mått bra, men sen när jag vaknade upp efter att ha vilat lite efter skolan så hade jag 38.8 graders feber. Men jag har inge ont i halsen eller nått, än iaf. Tur det!

Läster nyss att man får feber för att imunförsvaret sätter igång för att skydda kroppen mot virus, så jag kanske har varit påväg att blivit sjuk flera gånger? Antagligen.. Men fortsätter det så här så får det bli ett besök hos farbror doktor helt enkelt.

Var på möte med Los Raggos igår.. Kom fram till att vi ska börja med klubb bilen nu, så jag och Fredrik ska till valbo på torsdag förmiddag (om jag är bättre) och börja på. Håkke och Kenny skulle vara där med, som jag fattade det. Kan ju bli kul =) Kan inte mycket om bilar, men det finns säkert nått litet jag kan hjälpa till med.

På fredag blire sthlm, på maskin mässa =) skojj! Så hoppas verkligen att jag blir bättre tills des.. Kanske får besök från dalarna då med, beror på vilken tid jag kommer hem och hur trött jag är. Sen på lördag blir det grillning med Tina och börja dricka hemma hos mig, sen ska vi bege oss till stan på cruising. Såg ut som att det skulle bli skit väder, endast 11 grader och mulet =/ hoppas det blir bättre än så..

Nä fyfan, nu sprängs huvet snart och jag flyter bort. Dags för sängen!
Tjing

Ett helt år..

Idag är det ett helt år sen morfar dog. Det är så svårt att förstå..

Igår när jag gick och la mig runt 10 tiden kom jag på att vid den tiden förra året så ringde dom ifrån sjukhuset och sa att morfar förmodligen inte har många timmar kvar i livet.. Tårarna bara forsa ur mig i flera timmar igår innan jag lyckades somna till slut.

Gick upp en halv timme tidigare idag än vad jag brukar göra, kl 6.. Endast för att jag skulle få lite tid på mig att tänka på morfar innan det var dags att ta sig i kragen och göra sig klar och bege sig till skolan.

När klockan slog 06:25 i morse så var det mer eller mindre precis ett år sen han dog.. Det kändes i hela kroppen, det var som att allt bara stanna upp ett tag. Det känns så overkligt än..

Det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker på honom. Vissa dagar är värre än andra.. Men för varje dag blir det lite lättare att gå vidare. Tiden läker alla sår, men ärren består..


 Min älskade morfar och min absolut bästa vän..
Saknar och älskar dig så fruktansvärt mycket!! <3

Äntligen!!

Igår vart det officiellt sommar i gävleborg =) Härligt!! Såå jag har väntat..

Har ju sovmorgon varje torsdag, men såklart vaknar jag 06:30 ändå.. Typiskt. Låg kvar och drog mig till kl 8 iaf =) Sen koka jag kaffe och fixade lite frukost, tog tidningen och satt mig ute på balkongen. Såå härligt det var =) Älskar att sitta och äta frukost ute i morgon solen!

-

Igår hjälpte jag Kalle i min klass att flytta lite saker från hans student lägenhet hem till axmar.. Det tog hela förmiddagen, sen åkte vi runt och fula oss i dumpern bara.. Vi stod ut med vandra en hel dag utan ett enda utbrott!! Helt fantastiskt, haha. Vi går varandra så fruktansvärt mycket på nerverna annars..

Träffade Emma och Malin en sväng på kvällen, sen låg jag bara inne och kolla på tv. Det var så tråkigt väder så..

-

Ska strax göra mig klar tänkte jag, sen vid 11 tiden ska jag gå och möta Kalle och så ska väl vi gå och äta.. Sen efter det har vi två lektioner, sen är denna skoldag slut igen.. Fan va fort tiden går! Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir väl en lång promenad iaf.

Imorgon har jag bara två lektioner också, som vanligt. Efter skolan tänkte jag åka till Linda och lämna hennes nyckel till lägenheten. Sen på kvällen blir det väl bara lugnt antar jag, ska ladda upp inför lördagen. Sa ju tidigare att det skulle bli lugnt i helgen, men sen kom Louise med en bättre idé! Raggar rally i Borlänge, så why not? Det blir jag, Louise, Emelie, Tina och Sofia som åker. Sofia ska köra så jag får ta nån öl =) Gött. Så vi blir väl där hela dagen och kvällen ser det ut som. Ska bli sjukt kul =)

Avslutar med några härliga sommar bilder =)

    





 

 

 

Tisdag kväll

Idag är det ett år sen den värsta veckan i mitt liv började. Vid den här tiden för ett år sen satt jag med morfar på sjukhuset och insåg att det skulle bli en av de sista gångerna jag skulle få träffa honom. Usch :(

-

Idag fick jag lite gjort i skolan iaf. Vart klar med diket =) Skönt att ha det klart. Bara väg bygge och pall hantering kvar nu, sen är jag klar! Har lite teori också som ska göras.. Bara 3½ vecka kvar nu, skönt som tusan! Fast tråkigt sammtidigt. Försöker att ta vara på dagarna i skolan så mycket som det går nu den sista tiden.. Kan inte fatta att jag tar studenten om bara några få veckor! Kan inte förstå att 3 år på fordon är snart slut.. Trodde fan aldrig att jag skulle lyckas stå ut, men det gjorde jag =)

Just ja, fick reda på igår att jag får MVG i mitt projektarbete, så får det betyget i kursen med =) Kul, mitt första MVG ;) Mammsen vart stolt må ni tro!

-

I helgen har jag bestämt mig för att ta det lugnt, igen! Orkar inte dricka och härja. Eller orkar gör jag väl, men jag vill inte. Hade tänk att pyssla lite i trädgården och så blir det väl nån sväng till jäderfors med. Sen hittar jag säkert på nå mer vettigt att göra..

Nästa helg blir det full fart iaf! Eller ja, på lördagen.. För då är det ju nämligen cruising här i stan =) Helt klart en av årets höjdpungter tycker jag! Hoppas att det blir fint väder bara.. Jag och Tina ska äta nå gott och börja dricka hemma hos mig, och så kommer det väl nå mer folk också =) Trevligt!

Sen efter det helgen blir det lugnt fram till studenten med, så som det ser ut nu iaf..

-

Nu väntar jag på att Tina ska komma hit, vi ska ta en promenix i det fina vädret och prata lite skit bara =)
Kul att vi har fått tillbaka kontakten igen!

                                  
                           Jag struntar i vilket, för jag föddes inte för att göra dig lycklig.

Ingenting är som förut, ingen början, inget slut.

Sitter och lyssnar på Hel och upptäcker ännu en gång att man lyssnar alldeles för lite på dom!

Nu är lång ledigheten över.. Den behövdes kan jag lova! Jag hade sedan förra helgen besämt mig för att hålla mig nykter och vara hemma och göra någon nytta nu när man var ledig ett tag. Och se på fan, jag lyckades! =) Drack endast en 3.5 igår ute i solen, den satt fint kan jag lova =)

Har hållt till i jäderfors rätt mycket dom senaste dagarna och hjälp farbror vid hans stuga eller vad man ska kalla det.. Fick en slant för det, de behövdes! Fast är inte klar med allt, så lär väl dit i helgen igen och fortsätta..

Idag var jag, mamma, lillebror och Kalle iväg till Månkarbo på betessläpp för korna =) Mycket kul att se faktiskt! Sen var vi till biltema och köpte lite skit. Man går tammefan aldrig ut ur den affären utan att köpa nått man egentligen inte behöver! Haha. Sen åkte vi och köpte mat, sen träffade jag på Kia och Joel en sväng med, kul =) Ska träffa dom nån dag här framöver igen, saknar dom!

I morgon är det dags för skola igen, suck. Har fullt upp i skolan nu.. Är väl typ bara 3 veckor kvar i skolan nu har jag för mig. Shit, hur ska jag hinna med allt? Haha. Typiskt mig att göra saker i sista sekunden.

För övrigt så flyter livet på, även fast det är bra nog tungt ibland.. Kom nyss på att idag är det ett år sen sist jag träffade min morfar utanför sjukhuset. Nästa måndag är det ett helt år sen han dog. Usch.. :(
Försöker att inte tänka på det men det är svårt..

En sak är jag glad över iaf, har fått tillbaka kontakten med världens bästa Tina =) Vi var ju ut på äventyr förra helgen, tur det. För nu ser det ut som om att det blir fler tokerier för oss ;) hehe.

Nä, nu ska jag vänta på att Tina kommer på cyklen hit. Hon skulle cykla från jäderfors nu.. Haha, hon är sjuk.
Tjing!

Tisdag

Idag är det exakt en månda kvar att mitt liv i skolan. Helt sjukt!! Kan inte förstå det. I den här tiden om en månad är jag dyng full och har förhoppningsvis skit kul.

Kom nyss att tänka på att i den här tiden för en vecka sen satt jag med klassen i Kiruna och åt middag. Dagarna bara rinner iväg! Tänk om man bara kunna vrida tillbaka tiden, hade så kul med klassen förra veckan.. Skulle vela uppleva den veckan en gång till.

Idag har jag suttit och nött i en grävmaskin hela dagen. Måste väl göra det så man får kortet till sommaren.. Annars idag har det inte hänt mycket. Var ut och tog en lång promenad på kvällen bara. Tina ringde mig tidigare idag med, kul att höra hennes telefon röst igen :D Känns som om att det var 100 år sen sist. Vi kanske skulle hitta på nått i helgen, hoppas det :) Var så grymt länge sen vi hittade på nått tillsammans, om man bortser ifrån i lördags. Men det var ju inte planerat så..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen och kolla på tv ett tag innan det är dags att sova =)
Tjing!

Mycket på gång nu

.. och det känns i hela kroppen. Har dåligt med ork, och absolut ingen lust till nått. Sur är jag tammefan hela tiden också, haha. Har mycket kvar att göra i skolan och vi tar studenten om en (!!) månad, sen börjar jag jobba, känner mig stressad inför det med eftersom att det är mitt första jobb och jag är nervös. Jag saknar morfar och tänker på han mer eller mindre hela dagarna. Sen är det mycket som ska fixas hemma.. Och mina nerver räcker inte till så det blir tjaffs med familjen vilket gör att jag bara tappar orken ännu mer.

Och inte har de blivit nå bättre av att man har hällt i sig liite för mycket alkohol under den senaste tiden. Får absolut inget gjort under helgerna tack vare det, så nu känns det som om att jag har saker som ska göras upp över halsen.

Så i helgen blir det inget starkare än 3,5 och jag ska hålla mig hemma. Känns som om att jag inte har varit hemma på skit länge. Förra helgen spenderades.. borta. Och en natt denna helg med. Så nä, i helgen ska jag fanimig hålla mig hemma!

På torsdag har jag bestämmt mig för att ta lite tid för mig själv, som jag aldrig hinner med i vanliga fall. Linda åkte till Norge idag så jag har fått låna hennes lägenhet (guld värt vännen!) Så på torsdag ska jag ta mig ett lååångt bad, tända ljus, äta nå gott, kolla på nån film och bara vara! Såå jag längtar =) Det känns som om att det verkligen behövs nu innan glaset rinner över helt för mig.

Lördagen vart väl ingen höjdare, inget blev som det skulle kändes det som haha. Men det var rätt trevligt ändå. Träffade på min kära Tina där med och vi for ut på äventyr. Minst sagt. Hon fick kuk tatuering på röven, haha ;) Sjukt kul! Känns som om att det är dags att vi tar upp kontakten igen, vi har ju så kul tillsammans =)

Nä, nu får det bli tv tills jag somnar..
Tjing!

Fredag kväll

Var svin trött när jag gick upp imorse.. Och när man kommer till skolan så får man reda på att första lektionen är inställd, typiskt. Så fick sitta och vänta 1½ timme på nästa. Skrev ett CV och personligt brev då, sen fick jag sluta. Fick även reda på att jag fick VG på mitt nationella prov i svenska, kul =) 5 lärare hade läst det och tyckt att det var skit bra skrivet. Tyvärr var det lite kort bara, annars hade jag fått MVG. Men är nöjd som fan =)

Efter skolan har det inte hänt mycket. Slockna på soffan ett tag, sen har jag nog mest bara suttit här och glott. Tog en folkis och la ut bilderna från Kiruna på bdb, så ni som vill se dom kan kolla där. Dom kommer väl upp på facebook nån dag framöver med.

På tisdag är den en månad kvar tills jag tar studenten.. Så jag har alltså bara lite över en månad kvar av mitt liv i skolan. Det känns as knepigt.. Vafan, har ju gått i skolan i 12 år nu! Jag vet inget annat. Nu ska man börja jobba och jävlas med.. En annan får ju mycket ledighet ska ni se, ta studenten på fredag och börjar jobba på måndagen. Men det är rätt skönt det med.. Kommer att sakna min klass så enormt mycket sen, vi har så jäkla kul tillsammans!

Men det är ju som det är med de..

Imorn ska jag och Linda in till gävle och härja, skojj som fan ska de bli =) Länge sen man hitta på nå tillsammans med henne nu. Var ju några månader där som vi inte riktigt var sams med varandra, men det är glömmt nu. Vi börjar om på en ny kula. Vi har ju bara så jäkla kul tillsammans! =)

Nu ska jag glo på tv med mamma sen sova eller nått.
Tjing

Torsdag

Vart fan tog den här veckan vägen då? Imorn är det redan fredag. Skönt! =)

Resan till Kiruna gick precis som planerat, konstigt nog. Tåg resan dit och hem var rätt dryg, men det funka.. På vägen upp sov jag inte ett skit, så var ganska så nöjd när man fick krypa ned i en säng på hotellet sendare på kvällen.

Besöket i gruvan var mycket lärorikt, faktiskt. Fick reda på att dom spränger där nere mellan 1 och halv 2 på nätterna, det skulle tydligen låta ända upp till vårat hotell. Så jag och Jessica tänkte att vi skulle stanna uppa tills dess så vi fick höra det.. Men vi somnade typ en kvart innan, haha. Typiskt. Hade tagit mig nån grogg och öl innan vi gick och la oss, så jag vart lite små full. Vart nån grogg och öl på måndagen med. Igår också för den delen haha =)

Orkar inte skriva allt som hände där uppe, men det vart en mycket lyckad resa iaf. Man kan fan inte ha tråkigt med mig klass, dom är sjuk i huvet =) Haha.

Kom hem imorse, pappa kom och hämtade mig i gävle då. Var lagomt trött när jag kom hem, har sovit mer eller mindre hela dagen. Men tog mig i kragen till slut och var ut och gick, skönt. Just nu sitter jag här och lyssnar på Rammstein, och dricker en folkis =P

På lördag ska jag och Linda in till gävle på cruisingen =) Ska bli jäkligt kul. Vi ska äta nå gott här hemma innan, sen drar vi dit. Ser ut som om att det ska regna då, tråkigt nog. Men inte fan hindrar det oss från att ha kul eller!

Bilderna från resan kommer upp på bdb och facebook så småningom..
Nu ska jag dricka upp ölen sen gå och lägga mig.
Tjing

Snart så

Om 5½ timme sitter jag på tåget till Kiruna. Spännande.

Har fått en Rammstein svacka nu, upptäcker ännu en gång att man lyssnar på dom för lite. Hela morgonen har låtarna Ich tu dir weh, Reise Reise, Mein Teil och Rammlied spelats. Mycket bra! Dom lär nog spelas en massa på tåget med =)

Har packat det mesta nu iaf, bara lite kvar. Väntar på att pappa ska komma och hämta mig nu så jag får åka hem till han och packa det sista. Sen kommer Jessica och hennes far och hämtar mig, efter det åker vi till Gävle och väntar på att de andra ska komma =) Fick reda på tidigare idag att ena läraren inte skulle med p.g.a rygg ont. Vafan då, han är ju den som håller reda på allt och ser till att allt går i rätt ordning haha. Så får se hur det går för oss nu.. Men det fixar nog sig =) Hur som helst så ska det bli sjukt kul.

Nä, här kan man inte sitta å glo. Får bli en kopp kaffe ute i solen nu =)
Ha det så bra alla så länge, kommer hem på torsdag igen =)

SOOP-rent

Det är helt SOOP-rent på ork i min kropp idag, är helt slut efter denna helg.

I fredags så började jag och Louise med att grilla hemma hos mig, sen kom Walle och hämta oss och vi for vidare till hedemora. Hämtade upp Belle, sen hem till Walle så dom fick grilla korv, haha =P Gick ju som de gick med det.. Sen började vi rulla till Sala =) Vart så klart dyng full, har rätt så dåligt minne av vafan som hände egentilgen. Men mycket bilar var det och jag hade skit kul =) Fast det känndes som om att vi bara var där en timme typ.

När jag vakna upp igår så mådde man ju verkligen som man förtjänade, fy satan! Mådde dåligt tammefan hela dagen. Men på kvällen ordnade det upp sig lite iaf, drack nån cider och kännde av dom på en gång, eftersom att jag inte hade ätit nått på hela dagen.. Hur som helst så vart det Avesta då iaf, kolla på JLT =) Mycket trevligt..

Idag mår jag nästan sämre än igår.. Är helt slut i hela kroppen, förstår inte varför. Tog mig iaf i kragen och bytte sängkläder och plocka undan på rummet. Skulle ha packat idag med, men de vart de fan inge av. Får göra det imån istället.

Ja, imån kväll bär det av till Kiruna =) Äntligen, har väntat på den dagen i över ett halv år nu! Hoppas att allt går bra bara, så det inte blir nå problem.. Ska sitta 14 timmar på tåget, men ska ha datorn med så man har nått att göra iaf =) Vi kommer fram till Kiruna på tisdag fm, då ska vi leta på hotellet sen åker vi till gruvan. Efter det blir det middag på hotellet sen nån öl förmodligen. På onsdag em går tåget hem. Innan det ska vi väl kika runt lite i stan bara. På torsdag morgon är jag hemma igen =)

Sen är det bara fredagen kvar, och efter det är det äntigen lördag och det innbär Gävle cruising! Fan så kul =)

Blir förmodligen inge mer skrivet förän jag kommer hem nu..
Bilder från helgen kommer på bdb och facebook senare.
Tjing =)