Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

*

10 månader med min underbara man idag. Inte långt kvar till ett år nu, känns helt sjukt! Sjukt bra. Är fortfarande upp över öronen kär i honom =) <3


*

Hade en otroligt mysig dag igår med Erik! Vi åt go frukost och kollade på skid VM innan vi for ut på skotern! Vi yrade bort oss i skogen och till slut var vi högst upp i hela Grängesberg och såg ut över hela byn, såklart börjar skotern krångla då. Flera mil hemifrån. Lite skit nödig blev man allt då! Men vi lyckades hitta tillbaka iaf, och bara typ en kilometer från huset lägger den av. Lätt fixat dock, så vi fortsatte att åka ett tag till, över allt och ingenstans. Kul att få se lite mer av byn! Jag provade på att köra jag med :) när vi kom hem så åt vi tacos och sen vart det soffan resten av kvällen.

Idag är det verkligen kanon väder! Så bra att jag äntligen hittade motivationen till att ta en promenad. Det vart en på nästan 5 km, kändes bra! Har för övrigt gått ner 2 kilo på en vecka, vilket känns jävligt bra det med!

Nu ska jag äta lite, sen åka och stor handla. Och så lär jag försöka få tag på käringen på arbetsförmedlingen igen. För fyra veckor sen jag hörde av mig till henne utan svar, fick mail veckan efter om att hon inte var på plats men skulle höra av sig när hon kom tillbaka. Men inte ett ljud än. Jag blir knäpp!!! Så förbannat trött på henne, min chef som inte kan ge mig ett arbetsgivarintyg så jag kan söka a-kassa och min ekonomiska situation. Jag vill ha ett riktigt jobb med fast anställning och lön typ nyss.. Trött på all osäkerhet hela tiden. Men det lär väl dröja innan man hittar nått!

Jaja, ska försöka koppla bort dom tankarna så de inte förstör denna fantastiska dag!

Äntligen fredag!

Är ledig idag, så jäkla skönt! Har sovit som en prinsessa inatt när jag har haft hela sängen för mig själv! Trodde inte alls att det skulle gå så bra som det gjorde.. Jag är ju typ mörkräddas i hela världen så måste sova med lampan på, är livrädd för att nån ska få för sig att klampa in i huset under natten så känner mig inte trygg utan Erik och så har det spökat en hel del här förr så är rädd för att det ska börja igen men det verkar vara lugnt.. Men som sagt gick det bra! Hade dock jätte irriterade drömmar.. Så vaknade lite på fel sida imorse, men det börjar gå över nu.

Idag skulle mamma och Patrik komma och hälsa på egentligen men det verkar inte bli nå av eftersom Patrik tydligen har bestämt sig för att sova bort hela dagen. Snorunge! Så det får bli som det var planerat från början, städning hela dagen.

Så nu ska jag hälla i mig kaffe och kolla lite på skid VM sen är det bara att dra igång..

*

Tänk om man kunna knäppa med fingrarna och få tillbaka den här kroppen! Så smal och fit har jag aldrig varit förr, vill dit igen!!!

*

Känner mig för tillfället helt död. Lång dag på jobbet, massa stress och springande.. Mitt i all stress lyckas jag slå i min axel som jag redan har så ont i, så nu känns de ju verkligen att man har en axel! Usch.

När jag kom hem så slängde jag mig på soffan och somna direkt! När jag vaknade var det fortfarande ljust ute, även fast kl var 17! Kändes så... Vårigt. Underbart! Dessutom var det ljust ute när jag åkte till jobbet kl 7 imorse. Det går åt rätt håll!

Just nu väntar jag på att ungspannkakan ska bli klar! Provade att göra en lchf.. Får se hur det smakar då! Har inte ätit nå kolhydrater till maten alls denna vecka, känns bra! Har gått bättre än vad jag trodde :)

I helgen ska jag njuta av ledigheten. Erik ska tatuera sig i flera timmar på lördag så då ska jag bara pyssla lite här hemma under tiden tänkte jag. På kvällen är det rock i saxdalen, men tror inte de blir nå av. Dåligt med pengar och lust till det! På söndag skulle det bli fint väder så då ska vi ta en tur på skotern :) ska leta på nå fint ställe och käka lite brunch tänkte vi! Mys!
Och imorgon ska det stoooor städas i detta lort hem! Sen på kvällen blir det väl bara film och mys. Skönt att spendera en helg hemma nu nät vi har varit borta två helger i rad!

Nä, nu ska här ätas och sen vilas ännu mer på soffan!

*

Kan börja med att säga att jag oftast skirver inlägg från telefonen, och iPhone är ju lite smått störd i huvet och byter ord om man stavar ''fel'' även fast man inte gör det, inte alla gånger jag märker det så jag är inte pucko och stavar fel då och då, utan det är telefonen. Så nu vet ni det.
 
Så då var det måndag igen, hate it. Även fast jag inte jobbar så hatar jag måndagar och kommer alltid att göra det!
Vi kom hem runt kl 18 igår, då vart det pizza, bingolotto, Johan Falk och massa mys. Gud så skönt det var att komma hem! Även fast vi bara hade varit borta ett dygn.
 
Vaknade kl 2 inatt och mådde som en påse skit. Kunna inte röra mig för då skulle jag ha spytt. Trodde jag hade blivit magsjuk men det gick över tack och lov. Dock vill inte magen samarbeta idag riktigt.. Erik svettades som en gris inatt, när jag vaknade var hela sängen blöt så jag trodde han hade kissat på sig, haha. Men så var icke fallet! Vette sjutton vad som var för fel på han.. Har aldrig varit med om att en människa kan svettas så mycket och frysa samtidigt! Han måste ha haft rejält med feber eller nått. Men han var piggare imorse han också, skönt.
 
Idag ska det pysslas hemma, sen iväg och handla och fixa mat tills Erik kommer hem. Ikväll ska vi fortsätta i garderoben, bara det sista kvar nu. 
 
Nä, nu ska jag fortsätta göra något vettigt!
 
 

*

Ligger i sängen för tillfället och väntar på att Erik ska vakna.. Segsnöre. Jag vill hem! Haft migrän sen igår kväll ock ingen medicin, den ligger 30 mil härifrån.. Jag vet, jag får skylla mig själv som inte kom ihåg att ta med den.

Har knappt sovit ett nå inatt. Vaknat hela tiden.. Hatar att sova borta! Finns inget värre. Kan knappt sova hemma i Sandviken längre, känner mig så obekväm när jag inte får sova i min egna säng.. Blä.

Så nu vill jag bara hem. Men det lär väl dröja innan vi kommer iväg..

Hur som helst så var det en trevlig kväll igår, kul att träffa Eriks andra sida av släkten! Och kul att få se lite annat än lilla Grängesberg!

Hitta en bild på Erik här när han var liten, mycket sötare än så går det nog inte att bli!! :D

*

Har aldrig förstått mig på folk som klagar på att dom är tjock, men ändå gör dom inget åt det. Nu har jag själv hamnat där.. När jag ser mig själv i spegeln håller jag på att spy. Jag har aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv! Det är så fruktansvärt frustrerande att jag har låtit det bli så här. Jag går vara upp mer och mer och blir mer och mer äcklad över hur jag ser ut.

Det finns inga pengar till gymkort. Erik säger att han kan köpa ett åt mig på måbättre så jag kan vara med på gruppträningar men då måste jag åka in till stan fram och tillbaka varje gång, vilket det absolut inte finns pengar till. För den delen känns det inte lockande att behöva åka nästan 4 mil fram och tillbaka bara för att träna.. Ursäkter, jag vet...

Har absolut ingen motivation till att träna hemma heller. Jag försöker, vissa dagar går det bra men andra ligger jag bara på soffan och klagar, som nu.

Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Skulle behöva nån som kan ge mig en rejäl spark i röven! Typ nu.. Innan jag har gått upp 10 kilo sen jag och Erik träffades.. Vilket är snart. Fyfan säger jag bara! Blääää!

*

Var inte en så bra dag igår. Men idag är det en bättre dag!

Har pysslat med min alla hjärtans dag present till Erik, skottat massa snö, tränat lite, tvättat, vikt tvätt, tagit reda på disken, tejpat ihop dammsugaren och dammsugit. Tog sin lilla tid eftersom den inte suger nå alls typ men det gick iaf! Ett tips; köp aldrig en påslös dammsugare, speciellt inte från biltema! Men den får duga till att dammsuga bilarna med. Hoppas att min käresta köper en ny åt mig ^^ så jag kan städa ordentligt och få ro i själen! Kan bara inte bo i ett lortigt hem.

Så då var ju frågan vad man ska hitta på nu.. Antar att det bara är att vänta på att Erik kommer hem så man kan börja med maten. Sen ska vi förhoppningsvis göra klart med golvet i garderoben!

Imorgon blir det jobb hela dagen. Känns både bra och dåligt. Bra för att jag behöver pengarna, dåligt för att jag är så jävla less på de där jobbet nu. Vill hitta ett nytt nuuu! Trött på att aldrig hinna med rast eller lunch, jobba ihjäl sig och träffa otrevliga människor jämt. Hoppas jag får nå napp på dom jobben jag har sökt!

Nä, måste hitta på nått att göra nu. Kryper i hela kroppen på mig!
Hej och hå!

Åååh!

Detta har verkligen varit en dag full av frustration! Jag är så sjukt less på vintern nu. Jag vill ut! Ut och pyssla med blommorna, klippa gräset, sola, grilla... Och bara njuta. Just nu går jag mellan säng, soffa, kylskåp och toan. Finns inget kul att göra ute!

Tänkte att jag skulle ligga i sängen och sura resten av dagen men tog mig i kragen tillslut och färgade håret iaf, sen fick jag nå ryck och började göra rent hela badrummet. Skrubba badkar, toa, väggar och golv. Så nu är de rent och fint! Dessutom har jag sökt tre jobb. Så nu känns de lite bättre. Nu slipper jag ha dåligt samvete över att det inte blev nå gjort idag.

Erik kommer hem om ett tag så ska ta och laga mat snart. Sen sticker han nog iväg så får se vad jag hittar på då..

*

Vaknade upp och kände direkt att detta kommer inte bli någon bra dag. Går upp på övervåningen i hopp om att jag kanske lyckas lägga de sista av golvet i garderoben så det blir klart nångång men insåg rätt fort att de är på tok för komplicerat för lilla mig.. Känns som om att det aldrig kommer bli klart där. Erik är upptagen med jobb och annat den här veckan och i helgen ska vi till Värmland och hälsa på hans mormor och morfar, vilket ska bli kul men det känns lite frustrerande när det finns så mycket att göra här hemma. Trodde från början att garderoben skulle ta ca en vecka att göra klart men nu har det gått två och det kommer nog ta två veckor till.

Köket har vi inte kommit igång med heller och inte lär vi göra det i år heller känns det som. Amazonen står och skräpar i garaget, har inte blivit nå gjort på den i över en månad, och de i sin tur gör att det inte blir nå gjort på chevan så den lär väl inte bli klar till sommaren..

Som sagt så blir vi borta den här helgen, nästa helg ska Erik tatuera sig i flera timmar och så är det rock i saxdalen och helgen efter det ska vi till Nyköping. Vi kommer fan inte hinna med nånting! Usch va bitter jag känner
mig. Ingenting blir klart nångång och det är så frustrerande! Nog för att jag oftast är ledig måndag-onsdag men jag kan inte göra att själv.. Önskar verkligen att jag hade min familj närmare mig så dom kunna hjälpa till..

Nu ska jag ta och laga mig lite mat sen slänga mig på soffan. Skulle behöva städa men utan dammsugare blir det svårt. Va jävla roligt livet är ibland =)

*

Hade en kanon helg i Sandviken! Mys med familj och Nisse, go mat på church street, trevlig förfest hos storebror, los raggos rock levererande som vanligt och sist men inte minst så fick jag umgås med Louise lite! Otroligt kul kväll!

Mådde som man förtjänade igår.. Kom inte iväg hemåt fören mot kvällen. När vi kom hem var det 11 grader i huset och utan pellets var vi. Höll på att frysa ihjäl! Men imorse fick vi hem pellets tack och lov så börjar få värme i huset nu!

Fick fina rosor av Erik i lördags förresten, han är så söt =) ibland ;)

*

Har suttit och kollat på lite youtube klipp och lyssnat på gammal musik.. Det får mig att sakna det som var förr lite grann.. Hösten/vintern/våren 2011 & 2012  var ju ganska så galen! En del av mig skulle vela att det var lite mer så nu för tiden också, men en del av mig vill inte det. Känns som om att man ljög ganska så mycket för sig själv på den tiden.. Men saknar allt kul vi hade. Nu kan man bara ta en nostalgitripp dit då och då och skratta åt det! För jävlar va kul vi hade!
 
 
Men nog med nostalgi nu. 
Väntar på att Erik ska komma hem så jag kan börja med maten! Sen börjar vi rulla till Sandviken =)

Feb. 08, 2013

Jag vill ha sommar, solglasögon och högklackat nuuu! Helst nyss.

*

Min käresta är så söt! Han är i Karlskoga och jobbar nu och kommer inte hem förän sent ikväll. Så tråkigt!

Ledig imorgon, så då ska det packas, städas och donas! Efter att Erik har slutat jobba så åker vi mot Sandviken =)

Blä!

Känns som om att det är mycket som inte går som jag vill nu.. 200 kr på kontot och två veckor kvar till lön, käringen på arbetsförmedlingen verkar va efterbliven, dammsugaren gick sönder idag och det finns inte pengar till att köpa ny, så fick sopa hela huset med en sop som är dum i huvudet, golvmoppen är värdelös så skulle behöva en ny sån med men finns inte pengar till det heller, har fortfarande inte blivit klar med garderoben vilket är frustrerande för hela övervåningen är upp och ned, har ingen ork eller lust för nått längre....

Snälla vår och sommar, kom nuuuu! Jag behöver dig och den lycka du skänker mig!

Tur jag har min älskare sambo som står ut med mig och allt mitt klagande. Det blir bra, förr eller senare.

<3

*

Lördagen var en riktig skit dag, men igår kändes allt bättre igen tack och lov.
Vi åkte till örebro och ikea på morgonen, köpte det som behövs till gaderoben sen käkade vi lite innan vi åkte till bauhaus och köpte golv som ska läggas i garderoben! Sen när vi kom hem så tog vi en tur på skotern, trodde jag skulle dö men så kul det är att se Eriks ögon riktigt glittra av lycka! Så söt =) Och efter det tapetserade vi klart och plockade undan lite. Hade en jätte trevlig dag helt enkelt! Det behövdes. 
 
Idag följde jag med Erik till sjukhuset, han skulle röngta njurarna. Åkte och handlade efter det, Erik köpte en fritös som jag har önskat mig jätte länge! Fick den för 999 kr, den kan kosta upp mot 2000 kr så det var ett klipp. Man kan laga typ all mat i den, med minimalt med olja! Perfekt för tjockisar som oss! Haha. Så nu är jag mycket nöjd, och han med för den delen för nu ska här lagas god och hälsosam mat!


Nu ska jag ta tag i städningen tänkte jag, ser förjävligt ut här hemma. Måste försöka få någon ordning på övervåningen också och försöka få upp lite av det vi köpte på ikea igår..

I helgen bär det av till sandviken! Längtar så mycket! Åker på fredag kväll.. Så lördagen kommer att spenderas med familjen, sen in till church street och käka innan vi drar till järbo på rocken. Ska bli kul att träffa alla igen! Kommer bli en bra helg!

För övrigt så längtar jag väldigt mycket efter sommaren och chevan nu. Åh så det ska mys åkas i den! Längtar tills det blir varmare ute så vi kan rulla ut den och tvätta av den och pyssla. 
Kan passa på att rekomendera några låtar, Rockits - i want you to want me, gril of my life och love around the globe. Eller varför inte wild rooster - ride on rebels! Finns på spotify. Lyssna och njut! Kanske är jag efterbliven som inte har reagerat tidigare på att dom låtarna är bra, men bättre sent än aldrig! 
 
 

*

Det här är inte alls någon bra dag. Kanske den sämsta på flera år.

Hade planerat att göra en massa nytta idag men jag varken orkar eller vill längre.

Just nu har jag lust att packa väskan och fara iväg.. Men utan pengar kommer man inte långt. Suck.