Eat my shit

and feel the taste of my fantastic life

Ååååh

Fan va jag hatar denna tid på månaden. Satan va irriterad jag är idag! Och jag kan bara inte kontrollera det!! Det börja med att jag irriterade mig på att de regna i morse när jag va ut och jogga. Sen att mamma är så jävla seg, skulle ju med henne och Kalle och hämta virke, men nu kunna jag inte följa med för att hon sega sig så jävligt.. Ska ju iväg och fylla i tatueringen halv 6.. Sen gick parasoll helvetet sönder också. Och så är det en katt jävel här hela tiden som håller på å drygar, så den och Nisse börjar bråka hela tiden. De ligger katthår över hela gräsmattan nu.. Och inte fattar hon att hon inte få vara här heller! Har fan jagat bort henne minst 10 ggr nu. Nästa gång ska jag fan kasta vatten på na, så hon fattar nått. Inte så mycket dock, de är ju bata taskigt.

Ååååh, haha. Jag blir så less på mig själv för att jag beter mig som en irriterad mens fjortis nu haha! Men jag kan fan inte låta bli. Dessutom är jag hungrig konstant. Och så känner jag mig fet, de gör inte saken bättre haha.

Nu ska jag koka ihop nått gott så jag kanske lugnar ned mig, sen vila innan de är dags att bege sig till tatueraren.

.........

Patetiska jävla människa! Fan, jag önskar att jag slipper se dig för resten av mitt liv. 
Blääää!

Seg dag idag.. Har inte gjort så mycket. I morgon ska jag iaf med mamma och kalle och hämta virke till utbyggnaden, sen på kvällen ska jag fylla i tatueringen, äntligen. Men ajaj så ont de kommer att göra! Alla som har tatuerat armbågen knows the pain..

På torsdag är det cruising i falun, sugen på att dra dit. Men får se hur de blir =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.

Snark

Shit va trött jag är! Ställde klockan på 7, men kom fan inte upp ur sängen.. Fick slå mig själv i ansiktet för att komma upp, haha. Hatar när de blir så.. Hela jag blir förlamad, kommer liksom inte upp. Kan inte öppna ögonen! Skit drygt.

Har nyss druckigt kaffe. Funderar på om jag ska ut och jogga eller inte. Det är fint väder, men blåser som fan.. Hatar när det blåser, får så ont i huvet då för jag går och spänner mig :S Men tror jag ska dra mig ut iaf..

Om en månad och en vecka bär det av till power meet!

Sug kväll

Ja jag säger då de, har aldrig varit med om en tråkigare sandviken cruising än igår!

Åkte hem til Krille och Louise strax före 14, var skit taggad. Tog nån morgan, sncka skit sen började de om med maten, tacogratäng =) Skit gött. Sen hamna vi lite i paltkoma, men de ordna upp sig ganska så snabbt. Vi satt kvar där till 18:30 nånting, sen gick vi till stan. Vart nästan chockad över hur lite bilar de var ute då. De brukar va mer när de är i den tiden.. Men de kom fler till slut iaf, men jag tyckte de var dåligt med bilar ändå. Tycker att de har varit fler åren innan! Men de krocka ju med raggar rallyt igår, så många var väl nöjda efter det och åkte hem, sen stanna nog många kvar i borlänge och kolla på Black Raven också!

Anledningen till att jag iaf inte hade nå kul igår efter att vi hade kommit tilln stan, var för att vi inte hade nån att åka med och det vart pisskallt, blåste ishavsvindar för fan! Har blivit så van med att ha nån att åka med nu när man ska iväg på nått, så nu är de inge roligt alls mer eller mindre att bara gå runt.. De nöjde man sig med förr. Önskar att man hade råd att köpa sig en egen bil, så slapp man hålla på å leta plats i bilar!

Åkte iaf med Andy en sväng igår när dom andra hade dragit hem, men vi hann bara komma 5 meter så går kabeln till datorn söder, som han har ikopplad i stereon.. Och så hade han bara en skiva med sig, som de kanske var 20 låtar på som funka. Så de var ju bara värdelöst. Så då gav jag upp och åka hem också, kom hem halv 2 eller nått. Skit tidigt!! Har aldrig kommit hem så tidigt efter sandviken crus. 

Det var väl roligare än att sitta hemma iaf, men fick ju ändå se några fina bilar.. Men nå mer än då var det inte.

Nästa helg blir de nog nyktert om inge annat kul händer. Annars blir nästa kalas Louises student och sen dagen efter är det rocken på Jäderfors Holme..

Idag blir de nog inte många knop gjorda, känner inte för att göra så mycket! Men skönt att inte va bakfull idag iaf =)

Fredag, äntligen

Även fast jag egentligen jämt är ledig, så känns de som en lättnad när de blir fredag fortfarande. Fredagar är bästa dagen på veckan anser jag. Fredags mys!

Ikväll blir de bara en massa götta och film. 

önskar att man hade nån att mysa med dagar/kvällar som denna..

To do list idag

* Dricka kaffe nu och klä på mig
* Äta frukost om jag kan, min förbannade visdomstand tar livet av mig snart :(
* Dammsuga och torka alla glov
* Bädda sängen och plocka undan på rummet
* Ta reda på disken
* Ta reda på tvätten
* Fylla i konto uppgiter åt chefen
* Betala power meet campingen
* Åka till Lojs och ta en luring
* Åka och handla
* Och sist, åka och köpa aga brugare! Haha

Har som sagt mycket ont i min visdomstand idag. Eller snarare sagt i kinden. Tanden skaver mot kinden så har fått ett sår där som gör så piss ont :( Kan inte äta.. Hoppas de går över tills imorn! 

Idag skulle jag gå upp tidigt och bege mig ut och jogga som igår, men när jag vakna 06:45 och såg att de regna så drog jag täcket över huvudet igen. Så inge jogga eller promenad idag..

Ikväll blir det bara slapp och ladda tills imorn. Sandviken cruising!! Hoppas vi ses där alla =)

10 saker som irriterar mig

* Onödigt bråk
* Tjejer/killar som säger att de är tjocka, fast de inte är de
* Tjejer/killar som klagar på att de är tjocka, men som inte ens försöker att göra nått åt de
* Folk som går bakom ryggen på en, och sen låtsas som ingenting
* När bilen inte funkar som den ska
* När de regnar på en cruising eller liknande
* Otrevliga och pisamma människor
* Ibland irriterar jag mig på mig själv, är så seg fattad ibland haha
* När man ska behöva tjata på folk för att de ska hända nå, herregud liksom, ni är vuxna och inte 3 år!!
* Och så blir jag irriterad när jag inte får som jag vill, men vem blir inte det?

För övrigt så har jag skrivit på anställnings papper idag =) Och fick hem nya telefonen! Den kvar knappt använd, nöjd som fan =) Hittills iaf!

Nu har jag hållt på i trädgården ett tag, ska fortsätta med de tänkte ja. Skönt att få nå gjort om dagarna!

Torsdag morgon

Gick upp 07:15 idag.. Länge sen jag gick upp så tidigt! Haha. Först gick jag ett varv i huset, som en yr höna. Sen kom jag på att jag skulle hämta datorn och ställa den i köket, och sen sätta på kaffet. Gick in i rummet för att hämta datorn, men tog spegeln som hänger på väggen istället, HAHA! Vafan?? Började gå ut med den men sen kom jag på mig själv! Och sen skulle jag hälla i vatten i kaffe kannan. Satt på vatten kranen, och sen stod jag bara där.. Och väntade på bättre tider tror ja! Efter ca en minut så kom jag på vad jag skulle göra..

Även fast jag är yr och hade skit svårt för att dra mig upp ur sängen, så är jag glad att jag gjorde de! Gillar att va vaken tidigt. Får så dåligt samvete annars.. Nu är klockan snart 8, och jag ska bege mig ut på en lite kortare promenad nu, sen börja städa och efter det ska jag fortsätta med planteringen som jag började med igår =D Sen efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska iaf ta en längre promenad på kvällen tänkte ja..


Onsdag kväll

Vart fan tar veckorna vägen? Tiden går allt för fort, jag hinner inte med. I morgon är det redan en vecka sen vi var på kryssningen! De känns ju som om att de var i förrgår typ.. Och om mindre än två veckor börjar jag komma. Nyss var det 4! Shit..

Idag har jag mest gått och surat. Surat över telefonen/telefonerna, surat på personer som är seg i skallen, surat på det dåliga vädret (hatar när de blåser så mycket, får så ont i huvet då) och så har jag surat över att jag fortfarande har piss ont i axeln.

Tog iaf en lång promenad på kvällkvisten, och laga lite mat efter det. Och nyss kollade jag på de nyaste avsnittet av vampire diaries, var ju på båten i fredags så fick inte så bra att kolla då. 

På fredag ska jag äta aga brugare! Så jag längtar, haha. Länge sen jag åt där nu.. Alla ni som inte har ätit där, ni har missat meningen med livet! Nästan iaf ;) Nå godare burkare kan de inte finnas helt enkelt..
Tjockis man är, sitter och skriver om sånt här haha.

Nu ska jag kolla på tv med mamma ett tag sen ska jag sova, ska föröska gå upp i tid imorn.

Summer wine

Lyssnar på Hotrod Frankie - Summer wine, grymt bra!

Igår upptäckte jag att lampan/blixten på telefon jag har köpt inte funkar. Och idag märker jag att ena sidan av toutch skärmen inte funkar. Så när jag ska svara när nån ringer så funkar de inte! Eller 9 av 10 gånger funkar de inte, jävla piss saker. Men nu har jag köpt en ny igen, en LG KP500. 


Den va i nyskick iaf så hoppas den funkar bättre.  De är ju så roligt när säljarna säger att de ska va fullt funktionell, men inte är de. Och inte har jag nån rätt att få tillbaka pengarna heller.. Men aja, skit samma då. Nu vart de iaf 1000 kr för en ny telefon, 485 för den jag har nu, och 547 för den jag nyss köpte. Segt! Men de skiter man väl i.. 

Idag blir de nog bara lugnt verkar de som. Ska strax ta reda på tvätten, sen äta lite och träna. Usch va jag har slarvat med de och med maten. Men jag har tappat lusten för de.. Jag menar, så tjock är jag inte.. Gillar trots allt mina former ganska så mycket =) Men man mår ju dåligt när man ser kort på en för 3-4 år sen, fan va smal jag var då.. Men aja, finns viktigare saker här i livet än vikten. Så länge man mår bra! =)


Jobbig dag

Ja de har varit en dag fylld av tårar.. Tror jag har gråtit så de räcker ett år framöver nu haha. Men de är skönt, att få släppa ur sig allt. De där har jag gått och burit på länge.

Var till sätra badet med mamma och plocka liljekonvaljer på kvällskvisten och åkte med en bukett till krykogården. Den andra buketten står breve fotot på morfar och ljuset som är tänt <3

Men nu känns de bättre iaf. Ska borsta gaddarna strax sen sova! Om de går då..

Är sjukt taggad tills på lördag iaf! Ska bli kul, hoppas de blir bra väder bara.. Jag och Lojsan ska äta tacokladd då och dricka =) Morgan ska med! Heeelt klart.

Tina hjärtat ringde nyss.. Saknar henne så <3




Morfar <3

Det är grått, trist och de regnar ute.. De beskriver ganska bra hur jag känner mig idag.

Har sovit jätte dåligt i natt, har vaknat stup i kvarten.. Låg och tänkte på morfar när jag gick och la mig i går, i samma tid för två år sen hade vi precis kommit till sjuhuset efter att sköterskerna hade ringt till oss och berättat att de inte var långt kvar. Jag låg och tänkte igenom allt som hände i samma stund för två år sen..

Vaknade igen runt halv 8 i morse, vid den tiden för två år sen hade morfar nyss lämnat oss. Då satt jag och höll hans kalla hand i min. 

Det som gör ondast är att tänka på den hemska tiden på sjukhuset tillsammans med honom. Jag har så svårt för att tänka på de fina stunderna, när han fortfarande var frisk eller relativt frisk iaf.

Jag känner fortfarande den salta smaken på läpparna efter att jag hade pussat honom i pannan, han svettades så mycket av paniken från all smärta, jag känner fortfarande lukten från de ruttna köttet och till sist hans kalla hand efter att han hade lämnat detta jordeliv..

Har ställt ett kort på honom på bordet och tänt ett ljus nu. Senare ska jag och mamma åka och plocka lillekonvaljer som han gillade så mycket, och åka till kyrkogården med. Sen kommer det inte bli så mycket mer gjort idag, känner mest för att ligga i sängen bara..



Till en stad jag är på vandring, 
synden där är utanför. 
Livets träd står där i blomning, 
där som rosor aldrig dör. 
Där skall rosor aldrig falna, 
ingen frostnatt dem förstör. 
Till en stad jag är på vandring, 
dit där rosor aldrig dör..

Saknar och älskar dig så mycket morfar <3

Måndag

Jag som skulle börja gå upp tidigt nu så jag vänjer mig lite tills jag börjar jobba..
Jo tjena, halv 10 orkade jag gå upp idag! Suck haha. Dessutom skulle jag ju bege mig till skogvallen varje dag för att springa, men efter att min lillebror hade varit där med klassen och de hade sett två huggormar och en snok på spåren så vägarar jag gå dit! Kanske ska satsa på trebo istället.. Men gillar skogsvallen mer!

Igår höll jag och mamma på och pyssla ute, fixa till lite på altan och ute i trädgården. Sen vart de en promenad på kvällen! Nå mer än så hände de inte igår..

Just nu sitter jag och dricker kaffe i sin vanliga ordning! Tänkte ta en promenad efter de men kom på att de är bättre att jag städa undan på mitt rum först (packningen sen kryssningen ligger spridd över hela rummet än haha) och så diska, ta reda på tvätt och laga mat. Så de får bli en promenad ikväll istället!

Längtar tills på lördag!! Då är de sandviken cruising =) En av hjödpungterna på året! Hoppas på bra väder bara.. Ska iaf hem till Krille då, Lojsan och jag ska sitta där och dricka lite innan =) Nära till stan då.. Lät som om att de blir lite mat då också =) Hoppas på en trevlig kväll!

I morgon är det två år sen min kära morfar dog, så jag kommer nog att bara hålla mig inne då och spendera dagen tillsammans med mamma. Det är en jobbig dag för oss båda.. Usch, jag saknar honom så <3

....

Nu ligger bilderna från Tattoo Båten ute på face.. Lite tråkiga bilder kanske, men de kommer upp fler sen som andra har knäppt! Nu ska jag fylla i denna lista, har så tråkigt, lyssna på lite mer musik sen sova!

Vilken färg har dina skor? - Vita
Vilka namn finns i din smsinkorg? - Haha, blir svårt att veta när man inte har en telefon längre :D
Vem kysste du senast? - N
Vem kramade du senast? - N
När såg du din bästa vän senast? - Lojsan träffa jag i torsdags, Tina hjärtat var de sist runt nyår..
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Kan jag inte påstå
När vaknade du imorse? - Runt 10
Gillar du hästar? - Jadå! Kom på idag också att killar som kan hantera hästar är sjukt sexigt! Så länge dom inte är bög.

Har du ett turnummer? Vilket? -  Har nog inget längre haha
Är du kär? - Haha nä fy
Är du en rökare? - Ja
Föredrar du snus eller rökning? - Rökning
Vad heter du i mellannamn? - Ida Sofia
Har du en blogg? - Uppenbart
Vilken klass går du i? - Ingen alls
Göteborg eller Stockholm? - Skulle kunna spy på dom båda!
Vars bor du? - Sandviken
Vart vill du bo? - Trivs bra här!
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - Orkar inte kolla 
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - Orkar inte kolla
Vem skrev du senast sms med? - Lojsan tror ja haha
Vem ringde dig senast? - Pappa
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Ballast och hmm. Nå mer var de :P
Hur gammal tror du att du kommer bli? - 70+ hoppas ja
Vad vill du jobba/jobbar som? - Jag vill jobba inom gruv industrin
Var är dina syskon just nu? - I söderhamn på cruising
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Igår
Har du piercingar? Isåfall, vars? - Bara öronen
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Lyssnar på Mark Oh vs Scatman - Scatman 2, de svänger om den! Finns på youtube för den som vill höra den.
När grät du senast? - Skratta så jag grät på kryssningen!
Är du vig? - Haha nej
Använder du hårspray? - För mycket
Uppsatt hår eller hängande? - Både
Vill du gifta dig i framtiden? - Ja!
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - Ja.

Favoritdryck? - Citron vatten
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Öl
Vad ska du göra i sommar? - Jobba, och dra iväg på en massa skojj med mina fina vänner. Och dricka ändlösa mängder akohol!
Har du rökt på/knarkat? - Nej, skulle aldrig falla mig in!
Hur ofta festar du? - Kanske för ofta?
Klänning eller kjol? - Kjol

Levande död..

Ja så känner jag mig efter kryssningen haha..

Ja det blev ju som sagt en impuls kryssning med tattoo båten, tillsammans med folk från hofors och torsåker! Tror vi var 16 st som åkte, trevligt som fan! Kände bara 3 av dom, men resten var skit härliga! Skulle dela hytt med 3 okända tjejer, så var väl lite små nervös över de med de gick hur bra som helst, dom var så trevliga så =) Och vilka fyll skallar dessa människor var! Haha. Somna med ansikte i maten, sov under sängen, gick runt utan kalsonger utan att märka de, osv osv haha!

Mad Sin var grymma! Frantic Flinstones också =) Bob Log var as cool haha! Synd att man var så slut supen redan då :( Somnade tidigt, runt 4, hade piss ont i huvet :( Men bättre var det dagen efter, och hejsan hoppsan vilken fylla på blev! 

Jag, Hanna, Christoffer och Jonas satt ute på soldäcket och drack nån öl, bordet brevid Mad Sin, coolt ;) Sen gick vi in och fortsatte att svina, jäklars va full vi blev! 

Jag drog av världens vurpa i trappen, haha! Lite pinsamt, jaa.. Och i samma veva så söp jag bort telefonen också, jävla skit haha. Då var de typ bara en timme kvar innan vi skulle kliva av båten, tyspiskt. 

Buss resan gick rätt fort hem iaf.. Bror kom och hämta mig, vi åkte och köpte lite mat på donken åt mig sen körde han hem mig till mamma. Jag åt nån tugga av maten, sen slängde jag mig i sängen och slocka som en sten, var helt slut. 

De var skit kul iaf! Otroligt härligt gäng jag åkte med. Hoppas det kommer att göras om! De pratades om Rock At Sea, har hunnit fyllt 20 då så då kan man ju hänga med =) Men får se hur de blir =)

Har iaf köpt en telefon nu på tradera, de är fan inte värt att köpa nå dyrt. Inte för mig iaf, för nu ahr jag ännu en gång fått uppleva hur enkelt det är att bli av med telefonen. De vart 480 kr för telefonen+frakt.. Tänker fan aldrig slänga ut mer än 500 kr på en ny telefon! De är bara inte värt de. Skiten går sönder sen super man bort den.. Vad är de för mening då? Haha. Bara jag kan skicka sms och ringa så är jag nöjd =)

En sån här blev de (fast begagnad)



Ikväll blir de bara lugnt, sket i söderhamn. Tv och götta får de bli!

Guudbaj

Ut på farliga vatten!

Detta blir sista inlägget innan jag drar iväg ut på farliga vatten!

Sitter just nu och dricker kaffe. Ska måla naglarna efter det, och sen hoppa in i duschen. Sen vänta på att mamma ska komma förbi en sväng, sen packa, laga mat, och sist kommer Lojsan och hämtar mig och skjutsar mig till gävle =) Där ska jag möta upp Halfvars, Hanna och Christoffer + alla andra. Sammanlagt var vi 16 st som skulle åka! Kul =) Sånn lättnad igår när jag fick veta att Hanna och Christoffer skulle åka med samma gäng som mig haha. Så jag känner några iaf =) Dessutom är de två till från klubben som ska åka, kul!

Hoppas det blir en rolig resa! Men de tror jag nog =) De jag gruvar mig mest för är att jag ska dela hytt med folk jag inte känner haha! Men de är bara en natt så de ska inte va nån fara =)

Skål och bortkommen, borta bra men helt väck bäst!

TATTOO BÅTEN!!

Haha, ja dra på trissor. Fick ett sms idag av en som jag gick på transport med förr, han fråga om jag vela med på tattoo båten! Tveka lite först, har ju inte så mycket pengar.. Men sen sa han att jag kunna betala biljetten sen när jag har pengar, så då var de inge mer att tänka på =D

Så i morgon drar vi! Jag och han, och sen har jag ingen susning om vilka resten är haha. Ska dela hytt med folk som jag inte ens vet vilka de är =) Gott.. Haha! Vad har jag gett mig in på? Detta kan bara sluta med katastrof!

Det kommer att va ca 70 tatuerare från hela världen där, grymt! Och en massa bra band, bland annat MAD SIN! <3 Heeelt underbart!! De ha varit ett av mina favorit band i flera år nu, äntligen ska jag få se dom =)

Har yrat runt och letat kläder hela dagen. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig i morgon.. Kommer väl sluta med att jag åker naken! De skulle va en syn va? Haha.

Just nu håller jag på å fixar lite mat, efter de blir de tv och slappa, har så ont i huvet..

                                                 
                                                  Skepp och hoj! Kanske man ska ta med sig en flytväst?

Morgon kaffe <3

Sitter just nu och tar en kopp kaffe och läser aftonbladet och lite bloggar.. Ska strax gör mig klar och bege mig till af för och lämna ett papper. Lika bra att gå dit tills de öppnar, så man slipperköerna. Sen ska jag hem till mamma och umgås med henne ett tag tänkte ja, sen mot skogsvallen för att springa av mig lite.

Och de ska jag försöka fortsätta med. Från och med nästa vecka ska jag börja gå upp kl 7 på morgonen och bege mig till skogsvallen och springa. Måste vänja kroppen med att gå upp tidigt tills jag börjar jobba. Annars sover jag till 9-10.. När jag väl börjar jobba så lär jag gå upp halv 6 på morgonen.. Usch haha =) och sen kommer man inte hema förän efter 4 nångång. Hade hellre jobbat förmiddag än dagtid! Menmen, that's life. Känns som om att de bara kommer bli att sova, äta och jobba dessa månader..

Igår skulle jag beställa hem lite kläder från HM, men precis när jag ska betala så tar de sakerna jag vill ha slut! Suuuck. Så nu lär jag bege mig in till valbo nån dag.. Ska köpa nått åt lillebror tänkte jag, han slutar ju 9an snart! Hittade en skit snygg tröja och ett armband åt honom på hemsidan, hoppas dom hade de i butiken också =)

Ser ut att bli dåligt med söderhamn i helgen.. Nån som har nå förslag på vad man ska göra ist?

I can

Kom hem från mamma för ett tag sen.. Har kastat i mig lite mat nyss, och gjort matlåda åt pappa, snäll ja ;)
Skulle ta reda på disken också men de orkar jag fan inte haha.

Så what to do? Solen skiner för tillfället men jag orkar fan inte bege mig ut på en promenad. Har redan promenixat hem till mamma idag, och cyklat tillbaka. Så ska väl bara lyssna på lite musik, snoka runt lite, glo på tv, duscha och sen sova. Intressant liv! ;)

I morgon ska jag till arbetsförmedligen och lämna ett papper. Sen cykla hem till mamma, och dra till skogsvallen och springa av sig lite =) Så skönt att springa i skogen!

På torsdag kanske de blir en sväng till valbo, men bara kanske. Såg ett linne på hemsidan som jag vill ha.. Men vet hur de brukar sluta, kommer hem med allt annat än de jag skulle köpa haha. Får se om jag orkar dra mig dit =)

Jag vill till söderhamn i helgen! Få svina av sig lite igen.. Var ett tag sen nu. Sist jag svina riktigt, måste nog va när vi va till bollnäs för några veckor sen. Nästa lördag är de iaf sandviken cruising! Dåå ska de svinas må ni tro!! Synd att de ska krocka med raggar rallyt i borlänge bara. De gör nog så de inte blir lika mycket folk i år. Men annars så suger raggar rallyt, så tråkigt.. Bara roligt om man är riktigt full, som vi var förra året =D Men då var de så tråkigt väder också.. Ja, de var en sommar som man inte kommer att glömma på länge =) Vill bara att de ska bli power meet nångång nu så man får känna att man lever igen! Och bara släppa allt annat. Bara va full i 4 dagar, konstant. Bland härligt folk! Det är fan meningen med livet de, haha.

Nä nu ska jag sluta svamla. Tänkte ta mig en dusch nu =)

Tisdag

Denna dag började ju rätt bra =) Kolla nyss mailen, hade fått ett mail från chefen. Fick bekräftat att de dagar jag vela va ledig var helt ok. Sist jag pratade med honom sa jag bara att de var 8 dagar, så var lite orolig över att han trodde att de skulle va 8 dagar på raken.. Men de är ju 2 dagar i juli och 6 dagar i augusti som jag vela va ledig, och de fick jag =D Vart även klart att jag kommer att tjäna ca 14 i månaden, inte så mycket kan väl säkert många tycka men nu lever jag på 3 tusen i månaden så jag är glaaad för de =D

Men ska dock spara så mycket pengar jag bara kan. För när jag slutar i augusti så ska jag leva på dom penagrna tills jag hittar ett nytt jobb. Usch va jobbigt med detta jobb letande.. Men förhoppningsvis så har jag funnit ny kraft och vilja till att söka jobb igen efter sommaren. Är iaf så glad över att sommaren löste sig på mer eller mindre de bästa sättet de kunna =)

Dock hoppas jag över Norge. Kom på att de är nog rätt värdelöst att åka dit över en helg bara :P Kanske drar dit efter att jag har slutat jobbat ist =)

Just nu sitter jag ochd dricker kaffe, ska snart dra hem till mamma och hämta cykeln =)

Annars idag blir de bara lugnt.. Ska bara njuta av ''ledigheten'' innan jag börjar jobba =P

Bebis glädje!

Åååh guud va jag blev glad nu :D Fick precis reda på att Jessica som jag gick i samma klass som på fordon, och i 8&9 också för den delen, är med barn :D Hon och Tomas kommer att bli perfekta föräldrar, de vet jag :)
Ett stort grattis till dom <3 Längtar till lillen kommer ut, så man får se de lilla underverket!

Dessutom har världens bästa Emma fått en liten dotter också nyss, stort grattis till henne med <3

Ååh dessa bebisar =) Så goa! Usch va jag saknar lilleman nu när jag tänker på de =( Så tråkigt att vi ses så sällan..


Jag och Jessica i garpenbergsgruvan, haha! :D

:(

Usch, har ingen bra dag idag känner jag. Jag är så deppig.. De har nog lite med vädret att göra, men sen så brukar jag också bli deppig så här på våren.

Jag borde va glad. Jag menar, jag har fått sommar jobb och ledigt de dagar jag vill. Tina är snart hemma och allt kommer att vara som de ska igen.. Men endå känns de som om att de är nått som saknas.

Gruvar mig mycket också tills jag ska börja jobba, är så nervös! Haha. Men så är de väl för alla, när man ska träffa nytt folk, lära sig nya saker och komma in i nya rutiner. De är bara de att de verkar ha så höga förväntningar på mig på de där jobbet, de verkar som om att de tror att jag kan mer än vad jag egentligen kan.. Vill liksom inte stå där och se ut som en moggis och inte fatta nånting. Jaja, jag får ta de som de kommer helt enkelt. Jag har bara så svårt för sånt där, jag blir mer nervös än vad jag egentligen behöver vara och så blir de bara fel. De är väl en del av varför jag känner mig så nere nu..

Sitter hemma hos pappa nu, blir väl förmodligen bara inne idag, trök väder ute!

Måste bara säga..

.. att jag är grymt trött på folk som ska trycka ned folk som följer nån sorts sport. Jag älskar sport! Hur skulle denna värld se ut utan sport? Läste i morse en insädare om dena nya banan i Tierp, de var ett jävla tjat om miljön och de stackars Tierp borna. Okej, kanske inte de bästa för miljön, men de finns dom som lever på de där. Deras liv kretsar runt dragracing! Och folket i Tierpo är nog bara glada över den nya banan, jag menar, Tierp är en skithåla ju! Måste va kul att de händer nå? De kommer att va EM där på den banan, folk från hela världen kommer dit! Är inte de kul? Varför ska folk vara så neggativa mot sport?

Och så blir jag så jävla trött på tjatet på facebook om hur värdelös sport är. Speciellt mycket var det igår, i och med VM finalen i hockey. Alla tjata om hur fjatigt de är med killar som åker efter en puck och dittan och dattan. Men om ni inte tycker om de, varför då lägga ned energi på det? Är ni ''tuff'' bara för att ni inte tycker om sport och visar det? Knappast. Och detta gäller många utav mina raggar vänner faktiskt, för de ligger väl inte kanske i en raggares natur att gilla sport, haha. Så är de, de vet jag! Men de finns faktiskt dom som gillar det också. DET HANDLAR OM RESPEKT FÖR VARANDRA (!!!!!!) Gillar du inte sport, okej de skiter jag i. Alla får tycka vad de vill, inte sant? Men låt då oss som tycker om sport få göra det också, utan att bli ned tryckta.

Det handlar som sagt om respekt, så visa lite respekt nästa gång ni häver ur er nått på tex facebook. Lägg er energi på något annat.

Going for gold!

Nu bänkar jag mig framför tv'n med god mat, glass, chips och godis hähä.
Först Tjeckien - Ryssland, får se vilket lag som tar hem bronset. Sen Sverige - Finland, hoppas på guld!!



Brons och förhoppningsvis glud!

Måste säga att de är fantastiskt att Saade tog hem 3e platsen! Det trodde jag aldrig! Har aldrig brytt mig i melodifestivalen och sånt skit, men fastnade totalt för Irlands låt i år, så har följt de lite smått. Och läst lite om alla intriger artisterna i mellan, tycker de är så kul att Saade slog alla han var lite ''osamms'' med haha. Sitter just nu och kollar på reprisen, orkade inte kolla på slutet igår..

Kollade även på The Rit (tror den hette så?) med mamma igår. Bra film! Men lite läskig haha.. Ett bra film tips helt enkelt =)

Nu ska jag skicka iväg mina person uppgifter och så till chefen, så han kan börja skriva papper och skit. Sen ska vi ha möte så jag kan skriva på anställningspapprerna =) Skönt! Fick även höra att de var en till tjej på den avdelningen jag ska va på, tack och lov haha. Så jag slipper va ensam med en massa karlar =) Hon hade blivit skit glad över att dom tog in en till tjej! Uuuh, jag är sååå nervös =) Men de ska nog gå bra, hoppas ja!

Annars idag så blir de bara lugnt, piss väder ute! Louise skulle komma hit på en luring när hon har slutat jobbat, och jag ska nog bara ta en promenad om de slutar regna! Sen blire götta och hockey ikväll =) HOPPAS PÅ GUUULD!!!

Nu ska jag göra nå vettigt =)

Hate it

Jag hatälskar åska. Jag tycker det är mysigt. Men de har visat sig nu att jag har fått samma problem som mormor.. De dunkar i huvet och låter i öronen. Testa tryck för öronen med pekfingrarna, ganska hårt. Så börjar de låta i mina öron så fort åskan kommer.. Jag hatar det. Det känns som om att jag inte lever på nå vis.

Nu ska jag leta på mp3n och stoppa lurarna i öronen, så jag slipper oljudet. Blir för övrigt bara hemma ikväll, orkar inte bege mig ut på nått..

Fuck you

Trött på männikor som ljuger så jävligt så de tror på't själva.. Herrgud!

De blir Sverige - Finland i VM finalen, kan de bli mycket bättre!? Hoppas fan att Sverige vinner nu bara, annars skäms ja haha! De vart alltså bara en massa hockey tittande igår kväll =) Somnade tidigt också..

Louise ringde nyss och prata lite strunt, får se om de blir np bus med henne ikväll eller inte. Men de lutar mot inte, så tråkigt väder :( Fest på holmen i Jäderfors ikväll, men inge kul att va där om de ska regna och va kallt eller! Så de blir nog bara götta och film ikväll.. Men får se hur de blir =)

Nu ska jag iaf ut på en promenad, tjing!

High on life!

Idag ringde bossen och sa att jag får jobbet på Sandviken Hus! IIIIH!!! Jag vart sååå glad! Och som om de inte vore nog, så fick jag även 8 dagar ledigt i sommar =) Vilket innebär att jag hinner med power meet classic car week och Alan Jackson i etuna! UNDERBART!! Ska dessutom smita iväg till Nogre över ne helg, och Älvdalen =) De här komemr bli den bästa sommaren nånsin, jag är så glad nu så jag skulle kunna grina. De känns som om att allt kanske löser sig i slut ändan iaf!

Och snart kommer Tina hem också <3 Då är allt fullbordat. Då har jag mina två absolut bästa vänner i min närhet, Lousie och Tina! Tänk så mycket kul vi ska ha i sommar! Jag älskar er så, utan er vore jag inget <3

Idag skulle jag vela fira. Jag vill fira livet känns de som! IM HIGH ON LIFE, och så jävla glaaad!

Pysset och kramet på er, hej då!

                                 

                                
                            Kanske dags att lägga in lite nya bilder? Tror ni har sett dessa 100 ggr nu :D

Åska

Det åskar! Åååh så mysigt. Men också läskigt, tur att mammsen är hemma :D

Hon kom inrusandes på mitt rum typ jätte tidigt i morse och gorma att jag har fått jobb erbjudande. 3 månader på sandviken hus =) Bror jobbar ju där, så han skulle lämna mitt nummer till chefen, får se om dom hör av sig nå då!

Igår så var jag och mamma till bernö och köpte lite blommor och så, och åt en glass =) De gör vi jämt när vi åker dit, har blivit nån typ av tradition haha. Sen var det bara att byta om, skulle möta upp bror på sjukhuset och hjälpa han att fylla igen hål som vart på gräsmattorna efter plogningen i vintras. Varmt och jobbigt! Men skönt, och fick en slant för det också =) Sen fick jag köra traktorn en sväng också, shit va jag saknar att köra maskiner!! Jag tror de är de jag ska jobba med, för det är det jag älskar. De är så kul =)

Idag blir de en slapp dag inomhus. Ska fixa lite ny musik på mp3n, kanske fixa ett usb till bilen (den andra med över 900 låtar på pajja ju!) och så ska jag städa rummet (om jag orkar hihi), skriva ut ett papper som ska lämnas in på af och så skulle jag ha kollat runt lite om jobb. Tror de kan va tveksamt att jag får de på SH, för dom är lite som dom är där.. Tror de är många som går före mig, de som har jobbat där tidigare också så. Men får se helt enkelt!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på regnet, såå mysigt =)

Sommar

Riktig sommar värme idag!! Härligt som fan.

Lördagen vart väl så där.. Bra till en början iaf, satt hemma hos Fredrik och grilla å drack en massa götta =) Sen kom Lea och Mia och hämta upp oss i buickjacken! Dessvärre vela inte den funka nå :( Bara koka hela tiden.. Så vi gav upp efter ett tag och ställde oss på slotts och kolla på bilarna ist. Sen vart jag och Louise kvar där länge och väl, till slut höll jag på att frysa ihjäl! Så vi följde med Bella till peckers då och värmde oss, sen åka vi hem runt 2-3 nångång, tidigt! Full soma attan var jag iaf, så de var skönt att gå å lägga sig.

Mådde piss igår och låg mest bara i sängen.. Men idag är jag pigg och alert igen!! Har hållt på ute i trädgården med mamma och Kalle hela dagen. Funderar på om jag ska ta en kvälls promenad nu, skulle va skönt men samtidigt så är jag så trött. Så isf blir de bara en kort promenix!

Usch, jag känner mig så ensam nu.. Även fast jag är omringad av folk, så känner jag mig helt ensam. Hatar det.. Men de brukar gå över efter ett tag, så hoppas att det gör de även denna gång.


Creedence

Har hamnat i en Creedence sväng nu! Hur bra är dom inte då!? Snacka om lycko piller alltså =) Dom kommer jag nog nöta i sommar! Hörde låten 'Travelin' band' i ett av SOA avsnitten, mycket bra! Går inte att klistra in länken till låten av nån anledning, men den finns på youtube för den som vill höra den =)

Sitter just nu och dricker kaffe, och taggar tills imorn! Louise kommer hit om ett par timmar och ska snacka lite skit med mig, och planera lite som vanligt haha. Den idiuten pierca septum igår =D Haha. Såg ut som om att hon hade blivit misshandlad när jag fick se första bilden, vart lite orolig =D Men de vart säkert skit bra, tror nog att hon passar i det. Jag har alltid varit sugen på att pierca mig där också, för där syns inte ärren, vem ska kolla in i min näsa liksom? Men efter ett tag så har jag kommit på att jag inte direkt är en sån, som passar i sånt. Så varje gång jag har funderat på att göra det så har jag backat ur, och kommit på att jag hellre tatuerar mig. Tycker att piercingar är snyggt på andra människor, men de får räcka med att jag tänker täcka hela mig med tatuerigar =) Efter sommaren ska jag fortsätta på vänstra armen, ska börja spara ihop pengar till de nu, men vet dock inte vad jag vill ha. Vill ha nått som binder ihop morfars stjärna, ankaret och spindelnätet.. Vill att hela underarmen ska täckas! Ja, får se vad det blir =) Måste ta ett litet snack med tatueraren tror jag..

Ska gå hem till mamma efter att Louise har varit här, ska fixa lite här hemma sen ska vi åka och handla lite. Måste köpa lite små saker som balsam och sånt skit, och så lär jag köpa lite götta till ikväll och mat tills imorn.

Såg de sista avsnitten av SOA igår kväll, men måste nog kolla om på de tre sista, missade så mycket av dom. Ruggit bra iaf!! Nu får 4e säsongen komma ut!

Ikväll blir det bara götta och film, och tagga tills imorn! Då blir det god mat, öl och cruising med dom bästa <3 Bara Tina hjärtat som saknas!

                               

The last drop

Kom nyss hem från valbo, var dit med Lojsan. Köpte en ny bh, ögonbryns penna, eyeliner, lösögonfransar, hårspänne, örhängen och de viktigaste av allt, LEPSYL! Haha. Louise hitta en skit snygg tshirt, linne och lösögonfransar. Och så klart åt vi IKEA korv efteråt =D

Nu är jag trött och slut i huvet, har lite släng av migrän. Inte blev de nå bättre av en sak jag nyss läste heller. De var bara droppen, nu ger jag upp. Har tappat hoppet om dig. De är liksom inte värt att slänga ut så mycket energi på en människa på de viset som jag har gjort, och bara få skit kastat tillbaka i ansiktet. Nä, en fet ursäkt vill jag ha annars så kan du hålla dig borta från mig!

Nått glädjande dock är att Louise fick hem sin student klänning idag och den satt skit bra på henne =) Längtar såå nu! Haha. De kommer bli ett riktigt kalas. Och så skrev Mia att om dom får igång bilen tills på lördag så kunna vi åka med henne och Lea, så hoppas dom får ihop bilen! Annars får vi gå haha.

Nu ska jag slänga mig framför tv'n ett tag tänkte jag, sen kanske ut och handla med pappa. Måste köpa kött och sallad tills på lördag! Sen blir de sons of anarchy resten av kvällen =)

Torsdag

Kan ni tänka er att redan nästa månad är det Juni!? Jag kom nyss på det, det är ju helt sjukt va tiden har gått fort nu. Jag gillar inte riktigt de, de känns som om att de går för fort och de påminner en om hur fort sommaren är över. Det ogillas starkt! En massa roligt är de som händer under sommarens tre månader iaf! ;

Juni; Louises bal och student
Rock på Jäderfors Holme
Dagen innan midsommar ska spenderas med Mamma och bröder i Gammelstilla
Midsommarafton och midsommardagen spenderas i vintjärn. Klubben ska ställa upp och jobba då.
På midsommarafton kommer Tina hem <3
Och nångång i Juni är det cruising i Falun & Hofors också

Juli; Big lake run i Rättvik
POWER BIG MEET!!!!
Fest hemma hos mig, grillning och kubb med de närmsta <3
Resa till Norge (förhoppningsvis)
Cruising i Falun igen
Classic car week börjar i slutet av Juli

Augusti; CCW fortsätter
Alan Jackson i Etuna den 10e
Cruising Forsbacka
Cruising Söderhamn
Cruising Gävle

Sen var det roliga över! Sommaren går allt för fort..

Idag blir de en tripp till valbo med Lojsan. Ska föröska få med mig nå vettigt hem och inte bara en massa skit! Egentligen behöver jag bara nytt smink och ett lepsyl. Men skulle behöva en ny BH och bikini.. Får se vad man kommer hem med!

Men innan det blir de träning och promenad!

                               

I wanna move

JAG FÅR DAMP SNART!

Det visade sig för ett tag sen att jag inte hade sett alla avsnitt av sons of anarchy tydligen.. Så, laddade ned de sista 4 avsnitten som jag inte hade sett, trodde jag ja. Gaaah, de visade sig att de var gamla avsnitt! Skit! Jag blir så less. Nu när jag har kollat om på alla avsnitt igen.. Aja, hitta på de sista nu iaf (hoppas jag) och de har förhoppningsvis laddat klart snart. Fast nee de kommer ta tid, de ser ju jag de. Bara på 5% än, så får inte se nå mer ikväll iaf så lika bra att gå å lägg sä.

Blev bestämt iaf att de blir eckerö nästa lördag, härligt. Skiter dessutom i att kolla på de där huset jag har pratat om tidigare, de låg för inklämt bland andra hus så vi får leta vidare..

God natt

Onsdag

Mina sol exem har börjat slå ut i ansiktet nu =( Inge kul!! De kliar som fan.. Tur att de inte syns nå, de känns bara.. Usch. Men de går någ snart över, hoppas jag..

Har dammsugit här hemma hos pappa nu på morgonen, och suttit och kollat på en ny bikini. Hitta en skit snygg på tradera! Får se om jag budar på den eller inte. Jag och Louise ska in till valbo nån dag också, så ska kolla på nån där med.. Egentligen behöver jag bara ny bkini trosa, för de jag har är svarta och när man ska sola så bränner man ju röven av sig! Så vill ha nå vitt/svart som passar till den svarta över delen.. Aja, får se hur de blir med den saken! Kommer förmdoligen inte bli nå badande i år iaf, så skulle lika gärna kunna skita it :P

Ska strax gå hem till mamma och kolla om de finns nå roligt där att göra. Ska iaf ha sönder ett par gamla jeans tänkte jag, använder som knappt endå då. Tänkte föröska slita dom på ett snyggt sätt, får se hur de blir =) Kommer förmdligen få kasta dom innan de är klart.

Nästa helg kanske de blir eckerö med mammsen, hon var ledig då. Vi tänkte ju åka den 27e, men då jobbar hon så de kanske blir nästa helg ist. Hoppas de! Fast egentligen har jag inte råd.. Men de skiter man väl i? =) Måste köpa med mig en massa götta hem.

Nä, nu ska jag göra mig klar sen börja vandra.

=(

Usch så jag känner mig nere nu. Maj månad är inte den bästa månaden direkt för mig.. jag borde vara glad, för nu börjar allt de roliga och snart, mycket snart, är sommaren här.

Men jag gruvar mig så oerhört inför vecka 20/21. De var då för två år sen som morfar blev så dålig, och efter några dagar dog. Jag drömmer om honom varje natt, allt jag ser och hör relaterar jag till honom, han är i mina tankar mer eller mindre hela tiden. Jag saknar honom så.. Och de gör fortfarande lite jäkla ont att tänka på de dagar han låg på sjukhuset.

Så jag är lite ur balans denna månad, beter jag mig konstigt eller är deppig så vet ni varför. Jag tror jag lär få vara det, för att ta mig igenom sorgen som fortfarande gör så ont. Jag hoppas att jag en dag kan släppa det och gå vidare på nått vis. Inte glömma honom, för det kommer jag aldrig att göra. Men jag vill släppa dom där hemska bilderna jag ser framför mig så fort jag tänker på honom.

Usch ne fy fan, nu blev allt bara jobbigare än vad det redan är =(


Mormor, jag och morfar. Jag saknar er så <3

Bang bang

Varför är det inte lagligt att skjuta folk för?

Sitter just nu hos mamma, väntar på att hon ska komma hem. Tänkte snacka lite skit med henne innan jag ska gå hem igen. Louise var hit en sväng också, vi pratade lite om helgen och så =) Ska bli kul!
Har dock fortfarande ingen att åka med, men de ordnar sig nog! Så den som har plats över kan ju höra av sig =)

Kaffe och snö

Det snöar ute, hur mycket suger inte de då!? Usch.. NU FÅR DE BLI SOMMAR!!

Jag och mamma åkte förbi huset som vi ska kolla på igår, såg bra ut. Men shit va bilderna på fastighetsbyråns hemsida ljuger! Där ser de ut som om att gården är skit stor och att vägen till huset är skit lång, men de är den inte! Men de var bara bra egentligen.. Längtar tills på söndag när vi ska åka dit på visningen.

På lördag är de som sagt gävle cruising! Jag, Louise och Fredrik ska grilla hemma hos Fredrik innan vi ska till kng på möte med klubben! Dom skulle grilla efter mötet men gillar inte att äta så sent, jag blir så trött och otaggad då! Så bättre för min del att äta innan så man orkar med kvällen =) Nägra kompisar från skellefteå kommer hit då också, kuuul! Har inte träffat dom sen i somras, den ena på ccw och den andra på power meet. Vilka idioter dom är, åker så långt för en cruising =D Haha. Men de är kul!

Inte långt kvar tills Tina kommer hem nu <3 Underbart. Hon kommer hem på midsommarafton, den ska hon spendera med familjen och jag är ju i vintjärn då så vi kommer inte att ses förän på midsommardagen där. Men de gör inge! Guuud så glad jag kommer att bli när hon kommer dit =D

Just nu sitter jag och dricker kaffe, och ska träna lite strax sen ska jag gå ut till mamma efter lunch tänkte jag. Kom på nyss att i fredags åt jag inge mat, levde på en påse popcorn, i lördags åt jag två små köttbitar, lite potatisgratäng och lite bröd. I söndags åt jag en tugga av maten sen vela jag inte ha nå mer, och igår åt jag inte heller nå mat, bara en macka till lunch och två mackor på kvällen. Jag vet int vad som händer med mig, har ingen mat lust alls nå längre! Känner mig liksom inge sugen på mat, känner mig inge hungrig. Får se om de blir likadant idag också, men ska iaf försöka klämma i mig lite soppa iaf.

Nu ska jag kolla på nyheterna sen träna!

....

Fylld med skit är vad du är din värdelösa människa!

.. och om du tog åt dig, så var det förmodligen dig jag mena.

Måndag igen

Jag hatar måndagar. Dessutom är de grått och trist idag.. Och kallt som fasen!

Idag är jag vid liv iaf.. Tog en lång dusch i morse och nu har jag nyss druckigt en kopp kaffe. Har hållt på och kollat över ekonomin tidigare också, de blir knapert denna månad också, suck. Men de är för att jag har beställt två presenter tills pappa fyller år och de slutade på 500 kr.. Han fyller inte förän i juli, men de var extra pris på de han vela ha nu så det var bara att slå till. Hade ju tänkt att åka en sväng med eckerö denna månad men kan nog sktia sig med de :( Får se hur det blir..

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska iaf åka hem till pappa igen så jag lär packa ihop sakerna och städa rummet innan jag drar dit. Ska nog promenera dit. Det har blivit ett sånt slarv med träningen för mig nu ända sen bråket mellan mig och mamma, tappade liksom motivationen till det då. Men endå ser jag resultat nu, så det är bara att fortsätta kämpa på.. Beach 2015, here I come!

På lördag är det gävle cruising, skoj! Har dock inte fixat nån att åka med än, men kan anta att de blir i samma bil som vi åkte i lördags.. Innan vi drar till gävle så lät de som om att de skulle bli möte och ev. grilling med klubben! Så hoppas på en trevlig dag och natt. Har så klart Lojsan med mig då, vem annars? <3

Om jag är vid liv på söndag så ska jag och mamma åka till Hillsta och kolla på ett hus =) Skit fint! Om jag inte är vid liv så ska mamma åka och kolla på de själv. Hoppashoppashoppas!!! Detta hus är bättre än de i jäderfors, då de finns ett ''extra'' hus på gården med toalett, dusch och kök i som jag isf skulle kunna hyra av mamma ist för att sätta mig i nån äcklig lägenhet! Men ska väl inte hoppas allt för mycket, vi får se hur mycket priset springer iväg också =) 

Nu ska jag kolla runt efter lite jobb tänkte jag, sen börja packa och dona. Ha en bra dag alla! 


Denna buick blev de till sala i lördags =)

Döööd

Jag var nyss till kylkåpet och kollade om de fanns nå roligt där i. Linda hade lämnat en flaska vin där i sen igår, jag greppar tag i den och börjar halsa. Och då har jag legat och spytt för att jag har varit så bakfull tidigare idag.. De kom som en rekation bara att ta tag i flaskan och dricka. Vad är de för fel på mig? Haha.

Orkar inte skriva så mycket om gårdagen, men jäkligt kul hade jag iaf. Fast halva kvällen är som bortblåst för mig, jäklar vilket kalasande de blev för mig alltså! Haha. Kom hem kl 5 i morse, resan från valbo hem med kompanjonen Louise var bland de roligaste på hela kvällen. Fan va vi skratta! Träffade Bulten och några andra i sandviken en sväng också innan vi åkte hem.

Som ni kanske redan har fattat så mådde jag piss i morse, jag trodde jag skulle dö. Jag har bara spytt på en bakfylla en gång tidigare, och de var under classic car week i sommras.. Fyfään va vidrigt de va! Men behövde bara hulka några gånger, sen har jag mått bra efter det =)

Nu ska jag äta ostebögar och kolla på sons of anarchy, lite sällskap skulle inte va helt fel. Det börjar faktiskt bli lite tråkigt att jämt vara ensam..